Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa pankkitunnuksilla

Kilpailuta ja hae lainaa pankkitunnuksilla netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €. Täytä lainahakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Kilpailuta ja hae lainaa pankkitunnuksilla netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €. Täytä lainahakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Ilman vakuuksia ja takaajia.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan pankkitunnuksilla. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainaa pankkitunnuksilla jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa pankkitunnuksilla luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa pankkitunnuksilla helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa pankkitunnuksilla 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat pankkitunnuksilla helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa pankkitunnuksilla.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa pankkitunnuksilla. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina pankkitunnuksilla.

Kilpailuttamalla lainat pankkitunnuksilla netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen verkossa käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina pankkitunnuksilla netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa sinun kannattaa aina kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

 • Täytä hakemus sivustollamme.
 • Merkitse hakemukseen haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika. Merkitse myös omat omat henkilö- ja yhteystiedot
 • Saat lainatarjoukset ja voit tutustua niihin rauhassa.
 • Valitse sopiva lainatarjous ja allekirjoita se pankkitunnuksillasi

Vakuudeton laina pankkitunnuksilla heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun lainatarjous on hyväksytty, vakuudeton laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Laina pankkitunnuksilla onnistuu nykyisin yllättävänkin nopeasti. Kiitos teknologian kehityksen, on lainaa todellakin nykyään mahdollista hakea netistä pankkitunnuksien avulla. Ei lainkaan yllättäen, tämä on nykyisin todella suosittu lainan hakemisen muoto. Lainan hakeminen pankkitunnuksilla on helppoa, nopeaa ja erittäin turvallista.

Monet rahoitusyhtiöt lupaavat lainapäätöksen ja rahat tilille hyvin nopealla aikataululla. Tämä on ylipäätään mahdollista siksi, että verkkopankkitunnuksilla hyväksytyt lainatarjoukset mahdollistavat varojen pikaisen siirron tilillesi. Vaikka kilpailutamme lainat nopeasti, kannattaa sinun silti harkita saatuja tarjouksia huolellisesti.

Hakiessasi lainaa netistä pankkitunnuksilla säästät sekä aikaa että vaivaa, koska sinun ei tarvitse varata aikaa lainaneuvotteluun pankista ja matkustaa fyysisesti paikalle. Lainan hakeminen pankkitunnuksilla on lisäksi täysin turvallista, koska verkkopankit käyttävät niin vahvaa tunnistautumista. Voit hakea siis lainaa netistä pankkitunnuksilla turvallisin mielin.

Turvallisuus pätee molempiin suuntiin. Kun käytät pankkitunnuksia sekä rahoitusyhtiö kuin asiakaskin voivat varmistua siitä, että salaiset henkilö- ja taloustiedot pysyvät turvassa.

Kenelle myönnetään lainaa pankkitunnuksilla

Lainanhakijana sinun täytyy täyttää tietyt kriteerit voidaksesi hakea ja saadaksesi lainaa verkkopankkitunnuksilla. Kriteereissä saattaa olla jonkin verran eroja rahoitusyhtiöstä riippuen, mutta erot eivät ole suuria. Olemme listanneet alle yleisimmät lainanhakua koskevat ehdot, joihin sinun kannattaa tutustua.

 1. Lainanhakijan ikä: Lainanhakijan täytyy olla täysi-ikäinen, eli 18-vuotias henkilö, joka ei ole holhouksen tai edunvalvonnan alainen. Käytännössä usein rahoitusyhtiöt kuitenkin edellyttävät 18 vuotta korkeampaa ikää. Usein vaadittu ikä on 20 vuotta. Jotkut rahoitusyhtiöt edellyttävät peräti 23 vuoden ikää.
 2. Puhtaat luottotiedot: Lähes kaikki rahoitusyhtiöt vaativat, että lainanhakijalla ei ole luottotiedoissa maksuhäiriömerkintöjä. Monesti myös luotonantajilla on käytössä muita rekistereitä ja niistä luotonantajat esimerkiksi voivat nähdä, jos sinulla on maksuviivettä muita luottoja hoitaessasi. Luotonantajilla on erilaisia yhteisiä rekistereitä käytössään, jos olet antanut suostumuksen niihin.
 3. Riittävät tulot lainanhoitamiseen: Tämä on peruslähtökohta siinä, kun rahoitusyhtiö tekee riskien arviointia tilanteestasi. Tulosi tulee olla siis riittävät hakemaasi lainasummaan suhteutettuna. Sinun on selvittävä arkisista perusmenoistasi ja samalla rahojen tulee riittää nykyisten ja haettavan lainan kuukausittaisiin lyhennyksiin. Mikäli hakemasi lainasumma on suuri on mahdollista, että sinua pyydetään toimittamaan viimeinen palkkakuitti ja verotustietosi.

Löydä edullisin laina pankkitunnuksilla

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainavaihtoehdon. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Miksi ja miten hakea lainaa pankkitunnuksilla

Selkein hyöty lainojen kilpailuttamispalvelussamme on se, että sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa ja vaivaa selvittääksesi, mitä kaikkia lainapalveluita on tarjolla. Uusia rahoituyhtiöitä ilmestyy jatkuvasti ja ne kilpailevat asiakkaista perinteisten pankkien kanssa.

Tässä tilanteessa lainanhakijan on vaikea pysyä kärryillä tarjolla olevista vaihtoehdoista. Onneksi siihen ei olekaan tarvetta, koska me teemme sen puolestasi.

Lainaa pankkitunnuksilla ei ole vaikea hakea. Päinvastoin se onnistuu erittäin helposti, kunhan seuraat vain ohjeitamme.

 1. Hakeminen alkaa, kun jätät lainahakemuksen palvelumme kautta. Tämä yksi hakemus tavoittaa yli 30 rahoitusyhtiötä ja pankkia. Kaikki palvelussamme olevat rahoitusyhtiöt ovat hyvämaineisia ja luotettavia yhtiöitä, eli voit turvallisin mielin käyttää palveluamme.
 2. Hakemuksesi jätettyäsi saat yhteistyökumppaneiltamme lainatarjouksia, joita pääset tarkemmin katsomaan siirtymällä kyseisen rahoituslaitoksen omille sivuilla.
 3. Tutustu lainatarjouksiin kannattaa tutustua rauhassa ja ennen kaikkea vertaile lainan kokonaiskuluja, joista muodostuu todellinen vuosikorko. Saatujen tarjouksien kanssa ei siis kannata hätiköidä.
 4. Valitse sopiva tarjous.
Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Lainaa pankkitunnuksilla – huomioi nämä

Vaikka lainan hakeminen pankkitunnuksia käyttäen on helppoa ja nopeaa, sinun kannattaa silti muistaa hyvä valmistautuminen lainanhakemiseen. Ensinnäkin sinun kannattaa miettiä tarkka lainasumma valmiiksi. Tämän asian tärkeyttä ei voi oikein korostaa liikaa, sillä aina ei ole lisälainaa saatavilla.

Samoin myöskään tarpeetonta lainarahaa ei kannata hakea, sillä lainan kautta saatu raha ei ole koskaan ilmaista ja sen päälle lisätään aina korot sekä muut kulut.

Lainan hakemisen turvallisuudesta sinun ei kannata stressata. Palvelumme kautta laina hakeminen pankkitunnuksilla on varmuudella turvallista. Itse hakemusta täyttäessä on tärkeää, että kerrot rehellisesti tulo- ja menotietosi.

Sinulta kysytään hakemuksessa esimerkiksi

 • tulotietotoja
 • tietoja työtilanteestasi
 • tuloja ja menojasi
 • nykyisiä lainoja ja lainanhoitokululuja niistä.

Lainaa pankkitunnuksilla hakiessasi verkkopankkitunnistautuminen tekee koko prosessista varsin helppoa ja nopeaa. Tämä on myös erittäin turvallista ja sen ansiosta sekä sinä, että tietojasi käsittelevä rahoitusyhtiö voitte luottaa siihen, että tietosuoja säilyy ja koko prosessi on turvallinen ja varmennettu.

Esimerkki mahdollisista lainoista ja niiden kuluista

Nimelliskorko Avausmaksu Tilinhoitokulut Laskutuslisä Todellinen vuosikorko Loppusumma
4,5 % 40e 1e 0e 4,99% 11 291e
4,5 % 300e 5e 3e 7,67% 12 001e

Miten toimia lainatarjousten kanssa

Jätettyäsi hakemuksen se siirtyy rahoitusyhtiöiden lainankäsittelypalveluihin. Rahoitusyhtiöt ovat automatisoineet alustavat lainapäätökset ja usein jo muutaman minuutin sisään saat tiedon päätöksestä.

Saamiesi tarjousten hyväksymisen kanssa ei tosiaan kannata pitää kiireettä. Erityisesti tässä vaiheessa maltti on valttia. Sinun kannattaa huolellisesti vertailla saamiasi lainatarjouksia ja valita niiden joukosta se sinulle parhaiten sopiva.

Hakemusten kilpailuttamisen seurauksena saat tilanteestasi riippuen useitakin lainatarjouksia. Kun olet tehnyt päätöksen siitä minkä lainan haluat ottaa, voit helposti hyväksyä tarjouksen pankkitunnuksia käyttäen.

Rahat siirtyvät tilillesi useimmissa tapauksissa jopa saman päivän aikana. Toisinaan sinulta voidaan pyytää myös joitakin dokumentteja, joilla todistat tulotietosi oikeiksi. Tällainen dokumentti voi olla esimerkiksi viimeisin palkkakuitti.

Nykypäivänä laina pankkitunnuksilla on erittäin suositeltava vaihtoehto, koska se säästää paljon kallista aikaasi ja ennen kaikkea vaivaa. Laina sinun kannattaa hakea Summarumin kautta, koska silloin saat lainaa netistä pankkitunnuksilla kodistasi poistumatta.

Voit rauhassa vertailla tarjottuja vaihtoehtoja itsenäisesti. Sinun ei tarvitse kiertää puuduttavissa lainaneuvotteluissa ja käyttää turhaa aikaasi papereiden täyttämiseen.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla turvallisesti

Usein voimme mediasta lukea netissä tapahtuneista petoksista, joissa on huijattu verkkopankkitunnuksia tai pankkikortin/luottokortin tietoja. Palvelussamme sinun ei tarvitse murehtia näitä asioita, sillä olemme turvallinen, täysin kotimainen lainankilpailuttaja.

Asia, joka myös mietityttää usein lainanhakijoita on se, mitä tietoja heistä siirtyy lainanantajalle.

Hyvä tietää

Rahoitusyhtiöt tarkistavat verkkopankkitunnusten avulla ainoastaan lainanhakijan henkilöllisyyden, eikä mitään muita tietoja. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi omat tilitietosi tai mitkään muutkaan tiedot eivät välity rahoitusyhtiölle.

Lainanhakemukset hoidetaan suojattujen yhteyksien kautta ja rahoituslaitoksienkin yhteyksien tulisi olla suojattuja. Kannattaa aina verkkopankkitunnuksia käytettäessä tarkastaa, että osoiterivi alkaa https:// tekstillä.

Edelleen huijausten välttämiseksi on tärkeää muistaa muutama tärkeä seikka.

Huom!

Rahoitusyhtiöt eivät ikinä pyydä verkkopankkitunnuksiasi puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Saadessasi pyynnön tekstiviestillä tai sähköpostiosoitteesi, viesti kannattaa yksinkertaisesti poistaa saman tien.

Kyseessä on nimittäin mitä suurimmalla todennäköisyydellä huijausviesti, joista poliisiviranomaiset varoittavat jatkuvasti mediassa. Nämä perusasiat mielessä pitämällä sinun ei tarvitse olla turvallisuudesta huolissasi enempää.

Lähes kaikkien pankkien asiakkaana voit hakea lainaa pankkitunnuksia käyttäen

Minkä pankkien tunnuksilla sitten voit hakea palvelumme kautta lainaa? Yleisesti voidaan sanoa, että lainaa voidaan hakea kaikkien Suomessa toimivien pankkien tunnuksella.

Kuitenkin on hyvä pitää mielessä, että kaikki rahoitusyhtiöt eivät suoraan tue kaikkia pankkeja ja tällöin lainatarjousta et saa välttämättä heti tilillesi. Harvinaisempien pankkien tunnuksien kanssa raportoidaan toisinaan ongelmista. Kuitenkin voidaan yleisesti sanoa, että isojen pankkien tunnuksilla saat varmimmin ja nopeasti lainan tilillesi.

Mikäli haluat lainaa heti tilillesi sinun kannattaa käyttää seuraavien pankkien tunnuksia:

 • Danske Bank
 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Säästöpankki.

Voit päätellä myös rahoitusyhtiön sivuilla mainittujen tunnistautumisvaihtoehtojen perusteella sen, missä pankeissa rahoitusyhtiöllä on jo valmiiksi tilejä ulosmaksuun ja näin edellytykset nopeaan tilitykseen.

Pikavippi pankkitunnuksilla

Toisinaan pienten pankkien maksuissa voi olla maksuviivettä. Saat tähänkin liittyen ajantasaisen tiedon kuitenkin aina lainatarjouksen tiedoista. Lainan hakijana sinun on myös hyvä tiedostaa, että erityisesti pikalainoja ja pikavippejä tarjoavat yhtiöt käyttävät kaikista laajimpia tunnistautumisvaihtoehtoja.

Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että pikalaina haluaan nopeasti tilille. Monet hakevat pikavipin kiireellisessä tilanteessa ja haluavat sen nopeasti tililleen. Sen sijaan suurempien kulutusluottojen tarjoajat ja useimmat lainanhakijat eivät ole tarvitse lainaa tunneissa tai minuuteissa ja silloin päivänkin viive on ihan hyväksyttävissä.

Pikavippi pankkitunnuksilla voi olla hyvä vaihtoehto äkillisessä pienen rahan tarpeessa, mutta muista silti aina harkita sen hakemista ja ottamista tarkasti.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Lainaa pankkitunnuksilla ilman vakuuksia

Vakuudeton kulutusluotto voi monessa tilanteessa olla hyvä päätös. Sitä hakiessasi sinun ei tarvitse tarkasti kertoa, mihin lainasi käytät. Laina voi olla kertalaina tai joustoluottolaina. Saamasi luoton määrä ja maksuaika, kuten myös jossain määrin tarjottava korko riippuvat henkilökohtaisen tilanteesi arvioinnista ja myöntämiskriteereistä.

Annettu tarjous kannattaa aina käydä huolella läpi ja lukea kaikki ehdot ja selvittää lainan kokonaiskustannukset.

Hyvin usein kulutusluottoa haetaan verkkopankkitunnuksilla esimerkiksi auton hankintaa varten. Tämä on monesti helpompi ratkaisu kuin liikkeiden tarjoamat rahoitukset, koska nyt voit ostaa auton yksityishenkilöltä tai vaikka ulkomailta. Saat auton heti omiin nimiisi, eikä tarvitse pitää sitä rahoitusyhtiön nimen alla.

Autokaupan rahoitusta harkittaessa sinun on hyvä myös huomioida, että rahoitusyhtiöiden kustannukset voivat nostaa auton hintaa merkittävästi. Monesti kulutusluottovaihtoehto tarjoaa edullisemman ratkaisun.

Monet käyttävät kulutusluottoa haaveilemaansa lomamatkaan ja toisaalta voit joskus tarvita luottoa arjen hankintoja varten. Tämänkaltainen hankinta voi olla esimerkiksi uudet sohvakalusteet tai vaikkapa jääkaappi tai mikä tahansa hankinta, joka vaatii kerralla isompaa investointia.

Nykyään on hyvä myös tietää, että kulutusluottojen lainojen vuosikorkoja säädellään lailla, eli täysin ryöstöhintaisten pikavippien aika on onneksi ohi. On silti tärkeää aina vertailla lainavaihtoehdot tarkasti, koska nykyisen korkolainsäädännön puitteissakin erot todellisissa vuosikoroissa ovat suuria.

Laina pankkitunnuksilla – Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet Huonot puolet
Laina pankkitunnuksilla onnistuu jo monen eri yhtiön kautta. Et saa lainaa pankkitunnuksilla mikäli sinulla on maksutiedoissa merkintöjä.
Laina pankkitunnuksilla on nykyään monesti edullisempia kuin aiemmin. Osa kuluttajista voi hakea myös lainaa pankkitunnuksilla liian heppoisin perustein.
Lainan hakeminen pankkitunnuksilla on helppoa ja maksutonta. Osa tarjouksista sisältää kalliit ehdot.
Tarjousten vertailu voi säästää sinulta jopa satoja tai tuhansia euroja.

Hae lainaa netistä pankkitunnuksilla jo tänään

Lainantarjoajien otettua käyttöön pankkitunnuksilla kirjautuminen voidaan sanoa, että rahoitusalalla tapahtui todellinen mullistus. Lainamarkkinat ovat laajentuneet ja kilpailu asiakkaista on kiristynyt.

Tässä tilanteessa tuntuukin varsin omituiselta edes ajatella mennyttä maailmaa, jolloin lainoja haettiin paperilomakkeilla. Myös turvallisuus on lisääntynyt nykyään huomattavasti, koska lainanhakeminen vaatii vahvan digitaalisen tunnistautumisen.

Koko hakuprosessi tapahtuu tätä nykyä esimerkiksi meillä Summarumilla täysin sähköisesti. Palvelumme kautta lainahakemuksen jättäminen on yksinkertaista ja voit tehdä sen silloin kun sinulle parhaiten sopii. Älä siis aikaile, vaan hae lainaa netistä pankkitunnuksilla täyttämällä hakemus jo tänään!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Hae lainaa pankkitunnuksilla – Yhteenveto

Hakemalla lainaa pankkitunnuksilla säästät sekä omaa aikaasi että vaivaa. Aina kun haet netissä lainaa pankkitunnuksilla, vältät lainanneuvottelut fyysisesti eri pankeissa.

Lainan hakeminen pankkitunnuksilla on todella turvallista. Pankkitunnistautumista käytetään yleisesti hyödyksi monessa eri paikassa, esimerkiksi asioidessasi valtion eri virastoissa. Siksi myös lainan hakeminen verkkopankkitunnuksilla on hyvin turvallista ja jopa suositeltavaa.

Turvallisuus pätee molempiin suuntiin. Pankkitunnuksia hyödyntämällä niin lainantarjoaja kuin lainanhakija voivat varmistua toisen osapuolen olevan luotettava. Samalla salaiset henkilö- ja taloustiedot pysyvät varmasti turvassa.

Lainan hakeminen pankkitunnuksilla on myös tänä päivänä kaikkein nopein keino saada lainaa omalle tililleen. Kun henkilöllisyyden varmistaminen on mutkatonta, myös lainanhaku prosessi lyhenee huomattavasti.

Hakiessasi vakuudetonta lainaa pankkitunnuksilla, sinun ei usein miten tarvitse kertoa mihinkä olet lainaa hakemassa. Mutta mitä suuremmasta vakuudettomasta lainasta on kyse, sitä herkemmin pankki tai muu lainantarjoaja saattaa kysellä lainan käyttökohdetta.

Saako lainaa ilman pankkitunnuksia?

Lainaa ilman pankkitunnuksia saat ainakin toistaiseksi koko prosessin osalta vain pankeista. Siellä tunnistautumiseen käytetään passia tai virallista henkilökorttia. Missään ei kuitenkaan onnistu laina ilman tunnistautumista kokonaan, vaan niin pankit kuin rahoitusyhtiöt edellyttävät sitä, että vahvistat henkilöllisyytesi.

Onnistuuko laina ilman pankkitunnuksia ollenkaan kauttamme? Hakemusprosessin saat kyllä hyvin käyntiin meidän kauttamme ilman, että joudut vielä käyttämään pankkitunnuksiasi. Emme tarvitse vielä hakemuksen alkuvaiheessa tunnistautumista erikseen, vaan verkkopankkitunnuksia käytät vasta tunnistautuessasi rahoitusyhtiön omaan palveluun.

Hae lainaa ilman pankkitunnuksia täyttämällä hakemus nyt!

Laina pankkitunnuksilla – Usein kysyttyä

Kuka saa hakea lainaa netistä pankkitunnuksilla?
Pankkitunnuksilla lainaa voivat hakea aivan kaikki sellaiset ihmiset, jotka täyttävät rahoituslaitoksen kriteeristön, ja joilla on käytössä Suomessa toimivan pankin verkkopalvelutunnukset. Tunnuksien tulee olla hakijan henkilökohtaiset.
Miksi kannattaa hakea lainaa pankkitunnuksilla?
Ensinnäkin kun haet lainaa pankkitunnuksien avulla niin itse hakuprosessi on nopea ja vaivaton. Saat myös rahat tilillesi yleensä nopeasti, monesti myös saman päivän aikana. Verkkopankkitunnuksilla tunnistautuminen lisää myös turvallisuutta, koska tunnistautumisessa käytetään niin sanottua vahvaa tunnistautumista.
Minulla ei ole pankkitunnuksia, miten toimin?
Mikäli sinulla ei ole käytössäsi verkkopankkitunnuksia, niin kannattaa olla yhteydesssä omaan pankkiin ja yksinkertaisesti pyytää ne sieltä. Toisinaan on vielä mahdollista hakea paperihakemuksella, mutta pankkitunnuksien käyttäminen on nopeampaa.
Voinko luottaa, että lainan haku pankkitunnuksilla on turvallista?
Voit luottaa. Lainan hakeminen ja tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla on tällä hetkellä turvallisin tapa hakea lainaa.
Mitä tapahtuu jos yhteys katkeaa hakuprosessin?
Mikäli yhteytesi katkeaa tunnistautumisvaiheessa voit tunnistautua vaan uudelleen. Sen sijaan, jos yhteytesi katkeaa hakemuksen täyttövaiheessa, niin voit joutua uudelleen täyttämään hakemuksen. Järjestelmät ovat turvallisia ja vahinkoa ei pääse sattumaan, vaikka yhteys katkeaakin. Tarvittaessa voit olla yhteydessä rahoitusyhtiön asiakaspalveluun ongelmatilanteissa.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja: