Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Pienten lainojen yhdistäminen

Tee pienten lainojen yhdistäminen netissä – lainaa ilman vakuuksia 2000 – 60 000 €.

Tee pienten lainojen yhdistäminen netissä ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Yhdistelmälainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan vaihtoehdon pienten lainojen yhdistämiseen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Pienten lainojen yhdistäminen – tätä se tarkoittaa

Sinulla voi joskus tulla vastaan elämässäsi tilanne, jossa sinulla on useita pienempiä lainoja samanaikaisesti maksettavana. Useiden erillisten eräpäivien muistaminen saattaa tällaisissa tilanteissa unohtua ja voi olla vaikea muodostaa selkeää kokonaiskuvaa omasta taloudellisesta tilanteesta.

Pienten lainojen yhdistäminen auttaa silloin, kun tunnet jääväsi useamman pienlainan kanssa pulaan. Pienlainojen yhdistäminen on toimenpide, jossa useampi pienempi laina niputetaan yhdeksi lainaksi.


Löydä edullisin laina pienten lainojen yhdistämiseen

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan yhdistelylainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Pienten lainojen yhdistäminen – mitä hyötyä

Pienten lainojen yhdistäminen voi auttaa sinua muutamilla eri tavoilla. Alle on listattu erilaisia hyötyjä, joita pienten lainojen yhdistäminen voi tuoda tilanteeseesi.

 • Säästät korkokuluissa.
 • Saat ylimääräiset kulut pois.
 • Sinun on helpompi hallita talouttasi.

Monikaan ei välttämättä tiedä, että lainaa tarjoavilta yrityksiltä saattaa olla mahdollista saada matalampi korko yhdelle laajemmalle yhdistelylainalle. Siksi sinun kannattaa aina kilpailuttaa pienten lainojen yhdistelylaina, jotta edullisin mahdollinen vaihtoehto löytyy.

Lisäksi pienten lainojen yhdistäminen voi tuoda säästöjä poistamalla ylimääräisiä kuluja sekä laskutuksia. Useampi pienlaina saattaa kerryttää jokainen erikseen kuukausittaisia laskutuslisiä tai muita maksuja.

Pienten lainojen yhdistäminen poistaa ylimääräiset maksut, sillä  maksat tämän jälkeen hallinnointikuluja ainoastaan yhdestä laskusta.

Pienten lainojen yhdistäminen tuo siis useita erilaisia hyötyjä. Seuraavissa kappaleissa tarkastellaan vielä tarkemmin sitä, miten voit saada talouden hallintaasi apua yhdistämällä pienet lainasi.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Pienten lainojen yhdistäminen säästää rahaa

Pienten lainojen yhdistäminen mahdollistaa monesti pienemmän koron aiempiin lainoihin verrattuna. Merkittävimmät säästöt tulevat kuitenkin lainan muiden kulujen johdosta.

Useat eri lainat tarkoittavat sitä, että niistä maksetaan yleensä myös useita eri kuluja. Yhdistämällä pienet lainat yhdeksi, sinun tarvitsee maksaa lainan hallinnointikuluja enää ainoastaan yhdestä lainasta.

Alla olevasta taulukosta voidaan tarkastella esimerkkiä lainojen korkokulujen ulkopuolisista muista kuluista. Esimerkissä on kuvitteellinen henkilö, Oskari, jolla on neljä lainaa samanaikaisesti maksettavana ja hän maksaa jokaisesta erillisiä tilinhoitomaksuja sekä laskutuslisiä.

Tilinhoitomaksu (kk) Laskutuslisä (kk) Maksuaika Yhteissumma
Laina 1 5e 2e 4v 336e
Laina 2 6,5e 6,5e 3v 342e
Laina 3 6e 2,5e 5v 510e
Laina 4 4e 1e 2v 120e

Yllä olevasta taulukosta voidaan huomata, että säännölliset kuukausittaiset kustannukset kerryttävät ajan mittaan merkittävän lopullisen rahasumman maksettavaksi. Oskarille jää neljästä lainastaan maksettavaksi 1 302 euroa.

Oskari päättää kuitenkin yhdistää pienet lainansa yhdeksi ja neuvottelee itselle neljän vuoden takaisinmaksuajan, 5 euron tilinhoitomaksun sekä 2 euron laskutuslisän.

Tilinhoitomaksu (kk) Laskutuslisä (kk) Maksuaika Yhteissumma
Yhdistelmälaina 5e 2e 5v 966e

Näin ollen Oskarille jääkin maksettavaksi 966 euroa. Pienten laskujen yhdistäminen tuo siis tässä esimerkkitapauksessa huikean 336 euron taloudellisen säästön.


Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Pienten lainojen yhdistäminen – helpompi talouden hallinta

Pienten lainojen yhdistäminen voi auttaa sinua talouden hallinnassa, ja parhaimmillaan jopa katkaista velkakierteen kokonaan. Yhdistämällä pienet lainat voit helpottaa taloudenpitoa arjessasi  muun muassa seuraavin keinoin:

 • selkeys omista menoista
 • vähemmän eräpäiviä muistettavana
 • pienempi stressi talousasioista

Selkeys omista menoista

Useiden pienten lainojen samanaikainen takaisin maksaminen saattaa monesti hämärtää käsitystä omasta taloudellisesta tilanteesta. Mikäli pieniä laskuja tippuu postiluukusta säännöllisesti, voi sinun olla haastavaa pysyä kärryillä kuukausittaisista menoistasi. Se on ymmärrettävää.

Pienten lainojen yhdistäminen auttaa sinua pysymään paremmin kärryillä omista kuukausittaisista menoista. Yhdestä yhdistelmälainasta voit nähdä selvästi, kuinka paljon rahaa sinulla kuluu kuukausittain lainan lyhentämiseen.

Tämän tiedon avulla henkilökohtaisen budjetin luominen on myös mahdollista, mikä voi auttaa talousvaikeuksien kanssa.

Ainoastaan yksi eräpäivä muistettavana

Pienten lainojen yhdistäminen mahdollistaa myös sen, että sinulla on lainojen lyhennysten kanssa ainoastaan yksi eräpäivä muistettavana. Kulutusluottojen yhdistäminen kannattaa siis tässäkin mielessä.

Mikäli lyhennät samaan aikaan useita pienlainoja, saattaa useampien pienten lainojen eräpäivät olla ripoteltu pitkin kuukautta. Monesti maksuvaikeudet alkavat siitä, ettet pysy enää laskujen eräpäivissä mukana.

Pienten lainojen yhdistäminen muuttaa useammat laskut yhdeksi laajemmaksi kokonaisuudeksi. Kun jäljelle jää vain yksi järjestelylaina, myös laskujen eräpäivät yhdistyvät, ettei sinun tarvitse enää muistaa kuin yksi eräpäivä.

Vähemmän stressiä

Epätietoisuus omasta taloudellisesta tilanteesta voi aiheuttaa usealle merkittävästi stressiä.

Vinkki

Pienten lainojen yhdistäminen mahdollistaa, että tiedät tarkasti paljonko rahaa menee kuukausittain lainojen lyhennykseen.

Kun oma taloudellinen tilanteesi ei ole enää epämääräinen, voit kohdentaa paremmin energiasi myös sen kehittämiseen. Pienempi stressi on elämänlaadun kannalta oleellinen tekijä, joten henkisen tilanteen kohentumista ei voida ylenkatsoa.

Siksi lainan uudelleenjärjestely on monin tavoin järkevä ratkaisu.

Yhdistä pienet lainat näin

Pienten lainojen yhdistäminen onnistuu Summarumin avulla nopeasti ja turvallisesti. Toimi näin:

 1. Laske budjettisi huomioiden siinä tarkasti kaikki tulot ja menot. Muista yrittää varautua myös yllättäviin kuluihin.
 2. Täytä hakemus pienten lainojen yhdistämiselle sivustollamme.
 3. Lähetä hakemuksesi meille.
 4. Mikäli täytät rahoitusyhtiöiden kriteerit, saat ensimmäisiä tarjouksia sähköpostiisi jopa parin minuutin sisällä.
 5. Vertaile kaikki tarjoukset rauhassa.
 6. Hyväksy paras vaihtoehto ja yhdistä pienet lainat yhdeksi kokonaisuudeksi.

Muista, että hakemuksen tekeminen ja lähettäminen kauttamme ei vielä sido sinua mitenkään. Saamasi tarjoukset raukeavat, jos et hyväksy niitä.

Kuka voi yhdistää pienet lainansa?

Jotta voit yhdistää pienet lainasi, sinun tulee täyttää tiettyjä kriteereitä. Näit ovat:

 • täysi-ikäisyys
 • säännölliset palkka- tai eläketulot
 • vakituinen osoite Suomessa
 • puhtaat luottotiedot.

Pienten lainojen yhdistäminen rinnakkaishakijan kanssa

Pienten lainojen yhdistäminen on mahdollista toteuttaa myös rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija toimii lainaa hakiessa hintaa laskevana tekijänä.

Pienten lainojen yhdistäminen yhdessä rinnakkaishakijan kanssa vähentää lainan myöntämisen riskitasoa, jolla on laskeva vaikutus myös lainan hintaan.

Rinnakkaishakijana voi toimia esimerkiksi lainaa hakevan avo- tai aviopuoliso. Rinnakkaishaku onnistuu usein myös perheenjäsenen, kuten sisaruksen tai vanhemman kanssa.

Pienten lainojen yhdistäminen – ota tämä huomioon

Löytääksesi edullisimman mahdollisen yhdistelylainan, sinun tulee aina kilpailuttaa lainatarjoukset. Kilpailuttamisen avulla voit saada lainatarjouksia useilta eri yhtiöiltä yhden pankin tai lainanmyöntäjän sijaan.

Kilpailuttaessasi yhdistelmälainan Summarumin lainapalveluiden kautta sinun on mahdollista löytää edullisin pienten lainojen yhdistäminen.

Lainojen kilpailutus on helppo ja nopeasti toteutettavissa. Täytät vain tietosi lomakkeeseemme,  ja alamme selvittää eri pankkien sekä rahoitusyhtiöiden tarjoamia vaihtoehtoja.

Sinun ei tarvitse sitoutua lainoja kilpailuttaessa vielä mihinkään hankintaan, joten kilpailutus on mahdollista toteuttaa ilman lopullista lainapäätöstä.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Kokemuksia pienten lainojen yhdistämisestä

Keräsimme suomalaisten kokemuksia pienten lainojen yhdistämisestä. Kokemuksista nousi esiin muutamia toisteisia asioita liittyen pienempien lainojen yhdistämiseen yhdeksi laajemmaksi kokonaisuudeksi.

Yksi suurimmista esiin nousseista asioista oli koettu tuntemus siitä, että lainoista maksetut kokonaiskustannukset vähenivät.

“Kyllä pieniä lainoja kannattaa ihan perusmatematiikan perusteella yhdistellä. Monta pikalainaa tuo kalliit korkokulut, yksi yhdistelylaina kohtuukulut. Jää rahaa muuhunkin elämään.”

“Yhdistelylainan hyöty on siinä, että maksat vain yhtä lainaa sen 20 lainan sijasta. Jo pelkästään se säästö mitä saa lainanhoitokuluista on huomattava. Muusta säädöstä ja stressistä nyt puhumattakaan, jos täytyy lainailla takaisin kun rahat ei enää riitä elämiseen. Sen lisäksi, jos joudut pinteeseen lainan takaisinmaksun kanssa, niin on vain yksi luotonantaja, jonka kanssa joutuu neuvottelemaan.”

Useat kokemuksiaan jakaneista nostivat esiin myös lainan takaisinmaksamisen selkeyden. Yleinen kokemus oli, että lainojen takaisinmaksaminen selkiytyi merkittävästi, kun lainaa maksettiin takaisin ainoastaan yhteen osoitteeseen useamman sijaan.

Alla on poimittuna kommentti liittyen siihen, miten erästä henkilöä oli auttanut lainojen yhdistäminen.

“Mulle oli pienten lainojen yhdistely hyvä asia. Jotenkin henkisesti helpompaa kun tulee vaan 1 lasku mieluummin kun 5. Välillä joku myöhästyy ja joutuu maksamaan siitä muistutusmaksuja. Kannattaa olla tarkkana mitä yhtiötä käyttää lainoissa koska kulut on erilaisia”

Vaikka pienten lainojen yhdistäminen sisältää useita etuja sekä hyötyjä, tulee sinun lukea tarkasti sopimusehdot läpi ja huolehtia, että tiedät mitä olet allekirjoittamassa.

Monissa tapauksissa kuitenkin suomalaisten kuluttajien kokemukset osoittavat, että pienten lainojen yhdistäminen voi olla hyödyllistä sen hetkisestä tilanteesta riippuen.

Monella meistä on osamaksuja, joita on helppo ottaa, mutta monesti vaikea maksaa takaisin järkevästi. Silloin osamaksujen yhdistäminen on fiksua.

Pienten lainojen yhdistäminen – hyödynnä lainalaskuria

Joissakin tilanteissa saattaa olla vaikea vertailla mahdollisen yhdistelylainan sekä aikaisempien lainojen välisiä kuluja. Sinulla saattaa olla alustava ajatus siitä, että useiden pienten lainojen yhdistäminen tulisi todennäköisesti edullisemmaksi.

Moni ei kuitenkaan välttämättä osaa tulkita riittävän hyvin lainan avainmuuttujia osatakseen arvioida tätä. Tällaisissa tilanteissa eräs toimiva apukeino saattaa olla lainalaskurin hyödyntäminen.

Lainalaskuri on työkalu, jonka avulla sinun on mahdollista arvioida lainan todellisia kustannuksia muutamien eri avainmuuttujien avulla. Lainalaskuriin syötetään lainan perustiedot kuten

 1. lainasumma
 2. laina-aika
 3. korkoprosentti
 4. lainan mahdolliset muut kulut.

Tämä paljastaa varsin nopeasti sen millaiset säästöt yhdistelylaina voi sinulle tuoda.

Tämän jälkeen laskuri antaa sinulle arvion lainasta seuraavien avainasioiden muodossa

 • arvioitu kuukausilyhennyksen määrä
 • todellinen vuosikorko
 • lainan kokonaiskustannukset
 • koron osuus kokonaiskustannuksista

Yllä olevien muuttujien avulla sinun on mahdollista saada aiempaa realistisempi kokonaiskuva hakemasta lainastasi. Lisääntynyt tieto saattaa mahdollistaa sen, että sinun on helpompi toteuttaa pienten lainojen yhdistäminen aiempaa paremmin hankintaperustein.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Hyödyt ja mahdolliset riskit

Hyödyt Riskit
Pienten lainojen yhdistäminen voi säästää merkittävän summan rahaa. Jos et yhdistä pieniä lainoja yhdeksi kokonaisuudeksi, maksat todennäköisesti paljon ylimääräisiä kuluja lainoistasi.
Monet rahoitusyhtiöt tarjoavat pienten lainojen yhdistämistä jolloin saat tehtyä kilpailutuksen. Mikäli et kilpailuta tarjouksia, et löydä edullisinta vaihtoehtoa.
Summarumin pienten lainojen yhdistämisen kilpailuttaminen on sinulle maksutonta.
Kilpailuttaminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Yhdistä pienet lainat yhdeksi isoksi ja säästä kuluissa

Yhdistä pienet lainat yhdeksi, helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi, niin pysyt paremmin kärryillä taloudestasi, säästät rahaa lainakuluissa ja stressaat vähemmän raha-asioista.

Tuntuuko, että et tiedä mihin kaikkialle rahasi hupenevat? Onko sinulla useampia pieniä lainoja päällekkäin? Onko sinulla useita suoraveloituksia samanaikaisesti?

Tee raha-asioiden suursiivous, ja heivaa turhat suoratoistopalvelut tai muut tilaukset, jos et niitä käytä. Se on hyvä startti säästämiselle, josta voitkin siirtyä seuraavaksi pienten lainojen yhdistämiseen.

 1. Sinun kannattaa kartoittaa lainalaskurin avulla kuinka paljon päällekkäiset pienet lainat sinulle maksavat kuukaudessa korkojen, lainanhoitomaksujen ja laskutuslisien muodossa. Saatat yllättyä kuinka paljon niistäkin voi kertyä.
 2. Tämän jälkeen laske yhteen pienet lainat ja tee lainojen kilpailutus vastaavalla lainasummalla.
 3. Saat sähköpostiisi lainatarjouksia jo samana päivänä. Valitse niistä parhaan lainatarjouksen ehdot.
 4. Syötä parhaan lainatarjouksen ehdot lainalaskuriin, ja laske siitä koituvat kokonaiskustannukset.
 5. Vertaa lainat niin, että katsot uuden lainan kokonaiskustannuksia suhteessa pienten lainojen kustannuksiin. Saatat yllättyä kuinka suuria säästöjä pienten lainojen yhdistäminen voi mahdollistaa sinulle.
 6. Yhdistä pienet lainat yhdeksi isoksi lainaksi ja näe, kuinka taloutesi muuttuu selkeämmäksi ja laina lyhenee nopeammin.

LUE SEURAAVAKSI: Miten päästä veloista eroon

Pienten lainojen yhdistäminen – Usein kysyttyä

Miksi pienet lainat kannattaa yhdistää?
Pienet lainat kannattaa yhdistää, sillä sen avulla kuluttajan on mahdollista säästää merkittäviä rahasummia sekä helpottaa henkilökohtaista talouden hallintaansa.
Miten yhdistän pienet lainat?
Pienet lainat yhdistät helposti Summarumin lainapalveluiden kautta. Pienten lainojen yhdistäminen on helppoa ja käy Summarumin palveluiden avulla nopeasti. Kuluttajan tarvitsee ainoastaan syöttää nykyisten lainojensa tiedot sekä omat tietonsa ja Summarum kilpailuttaa yhdistelylainat kuluttajan puolesta.
Missä voin yhdistää pienet lainat?
Kuluttaja voi yhdistää pienet lainansa useiden eri palveluntarjoajien kautta. Yhdistelylainat kannattaa kuitenkin aina kilpailuttaa edullisimman hinnan löytämiseksi - tämän voit tehdä myös Summarumin kautta.