Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa 3000 euroa

Hae lainaa 3000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Hae lainaa 3000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 3000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Lainaa 3000 euroa netistä

Tarvittaessa lainaa 3000 euroa tulee usein ensimmäisenä mieleen luottokortit ja niiden luottorajat, jotka joissakin tapauksissa voivat yltää 3 000 euroon asti. Selkeä laina voi kuitenkin olla usein edullisempi vaihtoehto kuin luottokortti ja lainan hakeminenkin on nykyisin varsin nopeaa. 3000 euron lainaa hakiessa sinun ei tarvitse odottaa kortin saapumista postissa ja opetella uusia tunnuslukuja, kun laina on nostettavissa omalle jo käytössä olevalle tilillesi.

Kaiken suuruiset, myös siis 3000 euron lainat, kannattaa aina kilpailuttaa. Eri luotonantajien korot ja kustannukset vaihtelevat paljon, joten kilpailuttamalla voit saada tuntuvia säästöjä aikaiseksi. Kilpailuttamalla selviää myös lainojen todelliset kustannukset selkeästi ja useiden tarjousten joukosta on helppo valita itselleen sopiva.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Saat yhdellä yksinkertaisella ja nopeasti täytettävällä lomakkeella usean yhtiön lainatarjoukset suoraan sähköpostiin. Kilpailutus tapahtuu kokonaan verkossa eikä se vaadi liitteiden lähettämistä. Lisäksi se on lisäksi sinulle hakijana aina maksutonta.

Lomakkeella kysytään

 • toivottua lainasummaa
 • maksuaikaa
 • yhteystiedot.

Lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi ja ne esitetään aina samanmuotoisina ja helposti luettavassa muodossa, joka tekee vertailun helpoksi. Sopiva lainatarjous hyväksytään luotonantajalta saatujen ohjeiden mukaan ja lainasopimus vahvistetaan omilla pankkitunnuksilla.

Hyvä tietää

Tyypillisesti 3000 euron laina ei vaadi liitteiden lähettelyä, vakuuksia tai takaajia. Tämän jälkeen laina onkin nopeasti nostettavissa omalle tilille, joko kerralla tai osissa.

Hae lainaa 3000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta voit hakea lainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen kauttamme on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Löydä edullinen 3000 euron laina netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman 3000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailussa sinun kannattaa kiinnittää huomiota

 • lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Kilpailuta ja vertaile 3000 euron lainat helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa 3000 euron lainaa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa ratkaisua. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin 3000 euron laina.

Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan 3000 lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Vakuudeton laina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Lainan muoto voi olla tarjouksissa esimerkiksi kulutusluotto tai joustoluotto.

Kun tarjous on hyväksytty, 3000 euron laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

Hae lainaa 3000 euroa näin

 1. Laadi itsellesi budjetti realistisesti, jos sinulla ei jo sellaista ole. Huomioi siinä kaikki tulosi ja menosi. Muista yrittää huomioida myös yllättävät menot.
 2. Täytä lomake sivustollamme ja lähetä 3000 euron lainahakemus meille.
 3. Ensimmäiset tarjoukset saapuvat sähköpostiisi nopeasti.
 4. Vertaile saamiasi tarjouksia rauhassa. Hyväksy niistä se, joka soveltuu parhaiten tilanteeseesi.

Muista, että sinun ei ole pakko hyväksyä yhtään saamaasi tarjousta 3000 eurolle. 3000 euron lainan hakeminen ei siis sido sinua vielä mihinkään.

Kenelle myönnetään 3000 euron laina?

Kun haet lainaa 3000 euroa Summarumin kautta, on sinun täytettävä muutamia ehtoja. Näitä ovat:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Säännölliset tulot
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vakituinen osoite Suomessa

Osa yhteistyökumppaneistamme myöntää lainaa 3000 euroa vain yli 20-vuotiaille, mutta tämä ei ole este hakemuksen täyttämiselle 18-vuotiaana. Saat tarjouksia siis kilpailutuksemme jälkeen vain niiltä yhtiöiltä, jotka myöntävät lainaa 3 000 euroa tai enemmän alle 20-vuotiaille.

Lainaa 3000 euroa – vertaile ja löydä edullisin

Täysin kotimainen Summarum tekee lainojen vertailun helpoksi. Lomakkeemme täyttämiseen menee vain muutama minuutti ja sen jälkeen lainatarjoukset ilmestyvät nopeasti omaan sähköpostiisi. Tarjouksissa esitämme aina todelliset lainan kustannukset selkeästi, jolloin mitään piilokuluja ei lainoihin pääse syntymään.

Lainojen vertailu alkaa syöttämällä haettu rahalaina, toivottu maksuaika ja omat henkilötiedot. 3000 euron lainoja vertaillessa voi olla houkuttelevaa valita pieni kuukausierä ja pitkä maksuaika, mutta tämä nostaa lainan kustannuksia. Sopiva kuukausierä ja maksuaika onkin hyvä mitoittaa omaan talouteesi sopivaksi ja vertailla sen perusteella saatuja tarjouksia keskenään.

Lainatarjous pitää sisällään koron ja mahdolliset muut kulut, kuten tilinhoitopalkkiot ja lainan avausmaksut. Nämä yhdessä muodostavat lainan todelliset kustannukset ja juuri todelliset kustannukset ratkaisevat onko 3000 euron laina edullinen vai ei.

Vaikka korkotaso onkin pitkään pysynyt alhaisena, lainatarjousten todellisissa kuluissa on merkittävästi eroja ja siksi myös 3000 euron lainat kannattaa kilpailuttaa.

Kilpailutus on aina hakijalle maksuton ja se ei myöskään velvoita nostamaan lainaa. Lainatarjouksen hyväksyminen tapahtuu luotonantajan omien ohjeiden mukaisesti ja hakijan ja luottolaitoksen välille syntyy luottosopimus. Sopimus vahvistetaan omilla pankkitunnuksilla ja mitään takaajia tai vakuuksia 3000 euron lainalle ei tarvita.

Kun sopimus on vahvistettu, rahoitusyhtiö kuten Rahalaitos joko maksaa automaattisesti lainan hakijan tilille tai hakija voi itse nostaa sen käyttöönsä. Tyypillisesti hakija nostaa itse lainan ja sen voi nostaa joko kerralla tai osissa.

Esimerkkejä 3000 euron lainoista

Laina-aika Nimelliskorko Kuukausierä
3 vuotta 5,0 % 89 euroa
4 vuotta 5,0 % 69 euroa
5 vuotta 5,0 % 56 euroa
6 vuotta 5,0 % 48 euroa

Yllä näet esimerkkejä 3000 euron lainoista ja niiden kuukausieristä. Huomaathan, että taulukko on vain suuntaa-antava. Varsinaiset tarjoukset kertovat sinulle todellisen vuosikoron ja kuukausierän suuruuden. Nämä muodostuvat yksilöllisesti jokaisen hakijan taloudellisen tilanteen mukaisesti.

Mistä laina 3000 euron edestä?

Monet rahoitusyhtiöt sekä tarjoavat lainaa kolmella tuhannella eurolla. Nämä lainat ovat hyvin kysyttyjä moneen eri tarkoitukseen. Kun tilillä on laina 3000 euron edestä, se kannattaa kuitenkin käyttää fiksusti.

Mutta mistä halvin laina 3000 euron edestä löytyy? Summarumin kautta, todennäköisesti monestakin eri rahoitusyhtiöstä. Kilpailutamme kymmeniä yhtiöitä puolestasi etsimällä juuri sinulle edullisimman lainan 3000 eurolla tai sitä suuremmalla summalla.

Lainaa 3000 euroa eri tarkoituksiin

3000 euron lainalla tekee jo perhe mukavan kesälomamatkan, jossa budjetti antaa tilaa lomasta nauttimiseen. Etenkin perheen kanssa matkustettaessa majoituksen tasolla on merkitystä ja se nielee ison osan lomamatkan budjetista.

Erilaiset nähtävyydet ja ruokailut on myös laskettava lomabudjettiin mukaan, jolloin 3000 euron laina takaa jo mukavan loman.

Etätyöskentely vaatii usein investointeja kotiin, jolloin on järkevää panostaa ergonomiaan. Kunnon työtuoliin ja työpöytään investoiminen voi olla tarpeen, jolloin työskentely on mielekästä eikä rasita esimerkiksi niska-hartiaseutua samalla tavalla kuin perinteinen keittiönpöydän ääressä työskentely.

3000 euron lainalla saat jo laadukkaat kalusteet kotitoimistoon. Muista ilmoittaa ne työnhankkimiskuluina omassa verotuksessasi!

Uuden harrastuksen aloittaminen usein tarkoittaa myös jonkinlaisten varusteiden hankintaa. Monissa harrastuksissa juuri alkuinvestoinnit voivat nousta korkeiksi. Esimerkiksi suureen suosioon nousseet vaellukset vaativat varusteita, joilla luonnossa pärjää yön yli tai jopa viikonkin.

Varusteiden ei tarvitse olla kaikkein kalleimpia, mutta laadukkailla varusteilla harrastusinto ei lopahda heti alkumetreillä ja 3000 euron lainalla saat hankittua jo kaiken tarvittavan.

Keittiön koneisiin uppoaa helposti paljon rahaa, mutta nekin on hyvä uusia moderneihin ja energiaa säästäviksi laitteiksi. 3000 eurolla saat jo hyvin uusittua niin hellan, jääkaapin, tiskikoneen kuin pakastimenkin. Jos taas kotona seinät kaipaavat uutta väriä tai tapettia, riittää 3000 euron laina uusimaan mukavasti jo kodin pintoja maaleilla ja tapeteilla.

Remonttilaina on tällaiseen hyvä vaihtoehto.

Lainaa 3000 heti tilille

Perinteisesti pankissa 3000 euron laina on vaatinut käynnin paikan päällä, mutta tämä käytäntö on jo pankeillakin jäämässä historiaan ja suurimman osan lainoista voit tätä nykyä hakea netistä. Eri pankkien välilläkin lainojen vertailu voi olla hyvin työlästä, jos teet tätä itsenäisesti ja pyydät jokaiselta pankilta erikseen tarjouksen.

Me teemme yhteistyötä monen rahoitusyhtiön ja pankin kanssa, ja meillä yksi hakemus riittää.

Kun sopiva 3000 euron laina on löytynyt ja se on hyväksytty luontonantajan ohjeiden mukaisesti, on laina valmis nostettavaksi tilille. Osa luotonantajista maksaa lainan automaattisesti hakijan tilille ja osalla taas hakija nostaa itse lainan. Molemmissa tapauksissa laina on tilillä nopeasti, parhaimmillaan jopa samana päivänä.

Vinkki

Vaikka lainalle ei olisikaan akuuttia tarvetta juuri sillä hetkellä kun lainoja kilpailuttaa, itsellesi edullinen tarjous kannattaa hyväksyä, jos hankintoja on tulossa lähiaikoina. Lainatarjous on voimassa vain tietyn ajan ja kun 3000 euron laina on jo valmiiksi haettuna, saat nostettua sen jopa heti tilille.

Voit saada aikaan merkittäviä säästöjä, kun hyvät kaupat eivät jää ainakaan rahoituksen puutteesta kiinni.

3000 euron lainan saaminen ei edellytä takaajia tai vakuuksia ja se on mahdollista myöntää myös ilman rinnakkaishakijaa. Kun sinulla on säännölliset tulot voidaan laina 3000 eurolle myöntää nopeasti ja maksaa tällainen laina heti tilille. Luottosopimuksen allekirjoituksineen päivineen koko prosessi hoituu usein yhden päivän aikana.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Lainaa 3000 euroa – kilpailuta

Oli hakusessa sitten suuri tai pieni laina, sinun kannattaa aina kilpailuttaa se. Kilpailutus on keino kääntää lainamarkkinoiden tilanne päälaelleen ja asettaa rahoitusalan toimijat kilpailemaan sinun asiakkuudestasi.

Kilpailuttaminen onnistuu helposti verkossa pikaisesti täytettävän lainalomakkeen avulla. Sähköiseen lomakkeeseen täytät omat ja haettavan lainan perustiedot.

Näitä tietoja ovat muun muassa lainan kokonaissumma, takaisinmaksuaika sekä kuukausierä. Täytettyäsi kyseiset tiedot, välitämme hakulomakkeen useille pankeille sekä rahoitusyhtiöille puolestasi.

Tämän jälkeen pankit sekä muut lainantarjoajat palaavat meille valmiiden lainatarjousten kanssa. Sitten välitämme näistä tarjouksista kaikista edullisimmat takaisin sinulle.

Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan toteuttaa lopullinen hankintapäätös. Mikäli päätät olla toteuttamatta hankinnan, käy se ainoastaan jättämällä tarjoukset hyväksymättä.

Vakuudeton kertaluotto: hakijan muistilista

 1. Ennen kuin alat edes harkitsemaan kertaluoton hakemista, sinun kannattaa selvittää kuinka paljon kertaluottoa todella tarvitset. Tarkoituksenmukaista ei ole ottaa lainaa yhtään enempää, kuin sen mitä todellinen tarve on. Toisaalta kertaluottoa ei kuitenkaan kannata ottaa myöskään liian pientä summaa, koska silloin se ei välttämättä palvele tarkoitustaan.
 2. Kertaluottoja on järkevää vertailla perusteellisesti. Sinun ei siis kannata ottaa vastaan heti ensimmäistä tarjousta, sillä lainojen ehdoissa ja kokonaiskustannuksissa on paljon eroja.
 3. Kertaluottoa kannattaa ottaa ainoastaan luotettavilta kumppaneilta. Meidän kauttamme voit olla varma siitä, että yhteistyökumppanimme ovat turvallisia. Valitsemme rahoitusyhtiöt tarkoin ja ne kaikki toimivat suomalaisten viranomaisten valvonnassa.
 4. Sinun on lisäksi hyvä muistaa, että lainatarjoukset eivät sido sinua mihinkään. Mikäli et halua ottaa lainatarjousta vastaan, voit antaa sen vanhentua. Kertaluottotarjoukset ovat voimassa tietyn aikaa ja sulkeutuvat itsestään, jos et reagoi niihin ajoissa.
 5. Voit kilpailuttaa veloituksetta lainoja palvelumme kautta. Kertaluottojen kilpailuttaminen on ilmaista.

Vertailemalla eri rahoitusyhtiöiden tarjouksia löydät mahdollisesti sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Mikäli kaikki näyttää hyvältä, jäljelle jää enää 3000 euron lainan hyväksyminen. Voit hyväksyä lainan allekirjoittamalla sen verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmennetta käyttäen.

Toisinaan vielä ennen lopullista lainan hyväksymistä luotonantaja voi pyytää sinulta tulotietojasi ja verotustodistusta.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Muut lainasummat

Valitse itsellesi sopiva lainasumma
Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri

Usein kysyttyä

Mistä lainaa 3000 euroa?

Lainaa 3000 euroa voi hakea samalla, kun kilpailuttaa lainatarjoukset. Yhdellä lomakkeella saat usealta pankilta ja rahalaitokselta tarjoukset, joista voit valita sinulle parhaan lainan.

Mikä on edullinen korko 3000 euron lainalle?

Keskimäärin 5-10 prosentin korko on edullinen 3000 euron lainalle, mikäli lainan muut kustannukset pysyvät maltillisina.

Todellinen vuosikorko kertoo paremmin lainan hinnasta kuin pelkkä nimelliskorko.

Kannattaako 3000 euron laina kilpailuttaa?

3000 euron laina kannattaa kilpailuttaa netissä lainavertailun avulla. Kilpailutus auttaa sinua säästämään rahaa, jolloin sitä jää muuhunkin käyttöön.

Lainan kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit tarkistaa mistä saat parhaan lainatarjouksen.