Pienten lainojen yhdistäminen

Pienten lainojen yhdistäminen käy hetkessä ja sen jälkeen et enää maksu useita päällekkäisiä lainakuluja vain vaan yhden lainan kulut lyhennyksineen.  Lue alta, miten pienet lainat voi yhdistää ja mitä hyötyjä siitä on?
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Pienten lainojen yhdistäminen – tätä se tarkoittaa

   Kuluttajalle saattaa tulla joskus elämässään vastaan tilanne, jossa henkilöllä on useita pienempiä lainoja samanaikaisesti maksettavana. Useiden erillisten eräpäivien muistaminen saattaa tällaisissa tilanteissa unohtua ja kuluttajan voi olla vaikea muodostaa kokonaiskuvaa taloudellisesta tilanteestaan.

   Pienten lainojen yhdistäminen auttaa silloin, kun kuluttaja tuntee jäävänsä useamman pienlainan kanssa pulaan. Pienten lainojen yhdistäminen on toimenpide, jossa useampi pienempi laina niputetaan yhdeksi lainaksi.


   Miksi yhdistää lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen yhdistäminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   HAE YHDISTELYLAINAA

   Summarum Logo


    

   Pienten lainojen yhdistäminen – hyödyt kuluttajalle

   Pienten lainojen yhdistäminen voi auttaa kuluttajaa muutamilla eri tavoilla. Alle on listattu erilaisia hyötyjä, joita pienten lainojen yhdistäminen voi kuluttajan tilanteeseen tuoda.

   • Säästöt korkokuluissa
   • Ylimääräiset kulut pois
   • Helpompi talouden hallinta

   Moni kuluttaja ei välttämättä tiedä, että lainaa tarjoavilta yrityksiltä saattaa olla mahdollista saada matalampi korko yhdelle laajemmalle yhdistelylainalle. Kuluttajan kannattaa aina kilpailuttaa yhdistelylaina, jotta edullisin mahdollinen laina löytyy.

   Lisäksi pienten lainojen yhdistäminen voi tuoda säästöjä poistamalla ylimääräisiä kuluja sekä laskutuksia lainasta. Useampi pienlaina saattaa kerryttää jokainen erikseen kuukausittaisia laskutuslisiä tai muita maksuja.

   Pienten lainojen yhdistäminen poistaa ylimääräiset maksut, sillä kuluttaja maksaa tämän jälkeen lainan hallinnointikuluja ainoastaan yhdestä laskusta.

   Pienten lainojen yhdistäminen tuo siis useita erilaisia hyötyjä. Seuraavissa kappaleissa tarkastellaan vielä tarkemmin sitä, miten kuluttaja voi saada talouden hallintaansa apua yhdistämällä pienet lainansa.

   Pienten lainojen yhdistäminen säästää rahaa

   Kuten edellisessä kappaleessa mainittiin pienten lainojen yhdistäminen mahdollistaa monesti pienemmän koron aiempiin lainoihin verrattuna. Merkittävimmät säästöt tulevat kuitenkin lainan muiden kulujen johdosta.

   Useasta lainasta maksetaan yleensä myös useita eri kuluja. Yhdistämällä pienet lainat yhdeksi, kuluttaja maksaa lainan hallinnointikuluja enää ainoastaan yhdestä lainasta.

   Alla olevasta taulukosta voidaan tarkastella esimerkkiä lainojen korkokulujen ulkopuolisista muista kuluista. Esimerkissä kuluttajalla on neljä lainaa samanaikaisesti maksettavana ja henkilö maksaa jokaisesti erillisiä tilinhoitomaksuja sekä laskutuslisiä.

   Tilinhoitomaksu (kk) Laskutuslisä (kk) Maksuaika Yhteissumma
   Laina 1 5e 2e 4v 336e
   Laina 2 6,5e 6,5e 3v 342e
   Laina 3 6e 2,5e 5v 510e
   Laina 4 4e 1e 2v 120e

   Yllä olevasta taulukosta voidaan huomata, että säännölliset kuukausittaiset kustannukset kerryttävät ajan mittaan merkittävän lopullisen rahasumman maksettavaksi. Kuluttajalle jää neljästä lainastaan maksettavaksi 1 302 euroa.

   Kuluttaja päättää kuitenkin yhdistää pienet lainansa yhdeksi ja neuvottelee itselle neljän vuoden takaisinmaksuajan, 5 euron tilinhoitomaksun sekä 2 euron laskutuslisän.

   Tilinhoitomaksu (kk) Laskutuslisä (kk) Maksuaika Yhteissumma
   Yhdistelmälaina 5e 2e 5v 966e

   Kuluttajalle jää näin ollen maksettavaksi 966 euroa. Pienten laskujen yhdistäminen tuo siis kuluttajalle esimerkkitapauksessa 336 euron taloudellisen säästön.


   Pienten lainojen yhdistäminen – helpompi talouden hallinta

   Pienten lainojen yhdistäminen voi auttaa kuluttajaa talouden hallintansa kanssa ja parhaimmillaan jopa katkaista kuluttajan velkakierteen kokonaan. Pienten lainojen yhdistäminen helpottaa kuluttajan talouden hallintaa muun muassa seuraavin keinoin

   • Selkeys omista menoista
   • Vähemmän eräpäiviä muistettavana
   • Pienempi stressi talousasioista

   Selkeys omista menoista

   Useiden pienten lainojen samanaikainen takaisin maksaminen saattaa monesti hämärtää kuluttajan käsitystä omasta taloudellisesta tilanteestaan. Mikäli pieniä laskuja tippuu postiluukusta säännöllisesti, voi henkilön olla haastavaa pysyä kärryillä kuukausittaisista menoistaan.

   Pienten lainojen yhdistäminen auttaa kuluttajaa pysymään paremmin kärryillä omista kuukausittaisista menoista. Yhdestä yhdistelmälainasta kuluttaja näkee selvästi kuinka paljon rahaa henkilöllä kuluu kuukausittain lainan lyhentämiseen.

   Tämän tiedon avulla henkilökohtaisen budjetin luominen on myös mahdollista, mikä voi auttaa talousvaikeuksien kanssa.

   Ainoastaan yksi eräpäivä muistettavana

   Pienten lainojen yhdistäminen mahdollistaa myös sen, että kuluttajalla on lainojen lyhennysten kanssa ainoastaan yksi eräpäivä muistettavana.

   Mikäli kuluttaja lyhentää samaan aikaan useita pienlainoja, saattaa useampien pienten lainojen eräpäivät olla ripoteltu pitkin kuukautta.Monesti maksuvaikeudet alkavat siitä, ettei kuluttaja pysy enää mukana laskujensa eräpäivistä.

   Pienten lainojen yhdistäminen muuttaa useammat laskut yhdeksi laajemmaksi kokonaisuudeksi. Näin myös laskujen eräpäivät yhdistyvät, eikä kuluttajan tarvitse enää muistaa kuin yksi eräpäivä.

   Vähemmän stressiä

   Epätietoisuus omasta taloudellisesta tilanteesta saattaa aiheuttaa kuluttajalle monissa tapauksissa merkittävästi stressiä. Pienten lainojen yhdistäminen mahdollistaa, että kuluttaja tietää tarkasti paljonko rahaa menee kuukausittain lainojen lyhennykseen.

   Kun oma taloudellinen tilanne ei ole enää epämääräinen, voi kuluttaja kohdentaa paremmin energiansa myös sen kehittämiseen. Pienempi stressi on ihmisen elämänlaadun kannalta oleellinen tekijä, joten henkisen tilanteen kohentumista ei voida ylenkatsoa.

   Pienten lainojen yhdistäminen rinnakkaishakijan kanssa

   Pienten lainojen yhdistäminen on mahdollista toteuttaa myös rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija toimii lainaa hakiessa hintaa laskevana tekijänä.

   Pienten lainojen yhdistäminen yhdessä rinnakkaishakijan kanssa vähentää lainan myöntämisen riskitasoa, jolla on laskeva vaikutus myös lainan hintaan.

   Rinnakkaishakijana voi kuluttajan hakiessa lainaa toimia esimerkiksi lainaa hakevan henkilön avo- tai aviopuoliso. Rinnakkaishaku onnistuu usein myös perheenjäsenen, kuten sisaruksen tai vanhemman kanssa.

   Pienten lainojen yhdistäminen – ota tämä huomioon

   Löytääkseen edullisimman mahdollisen yhdistelylainan, kuluttajan tulee aina kilpailuttaa lainatarjoukset. Kilpailuttamisen avulla kuluttaja vastaanottaa lainatarjouksia useilta eri lainan tarjoajilta yhden pankin tai rahalaitoksen sijaan.

   Kilpailuttaessaan yhdistelmälainan Summarumin lainapalveluiden kautta, kuluttajan on mahdollista löytää edullisin yhdistelmälaina.

   Lainojen kilpailutus on helppo ja nopeasti toteutettavissa. Lainaa hakeva henkilö lähettää tiedot haluamastaan lainasta kilpailuttavalle taholle ja kilpailuttaja selvittää eri pankkien sekä rahalaitoksien tarjoamia vaihtoehtoja.

   Kuluttaja ei sitoudu lainoja kilpailuttaessa vielä mihinkään hankintaan, joten kilpailutus on mahdollista toteuttaa ilman lainojen lopullista hankkimista.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Kokemuksia pienten lainojen yhdistämisestä

   Keräsimme suomalaisten kuluttajien kokemuksia pienten lainojen yhdistämisestä. Kokemuksista nousi esiin muutamia toisteisia asioita liittyen pienempien lainojen yhdistämiseen yhdeksi laajemmaksi kokonaisuudeksi.

   Yksi kuluttajilta esiin nousseista asioista oli koettu tuntemus siitä, että kuluttajan lainoista maksamat kokonaiskustannukset vähenivät.

   “Kyllä lainoja kannattaa ihan perusmatematiikan perusteella yhdistellä. Monta pikalainaa tuo kalliit korkokulut, yksi yhdistelylaina kohtuukulut. Jää rahaa muuhunkin elämään.”

   “Yhdistelylainan hyöty on siinä, että maksat vain yhtä lainaa sen 20 lainan sijasta. Jo pelkästään se säästö mitä saa lainanhoitokuluista on huomattava. Muusta säädöstä ja stressistä nyt puhumattakaan, jos täytyy lainailla takaisin kun rahat ei enää riitä elämiseen. Sen lisäksi, jos joudut pinteeseen lainan takaisinmaksun kanssa, niin on vain yksi luotonantaja, jonka kanssa joutuu neuvottelemaan.”

   Useat kokemuksiaan jakaneista kuluttajista nostivat esiin myös lainan takaisinmaksamisen selkeyden. Yleinen kokemus oli, että lainojen takaisinmaksaminen selkiytyi merkittävästi, kun lainaa maksettiin takaisin ainoastaan yhteen osoitteeseen useamman sijaan.

   Alla on poimittuna kommenti liittyen siihen, miten erästä kuluttajaa oli auttanut lainojen yhdistäminen.

   “Mulle oli lainojen yhdistely hyvä asia. Jotenkin henkisesti helpompaa kun tulee vaan 1 lasku mielummin kun 5. Välillä joku myöhästyy ja joutuu maksamaan siitä muistusmaksuja. Kannattaa olla tarkkana mitä yhtiötä käyttää lainoissa koska kulut on erilaisia”

   Kuten yllä oleva kuluttajan kommentti myös osoittaa, kannattaa kuluttajan aina toimia lainamarkkinoilla harkiten. Vaikka pienten lainojen yhdistäminen sisältää useita etuja sekä hyötyjä, tulee kuluttajan lukea tarkasti sopimusehdot läpi ja huolehtia, että henkilö tietää mitä hän allekirjoittaa.

   Monissa tapauksissa kuitenkin kuluttajien kokemukset osoittavat, että pienten lainojen yhdistäminen voi olla hyödyllistä kuluttajan sen hetkisestä tilanteesta riippuen.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Pienten lainojen yhdistäminen – hyödynnä lainalaskuria

   Joissakin tilanteissa kuluttajan saattaa olla vaikea vertailla mahdollisen yhdistelylainan sekä jo omaavansa lainojen välisiä kuluja. Kuluttajalla saattaa olla alustava ajatus siitä, että useiden pienten lainojen yhdistäminen tulisi todennäköisesti edullisemmaksi.

   Moni henkilö ei kuitenkaan välttämättä osaa tulkita riittävän hyvin lainan avainmuuttujia osatakseen arvioida tätä. Tällaisissa tilanteissa eräs toimiva apukeino saattaa olla lainalaskurin hyödyntäminen.

   Lainalaskurin avulla kuluttajan on mahdollista arvioida lainan todellisia kustannuksia muutamien eri avainmuuttujien avulla. Lainalaskuriin syötetään lainan perustiedot, kuten lainasumma, laina-aika, korkoprosentti sekä lainan mahdolliset muut kulut.

   Tämän jälkeen laskuri arvioi kuluttajalle lainasta seuraavat avainmuuttujat.

   • Arvioitu kuukausilyhennyksen määrä
   • Todellinen vuosikorko
   • Lainan kokonaiskustannukset
   • Koron osuus kokonaiskustannuksista

   Yllä olevien muuttujien avulla kuluttajan on mahdollista saada aiempaa realistisempi kokonaiskuva harkitsemansa lainan kustannuksista. Lisääntynyt tieto saattaa mahdollistaa sen, että kuluttajan voi olla mahdollista toteuttaa pienten lainojen yhdistäminen aiempaa paremmin hankintaperustein.

   Usein kysyttyä

   Miksi pienet lainat kannattaa yhdistää?
   Pienet lainat kannattaa yhdistää, sillä sen avulla kuluttajan on mahdollista säästää merkittäviä rahasummia sekä helpottaa henkilökohtaista talouden hallintaansa.
   Miten yhdistän pienet lainat?
   Pienet lainat yhdistät helposti Summarumin lainapalveluiden kautta. Pienten lainojen yhdistäminen on helppoa ja käy Summarumin palveluiden avulla nopeasti. Kuluttajan tarvitsee ainoastaan syöttää nykyisten lainojensa tiedot sekä omat tietonsa ja Summarum kilpailuttaa yhdistelylainat kuluttajan puolesta.
   Missä voin yhdistää pienet lainat?
   Kuluttaja voi yhdistää pienet lainansa useiden eri palveluntarjoajien kautta. Yhdistelylainat kannattaa kuitenkin aina kilpailuttaa edullisimman hinnan löytämiseksi.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi pienten lainojen yhdistämistä sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen