Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa 55000 euroa

Lainaa 55 000 euroa

55000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa alkaen 55 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Lainaa 55000 euroa

Tarvitsetko lainaa 55000 euroa? Olet oikeassa paikassa. Summarum on kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Sinun tarvitsee vain täyttää sivuillamme hakemaasi lainaa koskeva hakemus. Hakemuksen täyttäminen sujuu nopeasti muutamassa minuutissa. Välitämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme. Jos täytät niiden edellyttämät ehdot, saat tarjouksia sähköpostiisi välittömästi.

Palvelumme käyttö ei sido sinua mihinkään ja se on täysin ilmaista. Kauttamme laina 55000 eurolle järjestyy nopeasti ja turvallisesti.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

55000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Palvelumme mahdollistaa vakuudettoman lainan hakemisen 55000 euroon asti. Vakuudeton 55000 euron laina on suosittu, sillä sen hakeminen ja hakemusten käsittely on nopeaa.

Kauttamme myönnetään vakuudettomia lainoja 1 – 15 vuoden maksuajalla, mikä antaa sinulle arkeen joustavuutta. Vakuudeton 55 000 euron laina on yleensä kuluiltaan kalliimpi verrattuna vakuudelliseen lainaan, koska se on pankeille ja rahoitusyhtiöille myös suurempi riski kuin vakuudellinen.

Hae lainaa 55000 eurolle kauttamme näin

Kun tarvitset lainaa 55000 euroa, täytä hakemus sivustollamme seuraavasti:

 1. Täytä hakemukseen kaikki siinä pyydetyt tiedot.
 2. Lähetä 55000 euron lainanhakemus meille.
 3. Mikäli antamasi tiedot ovat riittävät, saat ensimmäisiä tarjouksia jopa muutamissa minuuteissa.
 4. Vertaile saamasi tarjoukset huolella.
 5. Hyväksy paras tarjous 55 000 euron lainalle ja jatka sopimuksen tekemistä rahoitusyhtiön kanssa.

Hakemuksen tekeminen ja lähettäminen eivät vielä sido sinua mihinkään, eivät myöskään saadut tarjoukset. Jokainen tarjous 55 000 euron lainalle raukeaa itsekseen, jos sitä ei hyväksytä.

Kuka voi hakea lainaa 550000 euroa?

Vakuudetonta lainaa 55 000 euroon saakka on mahdollista hakea käytännössä kenen tahansa täysi-ikäisen. Hakemisen edellytyksenä on puhtaat luottotiedot sekä vakituiset kuukausitulot.

Myönnettävä lainasumma kuitenkin suhteutetaan hakijan tulojen mukaisesti, koska tarkoituksena ei ole aiheuttaa taloudellisia ongelmia hakijalle, vaan ainoastaan helpottaa tarvittavissa hankinnoissa.

Vakuudetonta lainaa 55000 euroon asti on mahdollista hakea myös yhdessä toisen hakijan kanssa. Toiselta hakijalta edellytetään myöskin puhtaita luottotietoja sekä säännöllisiä palkkatuloja.

Etenkin juuri suurempaa lainaa haettaessa kaksi hakijaa yhdessä saavat lainan helpommin kuin yksin hakeva.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

55000 euroa vakuudellista lainaa

Suuria lainasummia myönnetään yleensä helpommin, jos sinulla on vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta. 55000 euron lainan vakuudeksi kelpaa esimerkiksi

 • asunto
 • talo
 • metsäpalsta.

Vakuudellisen lainan reaalivakuuden tarkoituksena on tarjota pankille tai rahoitusyhtiölle pantti lainan myöntämistä vastaan. Pantattua kohdetta vasten pankki tai rahoitusyhtiö saa tarvittaessa lunastettua lainan tai osan siitä takaisin mikäli et pysty syystä tai toisesta maksamaan 55000 euron lainaa takaisin.

Reaalivakuudellista 55000e lainaa haettaessa käsittely voi kestää muutamia päiviä pidempään kuin vakuudeton laina.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Lainaa 55000 euroa unelmien toteuttamiseen

Unelmat useimmiten ovat arvokkaita tavoitteita elämässä, mutta näiden toteuttaminen voi vaatia ainakin osittain lainarahoitusta.

Voit tehdä lainahakemuksen Summarumin sivuilla olipa tarkoituksena ostaa kesämökki, uusi talo tai vaikka huvivene. Voit rahoittaa lainalla unelmiasi kokonaisuudessaan tai vain osittain mikäli säästöistäsi löytyy pesämuna unelmasi toteuttamista varten.

Ennen kuin haet 55000 € lainaa

Olipa kyseessä pieni tai suurempi laina tulee sinun aina ennen sen hakemista miettiä omaa taloudellista tilannettasi sekä lainan sopivuutta siihen. Kun mietit lainan sopivuutta, mieti seuraavia asioita:

 • Kuinka paljon lainaa tarvitaan?
 • Minkälainen takaisinmaksuaika on itsellesi sopiva?
 • Mikä on sopiva maksettavan kuukausierän suuruus?
 • Millaisia haettavan lainan korkokulut ovat?
 • Mitä muita kuluja lainaan liittyy?

Ennen kuin haet lainaa 55000e muista, että lopullinen summa muodostuu haettavan lainasumman päälle lisättävästä korosta, lainan avauskuluista, tilinhoitopalkkioista sekä mahdollisesti myös muista veloitettavista käsittelykuluista.

Ehdot ja maksusuunnitelma

Ennen kuin 55000 euron laina hyväksytään, on tärkeää tutustua kaikkiin tarjouksessa ilmoitettuihin ehtoihin.

Ehdot vaihtelevat rahoitusyhtiöstä riippuen. Lisäksi maksusuunnitelma tulee tehdä järki kädessä. Takaisinmaksuajan kannattaa olla ennemmin pitkä kuin lyhyt, jotta sinulla on enemmän liikkumavaraa arjessa.

Kun otat lainaa pitkällä maksuajalla, selviydyt tiukemmistakin kuukausista paremmin.

Kilpailuta ja vertaile kun haet lainaa 55000 euroa

Summana 55000 euroa on jo itsessään iso raha maksaa takaisin, vaikka maksaisitkin sitä kuukausittain erissä. Lainasumman ollessa suuri kannattaa sen korko ja muut kulut, jotka lisätään vielä itse lainan päälle, aina kilpailuttaa.

Hyvä tietää

Näin suuressa lainassa jo pelkillä kuluilla voi olla suuri merkitys lopulliseen takaisin maksettavaan summaan. Korkokulujen lisäksi myös muilla laskutettavilta kuluilla voi olla suurta eroavaisuutta pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä.

Kaikki kulut, mitä vain saat kilpailutuksella alaspäin, ovat pois lopullisesta takaisin maksettavasta summasta.

550000 euron laina tilille nopeasti

Summarumin kautta kilpailutus on helppo tehdä, kun vain yhdellä hakemuksella voit kilpailuttaa yli 30 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Saat ensimmäiset tarjoukset jo samana päivänä hakemuksen jättämisestä. Kaikki tarjoukset toimitetaan sinulle sähköpostiin. Sinulle jää tehtäväksesi vain parhaan ja edullisimman tarjouksen hyväksyminen.

Onnistuneen lainavertailun ja hyväksytyn tarjouksen jälkeen 55000 euron laina siirtyy tilillesi käytettäväksi jopa saman päivän aikana sopimuksen hyväksymisestä.

Esimerkkejä laina-ajan vaikutuksesta kuukausieriin

Laina-aika Nimelliskorko Kuukausierä
10 vuotta 5,0 % 583 euroa
12 vuotta 5,0 % 508 euroa
14 vuotta 5,0 % 455 euroa
15 vuotta 5,0 % 434 euroa

Edellytykset 55000 euron lainalle

Lainaa myöntävillä pankeilla ja rahoitusyhtiöillä on erilaisia ehtoja lainan myöntämiselle. Jokainen yhtiö edellyttää kuitenkin puhtaita luottotietoja sekä säännöllisiä tuloja. Näillä voidaan minimoida rahoitusyhtiön riskiä ja maksimoida lainansaajan takaisinmaksukyky.

Myönnettävä lainamäärä suhteutetaan myös tuloihisi. Tämä toimenpide turvaa sinua ylivelkaantumiselta.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Hae 55000 euron laina kauttamme

Sivuillamme on kätevä lainalaskuri, jolla voit tehdä suuntaa-antavan arviolaskelman ennen itse lainan hakemista. Tarkan laskelman saat tarjousten yhteydessä jokaiselta rahoitusyhtiöltä erikseen.

Vakuudettoman lainan korko on arviolta 10 % lainan arvosta ja vakuudellisessa lainassa arviolta 4 % lainan arvosta.

Tiesithän, että voit myös kilpailuttaa jo olemassa olevat lainasi kauttamme veloituksetta? Lainojen kilpailuttamisen lisäksi sinun kannattaa tutustua muihinkin kilpailutusmahdollisuuksiin ja säästää uusilla edullisemmilla sopimuksilla.

Täytä hakemus ja hae lainaa 55000 euroa tänään! Me kilpailutamme puolestasi yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Muut lainasummat

Valitse itsellesi sopiva lainasumma
Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri