Lainaa ilman piilokuluja ja nostokuluja

Onko kaikissa lainoissa jotain piilokuluja? Tai miten voit varmistaa lainasi kokonaiskulut. Lue nyt alta Summarumin parhaimmat neuvot, kun haussasi on laina ilman piilokuluja.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Lainaa ilman piilokuluja ja nostokuluja

   Onko mahdollista saada lainaa ilman piilokuluja tai nostopalkkiota? Kuulostaako se liian hyvältä ollakseen totta? Se on kuitenkin totisinta totta, jokaista säästettyä euroa myöten.

   Lainoihin liittyvät suunnitelmat voivat tuntua aivan liian hankalilta. Eri rahoituslaitosten lainat ovat eri hintaisia, joten niitä on ehdottomasti syytä vertailla. Vertailun tekemisen johdosta on nähtävä todella suurta vaivaa.

   Kysyminen eri lainanantajilta tuntuu melkoiselta prosessilta. Jo pelkkien yhteystietojen kaivaminen vie mahdottoman paljon aikaa. Voisiko tämän kaiken suhteen päästä mitenkään helpommalla? Ja jopa halvemmalla?


   Löydä edullisin laina ilman piilokuluja

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainavaihtoehdon. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Lainojen kilpailutus – säästät paljon aikaa ja rahaa

   Oletko kuullut lainojen kilpailutuksesta? Ei, se ei tarkoita sitä, että joudut ottamaan yhteyttä jokaiseen rahoituslaitokseen itse. Se hoituu hyvin paljon pienemmällä vaivalla.

   Sinulla ei kulu tähän aikaa lopulta, kuin muutamia minuutteja. Saat yhden hakemuksen täyttämisellä useita lainatarjouksia, useilta lainanantajilta. Uskomatonta, eikö vain!

   Voit täyttää hakemuksen lainapalvelussa, vaikka suunnitelmasi olisivat vielä kesken. Ehkä laskelmien ja kustannusten selviäminen auttaa sinua saamaan suunnitelmiasi eteenpäin. Hakemuksen tekeminen ei sitouta sinua yhtään mihinkään, eikä se maksa mitään.

   Nostopalkkiot lisäävät lainan kustannuksia usein hyvinkin paljon. Ei ole kuitenkaan enää lainkaan mahdotonta löytää lainaa ilman nostokuluja. Tämä kaikki selviää sinulle, kun teet ilmaisen lainahakemuksen

   Lainojen kilpailuttaminen säästää siis aikaa ja rahaa. Muutama klikkaus ja sinulla on selkeää tietoa siitä, kuinka säästät selvää rahaa.

   Mihin tarkoitukseen voin hakea lainaa ilman nostokuluja?

   Voit hakea lainaa juuri siihen tarkoitukseen, kuin sitä tarvitset. Enää sinun ei tarvitse tehdä erillisiä, raskaita, pitkiä perusteluja rahoituslaitokselle lainan käyttötarkoituksesta, jotta saisit tehtyä yleensä edes luottohakemuksen.

   Löydät erilaisia vaihtoehtoja vertailupalvelusivustolta ja voit sitä kautta lähteä tutkimaan itsellesi parasta luottovaihtoehtoa. Lainan kilpailuttaminen on täysin ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

   Voit itse valita palvelussa lainasumman sekä takaisinmaksuajan. Saatat saada lainatarjouksia jopa yli 25 eri lainanantajalta. Näet sen lisäksi selkeästi kaikki lainaan liittyvät kustannukset.

   Esimerkkejä käyttökohteista hakiessasi lainaa ilman piilokuluja:

   • yhdistelylaina
   • yrityslaina
   • auto
   • vene
   • moottoripyörä
   • häät
   • remontti
   • rakentaminen
   • tontti
   • sisustus

   Yhdistelylaina

   Monesti yhdistelylainan ottaminen on viisasta kulujen vuoksi. Yhdistelylaina tarkoittaa sitä, että otetaan erikseen laina, jotta saadaan maksettua useampi laina pois.

   Tällöin lyhennetään vain yhtä lainaa ja kustannuksissa syntyy tuntuviakin säästöjä. Tietenkään ei ole millään tavalla järkevää ottaa yhdistelylainaa, mikäli kustannuksissa ei synny säästöä.

   Lainan kilpailutuksen yhteydessä näet yksinkertaisesti, millaiset kulut lainalle syntyy. Jokaisella lainaehdot täyttävällä henkilöllä on oltava oikeus saada lainaa ilman piilokuluja.

   Piilokustannukset ovat ikävä yllätys ja saattavat romahduttaa jopa koko talouden. On erittäin tärkeää, että olet koko ajan selvillä lainalle asetetuista kuluista.

   Jos sinulla on useita lainoja, on suositeltavaa tutustua yhdistelylainan mahdollisuuksiin. Saatat säästää suuriakin summia rahaa, mikäli yhdistät lainasi yhdeksi kokonaiseksi lainaksi.

   Millainen palkinto se olisikaan, jos säästöä syntyisi useiden tuhansien eurojen verran. Lähtisitkö siinä tapauksessa vaikka hemmottelulomalle? Ehkä ulkomaille saakka, mikäli se on mahdollista koronarajoitusten puitteissa?

   Tarvitsetko lainaa yrityksellesi?

   Voit hakea lainaa myös yrityksellesi. Se tapahtuu yhtä helposti, nopeasti ja ilmaiseksi. Tarvitsetko yrityksellesi ajoneuvon? Vai ehkä pelkästään käyttöpääomaa? Kilpailuta lainat ja valitse paras vaihtoehto.

   Selvittämällä lainamahdollisuudet ja luottoon liittyvät kulut hyvissä ajoin, pystyt suunnittelemaan yrityksesi hankintoja paremmin.

   Lainaa ilman nostokuluja auton ostoa varten? Ehkä venettä?

   Lainan käyttökohteita voi olla muitakin, eli voit hakea sitä juuri siihen tarpeeseen, mikä se sinulla sitten onkaan. Ehkä tarvitset uuden auton työmatkojasi varten. Uudemmalla autolla kulkeminen on mukavampaa ja yleensä myös turvallisempaa.

   Onko perheeseesi tullut lisää perheenjäseniä? Tai ehkä olet suunnitellut muuttavasi yhteiseen asuntoon parin ystäväsi kanssa. Tuolloin saattaa olla paikallaan hankkia suurempi ajoneuvo. Lainalla voit hankkia vaikka suuremmankin tila-auton.

   Saatat olla haaveillut jo pidempään veneestä. Suomen kesästä nauttiminen on varsinaista luksusta veden äärellä. Laineiden liplatus on rauhoittava ääni. Uni saattaa tulla paremmin, pienten laineiden keinuttaessa venettä. Toivottavasti et tule merisairaaksi.

   Onko sinussa hurjapään vikaa? Moottoripyörällä pääsee toden totta nauttimaan vauhdin huumasta. Sitäkin varten sinun on mahdollista hakea lainaa ilman nostokuluja.

   Onko mielessäsi unelmahäät lähiaikoina?

   Onko elämäntilanteesi sellainen, että hääkellot saattavat soida lähiaikoina? Häiden järjestäminen ei välttämättä ole kaikkein edullisinta puuhaa, ainakaan mikäli juhlista mielii saada hieman suuremmat ja komeammat.

   Mitä suurempi vieraslista, sitä kookkaampi loppusumma on tiedossa. Hääpuvut, kukat, tarjoilu, kyyti, ym. Menoja riittää. Hääpäivä on kuitenkin hyvin tärkeä. Monille ihmisille yksi elämän tärkeimmistä päivistä.

   Häämatkallekin on mukavampi lähteä, kun talouspuolesta on huolehdittu etukäteen. Lainojen kilpailuttamisen ansiosta saatat päästä ehkä hieman pidemmällekin matkalle?

   Jos unelmahäiden järjestäminen on SE asia, on siihen mahdollista hakea lainaa ilman piilokuluja. Tuolloin sen tärkeän päivän järjestäminen helpottuu huomattavan paljon. Käytä lainan kilpailutuspalvelua apunasi ja katso paljonko voit säästää, mikäli haet lainaa ilman nostopalkkiota.

   Lainaa ilman piilokuluja omaa kotia varten

   Oma koti vaatii huolenpitoa. Remontin tekeminen parantaa sekä asuntosi tai talosi arvoa, että lisää kotisi viihtyisyyttä. Voit saada lainaa ilman piilokuluja remonttia varten.

   Vai onko mielessäsi ollut jopa oman talon rakentaminen? Sitäkin tarkoitusta varten voit hakea lainaa. Mitä ikinä oletkin suunnitellut, voit anoa lainaa ilman piilokuluja. Selkeät tiedot lainan kustannuksista saat lainanhakupalvelusta, vaivattomasti ja ilmaiseksi.

   Sisustamisella voi saada aikaan ihmeitä. Aina pelkkä huonekalujen järjestyksen muuttaminen ei auta, vaan tarvitaan jotakin uutta.
   Voit tehdä lainahakemuksen ja toteuttaa sillä sisustusideoitasi. Saat hankittua uusia huonekaluja ja muita sisustuselementtejä.

   Uusi, raikkaampi koti piristää mieltä ja auttaa viihtymään paremmin kotona. Ehkä innostut antamaan sisustusvinkkejä tuttavillesikin. Muista mainita myös lainojen kilpailuttaminen.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Asuntolaina ja remonttilaina – miten hyödynnettävissä yhdessä?

   Monikaan ei tiedä, että asuntolainalla ja remonttilainalla on yhdistäviä tekijöitä. Tiesitkö sinä? Kerromme hieman, kuinka näiden lainojen yhdistämisen avulla voit säästää jopa tuhansia euroja.

   Mikäli tilanteeseesi vain sopii, kannattaa asuntolaina ja remonttilaina hakea yhdessä. Tyypillisesti asuntolainalla on pitkä maksuaika ja korot ovat suhteellisen matalalla tasolla. Remonttilaina kannattaa hakea asuntolainan yhteydessä, jolloin saat kulujen osalta suuria säästöjä.

   Jos tiedät, että tuleva kotisi tarvitsee remontin jossakin vaiheessa, on näiden lainojen hakeminen samassa yhteydessä erittäin viisas ratkaisu.
   Toiset lainanantajat vaativat remonttilainan ehdoksi sitä, että lainasumma käytetään peruskorjausta varten, kun remonttilainaa haetaan asuntolainan kanssa yhdessä. Tällöin asunnon arvon katsotaan nousevan pidemmällä tähtäimellä.

   Olipa kyseessä sitten asuntolaina yksin tai yhdessä remonttilainan kanssa, on tärkeää, että saat lainaa ilman piilokuluja. Käy tekemässä ilmainen lainahakemus ja selvitä kaikki kulut.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Muita luottovaihtoehtoja

   Erilaisia lainoja löytyy paljon. Aiemmin mainittujen luottojen lisäksi voit hakea kulutusluottoa tai joustoluottoa. Nämä vaihtoehdot ovat varsin päteviä erityisesti sellaisessa tapauksessa, kun sinulla ei välttämättä ole erityistä kohdetta lainan tarpeellesi.

   Kulutusluotto

   Monia lainoja voidaan nimetä kulutusluotoksi. Voit hakea kulutusluottoa pelkästään kulutusta varten, jolloin sinun ei tarvitse nimetä luoton käytölle erityistä tarkoitusta.

   Kulutusluottojen kustannusten suhteen on erittäin suuria vaihteluja lainantarjoajien kesken. Sen vuoksi on syytä selvittää tarkkaan, että saat lainaa ilman piilokuluja.

   Lainojen vertailun avulla näet kaikki kulutusluoton kustannukset helposti ja nopeasti. Tee hakemus ilmaiseksi, se ei sitouta sinua mihinkään.

   Joustoluotto

   Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava. Kyse on oikeastaan tilistä, jolle on myönnetty sovittu luottolimiitti.

   Joustoluotosta maksetaan korkoa vain siltä osuudelta, kuin sitä käytetään. Kun maksat luottoa takaisin, palautuu maksettu summa käyttöösi. Toki lainan kulut, korot tulee maksettavaksi lainapääoman lisäksi, aivan kuten muidenkin luottojen.

   Joustoluotto on erittäin kätevä, kun rahantarve vaihtelee. Mikäli et käytä lainaa lainkaan, et joudu maksamaan siitä korkoakaan. Todennäköisesti joustoluotossa on kuitenkin jonkin sortin vuosimaksu.

   Esim. Saat joustoluottoa 10 000 euroa. Nostat tililtä 2 000 euroa luottopääomaa. Maksat tuolloin korkoa vain tästä käyttöösi otetusta 2 000 eurosta. Muiden kulujen osuus ei ole välttämättä riippuvainen siitä, paljonko luottoa on käytössäsi.

   Selvität joustoluoton kustannukset yksinkertaiseen tapaan lainojen kilpailutuspalvelussa. Näet korot ja mm. erittäin oleellisen, joustoluotolle tyypillisen vuosimaksun suuruuden tekemällä ilmaisen hakemuksen, joka ei sido sinua lainkaan.

   Luottoon liittyviä kustannuksia

   • Nimelliskorko
   • Perustamiskustannukset/nostopalkkio
   • Vuosimaksut
   • Käsittelymaksut
   • Muut kulut

   Nimelliskorko saattaa hämätä

   Lainan nimelliskorko koostuu viitekorosta, joka on useimmiten sidottu joko yhden, kolmen tai 12 kk Euriboriin tai pankin Prime-korkoon. Lisäksi nimelliskorko sisältää marginaalin, joka on asiakaskohtainen.

   Asiakaskohtainen marginaali vaihtelee siis asiakaskohtaisesti. Se määräytyy pankin omien riskilaskelmien perusteella. Sama lainasumma, samalta lainanmyöntäjältä voidaan myöntää täysin eri suuruisella korolla kahdelle eri kuluttajalle.

   Nimelliskorko ei kerro lainan kustannuksista välttämättä kovinkaan paljon. Sen sijaan todellinen vuosikorko näyttää sen, kuinka paljon nimelliskorko ja muut lainasta perittävät kulut sinulle maksavat.

   Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainasta perittävät kulut. Lainojen kilpailuttamisen yhteydessä saat selville nimelliskoron lisäksi todellisen vuosikoron eli kaikki lainaan liittyvät kustannukset.

   Luoton perustamispalkkio

   Useimmiten luoton myöntämisen yhteydessä peritään luoton perustamispalkkio, joka voi olla nimeltään myös nostopalkkio, aloitusmaksu, järjestelypalkkio tai joku muu tämän kaltainen.

   Kaikki lainat eivät kuitenkaan sisällä nostokuluja. Voit täten saada lainaa ilman nostokuluja. Tämä tärkeä asia selviää sinulle, kun käytät lainan vertailupalvelua ja teet ilmaisen lainahakemuksen.

   Vuosimaksu

   Vuosimaksu liittyy useimmiten esim. joustoluottoon. Mahdollisen vuosimaksun olemassa olo ja suuruus on nähtävissä lainan kilpailutuksen yhteydessä, jolloin selvität kaikki lainaan liittyvät kustannukset nopeasti, ilman veloitusta.

   Käsittelymaksut ja muut kulut

   Kukin lainanantaja voi itse määrittää, millaisia kustannuksia se lainastaan perii. Toiset rahoittajat veloittavat erilaista käsittelymaksua, toimistokulua tai esim. osamaksulisää.

   Kaikki erilaiset kuluerät on nähtävissä vertailupalvelun kautta, kun teet lainahakemuksen. Erilaisten kustannusten selvittäminen on onneksi niin vaivatonta ja sen lisäksi maksutonta.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainojen kilpailuttamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Usein kysyttyä

   Maksaako lainahakemuksen tekeminen?
   Lainojen vertailupalvelun kautta tehtävä lainahakemus on aivan ilmainen. Sen lisäksi, että se ei maksa mitään, se ei myöskään sido sinua mihinkään. Voit siis tehdä hakemuksen pelkästään nähdäksesi omia vaihtoehtojasi suunnittelemallesi luotolle. Sen tekeminen on vaivatonta ja kestää vain muutaman minuutin.
   Onko kaikissa lainoissa nostopalkkio?
   Lähes kaikissa luotoissa on nostopalkkio, mutta voit myös saada lainaa ilman nostokuluja. Kaikkein helpoimmin näet nostokulujen määrän tekemällä hakemuksen lainojen vertailupalvelun kautta.
   Mihin tarkoitukseen voin hakea lainaa?
   Lainaa on mahdollista hakea esim. auton hankintaan, veneen, moottoripyörän tai kesämökin ostamista varten. Voit hakea luottoa myös erilaisiin kotiisi liittyviin kustannuksiin, kuten remonttiin tai sisustamista varten. Lisäksi lainaa haetaan esimerkiksi lainojen yhdistelyä varten.