Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa 900 euroa

   Lainaa 900 euroa

   900 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa alkaen 2000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainaa 900 euroa

   Hajosiko auto tai kodinkone? Onko suunnitelmissa isompi ostos, terassiremontti tai huonekalu, mutta säästöjä ei ole tarpeeksi. Lainan ottaminen ei koskaan tule olla hetken mielijohde, lainaa hakemista varten kannattaa istua alas ja tehdä lainavertailua eri rahoituslaitoksien välillä. Lainalla ei tule myöskään koskaan maksaa lainaa takaisin tai ottaa yli oman varallisuuden. Ennen lainan hakemista tulee miettiä onko laina oikeasti tarpeellinen sekä minkälaisissa kuukausierissä laina on mahdollista maksaa takaisin. Takaisin maksun kuukausierä tulee suhteuttaa omiin tuloihin. Lainan matala kuukausi erä voi houkuttaa lainan ottamiseen, mutta silti tulee huomioida myös muut mahdolliset lainat ja luotot sekä niiden kuukausierät. Kerääntyvät pienet kuukausierät kasvavat lopulta suureksi summaksi, jonka myötä voi koitua myös taloudellisia ongelmia.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Ennen 900 € lainan hakemista

   Seuraavat asiat on hyvä miettiä ennen lainahakemuksen tekemistä:

   • Kuinka paljon lainaa tarvitaan
   • Minkälainen takaisin maksuaika on itselle sopiva
   • Takaisin maksettava kuukausi erä
   • Haettavan lainan korkokulut
   • Lainan muut kulut

   Laina summa itsessään voi tuntua pieneltä, mutta tulee muistaa, että itse käytettävän laina summan päälle tulee myös muita kuluja kuten korot ja käsittelykulut jotka lopulta määrittelevät lainan lopullisen takaisin maksu summan. Lainan päälle tulevat kulut voivat muuttaa edullisen lainan lopulta kalliiksi. Edullinen laina kuluttajalle on useimmiten laina jonka todellinen vuosikorko on 4 %.

   Lainaa 900 euroa – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Kyseessä ollessa niin sanottu pienlaina myös sen kilpailuttaminen on erityisen tärkeää, kuten kaikkien muidenkin lainojen. Kilpailuttamalla 900 € lainan Summarum palvelussamme ilman sitoutumuksia tulet todennäköisesti säästämään reilusti rahaa lopullisessa lainapäätöksessäsi. Kilpailutuksen avulla lopullinen takaisin maksettava lainasumma tulee olemaan edullisempi kuin kilpailuttamaton laina. Pelkkää säästöä siis. Summarum palvelussa on yli 30 rahoituslaitosta, joista jokainen tarjoaa lainoja omin ehdoin. Perinteisten Suomalaisten pankkien rinnalle on viime vuosien aikana tullut valikoima muita rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat lainoja kilpailukykyisin hinnoin. Pankkien rinnalle tulleet rahoituslaitokset ovat kiristäneet myös alan kilpailua kuluttaja asiakkaista, mikä mahdollistaa suuremmat erot laina kilpailutuksessa. Kilpailu on kuluttajan näkökulmasta hyvä asia ja tästä syystä pienetkin lainat kannattaa kilpailuttaa ennen laina sopimuksen tekemistä.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Mitä 900 € lainan saanti vaatii

   Rahoituslaitokset voivat myöntää lainoja erilaisilla ehdoilla, kaikilla kuitenkin on muutama sama edellytys: Puhtaat luottotiedot sekä säännöliset tulot, joilla voidaan minimoida rahoituslaitoksen luottotappio riskiä. Lisäksi maksimoidaan lainan hakijan takaisin maksukyky. Haettava laina suhteutetaan aina hakijan tuloihin, jolloin voidaan turvata lainan hakijaa ylivelkaantumiselta ja rahalaitoksen luottotappiolta.

   Mihin kiinnittää huomiota 900 € lainan vertailussa?

   Huomioi aina ennen laina sopimuksen tekemistä, lainaan liittyvät kulut kuten korot, tilin avaus- ja hoito maksut sekä mahdolliset muut kulut. Kulut lasketaan haettavan 900 € lainasumman päälle ja muodostavat yhdessä lainasumman kanssa todellisen takaisin maksettavan lainan määrän. Kilpailuttaessasi sekä vertaillessasi lainoja eri rahoituslaitoksilta, on mahdollista valita itselleen taloudellisesti paras vaihtoehto. Kukapa haluaisi maksaa ylimäärästä todellisuudessa käytettävissä olevasta raha summasta. Summarum palvelumme avulla kilpailutat useita eri rahoituslaitoksia 900 € lainaa varten. Palvelumme käyttäminen on helppoa ja nopeuttaa lainan vertailua, sillä yhdellä hakemuksella on mahdollista saada tarjous useammalta rahoituslaitokselta. Tarjouksien tulkitseminen on tehty helposti ymmärrettäväksi, jotta voit löytää parhaimman vaihtoehdon itsellesi.

   900 € laina eri tarkoituksiin

   Lainaa on mahdollista hakea äkillisiin tilanteisiin tai pidemmän harkinnan tarpeeseen, käyttö tarkoituksella ei ole väliä rahoituslaitokselle, mutta rahoituslaitokset tarjoavat erilaisia korko prosenttaja sekä kuluja riippuen lainan käyttö kohteesta. Lainoja on mahdollista hakea esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:

   • Remontointiin
   • Matkustamiseen
   • Harrastus tarvikkeisiin
   • Kodinkoneisiin
   • Auton huoltoon

   Kuluttajalle edullisena lainana voidaan pitää lainaa, jonka todellinen vuosikorko on enintään 4 %. Rahoituslaitokset tarjoavat pienlainoja myös 0 % korolla, tällöin kulut on sisällytetty muihin käsittely kuluihin. Tällöin käsittelykulut muodostavat todellisen takaisin maksettavan lainasumman. Mikäli säästöt eivät riitä pakollisiin hankintoihin, on laina ajattelemisen arvoinen ratkaisu, jolla voidaan jakaa taloudellista taakkaa useammalle kuukaudelle. Lainalla voidaan rahoittaa myös hankintaa osittain. Kilpailuttaminen mahdollista vaikuttamisen lainan korkoon sekä muihin käsittely kuluihin, kuten aiemmin mainittiin rahoituslaitosten kilpailu asiakkaista on kovaa ja laina tarjouksissa voi olla suuriakin eroja rahoituslaitosten kesken. Summarumin sivuilta löydät myös lainalaskurin, jolla on mahdollista arvioida lainan todelliset kulut. Laskurin käyttö on suuntaa antava. Lopullisen summan saat tekemällä kilpailutus hakemuksen sivuillamme. Sivuillamme tehdyn kilpailutuksen yhteydessä näet taulukon, johon on listattu lainan todelliset vuosikorot. Taulukko tekee lainan vertailusta helppoa.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa 900 euroa heti

   Yleensä silloin kun taloudellinen tilanne ei ole paras mahdollinen kohdalle osuu jokin ikävä yllätys kuten kodinkoneen hajoaminen tai auton renkaan rikkoutuminen. Nykyisin lainan hakeminen on tehty helpoksi ja nopeaksi rahoituslaitoksien siirtyessä verkkoon palveluineen. Enää ei tarvitse kiertää pankkikonttorista toiseen hakemassa laina tarjouksia ja vertailla niitä kotona. Rahoituslaitoksien toiminta verkossa mahdollistaa laajemman lainatarjous valikoiman saamisen nopeasti. Yhdellä hakemuksella saat Summarumin kautta useamman rahoitusyhtiön laina tarjouksen. Laina tarjouksia on mahdollista saada heti saman päivän aikana riippuen hakemuksen jättö ajankohdasta. Muista kuitenkin huolellinen kilpailuttaminen ja lainan tarpeen arviointi.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Minkälainen laina kannattaa?

   Rahoituslaitokset tarjoavat erilaisia lainoja erilaisilla ehdoilla. 900 € pienlaina on mahdollista hakea ilman takauksia. Takaukseton laina on yleensä korko- ja muilta kuluiltaan suurempi kuin vakuudellinen laina. Vakuudettoman lainan käsittelyaika on lyhyempi ja päätöksen saaminen nopeampaa.

   Lainaa 900 euroa – kilpailuta laina

   Laina tarjoukset kannattaa pyytää kolmannen osapuolen kautta, kuten Summarum palvelun, sillä olemme puolueeton toimija ja tarkoituksenamme on löytää mahdollisimman edullinen laina asiakkaalle. Tarjouspyynnön jättäminen Summarum palvelussa ei velvoita lainan ottamiseen, lisäksi tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Summarum palvelumme tarjoaa lainatarjouksia 900 € lainasta useilta rahoituslaitoksilta, sinulle jää vain lainan valitseminen. Kilpailutuksen tekeminen Summarum palvelussa mahdollistaa yli 30 raihoituslaitoksen kilpailuttamisen yhdellä hakemuksella. Hakemus täytetään Summarum sivulla sähköisesti, lähetämme hakemuksesi realiaikaisesti kaikille palvelumme rahoituslaitoksille. Lähetämme kaikki yhteistyökumppaneidemme tekmät lainatarjoukset sinulle sähköspostiisi.

   Muut lainasummat

   Valitse itsellesi sopiva lainasumma
   Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
   Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
   Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
   Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
   Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
   Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
   Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri