Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa 8000 euroa

Lainaa 8000 euroa

Hae lainaa 8000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 8000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa 8000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta voit hakea 8000 euron lainaa helposti netistä – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa 8000 euroa ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla tavoitat jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 8000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Löydä edullista lainaa 8000 euroa

Markkinoiden halvin laina 8000 euron sopimuksella avullamme löytyy nopeasti. Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 8000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Kun vertailet saamiasi tarjouksia, ota huomioon nämä:

 • 8000 euron lainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Lainaa 8000 euroa – kilpailuta ja vertaile nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 8000 euroa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa 8000 euron lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin 8000 euron laina.

Vinkki

Kilpailuttamalla 8000 euron lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen verkossa käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 8000e erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen. Hyödynnä palveluamme ja parhaassa tapauksessa saat lainaa 8000 euroa heti!

Vakuudeton 8000 euron laina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sinulle sopivaa lainaa 8000 euroa, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun se on hyväksytty, 8000 euron laina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

Lainaa 8000 euroa netistä

8000 euron laina on jo sellainen, jolla saat katettua suurempia hankintoja tai yhdisteltyä useampia pienempiä luottoja yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Näin sinun on mahdollista tasapainottaa omaa talouttasi. Tämän kokoluokan laina mahdollistaa monenlaisia hankintoja eikä silloinkaan yleensä tarvitse valita edullisinta mahdollista, vaan hankinnoissa voit aina keskittyä tarpeisiin vastaavan tuotteen hankintaan.

Esimerkiksi etenkin autoissa tai veneissä tässä hintaluokasta löytyy jo hyvin valinnan varaa vastaamaan ostajan tarpeita.

LUE MYÖS: Halpa autolaina

Kenelle myönnetään lainaa 8000e?

Kun haet lainaa 8000 euroa Summarumin kautta, on sinun täytettävä muutamia ehtoja. Näitä ovat:

 • Olet vähintään 18-vuotias.
 • Tulosi ovat säännölliset.
 • Luottotietosi ovat puhtaat.
 • Vakituinen osoitteesi on Suomessa.

Osa yhteistyökumppaneistamme myöntää lainaa 8000 euron summalla vain yli 20-vuotiaille, mutta tämä ei ole este hakemuksen täyttämiselle 18-vuotiaana. Saat tarjouksia siis kilpailutuksemme jälkeen ainoastaan niiltä rahoitusyhtiöiltä, jotka myöntävät lainaa 8 000 euroa tai enemmän alle 20-vuotiaille.

Hae 8000 euron laina näin

 1. Laadi itsellesi budjetti realistisesti, jos sinulla ei jo sellaista ole. Huomioi siinä kaikki tulosi ja menosi. Muista yrittää huomioida myös yllättävät menot.
 2. Täytä lomake sivustollamme ja lähetä 8000 euron lainahakemus meille.
 3. Ensimmäiset tarjoukset saapuvat sähköpostiisi nopeasti.
 4. Vertaile saamiasi tarjouksia. Hyväksy niistä se, joka soveltuu parhaiten tilanteeseesi.

Muista, että sinun ei ole pakko hyväksyä yhtään saamaasi tarjousta. 8000 euron lainan hakeminen ei siis sido sinua vielä mihinkään.

Kilpailuta 8000 euron lainat

8000 euron laina kannattaa kilpailuttaa, koska niin koroissa, tilinhoitopalkkioissa kuin lainan nostopalkkioissa voi olla tuntuvia eroja, jotka vaikuttavat merkittävästi lainan todellisiin kustannuksiin.

Lainojen kilpailuttaminen on tehty hakijan kannalta mahdollisimman yksinkertaiseksi ja se on maksutonta. Yhdellä lomakkeella saat nopeasti tarjoukset useammalta luotontarjoajalta suoraan omaan sähköpostiisi eikä kilpailutus velvoita sinua nostamaan mitään tiettyä lainaa.

Käytännössä jokainen luotonantaja tarjoaa 8000 euron lainoja, joille ei vaadita vakuuksia tai takaajia. Lainan hakuprosessi on mahdollista hoitaa alusta loppuun asti netin kautta ja näin voit saada lainaa nopeasti käyttöösi.


Löydä edullisin 8000 euron laina

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan 8000 euron lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä
Summarum Logo

Lainaa 8000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

Lainojen vertailu on nykyään helppoa. Yhdellä hakemuksella useampi luotonantaja, kuten vaikkapa Rahalaitos, antaa tarjouksensa. Me välitämme sen sähköpostiisi.  Summarum esittää tarjoukset aina yhdenmukaisesti ja ilman mitään piilokuluja. Tämä tekee lainojen todellisten kustannusten vertailusta selkeää.

Lainoja vertailtaessa pelkästään edullinen korko ei ole ratkaiseva tekijä vaan muutkin ehdot on hyvä huomioida. 8000 euron lainaan voi olla mahdollista ottaa lisäpalveluja, kuten vapaaehtoinen lainan takaisinmaksuturva. Merkittävää on myös se kuinka suuriksi nousevat säännölliset tilinhoitopalkkiot, lainan avausmaksut ja niin edelleen.

Näistä kaikista muodostuu 8000 euron lainan todelliset kustannukset ja vain niitä vertailemalla löydät helposti itsellesi sen oikean vaihtoehdon.

Tiesitkö?

8000 euron lainassa on usein jo mahdollisuus valita hyvin joustavasti takaisinmaksuaika ja pidempi maksuaika alentaa kuukausittaista lyhennystä. Samalla on hyvä muistaa, että se myös nostaa lainan kustannuksia ja tärkeää onkin tarkistaa pystyykö lainaa lyhentämään suunniteltua nopeamminkin pois ja aiheutuuko siitä jotakin kuluja.

Jos haet 8000 euron lainaa pienempien lainojen yhdistelemistä varten sinun on hyvä laskea pohjalle tämän hetken kaikki pienemmät kulutusluotot ja niiden kuukausittaiset kulut yhteen. Tältä pohjalta sinun on helppo laskea millainen summa on riittävä ja verrata saatujen tarjousten perusteella säästöjä luottojen koroissa ja hoitokuluissa.

Säästöt voivat olla yllättävän suuret jo kuukausitasolla, vuositasosta puhumattakaan.

Itsellesi sopiva lainatarjous hyväksytään luotonantajan lähettämien ohjeiden mukaan ja luottosopimus syntyy sinun ja rahoitusyhtiön välille. Tämän jälkeen 8000 euron laina on nostettavissa tilillesi.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Esimerkkejä 8000 euron lainalle

Laina-aika Nimelliskorko Kuukausierä
3 vuotta 5,0 % 239 euroa
4 vuotta 5,0 % 184 euroa
5 vuotta 5,0 % 150 euroa
6 vuotta 5,0 % 128 euroa

Yllä näet esimerkkejä 8000 euron lainoista ja niiden kuukausieristä. Huomaathan, että taulukko on ainoastaan suuntaa-antava. Varsinaiset tarjoukset kertovat sinulle todellisen vuosikoron ja kuukausierän suuruuden.

Lainaa 8000 euroa heti

Kauttamme lainatarjoukset 8000 euron lainalle saat nopeasti omaan sähköpostiisi. Esitämme kaikki lainatarjoukset ilman piilokuluja selkeästi luettavassa muodossa ja niistä hyväksyt vain itsellesi parhaan vaihtoehdon. Huomaathan, että sinun ei ole pakko hyväksyä yhtään tarjousta!

Kun lainatarjous on hyväksytty ja lainasopimus allekirjoitettu pankkitunnuksilla, on 8000 euron laina nostettavissa yleensä heti. Nopeimmillaan koko lainanhakuprosessi on hoidettu alusta loppuun yhden päivän aikana.

Jos et saa lainaa heti, saattaa sen saapuminen tilillesi siirtyä esimerkiksi seuraavaan arkipäivään. Eri pankkien välinen rahaliikenne on kuitenkin kehittynyt jo varsin nopeaksi ja sitä kehitetään koko ajan enemmän reaaliaikaiseen suuntaan.

Vaikka laina 8000 euron summalla olisi vasta lähitulevaisuudessa ajankohtainen, kannattaa kilpailutus silti tehdä ajoissa. Näin ehdit rauhassa verrata tarjouksia ja löytää niiden joukosta itsellesi edullisimman vaihtoehdon. Kun 8000 euron laina on valmiiksi haettuna, saat nostettua sen käyttöösi nopeasti, olipa käyttötarkoitus sille mikä tahansa.

800o euron lainojen kilpailuttaminen ei velvoita nostamaan lainaa, mutta se antaa selkeän kuvan lainamarkkinoiden tilanteesta ja yleisestä hintatasosta. Vaikka korkotaso onkin pitkään ollut alhainen, lainoissa ja niiden kustannuksissa on ollut merkittävästi eroja ja tilapäiset lait ovat osaltaan vaikuttaneet lainojen korkoihin ja kuluihin.

Vanhatkin lainat on hyvä kilpailuttaa säännöllisesti ja tarkistaa saisiko niiden kustannuksia laskettua uudella edullisemmalla lainalla. Samalla on hyvä myös tarkistaa onko lainaa käytetty sellaiseen kohteeseen, josta saa verovähennyksiä.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 8000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Lainaa 8000 euroa pankista

Hakiessasi lainaa 8000 euroa pankista on sinun hyvä selvittää, voisitko käyttää lainan vakuutena jotakin omaisuuttasi. Pankki pääsääntöisesti aina kartoittaa lainan hakijan maksukyvyn lainaa haettaessa. Kun kyseessä on 8000 euron laina tai vielä tätäkin suurempi, selvitykseen menee usein vähintään muutama päivä.

Vakuudellinen pankkilaina on halvin kulutusluotto. Vakuus takaa aina pankille paremmat mahdollisuudet saada rahansa takasin, mikäli lainaottaja ei syystä tai toisesta pystykään hoitamaan lainan takaisin maksua.

