Lainaa 30 000 euroa

Tarvitsetko 30000 euroa lainaa? Täytä maksuton lomake alapuolelta ja vastaanota lainatarjoukset 30000 euron lainalle nopeasti. Summarumin sivuilla voit kilpailuttaa 30 000 euron lainan hetkessä.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Hae lainaa 30000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa helposti netistä jopa 30000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa 30000 euroa ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 30000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Löydä edullista lainaa 30 000 euroa

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 30 000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Lainaa 30 000 euroa – kilpailuta ja vertaile nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 30000 euroa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa 30000 euron lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin 30000 euron laina.

   Kilpailuttamalla lainaa 30000 euroa netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 30000 euroa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vakuudeton 30000 euron laina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta lainaa 30000 euroa, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Lainaa 30 000 euroa netistä

   Yhä useampi luotonantaja tarjoaa vakuudetonta lainaa 30000 euroa. Vakuudettomuuden lisäksi laina ei vaadi myöskään takaajia.Vaikka 30 000 euron laina sellaisenaan onkin varsin houkutteleva jo korkojenkin ollessa alhaalla, niin se kannattaa silti kilpailuttaa. Luotonantajien koroissa, kuluissa ja ehdoissa voi olla merkittäviä eroja ja vain kilpailuttamalla löytää itselleen edullisimman ja parhaimman lainan. Lainojen kilpailuttamisesta onkin tullut hakijan kannalta yksinkertaista, kun erilaiset lainojen kilpailutuspalvelut ovat yleistyneet.

   Summarum on saavuttanut vankan suosion lainan hakijoiden keskuudessa lainojen kilpailutuksessa. Yhdellä lomakkeella saa kilpailutettua useiden luontonantajien lainat yhdellä kertaa ja lainatarjoukset suoraan omaan sähköpostiinsa. Lomakkeen täyttäminen vie keskimäärin noin 5 minuuttia ja sen lähettämiseen ei tarvita liitteitä tai erillisiä selvityksiä tarjousten saamiseksi.

   Lainatarjoukset esitetään aina ilman piilokuluja ja samanmuotoisina, joka tekee lainojen vertailusta helppoa ja nopeaa. Kilpailutuksen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa ja vuoden jokaisena päivänä ja se on hakijalle aina maksutonta. Kilpailutus ei myöskään velvoita hyväksymään mitään lainatarjousta, jos tarjous ei tunnu itselle sopivalta.

   Oma pankki usein kysyy lainan käyttötarkoitusta, mutta vakuudettomia lainoja kilpailutettaessa tästä ei selvitystä tarvitse antaa. Käyttötarkoitusta on kuitenkin hyvä pohtia etukäteen, koska se määrittelee pitkälle tarvittavan lainasumman ja joissakin tapauksissa siihen liittyy verovähennysoikeuksia. Esimerkiksi perusparannusremontit ovat tällaisia.


   Löydä edullisin 30 000 laina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan 30 000 euron lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä
   Summarum Logo

   Lainaa 30 000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Lainojen vertailussa kannattaa huomioida useita seikkoja. Pelkästään korkoja ja lainan kuluja vertailemalla saadaan selville lainan kustannukset, mutta myös muut hedot on hyvä vertailla. Etenkin, jos lainasumma on isompi.

   Lainalaskurimme avulla selvität lainojen todellisen vuosikoron. 

   30 000 euron lainassa usein maksuaika on jo pitempi, jopa 15 vuotta. Sinä aikana voi elämässä tapahtua mitä tahansa eikä aina niin positiivisia yllätyksiä ja ne kannattaa huomioida jo lainaa hakiessa. Korkojen ja kulujen lisäksi on hyvä tarkistaa miten maksuaikataulu joustaa elämän ikävissä yllätyksissä.

   Esimerkiksi maksuvapaa- tai lyhennysvapaakuukausi on hyvä apu tilapäiseen ja lyhytaikaiseen oman talouden heilahtamiseen. Luotonantajilla on erilaiset toimintatavat ja kriteerit näiden hyödyntämiseksi ja niihin kannattaa perehtyä huolellisesti. Maksuvapaakuukausi tarkoittaa täysin maksuvapaata kuukautta ja lyhennysvapaata kuukautta hyödyntäessä lainasta maksetaan kuitenkin korot ja mahdolliset tilinhoitomaksut.

   Joillakin luotonantajilla on myös vapaaehtoisena lisäpalveluna tarjolla takaisinmaksuturva, jolla voi lainan takaisinmaksun turvata työttömyyden, sairastumisen tai kuoleman varalta. Tätä kannattaa ehdottomasti harkita etenkin isompien lainojen yhteydessä, joissa maksuaika on pidempi.

   Elämä voi yllättää myös positiiviseen suuntaan ja joskus voi tulla tarve maksaa lainaa alkuperäistä suunnitelmaa nopeamminkin pois. Lainoja vertailtaessa kannattaa myös tarkistaa tämä mahdollisuus ja millaisia toimia se vaatii ja aiheutuuko siitä jotain ylimääräisiä kustannuksia. Summarumin kautta on helppo vertailla niin lainojen todelliset vuosikorot kuin myös tarkistaa lainatarjousten muut ehdot luotonantajien sivuilta.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa 30 000 euroa eri tarkoituksiin

   30 000 euron kokoisella lainalla saa jo monenlaisia asioita ja unelmia toteutettua. Moni haaveilee muutosta maaseudulle, jossa on enemmän tilaa asua ja elää kuin kaupungissa. Nopeasti yleistynyt etätyöskentely on tuonut uutta pontta näille haaveille.

   30 000 eurolla saa jo pienen maatilan syrjäseudulta, jossa on runsaasti tilaa. Tila tai talo voi vaatia kunnostusta, jota voi toteuttaa ajan kanssa ja samalla nautiskella maaseudun rauhasta. Myös kesämökkitontteja on 30 000 euron hintaluokassa jo runsaasti tarjolla.

   30 000 euron hintaluokassa on jo tarjolla aivan uusiakin autoja, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja modernilla tekniikalla varusteltuja. Vanhasta autosta voi saada vielä romutuspalkkion tai sen voi antaa vaihdossa, jolloin valikoima on vielä laajempi.

   Tässä hintaluokassa löytyy myös runsaasti tuontiautoja, ja lainan turvin voi myös tuoda auton Suomeen. Tuontiautojen kohdalla kannattaa huomioida auton verotus Suomeen tuotaessa ja lainasta osa jättää kattamaan verot ja tullaus.

   Kun auto ostetaan lainalla, siirtyy se suoraan uuden omistajan nimiin eikä roiku rahoitusyhtiön omistuksessa. Samalla vältytään myös rahoitusyhtiöiden viimeiseltä, korkeammalta jäännöserältä ja korkeilta koroilta, kun auto on maksettu jo kokonaan. Yksityistenvälisessä kaupassa rahoitusyhtiöiden käyttö ei ole edes mahdollista.

   Uudemmissa autoissa säästetään myös autoilun juoksevissa kustannuksissa, kun autoa ei tarvitse olla vuosittain katsastamassa ja mahdollisesti ilmenevät viat saattavat mennä takuun piikkiin. Uusien autojen verotus on myös usein edullisempaa.

   Tyypilliset lainatyypit 30 000 euron lainalle

   Lainaa 30 000 ilman vakuuksia

   30 000 euron laina on jo sen verran iso, että se kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Vaikka korkotaso onkin nyt alhainen, niin eri luotonantajien korot silti voivat vaihdella merkittävästi. Jo tässä voi tulle tuntuvia säätöjä lainan kustannuksissa pelkästään kilpailuttamalla lainat.

   Vakuudeton laina on noussut hakijoiden keskuudessa suosituksi, koska se ei vaadi vakuuksia eikä takaajia. 30 000 euron lainassa kannattaa harkita kuitenkin lainan hakemista yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin laina myönnetään helpommin kuin yksin hakiessa. Usein rinnakkaishakijaksi kelpuutetaan samassa taloudessa oleva henkilö, joka täyttää päähakijan kanssa yhdessä luotonantajan myöntämiskriteerit.

   Laina-aika kannattaa suunnitella tämän kokoluokan lainassa järkevästi ja niin, että oma talous selviää lainan maksusuunnitelmasta jouhevasti. On parempi suunnitella hieman löysempi maksuaikataulu kuin liian tiukka, koska lainaa todennäköisesti voi maksaa suunniteltua nopeammin pois. Maksu- tai lyhennysvapaiden kuukausien käyttäminen on usein rajattua tiettyyn määrään vuodessa ja niiden käyttämisestä voi aiheutua ylimääräisiä kustannuksia.

   Kilpailuttamalla lainat voi löytää itselleen myös parhaimmat ehdot edullisimpien korkojen lisäksi. Ne kannattaakin lukea huolellisesti läpi ennen kuin hyväksyy lainatarjousta. Ehdoista saa tarkan käsityksen eri lainoista ja itselleen parhaimman lainan valitseminen on silloin helppoa.

   Kotimainen Summarum kilpailuttaa yhdellä hakemuksella useiden luotonatajien lainat. Hakemuslomakkeen täyttämiseen kuluu noin 5 minuuttia ja kilpailutus on mahdollista tehdä silloin un itselle parhaiten sopii. Lainatarjoukset saa suoraan omaan sähköpostiinsa, josta niitä on helppo vertailla.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 30 000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Lainaa 30 000 vakuuksien kanssa

   Vaikka voisit saada lainaa 30 000 euroa ilman vakuuksia sinun kannattaa kuitenkin tehdä hieman taustatyötä siitä mikä olisi juuri sinulle edullisin vaihtoehto. Jos satut omistaan jotakin pankille vakuudeksi kelpaavaa, tämä usein johtaa kaikkein edullisimpaan lopputulokseen.

   Vakuudellinen laina pankista on nimittäin halvin kulutusluotto, jonka henkilö voi itselleen löytää. Vakuudet parantavat merkittävästi pankin asemaa lainan myöntäjänä, jonka seurauksena heillä on mahdollisuus pudottaa korkotasoa lainan hakijalle. 30 000 euron lainan kohdalla jotkut pankit voivat myös tiedustella mihinkä käyttötarkoitukseen lainaa haetaan.

   Vakuudeksi usein käytetään asuntoja, metsää, mökkiä tai rahasto- osakepääomaa. Mikäli tilanne etenee huonoimpaan skenaarioon lainan hakijan kannalta, pankki voi viimekädessä realisoida hakijan asettaman vakuuden lainalle.

   Vaikka vakuudellisen lainan kilpailuttaminen on hieman hitaampaa ja työläämpää, tämä silti on todella kannattavaa taloudellisesti. Kilpailuttamisen ansiosta sinulla on mahdollisuus säästää useita satoja euroja löytämällä juuri itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi hakisitko lainaa 30 000 euroa, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Muut lainasummat

   Lainaa 500 euroa Lainaa 1000 euroa Lainaa 2000 euroa
   Lainaa 3000 euroa Lainaa 4000 euroa Lainaa 5000 euroa
   Lainaa 6000 euroa Lainaa 7000 euroa Lainaa 8000 euroa
   Lainaa 9000 euroa Lainaa 10000 euroa Lainaa 15000 euroa
   Lainaa 20000 euroa Lainaa 25000 euroa Lainaa 30000 euroa
   Lainaa 40000 euroa Lainaa 50000 euroa Lainaa 60000 euroa

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 30000 euroa?

   Jos vielä mietit mistä hakea lainaa 30000 euroa, niin lainavertailumme auttaa sinua löytämään sinulle parhaan 30000 euron lainan.

   Täyttämällä lainavertailun tiedot muutamassa minuutissa, saat henkilökohtaiseen profiiliisi perustuvia lainatarjouksia, joista voit valita parhaan.

   Näin kilpailutat 30000 euron lainan helposti verkossa ja säästät rahaa.

   Mikä on edullinen korko 30000 euron lainalle?

   Edullinen korko 30000 euron lainalle on sellainen, joka yhdessä lainanhoitokulujen kanssa pitää lainan kuukausilyhennyksen sopivana laina-aikaan suhteutettuna.

   Keskimäärin edullinen korko 30000 euron lainalle on noin 5-10 prosenttia riippuen muista kuluista.

   Kannattaako 30000 euron laina kilpailuttaa?

   30000 euron laina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa.

   Kilpailuttaminen verkossa on nopeaa ja helppoa, kun lainavertailupalvelu tekee sen puolestasi.

   Täytät vain yhden lomakkeen, niin saat sähköpostiisi lainatarjoukset, joista voit valita parhaan.

   Muista, että kilpailuttaminen ei vielä sido sinua mihinkään!