Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa 2500 euroa

   Lainaa 2500 euroa

   2500 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2500 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainaa 2500 euroa

   Tuliko yllättäviä kuluja ja eikä taloudellinen tilanne ole sopiva juuri nyt? Harkitsetko jotakin suurempaa ostosta? Lainaa ei tule ottaa hetkellisestä mielijohteesta, hakemista varten kannattaa istua alas ja vertailla eri rahoituslaitoksia. Lainaa ei pidä, koskaan ottaa yli varallisuuden, eikä ilman harkitsemista. Ennen lainan ottamista mieti lainan todellista tarpeellisuutta sekä lainan takaisinmaksu eriä ja aikaa suhteutettuina omiin tuloihin. Lainan takaisin maksun kuukausi erä voi olla matala tulee se laskee kaikkien muiden mahdollisten lainojen kuukausi erien kanssa yhteen. Usea pieni kuukausi erä yhdistettynä yhteen voi lopulta aiheuttaa taloudelliset ongelmat.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Suunnitteletko 2500 € lainan hakemista?

   Ennen lainahakemuksen tekemistä mieti ainakin seuraavat asiat:

   • Kuinka paljon lainaa tarvitaan
   • Minkälainen takaisin maksuaika on itselle sopiva
   • Takaisin maksettava kuukausi erä
   • Haettavan lainan korkokulut
   • Lainan muut kulut
   • Kannattaako tällä summalla esimerkiksi osamaksujen yhdistely

   Vaikka summa itsessään tuntuisi pieneltä tulee silti pohtia lainan ottamista myös muista näkökulmista. Tärkeä on miettiä varsinkin laina summan päälle tulevia kuluja ja mikä on takaisin maksettavan lainan todellinen loppusumma. Lainan päälle lisättävät kulut voivat muuttaa edullisen lainan lopulta kalliiksi. Edullisena lainana kuluttajalle voidaan pitää lainaa, jonka todellinen vuosikorko on 4 %.

   Lainaa 2500 euroa – kilpailuta, vertaile ja löydä edullisin

   Olipa haettava laina summa mikä tahansa kilpailuttaminen ja vertailu on järkevää, sillä kilpailuttamalla 2500 € lainat Summarum palvelussa säästät rahaa loppullisesta takaisin maksettavasta summasta. Lainaa on mahdollista hakea perinteisten pankkien lisäksi erilaisilta muilta rahoituslaitoksilta. Pankkien lisäksi muiden rahoituslaitosten alkaessa tarjota kuluttajille kulutuslainoja on kilpailu asiakkaista kiristynyt.

   Kiristynyt kilpailu on lainan hakijan etu sillä kilpailu vaikuttaa alentavasti lainan myöntäjien veloittamiin kuluihin. Vaihtelevista kuluista johtuen kannattaa myös pienet laina summat kilpailuttaa ennen lainan nostamista.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Mitä 2500 € lainan saanti edellyttää

   Rahoituslaitokset myöntävät lainoja erilaisin ehdoin, omien ehtojen lisäksi jokainen lainan myöntäjä vaatii luottotieto kelpoisuutta sekä vakituisia tuloja, joilla voidaan laskea rahoituslaitoksen riskiä ja maksimoida lainansaajan takaisin maksukyky. Lopullinen myönnettävä lainamäärä suhteutetaan hakijan ilmoittamiin tuloihin, tämä turvaa lainan hakijan yli velkaantumiselta sekä rahoituslaitosta luottotappioilta.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Mihin kiinnittää huomiota 2500 € lainojen vertailussa?

   Huomioi lainaan liittyvät kulut kuten korot, tilin avaus- ja hoito maksut sekä muut lisättävät kulut. Kulut tulevat aina haettavan laina summan päälle muodostaen takaisin maksettavan lopullisen lainan loppusumman. Lainojen vertailu mahdollistaa valittavaksi itselle parhaimman laina vaihtoehdon sekä säästämään lainan päälle tulevissa ylimääräisissä kuluissa. Summarum palvelulla kilpailutat useamman rahoituslaitoksen laina tarjouksen 2500 € lainaa varten.

   Palvelun käyttäminen on helppoa ja nopeaa. Hakemus on tehty helpoksi täyttää kenelle tahansa ja saat yhdellä hakemuksella laina tarjouksen useammasta rahoituslaitoksesta. Tarjouksien tulkitseminen on myös helppoa, jotta voit löytää selkeästi itsellesi edullisimman vaihtoehdon hermoja menettämättä.

   2500 € laina eri tarkoituksiin

   Lainan haku tarkoitukset ovat aina hakija kohtaisia. Useimmiten lainoja kuitenkin haetaan seuraavissa tilanteissa:

   • Remontointi
   • Lomamatka
   • Harrastusta varten hankittavat välineet
   • Äkillisesti rikkoutunut kodinkone
   • Auton äkillinen remontti

   Aiemmin mainittiin, että edullisen lainan todellinen vuosikorko on 4 %. Rahoituslaitokset tarjoavat lainoja jopa 0 % korolla, jolloin kulut maksetaan takaisin käsittely kuluina, todellinen takaisin maksu summa lopulta kuitenkaan ole lainattu 2500 euroa. Jos säästöt eivät riitä yllättäviin hankintoihin, voi lainaa olla hyvä harkita. Lainalla voidaan jakaa taloudellista taakkaa useammalle kuukaudelle kerta maksun sijaan.

   Kilpailutuksen kautta on mahdollista vaikuttaa valittavan lainan kuluihin kuten korkoon sekä muihin veloitettaviin kuluihin. Koska rahoituslaitosten kilpailu asiakkaista on kovaa jolloin laina tarjouksissa voi olla huomattavia eroja. Summarumin sivuilta löydät myös lainalaskurin, jolla voit arvioida haettavan lainan kuluja. Laskuri antaa suuntaa antavan tuloksen lainan kuluista sillä kulut ovat riippuvaisia rahoituslaitoksesta ja heidän ehdoistaan.

   Tarkan laina summan saat täyttämällä kilpailutus hakemuksen sivuillamme. Tehdyn kilpailutuksen yhteydessä näet taulukon, johon on kerätty tiedot lainojen todellisista vuosikoroista. Taulukko tekee lainojen vertailusta ja kilpailuttamisesta helppoa.

   Lainaa 2500 euroa heti

   Mistä laina järjestyisi? Kun yllättävä tilanne iskee päälle ei yleensä silloin taloudellinen tilanne ole tilanteeseen sopiva. Nykyaika ja verkossa toiminen mahdollistaa lainan hakemisen helposti ja nopeasti. Kaikki rahoituslaitokset tarjoavat palveluitaan verkossa haettaviksi ja vertailtaviksi. Voit tehdä kaikki hakemukset kotisohvalta juoksematta eri paikoissa täyttämässä hakemuksia ja samoja kaavakkeita. Rahoituslaitoksien palveluiden tarjonta verkossa mahdollistaa laina tarjouksien saamisen nopeasti sekä usammalta rahoituslaitokselta.

   Me Summarumilla tarjoamme sinulle yhdellä hakemuksella useamman rahoitusyhtiön laina tarjouksen. Laina tarjoukset saat parhaimmillaan heti saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä. Muista huolellinen kilpailuttaminen ja lainan tarpeen arviointi, ennen lainan nostamista.

   Minkälainen laina kannattaa?

   Lainoja on tarjolla erilaisia ja erilaisilla ehdoilla. 2500 € on mahdollista hakea ilman takauksia. Takauksettomassa lainassa useimmiten kuitenkin korko ja kulut ovat suuremmat kuin vakuudellisessa lainassa. Mutta vakuudettoman lainan käsittelyaika on lyhyempi ja päätöksen saaminen näin nopeampaa.

   Lisäksi 2500 € laina aika on yleensä lyhyt. Mikäli kyseessä on kiireinen rahan tarve auton huoltoon tai muuhun yllättävään tilanteeseen vakuudetonlaina kannattava vaihtoehto.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lainaa 2500 euroa – kilpailuta laina

   Laina tarjouksien pyytäminen kolmannen osapuolen kuten Summarumin kautta on kannattavaa, koska palvelumme tarkoituksena on löytää lainan hakijalle edullinen laina. Tarjouspyyntö hakemuksen tekeminen palvelussamme vie sinulta 5 minuuttia, jonka jälkeen pyyntösi välitetään reaaliaikaisesti kaikille palvelussamme oleville yli 30 rahoituslaitokselle. Hakemuksen tekeminen 2500 euron arvoiselle lainalle ei sido sinua eikä maksa sinulle mitään.

   Tarjouspyynnön jättämättä tekeminen on silkkaa rahan tuhlausta, sillä todennäköisesti säästäisit kilpailuttamalla hyvän summan verrattuna ilman kilpailutusta valittuun lainaan. Et tiedä ilman kilpailutusta minkälaisia tarjouksia muut rahoituslaitokset olisivat antaneet. Tarjouspyynnön jättämisen jälkeen sinun velvollisuudeksi jää käydä saamasi tarjoukset läpi ja halutessasi valita paras. Kilpailutuksen tekeminen kauttamme mahdollistaa sinulle yli 30 rahoituslaitoksen tavoittamisen yhdellä hakemuksella. Hakemus täytetään Summarum sivulla sähköisesti. Saat kaikki rahoituslaitosten antamat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

   Muut lainasummat

   Valitse itsellesi sopiva lainasumma
   Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
   Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
   Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
   Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
   Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
   Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
   Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri