Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa 2500 euroa

Lainaa 2500 euroa

2500 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2500 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae lainaa 2500 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta voit hakea lainaa 2500 euroa helposti netistä – ilman vakuuksia ja takaajia. 2500 euron laina on haettavissa kauttamme ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia tarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 2500 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa 2500 euroa ilman vakuuksia ja takaajia.

Löydä edullista lainaa 2500 euroa

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 2500 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota näihin:

 • 2500 euron lainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Lainaa 2500 € – kilpailuta ja vertaile nopeasti

Kun hakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 2500 euroa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa 2500 euron lainaa. Ensimmäiset alustavat tarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa.

Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin 2500 euron laina.

Kilpailuta laina 2500 euroa netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 2500 euroa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Hae lainaa 2500 euroa näin

 1. Laske oma budjettisi, jos sellaista ei vielä ole laadittuna.
 2. Täytä sivustoltamme löytyvä hakemus 2500 euron lainalle ja lähetä se meille.
 3. Ensimmäiset tarjoukset saapuvat sähköpostiisi nopeasti, kunhan vain täytät rahoitusyhtiöiden kriteerit.
 4. Vertaile kaikkia tarjouksia rauhassa.
 5. Hyväksy paras vaihtoehto.

Muista, että sinun ei ole pakko hyväksyä yhtään tarjousta. 2500 euron lainan hakeminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Kenelle myönnetään 2500 euron laina?

Kun olet hakemassa lainaa 2500 euroa kauttamme, sinulta edellytetään tiettyjen ehtojen täyttämistä. Näitä ovat:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Säännölliset tulot

Lainaa 2500 euroa

Tuliko yllättäviä kuluja eikä taloudellinen tilanteesi ole lainkaan sopiva ylimääräisille menoille juuri nyt? Harkitsetko jotakin suurempaa ostosta? Edes 2500e lainaa ei tule ottaa hetkellisestä mielijohteesta, vaan hakemista varten kannattaa istua alas ja vertailla eri tarjouksia huolellisesti.

Lainaa ei pidä, koskaan ottaa yli varallisuuden, eikä ilman harkitsemista. Ennen lainan ottamista mieti siis lainan todellista tarpeellisuutta, takaisinmaksueriä ja takaisinmaksuaikaa suhteutettuina omiin tuloihisi.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Suunnitteletko 2500 € lainan hakemista?

Ennen lainahakemuksen tekemistä mieti ainakin seuraavat asiat:

 • Kuinka paljon lainaa todellisuudessa tarvitset
 • Minkälainen takaisinmaksuaika on sopiva
 • Millainen kuukausierä olisi sopiva
 • Haettavan lainan korkokulut
 • Lainan muut kulut
 • Kannattaako tällä summalla hoitaa esimerkiksi osamaksujen yhdistely

Vaikka summa itsessään tuntuisi pieneltä, on silti aina hyvä pohtia lainan ottamista myös muista näkökulmista. Tärkeää on miettiä varsinkin lainasumman päälle tulevia kuluja ja sitä mikä on takaisin maksettavan lainan todellinen loppusumma.

Lainan päälle lisättävät kulut voivat muuttaa edullisen lainan lopulta kalliiksi. Edullisena kuluttajalle voidaan pitää lainaa, jonka todellinen vuosikorko on 4 %.

Lainaa 2500 euroa – kilpailuta, vertaile ja löydä edullisin

Kilpailuttamalla 2500 € lainat Summarumin kautta säästät rahaa lopullisesta takaisinmaksettavasta summasta.

Lainaa  2500 euroa on mahdollista hakea perinteisten pankkien lisäksi erilaisilta muilta rahoitusyhtiöiltä. Pankkien lisäksi muiden rahoitusyhtiöiden alkaessa tarjota kuluttajille lainoja, on kilpailu asiakkaista kiristynyt.

Kiristynyt kilpailu on lainanhakijan etu, sillä kilpailu vaikuttaa alentavasti kuluihin. Vaihtelevista kuluista johtuen kannattaa myös pienet lainasummat kilpailuttaa ennen tarjouksen hyväksymistä.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Mitä 2500 € lainan saanti edellyttää

Rahoitusyhtiöt myöntävät lainoja erilaisin ehdoin. Omien ehtojen lisäksi jokainen lainanmyöntäjä vaatii luottotietokelpoisuutta sekä vakituisia tuloja, joilla voidaan laskea rahoitusyhtiöiden riskiä ja maksimoida lainansaajan takaisinmaksukyky.

Lopullinen myönnettävä lainamäärä suhteutetaan hakijan ilmoittamiin tuloihin. Tämä turvaa lainanhakijan ylivelkaantumiselta sekä rahoitusyhtiön luottotappioilta.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Mihin kiinnittää huomiota 2500 € lainojen vertailussa?

Huomioi lainaan liittyvät kulut kuten korot, tilin avaus- ja hoitomaksut sekä muut lisättävät kulut. Kulut tulevat aina haettavan lainasumman päälle muodostaen takaisinmaksettavan lopullisen lainan loppusumman.

Lainojen vertailu mahdollistaa itselle parhaimman vaihtoehdon löytymisen sekä rahalliset säästöt.  Summarumilla kilpailutat useamman rahoitusyhtiön tarjouksen 2500 € lainaa varten.

Palvelumme käyttäminen on helppoa ja nopeaa.

2500 € laina eri tarkoituksiin

Syyt, joihin esimerkiksi juuri 2500 euron lainaa haetaan, ovat aina hakijakohtaisia. Useimmiten lainoja kuitenkin haetaan seuraavissa tilanteissa:

 • Remontointi
 • Lomamatka
 • Harrastusta varten hankittavat välineet
 • Äkillisesti rikkoutunut kodinkone
 • Auton äkillinen remontti

Edullisen lainan todellinen vuosikorko on noin 4 %. Rahoitusyhtiöt tarjoavat lainoja jopa 0 % korolla, jolloin kulut maksetaan takaisin käsittelykuluina. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että todellinen takaisin maksettava summa on aina lopulta hieman korkeampi kuin haetun lainan määrä.

Jos säästösi eivät riitä yllättäviin hankintoihin, voi 2500 euron laina olla hyvä vaihtoehto.

Tarkan laina summan saat täyttämällä hakemuksen sivuillamme. Tehdyn kilpailutuksen yhteydessä näet taulukon, johon on kerätty tiedot lainojen todellisista vuosikoroista. Taulukko tekee lainojen vertailusta ja kilpailuttamisesta helppoa.

Esimerkkejä mahdollisista kuukausieristä

Laina-aika Nimelliskorko Kuukausierä
3 vuotta 5,0 % 77 euroa
4 vuotta 5,0 % 59 euroa
5 vuotta 5,0 % 49 euroa
6 vuotta 5,0 % 41 euroa

Lainaa 2500 euroa heti

Mistä laina järjestyisi? Kun yllättävä tilanne iskee päälle ei yleensä silloin taloudellinen tilanne ole tilanteeseen sopiva. Nykyaika ja verkossa toiminen mahdollistaa lainan hakemisen helposti ja nopeasti.

Voit tehdä hakemuksen kotisohvaltasi juoksematta eri pankeissa täyttämässä hakemuksia ja samoja kaavakkeita.

Me Summarumilla haemme sinulle yhdellä hakemuksella useamman rahoitusyhtiön lainatarjoukset. Tarjoukset saat parhaimmillaan saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä. Muista huolellinen kilpailuttaminen ja lainan tarpeen arviointi ennen lainan nostamista.

Minkälainen 2500e laina kannattaa?

Vakuudellinen 2500 euron laina on monesti edullisin vaihtoehto, ja samalla se kannattavin. Siltikin, 2500 € on mahdollista hakea ilman takauksia. Takauksettomassa lainassa useimmiten kuitenkin korko ja kulut ovat suuremmat kuin vakuudellisessa lainassa. Toisaalta vakuudettoman lainan käsittelyaika on lyhyempi ja päätöksen saaminen näin nopeampaa.

Lisäksi 2500 € laina aika on yleensä lyhyt. Mikäli kyseessä on kiireinen rahan tarve auton huoltoon tai muuhun yllättävään tilanteeseen,  on vakuudeton laina 2500 eurolle ehdottomasti kannattava vaihtoehto.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Lainaa 2500 euroa kilpailuttamalla

Tarjousten pyytäminen Summarumin kautta on kannattavaa, koska palvelumme tarkoituksena on löytää sinulle taatusti edullinen laina. Hakemuksen tekeminen palvelussamme vie sinulta korkeintaan viitisen minuuttia. Sen jälkeen pyyntösi välitetään reaaliaikaisesti kaikille palvelussamme oleville yli 30 rahoitusyhtiölle.

Tarjouspyynnön jättämättä tekeminen on silkkaa rahan tuhlausta, sillä todennäköisesti säästäisit kilpailuttamalla hyvän summan verrattuna ilman kilpailutusta valittuun lainaan. Et tiedä ilman kilpailutusta minkälaisia tarjouksia muut rahoitusyhtiöt olisivat antaneet. Silloin 2500 euron laina voi olla kalliimpi kuin arvaatkaan.

Tarjouspyynnön jättämisen jälkeen sinun tehtäväksesi jää käydä  saamasi tarjoukset läpi ja halutessasi valita niiden joukosta paras.

Hae 2500 euron lainaa nyt!

Muut lainasummat

Valitse itsellesi sopiva lainasumma
Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri