Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa 30 000 euroa

Lainaa 30 000 euroa

30 000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa alkaen 30 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa 30000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta voit hakea lainaa 30000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa 30000 euroa maksutta eikä hakeminen sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 30000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Löydä edullinen 30 000 euron laina avullamme

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 30 000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan

 • korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Lainaa 30 000 euroa – kilpailuta ja vertaile nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 30000 euroa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa 30000 euron lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin 30000 euron laina.

Kilpailuta laina 30000 euroa netissä ja säästät aikaa sekä rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 30000 euroa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Vakuudeton 30000 euron laina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sinulle sopivaa lainaa 30000 euroa, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous.

Kun se on hyväksytty, 30000e laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat käytössäsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

Lainaa 30 000 euroa netistä

Yhä useampi luotonantaja tarjoaa vakuudetonta lainaa 30000 euroa. Vakuudettomuuden lisäksi laina ei vaadi myöskään takaajia. Vaikka 30 000 euron laina sellaisenaan onkin varsin houkutteleva jo korkojenkin ollessa alhaalla, kannattaa se silti kilpailuttaa.

Luotonantajien koroissa, kuluissa ja ehdoissa voi olla merkittäviä eroja ja ainoastaan kilpailuttamalla löydät itsellesi edullisimman ja parhaimman vaihtoehdon. Summarum tekee kaiken kokoisten lainojen kilpailuttamisesta yksinkertaista ja vaivatonta.

Yhdellä lomakkeella saat kilpailutettua useiden luotonantajien tarjoamat lainat yhdellä kertaa ja lainatarjoukset saapuvat kätevästi suoraan omaan sähköpostiisi. Lomakkeen täyttäminen vie keskimäärin reilusti alle 5 minuuttia ja sen lähettämiseen ei tarvita liitteitä tai erillisiä selvityksiä.

Lainatarjoukset esitetään aina ilman piilokuluja ja samanmuotoisina, mikä tekee lainojen vertailusta helppoa ja nopeaa. Kilpailutuksen voit tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa ja vuoden jokaisena päivänä ja se on hakijalle aina maksutonta. Kilpailutus ei myöskään velvoita hyväksymään mitään lainatarjousta, jos yksikään tarjous ei tunnu mielestäsi sopivalta.

Vinkki

Oma pankki usein kysyy lainan käyttötarkoitusta, mutta vakuudettomia lainoja kilpailutettaessa tästä ei selvitystä tarvitse antaa. Käyttötarkoitusta on kuitenkin hyvä pohtia etukäteen, koska se määrittelee pitkälle tarvittavan lainasumman ja joissakin tapauksissa siihen liittyy verovähennysoikeuksia. Esimerkiksi kodin perusparannusremontit ovat tällaisia.


Löydä edullisin 30 000 laina

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan 30 000 euron lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä
Summarum Logo

Kenelle myönnetään lainaa 30000 euroa?

Summarumin yhteistyökumppaneilla on kaikilla omat kriteerinsä sille, kuka voi saada niiden lainoja. Tyypillisesti tämän mittaluokan, eli 30000 laina, on varmasti tarjolla harvemmalle hakijalle kuin vaikkapa muutaman tuhannen euron arvoinen, mutta mikään ei estä sinua hakemasta.

Jotta hakemus otetaan käsittelyyn, tulee sinun täyttää seuraavat kriteerit:

 • Olet vähintään 18-vuotias.
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot.
 • Sinulla on säännölliset tulot.
 • Asut Suomessa vakituisesti.

Miten laina 30000 eurolle haetaan Summarumin avulla?

 1. Laadi ensin itsellesi realistinen budjetti. Siitä näet, paljon sinulla olisi varaa lyhentää 30000 lainaa.
 2. Täytä Summarumin hakemukseen kaikki tarvittavat tiedot.
 3. Lähetä 30000e lainahakemus.
 4. Odota. Saat pian sähköpostiisi ensimmäisiä tarjouksia.
 5. Vertaile tarjoukset keskenään ja valitse niistä sopiva vaihtoehto.

Huomaathan, että sinun ei ole pakko valita vaihtoehdoista yhtään. Hakemuksen tekeminen ja tarjousten vastaanottaminen eivät siis sido sinua mihinkään.

Lainaa 30 000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

Lainojen vertailussa sinun kannattaa huomioida useita seikkoja. Pelkästään korkoja ja lainan kuluja vertailemalla saat selville lainan kustannukset, mutta myös muut kulut on hyvä vertailla. Etenkin, jos lainasumma on suurempi.

Summarumin lainalaskuri on kätevä työkalu, jonka avulla selvität lainojen todellisen vuosikoron.

30 000 euron laina sisältää usein pidemmän maksuajan, joka voi olla  jopa 15 vuotta. Sinä aikana voi elämässä tapahtua mitä tahansa eikä aina pelkästään positiivisia yllätyksiä. Tällaiset yllättävät ja äkilliset tapahtumat kannattaa pyrkiä huomioimaan jo lainaa hakiessa. Korkojen ja kulujen lisäksi onkin siis hyvä tarkistaa miten maksuaikataulu joustaa elämän ikävissä yllätyksissä.

Esimerkiksi maksuvapaa- tai lyhennysvapaakuukausi on hyvä apu tilapäiseen ja lyhytaikaiseen oman talouden heilahtamiseen. Luotonantajilla on erilaiset toimintatavat ja kriteerit näiden hyödyntämiseksi ja niihin kannattaa perehtyä huolellisesti.

Maksuvapaa kuukausi tarkoittaa täysin maksuvapaata kuukautta ja lyhennysvapaata kuukautta hyödyntäessä lainasta maksetaan kuitenkin korot ja mahdolliset tilinhoitomaksut.

LUE MYÖS: Kuinka paljon lainaa voi saada

Joillakin luotonantajilla on myös vapaaehtoisena lisäpalveluna tarjolla takaisinmaksuturva, jolla voi lainan takaisinmaksun turvata

 • työttömyyden
 • sairastumisen
 • kuoleman varalta.

Tätä kannattaa ehdottomasti harkita etenkin suurempien lainojen yhteydessä, joissa maksuaika on tosiaan yleensä pitempi.

Elämä voi yllättää myös positiiviseen suuntaan ja joskus voi tulla mahdollisuus maksaa lainaa alkuperäistä suunnitelmaa nopeamminkin pois. Lainoja vertailtaessa kannattaa myös tarkistaa tämä mahdollisuus: millaisia toimia se vaatii ja aiheutuuko siitä jotain ylimääräisiä kustannuksia?

Summarumin kautta sinun on helppo vertailla niin lainojen todelliset vuosikorot kuin myös tarkistaa lainatarjousten muut ehdot luotonantajien sivuilta.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Hae vakuudeton laina 30000 euroa

30 000 euron laina on jo sen verran suuri, että se kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Vaikka korkotaso olisikin alhainen, eri luotonantajien korot silti voivat vaihdella merkittävästi. Kilpailuttamalla rahoitusyhtiöt ja pankit voi kerryttää sinulle tuntuvia säästöjä lainan kustannuksissa.

Vakuudeton laina on noussut hakijoiden keskuudessa suosituksi, koska se ei vaadi vakuuksia eikä takaajia. 30 000 euron lainassa kannattaa harkita kuitenkin lainan hakemista yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin esimerkiksi juuri lainaa 30000 euroa myönnetään helpommin kuin yksin hakiessa.

Usein rinnakkaishakijaksi kelpuutetaan samassa taloudessa oleva henkilö, joka täyttää päähakijan kanssa yhdessä luotonantajan myöntämiskriteerit. Rinnakkaishakijan avulla halvin 30000 laina löytyy varmemmin.

Suunnittele laina-aika sopivaksi

Laina-aika kannattaa suunnitella tämän kokoluokan lainassa järkevästi ja niin, että oma talous selviää lainan maksusuunnitelmasta jouhevasti. On parempi suunnitella hieman löysempi maksuaikataulu kuin liian tiukka, koska 30000e lainaa todennäköisesti voi maksaa suunniteltua nopeammin pois.

Huom!

Maksu- tai lyhennysvapaiden kuukausien käyttäminen on usein rajattua tiettyyn määrään vuodessa ja niiden käyttämisestä voi aiheutua ylimääräisiä kustannuksia.

Kilpailuttamalla lainat voit löytää itsellesi parhaat ehdot edullisimpien korkojen lisäksi. Ne kannattaakin lukea huolellisesti läpi ennen kuin hyväksyt lainatarjousta. Ehdoista saat tarkan käsityksen eri lainoista ja itsellesi parhaan vaihtoehdon valitseminen on silloin helppoa.

Kotimainen Summarum kilpailuttaa yhdellä hakemuksella useiden luotonantajien lainat. Hakemuslomakkeen täyttämiseen kuluu alle 5 minuuttia ja kilpailutus on mahdollista tehdä silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Lainatarjoukset saat suoraan omaan sähköpostiisi, josta niitä on helppo vertailla.

30000 laina eri tarkoituksiin

Lainaa 30000 ilman vakuuksia voidaan hakea moneen eri käyttötarkoitukseen. Tällaisia voivat olla esimerkiksi

 • Pieni maatila syrjemmältä
 • Tontti kesäpaikkaa varten
 • Remontti
 • Uuden auton osto

30 000 euron suuruisella lainalla saat jo monenlaisia asioita ja unelmia toteutettua. Moni haaveilee muutosta maaseudulle, jossa on enemmän tilaa asua ja elää kuin kaupungissa. Nopeasti yleistynyt etätyöskentely on tuonut uutta pontta näille haaveille.

30 000 eurolla saa jo pienen maatilan syrjäseudulta, jossa on runsaasti tilaa. Tila tai talo voi vaatia kunnostusta, jota voi toteuttaa ajan kanssa ja samalla nautiskella maaseudun rauhasta. Myös kesämökkitontteja on 30 000 euron hintaluokassa jo runsaasti tarjolla.

30 000 euron hintaluokassa on tarjolla aivan uusiakin autoja, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja modernilla tekniikalla varusteltuja. Vanhasta autosta voit saada vielä romutuspalkkion tai voit antaa sen vaihdossa, jolloin valikoima on vielä laajempi.

Tässä hintaluokassa löytyy myös runsaasti tuontiautoja, ja lainan turvin voit toki myös tuoda auton Suomeen. Tuontiautojen kohdalla kannattaa huomioida auton verotus Suomeen tuotaessa ja lainasta osa jättää kattamaan verot ja tullaus.

Kun auto ostetaan lainalla, siirtyy se suoraan uuden omistajan nimiin eikä roiku rahoitusyhtiön omistuksessa. Samalla vältytään myös rahoitusyhtiöiden viimeiseltä, korkeammalta jäännöserältä ja korkeilta koroilta, kun auto on maksettu jo kokonaan. Yksityisten välisessä kaupassa rahoitusyhtiöiden käyttö ei ole edes mahdollista.

Uudemmissa autoissa säästetään myös autoilun juoksevissa kustannuksissa, kun autoa ei tarvitse olla vuosittain katsastamassa ja mahdollisesti ilmenevät viat saattavat mennä takuun piikkiin. Uusien autojen verotus on myös usein edullisempaa.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 30 000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Lainaa 30000 vakuuksien kanssa

Vaikka voisit saada lainaa 30 000 euroa ilman vakuuksia sinun kannattaa kuitenkin tehdä hieman taustatyötä siitä mikä olisi juuri sinulle edullisin vaihtoehto. Jos satut omistaan jotakin pankille vakuudeksi kelpaavaa, johtaa tämä useimmiten edullisimpaan lopputulokseen.

Vakuudellinen 30000 euron laina pankista on nimittäin halvin vaihtoehto, jonka voit löytää. Vakuudet parantavat merkittävästi pankin asemaa lainan myöntäjänä, minkä seurauksena pankeilla on mahdollisuus pudottaa korkotasoa lainan hakijalle. 30 000 euron lainan kohdalla jotkut pankit voivat myös tiedustella mihin käyttötarkoitukseen lainaa ollaan hakemassa.

Vakuudeksi usein käytetään asuntoja, metsää, mökkiä tai rahasto- osakepääomaa. Mikäli tilanne etenee huonoimpaan skenaarioon lainan hakijan kannalta, pankki voi viimekädessä realisoida hakijan asettaman vakuuden lainalle.

Vaikka vakuudellisen lainan kilpailuttaminen on hieman hitaampaa ja työläämpää, tämä silti on todella kannattavaa taloudellisesti. Kilpailuttamisen ansiosta sinulla on mahdollisuus säästää useita satoja euroja löytämällä juuri itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

Täytä siis hakemus ja hae lainaa 30000 euroa kauttamme!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi hakisitko lainaa 30 000 euroa, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Muut lainasummat

Valitse itsellesi sopiva lainasumma
Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri

Usein kysyttyä

Mistä lainaa 30000 euroa?

Jos vielä mietit mistä hakea lainaa 30000 euroa, niin lainavertailumme auttaa sinua löytämään sinulle parhaan 30000 euron lainan.

Täyttämällä lainavertailun tiedot muutamassa minuutissa, saat henkilökohtaiseen profiiliisi perustuvia lainatarjouksia, joista voit valita parhaan.

Näin kilpailutat 30000 euron lainan helposti verkossa ja säästät rahaa.

Mikä on edullinen korko 30000 euron lainalle?

Edullinen korko 30000 euron lainalle on sellainen, joka yhdessä lainanhoitokulujen kanssa pitää lainan kuukausilyhennyksen sopivana laina-aikaan suhteutettuna.

Keskimäärin edullinen korko 30000 euron lainalle on noin 5-10 prosenttia riippuen muista kuluista.

Kannattaako 30000 euron laina kilpailuttaa?

30000 euron laina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa.

Kilpailuttaminen verkossa on nopeaa ja helppoa, kun lainavertailupalvelu tekee sen puolestasi.

Täytät vain yhden lomakkeen, niin saat sähköpostiisi lainatarjoukset, joista voit valita parhaan.

Muista, että kilpailuttaminen ei vielä sido sinua mihinkään!