Lainaa 30 000 euroa

Tarvitsetko 30000 euroa lainaa? Täytä maksuton lomake alapuolelta ja vastaanota lainatarjoukset 30000 euron lainalle nopeasti.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Lainaa 3000 euroa netistä

   Yhä useampi luotonantaja tarjoaa vakuudetonta lainaa 30000 euroa. Vakuudottomuuden lisäksi laina ei vaadi myöskään takaajia.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 30 000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Vaikka 30 000 euron laina sellaisenaan onkin varsin houkutteleva jo korkojenkin ollessa alhaalla, niin se kannattaa silti kilpailuttaa. Luotonantajien koroissa, kuluissa ja ehdoissa voi olla merkittäviä eroja ja vain kilpailuttamalla löytää itselleen edullisimman ja parhaimman lainan. Lainojen kilpailuttamisesta onkin tullut hakijan kannalta yksinkertaista, kun erilaiset lainojen kilpailutuspalvelut ovat yleistyneet.

   Summarum on saavuttanut vankan suosion lainan hakijoiden keskuudessa lainojen kilpailutuksessa. Yhdellä lomakkeella saa kilpailutettua useiden luontonantajien lainat yhdellä kertaa ja lainatarjoukset suoraan omaan sähköpostiinsa. Lomakkeen täyttäminen vie keskimäärin noin 5 minuuttia ja sen lähettämiseen ei tarvita liitteitä tai erillisiä slevityksiä tarjousten saamiseksi.

   Lainatarjoukset esitetään aina ilman piilokuluja ja samanmuotoisina, joka tekee lainojen vertailusta helppoa ja nopeaa. Kilpailutuksen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa ja vuoden jokaisena päivänä ja se on hakijalle aina maksutonta. Kilpailutus ei myöskään velvoita hyväksymään mitään lainatarjousta, jos tarjous ei tunnu itselle sopivalta.

   Oma pankki usein kysyy lainan käyttötarkoitusta, mutta vakuudettomia lainoja kilpailutettaessa tästä ei selvitystä tarvitse antaa. Käyttötarkoitusta on kuitenkin hyvä pohtia etukäteen, koska se määrittelee pitkälle tarvittavan lainasumman ja joissakin tapauksissa siihen liittyy verovähennysoikeuksia. Esimerkiksi perusparannusremontit ovat tällaisia.

   Lainaa 30 000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Lainojen vertailussa kannattaa huomioida useita seikkoja. Pelkästään korkoja ja lainan kuluja vertailemalla saadaan selville lainan kustannukset, mutta myös muut hedot on hyvä vertailla. Etenkin, jos lainasumma on isompi.

   Lainalaskurimme avulla selvität lainojen todellisen vuosikoron. 

   30 000 euron lainassa usein maksuaika on jo pitempi, jopa 15 vuotta. Sinä aikana voi elämässä tapahtua mitä tahansa eikä aina niin positiivisia yllätyksiä ja ne kannattaa huomioida jo lainaa hakiessa. Korkojen ja kulujen lisäksi on hyvä tarkistaa miten maksuaikataulu joustaa elämän ikävissä yllätyksissä.

   Esimerkiksi maksuvapaa- tai lyhennysvapaakuukausi on hyvä apu tilapäiseen ja lyhytaikaiseen oman talouden heilahtamiseen. Luotonantajilla on erilaiset toimintatavat ja kriteerit näiden hyödyntämiseksi ja niihin kannattaa perehtyä huolellisesti. Maksuvapaakuukausi tarkoittaa täysin maksuvapaata kuukautta ja lyhennysvapaata kuukautta hyödyntäessä lainasta maksetaan kuitenkin korot ja mahdolliset tilinhoitomaksut.

   Joillakin luotonantajilla on myös vapaaehtoisena lisäpalveluna tarjolla takaisinmaksuturva, jolla voi lainan takaisinmaksun turvata työttmyyden, sairastumisen tai kuoleman varalta. Tätä kannattaa ehdottomasti harkita etenkin isompien lainojen yhteydessä, joissa maksuaika on pidempi.

   Elämä voi yllättää myös positiiviseen suuntaan ja josku voi tulla tarve maksaa lainaa alkuperäistä suunnitelmaa nopeamminkin pois. Lainoja vertailtaessa kannattaa mysö tarkistaa tämä mahdollisuus ja millaisia toimia se vaatii ja aiheutuuko siitä jotain ylimääräisiä kustannuksia. Summarumin kautta on helppo vertailla niin lainojen todelliset vuosikorot kuin myös tarkistaa lainatarjousten muut ehdot luotonantajien sivuilta.

   Lainaa 30 000 euroa eri tarkoituksiin

   30 000 euron kokoisella lainalla saa jo monenlaisia asioita ja unelmia toteutettua. Moni haaveilee muutosta maaseudulle, jossa on enemmän tilaa asua ja elää kuin kaupungissa. Nopeasti yleistynyt etätyöskentely on tuonut uutta pontta näille haaveille.

   30 000 eurolla saa jo piene maatilan syrjäseudulta, jossa on runsaasti tilaa. Tila tai talo voi vaatia kunnostusta, jota voi toteuttaa ajan kanssa ja samalla nautiskella maaseudun rauhasta. Myös kesämökkitontteja on 30 000 euron hintaluokassa jo runsaasti tarjolla.

   30 000 euron hintaluokassa on jo tarjolla aivan uusiakin autoja, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja modernilla tekniikalla varusteltuja. Vanhasta autosta voi saada vielä romutuspalkkion tai sen voi antaa vaihdossa, jolloin valikoima on vielä laajempi.

   Tässä hintaluokassa löytyy myös runsaasti tuontiautoja, ja lainan turvin voi myös tuoda auton Suomeen. Tuontiautojen kohdalla kannattaa huomioida auton verotus Suomeen tuotaessa ja lainasta osa jättää kattamaan verot ja tullaus.

   Kun auto ostetaan lainalla, siirtyy se suoraan uuden omistajan nimiin eikä roiku rahoitusyhtiön omistuksessa. Samalla vältytään myös rahoitusyhtiöiden viimeiseltä, korkeammalta jäännöserältä ja korkeilta koroilta, kun auto on maksettu jo kokonaan. Yksityistenvälisessä kaupassa rahoitusyhtiöiden käyttö ei ole edes mahdollista.

   Uudemmissa autoissa säästetään myös autoilun juoksevissa kustannuksissa, kun autoa ei tarvitse olla vuosittain katsastamassa ja mahdollisesti ilmenevät viat saattavat mennä takuun piikkiin. Uusien autojen verotus on myös usein edullisempaa.

   Tyypilliset lainatyypit 30 000 euron lainalle

   Lainaa 30 000 ilman vakuuksia

   30 000 euron laina on jo sen verran iso, että se kannattaa ehdottomoasti kilpailuttaa. Vaikka korkotaso onkin nyt alhainen, niin eri luotonantajien korot silti voivat vaihdella merkittävästi. Jo tässä voi tulle tuntuvia säätöjä lainan kustannuksissa pelkästään kilpailuttamalla lainat.

   Vakuudeton laina on noussut hakijoiden keskuudessa suosituksi, koska se ei vaadi vakuuksia eikä takaajia. 30 000 euron lainassa kannattaa harkita kuitenkin lainan hakemista yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin laina myönnetään helpommin kuin yksinhakiessa. Usein rinnakkaishakijaksi kelpuutetaan samassa taloudessa oleva henkilö, joka täyttää päähakijan kanssa yhdessä luotonantajan myöntämiskriteerit.

   Laina-aika kannattaa suunnitella tämän kokoluokan lainassa järkevästi ja niin, että oma talous selviää lainan maksusuunnitelmasta jouhevasti. On parempi suunnitella hieman löysempi maksuaikataulu kuin liian tiukka, koska lainaa todennäköisesti voi maksaa suunniteltua nopeammin pois. Maksu- tai lyhennysvapaiden kuukausien käyttäminen on usein rajattua tiettyyn määrään vuodessa ja niiden käyttämisestä voi aiheutua ylimääräisiä kustannuksia.

   Kilpailuttamalla lainat löytää itselleen myös parhaimmat ehdot edullisimpien korkojen lisäksi. Ne kannattaakin lukea huolellisesti läpi ennen kuin hyväksyy lainatarjousta. Ehdoista saa tarkan käsityksen eri lainoista ja itselleen parhaimman lainan valitseminen on silloin helppoa.

   Kotimainen Summarum kilpailuttaa yhdellä hakemuksella useidne luotonatajien lainat. Hakemuslomakkeen täyttämiseen kuluu noin 5 minuuttia ja kilpailutus on mahdollista tehdä silloin un itselle parhaiten sopii. Lainatarjoukset saa suoraan omaan sähköpostiinsa, josta niitä on helppo vertailla.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 30000 euroa?

   Jos vielä mietit mistä hakea lainaa 30000 euroa, niin lainavertailumme auttaa sinua löytämään sinulle parhaan 30000 euron lainan.

   Täyttämällä lainavertailun tiedot muutamassa minuutissa, saat henkilökohtaiseen profiiliisi perustuvia lainatarjouksia, joista voit valita parhaan.

   Näin kilpailutat 30000 euron lainan helposti verkossa ja säästät rahaa.

   Mikä on edullinen korko 30000 euron lainalle?

   Edullinen korko 30000 euron lainalle on sellainen, joka yhdessä lainanhoitokulujen kanssa pitää lainan kuukausilyhennyksen sopivana laina-aikaan suhteutettuna.

   Keskimäärin edullinen korko 30000 euron lainalle on noin 5-10 prosenttia riippuen muista kuluista.

   Kannattaako 30000 euron laina kilpailuttaa?

   30000 euron laina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa.

   Kilpailuttaminen verkossa on nopeaa ja helppoa, kun lainavertailupalvelu tekee sen puolestasi.

   Täytät vain yhden lomakkeen, niin saat sähköpostiisi lainatarjoukset, joista voit valita parhaan.

   Muista, että kilpailuttaminen ei vielä sido sinua mihinkään!

   Muut lainasummat