Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa 6000 euroa

Lainaa 6000 euroa

Hae lainaa 6000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 6000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa 6000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta voit hakea lainaa helposti netistä jopa 6000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa 6000 euroa ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 6000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina
Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman takaajaa ja vakuuksia.

Löydä edullista lainaa 6000 euroa

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 6000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota näihin:

 • 6000 euron lainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Kilpailuta laina 6000 euroa nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 6000 euroa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa 6000 euron lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin 6000 euron laina.

Vinkki

Kilpailuta laina 6000 eurolle netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 6000 euroa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Vakuudeton 6000 euron laina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta lainaa 6000 euroa, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun se on hyväksytty, 6000 euron laina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

Lainaa 6000 euroa netistä eri käyttötarkoituksiin

Useista pienemmistä kulutusluotoista kertyy helposti yllättävän iso potti, joka voi olla tuhansia. Lainojen yhdistämiseen on voitu hakea lainaa 6000 euroa, jolloin saadaan säästöjä luottojen kuluissa. Yksi edullinen laina tuo talouteen vakautta enemmän kuin useampi kallis kulutusluotto ja raha riittää paremmin arjen pyörityksessä.

6000 euron lainalla on jo monenlaisia käyttökohteita. Käyttötarkoitusta ei kuitenkaan kysytä sinulta kilpailuttamisen yhteydessä

Kilpailutuksen voi tehdä milloin vain netin kautta, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Lainatarjoukset saat suoraan omaan sähköpostiisi.

Summarum tekee yhteistyötä useiden eri luotonantajien ja rahoitusyhtiöiden kanssa, joista Rahalaitos on vain yksi esimerkki. Esitämme kaikki lainatarjoukset aina selkeässä muodossa ja ilman piilokuluja. Tämä tekeekin lainojen vertailun ilahduttavan yksinkertaiseksi.

Yhteistyökumppanimme myöntävät vakuudettomia lainoja, joten niiden hakemisessa ei tarvita takaajia tai mitään kiinteää omaisuutta vakuutena.

Hae lainaa 6000 euroa näin

 1. Tarkista ensin oma budjettisi. Huomioi kaikki tulot ja menot, myös mahdolliset yllätykset arjessa.
 2. Täytä hakemus 6000 euron lainalle sivustollamme.
 3. Lähetä hakemus tietoineen meille.
 4. Ensimmäiset tarjoukset saat sähköpostiisi miltei heti, jos vain täytät yhteistyökumppaneidemme kriteerit.
 5. Vertaile saamiasi tarjouksia rauhassa.
 6. Hyväksy paras tarjous 6000e lainalle.

6000 euron lainan hakeminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Kenelle myönnetään 6000 euron laina?

Kun haet lainaa 6000 euroa kauttamme, sinulta edellytetään tiettyjen kriteerien täyttämistä. Näitä ovat:

 • Täysi-ikäisyys
 • Säännölliset tulot
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vakituinen osoite Suomessa

Lainaa 6000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

Lainavertailu on järkevää tehdä oli kyseessä sitten 6000 euron laina tai mikä tahansa muu. Pienessä lainassa erot eivät ole niin isot kuin suuremmassa lainassa, jossa jo koroista voi kertyä tuntuva säästö kilpailutuksen myötä. Vertailussa on hyvä tarkastella tarjousta kokonaisuutena pelkän koron lisäksi, koska lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttaa muutkin lainaan liittyvät kulut.

Vähänkään suuremman lainan yhteydessä voi olla tarjolla myös vapaaehtoinen takaisinmaksuturva työttömyyden, sairastumisen tai kuoleman tapauksen varalle. Tällainen ylimääräinen vakuutus voi olla aiheellista ottaa, mutta se vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin ja se kannattaa huomioida tarjouksia vertaillessa.

Myös lainan tilinhoitopalkkiot, laskutuslisät ja lainan avausmaksut vaikuttavat lainan lopulliseen hintaan, joten pelkän nimelliskoron sijasta on parempi tarkastella todellista vuosikorkoa.

Todellisen vuosikoron lisäksi sinun kannattaa vertailussa painottaa myös muita lainan ehtoja, kuten esimerkiksi

 • voiko lainan maksaa ennakoitua nopeammin pois
 • aiheutuuko nopeammasta takaisinmaksusta muutoksia sopimukseen
 • tuleeko siitä ylimääräisiä kustannuksia.

Elämän tilapäisten ja lyhytaikaisten yllätysten varalta sinun kannattaa tarkistaa voiko lainasta pitää lyhennysvapaata tai maksuvapaata kuukautta tai onko lainasummaa mahdollista korottaa lainan ollessa aktiivinen.

6000 euron lainassa kaikilla yllämainituilla on paljon merkitystä arvioitaessa onko laina hakijalle edullinen vai ei. Todellisen vuosikoron perusteella saadaan lainan kustannukset selville helposti, mutta sinun kannattaa arvioida muita ehtoja omaan elämäntilanteeseesi nähden.

Kilpailuttamisella saat helposti selville niin yleisen korkotason kuin muut lainaan liittyvät ehdot.

Lainaa 6000 euroa eri tarkoituksiin

 • Auton hankinta
 • Moottoripyörän tai moottorikelkan osto
 • Keittiöremontti uusien kodinkoneiden kanssa

Kodin kunnostuksessa keittiö on usein ensimmäisiä kohteita, joita halutaan päivittää nykyajan tarpeita vastaavaksi. 6000 euron budjetilla saat jo uusittua niin keittiön kodinkoneet kuin kaapitkin. Kun kyseessä on keittiöremontti, voidaan muutostyöt huomioida asuntoon kohdistuvina perusparannuksina verovähennyksissä.

Tämä alentaa jonkin verran lainan kustannuksia.

Tyypillisiä remonttikohteita:

Lainalla voidaan maksaa myös tarvittavien ammattilaisten työosuuksia, jotka kannattaa muistaa ilmoittaa verotuksessaan kotitalousvähennyksissä. Suuremmassa remontissa kotitalousvähennys on hyödynnettävissä molempien puolisoiden verotuksessa, jos remonttilaina on molempien nimissä ja remontoitava kohde on yhteisessä omistuksessa. Tämä saattaa jo merkittävästi alentaa lainan todellisia kustannuksia.

Muita mahdollisia käyttökohteita

Monelle iskee keväisin moottoripyöräkuume ja niin ikään syksyllä ja talven korvalla moottorikelkkakuume. Näiden hankinta kuitenkin usein tyssää rahoituksen puuttumiseen. Etenkin käytettynä 6000 euron laina mahdollistaa jo hyvinkin monta vaihtoehtoa.

Auton hankinnassa hintahaarukka on erittäin laaja. Autoliikkeillä on tarjolla omat rahoitussopimuksensa, mutta ne voivat osoittautua todella kalliiksi ja auto on rahoitusyhtiön nimissä, kunnes se on kokonaan maksettu. 6000 eurolla autovalikoima on yksityisillä markkinoilla laajempi kuin autoliikkeissä ja auto siirtyy ostohetkellä suoraan ostajan nimiin.

Yksityisten henkilöiden välisessä autokaupassa rahoitusyhtiön käyttö ei ole mahdollista vaan auton rahoitus pitää olla valmiina, kun kaupat lyödään lukkoon. Siksi 6000e laina kannattaa kilpailuttaa ja hakea valmiiksi, jolloin esimerkiksi auton hankinnassa ei tarvitse lainapäätöstä odotella. Odottelun sijaan kauppoja päästään hieromaan heti kun sopiva auto on myynnissä.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Lainaa 6000 heti käyttöön

Kun laina 6000 eurolle on etukäteen kilpailutettu ja edullisin tarjous hyväksytty ja vahvistettu, on se myös mahdollista nostaa nopeasti käyttöön. Usein nopeasti saatava laina nostetaan kokonaan kerralla käyttöön, mutta voi olla myös mahdollista nostaa sitä osissa. Tämä mahdollisuus on luotonantajakohtainen ja se kannattaa tarkistaa lainan ehdoista.

Lainaa ei tarvitse nostaa heti kerralla tilille vaan sen voi nostaa käyttöön vasta myöhemmin. Nykyisin pankit ovat tehostaneet ja nopeuttaneet myös eri pankkien välisiä rahansiirtoja, jolloin 6000e laina voi olla käytössäsi lähes reaaliaikaisesti, usein kuitenkin saman päivän aikana.

6000 euron lainan kilpailutus ja tarjouksen hyväksyminen on yhtä nopeaa kuin pienemmänkin lainan hakeminen. Lainan käyttötarkoitus on kuitenkin usein sellainen, että laina kannattaa hakea valmiiksi, ettei esimerkiksi moottoripyörä- tai moottorikelkkakauppa jää sen takia toteutumatta. Remontin aikataulukin voi viivästyä ja keittiöremontin yhteydessä pienikin viivästys voi estää remontin sujuvan etenemisen seuraavaan vaiheeseen.

Monilla luotonantajilla on myös hyvin pitkälle automatisoidut ja nopeat lainanhakuprosessit, joilla saadaan tehostettua niin yhtiön omaa toimintaa kuin palveltua hakijoita paremmin. Nopeimmillaan koko lainanhakuprosessi on käyty läpi yhden päivän aikana ja laina on illalla jo käytettävissä omalla tilillä.

Tämän varaan ei kuitenkaan kannata laskea, koska lopullinen rahansiirron nopeus on riippuvainen hakijan oman pankin toimintatavoista, mutta tyypillisesti laina on käytettävissä jo seuraavana päivänä. Viimeistään kuitenkin kolmantena pankkipäivänä.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Lainaa 6000 euroa – kilpailuta ja säästä rahaa

Oli haussasi lainaa 6000 euroa tai 15 000 euroa, kannattaa rahoitusyhtiöt joka tapauksessa aina kilpailuttaa. Kilpailutuspalvelumme on työkalu, jonka avulla voit varmistaa löytäväsi mahdollisimman edullisen lainan.

Pankeissa vierailun sijaan sinun on mahdollista saada tarjoukset kätevästi verkossa tapahtuneen kilpailutuksen jälkeen. Kilpailutus vaatii ainoastaan sähköisen hakulomakkeen täyttämistä, jonka jälkeen toimitamme pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoukset sinulle.

Esimerkkejä kuukausieristä

Laina-aika Nimelliskorko Kuukausierä
3 vuotta 5,0 % 209 euroa
4 vuotta 5,0 % 161 euroa
5 vuotta 5,0 % 132 euroa
6 vuotta 5,0 % 112 euroa

Jos sinulla on aikaisempia useampia aikaisempia lainoja, voi 6000 euron summa olla sopiva laina velkojen maksuun.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Muut lainasummat

Valitse itsellesi sopiva lainasumma
Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri

LUE MYÖS: Paljonko saan lainaa

Usein kysyttyä

Mistä lainaa 6000 euroa?

Voit hakea lainaa 6000 euroa helposti netissä. Hae lainaa 6000 euroa täyttämällä Summarum.fi lainavertailu, niin saat tarjoukset useilta pankeilta ja rahalaitoksilta.

Mikä on edullinen korko 6000 euron lainalle?

Keskimäärin edullinen korko 6000 euron lainalle on 5-10 prosentin luokkaa.

Lainan hinta pysyy edullisena, jos lainalla on edullinen korko sekä pienet muut kustannukset.

Kiinnitä huomiota nimelliskoron sijasta todelliseen vuosikorkoon.

Kannattaako 6000 euron laina kilpailuttaa?

Suosittelemme, että kilpailutat 6000 euron lainan, niin säästät selvää rahaa.

Yhden lainahakemuksen täyttämällä näet pankkien ja rahalaitosten henkilökohtaiset lainatarjoukset sinulle.

Tietojen täyttämiseen menee muutama minuutti, eikä se vielä sido sinua mihinkään.