Hakiessasi lainaa 8000 euroa, useiden pankkien sivuilla tämä luetaan kulutusluotoksi tai joustoluotoksi. Sinun ei siis tarvitse eritellä erikseen mihin käyttötarkoitukseen olet lainaa hakemassa.

Lainan vakuudeksi voi sopia esimerkiksi asunto, osakkeet tai rahasto-osuudet tai metsä. Pankki arvioi itse vakuuden arvon, ja kertoo tämän jälkeen vaikuttaako se lainan korkoon. Mitä arvokkaammat hakija vakuudet ovat, sitä alhaisemmalla korolla hän voi saada lainaa.

Tähän kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, mitä pidempi laina-aika hakijalla on mielessä. Vaikka monet rahoitusyhtiöt tai pankit mainostavat omia nimelliskorkojaan, lainan todellinen vuosikorko kertoo 8000 euron kokonaiskustannukset.

Lainaa 8000 euroa eri tarkoituksiin

8000 euron laina voidaan käyttää moneen eri tarkoitukseen. Pankit usein kysyvät lainojen käyttötarkoituksen jo hakemuksessa, mutta Summarumin palvelussa sitä ei tarvitse kertoa. Käyttötarkoitus 8000 euron lainalle ei siis vaikuta lainatarjouksen ehtoihin.

Tyypillisesti hieman suurempaa lainaa haetaan, jotta pienten lainojen yhdistäminen onnistuisi helpommin. Yhdistämisen avulla saat tasapainotettua talouttasi, säästäthän tätä kautta mm. lainan hoitokuluissa sekä koroissa.

Useamman pienen kulutusluoton kulut yhteensä voivat nousta todella tuntuviksi ja yhdellä edullisella lainalla saat maksettua kalliit luotot pois alta. Tästä syntyvä säästö näkyy nopeasti suoraan omassa taloudessasi.

Monet haaveilevat ammattiinsa liittyvästä täydennyskoulutuksesta, mutta intensiivisten koulutusten hinnat voivat olla liian isoja. Koulutus on kuitenkin aina investointi omaan tulevaisuuteen ja työnantaja ei välttämättä suostu kustantamaan koulutusta. Tehokkaiden koulutusten hinnat pyörivät helposti tuhansissa ja koko koulutuksen hinta pitäisi saada usein heti koulutuksen alussa maksettua.

8000 euron lainalla saat kustannettua täydennyskoulutuksen kerralla alta pois ja pidemmän maksuajan koulutukselle. Lyhennykset suoritetaan luotonantajalle kuukausittain ja koulutuksen aikainen talous pysyy hallinnassa. Näin opiskelu töiden ohessakin on mahdollista ja koulutuksen jälkeen voi oma ammatillinen osaaminen tuoda myös palkankorotuksen.

8000 euron laina ei kuitenkaan ole vielä mahdottoman suuri ja se voi olla juuri tarvittava lisä, jolla saat mahdollistettua esimerkiksi täydennyskoulutuksen. Usein tehokkaat ja nopeatempoiset koulutukset ovat todella hyödyllisiä työllistymisen kannalta, mutta myös maksavat ja maksuehdoissa ei ole juurikaan jouston varaa. Koulutus saattaa joissakin tilanteissa olla myös verovähennyskelpoinen, joka voi tehdä lainasta vielä edullisemman.

Kolmas hyvin yleinen käyttökohde 8000 euron vakuudettomalle lainalle on rahoittaa oma osuus jostakin yhteisestä suuremmasta hankinnasta. Puolison kanssa on voinut olla haaveena yhteinen projekti; vene tai kesämökki, joka saadaan edullisesti ja jota kunnostetaan ajan kanssa yhteisenä harrastuksena mieleiseksi vapaa-ajan paikaksi.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainojen kilpailuttamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Muut lainasummat

Valitse itsellesi sopiva lainasumma
Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri

LUE MYÖS: Kuinka paljon voin saada lainaa

Usein kysyttyä

Mistä lainaa 8000 euroa?

Voit hakea lainaa 8000 euroa Summarumin lainapalvelun kautta. Säästät rahaa, kun kilpailutat ja vertaat lainat helposti yhdellä lomakkeella.

Valitse useista lainatarjouksista sinulle paras laina.

Mikä on edullinen korko 8000 euron lainalle?

Edullinen korko 8000 euron lainalle tekee lainasta edullisen, jos myös muut lainakustannukset ovat pieniä.

Keskimäärin 5-10 prosenttia on edullinen korko 8000 euron lainalle.

Lainan hinta tulee myös sitä edullisemmaksi, mitä nopeammin lainan maksaa pois.

Kannattaako 8000 euron laina kilpailuttaa?

8000 euron lainan kilpailuttaminen on kannattavaa, sillä Summarumin lainahakemuksella vertailet tarjoukset useilta pankeilta sekä rahalaitoksilta helposti ja nopeasti.

Säästät siten selvää rahaa ja sitä jää myös muuhun käyttöön.

Lainojen kilpailutus on ilmaista eikä sido sinua vielä mihinkään.