Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Voinko hakea ja saada lainaa viikonloppuna?

Kilpailuta ja hae lainaa viikonloppuna netistä 2 000 – 60 000 €.

Hae lainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Voinko hakea ja saada lainaa viikonloppuna?

Lainan hakeminen ja saaminen on nykyään helppoa myös viikonloppuisin. Digitaalisten alustojen avulla saat kilpailutettua ja vertailtua erilaisia lainoja ja kulutusluottoja käden käänteessä. Voit siis yhtä hyvin hakea ja saada lainaa viikonloppuna kesken illanvieton kuin virka-aikoina arkipäivisin. Lainan hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti älypuhelimen avulla vaikkapa saunaillan jälkeen kotisohvalta istuen.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Hae lainaa ja saa se käyttöösi päivästä ja vuorokaudenajasta riippumatta

Saat parhaat lainatarjoukset tarkasteltavaksesi myös viikonloppuna. Talousasioidesi hoitaminen hoituu helposti ja sujuvasti vuorokauden ajasta riippumatta. Osa lainantarjoajista maksaa rahan tilillesi myös viikonloppuisin, osalla taas maksut hoidetaan virka-aikana. Voit siis itse päättää sinulle sopivan paikan ja ajankohdan lainanhakuun ja sopivan tarjouksen vastaanottamiseen. Lainatarjoukset kannattaa kilpailuttaa toimijalla, joka ei ota lisämaksua kilpailuttamisesta. Selkeys, ymmärrettävyys ja kotimaisuus on eduksesi.

Lainaraha auttaa elämän yllätyksissä myös loppuviikosta

Elämässä tulee vastaan ennakoimattomia tilanteita, jolloin laina auttaa eteenpäin. Rahan tarve saattaa yllättää vaikkapa keskellä yötä. Putkirikko, ketjukolari talven liukkailla tai spontaani kaupunkimatka ovat hyviä syitä turvautua lainaan. Täyttämällä lainahakemuksen et sitoudu mihinkään ja kilpailuttaminen on kulutonta. Päätöksen tehtyäsi saat yleensä hyväksyttyä lainatarjouksen nopeasti. Jotkin lainantarjoajista saattavat maksaa lainan jo saman päivän aikana. Toisilla maksu on riippuvainen asiakaspalvelun aukiolosta.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

  • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
  • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
  • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Lainat ja luotot kädenkäänteessä ja vaivattomasti myös virka-aikojen ulkopuolella

Voit saada parhaan lainatarjouksen 500-60 000 euron lainoille. Parhaan hyödyn palvelusta saat kun lyöt kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja kilpailutat jo olemassa olevat kulutusluottosi, jolloin ne yhdistetään yhdeksi lainaksi. Sivustolta löytyvän lainalaskurin avulla tarkistat kätevästi lainan kustannukset mistä ja milloin vain, kellonajasta riippumatta.

Nopeus on valttia myös viikonloppuna

Lainarahan tarve voi iskeä yllättäen. Kuluttajalla on kuitenkin kaikki valttikortit kädessään, sillä kilpailuttamalla hän sekä säästää rahaa että saa helposti nähtäväkseen pankkien lainatarjoukset. Osa rahoitusyhtiöistä tarjoaa lainoja viikonloppuisin. Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää lainan todelliseen vuosikorkoon. Myös lainan kuukausierä sekä takaisinmaksuaika ovat tärkeitä. Löydettyäsi sopivan tarjouksen hyväksyt sen saamasi linkin kautta. Nopeimmillaan saatat saada lainan tilillesi jo saman päivän aikana.

Päihitä pankit kilpailuttamalla laina viikonloppuna

Kun vertailet lainoja verkossa ennen lainapäätöstä, päihität pankit ja laitat heidät kilpailemaan sinun asiakkuudestasi. Verratessasi lainojen kustannuksia saat etulyöntiaseman, jonka seurauksena kulut yleensä laskevat. Esimerkiksi Summarumilla kilpailutus ei maksa sinulle mitään. Saat nähtäväksesi pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksia, joista voit valita parhaan päältä. Tehdessäsi vertailun sinulle sopivana aikana saat rauhassa harkita lainapäätöstäsi. Lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi saman päivän aikana.

Voit hakea ja saada lainaa myös viikonloppuna

Lomakkeen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Hakemus lähetetään eteenpäin kymmenille eri lainantarjoajille. Summarumilla jokainen näistä on hyvämaineinen ja vakaa pankki-ja rahoitusalan yritys. Useimmat yhteistyökumppanit käsittelevät lainahakemuksia viikon jokaisena päivänä, joten alustavat lainatarjoukset saapuvat sähköpostiisi nopeasti. Voit hyväksyä tarjouksen saamasi linkin kautta. Jos taas päätät jättää tarjoukset hyödyntämättä, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Pelkkä tarjousten lunastamatta jättäminen riittää.

Hae lainaa ja toteuta unelmiasi

Jokaisella tulee joskus eteen hetkiä, jolloin pieni lisärahoitus olisi tarpeen. Lainoja kilpailuttavat sivustot auttavat sinua a) kilpailuttamalla lainat ja b) erittelemällä niiden ominaisuudet ja kustannukset sinulle selkeästi ja ymmärrettävästi. Vältyt siis itse aikaa vievältä vertailuprosessilta. Sinun tehtäväksesi jää vain valita paras päältä. Tai ehkäpä käytät palvelua vain saadaksesi yleiskatsauksen tilanteesta?

Viikonloppu ei ole este järkevälle taloudensuunnittelulle

Oman talouden kuntoon saaminen on nykyään helppoa. Tarvitset puhelimen tai tietokoneen ja nettiyhteyden. Aloita lainojen kilpailutus täyttämällä hakulomake. Olet valmis minuuteissa. Voit keittää vaikkapa kupin kahvia odotellessasi sopivia lainatarjouksia. Verratessasi tätä toimintatapaa pankkikierrokseen ajanvarauksineen ja jonottamisineen huomaat, kuinka helppoa lainan hakeminen ja saaminen voi olla.

Kilpailuta jo olemassa olevat lainasi viikonloppuna oman kodin rauhasta

Myös olemassa olevat lainat kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti. Aika ajoin on hyvä tarkistaa esimerkiksi asuntolainasi tai vaikkapa kulutusluottosi todelliset kustannukset. Jos olet epävarma eikä sinulla ole aikaa pankkikierroksille, voit tehdä kilpailutuksen tässä ja nyt. Saat tarkasteltavaksesi kattavan listan erilaisia vaihtoehtoja kuluineen ja ominaisuuksineen. Erilaisilla laskureilla voit vielä tarkistaa esimerkiksi laina-ajan vaikutuksen todelliseen vuosikorkoon.

Joustoa elämään lainarahalla

Lainan hakeminen on hyvä aloittaa kartoittamalla oma taloudellinen tilanne. On hyvä olla realistinen oman maksukyvyn suhteen. Niinpä lainanhakijan tulee aina miettiä tarkkaan, mihin tarkoitukseen, millä laina-ajalla ja millä korolla lainaa haetaan. Lainarahaa on mahdollista saada myös ilman vakuuksia ja takaajia. Laina on kuitenkin aina laina ja se tulee ennemmin tai myöhemmin maksaa takaisin. Sinulla on aina vastuu omasta lainastasi.

Miksi kilpailuttaa lainat myös viikonloppuna?

Jotta saisit lainan käyttöösi parhaaseen mahdolliseen hintaan ja reiluimmin ehdoin, kannattaa ehdottomasti hyödyntää kilpailutusta myös viikonloppuisin. Kilpailutuspalvelut ovat kuin pankkivirkailija, joka esittelee sinulle eri vaihtoehdot. Saat kuitenkin perehtyä eri vaihtoehtoihin kaikessa rauhassa ja omatoimisesti, ilman paineita suuntaan tai toiseen. Ensimmäiset lainatarjoukset saat usein sähköpostiisi jo muutamissa minuuteissa.

Onko lainan hakeminen ja saaminen kilpailuttajan avulla turvallista?

Vaikka kilpailutuspalvelut toimivat hieman toisin kuin pankit, voit varmistaa turvallisen käytön esimerkiksi kirjautumalla sisään verkkopankkitunnuksillasi. Tunnusten käyttäminen nopeuttaa usein myös lainatarjousten saamista ja lainan hyväksymistä. Huolehdi kuitenkin aina, että toimit luotettavan sivuston kanssa. Erilaisia lainantarjoajia onkin viime vuosina ilmestynyt runsaasti, ja joukossa on valitettavasti myös niitä, jotka pyrkivät hyötymään kuluttajista.

Miten saan lainaa heti tilille?

Kun akuutti hätä iskee viikonloppuna ja haluat hakea ja saada lainaa, paras keino varmistaa rahan nopea saapuminen tilille on hakea nopeasti saatavissa olevaa lainaa. Silloin sinun kannattaa silloin hakea vakuudettomia lainoja kuten kulutusluottoja, yhdistelylainoja tai vaikkapa joustoluottoja. Näin varmistat, että käsittelyprosessi on nopea ja saat rahat tilillesi mahdollisimman pian. Maksuaika riippuu aina rahoitusliikkeestä ja sen käytännöistä. Muista myös, että vakuudettomien lainojen kulut ovat yleensä korkeammat kuin vakuudellisten lainojen.

Kilpailuta ja valitse paras laina

Elämä tuo joskus vastaan odottamattomia tilanteita ja tarpeita, joihin et ole osannut varautua. Lainaraha tuokin joustoa elämään myös viikonloppuisin. Fiksu kuluttaja kilpailuttaa aina lainatarpeensa. Kilpailuttaminen ei olekaan koskaan ollut yhtä helppoa kuin tänä päivänä. Netistä löydät useita eri palveluntarjoajia, jotka kilpailuttavat puolestasi pankit ja rahoitusliikkeet.

Laina vastaamaan tarpeitasi myös viikonloppuna

Oli tarpeesi sitten muutaman tuhannen kulutusluotto tai isompi kodin remontti, voit vertailla eri lainantarjoajia kätevästi netissä haluamanasi aikana, haluamassasi paikassa. Kilpailutus ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään mutta saat hyvän yleiskatsauksen tarjontaan. Käytä siis viikonloppuna muutama minuutti aikaasi ja saat parhaat vaihtoehdot suoraan sähköpostiisi.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Kilpailutus hoidetaan puolestasi

Ulkoistaessasi lainojen kilpailutuksen kilpailutussivustolle säästät aikaa ja vaivaa. Odotellessasi tarjouksia voit tehdä kaikessa rauhassa omia hommiasi. Saatuasi tarjoukset sähköpostitse ja löydettyäsi juuri sinulle sopivan tarjouksen voit hyväksyä sen saman tien. Palvelu käsittelee hakemuksesi mahdollisimman pian, toimijasta riippuen joko samana päivänä tai seuraavana arkipäivänä. Parhaimmassa tapauksessa saatat saada rahat tilillesi jo saman päivän aikana ja pääset nauttimaan viikonlopusta.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja