Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Hae lainaa kätevästi ja turvallisesti pankkitunnuksilla! Alta luet parhaat neuvot lainojen hakemiseen ja kilpailuttamiseen.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Lainaa netistä pankkitunnuksilla

   Lainaa todellakin on nykyään mahdollista hakea netistä pankkitunnuksien avulla. Tämä on erittäin suosittua myös. Lainan hakeminen pankkitunnuksilla on helppoa, nopeaa ja erittäin turvallista.

   Monet rahoituslaitokset lupaavat lainapäätöksen ja rahat tilille hyvin nopealla aikataululla. Tämä on ylipäätään mahdollista siksi, että verkkopankkitunnuksilla hyväksytyt lainatarjoukset mahdollistavat varojen nopean siirron tilillesi.

   Hakiessasi lainaa pankkitunnuksilla säästät sekä aikaa että vaivaa, koska sinun ei tarvitse varata aikaa lainaneuvotteluun pankista ja matkustaa fyysisesti paikalle. Verkkopankkitunnuksilla lainan hakeminen on lisäksi täysin turvallista, koska verkkopankit käyttävät niin sanottua vahvaa tunnistautumista. Voit hakea siis lainaa netistä pankkitunnuksilla turvallisin mielin.

   Turvallisuus pätee molempiin suuntiin. Kun käytät pankkitunnuksia, niin sekä rahoituslaitos kuin asiakaskin voivat varmistua siitä, että salaiset henkilö- ja taloustiedot pysyvät turvassa.


   Löydä edullisin laina pankkitunnuksilla

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainavaihtoehdon. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Miksi hakea lainaa pankkitunnuksilla

   Lainaa pankkitunnuksilla ei ole vaikea hakea. Päinvastoin se onnistuu erittäin helposti, kunhan seuraat vain ohjeitamme. Hakeminen alkaa, kun jätät lainahakemuksen palvelumme kautta.

   Tämä yksi hakemus tavoittaa yli 30 rahoituslaitosta ja pankkia. Kaikki palvelussamme olevat rahoituslaitokset ovat hyvämaineisia ja luotettavia yhtiöitä, eli voit turvallisin mielin käyttää palveluamme.

   Kaikista selkein hyöty lainojen kilpailuttamispalvelussamme on se, että sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa ja vaivaa selvittääksesi, mitä kaikkia lainapalveluita on tarjolla. Uusia rahoituslaitoksia ilmestyy jatkuvasti ja ne kilpailevat perinteisten pankkien kanssa.

   Tässä tilanteessa lainanhakijan on vaikea pysyä kärryillä tarjolla olevista vaihtoehdoista. Onneksi siihen ei olekaan tarvetta, koska me teemme sen puolestasi.

   Hakemuksesi jätettyäsi saat yhteistyökumppaneiltamme lainatarjouksia, joita pääset tarkemmin katsomaan siirtymällä kyseisen rahoituslaitoksen omille sivuilla. Lainatarjouksiin kannattaa tutustua rauhassa ja ennen kaikkea vertailla lainan kokonaiskuluja, joista muodostuu todellinen vuosikorko. Saatujen tarjouksien kanssa ei siis kannata hätiköidä.

   Lainaa pankkitunnuksilla – huomioi nämä

   Vaikka lainanhakeminen verkkopankkitunnuksia käyttäen on helppoa ja nopeaa, niin silti kannattaa muistaa hyvä valmistautuminen lainanhakemiseen. Ensinnäkin sinun kannattaa miettiä tarkka lainasumma valmiiksi. Tämän asian tärkeyttä ei voi oikein korostaa liikaa, sillä aina ei ole lisälainaa saatavilla.

   Samoin myöskään tarpeetonta lainarahaa ei kannata hakea, sillä Lainanhakijan ei myöskään kannata hakea ylimääräistä lainarahaa, sillä lainan kautta saatu raha ei ole koskaan ilmaista ja sen päälle lisätään aina korot sekä muut kulut.

   Lainan hakemisen turvallisuudesta sinun ei kannata stressata. Sillä palvelumme kautta hakeminen on varmuudella turvallista. Itse hakemusta täyttäessä kannattaa rehellisesti kertoa tulo ja menotiedot.

   Mikäli saat tuloja useista paikoista niin esimerkiksi verotoimiston internet palvelusta näet tulotietosi. Sinulta kysytään hakemuksessa esimerkiksi tulotietotoja, tietoja työtilanteestasi, tuloja ja menojasi ja nykyisiä lainoja ja lainanhoitokululuja niistä.

   Lainaa pankkitunnuksilla hakiessasi verkkopankkitunnistautuminen tekee lainanhakuprosessista helppoa ja nopeaa. Tämä on myös erittäin turvallista ja sen ansiosta sekä sinä, että tietojasi käsittelevä rahoituslaitos voitte luottaa siihen, että tietosuoja säilyy ja koko prosessi on turvallinen ja varmennettu.

   Miten toimia lainatarjouksien kanssa

   Jätettyäsi hakemuksen se siirtyy rahoituslaitoksien lainankäsittelypalveluihin. Rahoituslaitokset ovat automatisoineet alustavat lainapäätökset ja usein jo muutaman minuutin sisään saat tiedon päätöksestä.

   Saamiesi lainatarjouksien hyväksymisen kanssa ei kannata pitää kiireettä. Erityisesti tässä vaiheessa maltti on valttia. Sinun kannattaa huolellisesti vertailla saamiasi lainatarjouksia ja valita sinulle parhaiten sopiva.

   Lainahakemuksien kilpailuttamisen seurauksena saat tilanteestasi riippuen useitakin lainatarjouksia. Kun olet tehnyt päätöksen minkä lainan haluat, niin voit helposti hyväksyä tarjouksen pankkitunnuksia käyttäen ja rahat siirtyvät tilillesi saman päivän aikana useimmiten. Toisinaan sinulta voidaan pyytää myös joitakin dokumentteja, joilla todistat tulotietosi oikeiksi. Esimerkiksi viimeisintä palkkakuittia.

   Nykypäivänä lainan hakeminen netin kautta on erittäin suositeltavaa, koska se säästää paljon kallista aikaasi ja ennen kaikkea vaivaa. Lainaa kannattaa hakea kilpailutuspalvelun kautta, koska saat lainaa netistä pankkitunnuksilla kodistasi poistumatta.

   Voit rauhassa vertailla tarjottuja vaihtoehtoja itsenäisesti. Sinun ei tarvitse kiertää puuduttavissa lainaneuvotteluissa ja käyttää turhaa aikaasi papereiden täyttämiseen.

   Lainaa netistä pankkitunnuksilla turvallisesti

   Usein voimme mediasta lukea netissä tapahtuneista petoksista, joissa on huijattu verkkopankkitunnuksia tai pankkikortin/luottokortin tietoja. Meidän palvelussamme sinun ei tarvitse miettiä näitä asioita, sillä olemme turvallinen lainankilpailuttaja.Toinen asia, joka mietityttää usein lainanhakijoita on se, että mitä tietoja heistä siirtyy lainanantajalle.

   Onkin hyvä korostaa, että rahoitusyhtiöt tarkistavat verkkopankkitunnuksien avulla ainoastaan lainanhakijan henkilöllisyyden. Ei mitään muita tietoja. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi hakijan tilitiedot kuten mitkään muutkaan tiedot eivät välity rahoituslaitokselle.

   Lainanhakemukset hoidetaan suojattujen yhteyksien kautta ja rahoituslaitoksienkin yhteyksien tulisi olla suojattuja. Kannattaa aina verkkopankkitunnuksia käytettäessä tarkastaa, että osoiterivi alkaa https:// tekstillä.

   Edelleen huijauksien välttämiseksi on tärkeää muista, että rahoituslaitokset eivät ikinä pyydä verkkopankkitunnuksiasi puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Saadessasi pyynnön tekstiviestillä tai sähköpostiosoitteesi, niin viesti kannattaa yksinkertaisesti poistaa saman tien.

   Kyseessä on nimittäin huijausviesti, joista poliisiviranomaiset varoittavat jatkuvasti mediassa. Nämä perusasiat mielessä pitämällä sinun ei tarvitse olla turvallisuudesta huolissasi enempää.

   Lainaa pankkitunnuksilla – lainan saannin kriteerit

   Lainanhakijan täytyy täyttää tietyt kriteerit voidakseen hakea ja saadakseen lainaa. Kriteereissä saattaa olla jonkin verran eroja rahoituslaitoksesta riippuen, mutta erot eivät ole suuria. Olemme listanneet alle yleisimmät lainanhakua koskevat ehdot, joihin sinun kannattaa tutustua.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Lainanhakijan ikä: Lainanhakijan täytyy olla täysi-ikäinen, eli 18-vuotias henkilö, joka ei ole holhouksen tai edunvalvonnan alainen. Käytännössä usein rahoituslaitokset kuitenkin edellyttävät 18-vuotta korkeampaa ikää. Usein ikä on 20-vuotta. Jotkut rahoituslaitokset edellyttävät peräti 23-vuoden ikää.

   Puhtaat luottotiedot: Lähes kaikki rahoituslaitokset vaativat, että lainanhakijalla on luottotiedoissa ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Monesti myös luotonantajilla on käytössä muita rekistereitä ja luotonantajat esimerkiksi voivat nähdä, jos sinulla on maksuviivettä muita luottoja hoitaessasi. Luotonantajilla on erilaisia yhteisiä rekistereitä käytössään, jos olet antanut suostumuksen niihin.

   Riittävät tulot lainanhoitamiseen: Tämä on peruslähtökohta siinä, kun rahoituslaitos tekee riskien arviointia tilanteestasi. Sinun tulosi tulee olla siis riittävät hakemaasi lainasummaan suhteutettuna. Sinun on selvittävä arkisista perusmenoistasi ja samalla rahojen tulee riittää nykyisten ja haettavan lainan kuukausittaisiin lyhennyksiin. Mikäli hakemasi lainasumma on suuri, niin on mahdollista, että sinua pyydetään toimittamaan viimeinen palkkakuitti ja verotustietosi.

   Lähes kaikkien pankkien asiakkaana voit hakea lainaa pankkitunnuksia käyttäen

   Minkä pankkien tunnuksilla sitten voit hakea palvelumme kautta lainaa? Yleisesti voidaan sanoa, että lainaa voidaan hakea kaikkien Suomessa toimivien pankkien tunnuksella. Tärkeä asia on myös se, että voit hakea lainaa kaikista rahoituslaitoksesta. Sinun ei tarvitse hakea lainaa pelkästään omasta pankistasi. Palvelumme kautta saat personoituja lainatarjouksia jopa kymmeniltä lainantarjoajilta.

   Kuitenkin on hyvä pitää mielessä, että kaikki rahoituslaitokset eivät suoraan tue kaikkia pankkeja ja tällöin lainatarjousta et saa välttämättä heti tilillesi. Harvinaisempien pankkien tunnuksien kanssa raportoidaan toisinaan ongelmista. Kuitenkin voidaan yleisesti sanoa, että isojen pankkien tunnuksilla saat varmimmin ja nopeasti rajaa tilillesi.

   Mikäli haluat rahat heti tilillesi sinun kannattaa käyttää seuraavien pankkien tunnuksia: Danske Bank, Nordea, Osuuspankki tai Säästöpankki.Voit päätellä myös rahoitusyhtiön sivuilla mainittujen tunnistautumisvaihtoehtojen perusteella, että missä pankeissa rahoitusyhtiöllä tilejä ulosmaksuun ja nopeaan tilitykseen.

   Toisinaan pienien pankkien maksuissa voi olla maksuviivettä. Saat tähänkin liittyen ajantasaisen tiedon kuitenkin aina lainatarjouksen tiedoista. Lainan hakijan on myös hyvä tiedostaa, että erityisesti pikalainoja ja vippejä tarjoavat yhtiöt käyttävät kaikista laajimpia tunnistautumisvaihtoehtoja.

   Johtuen siitä, että pikalaina haluaan nopeasti tilille. Monet hakevat pikavipin kiireellisessä tilanteessa ja haluavat sen nopeasti tililleen. Sen sijaan suurempien kulutusluottojen tarjoajat ja useimmat lainanhakijat eivät ole tarvitse lainaa tunneissa tai minuuteissa ja silloin päivänkin viive on ihan hyväksyttävissä.

   Lainaa pankkitunnuksilla ilman vakuuksia

   Vakuudetonta kulutusluottoa hakiessasi sinun ei tarvitse tarkasti kertoa, mihin lainasi käytät. Laina voi olla kertalaina tai joustoluottolaina. Saamasi luoton määrä ja maksuaika, kuten myös jossain määrin tarjottava korko riippuvat sinun henkilökohtaisen tilanteesi arvioinnista ja myöntämiskriteereistä. Annettu tarjous kannattaa aina käydä huolella läpi ja lukea kaikki ehdot ja selvittää lainan kokonaiskustannukset.

   Hyvin usein kulutusluottoa haetaan auton hankintaa varten. Tämä on helpompi ratkaisu, kun liikkeiden tarjoamat rahoitukset, koska nyt voit ostaa auton yksityishenkilöltä tai vaikka ulkomailta. Sekä saat autosi heti omiin nimiisi, eikä tarvitse pitää sitä rahoituslaitoksen nimen alla.

   Autokaupan rahoitusta harkittaessa on hyvä myös huomioida, että rahoitusyhtiöiden kustannukset voivat nostaa auton hintaa merkittävästi. Monesti kulutusluottovaihtoehto tarjoaa edullisemman ratkaisun.

   Monet käyttävät kulutusluottoa haaveilemaansa lomamatkaan ja toisaalta voit joskus tarvita luottoa arjen hankintoja varten. Tämänkaltainen hankinta voi olla esimerkiksi uudet sohvakalusteet tai vaikkapa jääkaappi tai mikä vaan hankinta, joka vaatii kerralla isompaa investointia.

   Nykyään on hyvä myös tietää, että kulutusluottojen lainojen vuosikorkoja säädellään lailla, eli täysin ryöstöhintaisten pikavippien aika on onneksi ohi. Kuitenkin kannattaa tietysti aina tarkkaan vertailla lainavaihtoehdot, koska nykyisen korkolainsäädännön puitteissakin erot todellisissa vuosikoroissa ovat suuria.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Hae lainaa netistä pankkitunnuksilla jo tänään

   Lainantarjoajien otettua käyttöön pankkitunnuksilla kirjautuminen, niin voidaan sanoa, että rahoitusalalla tapahtui todellinen mullistus. Lainamarkkinat ovat laajentuneet ja kilpailu asiakkaista on kiristynyt.

   Tässä tilanteessa tuntuukin varsin omituiselta edes ajatella mennyttä maailmaa, jolloin lainoja haettiin paperilomakkeilla. Myös turvallisuus on lisääntynyt nykyään huomattavasti, koska lainanhakeminen vaatii vahvan digitaalisen tunnistautumisen.

   Koko hakuprosessi tapahtuu täysin sähköisesti. Palvelumme kautta lainahakemuksen jättäminen on yksinkertaista ja voit tehdä sen silloin kun sinulle parhaiten sopii.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainojen kilpailuttamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Usein kysyttyä

   Kuka saa hakea lainaa netistä pankkitunnuksilla?
   Pankkitunnuksilla lainaa voivat hakea aivan kaikki sellaiset ihmiset, jotka täyttävät rahoituslaitoksen kriteeristön, ja joilla on käytössä Suomessa toimivan pankin verkkopalvelutunnukset. Tunnuksien tulee olla hakijan henkilökohtaiset.
   Miksi kannattaa hakea lainaa pankkitunnuksilla?
   Ensinnäkin kun haet lainaa pankkitunnuksien avulla niin itse hakuprosessi on nopea ja vaivaton. Saat myös rahat tilillesi yleensä nopeasti, monesti myös saman päivän aikana. Verkkopankkitunnuksilla tunnistautuminen lisää myös turvallisuutta, koska tunnistautumisessa käytetään niin sanottua vahvaa tunnistautumista.
   Minulla ei ole pankkitunnuksia, miten toimin?
   Mikäli sinulla ei ole käytössäsi verkkopankkitunnuksia, niin kannattaa olla yhteydesssä omaan pankkiin ja yksinkertaisesti pyytää ne sieltä. Toisinaan on vielä mahdollista hakea paperihakemuksella, mutta pankkitunnuksien käyttäminen on nopeampaa.
   Voinko luottaa, että lainan haku pankkitunnuksilla on turvallista?
   Voit luottaa. Lainan hakeminen ja tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla on tällä hetkellä turvallisin tapa hakea lainaa.
   Mitä tapahtuu jos yhteys katkeaa hakuprosessin?
   Mikäli yhteytesi katkeaa tunnistautumisvaiheessa voit tunnistautua vaan uudelleen. Sen sijaan, jos yhteytesi katkeaa hakemuksen täyttövaiheessa, niin voit joutua uudelleen täyttämään hakemuksen. Järjestelmät ovat turvallisia ja vahinkoa ei pääse sattumaan, vaikka yhteys katkeaakin. Tarvittaessa voit olla yhteydessä rahoitusyhtiön asiakaspalveluun ongelmatilanteissa.