Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Pienten lainojen yhdistäminen

   Tee pienten lainojen yhdistäminen netissä – lainaa ilman vakuuksia 2000 – 60 000 €.

   Tee pienten lainojen yhdistäminen netissä ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Yhdistelmälainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan vaihtoehdon pienten lainojen yhdistämiseen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Pienten lainojen yhdistäminen – tätä se tarkoittaa

   Sinulla voi joskus tulla vastaan elämässäsi tilanne, jossa sinulla on useita pienempiä lainoja samanaikaisesti maksettavana. Useiden erillisten eräpäivien muistaminen saattaa tällaisissa tilanteissa unohtua ja voi olla vaikea muodostaa selkeää kokonaiskuvaa omasta taloudellisesta tilanteesta.

   Pienten lainojen yhdistäminen auttaa silloin, kun tunnet jääväsi useamman pienlainan kanssa pulaan. Pienten lainojen yhdistäminen on toimenpide, jossa useampi pienempi laina niputetaan yhdeksi lainaksi.


   Löydä edullisin laina pienten lainojen yhdistämiseen

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan yhdistelylainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Pienten lainojen yhdistäminen – mitä hyötyä

   Pienten lainojen yhdistäminen voi auttaa sinua muutamilla eri tavoilla. Alle on listattu erilaisia hyötyjä, joita pienten lainojen yhdistäminen voi tuoda tilanteeseesi.

   • Säästät korkokuluissa
   • Ylimääräiset kulut pois
   • Sinun on helpompi hallita talouttasi

   Monikaan ei välttämättä tiedä, että lainaa tarjoavilta yrityksiltä saattaa olla mahdollista saada matalampi korko yhdelle laajemmalle yhdistelylainalle. Siksi sinun kannattaa aina kilpailuttaa yhdistelylaina, jotta edullisin mahdollinen laina löytyy.

   Lisäksi pienten lainojen yhdistäminen voi tuoda säästöjä poistamalla ylimääräisiä kuluja sekä laskutuksia lainasta. Useampi pienlaina saattaa kerryttää jokainen erikseen kuukausittaisia laskutuslisiä tai muita maksuja.

   Pienten lainojen yhdistäminen poistaa ylimääräiset maksut, sillä  maksat tämän jälkeen lainan hallinnointikuluja ainoastaan yhdestä laskusta.

   Pienten lainojen yhdistäminen tuo siis useita erilaisia hyötyjä. Seuraavissa kappaleissa tarkastellaan vielä tarkemmin sitä, miten voit saada talouden hallintaasi apua yhdistämällä pienet lainasi.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Pienten lainojen yhdistäminen säästää rahaa

   Kuten edellisessä kappaleessa mainittiin pienten lainojen yhdistäminen mahdollistaa monesti pienemmän koron aiempiin lainoihin verrattuna. Merkittävimmät säästöt tulevat kuitenkin lainan muiden kulujen johdosta.

   Useat eri lainat tarkoittavat sitä, että niistä maksetaan yleensä myös useita eri kuluja. Yhdistämällä pienet lainat yhdeksi, sinun tarvitsee maksaa lainan hallinnointikuluja enää ainoastaan yhdestä lainasta.

   Alla olevasta taulukosta voidaan tarkastella esimerkkiä lainojen korkokulujen ulkopuolisista muista kuluista. Esimerkissä on kuvitteellinen henkilö, Oskari, jolla on neljä lainaa samanaikaisesti maksettavana ja hän maksaa jokaisesta erillisiä tilinhoitomaksuja sekä laskutuslisiä.

   Tilinhoitomaksu (kk) Laskutuslisä (kk) Maksuaika Yhteissumma
   Laina 1 5e 2e 4v 336e
   Laina 2 6,5e 6,5e 3v 342e
   Laina 3 6e 2,5e 5v 510e
   Laina 4 4e 1e 2v 120e

   Yllä olevasta taulukosta voidaan huomata, että säännölliset kuukausittaiset kustannukset kerryttävät ajan mittaan merkittävän lopullisen rahasumman maksettavaksi. Oskarille jää neljästä lainastaan maksettavaksi 1 302 euroa.

   Oskari päättää kuitenkin yhdistää pienet lainansa yhdeksi ja neuvottelee itselle neljän vuoden takaisinmaksuajan, 5 euron tilinhoitomaksun sekä 2 euron laskutuslisän.

   Tilinhoitomaksu (kk) Laskutuslisä (kk) Maksuaika Yhteissumma
   Yhdistelmälaina 5e 2e 5v 966e

   Näin ollen Oskarille jääkin maksettavaksi 966 euroa. Pienten laskujen yhdistäminen tuo siis tässä esimerkkitapauksessa huikean 336 euron taloudellisen säästön.


   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Pienten lainojen yhdistäminen – helpompi talouden hallinta

   Pienten lainojen yhdistäminen voi auttaa sinua talouden hallinnassa, ja parhaimmillaan jopa katkaista velkakierteen kokonaan. Yhdistämällä pienet lainat, se voi helpottaa taloudenpitoa arjessasi  muun muassa seuraavin keinoin:

   • Selkeys omista menoista
   • Vähemmän eräpäiviä muistettavana
   • Pienempi stressi talousasioista

   Selkeys omista menoista

   Useiden pienten lainojen samanaikainen takaisin maksaminen saattaa monesti hämärtää käsitystä omasta taloudellisesta tilanteesta. Mikäli pieniä laskuja tippuu postiluukusta säännöllisesti, voi sinun olla haastavaa pysyä kärryillä kuukausittaisista menoistaan. Se on ymmärrettävää.

   Pienten lainojen yhdistäminen auttaa sinua pysymään paremmin kärryillä omista kuukausittaisista menoista. Yhdestä yhdistelmälainasta voit nähdä selvästi, kuinka paljon rahaa sinulla kuluu kuukausittain lainan lyhentämiseen.

   Tämän tiedon avulla henkilökohtaisen budjetin luominen on myös mahdollista, mikä voi auttaa talousvaikeuksien kanssa.

   Ainoastaan yksi eräpäivä muistettavana

   Pienten lainojen yhdistäminen mahdollistaa myös sen, että sinulla on lainojen lyhennysten kanssa ainoastaan yksi eräpäivä muistettavana. Kulutusluottojen yhdistäminen kannattaa siis tässäkin mielessä.

   Mikäli lyhennät samaan aikaan useita pienlainoja, saattaa useampien pienten lainojen eräpäivät olla ripoteltu pitkin kuukautta. Monesti maksuvaikeudet alkavat siitä, ettet pysy enää laskujen eräpäivissä mukana.

   Pienten lainojen yhdistäminen muuttaa useammat laskut yhdeksi laajemmaksi kokonaisuudeksi. Näin myös laskujen eräpäivät yhdistyvät, ettei sinun tarvitse enää muistaa kuin yksi eräpäivä.

   Vähemmän stressiä

   Epätietoisuus omasta taloudellisesta tilanteesta voi aiheuttaa usealle merkittävästi stressiä. Pienten lainojen yhdistäminen mahdollistaa, että tiedät tarkasti paljonko rahaa menee kuukausittain lainojen lyhennykseen.

   Kun oma taloudellinen tilanne ei ole enää epämääräinen, voitkin kohdentaa paremmin energiasi myös sen kehittämiseen. Pienempi stressi on ihmisen elämänlaadun kannalta oleellinen tekijä, joten henkisen tilanteen kohentumista ei voida ylenkatsoa.

   Pienten lainojen yhdistäminen rinnakkaishakijan kanssa

   Pienten lainojen yhdistäminen on mahdollista toteuttaa myös rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija toimii lainaa hakiessa hintaa laskevana tekijänä.

   Pienten lainojen yhdistäminen yhdessä rinnakkaishakijan kanssa vähentää lainan myöntämisen riskitasoa, jolla on laskeva vaikutus myös lainan hintaan.

   Rinnakkaishakijana lainaa hakiessa voi toimia esimerkiksi lainaa hakevan henkilön avo- tai aviopuoliso. Rinnakkaishaku onnistuu usein myös perheenjäsenen, kuten sisaruksen tai vanhemman kanssa.

   Pienten lainojen yhdistäminen – ota tämä huomioon

   Löytääksesi edullisimman mahdollisen yhdistelylainan, sinun tulee aina kilpailuttaa lainatarjoukset. Kilpailuttamisen avulla voit vastaanottaa lainatarjouksia useilta eri lainan tarjoajilta yhden pankin tai lainanmyöntäjän sijaan.

   Kilpailuttaessasi yhdistelmälainan Summarumin lainapalveluiden kautta, sinun on mahdollista löytää edullisin yhdistelmälaina.

   Lainojen kilpailutus on helppo ja nopeasti toteutettavissa. Täytät vain tietosi meidän lainan kilpailutuspalvelun lomakkeeseen, niin meidän yhteistyökumppanimme selvittää eri pankkien sekä rahalaitoksien tarjoamia vaihtoehtoja.

   Sinun ei tarvitse sitoutua lainoja kilpailuttaessa vielä mihinkään hankintaan, joten kilpailutus on mahdollista toteuttaa ilman lainojen lopullista hankkimista.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Kokemuksia pienten lainojen yhdistämisestä

   Keräsimme suomalaisten kokemuksia pienten lainojen yhdistämisestä. Kokemuksista nousi esiin muutamia toisteisia asioita liittyen pienempien lainojen yhdistämiseen yhdeksi laajemmaksi kokonaisuudeksi.

   Yksi suurimmista esiin nousseista asioista oli koettu tuntemus siitä, että ihmisten lainoista maksamat kokonaiskustannukset vähenivät.

   “Kyllä lainoja kannattaa ihan perusmatematiikan perusteella yhdistellä. Monta pikalainaa tuo kalliit korkokulut, yksi yhdistelylaina kohtuukulut. Jää rahaa muuhunkin elämään.”

   “Yhdistelylainan hyöty on siinä, että maksat vain yhtä lainaa sen 20 lainan sijasta. Jo pelkästään se säästö mitä saa lainanhoitokuluista on huomattava. Muusta säädöstä ja stressistä nyt puhumattakaan, jos täytyy lainailla takaisin kun rahat ei enää riitä elämiseen. Sen lisäksi, jos joudut pinteeseen lainan takaisinmaksun kanssa, niin on vain yksi luotonantaja, jonka kanssa joutuu neuvottelemaan.”

   Useat kokemuksiaan jakaneista ihmisistä nostivat esiin myös lainan takaisinmaksamisen selkeyden. Yleinen kokemus oli, että lainojen takaisinmaksaminen selkiytyi merkittävästi, kun lainaa maksettiin takaisin ainoastaan yhteen osoitteeseen useamman sijaan.

   Alla on poimittuna kommentti liittyen siihen, miten erästä henkilöä oli auttanut lainojen yhdistäminen.

   “Mulle oli lainojen yhdistely hyvä asia. Jotenkin henkisesti helpompaa kun tulee vaan 1 lasku mieluummin kun 5. Välillä joku myöhästyy ja joutuu maksamaan siitä muistusmaksuja. Kannattaa olla tarkkana mitä yhtiötä käyttää lainoissa koska kulut on erilaisia”

   Kuten yllä oleva henkilön kommentti myös osoittaa, että kannattaa siis aina toimia lainamarkkinoilla harkiten. Vaikka pienten lainojen yhdistäminen sisältää useita etuja sekä hyötyjä, tulee sinun lukea tarkasti sopimusehdot läpi ja huolehtia, että tiedät mitä olet allekirjoittamassa.

   Monissa tapauksissa kuitenkin ihmisten kokemukset osoittavat, että pienten lainojen yhdistäminen voi olla hyödyllistä sen hetkisestä tilanteesta riippuen.

   Monella meistä on osamaksuja, joita on helppo ottaa, mutta monesti vaikea maksaa takaisin järkevästi. Silloin osamaksujen yhdistäminen on fiksua.

   Pienten lainojen yhdistäminen – hyödynnä lainalaskuria

   Joissakin tilanteissa saattaa olla vaikea vertailla mahdollisen yhdistelylainan sekä aikaisempien lainojen välisiä kuluja. Sinulla saattaa olla alustava ajatus siitä, että useiden pienten lainojen yhdistäminen tulisi todennäköisesti edullisemmaksi.

   Moni ei kuitenkaan välttämättä osaa tulkita riittävän hyvin lainan avainmuuttujia osatakseen arvioida tätä. Tällaisissa tilanteissa eräs toimiva apukeino saattaa olla lainalaskurin hyödyntäminen.

   Lainalaskurin avulla sinun on mahdollista arvioida lainan todellisia kustannuksia muutamien eri avainmuuttujien avulla. Lainalaskuriin syötetään lainan perustiedot, kuten lainasumma, laina-aika, korkoprosentti sekä lainan mahdolliset muut kulut. Tämä paljastaa varsin nopeasti, millaiset säästöt yhdistelylaina voi sinulle tuoda.

   Tämän jälkeen laskuri antaa sinulle arvion lainasta seuraavien avainasioiden muodossa

   • Arvioitu kuukausilyhennyksen määrä
   • Todellinen vuosikorko
   • Lainan kokonaiskustannukset
   • Koron osuus kokonaiskustannuksista

   Yllä olevien muuttujien avulla sinun on mahdollista saada aiempaa realistisempi kokonaiskuva hakemasta lainastasi. Lisääntynyt tieto saattaa mahdollistaa sen, että sinun on helpompi toteuttaa pienten lainojen yhdistäminen aiempaa paremmin hankintaperustein. Lainojen yhdistely kannattaa aina, etenkin kun sen tekee fiksusti.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Yhdistä pienet lainat yhdeksi isoksi ja säästä kuluissa

   Yhdistä pienet lainat yhdeksi, helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi, niin pysyt paremmin kärryillä taloudestasi, säästät rahaa lainakuluissa ja stressaat vähemmän raha-asioista.

   Tuntuuko, että et tiedä mihin kaikkialle rahasi hupenevat? Onko sinulla useampia pieniä lainoja päällekkäin? Onko sinulla useita suoraveloituksia samanaikaisesti?

   Tee raha-asioiden suursiivous, ja heivaa turhat suoratoistopalvelut tai muut tilaukset, jos et niitä käytä. Se on hyvä startti säästämiselle, josta voitkin siirtyä seuraavaksi pienten lainojen yhdistämiseen.

   1. Sinun kannattaa kartoittaa lainalaskurin avulla, kuinka paljon päällekkäiset pienet lainat sinulle maksavat kuukaudessa korkojen, lainanhoitomaksujen ja laskutuslisien muodossa. Saatat yllättyä kuinka paljon niistäkin voi kertyä.
   2. Tämän jälkeen yhteenlaske pienet lainat ja tee lainojen kilpailutus vastaavalla lainasummalla.
   3. Saat sähköpostiisi lainatarjouksia jo samana päivänä. Valitse niistä parhaan lainatarjouksen ehdot.
   4. Syötä parhaan lainatarjouksen ehdot lainalaskuriin, ja laske siitä koituvat kokonaiskustannukset.
   5. Vertaa lainat niin, että katsot uuden lainan kokonaiskustannuksia suhteessa pienten lainojen kustannuksiin. Saatat yllättyä kuinka suuria säästöjä pienten lainojen yhdistäminen voi mahdollistaa sinulle.
   6. Yhdistä pienet lainat yhdeksi isoksi lainaksi ja näe, kuinka taloutesi muuttuu selkeämmäksi ja laina lyhenee nopeammin.

   Pienten lainojen yhdistäminen – Usein kysyttyä

   Miksi pienet lainat kannattaa yhdistää?
   Pienet lainat kannattaa yhdistää, sillä sen avulla kuluttajan on mahdollista säästää merkittäviä rahasummia sekä helpottaa henkilökohtaista talouden hallintaansa.
   Miten yhdistän pienet lainat?
   Pienet lainat yhdistät helposti Summarumin lainapalveluiden kautta. Pienten lainojen yhdistäminen on helppoa ja käy Summarumin palveluiden avulla nopeasti. Kuluttajan tarvitsee ainoastaan syöttää nykyisten lainojensa tiedot sekä omat tietonsa ja Summarum kilpailuttaa yhdistelylainat kuluttajan puolesta.
   Missä voin yhdistää pienet lainat?
   Kuluttaja voi yhdistää pienet lainansa useiden eri palveluntarjoajien kautta. Yhdistelylainat kannattaa kuitenkin aina kilpailuttaa edullisimman hinnan löytämiseksi - tämän voit tehdä myös Summarumin kautta.