Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainojen uudelleenjärjestely

   Kilpailuta ja hae lainaa lainojen uudelleenjärjestelyyn netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae lainaa lainojen uudelleenjärjestelyyn ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan lainojen uudelleenjärjestelyyn. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainojen uudelleenjärjestely on järkevää talouden hallintaa

   Onko sinulle kertynyt useita pienempiä kulutusluottoja, pikalainoja, osamaksuja ja muita säännöllisiä kuukausittaisia lyhennyksiä (kuten esimerkiksi verovelkaa). Pienistä puroista syntyy helposti suuri joki.

   Tämä vertaus sopii hyvin myös kulutusluottojen ja osamaksujen kohdalla ja yhtäkkiä huomaat olevasi tilanteessa, jossa taloutesi ei enää ole tasapainoissa. Ei kuitenkaan kannata vaipua epätoivoon, koska monesti ongelmalle on löydettävissä ratkaisu.

   Tarjoamamme vaihtoehto on lainojen uudelleenjärjestely, jonka avulla sinulla on mahdollisuus saada taloutesi jälleen tasapainoon. Mikäli tavoitteenasi on lainojen uudelleenjärjestely, niin olet tullut oikealle sivustolle.

   Vertailupalvelumme kautta voit kilpailuttaa kymmeniä lainoja. Yhteistyökumppaneina meillä on yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta, joista suurin osa tarjoaa lainojen uudelleenjärjestely mahdollisuutta.

   Tavoitat yhdellä hakemuksella kaikki yhteistyökumppanimme. Palvelumme kautta sinulla on mahdollisuus löytää nopeasti ja vaivattomasti itsellesi sopiva laina.

   Kerromme sinulle tässä kirjoituksessa, miten voit kilpailuttaa rahoituslaitoksia vertailupalvelumme kautta. Sinun on hyvä tietää, että olemme riippumaton ja puolueeton lainojen kilpailutuspalvelu.

   Lainojen vertaileminen tavoitteenasi lainojen uudelleenjärjestely on pelkästään hyödyllistä ja etusi mukaista, koska niin monet pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat uudelleenrahoitus mahdollisuutta. Puolueeton kilpailutuspalvelu helpottaa vertailua.

   Vertailupalvelumme on täysin ilmainen eikä sido sinua mihinkään, voit siis turvallisin mielin vertailuttaa kulutusluotot palvelumme kautta. Saamasi lainatarjoukset ovat ehdotuksia, joita voit harkita halutessasi. Ne eivät kuitenkaan velvoita sinua mihinkään.


   Löydä edullisin lainojen uudelleenjärjestely

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainavaihtoehdon. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Huomioi ainakin nämä lainojen uudelleenjärjestelyssä

   Rahoitusmarkkinoiden ammattilaisina listasimme mielestämme kaksi tärkeintä asiaa, joihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota lainojen uudelleenjärjestelyn aikana. Nämä asiat ovat luotettava kumppani lainojen uudelleenjärjestäjänä, sekä lainan todellinen vuosikorko.

   Luotettava kumppani

   Yhdistelemällä lainoja, kannattaa valita luotettava kumppani lainojen uudelleenjärjestelyä varten. Valitsemalla luotettavan palveluntarjoajan et ainakaan kasaa itsellesi lisää huolia, vaikka kustannukset voisivatkin olla pikkuisen halvimpia vaihtoehtoja korkeammat.

   Yhdistelylainan todellinen vuosikorko

   Todellinen vuosikorko kertoo lainan koko hinnan. Hyvin usein eri lainan tarjoajat ja lainojen uudelleen järjestäjät ilmoittavat oman nimelliskoronsa. Tämä ei suinkaan tarkoita koko lainan korkoa ja toisin sanoen sen hintaa. Siksi on aina syytä kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon.

   Mikäli lainojen uudelleenjärjestämisen kustannukset ovat mielestäsi hieman epäselvät, saat aina vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin eri rahoituslaitosten asiakaspalvelusta.

   Lainojen uudelleenrahoitus edullisella luotolla

   Lainojen uudelleenjärjestely on suhteellisen uusi palvelu rahoitusmarkkinoilla. Käytännössä kysymys ei ole monimutkaisesta asiasta. Hakemukseen kirjaat vain lainan tarpeesi ja listaat lainat, jotka haluat uudelleen rahoittaa yhdeksi lainaksi.

   Rahoituslaitoksesta riippuen, he maksavat lainat suoraan puolestasi velkojille tai voit itse hoitaa koko prosessin. Suomessa toimivia pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat lainojen uudelleenrahoitusta on tänä päivänä useita kymmeniä.

   Kaikki rahoituslaitokset kilpailevat asiakkaistaan. Vaihtoehtoja on siis usein hyvin paljon. Markkinointitulvasta on oikeasti vaikeaa erottaa varteenotettavat lainatarjoukset.

   Mainospuheet saavat sellaisetkin lainat, joissa on korkeat korot ja kulut kuulostamaan täydellisiltä valinnoilta. Todellisuudessa parhaita lainatarjouksia on vaikea löytää, koska rahoituslaitokset eivät aina mainonnassaan kerro luottojensa kokonaiskustannuksia.

   Vertailupalvelumme avulla saat yhteistyökumppaneidemme lainatarjoukset selkeästi listattuna, niin että näet lainapäätökseesi tarvittavat tiedot selkeästi lukujen avulla esitettynä.

   Lainojen uudelleenjärjestely alkaa jättämällä hakemus palvelumme kautta. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus ja lainanhaku alkaa. Nykyään suurin osa hakemuksista käsitellään automaattisesti.

   Alustavan lainapäätöksen saat tästä johtuen nopeimmillaan minuuteissa. Saamasi lainatarjoukset perustuvat hakemuksessa antamiisi tietoihin ja eri rekistereistä saatuihin tietoihin. Keskeinen tällainen rekisteri on Suomen asiakastieto Oy:n ylläpitämä luottotietorekisteri.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Selvitä vertailemalla millainen lainojen uudelleen järjestely sopii sinulle parhaiten

   Lainojen uudelleenjärjestely saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta kysymys on loppujen lopuksi varsin yksinkertaisesta asiasta. Lainojen uudelleenrahoitus tarkoittaa käytännössä sitä, että otat yhden niin suuren lainan, että saat sillä maksettua kaikki avoimet lainasi ja osamaksusi pois.

   Tämän jälkeen lyhennät vain yhtä lainaa, jossa olisi tavoitteena myös selkeästi pienempi kuukausierä, kuin aikaisemmin lainojesi yhteiskuukausierä oli. Lainojen uudelleenjärjestely tehdään siksi, että sinulle vapautuu enemmän rahaa kuukaudessa käyttöösi ja maksat usean sijasta vain yhtä lainaa, joka vähitellen pienenee.

   Lainojen uudelleenjärjestely lainat kannattaa vertailuttaa tarkoin, koska tarkoituksenahan on löytää laina, joka todella säästää kustannuksiasi eikä ainakaan lisää niitä. Lähtökohtaisesti tällaiselle lainalle usein otetaan pitkä maksuaika ja pieni kuukausierä.

   Tällöin 10 tai jopa 15-vuoden maksuajat eivät ole tavattomia. Kuitenkin uudelleenjärjestelykin kannattaa hoitaa harkiten. Lainoissa on suuria eroja korkojen ja kulujen suhteen.

   Ennen kaikkea tärkeää on kiinnittää huomioita lainan todelliseen vuosikorkoon, josta kerromme pian lisää. Lainojen uudelleenjärjestely kannattaa tehdä tarkoin.

   Sen jälkeen, kun olet tarkasti laskenut paljon lainaa tarvitset, niin on aika valita lainamuoto. Kulutusluotoissa on kaksi päätyyppiä:

   • joustoluotto
   • kertalaina.

   Hyvänä puolena joustoluotossa on se, että se joustaa rahatilanteesi mukaan. Joustoluotto tehdään yleensä alle 10 000 euron summille, mutta tätäkin korkeammat joustoluotot ovat kyllä mahdollisia.

   Lyhennät joustoluottoa kerran kuukaudessa ja pääoman lyhennys vapautuu käyttöösi. Kertalaina puolestaan maksetaan kerralla tilillesi ja lyhennät sitä kuukausittain, niin pitkään kuin laina on maksettu.

   Lainojen uudelleenjärjestelyssä lainamuoto on usein kertalaina, jolla maksetaan kaikki vanhat lainat ja osamaksut pois. Ajatuksena on taloutesi tasapainottaminen.

   Sen jälkeen, kun olet nostanut uudelleenjärjestelylainan, niin sinun kannattaa kytkeä ehkäpä omaehtoinen luottokielto. Tämä on vapaaehtoinen ja voit lopettaa sen itse milloin tahansa. Se kuitenkin hidastaa impulsiivista velkaantumista.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Löydä kilpailuttamalla paras lainojen uudelleenjärjestely ratkaisu

   Lainojen koroissa ja kuluissa on suuria eroja. Perustimme lainojen vertailupalvelumme, koska näimme että lainojen puolueettomalle vertailulle on tarvetta. Tällä hetkellä palvelussamme on jo yli 30 tunnettua ja vakavaraista pankkia ja rahoitusyhtiöitä, joista lainoja voi hakea.

   Olemme neutraali vertailupalvelu ja emme suosi ketään yhteistyökumppaniamme toisen kustannuksella. Annamme vertailussa lukujen ja faktojen puhua puolestaan. Listaamme kaikki saamasi tarjoukset sivuillamme selkeään muotoon.

   Voit siis rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin. Olemme luotettava rahoitusalan toimija ja sellaisena haluamme myös pysyä. Meille asiakkaiden tyytyvyys on erittäin tärkeä asia.

   Haluamme tarjota sinulle parhaat mahdolliset lainatarjoukset. Toimintamme kulmakiviä ovat luotettavuus, hyvä asiakaspalvelu, selkeys ja läpinäkyvyys.

   Periaatteemme näkyvät myös siinä, että olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme ainoastaan hyvän luottoluokituksen omaavia tunnettuja rahoitusalan yrityksiä, jotka toimivat suomalaisten finanssivalvontaviranomaisten valvonnan alla.

   Avoimuus ja rehellisyys näkyvät siitä, että heti lainatarjouksen yhteydessä kaikki lainapäätöksesi kannalta olennaisimmat tiedot.
   Lainan hakeminen palvelumme kautta tapahtuu nopeasti ja helposti.

   Sinulta pyydetään joitakin lainanmyöntämisen kannalta välttämättömiä tietoja. Nämä tiedot liittyvät ennen kaikkea tuloihisi, menoihisi, olemassa oleviin lainoihisi ja työsuhteeseesi. Nämä tiedot pyydetään sinulta siksi, koska rahoituslaitokset tekevät näin arviota maksukyvystäsi.

   On tärkeää, että täytät hakemuksen huolellisesti. Lainatarjouksia saat pitkälti juuri sen perusteella, mitä tietoja hakemuksessasi olet meille antanut.

   Millainen lainojen uudelleenrahoitus laina sinun kannattaisi ottaa

   Kaikista tärkeintä on aluksi arvioida, että kuinka paljon lainaa oikeastaan tarvitset. Kun kyseessä on lainojen uudelleenjärjestely, niin tämä tarkoittaa sitä, että lasket yhteen kaikkien avoinna olevien luottojesi ja osamaksujesi saldot.

   Otetaan esimerkki, että sinulla on kulutusluottoja ja osamaksuja yhteensä 9800 euron edestä. Sinun kannattaa tässä tapauksessa hakea noin 10 000 euron lainaa, jolla voit maksaa nämä olemassa olevat velat pois. Maksuaika kannattaa ottaa kerralla sen verran pitkäksi, että todella säästät kuukausittaisissa menoissasi ja tätä kautta taloutesi tasapainottuu.

   Pitkällä maksuajalla olevan lainan hyvä puoli on se, että mitä pidempi laina-aika, niin sitä pienempi kuukausierä. Pienen kuukausittaisen maksun ansiosta sinulle jää rahaa enemmän käyttöösi.

   Pitkien lainojen miinuspuoli on se, että kokonaiskustannukset niissä nousevat usein varsin korkeiksi. Tämäkin riippuu kuitenkin viime kädessä siitä, että mitkä ovat lainasi korko ja kulut.

   Mikäli lainan kustannukset ovat pienet tai edes kohtuulliset, niin silloin pitkäkään takaisinmaksuaika ei kasvata luottokustannuksia kohtuuttoman suuriksi.

   Jos olet yhtään epävarma nykyisestä tai tulevasta maksukyvystäsi, niin kannattaa ottaa laina niin pitkällä maksuajalla, että varmasti selviät kuukausittaisista lyhennyksistäsi. Näin toimiessasi saat hoidettua ainakin sovitun lyhennyksen ja taloutesi pysyy tasapainoisena.

   On hyvä muistaa, että voit aina tarvittaessa lyhentää lainaasi enemmän kuin vähittäinen lyhennys vaatii. Tällöin lainasi kokonaiskustannukset pienevät myös.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Vertaile lainojen kokonaiskustannuksia ja valitse edullisin lainojen uudelleenrahoitus

   Lainan uudelleenrahoitus kannattaa hoitaa tarkoin, että varmasti säästät kustannuksissa siinä tilanteessa, kun otat uudelleenjärjestely lainaa. Markkinoinnissaan rahoituslaitokset yleensä ilmoittavat lainojensa nimelliskoron ensisijaisesti.

   Nimelliskorko on lainan vuosikorko, johon ei ole lisätty muita kustannuksia, joita lainasta tulee. Parhaassa tapauksessa lainasta ei tulekaan sinulle muita kustannuksia kuin pelkkä nimelliskorko.

   Kuitenkin hyvin usein lainaan sisältyy myös muita kustannuksia, joista puhutaan lainan todellisena vuosikorkona.
   Vielä muutamia vuosia sitten rahoituslaitokset saivat viranomaisilta ja tuomioistuimilta usein moitteita siitä, että kulutusluottojen todelliset vuosikustannukset ilmoitettiin puutteellisesti, virheellisesti tai epämääräisesti.

   Meidän kuluttajien onneksi laki on kiristynyt nykyään tämän suhteen ja pankit ja rahoituslaitokset ovat selkeyttäneet toimintatapojaan. Erityisesti lakisääteinen korkokatto kulutusluottojen lainoille on parantanut tilannetta.

   Sinun on kuitenkin hyvä muistaa edelleen oikeutesi ja luotonantajan velvollisuudet. Sinulla on lakisäänteinen oikeus saada kaikki luoton kustannukset tietoosi ennen allekirjoittamista.

   Digitaalisena aikana tämä tarkoittaa erityisesti kulutusluottojen kohdalla sitä, että sinulle lähetään sähköisesti lainaehdot ja muut sopimusdokumentit luettavaksesi. Nämä oikeasti kannattaa myös lukea tarkasti, sillä allekirjoituksen myötä vahvistat, että olet riittävällä tavalla tutustunut lainaehtoihin.

   Lainan kuluista sinun kannattaa kiinnittää huomioita erityisesti lainan todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko tarkoittaa kaikkia kustannuksia, joita lainaan tulee.

   Näitä kustannuksia ovat lainan avausmaksu ja maksu lainan nostamisesta (usein samassa), joustoluotossa tai limiittiluotossa nostoista veloitettava summa, tilinhoitomaksut ja lainan nimelliskorko. Ole siis tarkkana sen suhteen, mitkä ovat lainan todelliset kustannukset.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lainojen uudelleenjärjestely eri toimijoilta

   Lainojen uudelleenjärjestely on mahdollista vastaanottaa useilta rahoitusyhtiöiltä, pankeilta sekä muilta toimijoilta. Mikäli henkilön taloudellinen tilanne on haastava, voi lainojen uudelleenjärjestely esimerkiksi Takuusäätiön kautta olla hyvä vaihtoehto.

   Takuusäätiö on toimija, joka auttaa talousvaikeuksissa olevaa vakuuttamalla järjestelylainan. Vakuuden vastaanottaminen auttaa yleensä pienentämään merkittävästi lainan kustannuksia, mikä voi tuoda helpotusta henkilön tilanteeseen.

   Myös kuntien sosiaalinen luotto on usein hyödyllinen tapa vastaanottaa lainojen uudelleenjärjestely hankalassa tilanteessa. Kuntien myöntämä sosiaalinen luotto toimii siten, että kunta ei veloita henkilöltä suuria korkokuluja, sillä lainan myöntämisen tavoitteena on taloudellisen tilanteen kohentaminen.

   Mikäli tilanteeseen ei sisälly taloudellisia vaikeuksia, lainojen uudelleenjärjestely voidaan hoitaa esimerkiksi jonkin pankin kautta. Sinun on mahdollista hoitaa esimerkiksi lainojen uudelleenjärjestely OP:n kautta näin halutessasi.

   Toteuttaessa lainojen uudelleenjärjestelyn OP:n palveluiden avulla, sinä voit laskea lainasta maksamia kokonaiskustannuksia. Lainojen uudelleenjärjestely kulkee OP:n palveluissa nykyään nimellä lainojen siirtäminen.

   Lainojen uudelleenjärjestely – Usein kysyttyä

   Kuinka suuri lainojen uudelleenjärjestely luotto minun on mahdollista saada?
   Ennen kun haet uudelleenjärjestelyyn lainaa, niin sinun kannattaa laskea tarkasti todellinen lainantarpeesi. Raha ei ole ilmaista ja sinun etusi mukaistasi ei ole useinkaan ottaa turhaa lainaa. Yhteistyökumppaneidemme kautta voit kuitenkin saada suurenkin lainan. Lainasumma voi olla jopa 60 000 euroa.
   Millainen maksuaika minun on enimmillään mahdollisuus saada?
   Suuriin lainoihin ovat myös takaisinmaksuajat riittävän pitkiä. Kymmenien tuhansien eurojen lainoissa takaisinmaksuajat voivat olla 10 vuotta tai jopa 15 vuotta. Sinun kannattaa kuitenkin huomioida, että mitä pitempi maksuaika, niin sitä korkeimmiksi yleensä lainan kokonaiskulut kasvavat. Tarvittaessa voit kuitenkin lyhentää lainaa enemmän kuin minimikuukausierän.
   Millainen korko lainojen uudelleenrahoituksessa on?
   Lainan kokonaiskustannuksia arvioidessa on hyvä pitää mielessä, että lainan todellinen vuosikorko muodostuu korosta ja kaikista kuluista, mitä lainaan sisältyy. Vertailupalvelumme huomioi nämä kaikki kustannukset, joita lainoihin sisältyy. Yhteistyökumppaneidemme lainat asettuvat koroltaan 4 - 20 % välille.
   Mikä on sopivan kokoinen kuukausierä uudelleenrahoitus lainassa?
   Täyttäessäsi lainahakemusta voit itse määritellä sen, että millainen kuukausierä sopii parhaiten lainaasi. Kuukausierä määräytyykin pitkälle sen mukaan, että mikä on maksukykysi ja maksuaika lainassa.
   Mitä hyötyä minulle on vartailla lainojen uudelleenjärjestely lainavaihtoehdot?
   Luottojen koroissa ja kuluissa on todella paljon eroja nykyään. Nopein, vaivattomin ja kattavin keino saada selville parhaat lainamahdollisuudet, on niiden kilpailuttaminen. Me hoidamme kilpailuttamisen puolestasi, eli sinun täytyy täyttää vain hakemus. Palvelussamme on mukana arvostettuja ja tunnettuja pankkeja ja rahoituslaitoksia, joiden lainatarjoukset esitämme sinulle.