Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Vertaa lainatarjouksia

Kilpailuta ja vertaa lainatarjouksia – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen

Kilpailuta ja vertaa lainatarjouksia – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Vertaa lainatarjouksia 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Ilman vakuuksia ja takaajia.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainatarjouksen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Vertaa lainatarjouksia jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja vertaa lainatarjouksia luotettavasti ja turvallisesti verkossa. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit verrata lainatarjouksia helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Tämä on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton hakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuutta ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaa lainatarjouksia helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja rahoitusyhtiöt puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivan ratkaisun.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia tarjouksia jopa kymmeniltä eri rahoitusyhtiöiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa ratkaisua. Ensimmäiset alustavat tarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Sitten vain vertaa lainatarjouksia, ja valitse sinulle kaikista sopivin ja edullisin vaihtoehto.

Vinkki

Vertaa lainatarjoukset netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Vertaa lainatarjoukset ja löydä vaihtoehto pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä siten, että kiinnität siinä huomiota näihin:

 • lainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja. Vertaa lainatarjouksia tästä syystä aina, kun harkitset lainan hakemista.

Vertaa lainatarjouksia ja saat rahaa heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun tarjous on hyväksytty, maksetaan laina heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisin lainatarjous

Vertaa lainatarjouksia Summarumin kautta ja löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Koko lainaprosessi hoituu sähköisesti

Tänä päivänä kaikki lainanhakemiseen liittyvät dokumentoinnit tapahtuvat täysin sähköisesti. Lainarahan kilpailuttaminen ei olekaan vielä koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus hyötyäksesi kattavasta osaamisestamme. Saat itsellesi parhaat tarjoukset ja runsaasti valinnanvaraa raha-asioitesi hoitamiseen.

Palvelut on pystytty rakentamaan täysin sähköiseen toimintaympäristöön. Voit täyttää hakemuksen ja viedä koko lainaprosessin läpi netissä. Tämä tuo palvelun lähemmäs asiakkaita ja mahdollistaa sinulle tarjousten saamisen ennätyksellisen lyhyessä ajassa.

Mihin tarkoitukseen lainatarjousten vertailu sopii

Mikäli tarvitset tilapäistä apua yllättäviin kuluihin, olet oikeassa paikassa.

Lainahakemuksia tehdään nykyään niin paljon, että tarkempia yksityiskohtia lainan käyttötarkoituksesta ei välttämättä kysellä. Sinä voit päättää mihin rahat käytät, koska olethan omat tilanteesi ja taloutesi asiantuntija.

Tarkoituksenamme on vain mahdollistaa sinulle suunnitelmasi läpivienti tuomalla arvioitavaksesi useita lainatarjouksia. Sinä päätät saamistasi vaihtoehdoista sen, jonka valitset. Sinulla on myös aina vapaus olla valitsematta tarjouksista yhtään.

Harkitse aina tarkkaan onko rahan tarve juuri tässä tilanteessa todellinen, vai onko kyseessä vain hetken mielihalu. Lainan ottajana sinun täytyy muistaa, että laina on maksettava aina takaisin.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Vertaa lainatarjouksia

Vakuudeton laina tarkoittaa rahoitusta, jonka saamiseksi ei tarvitse asettaa vakuuksia. Se soveltuu ennen kaikkea nopeisiin tarpeisiin. Erityisen sopivaksi sen tekee hyvin sujuva hakuprosessi.

Kun luoton tarve on lyhytaikaiseksi ajateltu ja tiedät saavasi maksettua sen takaisin kohtuullisessa ajassa, voi vakuudeton laina olla varteenotettava vaihtoehto talouden tasapainottamiseen.

Vakuudettomia lainoja saat lyhyillä, mutta myös pitkillä maksuajoilla. Pitkä maksuaikataulu voi olla monelle tärkeä valintaperuste.

Voit asiakkaana tyypillisesti valita itsellesi sopivimman takaisinmaksuajan ja näin tasapainottaa talouttasi varsin tehokkaasti.

Esimerkkejä tarjouksista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä kauttamme saaduista tarjouksista sekä niiden kustannuksista.

Miksi vertailla lainatarjoukset?

Kaiken lähtökohtana on aina tarveharkinta. Kun olet tehnyt mielessäsi päätöksen, että lainan ottaminen on ajankohtaista ja tarpeellista, voit alkaa toimia sitä kohti kauttamme turvallisesti ja helposti.

Kilpailuta rahoitusyhtiöt aina, sillä vain näin saat vertailtavaa aineistoa. Tarkoituksenasi on siis vertailemalla saada itsellesi parhaat lainaehdot. Tuloksena vertailusta on se tieto, miten saat rahaa mahdollisimman edullisesti.

Mitä lainatarjouksia vertaillaan?

Aluksi tarkista, että saamasi tarjoukset on tehty samalle summalle ja samalle ajalle. Kun näin on, tarkista mitkä ovat kuukausittaiset kulut ja mitä laina tulee kokonaisuudessaan maksamaan.

Voit vertailla myös maksuaikoja. Maksuajan pituus vaikuttaa luotosta lopulta maksettavaan hintaan ja ennen kaikkea korkokertymään. Lainasta maksetaan korkoa siltä ajalta kun se on käytettävissäsi.

Korot muodostavat merkittävän osan lainasi hinnasta. Niitä alkaa kertyä heti lainan nostaessasi. Tärkeää onkin tarkistaa korkoprosenttisi. Laske tarkasti

 • miten maksat lainasi pois
 • millaiseksi kuukausierät muodostuvat
 • kestääkö taloutesi lainanlyhennykset.

Arvioi kuinka pitkään haluat tai pystyt olla tekemisissä lainasi kanssa. Onko tavoitteesi maksaa se pois mahdollisimman nopeasti vai venyttämällä maksuaikaa pitää lyhennykset pienempinä?

Käytä apunasi Summarumin kilpailutusta täyttämällä lainahakemus sitoumuksetta. Saat arvokasta tietoa päätöstesi tueksi, etkä sitoudu vielä mihinkään.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Onko ilmaisia pikalainoja olemassa?

Laina pankista tai rahoitusyhtiöltä ei ole koskaan ilmaista. Edullista se voi kuitenkin olla. Kannattaa selvittää mistä lainaa saa edullisesti ja parhailla maksuehdoilla.

Riskiarvioihinsa perustuen lainarahalle lasketaan myöntäjän päässä jokin hinta, jonka sinä lainan ottajana maksat. Mainospuheissa voidaan puhua vaikka mistä, mutta valveutuneet katsovat tarkkaan mihin ryhtyvät. Lue lainaehdot vain aina huolellisesti ennen lainan nostamista, niin tiedät tilanteen.

Hakemuksen täyttäminen

Sivustoltamme löytämäsi hakemuksen täyttäminen on perusedellytys voidaksesi saada yhteydenottoja pankeilta.

Hakemukseen täytät omat perustietosi, kuten

 • nimi
 • henkilötunnus
 • puhelinnumero
 • sähköpostiosoite
 • työtilanne.

Tarjotut vaihtoehdot, joista työsuhdetyypin valinta tehdään ovat tyypillisesti vakinainen vai määräaikainen. Sinulta voidaan kysyä työtilanteeseesi liittyen oletko kenties projektityöntekijä, yrittäjä, eläkeläinen, opiskelija vai työtön.

Lainan myöntäjiä kiinnostaa ymmärrettävästi statuksesi tulojesi vuoksi. Valitsemasi valinta vaikuttaa sinulle tarjottaviin lainaehtoihin. Maksukykyäsi arvioidaan tulotasoosi perustuen.

Täyttämäsi hakemus välitetään sitten kymmenille eri lainantarjoajille.

Vertaa lainatarjoukset kun saat niitä

Vertaa lainatarjoukset. Lue ne huolellisesti läpi kaikessa rauhassa. Vältä hätiköityjä päätöksiä.

Käy läpi luotonantajan sinulle räätälöimät lainan ehdot, maksukäytäntö aikatauluineen ja korot. Katso myös mitä muita mahdollisia kuluja luottoon liittyy. Huomioi onko siinä esimerkiksi tilinhoitopalkkioita tai avausmaksuja.

Kun olet tarkastellut kaikkia vaihtoehtoja, voit vielä jättää valitsematta niistä mitään. Summarumin tekemä vertailu on sinulle ilmainen palvelu, etkä ole vielä sitoutunut mihinkään.

Jos haluat nostaa sinulle tarjottua lainaa, teet sen yksinkertaisesti hyväksymällä saamasi tarjouksen. Samalla hyväksyt lainantarjoajan asettamat ehdot ja sitoudut noudattamaan takaisinmaksusuunnitelmaa. Sen jälkeen rahat saapuvat tilillesi lähes saman tien.

Seuraa sitten tehtyä maksusuunnitelmaa ja lyhennä lainaasi sovitulla tavalla. Mikäli lainaehdot eivät ole mielestäsi sopivat, hylkää jokainen lainatarjous.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Vertaile luoton tarjoajia

Lainan kokonaissumma ja sen sovittu maksuaika vaikuttavat lainan lopulliseen hintaan. Kulut voivat vaihdella näistä ja lainan tarjoajasta riippuen.

Joidenkin luoton tarjoajien toiminta on erittäin selkeää, eikä palveluun lisätä mitään piilokuluja. Osa tarjoajista lisää palkkioihinsa lainan hoitokuluja ja mahdollisesti avausmaksuja. Kiinnitä siis näihin huomiota kun vertailet luoton tarjoajia.

Kauttamme turvallinen laina järjestyy varmasti.

Vertaa lainatarjous parhaan löytääksesi

Voit saada yhdellä lainahakemuksella lukuisia lainatarjouksia. Saadaksesi parhaan tarjouksen, täytä hakemuskaavake mahdollisimman tarkasti ja anna siinä varmasti oikeat tiedot.

Sinun kannaltasi on hyvä asia, että saat monta eri tarjousta. Lainantarjoajat joutuvat kilpailutilanteeseen ja ne laativat parhaan tarjouksensa saadakseen sinut asiakkaakseen. Saatat yllättyä positiivisesti mihin lainamarkkinoilla nykypäivänä venytään.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Hyödyt ja mahdolliset sudenkuopat

Edut Haitat
Kun vertaat lainatarjouksia, löydät parhaat vaihtoehdot. Kun vertaa lainatarjouksia itse omin voimin, on se tyypillisesti varsin työlästä.
Vertaamalla lainatarjouksia voit säästää pitkän sentin kuluissa.
Summarum vertaa lainatarjoukset puolestasi maksuttomasti.
Tarjousten vertailu ei vielä sido sinua mihinkään.

Yhteenveto

Vertailemalla lainoja voit saada pienehköä lainaa ilman tuloselvityksiä. Tarjolla on lukuisia lainatarjoajia, joten käytä apunasi vertailupalveluamme. Hyödynnä siitä saamasi edut ja saat talousasioihisi selvyyttä nopeasti.

Pikaista lainaa saat täyttämällä ensin lainahakemuksen. Aloitat prosessin kun ryhdyt kilpailuttamaan mistä saat rahaa heti tilillesi ja parhaimmilla ehdoilla.

Kilpailuttamiseen ei liity mitään kuluja. Voit tehdä hakemuksen ilman, että sitoudut vielä mihinkään.

Lähettämällä hakemuksen mahdollistat tiedonsaannin sinulle tarjolla olevista vaihtoehdoista. Käytä tätä tietoa hyväksesi. Voit sen avulla suunnitella hankintojen tai menojesi maksuaikatauluja ja tarpeellisuutta.

Toimitamme hakemuksesi edelleen monille luotettaville pankeille ja rahoituslaitoksille. Saat heiltä nopeasti sinulle parhaan lainatarjouksen.

Vertaa lainatarjouksia avullamme nyt!

Vertaa lainatarjouksia – Usein kysytyt kysymykset

Miten vertaan lainatarjouksia?
Lainatarjousten vertaileminen onnistuu helpoiten lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneen sivuston kautta. Tämän kaltaiset sivustot, kuten Summarum tekevät kuluttajan puolesta lainojen kilpailuttamisen täysin ilmaiseksi.
Miksi kannattaa verrata lainatarjouksia?
Säästät yksinkertaisesti rahaa. Edullisimman lainatarjouksen löytäminen vertailun jälkeen voi tuoda huomattavia säästöjä rahallisesti lainanottajalle.
Onko lainojen vertailu ilmaista?
Summarumin sivuilla lainojen vertailu on täysin ilmaista.