Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainojen uudelleenjärjestely

Täytä hakemus lainojen uudelleenjärjestelyä varten. Kilpailuta uudelleenjärjestelylainat ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Täytä hakemus lainojen uudelleenjärjestelyä varten. Kilpailuta järjestelylainat ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Ilman vakuuksia ja takaajia.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan lainojen uudelleenjärjestelyyn. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainojen uudelleenjärjestely on järkevää talouden hallintaa

Onko sinulle kertynyt useita pienempiä kulutusluottoja, pikalainoja, osamaksuja ja muita säännöllisiä kuukausittaisia lyhennyksiä, kuten esimerkiksi verovelkaa. Pienistä puroista syntyy helposti suuri joki. Lainan uudelleenjärjestely voi pelastaa tilanteen.

Tiesitkö?

Lainan uudelleenrahoitus on järjestely, jonka avulla sinulla on mahdollisuus saada taloutesi jälleen tasapainoon.

Mikäli tavoitteenasi on lainojen uudelleenjärjestely, olet siis nyt oikeassa paikassa.

Vertailupalvelumme kautta voit kilpailuttaa kymmeniä lainantarjoajia. Yhteistyökumppaneina meillä on yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä, joista suurin osa tarjoaa mahdollisuutta lainojen uudelleenjärjestelyyn.

Tavoitat yhdellä hakemuksella kaikki yhteistyökumppanimme. Palvelumme kautta sinulla on mahdollisuus löytää nopeasti ja vaivattomasti itsellesi sopiva lainojen järjestely.

Vertailupalvelumme on täysin ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Voit siis turvallisin mielin vertailuttaa lainat uudelleenjärjestelyä varten palvelumme kautta. Saamasi lainatarjoukset ovat ehdotuksia, joita voit harkita halutessasi. Ne eivät kuitenkaan velvoita sinua mihinkään.


Löydä edullisin lainojen uudelleenjärjestely

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainavaihtoehdon. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Lainojen järjestely – Huomioi nämä

Rahoitusmarkkinoiden ammattilaisina listasimme kaksi tärkeintä asiaa, joihin sinun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota lainojen uudelleenjärjestelyn aikana. Nämä asiat ovat

 1. luotettava kumppani lainojen uudelleenjärjestäjänä
 2. lainan todellinen vuosikorko.

Luotettava kumppani

Onnistunut, turvallinen lainojen uudelleenjärjestely edellyttää luotettavaa kumppania. Valitsemalla luotettavan palveluntarjoajan et ainakaan kasaa itsellesi lisää huolia, vaikka kustannukset voisivatkin olla hieman edullisempia vaihtoehtoja korkeammat.

Yhdistelylainan todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko kertoo lainan koko hinnan. Hyvin usein eri lainan tarjoajat ja lainojen uudelleenjärjestäjät ilmoittavat oman nimelliskoronsa. Tämä ei suinkaan tarkoita koko lainan korkoa ja toisin sanoen sen hintaa. Siksi on aina syytä kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon.

Mikäli kustannukset, joita yksittäisen lainan uudelleenrahoitus aiheuttaa, ovat mielestäsi hieman epäselvät, saat aina vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin suoraan rahoitusyhtiöiden asiakaspalvelusta.

Kenelle myönnetään uudelleenjärjestelylainaa?

Lainan uudelleenrahoitus voidaan myöntää sinulle kauttamme, kun

 • olet vähintään 18-vuotias
 • sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • vakituinen kotisi on Suomessa
 • luottotietosi ovat puhtaat.

Hae lainan uudelleenrahoitus näin

Toimi näin, kun haet lainaa uudelleenrahoitusta varten:

 1. Täytä sivustoltamme löytyvä hakemus kaikilla pyydetyillä tiedoilla.
 2. Lähetä hakemus meille.
 3. Välitämme sen kymmenille yhteistyökumppaneillemme välittömästi.
 4. Ensimmäiset tarjoukset voit saada miltei heti. Vertaile niitä rauhassa.
 5. Valitse mielestäsi paras laina uudelleenjärjestelyyn.

Lainojen uudelleenrahoitus edullisella luotolla

Lainojen uudelleenjärjestely on suhteellisen uusi palvelu rahoitusmarkkinoilla. Käytännössä kysymys ei kuitenkaan ole monimutkaisesta asiasta. Hakemukseen kirjaat vain lainan tarpeesi ja listaat lainat, jotka haluat uudelleen rahoittaa yhdeksi lainaksi.

Rahoitusyhtiöstä riippuen, se maksaa lainat suoraan puolestasi velkojille tai voit itse hoitaa koko prosessin. Suomessa toimivia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, jotka tarjoavat lainojen uudelleenrahoitusta, on tänä päivänä useita kymmeniä.

Vertailupalvelumme avulla saat yhteistyökumppaneidemme lainatarjoukset selkeästi listattuna, niin että näet lainapäätökseesi tarvittavat tiedot lukujen avulla esitettynä.

Lainojen uudelleenjärjestely alkaa jättämällä hakemus palvelumme kautta. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus ja lainanhaku alkaa. Nykyään suurin osa hakemuksista käsitellään automaattisesti.

Alustavan lainapäätöksen saat tästä johtuen nopeimmillaan minuuteissa. Saamasi lainatarjoukset perustuvat hakemuksessa antamiisi tietoihin ja eri rekistereistä saatuihin tietoihin. Keskeinen tällainen rekisteri on Suomen asiakastieto Oy:n ylläpitämä luottotietorekisteri.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Selvitä vertailemalla millainen lainojen uudelleen järjestely sopii sinulle parhaiten

Lainojen uudelleenjärjestely saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta kysymys on loppujen lopuksi varsin yksinkertaisesta asiasta.

Lainojen uudelleenrahoitus tarkoittaa käytännössä sitä, että otat yhden niin suuren lainan, että saat sillä maksettua kaikki avoimet lainasi ja osamaksusi pois. Tämä on loistava keino siihen, miten päästä veloista eroon tehokkaammin.

Tämän jälkeen lyhennät vain yhtä lainaa, jossa olisi tavoitteena myös selkeästi pienempi kuukausierä, kuin aikaisemmin lainojesi yhteiskuukausierä oli. Lainojen uudelleenrahoitus tehdään siksi, että sinulle vapautuu enemmän rahaa kuukaudessa käyttöösi ja maksat usean sijasta vain yhtä lainaa, joka vähitellen pienenee.

Lainojen uudelleenjärjestely lainat kannattaa vertailuttaa tarkoin, onhan tarkoituksena löytää vaihtoehto, joka todella säästää kustannuksiasi eikä ainakaan lisää niitä. Lähtökohtaisesti tällaiselle lainalle usein otetaan pitkä maksuaika ja pieni kuukausierä.

Tällöin 10 tai jopa 15-vuoden maksuajat eivät ole tavattomia. Lainan uudelleenrahoitus kannattaa hoitaa harkiten. Lainoissa on suuria eroja korkojen ja kulujen suhteen.

Kun olet tarkasti laskenut paljon lainaa uudelleenjärjestelyä varten tarvitset, on aika valita lainamuoto. Kulutusluotoissa on kaksi päätyyppiä:

 • joustoluotto
 • kertalaina.

Hyvänä puolena joustoluotossa on se, että se joustaa rahatilanteesi mukaan. Joustoluotto tehdään yleensä alle 10 000 euron summille, mutta tätäkin korkeammat joustoluotot ovat kyllä mahdollisia.

Lyhennät joustoluottoa kerran kuukaudessa ja pääoman lyhennys vapautuu käyttöösi. Kertalaina puolestaan maksetaan kerralla tilillesi ja lyhennät sitä kuukausittain, niin pitkään kuin laina on maksettu.

Hyvä tietää

Lainojen uudelleenjärjestelyssä lainamuoto on usein kertalaina, jolla maksetaan kaikki vanhat lainat ja osamaksut pois. Ajatuksena on taloutesi tasapainottaminen.

Sen jälkeen, kun olet nostanut uudelleenjärjestelylainan, sinun kannattaa kytkeä ehkäpä omaehtoinen luottokielto. Tämä on vapaaehtoinen ja voit lopettaa sen itse milloin tahansa. Se kuitenkin hidastaa impulsiivista velkaantumista.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Löydä kilpailuttamalla paras lainojen uudelleenjärjestely ratkaisu

Lainojen koroissa ja kuluissa on suuria eroja. Perustimme lainojen vertailupalvelumme, koska näimme että lainojen puolueettomalle vertailulle on tarvetta. Tällä hetkellä palvelussamme on jo yli 30 tunnettua ja vakavaraista pankkia ja rahoitusyhtiöitä, joista lainoja voi hakea.

Olemme neutraali vertailupalvelu ja emme suosi ketään yhteistyökumppaniamme toisen kustannuksella. Annamme vertailussa lukujen ja faktojen puhua puolestaan. Listaamme kaikki saamasi tarjoukset sivuillamme selkeään muotoon.

Voit siis rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin. Olemme luotettava rahoitusalan toimija ja sellaisena haluamme myös pysyä. Meille asiakkaiden tyytyvyys on erittäin tärkeä asia.

Haluamme tarjota sinulle parhaat mahdolliset lainatarjoukset. Toimintamme kulmakiviä ovat luotettavuus, hyvä asiakaspalvelu, selkeys ja läpinäkyvyys.

Periaatteemme näkyvät myös siinä, että olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme ainoastaan hyvän luottoluokituksen omaavia tunnettuja rahoitusalan yrityksiä, jotka toimivat suomalaisten finanssivalvontaviranomaisten valvonnan alla.

Avoimuus ja rehellisyys näkyvät siitä, että heti lainatarjouksen yhteydessä kaikki lainapäätöksesi kannalta olennaisimmat tiedot.

Lainan hakeminen palvelumme kautta tapahtuu nopeasti ja helposti.

Sinulta pyydetään joitakin lainanmyöntämisen kannalta välttämättömiä tietoja. Nämä tiedot liittyvät ennen kaikkea tuloihisi, menoihisi, olemassa oleviin lainoihisi ja työsuhteeseesi. Nämä tiedot pyydetään sinulta siksi, koska rahoituslaitokset tekevät näin arviota maksukyvystäsi.

On tärkeää, että täytät hakemuksen huolellisesti. Lainatarjouksia saat pitkälti juuri sen perusteella, mitä tietoja hakemuksessasi olet meille antanut. Nykyisin kauttamme voi hoitua myös asuntolainan uudelleenjärjestely.

Esimerkkejä lainojen uudelleenrahoituksesta

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä tarjouksista joita voit saada kauttamme lainojen uudelleenjärjestelyä varten.

Millainen lainojen uudelleenrahoitus laina sinun kannattaisi ottaa

Kaikista tärkeintä on aluksi arvioida, että kuinka paljon lainaa oikeastaan tarvitset. Kun kyseessä on lainojen uudelleenjärjestely, niin tämä tarkoittaa sitä, että lasket yhteen kaikkien avoinna olevien luottojesi ja osamaksujesi saldot.

Otetaan esimerkki, että sinulla on kulutusluottoja ja osamaksuja yhteensä 9800 euron edestä. Sinun kannattaa tässä tapauksessa hakea noin 10 000 euron lainaa, jolla voit maksaa nämä olemassa olevat velat pois. Maksuaika kannattaa ottaa kerralla sen verran pitkäksi, että todella säästät kuukausittaisissa menoissasi ja tätä kautta taloutesi tasapainottuu.

Pitkällä maksuajalla olevan lainan hyvä puoli on se, että mitä pidempi laina-aika, niin sitä pienempi kuukausierä. Pienen kuukausittaisen maksun ansiosta sinulle jää rahaa enemmän käyttöösi.

Pitkien lainojen miinuspuoli on se, että kokonaiskustannukset niissä nousevat usein varsin korkeiksi. Tämäkin riippuu kuitenkin viime kädessä siitä, että mitkä ovat lainasi korko ja kulut.

Mikäli lainan kustannukset ovat pienet tai edes kohtuulliset, niin silloin pitkäkään takaisinmaksuaika ei kasvata luottokustannuksia kohtuuttoman suuriksi.

Jos olet yhtään epävarma nykyisestä tai tulevasta maksukyvystäsi, niin kannattaa ottaa laina niin pitkällä maksuajalla, että varmasti selviät kuukausittaisista lyhennyksistäsi. Näin toimiessasi saat hoidettua ainakin sovitun lyhennyksen ja taloutesi pysyy tasapainoisena.

On hyvä muistaa, että voit aina tarvittaessa lyhentää lainaasi enemmän kuin vähittäinen lyhennys vaatii. Tällöin lainasi kokonaiskustannukset pienevät myös.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Vertaile lainojen kokonaiskustannuksia ja valitse edullisin lainojen uudelleenrahoitus

Lainan uudelleenrahoitus kannattaa hoitaa tarkoin, että varmasti säästät kustannuksissa siinä tilanteessa, kun otat uudelleenjärjestely lainaa. Markkinoinnissaan rahoituslaitokset yleensä ilmoittavat lainojensa nimelliskoron ensisijaisesti.

Nimelliskorko on lainan vuosikorko, johon ei ole lisätty muita kustannuksia, joita lainasta tulee. Parhaassa tapauksessa lainasta ei tulekaan sinulle muita kustannuksia kuin pelkkä nimelliskorko.

Kuitenkin hyvin usein lainaan sisältyy myös muita kustannuksia, joista puhutaan lainan todellisena vuosikorkona.

Vielä muutamia vuosia sitten rahoitusyhtiöt saivat viranomaisilta ja tuomioistuimilta usein moitteita siitä, että kulutusluottojen todelliset vuosikustannukset ilmoitettiin puutteellisesti, virheellisesti tai epämääräisesti.

Meidän kuluttajien onneksi laki on kiristynyt nykyään tämän suhteen ja pankit ja rahoitusyhtiöt ovat selkeyttäneet toimintatapojaan. Erityisesti lakisääteinen korkokatto kulutusluottojen lainoille on parantanut tilannetta.

Sinun on kuitenkin hyvä muistaa edelleen oikeutesi ja luotonantajan velvollisuudet. Sinulla on lakisäänteinen oikeus saada kaikki luoton kustannukset tietoosi ennen allekirjoittamista.

Digitaalisena aikana tämä tarkoittaa erityisesti kulutusluottojen kohdalla sitä, että sinulle lähetään sähköisesti lainaehdot ja muut sopimusdokumentit luettavaksesi. Nämä oikeasti kannattaa myös lukea tarkasti, sillä allekirjoituksen myötä vahvistat, että olet riittävällä tavalla tutustunut lainaehtoihin.

Lainan kuluista sinun kannattaa kiinnittää huomioita erityisesti lainan todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko tarkoittaa kaikkia kustannuksia, joita lainaan tulee.

Näitä kustannuksia ovat lainan avausmaksu ja maksu lainan nostamisesta (usein samassa), joustoluotossa tai limiittiluotossa nostoista veloitettava summa, tilinhoitomaksut ja lainan nimelliskorko. Ole siis tarkkana sen suhteen, mitkä ovat lainan todelliset kustannukset.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Hyödyt ja riskit

Hyödyt Riskit
Lainan uudelleenjärjestely voi säästää merkittäviä summia rahaa. Jos haet tarjouksia itse monelta eri yhtiöltä, voi se vielä paljon aikaa ja energiaa.
Lainojen uudelleenrahoitus onnistuu kauttamme helposti. Houkutus ottaa liikaa lainaa uudelleenjärjestelyä varten voi kasvaa, jos et ole täysin tietoinen budjetistasi ja ajattele realistisesti.
Uudelleenjärjestelylaina on edullisempi kuin useat pienet lainat. Jos lainan uudelleenjärjestely jätetään maksamatta, seuraa tästä merkintä luottotietoihin.
Päätös uudelleenjärjestelylainasta tulee tavallisesti nopeasti.
Tarjousten pyytäminen ei sido sinua mihinkään.
Summarumin käyttö on maksutonta.

Lainojen uudelleenjärjestely eri toimijoilta

Lainojen uudelleenjärjestely on mahdollista vastaanottaa useilta rahoitusyhtiöiltä, pankeilta sekä muilta toimijoilta. Mikäli henkilön taloudellinen tilanne on haastava, voi lainojen uudelleenjärjestely esimerkiksi Takuusäätiön kautta olla hyvä vaihtoehto.

Takuusäätiö on toimija, joka auttaa talousvaikeuksissa olevaa vakuuttamalla järjestelylainan. Vakuuden vastaanottaminen auttaa yleensä pienentämään merkittävästi lainan kustannuksia, mikä voi tuoda helpotusta henkilön tilanteeseen.

Myös kuntien sosiaalinen luotto on usein hyödyllinen tapa vastaanottaa lainojen uudelleenjärjestely hankalassa tilanteessa. Kuntien myöntämä sosiaalinen luotto toimii siten, että kunta ei veloita henkilöltä suuria korkokuluja, sillä lainan myöntämisen tavoitteena on taloudellisen tilanteen kohentaminen.

Mikäli tilanteeseen ei sisälly taloudellisia vaikeuksia, lainojen uudelleenjärjestely voidaan hoitaa esimerkiksi jonkin pankin kautta. Sinun on mahdollista hoitaa esimerkiksi lainan uudelleenjärjestely OP pankin kautta näin halutessasi.

Toteuttaessa lainojen uudelleenjärjestelyn OP:n palveluiden avulla, sinä voit laskea lainasta maksamia kokonaiskustannuksia. Lainojen uudelleenjärjestely kulkee OP:n palveluissa nykyään nimellä lainan siirtäminen.

Lainojen uudelleenjärjestely – Usein kysyttyä

Kuinka suuri lainojen uudelleenjärjestely luotto minun on mahdollista saada?
Ennen kun haet uudelleenjärjestelyyn lainaa, niin sinun kannattaa laskea tarkasti todellinen lainantarpeesi. Raha ei ole ilmaista ja sinun etusi mukaistasi ei ole useinkaan ottaa turhaa lainaa. Yhteistyökumppaneidemme kautta voit kuitenkin saada suurenkin lainan. Lainasumma voi olla jopa 60 000 euroa.
Millainen maksuaika minun on enimmillään mahdollisuus saada?
Suuriin lainoihin ovat myös takaisinmaksuajat riittävän pitkiä. Kymmenien tuhansien eurojen lainoissa takaisinmaksuajat voivat olla 10 vuotta tai jopa 15 vuotta. Sinun kannattaa kuitenkin huomioida, että mitä pitempi maksuaika, niin sitä korkeimmiksi yleensä lainan kokonaiskulut kasvavat. Tarvittaessa voit kuitenkin lyhentää lainaa enemmän kuin minimikuukausierän.
Millainen korko lainojen uudelleenrahoituksessa on?
Lainan kokonaiskustannuksia arvioidessa on hyvä pitää mielessä, että lainan todellinen vuosikorko muodostuu korosta ja kaikista kuluista, mitä lainaan sisältyy. Vertailupalvelumme huomioi nämä kaikki kustannukset, joita lainoihin sisältyy. Yhteistyökumppaneidemme lainat asettuvat koroltaan 4 - 20 % välille.
Mikä on sopivan kokoinen kuukausierä uudelleenrahoitus lainassa?
Täyttäessäsi lainahakemusta voit itse määritellä sen, että millainen kuukausierä sopii parhaiten lainaasi. Kuukausierä määräytyykin pitkälle sen mukaan, että mikä on maksukykysi ja maksuaika lainassa.
Mitä hyötyä minulle on vartailla lainojen uudelleenjärjestely lainavaihtoehdot?
Luottojen koroissa ja kuluissa on todella paljon eroja nykyään. Nopein, vaivattomin ja kattavin keino saada selville parhaat lainamahdollisuudet, on niiden kilpailuttaminen. Me hoidamme kilpailuttamisen puolestasi, eli sinun täytyy täyttää vain hakemus. Palvelussamme on mukana arvostettuja ja tunnettuja pankkeja ja rahoituslaitoksia, joiden lainatarjoukset esitämme sinulle.