Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa 800 euroa

Lainaa 800 euroa

800 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa alkaen 2000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainaa 800 euroa

Onko pohdinnassa jokin suurempi ostos, kuten uudet kalusteet, sohva tai vaikka terassi tarvikkeet, mutta säästöt eivät riitä kattamaan ostoksia ja esimerkiksi 800 euron laina tulisi tarpeeseen? 800 euron lainan ottamisen ei tule olla hetken mielijohde, vaan myös tällaista pienempää summaa varten sinun  kannattaa istua alas ja vertailla eri lainan tarjoajia.

Lainaa ei tule koskaan ottaa yli oman varallisuuden, eikä harkitsemattomasti. Ennen lainan ottamista tulee miettiä lainan tarpeellisuutta sekä minkälaisissa erissä laina 800 euron summalla on mahdollista maksaa takaisin suhteutettuina omiin tuloihin.

Vaikka lainan takaisinmaksun kuukausierä olisi matala, tulee se laskee kaikkien muiden mahdollisten lainojen kuukausierien kanssa.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Ennen 800 € lainan hakemista

Pohdi ainakin seuraavia asioita ennen lainahakemuksen tekemistä:

 1. Kuinka paljon lainaa tarvitaan
 2. Minkälainen takaisin maksuaika on itselle sopiva
 3. Takaisin maksettava kuukausierä
 4. Haettavan kulutusluoton korko
 5. Lainan muut kulut

Vaikka summa itsessään tuntuisi pieneltä sinun kannattaa silti pohtia yllä olevia asioita, varsinkin lainasumman päälle muodostuvia kuluja ja mikä on takaisin maksettavan lainan todellinen loppusumma. Kulut voivat tehdä edullisen tuntuisesta lainasta lopulta kalliin.

Edullisena lainana kuluttajalle voidaan pitää sellaista vaihtoehtoa, jonka todellinen vuosikorko on noin 4 %.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Kenelle myönnetään 800 euron laina?

Kun haet lainaa 800 euroa sinulta edellytetään yleensä näiden ehtojen täyttämistä:

 • olet täysi-ikäinen
 • luottotiedoissasi ei ole merkintöjä
 • sinulla on säännöllisiä tuloja
 • kotisi on Suomessa

Lainaa 800 euroa – vertaile ja löydä edullisin

Lainojen vertailu on järkevää, sillä kilpailuttamalla 800 € lainat Summarumilla säästät todennäköisesti rahaa lopullisesta takaisin maksettavasta summasta.

800e lainaa on mahdollista hakea perinteisten pankkien lisäksi erilaisilta rahoitusyhtiöiltä. Rahoitusyhtiöiden tullessa lainan tarjoajiksi pankkien rinnalle on kilpailu asiakkaista kiristynyt. Kiristynyt kilpailu mahdollistaa kuluttajalle suurenkin säästön pienessä lainassa.

Kilpailu on kuluttajan näkökulmasta hyvä asia ja tästä syystä pienetkin lainat kannattaa kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä.

Mitä 800 € lainan saanti edellyttää

800 euroa lainaa myöntävillä rahoitusyhtiöillä on erilaisia ehtoja lainan myöntämiselle. Näiden lisäksi, jokainen lainan myöntäjä edellyttää puhtaita luottotietoja sekä säännöllisiä tuloja, joilla voidaan minimoida rahoitusyhtiöiden riskiä ja maksimoida takaisinmaksukyky.

Myönnettävä lainamäärä suhteutetaan hakijan tuloihin. Tämä turvaa lainan hakijaa yli velkaantumiselta sekä rahoitusyhtiötä luottotappioilta.

Mihin kiinnittää huomiota 800 € lainojen vertailussa?

Tärkeintä on huomioida lainaan liittyvät kulut kuten korot, tilin avaus- ja hoitomaksut sekä mahdolliset muut käsittelykulut. Kulut tulevat lainasumman päälle muodostaen kokonaisuudessaan takaisin maksettavan lopullisen lainamäärän. Vertailun tekemisen myötä sinun on mahdollista valita itsellesi aidosti edullisin laina, jolloin ylimääräisistä lainan päälle tulevista kuluista koituu mahdollisimman vähän ylimääräistä takaisinmaksettavaa.

Vinkki

Summarum palvelulla kilpailutat usean rahoitusyhtiön tarjouksen 800 € lainaa varten. Palvelumme käyttäminen on helppoa ja nopeaa, sillä saat yhdellä hakemuksella tarjouksen useammasta rahoitusyhtiöstä. Tarjousten tulkitseminen on tehty helpoksi, jotta voit löytää selkeästi itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

800 € laina eri tarkoituksiin

Lainaa 800 euroa on mahdollista hakea eri tarkoituksiin, kuten vaikka näihin:

 • Kodin tai mökin remontointi
 • Matkustus
 • Harrastusvälineisiin
 • Kodinkoneisiin
 • Auton huoltokustannukset

Edullinen 800 euron laina on laina, jonka todellinen vuosikorko on 4 %. Useat rahoitusyhtiöt tarjoavat pienlainoja jopa 0 % korolla, mutta kulut maksetaan takaisin muina käsittelykuluina, eikä todellinen takaisin maksettava summa lopulta kuitenkaan ole se lainattu 800 euroa.

Mikäli säästöt eivät riitä hankintoihin, on 800 euron laina hyvä ratkaisu, jolla voit jakaa taloudellista taakkaa useammalle kuukaudelle. Kilpailutuksen kautta sinun on mahdollista vaikuttaa lainan korkoon sekä muihin käsittelykuluihin.

Summarumin sivuilta löytyy näppärä lainalaskuri, jolla voit laskea lainan lopulliset kulut suuntaa-antavasti. Lopullisen summan saat tietoosi täyttämällä hakemuksen sivuillamme. Sivuillamme tehdyn kilpailutuksen yhteydessä näet välittömästi taulukon, jossa näkyy lainan todellinen vuosikorko. Tämä tekee lainan vertailusta ja kilpailuttamisesta helppoa.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Lainaa 800 euroa heti

Taloudellinen tilanne ei aina ole paras mahdollinen ikäville yllätyksille, kuten kodinkoneen särkymiselle. Nykyisin lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa kun kaikki rahoitusyhtiöt tarjoavat palveluitaan verkossa. Sinun ei enää tarvitse kiertää pelkästään pankkikonttorista toiseen hakemassa tarjouksia ja sitten vertailla niitä. Rahoitusyhtiöiden toimiminen verkossa mahdollistaa useamman tarjouksen saamisen nopeasti.

Yhdellä hakemuksella saat meiltä useamman rahoitusyhtiön lainatarjouksen. Tarjoukset saat mahdollisesti jo heti saman päivän aikana riippuen hakemuksen jättämisen ajankohdasta. Parhaimmillaan lainarahat ovat käytettävissäsi jo saman päivän aikana. Muista kuitenkin huolellinen kilpailuttaminen ja lainan tarpeen arviointi!

Minkälainen 800e laina kannattaa?

Lainaa on tarjolla erilaisia ja erilaisilla ehdoilla. 800 € laina on mahdollista hakea kauttamme ilman takauksia. Takauksettomassa lainassa yleensä korko ja kulut ovat suuremmat kuin vakuudellisessa lainassa. Vakuudettoman lainan käsittelyaika on kuitenkin lyhyempi ja päätöksen saaminen näin nopeampaa.

Mikäli kyseessä on kriittinen rahan tarve esimerkiksi auton huoltoon tai äkillisesti hajonnutta kodinkonetta varten, on vakuudeton 800 euron laina kannattava vaihtoehto.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Lainaa 800 euroa – kilpailuta Summarumilla

Summarum on olemme puolueeton toimija. Tarkoituksenamme on löytää mahdollisimman edullinen vaihtoehto juuri sinulle. Tarjouspyynnön jättäminen kauttamme ei velvoita lainan ottamiseen. Lisäksi tarjouspyynnön tekeminen on täysin ilmaista. Palvelumme kautta saat tarjouksia 800 € lainasta useilta rahoitusyhtiöiltä, jolloin vastuullesi jää vain edullisimman lainan valitseminen.

Kilpailutuksen tekeminen kauttamme mahdollistaa sinulle yli 30 rahoitusyhtiön tavoittamisen yhdellä hakemuksella. Hakemus täytetään sivustollamme täysin sähköisesti, jonka jälkeen välitämme hakemuksesi kaikille palvelumme yli 30 rahoitusyhtiölle. Tämän jälkeen välitämme kaikki yhteistyökumppaneidemme tarjoamat lainatarjoukset sinulle suoraan sähköpostiisi.

Muut lainasummat

Valitse itsellesi sopiva lainasumma
Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri

Usein kysyttyä

Kannattaako 800 euron laina kilpailuttaa?
Kaiken kokoiset lainasummat kannattaa kilpailuttaa, sillä näin voit säästää kustannuksissa huomattavia summia rahaa.
Miten kustannukset muodostuvat kun kyseessä on laina 800 eurolle?
Kustannukset määrittyvät aina henkilökohtaisesti. Kaikki lainakustannukset sekä muut lainaehdot löytyvät tarjouksista, joten niihin kannattaa perehtyä huolellisesti.
Kuinka nopeasti voin saada lainaa 800 euroa?
Rahoitusyhtiö siirtää 800 euron lainan tilillesi heti, kun olet hyväksynyt tarjouksen omilla verkkopankkitunnuksillasi. Laina näkyy tililläsi heti tai viimeistään parin pankkipäivän kuluttua.