Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa ilman piilokuluja

Kilpailuta ja hae lainaa ilman piilokuluja netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Hae lainaa ilman piilokuluja ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainaa ilman piilokuluja. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainaa ilman piilokuluja jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa ilman piilokuluja luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta laina ilman piilokuluja järjestyy helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa ilman piilokuluja 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat ilman piilokuluja helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa ilman piilokuluja.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa ilman piilokuluja.

Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

Vinkki

Kilpailuttamalla lainat ilman piilokuluja netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina ilman piilokuluja netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan ilman piilokuluja pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota erityisesti

 • lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Ota työkalumme käyttöön, anna meidän hoitaa kilpailutus ja löydä laina pienellä korolla jo tänään!

Vakuudeton laina ilman piilokuluja heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan ilman piilokuluja, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun se on hyväksytty, laina ilman piilokuluja maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisin laina ilman piilokuluja

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainavaihtoehdon. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Kilpailuttamalla säästät paljon aikaa ja rahaa

Oletko kuullut lainojen kilpailutuksesta? Ei, se ei tarkoita sitä, että joudut ottamaan yhteyttä jokaiseen rahoituslyhtiöön itse. Nykyisin homma hoituu hyvin paljon pienemmällä vaivalla.

Sinulla ei kulu tähän aikaa lopulta kuin muutamia minuutteja. Saat yhden hakemuksen täyttämällä lainatarjouksia useilta lainanantajilta.

Voit täyttää hakemuksen palvelussamme, vaikka suunnitelmasi olisivat vielä kesken. Ehkä laskelmien ja kustannusten selviäminen auttaa sinua saamaan suunnitelmiasi eteenpäin. Hakemuksen tekeminen ei sitouta sinua yhtään mihinkään, eikä se maksa mitään.

Nostopalkkiot lisäävät lainan kustannuksia usein hyvinkin paljon. Ei ole kuitenkaan mahdotonta löytää lainaa ilman nostokuluja. Tämä kaikki selviää sinulle, kun teet ilmaisen lainahakemuksen sivuillamme.

Lainojen kilpailuttaminen säästää siis aikaa ja rahaa. Muutama klikkaus ja sinulla on selkeää tietoa siitä, kuinka säästät selvää rahaa.

Lainaa ilman piilokuluja ja nostokuluja

Voiko saada lainaa ilman piilokuluja tai nostopalkkiota? Tai lainaa ilman palkkatodistusta? Kuulostaako se liian hyvältä ollakseen totta? Se on kuitenkin totisinta totta, jokaista säästettyä euroa myöten.

Lainoihin liittyvät suunnitelmat voivat tuntua aivan liian hankalilta. Eri rahoitusyhtiöiden lainat ovat eri hintaisia, joten niitä on ehdottomasti syytä vertailla. Vertailun tekemisen johdosta on nähtävä todella suurta vaivaa.

Kysyminen eri lainanantajilta tuntuu melkoiselta prosessilta. Jo pelkkien yhteystietojen kaivaminen vie mahdottoman paljon aikaa. Voisiko tämän kaiken suhteen päästä mitenkään helpommalla? Ja jopa halvemmalla?

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Mihin tarkoitukseen voin hakea lainaa ilman nostokuluja?

Voit hakea lainaa juuri siihen tarkoitukseen kuin mihin sitä tarvitset. Enää sinun ei tarvitse tehdä erillisiä, raskaita, pitkiä perusteluja rahoitusyhtiölle lainan käyttötarkoituksesta, jotta saisit tehtyä yleensä edes luottohakemuksen.

Löydät erilaisia vaihtoehtoja sivustoltamme ja tätä kautta voit kautta lähteä tutkimaan itsellesi parasta luottovaihtoehtoa. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

Voit itse valita palvelussa lainasumman sekä takaisinmaksuajan. Saatat saada lainatarjouksia jopa yli 25 eri lainanantajalta. Näet sen lisäksi selkeästi kaikki lainaan liittyvät kustannukset.

Esimerkkejä käyttökohteista hakiessasi lainaa ilman piilokuluja:

 • yhdistelylaina
 • yrityslaina
 • auto
 • vene
 • moottoripyörä
 • häät
 • remontti
 • rakentaminen
 • tontti
 • sisustus

Yhdistelylaina

Monesti yhdistelylainan ottaminen on viisasta kulujen vuoksi. Yhdistelylaina tarkoittaa sitä, että otetaan erikseen laina, jotta saadaan maksettua useampi laina pois. Tällöin lyhennetään vain yhtä lainaa ja kustannuksissa syntyy tuntuviakin säästöjä. Tietenkään ei ole millään tavalla järkevää ottaa yhdistelylainaa, mikäli kustannuksissa ei synny säästöä.

Lainan kilpailutuksen yhteydessä näet yksinkertaisesti ja selkeästi millaiset kulut lainalle syntyy. Jokaisella lainaehdot täyttävällä henkilöllä on oltava oikeus saada lainaa ilman piilokuluja.

Piilokustannukset ovat ikävä yllätys ja saattavat romahduttaa jopa koko talouden. On erittäin tärkeää, että olet koko ajan selvillä lainalle asetetuista kuluista. Jos sinulla on useita lainoja, on suositeltavaa tutustua yhdistelylainan mahdollisuuksiin.

Saatat säästää suuriakin summia rahaa, mikäli yhdistät lainasi yhdeksi kokonaiseksi lainaksi.

Millainen palkinto se olisikaan, jos säästöä syntyisi useiden tuhansien eurojen verran. Lähtisitkö siinä tapauksessa vaikka hemmottelulomalle? Ehkä ulkomaille saakka, mikäli se on mahdollista koronarajoitusten puitteissa?

Tarvitsetko lainaa yrityksellesi?

Voit hakea lainaa myös yrityksellesi. Se tapahtuu yhtä helposti, nopeasti ja ilmaiseksi. Tarvitsetko yrityksellesi ajoneuvon? Vai ehkä pelkästään käyttöpääomaa? Kilpailuta yrityslainat ja valitse niiden joukosta paras vaihtoehto.

Selvittämällä lainamahdollisuudet ja luottoon liittyvät kulut hyvissä ajoin pystyt suunnittelemaan yrityksesi hankintoja paremmin.

Lainaa ilman piilokuluja auton ostoa varten? Ehkä venettä?

Lainan käyttökohteita voi olla muitakin, eli voit hakea sitä juuri siihen tarpeeseen, mikä se sinulla sitten onkaan. Ehkä tarvitset uuden auton työmatkojasi varten. Uudemmalla autolla kulkeminen on mukavampaa ja yleensä myös turvallisempaa.

Onko perheeseesi tullut lisää perheenjäseniä? Tai ehkä olet suunnitellut muuttavasi yhteiseen asuntoon parin ystäväsi kanssa. Tuolloin saattaa olla paikallaan hankkia suurempi ajoneuvo. Lainalla voit hankkia vaikka suuremmankin tila-auton.

Saatat olla haaveillut jo pidempään veneestä. Suomen kesästä nauttiminen on varsinaista luksusta veden äärellä. Laineiden liplatus on rauhoittava ääni. Uni saattaa tulla paremmin, pienten laineiden keinuttaessa venettä. Toivottavasti et tule merisairaaksi.

Onko sinussa hurjapään vikaa? Moottoripyörällä pääsee toden totta nauttimaan vauhdin huumasta. Sitäkin varten sinun on mahdollista hakea lainaa ilman nostokuluja.

Lainaa ilman nostopalkkiota häihin

Onko elämäntilanteesi sellainen, että hääkellot saattavat soida lähiaikoina? Häiden järjestäminen ei välttämättä ole kaikkein edullisinta puuhaa, ainakaan mikäli juhlista mielii saada hieman suuremmat ja komeammat.

Mitä suurempi vieraslista, sitä kookkaampi loppusumma on tiedossa. Hääpuvut, kukat, tarjoilu, kyyti, ym. Menoja riittää. Hääpäivä on kuitenkin hyvin tärkeä. Monille ihmisille yksi elämän tärkeimmistä päivistä.

Häämatkallekin on mukavampi lähteä, kun talouspuolesta on huolehdittu etukäteen. Lainojen kilpailuttamisen ansiosta saatat päästä ehkä hieman pidemmällekin matkalle?

Jos unelmahäiden järjestäminen on SE asia, on siihen mahdollista hakea lainaa ilman piilokuluja. Tuolloin sen tärkeän päivän järjestäminen helpottuu huomattavan paljon.

Käytä Summarumin kilpailutuspalvelua apunasi ja katso paljonko voit säästää, mikäli haet lainaa ilman nostopalkkiota.

LUE LISÄÄ: Laina häihin

Lainaa ilman piilokuluja omaa kotia varten

Oma koti vaatii huolenpitoa. Remontin tekeminen parantaa sekä asuntosi tai talosi arvoa, että lisää kotisi viihtyisyyttä. Voit saada lainaa ilman piilokuluja remonttia varten.

Vai onko mielessäsi ollut jopa oman talon rakentaminen? Sitäkin tarkoitusta varten voit hakea lainaa. Mitä ikinä oletkin suunnitellut, voit anoa lainaa ilman piilokuluja. Selkeät tiedot lainan kustannuksista saat lainanhakupalvelusta, vaivattomasti ja ilmaiseksi.

Sisustamisella voi saada aikaan ihmeitä. Aina pelkkä huonekalujen järjestyksen muuttaminen ei auta, vaan tarvitaan jotakin uutta.

Voit tehdä lainahakemuksen ja toteuttaa sillä sisustusideoitasi. Saat hankittua uusia huonekaluja ja muita sisustuselementtejä.

Uusi, raikkaampi koti piristää mieltä ja auttaa viihtymään paremmin kotona. Ehkä innostut antamaan sisustusvinkkejä tuttavillesikin. Muista mainita myös lainojen kilpailuttaminen.

Esimerkkejä lainoista ilman piilokuluja

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä lainoista ilman piilokuluja sekä niiden kustannuksista.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Muita luottovaihtoehtoja

Erilaisia lainoja löytyy paljon. Aiemmin mainittujen luottojen lisäksi voit hakea kulutusluottoa tai joustoluottoa.

Nämä vaihtoehdot ovat varsin päteviä erityisesti sellaisessa tapauksessa, kun sinulla ei välttämättä ole erityistä kohdetta lainan tarpeellesi.

Kulutusluotto

Monia lainoja voidaan kutsua nimellä kulutusluotto. Voit hakea kulutusluottoa pelkästään kulutusta varten, jolloin sinun ei tarvitse nimetä luoton käytölle erityistä tarkoitusta.

Kulutusluottojen kustannusten suhteen on erittäin suuria vaihteluja lainantarjoajien kesken. Sen vuoksi on syytä selvittää tarkkaan, että saat lainaa ilman piilokuluja.

Summarumin avulla näet kaikki kulutusluoton kustannukset helposti ja nopeasti. Tee hakemus ilmaiseksi, se ei sitouta sinua mihinkään.

Joustoluotto

Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava. Kyse on oikeastaan tilistä, jolle on myönnetty sovittu luottolimiitti.

Joustoluotosta maksetaan korkoa vain siltä osuudelta, kuin sitä käytetään. Kun maksat luottoa takaisin, palautuu maksettu summa käyttöösi. Toki lainan kulut, korot tulee maksettavaksi lainapääoman lisäksi, aivan kuten muidenkin luottojen.

Joustoluotto on erittäin kätevä, kun rahantarve vaihtelee. Mikäli et käytä lainaa lainkaan, et joudu maksamaan siitä korkoakaan. Todennäköisesti joustoluotossa on kuitenkin jonkin sortin vuosimaksu.

Esimerkki

Saat joustoluottoa 10 000 euroa. Nostat tililtä 2 000 euroa luottopääomaa. Maksat tuolloin korkoa vain tästä käyttöösi otetusta 2 000 eurosta. Muiden kulujen osuus ei ole välttämättä riippuvainen siitä, paljonko luottoa on käytössäsi.

Selvität joustoluoton kustannukset yksinkertaiseen tapaan SummarumillaNäet korot ja joustoluotolle tyypillisen vuosimaksun suuruuden tekemällä ilmaisen hakemuksen, joka ei sido sinua mihinkään.

Luottoon liittyviä kustannuksia

 • Nimelliskorko
 • Perustamiskustannukset/nostopalkkio
 • Vuosimaksut
 • Käsittelymaksut
 • Muut kulut

Nimelliskorko saattaa hämätä

Lainan nimelliskorko koostuu viitekorosta, joka on useimmiten sidottu joko yhden, kolmen tai 12 kk Euriboriin tai pankin Prime-korkoon. Lisäksi nimelliskorko sisältää marginaalin, joka on asiakaskohtainen.

Asiakaskohtainen marginaali vaihtelee siis asiakaskohtaisesti. Se määräytyy pankin omien riskilaskelmien perusteella. Sama lainasumma, samalta lainanmyöntäjältä voidaan myöntää täysin eri suuruisella korolla kahdelle eri henkilölle.

Nimelliskorko ei kerro lainan kustannuksista välttämättä kovinkaan paljon. Sen sijaan todellinen vuosikorko näyttää sen, kuinka paljon nimelliskorko ja muut lainasta perittävät kulut sinulle maksavat.

Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainasta perittävät kulut. Lainojen kilpailuttamisen yhteydessä saat selville nimelliskoron lisäksi todellisen vuosikoron eli kaikki lainaan liittyvät kustannukset.

Luoton perustamispalkkio

Useimmiten luoton myöntämisen yhteydessä peritään luoton perustamispalkkio, joka voi olla nimeltään myös nostopalkkio, aloitusmaksu, järjestelypalkkio tai joku muu tämän kaltainen.

Kaikki lainat eivät kuitenkaan sisällä nostokuluja. Voit täten saada lainaa ilman nostokuluja. Tämä tärkeä asia selviää sinulle, kun käytät lainan vertailupalvelua ja teet ilmaisen lainahakemuksen.

Vuosimaksu

Vuosimaksu liittyy useimmiten esim. joustoluottoon. Mahdollisen vuosimaksun olemassa olo ja suuruus on nähtävissä lainan kilpailutuksen yhteydessä, jolloin selvität kaikki lainaan liittyvät kustannukset nopeasti, ilman veloitusta.

Käsittelymaksut ja muut kulut

Kukin lainanantaja voi itse määrittää, millaisia kustannuksia se lainastaan perii. Toiset rahoittajat veloittavat erilaista käsittelymaksua, toimistokulua tai esim. osamaksulisää.

Kaikki erilaiset kuluerät on nähtävissä vertailupalvelun kautta, kun teet lainahakemuksen. Erilaisten kustannusten selvittäminen on onneksi niin vaivatonta ja sen lisäksi maksutonta.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Lainaa ilman piilokuluja ja nostokuluja – Yhteenveto

Hyvin usein lainaan voi liittyä kuluja, jotka eivät näy heti asiakkaalle. Näitä voivat olla muun muassa

 • lainan nostokulu
 • aloitusmaksu
 • järjestelypalkkio
 • jonkinlainen perusmaksu lainanhoitokuluihin liittyen.

Lainan todellisen hinnan voit saada selville tarkkailemalla todellista vuosikorkoa. Se kertoo kuinka paljon lainasta todellisuudessa maksat. Todellinen vuosikorko sisältää siis kaikki lainasta perittävät kulut.

Kun lähdet tekemään lainojen kilpailutusta, saat kilpailuttamisen yhteydessä selville nimelliskoron lisäksi todellisen vuosikoron eli kaikki lainaan liittyvät kustannukset.

Tämä korko kertoo siis lopulta sen, kuinka edullinen tai kallis laina hakijalle todellisuudessa on. Erilaiset palkkiot ja maksut voivat hyvin usein nostaa turhaan lainan hintaa.

Siksi kilpailuttaminen on todella tärkeää, oli kyseessä sitten kuinka suuri laina tahansa.

Summarumin lainanvertailutyökalu on tähän erikoistunut palvelu. Sen avulla voit selvittää yhdellä lainahakemuksella juuri itsellesi edullisimman lainan vain muutamassa minuutissa. Lainavertailun käyttäminen on myös täysin ilmaista asiakkaalle.

Muista, että kauttamme voit hakea yksinkertaisesti ja nopeasti lainaa ilman liitteitä ja korkeita kuluja.

Lainaa ilman piilokuluja – Usein kysyttyä

Maksaako lainahakemuksen tekeminen?
Lainojen vertailupalvelun kautta tehtävä lainahakemus on aivan ilmainen. Sen lisäksi, että se ei maksa mitään, se ei myöskään sido sinua mihinkään. Voit siis tehdä hakemuksen pelkästään nähdäksesi omia vaihtoehtojasi suunnittelemallesi luotolle. Sen tekeminen on vaivatonta ja kestää vain muutaman minuutin.
Onko kaikissa lainoissa nostopalkkio?
Lähes kaikissa luotoissa on nostopalkkio, mutta voit myös saada lainaa ilman nostokuluja. Kaikkein helpoimmin näet nostokulujen määrän tekemällä hakemuksen lainojen vertailupalvelun kautta.
Mihin tarkoitukseen voin hakea lainaa?
Lainaa on mahdollista hakea esim. auton hankintaan, veneen, moottoripyörän tai kesämökin ostamista varten. Voit hakea luottoa myös erilaisiin kotiisi liittyviin kustannuksiin, kuten remonttiin tai sisustamista varten. Lisäksi lainaa haetaan esimerkiksi lainojen yhdistelyä varten.