Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa kodinkoneiden ostoon

   Kilpailuta ja hae lainaa kodinkoneiden ostoon – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

   Hae lainaa kodinkoneiden ostoon ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa kodinkoneiden ostoon 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan kodinkoneiden ostoon. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa kodinkoneiden ostoon jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa kodinkoneiden ostoon luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa kodinkoneiden ostoon helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa kodinkoneiden ostoon 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat kodinkoneiden ostoon helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa kodinkoneiden ostoon.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa kodinkoneiden ostoon. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina kodinkoneiden ostoon.

   Kilpailuttamalla lainat kodinkoneiden ostoon netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa kodinkoneiden ostoon erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina kodinkoneiden ostoon netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan kodinkoneiden ostoon pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota kodinkoneiden ostoon tarkoitetun lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen, jotka koskevat kodinkoneiden ostoa, koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina kodinkoneiden ostoon heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan kodinkoneiden ostoon, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina kodinkoneiden ostoon maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa kodinkoneiden ostoon

   Arjen sujuminen vaikuttaa monin tavoin sen keveyteen. Oikutteleva mikro tai puolitehoisesti paistava uuni eivä edesauta perheen ruokkimista. Viimeisiään vetelevä imuri ja huonosti linkoava pyykinpesukone pikemminkin vaikeuttavat kuin auttavat askareissa. Kodinkoneiden uusimisen tarve voi tulla yllättäen, kun vaikkapa pakastin laukeaa äkkiarvaamatta. Asiaan ei ehkä ole ehtinyt varautua, mutta uusi laite on saatava heti. Nykyisissä kodeissa sellaiset kodinkoneet kuten jääkaappi ja liesi ovat korvaamattomia ruokahuollon välineitä, joiden on oltava kunnossa.

   Yksi tapa selvitä uusien laitteiden hankinnasta on lainan ottaminen. Kodinkoneiden osto voi tulla eteen yllättäen, ja lainan voi maksaa takaisin pienempinä erinä. Arkea on turha vaikeuttaa kärvistelemällä huonojen laitteiden kanssa, sillä sujuvat rutiinit vaikuttavat elämään hyvin kokonaisvaltaisesti. Laitteiden uusiminen voi myös keventää sähkölaskua! Uusimpien laitteiden teknologia säästää sähköä huomattavasti enemmän kuin vanhemmat laitteet.

   Laina Summarumilta

   Meidän tehtävämme on auttaa sinua hoitamaan ja hallitsemaan talouttasi. Palvelumme on suomalainen ja suunnattu suomalaisille kuluttajille. Summarumin lainahakemus tavoittaa kymmeniä lainantarjoajia. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa, ja saat samantien lukuisia lainatarjouksia. Kilpailutus ei sido sinua mihinkään, eli voit aloittaa sopivan lainantarjoajan etsimisen tutustumalla korkotasoon, jota sinulle tarjotaan. Tämä voi vaihdella hyvinkin paljon eri lainantarjoajilla. Tarjouksiin tutustuminen on helppoa, sillä tiedot esitetään jokaisessa samalla tavalla, aina yhtä selkeästi.

   Kun haet lainaa kodinkoneiden ostoon, aloitat arvioimalla tarvitsemasi lainasumman. Kilpailutuksemme summat voit valita kahden- ja kuudenkymmenen tuhannen euron väliltä. Varaa on siis hieman parempiinkin koneisiin. Seuraavaksi valitset laina-ajan, jonka voit valita yhden ja viidentoista vuoden väliltä. Näet heti nimelliskorolla lasketun kuukausierän, mikä on vielä tässä vaiheessa arvio. Kertomalla tarkemmat tiedot itsestäsi, saat juuri sinulle räätälöidyn tarjouksen. Kun olet tehnyt päätöksesi lainantarjoajasta, myös rahojen siirtyminen tilillesi tapahtuu nopeasti, jopa samana päivänä.

   Vakuudeton laina

   Lainahakemuksemme kilpailuttaa nimenomaan vakuudettomia lainoja. Et siis tarvitse lainaa saadaksesi erillistä takaajaa, eikä sinun tarvitse esittää minkäänlaisia vakuuksia. Lainan käyttötarkoitus on täysin sinun itsesi valittavissa: vaikka pääpaino olisi kodinkoneiden hankkimisessa, voit hyvin hakea samalla lainaa vaikkapa lomamatkaan tai vaatevaraston uusimiseen.

   Pankkien lainoihin verrattuna vakuudettomat lainat ovat varsin kilpailukykyisiä. Korkotaso on tietenkin korkeampi kuin vakuudellisessa lainassa, mutta lainaa saa huomattavan nopeasti, ilman turhia selvityksiä pankin suuntaan. Pankkien korkojen vertaileminen ei myöskään ole yhtä nopeaa ja kätevää kuin tarjoamamme kilpailutuksen tapauksessa.

   Lainojen kilpailutuksemme on nopea tapa selvittää korkotaso, eikä kilpailutus sido sinua vielä mihinkään. Voit rauhassa valita sinulle sopivimman ja edullisimman tarjouksen. Kymmenet pankit ja rahoituslaitokset antavat sinulle samantien lainatarjouksensa. Kaikki kilpailutuksessamme mukana olevat lainantarjoajat ovat luotettavia, kokeneita toimijoita.

   Usein lainaa haetaan myös silloin, jos halutaan yhdistellä pienempiä luottoja. Lainat yhdistämällä säästät koroissa ja käsittelykuluissa, ja tämä on jälleen yksi tapa, jolla kulusi pienenevät.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Erilaiset rahoitusvaihtoehdot

   Vakuudettoman lainan lisäksi kodinkoneiden hankkimisen voi rahoittaa muillakin tavoilla. Monet liikkeet myöntävät erilaisia osamaksuvaihtoehtoja, ja luottokortillakin maksaessa lasku jakautuu pidemmälle aikavälille. Luottokortin myöntävä yritys määrittelee rajan sille, mikä velkasi enimmäismäärä on. Et maksa korkoa ja kuluja tämän enimmäismäärän vaan toteutuneiden ostosten summan mukaan. Kulutusluotto on kerralla pankkitilille maksettava summa, jonka kulut kohdistuvat kerralla koko summaan. Joustoluotto myönnetään samalla tavalla yhtenä suurena summana, mutta voit itse päättää, minkä verran nostat lainaa kerralla. Kuluja ja korkoa maksat vain nostamastasi summasta, et koko lainasta jos et ole sitä kokonaan nostanut.

   Jokaisen rahoitustavan kohdalla on syytä pysähtyä tutkimaan kuluja. Koron lisäksi rahoituksen kuluihin kuuluu usein kuukausimaksuja, tilinhoitopalkkioita ja muita vastaavia kuluja. Summarumin kilpailutetuissa lainatarjouksissa nämä kaikki kulut ovat selkeästi esitettyinä kokonaisuuksina, eikä piilokuluja ole. Rahoitustapoja vertaillessa, niiden kulut kannattaa kerätä tilastoksi jotta olet selvillä todellisista kuluista. Näitä ovat erilaiset avausmaksut, käsittelymaksut, tilinhoitomaksut, ilmoituskulut, laskutuspalkkiot ja muut kuukausimaksun tapaan lankeavat maksut.

   Summarumin lainahakemuksen täytettyäsi saat lainatarjouksia, joissa nämä kaikki maksut esitetään selkeästi ja yksinkertaisesti. Näet yhdellä silmäyksellä tarvitsemasi tiedot, ja voit helposti verrata tarjousten tietoja keskenään. Näin löydät juuri sinulle sopivimman ja edullisimman tarjouksen, nopeasti ja helposti.

   Kodinkoneiden ostaminen

   Arkea helpottavien kodinkoneiden ostaminen ei enää tarkoita tuntikausien vaeltelua eri kodinkoneliikkeissä. Jokaisella liikkeellä on nykyään verkkokauppa, joilta voit suoraan tilata tarvitsemasi laitteet, noudolla tai kotiinkuljetuksella. Koska koneiden tiedot ja hinnat ilmoitetaan verkossa, voit kätevästi vertailla niitä kotisohvallasi. Saman laitteen hinta voi vaihdella huomattavasti eri liikkeissä, ja siksi vertailu on ehdottomasti kannattavaa. Liikkeiden välillä voi olla huomattavia eroja paitsi koneiden hinnoissa, myös kotiinkuljetuksen kustannuksissa.

   Ennenkuin haet lainaa kodinkoneiden ostoon, määrittele mitä kodinkoneita tarvitset. Jos sekä pyykinpesukone että pakastin vetelevät viimeisiään, ennakoi tuleva ja hanki molemmat. Molemmat ovat myös hankalia kuljetettavia, ja voit hyvinkin saada ilmaisen kotiinkuljetuksen laitteille, sekä samalla vanhojen laitteiden poisviennin. Ehkä olet haaveillut pesutornista? Pesukoneen ja kuivausrummun ostaminen samaan aikaan kannattaa, sillä todennäköisesti löydät verkkokaupasta laitteet jotka on tarkoitettukin yhdistettäviksi.

   Jos kodinkoneidesi ostamisesta on kulunut jo pidemmän aikaa, tulet säästämään sähkölaskussasi. Nykyiset laitteet säästävät sähköä aivan toisella tavalla kuin vaikkapa kaksikymmentä vuotta sitten ostetut, erilaisella teknologialla ja taidolla valmistetut koneet. Samalla pääset hyödyntämään uusinta tekniikkaa ja ominaisuuksia, jotka ovat aiemmin saattaneet olla vain futuristinen idea.

   Jotkut liikkeet tarjoavat suoraan omia osamaksusopimuksia ja kulutusluottoja. Näihin voit tututua etukäteen liikkeen verkkokaupassa tai kotisivuilla. Kiinnitä huomiota korkoon ja muihin kuluihin, ja vertaa niitä Summarumin lainahakemuksella saamiisi tarjouksiin. Lainojen todellisissa kuluissa voi olla erittäin suuria eroja, ja tutustuminen niihin etukäteen kannattaa taloudellisesti.

   Pakastin

   Se, hankitko korkean kaappipakastimen vai matalan arkkupakastimen, riippuu tietenkin laitteen sijoituspaikasta. Kaappipakastimessa on hieman helpompi lajitella tuotteita hyllyjen mukaan, mutta arkkupakastimeen sopii paremmin erimuotoisia pakasteita. Tilavuus vaihtelee suuresti, molemmissa malleissa, noin sadan ja kolmensadan litran välillä. Nykyisissä pakastimissa ominaisuuksia on useita: lämpötilan säätö ja näyttö, automaattinen sulatus, nopea pakastus ja jopa integroimismahdollisuus.

   Pyykinpesukone

   Vaatteiden oikea käsittely on muotimaailman kertakäyttöisyyden vuoksi ollut esillä mediassa. Ei ole lainkaan samantekevää, peseekö pyykkinsä aina samalla ohjelmalla ja lajitteleeko pestäviä värin ja lämpötilan mukaan. Myös pyykinpesuaineella on väliä sekä sillä, käytätkö pyykkietikkaa tai huuhteluaineita. Vaatteiden hoito-ohjelappuja noudattamalla saat vähemmänkin edistyneellä pesukoneella puhdasta yllesi, mutta edistyneempien koneiden ohjelmat säästävät ja kohtelevat vaatteitasi vielä paremmin.

   Pyykinpesukoneita on sekä päältä- että edestätäytettäviä. Edestätäytettävien hyviin puoliin kuuluu ainakin se, että niihin voidaan integroida myös kuivuri. Pesukoneiden täyttömäärä vaihtelee noin viidestä kilosta jopa kahteentoista kiloon pyykkiä. Ominaisuuksia pesukoneissa riittää: eri ohjelmat on säädetty optimaalisiksi erilaisille materiaaleille, koneen voi asettaa käynnistymään tiettyyn aikaan, pesuajalle voi olla oma digitaalinäyttönsä. Arjen pyykkihuoltoa kannattaa helpottaa niin paljon kuin mahdollista, ja hankkia kerralla sekä pesukone että kuivuri. Summarumin lainahakemuksella saat heti helpotusta ja lisää valinnanvaraa koneostoksille.

   Keittiön kodinkoneet

   Kodin sydän on sen keittiössä. Kun ruokahuolto pelaa, mieliala pysyy korkealla ja vatsa kylläisenä. Ruuanlaiton laitteet, kuten liesi, jääkaappi ja mikro, tarjoavat paljon erilaisia ominaisuuksia niin itse ruuanlaitossa kuin ruuan säilömisessä ja uudelleenlämmittämisessä. Uuden lieden ja jääkapin, saati sitten pesukoneen, kohdalla kannattaa hyödyntää liikkeistä saatavia kotiinkuljetus- ja asennuspalveluita. Kuljettaminen voi olla hyvin hankalaa, ja asentaminen vaatia ammattilaisen.

   Liesi

   Nykyisissä keittiöissä keittotaso ja uuni eivät enää ole erottamattomia. Keittotaso voidaan asentaa keittiösaarekkeeseen ja uuni integroida kaapistoon. Perinteinen yhdistelmä ei kuitenkaan ole poistunut käytöstä! Keittotason materiaali voi nykyään olla paitsi perinteistä valurautaa, myös keramiikkaa, induktio- tai kaasuliesi. Ominaisuuksia, perinteisten lämpötilasäätöjen lisäksi, löytyy etenkin induktioliesissä, joka on muihin verrattuna muutenkin ylivoimainen. Mikäli tällaisella liedellä on päälle laitettaessa jotain muuta materiaalia kuin magneettista metallia, se ei lämpene. Sulaneet muovikulhot ovat siis historiaa. Yleensä näistä löytyy myös aika- ja lapsilukko.

   Jääkaappi

   Nykyinen teknologia säästää energiaa huomattavasti tehokkaammin kuin vanhemmat laitteet. Tarpeidesi mukaan voit valita pakastelokerollisen tai yhdistellyn jääkaappipakastimen, tai satsata erilliseen pakastimeen. Korkeassa jääkaapissa on runsaasti tilaa erilaisille tuotteille, mutta matalampikin kaappi hoitaa hommansa.

   Erilaiset ominaisuudet ovat tietenkin oma lukunsa jääkaapeissa. Monissa on nykyään lämpötilan kertova digitaalinäyttö ja auki jäämisestä kertova hälytysääni. Etenkin kuumina kesinä oveen sijoitettu jääpalakone helpottaa nopeasti oloa. Väärässä paikassa olevaa jäätä, joka kertyy jääkaapin seiniin ja heikentää sen tehoa, ei välttämättä synny enää lainkaan. NoFrost-teknologia vähentää jääkaapin sulattamistarvetta huomattavasti.

   Astianpesukone

   Pyykinpesukoneen lisäksi myös astianpesukone on kenties merkittävin arjen pelastaja. Jos käsintiskaaminen ei ole intohimosi, homman hoitava pesukone löytynee jo sinunkin keittiöstäsi. Erilaiset pesuohjelmat ovat olleet näiden koneiden arkipäivää jo vuosikymmeniä, mutta nykyteknologia on helpottanut tätä kotityötä edelleen. Täyttömäärät lupailevat jo jopa kuudentoista astiaston pesua kerralla! Aterinkoreja ei välttämättä ole enää ollenkaan, vaan niille on oma erillinen hylly. Astiakorien korkeutta voi säätää omiin tarkoituksiin sopivaksi, ja erilaiset suihkuvarsien ja korien asemoinnit saavat aikaan entistä parempia pesutuloksia.

   Ajastimen avulla voit ladata koneen illalla ja säätää käynnistyksen aamuksi. Energiansäästön lisäksi nykyaikaiset astianpesukoneet säästävät myös vettä. Melutaso on monissa laitteissa jo todella alhainen, eikä pesuohjelma häiritse esimerkiksi etätyötä tekevää.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Kodinkoneiden osto Summarumin lainahakemuskilpailutuksen avulla

   Nopea apu arjen helpottamiseen on Summarumin kautta haettava laina. Käyttökohdetta ei tarvitse perustella, eli voit käyttää lainan haluamiisi kodinkoneisiin tai vaikkapa lomamatkaan. Voit päättää itse, mihin käytät rahat. Hakuprosessi on yksinkertainen ja nopea, saat lainatarjoukset hetkessä ja valitsemasi lainan siirtäminen tilillesi tapahtuu yleensä samana päivänä. Aikaa siis säästyy kilpailutuksen jokaisessa vaiheessa. Et joudu lähestymään jokaista pankkia ja rahalaitosta erikseen, ja täyttämään niiden omia hakemuksia. Yhdellä hakemuksella tietosi lähtevät kymmenille lainantarjoajille, ja saat valmiiksi vertailukelpoisia tarjouksia, vaikka suoraan kotisohvalle.

   Saat lainatarjouksen antamalla toivomasi summan ja takaisinmaksuajan hakulomakkeeseemme. Lisäksi kysymme sinulta perustietojasi, joiden perusteella rahalaitokset ja pankit laskevat juuri sinun tietoihisi perustuvan lainatarjouksen. Tarjousten vertailu keskenään on helppoa, koska olemme panostaneet tarjousten helppolukuisuuteen ja lukujen esittämisen yksinkertaisuuteen. Kilpailutuksen tekeminen ei sido sinua vielä mihinkään. Voit tehdä kilpailutuksen nähdäksesi, millaista korkoa sinulle tarjotaan ja saadaksesi yleiskuvan tämänhetkisistä lainamarkkinoista.

   Summarumin lainakilpailutus on luotu nimenomaan suomalaisille kuluttajille, ja kilpailutukseen osallistuvat lainantarjoajat ovat luotettuja rahoituslaitoksia. Tarjouksissa esitetään kaikki oleellinen tieto ja luvut, eikä yllätyksiä tule piilokulujen muodossa.

   Jos päätät tarttua lainatarjoukseen, sitoutuminen lainaan syntyy sopimushetkellä. Hakemasi summa maksetaan tilillesi yleensä saman vuorokauden aikana, ja pääset tekemään heti tarvitsemasi ostokset. Ajan lisäksi säästä myös rahaa, sillä pääset valitsemaan lainatarjouksista itsellesi edullisimman.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja