Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa 800 euroa

   Lainaa 800 euroa

   800 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa alkaen 2000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainaa 800 euroa

   Onko pohdinnassa jokin suurempi ostos, kuten uudet kalusteet, sohva tai vaikka terassi tarvikkeet, mutta säästöt eivät riitä kattamaan ostoksia. Lainan ottaminen ei tule olla hetken mielijohde, tätä varten kannattaa istua alas ja vertailla eri lainan tarjoajia. Lainaa ei tule, koskaan ottaa yli oman varallisuuden, eikä harkitsemattomasti. Ennen lainan ottamista tulee miettiä lainan tarpeellisuutta sekä minkälaisissa erissä laina on mahdollista maksaa takaisin suhteutettuina omiin tuloihin. Vaikka lainan takaisin maksun kuukausi erä olisi matala tulee se laskee kaikkien muiden mahdollisten lainojen kuukausi erien kanssa. Liian moni pieni kuukausi erä yhdistettynä yhteen voi lopulta aiheuttaa taloudellisia ongelmia.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Ennen 800 € lainan hakemista

   Pohdi ainakin seuraavia asioita ennen lainahakemuksen tekemistä:

   Kuinka paljon lainaa tarvitaan
   Minkälainen takaisin maksuaika on itselle sopiva
   Takaisin maksettava kuukausi erä
   Haettavan lainan korkokulut
   Lainan muut kulut
   Vaikka summa itsessään tuntuisi pieneltä tulee silti pohtia yllä olevia asioita, varsinkin laina summan päälle muodostuvia kuluja ja mikä on takaisin maksettavan lainan todellinen loppusumma. Kulut voivat tehdä edullisen tuntuisesta lainasta lopulta kalliin. Edullisena lainana kuluttajalle voidaan pitää lainaa, jonka todellinen vuosikorko on noin 4 %.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Lainaa 800 euroa – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Vaikka kyseessä on niin sanotusti pienlaina myös sen kilpailuttaminen ja vertailu on järkevää, sillä kilpailuttamalla 800 € lainat Summarum palvelussa säästät todennäköisesti rahaa loppullisesta takaisin maksettavasta laina summasta. Lainaa on mahdollista hakea perinteisten pankkien lisäksi erilaisilta rahoituslaitoksista. Rahoituslaitosten tullessa lainan tarjoajiksi pankkien rinnalle on kilpailu asiakkaista kiristynyt. Kiristynyt kilpailu mahdollistaa kuluttajalle suurenkin säästön pienessä lainassa. Kilpailu on kuluttajan näkökulmasta hyvä asia ja tästä syystä pienetkin lainat kannattaa kilpailuttaa ennen laina sopimuksen tekemistä.

   Mitä 800 € lainan saanti edellyttää

   Lainaa myöntävillä rahoituslaitoksilla on erilaisia ehtoja lainan myöntämiselle. Näiden lisäksi, jokainen lainan myöntäjä edellyttää puhtaita luottotietoja sekä säännöllisiä tuloja joilla voidaan minimoida rahoituslaitoksien riskiä ja maksimoida lainan saajan takaisin maksu kyky. Myönnettävä lainamäärä suhteutetaan hakijan tuloihin, tämä turvaa lainan hakijaa yli velkaantumiselta sekä rahoituslaitosta luottotappioilta.

   Mihin kiinnittää huomiota 800 € lainojen vertailussa?

   Tärkeintä on huomioida lainaan liittyvät kulut kuten korot, tilin avaus- ja hoito maksut sekä mahdolliset muut käsittely kulut. Kulut tulevat laina summan päälle muodostaen kokonaisuudessaan takaisin maksettavan lopullisen laina määrän. Vertailun tekemisen myötä on mahdollista valita itselleen oikeasti edullisin laina, jolloin ylimääräisistä lainan päälle tulevista kuluista koituisi mahdollisimman vähän ylimääräistä takaisin maksettavaa. Summarum palvelulla kilpailutat usean rahoituslaitoksen laina tarjouksen 800 € lainaa varten. Palvelun käyttäminen on helppoa ja nopeaa sillä saat yhdellä hakemuksella tarjouksen useammasta rahoitusyhtiöstä. Tarjouksien tulkitseminen on tehty helpoksi, jotta voit löytää selkeästi itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

   800 € laina eri tarkoituksiin

   Lainaa on mahdollista hakea eri tarkoituksiin, käyttö tarkoituksella ei niinkään ole väliä rahoituslaitokselle, mutta jotkin rahoituslaitokset tarjoavat erilaisia korkoprosentteja ja kuluja riippuen lainan käyttö tarkoituksesta. Lainoja on mahdollista hakea esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:

   • Kodin tai mökin remontointi
   • Matkustus
   • Harrastusvälineisiin
   • Kodinkoneisiin
   • Auton huolto kustannukset

   Kuten aiemmin mainittiin kuluttajalle edullinen laina on laina, jonka todellinen vuosikorko on 4 %. Useat rahoituslaitokset tarjoavat pienlainoja jopa 0 % korolla, mutta kulut maksetaan takaisin muina käsittely kuluina, eikä todellinen takaisin maksu summa lopulta kuitenkaan ole lainattu 800 euroa. Mikäli säästöt eivät riitä hankintoihin, on laina hyvä ratkaisu, jolla voidaan taloudellista taakkaa jakaa useammalle kuukaudelle. Kilpailutuksen, kautta on mahdollista vaikuttaa lainan korkoon sekä muihin käsittely kuluihin, kuten aiemmin mainittiin rahoituslaitosten kilpailu asiakkaista on nykyisin kovaa ja tarjouksissa voi olla suuriakin eroja. Summarumin sivuilta löydät lainalaskurin, jolla on mahdollista laskea lainan lopulliset kulut suuntaa antavasti. Lopullisen summan saat täyttämällä kilpailutus hakemuksen sivuillamme. Sivuillamme tehdyn kilpailutuksen yhteydessä näet välittömästi taulukon, jossa näkyy lainan todellinen vuosikorko. Tämä tekee lainan vertailusta ja kilpailuttamisesta helppoa.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa 800 euroa heti

   Taloudellinen tilanne ei aina ole paras mahdollinen ikäville yllätyksille, kuten kodin koneen särkymiselle. Nykyisin lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa kun kaikki rahoituslaitokset tarjoavat palveluitaan verkossa. Sinun ei tarvitse kiertää pelkästään pankkikonttorista toiseen hakemassa laina tarjouksia ja sitten vertailla niitä. Rahoituslaitoksien toimiminen verkossa mahdollistaa laajemman laina tarjouksien saamisen nopeasti. Yhdellä hakemuksella saat Summarum palvelusta useamman rahoitusyhtiön laina tarjouksen. Laina tarjoukset saat mahdollisesti jo heti saman päivän aikana riippuen tarjous hakemuksen jättö ajankohdasta. Parhaimmillaan lainarahat ovat käytettävissä jo saman päivän aikana. Muista kuitenkin huolellinen kilpailuttaminen ja lainan tarpeen arviointi.

   Minkälainen laina kannattaa?

   Lainoja on tarjolla erilaisia ja erilaisilla ehdoilla. 800 € pienlaina on mahdollista hakea ilman takauksia. Takauksettomassa lainassa yleensä korko ja kulut ovat suuremmat kuin vakuudellisessa lainassa. Mutta vakuudettoman lainan käsittelyaika on lyhyempi ja päätöksen saaminen näin nopeampaa. Mikäli kyseessä on kriittinen rahan tarve esimerkiksi auton huoltoon tai äkillisesti hajonnutta kodinkonetta varten on vakuudetonlaina kannattava vaihtoehto.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lainaa 800 euroa – kilpailuta laina

   Laina tarjoukset kannattaa pyytää kolmannen osapuolen kautta, kuten Summarum palvelumme sillä olemme puolueeton toimija ja tarkoituksenamme on löytää mahdollisimman edullinen laina vaihtoehto asiakkaalle. Tarjouspyynnön jättäminen kauttamme ei velvoita lainan ottamiseen lisäksi tarjouspyynnön tekeminen on täysin ilmaista. Summarum palvelumme kautta saat tarjouksia 800 € lainasta useilta rahoituslaitoksilta jolloin vastuullesi jää vain edullisimman lainan valitseminen. Kilpailutuksen tekeminen kauttamme mahdollistaa sinulle yli 30 raihoituslaitoksen tavoittamisen yhdellä hakemuksella. Hakemus täytetään Summarum sivulla täysin sähköisesti, jonka jälkeen välitämme hakemuksesi kaikille palvelumme yli 30 rahoituslaitokselle. Tämän jälkeen välitämme kaikki yhteistyökumppaneidemme tarjoamat lainatarjoukset sinulle sähköspostiisi.

   Muut lainasummat

   Valitse itsellesi sopiva lainasumma
   Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
   Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
   Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
   Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
   Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
   Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
   Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri