Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa 55000 euroa

   Lainaa 55 000 euroa

   55000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa alkaen 55 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainaa 55000 euroa

   Tiesitkö, että Summarum on Suomalainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Sinun tarvitsee täyttää sivuillamme hakemaasi lainaa koskeva hakemus. Hakemuksen täyttäminen sujuu nopeasti viidessä minuutissa. Hakemuksesi jälkeen varmistamme, että hakemuksesi tiedot läpäisevät vähintään yhden pankin tai rahoituslaitoksen ehdot, jonka jälkeen etsimme sinulle edullisimmat laina tarjoukset 55000 eurolle, ilman piilokuluja. Summarum palvelun käyttö ei sido sinua mihinkään lisäksi se on täysin ilmaista. Täytä hakemus nyt nettisivuillamme.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   55000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Palvelumme mahdollistaa vakuudettoman lainan hakemisen 55000 euroon asti. Vakuudeton laina on suosituin laina muoto sillä sen hakeminen ja käsittely on nopeaa. Kauttamme myönnetään vakuudettomia lainoja 1 – 15 vuoden maksuajalla, mikä antaa lainalle joustavuutta. Vakuudeton laina on yleensä kuluiltaan kalliimpi verrattuna vakuudelliseen lainaa, koska laina on pankeille ja rahoituslaitoksille myös isompi riski kuin vakuudellinen. Vakuudetonta lainaa on kenen tahansa täysi-ikäisen mahdollista hakea, hakemisen edellytyksenä on puhtaat luottotiedot sekä vakituiset kuukausitulot.

   Myönnettävä lainasumma kuitenkin suhteutetaan hakijan tulojen mukaisesti, koska tarkoituksena ei ole aiheuttaa taloudellisia ongelmia hakijalle, vaan helpottaa hankinnoissa. Vakuudetonta lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen hakijan kanssa, toiselta hakijalta edellytetään myöskin puhtaita luottotietoja sekä säännöllisiä palkkatuloja. Varsinkin isompaa laina summaa haettaessa kaksi hakijaa yhdessä saavat lainan helpommin kuin yksin hakija. Vakuudettoman lainan käsittely voi kestää 1-2 arkipäivää.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   55000 euroa vakuudellista lainaa

   Isoja laina summia myönnetään helpommin yksin hakijoille, mikäli hakijalla on vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta. Lainan vakuudeksi kelpaa esimerkiksi asunto, talo tai vaikka metsäpalsta. Vakuudellisen lainan realivakuuden tarkoituksena on tarjota pankille tai rahoitusyhtiölle pantti lainan myöntämistä vastaan, pantattua kohdetta vasten pankki tai rahoitusyhtiö saa tarvittaessa lunastettua lainan tai osan siitä takaisin mikäli lainan ottaja ei pysty lainaa syystä tai toisesta maksamaan takaisin.

   Realivakuudellista lainaa haettaessa käsittely voi kestää muutamia päiviä pidempään kuin vakuudeton laina. Lainan hakijan asettaessa lainalle realivakuuden, vakuus laskee pankin tai rahoitusyhtiön omaa riskiä myöntää lainaa. Lisäksi vakuus laskee lainan muita kuluja verrattuna vakuudettomaan lainaan. Vakuudellisen lainan myöntäminen edellyttää myös puhtaita luottotietoja sekä säännöllisiä tuloja.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   55000 euroa vakuudellisena vai vakuudettomana

   Vakuudettomat sekä vakuudelliset lainat kannattaa kilpailuttaa mikäli hakijalla on realivakuudeksi kelpaava asunto, mökki, tai vaikka metsää. Vakuudella voi olla suuri merkitys lainan koron määrään, jolloin välttämättä vakuudeton laina ei ole se paras mahdollinen vaihtoehto.

   Lainaa 55000 euroa unelmien toteuttamiseen

   Unelmat useimmiten ovat arvokkaita tavotteita elämässä, näiden toteuttaminen voi vaatia ainakin osittain lainarahoitusta. Voit tehdä lainahakemuksen Summarumin sivuilla olipa tarkoituksena ostaa kesämökki, uusi talo tai vaikka huvivene. Voit rahoittaa lainalla unelmiasi kokonaisuudessaan tai vain osittain mikäli säästöistäsi löytyy pesämuna unelmasi toteuttamista varten.

   Ennen 55000 € lainan hakemista

   Olipa kyseessä pieni tai iso laina tulee aina ennen lainan hakemista miettiä omaa taloudellista tilannetta sekä lainan sopivuutta siihen. Kun mietit lainan sopivuutta, mieti seuraavia asioita:

   • Kuinka paljon lainaa tarvitaan
   • Minkälainen takaisin maksuaika on itselle sopiva
   • Takaisin maksettava kuukausi erä
   • Haettavan lainan korkokulut
   • Lainan muut kulut

   Ennen lainan hakemista tulee muistaa, että lopullinen laina summa muodostuu haettavan laina summan päälle lisättävästä korosta, lainan avaus kuluista, tilin hoito palkkioista sekä rahoituslaitos kohtaisesti muista veloitettavista käsittely kuluista.

   Ehdot ja maksu suunnitelma

   Ennen lainan hyväksymistä tutustu myös rahoituslaitoksen tarjoamiin laina ehtoihin, ehdot vaihtelevat rahoituslaitoksesta riippuen, joten myös niiden vertailu kannattaa. Lisäksi maksusuunnitelma tulee tehdä järki kädessä ennemmin liian löysä takaisinmaksutahti kuin liian kireä. Kun otat lainaa pitkällä maksuajalla, selviydyt tiukemmistakin kuukausista paremmin.

   Lainaa 55000 euroja – kilpailuta ja vertaile

   Summana 55000 euroa on jo itsessään iso raha maksaa takaisin, vaikka maksaisikin kuukausittain erissä. Laina summan ollessa iso kannattaa sen korko ja muut kulut, jotka lisätään vielä itse lainan päälle kilpailuttaa. Näin isossa summassa jo pelkillä laina kuluilla voi olla suuri merkitys lopulliseen takaisin maksettavaan summaan. Korko kulujen lisäksi myös muilla lainan hakijalta laskutettavilta kuluilla voi olla suurta eroavaisuutta pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Kaikki kulut mitä saa kilpailutuksella alaspäin on pois lopullisesta takaisin maksettavasta summasta. Kuten jo alussa mainittiin kilpailutus on helppo tehdä Summarum palvelun kautta, jossa voit yhdellä viiden minuutin hakemuksen täyttämisellä kilpailuttaa yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Saat ensimmäiset tarjoukset jo samana päivänä hakemuksen jättämisestä, kaikki tarjoukset toimitetaan sinulle sähköpostiin. Sinulle jää vain valittavaksi paras ja edullisin lainatarjous.

   Rahat tilille nopeasti

   Onnistuneen laina vertailun ja hyväksytyn lainan jälkeen rahat siirtyvät tilillesi käytettäväksi jopa saman päivän aikana sopimuksen hyväksymisestä.

   Edellytykset 55000 euron lainalle

   Lainaa myöntävillä pankeilla ja rahoituslaitoksilla on erilaisia ehtoja lainan myöntämiselle. Jokainen lainan myöntäjä edellyttää kuitenkin puhtaita luottotietoja sekä säännöllisiä tuloja joilla voidaan minimoida rahoituslaitoksien riskiä ja maksimoida lainan saajan takaisin maksukyky. Myönnettävä lainamäärä suhteutetaan myös hakijan tuloihin, toimenpide turvaa lainan hakijaa ylivelkaantumiselta sekä rahoituslaitokselle aiheutuvia luottotappioita.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Summarum.fi palvelun käyttö

   Summarumin nettisivuilla on myös lainalaskuri, jolla voit tehdä suuntaa antavan arvio laskelman ennen itse lainahakemuksen hakemista. Tarkan laskelman saat laina tarjouksien yhteydessä jokaiselta rahoituslaitokselta erikseen. Vakuudettoman lainan korko on arviolta 10 % lainan arvosta ja vakuudellisessa lainassa arviolta 4 % lainan arvosta. Tiesithän, että voit myös kilpailuttaa jo olemassa olevat lainasi Summarum palvelun kautta veloituksetta! Lainojen kilpailuttamisen lisäksi kannattaa tutustua sivuston muihinkin kilpailutus mahdollisuuksiin ja säästää uusilla edullisemmilla sopimuksilla. Me Summarumilla kilpailutamme laina tarpeesi puolueettomasti yli 30 pankista ja rahoituslaitoksesta.

   Muut lainasummat

   Valitse itsellesi sopiva lainasumma
   Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
   Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
   Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
   Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
   Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
   Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
   Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri