Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa 900 euroa

Lainaa 900 euroa

900 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa alkaen 2000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainaa 900 euroa

Toisinaan eteen saattaa tulla tilanne, jossa tarvitaan lainaa 900 euroa tai enemmän. Hajosiko esimerkiksi auto tai kodinkone? Onko suunnitelmissa isompi ostos, terassiremontti tai huonekalu, mutta säästöjä ei ole tarpeeksi?

Lainan ottaminen ei koskaan tule olla hetken mielijohde, vaan sitä varten kannattaa istua alas ja tehdä lainavertailua eri rahoitusyhtiöiden välillä. Lainalla ei tule myöskään koskaan maksaa lainaa takaisin tai ottaa sitä yli oman varallisuuden. Ennen lainan hakemista sinun tuleekin siis miettiä onko laina oikeasti tarpeellinen sekä millaisissa kuukausierissä se on mahdollista maksaa takaisin.

Takaisinmaksun kuukausierä tulee suhteuttaa omiin tuloihin. 900 euron lainan matala kuukausierä voi houkuttaa lainan ottamiseen, mutta silti tulee huomioida myös muut mahdolliset lainat ja luotot sekä niiden kuukausierät. Kerääntyvät pienet kuukausierät kasvavat lopulta suureksi summaksi, jonka myötä voi koitua myös taloudellisia ongelmia.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Ennen 900 € lainan hakemista

Seuraavat asiat on hyvä miettiä ennen lainahakemuksen tekemistä:

 • Kuinka paljon lainaa tarvitaan
 • Minkälainen takaisin maksuaika on itselle sopiva
 • Takaisinmaksettava kuukausierä
 • Haettavan lainan korkokulut
 • Lainan muut kulut

Lainasumma itsessään voi tuntua pieneltä, mutta sinun on hyvä muistaa, että itse käytettävän lainasumman päälle tulee myös muita kuluja kuten korot ja käsittelykulut jotka lopulta määrittelevät lainan lopullisen takaisinmaksusumman. Lainan päälle tulevat kulut voivat muuttaa edullisen lainan lopulta kalliiksi.

Edullinen laina kuluttajalle on useimmiten laina jonka todellinen vuosikorko on 4 %.

Lainaa 900 euroa – vertaile ja löydä edullisin

Kun kyseessä on niin sanottu pienlaina myös sen kilpailuttaminen on erityisen tärkeää, kuten kaikkien muidenkin lainojen. Kilpailuttamalla 900 € lainat palvelussamme ilman sitoumuksia tulet todennäköisesti säästämään rahaa lopullisessa lainapäätöksessäsi.

Hyvä tietää

Kilpailutuksen avulla lopullinen takaisinmaksettava lainasumma tulee olemaan edullisempi kuin kilpailuttamaton laina. Palvelussamme on jo yli 30 rahoitusyhtiötä, joista jokainen tarjoaa lainoja omin ehdoin. Perinteisten suomalaisten pankkien rinnalle on viime vuosien aikana tullut valikoima muita rahoitusyhtiöitä, jotka tarjoavat lainaa 900 euroa kilpailukykyisin hinnoin.

Pankkien rinnalle tulleet rahoitusyhtiöt ovat kiristäneet myös alan kilpailua kuluttaja-asiakkaista, mikä mahdollistaa suuremmat erot kilpailutuksessa. Kilpailu on kuluttajan näkökulmasta hyvä asia ja tästä syystä pienetkin summat, kuten 900 euron laina, kannattaa kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Mihin kiinnittää huomiota 900 € lainan vertailussa?

Huomioi aina ennen nettilaina sopimuksen tekemistä lainaan liittyvät kulut kuten korot, tilin avaus- ja hoitomaksut sekä mahdolliset muut kulut. Kulut lasketaan haettavan 900 euron lainan päälle ja muodostavat yhdessä lainasumman kanssa todellisen takaisinmaksettavan lainan määrän.

Kilpailuttaessasi sekä vertaillessasi 900 euron lainoja eri rahoitusyhtiöiltä, sinun on mahdollista valita itsellesi taloudellisesti paras vaihtoehto. Kukapa haluaisi maksaa ylimäärästä todellisuudessa käytettävissä olevasta summasta?

Palvelumme avulla kilpailutat useita eri rahoitusyhtiöitä 900 € lainaa varten. Palvelumme käyttäminen on helppoa ja nopeuttaa lainan vertailua, sillä yhdellä hakemuksella on mahdollista saada tarjous useammalta yhtiöltä. Tarjouksien tulkitseminen on tehty helposti ymmärrettäväksi, jotta voit löytää parhaimman vaihtoehdon itsellesi.

Kenelle myönnetään 900 euron laina?

Kun haet lainaa 900 euroa, sinulta edellytetään tavallisesti näiden ehtojen täyttämistä:

 • olet täysi-ikäinen
 • sinulla on säännöllisiä tulot
 • luottotiedoissasi ei ole merkintöjä
 • kotisi on Suomessa

900 € laina eri tarkoituksiin

900 euron lainaa on mahdollista hakea äkillisiin tilanteisiin tai pidemmän harkinnan tarpeeseen. Käyttötarkoituksella ei ole väliä rahoitusyhtiölle, mutta yhtiöt tarjoavat erilaisia korkoprosentteja sekä kuluja riippuen lainan käyttökohteesta. Lainaa 900 euroa sinun on mahdollista hakea esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:

 • Remontointiin
 • Matkustamiseen
 • Harrastus tarvikkeisiin
 • Kodinkoneisiin
 • Auton huoltoon

Kuluttajalle edullisena lainana voidaan pitää lainaa, jonka todellinen vuosikorko on enintään 4 %. Rahoitusyhtiöt tarjoavat pienlainoja myös 0 % korolla, mutta tällöin kulut on sisällytetty muihin käsittelykuluihin ja ne yhdessä muodostavat todellisen takaisinmaksettavan lainasumman. Mikäli säästöt eivät riitä pakollisiin hankintoihin, on 900 euron laina ajattelemisen arvoinen ratkaisu, jolla voidaan jakaa taloudellista taakkaa useammalle kuukaudelle.

Kulutusluotto voi rahoittaa myös hankintaa osittain. Kilpailuttaminen mahdollista vaikuttamisen lainan korkoon sekä muihin käsittelykuluihin. Summarumin sivuilta löydät myös lainalaskurin, jolla on mahdollista arvioida lainan todelliset kulut. Lainalaskuri ja sen antamat tulokset ovat suuntaa-antavia.

Lopullisen summan saat tekemällä hakemuksen sivuillamme. Sivuillamme tehdyn kilpailutuksen yhteydessä näet taulukon, johon on listattu lainan todelliset vuosikorot. Taulukko tekee lainan vertailusta helppoa.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Lainaa 900 euroa heti

Yleensä silloin kun taloudellinen tilanne ei ole paras mahdollinen, kohdalle osuu jokin ikävä yllätys kuten kodinkoneen hajoaminen tai auton renkaan rikkoutuminen. Nykyisin lainan hakeminen on tehty helpoksi ja nopeaksi rahoitusyhtiöiden siirtyessä verkkoon palveluineen. Enää ei tarvitse kiertää pankkikonttorista toiseen hakemassa tarjouksia ja vertailla niitä kotona.

Rahoitusyhtiöiden toiminta verkossa mahdollistaa laajemman tarjousvalikoiman saamisen nopeasti. Yhdellä hakemuksella saat Summarumin kautta useamman rahoitusyhtiön lainatarjouksen. Tarjouksia on mahdollista saada heti saman päivän aikana riippuen hakemuksen jättöajankohdasta.

Muista kuitenkin huolellinen kilpailuttaminen ja lainan todellisen tarpeen arviointi!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Minkälainen laina 900 eurolle kannattaa?

Rahoitusyhtiöt tarjoavat erilaisia lainoja erilaisilla ehdoilla. 900 € laina on mahdollista hakea ilman takauksia. Takaukseton laina on yleensä korko- ja muilta kuluiltaan suurempi kuin vakuudellinen laina. Vakuudettoman lainan käsittelyaika on lyhyempi ja päätöksen saaminen nopeampaa.

Lainaa 900 euroa – kilpailuta nyt!

Lainatarjoukset kannattaa aina pyytää Summarumin kautta. Olemme puolueeton toimija ja tarkoituksenamme on löytää mahdollisimman edullinen 900e laina tarpeisiisi. Tarjouspyynnön jättäminen palveluumme ei velvoita lainan ottamiseen ja palvelumme käyttö on ilmaista.

Kilpailuta laina nyt!

Muut lainasummat

Valitse itsellesi sopiva lainasumma
Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri