Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa 6000 euroa

   Lainaa 6000 euroa

   6000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa alkaen 6000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa 6000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa helposti netistä jopa 6000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa 6000 euroa ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 6000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman takaajaa ja vakuuksia.

   Löydä edullista lainaa 6000 euroa

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 6000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Lainaa 6000 euroa – kilpailuta ja vertaile nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 6000 euroa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa 6000 euron lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin 6000 euron laina.

   Kilpailuttamalla lainaa 6000 euroa netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 6000 euroa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vakuudeton 6000 euron laina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta lainaa 6000 euroa, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Lainaa 6000 euroa netistä

   Useista pienemmistä kulutusluotoista kertyy helposti yllättävän iso potti, joka voi olla tuhansia. Lainojen yhdistämiseen on voitu hakea lainaa 6000 euroa, jolloin saadaan säästöjä luottojen kuluissa. Yksi edullinen laina tuo talouteen vakautta enemmän kuin useampi kallis kulutusluotto ja raha riittää paremmin arjen pyörityksessä.Olipa haettava laina minkä suuruinen tahansa, niin se kannattaa kilpailuttaa. Nykyään lainojen kilpailuttaminen on erittäin yksinkertaista ja se onnistuu täysin netin kautta. Kilpailuttmainen on myös nopeaa, ja nopeimmillaan laina voi olla omalla tilillä jo samana päivänä.

   6000 euron lainalla on jo monenlaisia käyttökohteita ja lainan käyttötarkoitusta ei kysytä kilpailutuksen yhteydessä. Kilpailutus on hakijalle maksuton ja se ei velvoita hakijaa millään tavalla ennen kuin lainatarjous on hyväksytty ja vahvistettu luotonantajan ohjeiden mukaisesti.

   Kilpailutuksen voi tehdä milloin vain netin kautta, myös iltaisin ja viikonloppuisin, ja lainatarjoukset saa suoraan omaan sähköpostiinsa. Kotimainen Summarum tekee yhteistyötä useiden eri luotonantajien ja rahoituslaitosten kanssa ja esittää lainatarjoukset aina selkeässä muodossa ja ilman mitään piilokuluja. Tämä teke lainojen vertailun erittäin yksinkertaiseksi.

   Lainankilpailutuspalveluiden kautta tarjolla olevat lainat ovat vakuudettomia lainoja, joten niiden hakemisessa ei tarvita takaajia tai mitään kiinteää omaisuutta vakuutena. Se on omalla osallaan helpottanut lainojen kilpailuttamista ja nostanut sen suosiota hakijoiden keskuudessa nopeasti. Hintatietoinen asiakas kilpailuttaakin lainat säännöllisesti tietääkseen mikä on yleinen korkotaso lainamarkkinoilla.

   Lainaa 6000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Lainavertailu on järkevää tehdä oli laina minkä kokoinen tahansa. Pienessä lainassa erot eivät ole niin isot kuin isommassa lainassa, jossa jo koroista voi kertyä tuntuva säästö kilpailutuksen myötä. Kuitenkin vertailussa on hyvä tarkastella tarjousta kokonaisuutena pelkän koron lisäksi, koska lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttaa muutkin lainaan liittyvät kulut.

   Vähänkään isomman lainan yhteydessä voi olla tarjolla myös vapaaehtoinen takaisinmaksuturva työttömyyden, sairastumisen tai kuoleman tapauksen varalle. Tällainen ylimääräinen vakuutus voi olla aiheellista ottaa, mutta se vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin ja se kannattaa huomioida tarjouksia vertaillessa. Myös lainan tilinhoitopalkkiot, laskutuslisät ja lainan avausmaksut vaikuttavat lainan lopulliseen hintaan, joten pelkän nimelliskoron sijasta on parempi tarkastella todellista vuosikorkoa.

   Todellisen vuosikoron lisäksi kanttaa vertailussa painottaa myös muita lainan ehtoja, kuten esimerkiksi voiko lainan maksaa ennakoitua nopeammin pois ja aiheutuuko nopeammasta takaisinmaksusta muutoksia sopimukseen tai tuleeko siitä ylimääräisiä kustannuksia. Elämän tilapäisten ja lyhytaikaisten yllätysten varalta kannattaa tarkistaa voiko lainasta pitää lyhennysvapaata tai maksuvapaata kuukautta tai onko lainasummaa mahdollista korottaa lainan ollessa aktiivinen.

   6000 euron lainassa kaikilla yllämainituilla on paljon merkitystä arvioitaessa onko laina hakijalle edullinen vai ei. Todellisen vuosikoron perusteella saadaan lainan kustannukset selville helposti, mutta hakijan kannattaa arvioida muita ehtoja omaan elämäntilanteeseensa nähden. Kilpailuttamisella saa helposti selville niin yleisen korkotason kuin muut lainaan liittyvät ehdot.

   Lainaa 6000 euroa eri tarkoituksiin

   • Auton hankinta
   • Moottoripyörän tai moottorikelkan osto
   • Keittiöremontti uusien kodinkoneiden kanssa

   Kodin kunnostuksessa keittiö on usein ensimmäisiä kohteita, joita halutaa päivittää nykyajan tarpeita vastaavaksi. 6000 euron budjetilla saa jo uusittua niin keittiön kodinkoneet, kuin kaapitkin. Kun kyseessä on keittiöeremontti, niin se voidaan huomioida asuntoon kohdistuvina perusparannuksina verovähennyksissä. Tämä alentaa jonkin verran lainan kustannuksia.

   Tyypillisiä remonttikohteita:

   Lainalla voidaan maksaa myös tarvittavien ammattilaisten työosuuksia, jotka kannattaa muistaa ilmoittaa verotuksessaan kotitalousvähennyksissä. Isommassa remontissa kotitalousvähennys on hyödynnettävissä molempien puolisoiden verotuksessa, jos remonttilaina on molempien nimissä ja remontoitava kohde on yhteisessä omistuksessa. Tämä saattaa jo merkittävästi alentaa lainan todellisia kustannuksia.

   Monelle iskee keväisin moottoripyöräkuume ja niin ikään syksyllä ja talven korvalla moottirkelkkakuume. Näiden hankinta kuitenkin usein tyssää rahoituksen puuttumiseen. Etenkin käytettynä 6000 euron lainalla saa jo hyvikin laajan valikoiman niin moottorikelkkoja kuin myös moottoripyöriä.

   Vertaile ja kilpailuta moottoripyörälainat tästä. 

   Auton hankinnassa hintahaarukka on erittäin laaja. Autoliikkeillä on tarjolla omat rahoitussopimuksensa, mutta ne voivat osoittautua todella kalliiksi ja auto on rahoitusyhtiön nimissä, kunnes se on kokonaan maksettu. 6000 eurolla autovalikoima on yskityisillä markkinoilla laajempi kuin autoliikkeissä ja auto siirtyy ostohetkellä suoraan ostajan nimiin.

   Tutustu vakuudettoman autolainan ehtoihin täältä. 

   Yksityisten henkilöiden välisessä autokaupassa rahoitusyhtiön käyttö ei ole mahdollista vaan auton rahoitus pitää olla valmiina, kun kaupat lyödään lukkoon. Siksi laina kannattaa kilpailuttaa ja hakea valmiiksi, jolloin esimerkiksi auton hankinnassa ei tarvitse lainapäätöstä odotella, vaan kauppoja päästään hieromaan heti kun sopiva auto on myynnissä.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa 6000 heti käytettävissä

   Kun laina on etukäteen kilpailutettu ja edullisin tarjous hyväksytty ja vahvistettu, on se myös mahdollista nostaa nopeasti käyttöön. Usein laina nostetaan kokonan kerralla käyttöön, mutta voi olla myös mahdollista nostaa lainaa osissa. Tämä mahdollisuus on luotonantajakohtainen ja se kannattaa tarkistaa lainan ehdoista.

   Lainaa ei tarvitse nostaa heti kerralla omalle tililleen vaan sen voi nostaa käyttöönsä vasta myöhemmin. Nykyisin pankit ovat tehostaneet ja nopeuttaneet myös eri pankkien välisiä rahansiirtoja, jolloin laina voi olla käytössä lähes reaaliaikaisesti, usein kuitenkin saman päivän aikana, kun sen siirron tekee.

   6000 euron lainan kilpailutus ja tarjouksen hyväksyminen on yhtä nopeaa kuin pienemmänkin lainan hakeminen. Lainan käyttötarkoitus on kuitenkin usein sellainen, että laina kannattaa hakea valmiiksi, ettei esimerkiksi moottoripyörä- tai moottorikelkkakauppa jää sen takia toteutumatta. Remontin aikataulukin voi viivästyä ja keittiöremontin yhteydessä pienikin viivästys voi estää remontin sujuvan etenemisen seuraavaan vaiheeseen.

   Monilla luotonantajilla on myös hyvin pitkälle automatisoidut ja nopeat lainanhakuprosessit, joilla saadaan tehostettua niin yhtiön omaa toimintaa kuin palveltua hakijoita paremmin. Nopeimmillaan koko lainanhakuprosessi on käyty läpi yhden päivän aikana ja laina on illalla jo käytettävissä omalla tilillä. Tämän varaan ei kuitenkaan kannata laskea, koska lopullinen rahansiirron nopeus on riippuvainen hakijan oman pankin toimintatavoista, mutta tyypillisesti laina on käytettävissä jo seuraavana päivänä. Viimeistään kuitenkin kolmantena pankkipäivänä.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Lainaa 6000 euroa – kilpailuta lainat ja säästä rahaa

   Oli henkilön haussa sitten lainaa 6000 euroa tai 15 000 euroa, kannattaa lainat joka tapauksessa aina kilpailuttaa. Lainojen kilpailutus on työkalu, jonka avulla voit varmistaa löytäväsi mahdollisimman edullisen lainan.

   Lainojen kilpailutus säästää rahaa, sillä sen avulla voit varmistaa vastaanottavaso lainatarjouksia useammilta rahoitusalan toimijoilta ainoastaan yhden sijaan.

   Lisäksi lainojen kilpailutus säästää vaivaa, sillä asiakkaan ei tarvitse vierailla useiden eri pankkien toimipisteissä tarjouksia vastaanottaakseen.

   Pankeissa vierailun sijaan henkilön on mahdollista vastaanottaa tarjoukset kätevästi verkossa tapahtuneen kilpailutuksen jälkeen. Kilpailutus vaatii ainoastaan sähköisen hakulomakkeen täyttämistä, jonka jälkeen kilpailuttava yritys toimittaa pankkien ja rahoituslaitosten tarjoukset sinulle.

   Kilpailutus ei sido henkilö hankintaan, joten lainaa harkitseva henkilö voi vielä perua aikeensa kilpailutuksen jälkeen. Kilpailutuksen avulla voit siis säästää rahaa sekä vaivaa. Kilpailuta lainat Summarumin avulla ja säästä merkittäviä rahasummia.

   Jos sinulla on aikaisempia useampia aikaisempia lainoja, voi 6000 euron summa olla sopiva laina velkojen maksuun.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Muut lainasummat

   Valitse itsellesi sopiva lainasumma
   Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
   Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
   Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
   Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
   Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
   Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
   Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri

   LUE MYÖS: Paljonko saan lainaa

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 6000 euroa?

   Voit hakea lainaa 6000 euroa helposti netissä. Hae lainaa 6000 euroa täyttämällä Summarum.fi lainavertailu, niin saat tarjoukset useilta pankeilta ja rahalaitoksilta.

   Mikä on edullinen korko 6000 euron lainalle?

   Keskimäärin edullinen korko 6000 euron lainalle on 5-10 prosentin luokkaa.

   Lainan hinta pysyy edullisena, jos lainalla on edullinen korko sekä pienet muut kustannukset.

   Kiinnitä huomiota nimelliskoron sijasta todelliseen vuosikorkoon.

   Kannattaako 6000 euron laina kilpailuttaa?

   Suosittelemme, että kilpailutat 6000 euron lainan, niin säästät selvää rahaa.

   Yhden lainahakemuksen täyttämällä näet pankkien ja rahalaitosten henkilökohtaiset lainatarjoukset sinulle.

   Tietojen täyttämiseen menee muutama minuutti, eikä se vielä sido sinua mihinkään.