Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Moottorikelkan rahoitus

   Moottorikelkan rahoitus – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa moottokelkan rahoitukseen ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Moottorikelkan rahoitus 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan moottorikelkan rahoitukseen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainaa moottorikelkan rahoitukseen jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa moottorikelkan rahoitukseen luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa moottorikelkan rahoitukseen helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa moottorikelkan rahoitukseen 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat moottorikelkan rahoitukseen helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa moottorikelkan rahoitukseen.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa moottorikelkan rahoitukseen. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina moottorikelkan rahoitukseen.

   Kilpailuttamalla lainat moottorikelkan rahoitukseen netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa moottorikelkan rahoitukseen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina moottorikelkan rahoitukseen netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan moottorikelkan rahoitukseen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota moottorikelkan rahoitukseen liittyvän lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen moottorikelkan rahoitukseen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina moottorikelkan rahoitukseen heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan moottorikelkan rahoitukseen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina moottorikelkan rahoitukseen maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Moottorikelkan rahoitusvaihtoehdot

   Suurin osa moottorikelkan omistajista pitää moottorikelkkaa harrastusvälineenä. Pohjois-Suomessa se on useissa talouksissa talvisin pääkulkuneuvo. Tästä syystä käteisen rahan sitominen moottorikelkkaan ei välttämättä ole se järkevin vaihtoehto, sillä ajoaika on Suomessa suhteellisen lyhyt. Senpä vuoksi myös edullisempi käytetty moottorikelkka kannattaa hankkia rahoituksella ja pilkkoa maksut pidemmälle aikajaksolle.

   Rahoituslaitokset ja jotkut pankit tarjoavat vakuudetonta lainaa. Sitä on helppoa hakea ja helppo myös saada. Hakeminen onnistuu kätevästi netissä. Sen sijaan vakuudellinen laina on useimmiten vain pankin myöntämää pankkilainaa, johon vaaditaan vakuuksia tai henkilötakaaja. Hakemisprosessi on monimutkaisempaa paperien täyttämisineen ja jopa konttorissa voi joutua käymään useammankin kerran. Myöskään lainan saaminen ei ole taattua.

   Vakuudettomassa lainassa korko on isompi verrattuna vakuudelliseen lainaan. Siksi kannattaakin kiinnittää huomiota lainan todelliseen korkoon, sillä se pitää sisällän nimelliskoron lisäksi myös avaus-ja tilinhoitomaksuja.

   Moottorikelkkalaina netistä

   Jos ei halua hakea vakuudellista pankkilainaa, tällöin on syytä kääntyä netin puoleen ja etsiä sieltä se kaikista edullisin lainoja tarjoava moottorikelkan rahoittaja. Lainamarkkinat ovat nykyään aika pirstalaiset ja oma pankkikaan ei aina ole välttämättä se edullisin vaihtoehto rahoittaa moottorikelkkaa tai mitä tahansa muutakaan ajoneuvoa.

   Netti on pullollaan eri rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat hyviä lainatarjouksia. Se saattaa kuitenkin aiheuttaa epävarmuutta ja valinnan vaikeutta. Senpä vuoksi onkin hyvä ensin kilpailuttaa laina. Se on helppo tehdä lainanvälityspalvelun kautta eikä vie kauan aikaa.

   Hakemuksen täyttämisen jälkeen ensimmäinen lainatarjous on sähköpostissa jo muutaman tunnin kuluttua. Tosin siihen ei kannata heti tarttua, vaan on hyvä myös odottaa ja katsoa muutkin tarjoukset löytääkseen sen edullisimman lainan. Kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota lainan korkoon ja muihin lainaehtoihin.

   Lainatarjouksen saapumisesta on yleensä viikko aikaa tutustua tarjoukseen. Tämä ei kuitenkaan vielä sido mihinkään ja tarjouksen voi huoletta hylätä, jos se ei miellytä.

   Jos sopiva moottorikelkkalainatarjous osuu kohdalle, siihen kannattaa tietysti tarttua. Se hyväksytään pankkitunnusten avulla. Tämän jälkeen raha onkin tilillä yleensä jo saman päivän aikana. Lainan siirtoaika voi tosin vaihdella riippuen lainantarjoajan ja hakijan pankkipalveluista, mutta tyypillisesti se on tilillä viimeistään seuraavana päivänä.

   On siis tärkeää kilpailuttaa lainat, sillä se säästää aikaa ja rahaa. Se myös mahdollistaa löytää moottorikelkan rahoittamiseen sen kaikista edullisimman vaihtoehdon. Kilpailuttaminen ja lainan hakeminen eivät siis sido vielä mihinkään siinä vaiheessa ja ne ovat lisäksi maksuttomia. Joten kilpailuttaminen kannattaa.

   Moottorikelkan rahoitus – Lainaa moottorikelkan ostoon

   Yksi kalliisiin kertainvestointeihin lukeutuva kohde on moottorikelkka. Investoinnin kalleutta lisää entisestään se, että ajokausi on Suomessa suhteellisen lyhyt. Tämän vuoksi moottorikelkan hyöty päiväkohtaista hintaa kohden kasvaa entistä suuremmaksi.

   Henkilöautoon verrattuna ajopäiviä tulee vähän, sillä autolla voi ajaa ympäri vuoden säästä riippumatta. Sopivin ratkaisu kertainvestoinnille on rahoitus, jolla hankintakulut voidaan helposti jaksottaa vaikka useammalle vuodelle.

   Vähän käytetyille moottorikelkoille hintaa voi tulla jopa useita tuhansia euroja ja uusimpien ja kalleimpien kelkkojen hinta voi ylittää reippaasti yli 20 000 euroa. Tällainen rahamäärä tuntuu suurelta kenestä tahansa, sillä suurin moottorikelkan käyttäjäryhmä on harrastekelkkailijat.

   Tämän vuoksi onkin järkevää hankkia edullinen rahoitus, minkä avulla kustannukset voi jaksottaa pitemmälle maksuajalle. Rahoitusta tarjoaa pankit ja rahoituslaitokset.

   Rahoituksella ostettavat moottorikelkat ovat yleensä uudehkoja, koska monet saattavat käyttää kelkkaa vain yhden kauden ajan ja myydä sen sitten eteenpäin. Moottorikelkkoihin on saatavilla myös hyviä rahoituksia sen iästä huolimatta. Ne eivät uutenakaan maksa kuitenkaan miljoonia, joten käytettyjä moottorikelkkoja saa pitkälti hyvään ja edulliseen hintaan yksityiseltä.

   Uusi moottorikelkka rahoituksella

   Pari viimeistä vuotta ovat olleet monelle taloudelle pandemian vuoksi koettelemuksen vuosia. Irtisanomiset ja lomautukset ovat vaikuttaneet monen budjettiin heikentävällä tavalla ja tämän vuoksi harrastukset ovat voineet jäädä vähemmälle tai loppua kokonaan. Moottorikelkkailu ei poikkea tästä tilanteesta, sillä moottorikelkat, varusteet, vakuutukset ja bensiini ovat nykyään kalliita.

   Rahoituksella on mahdollista pilkkoa moottorikelkan ja varusteiden hankintakuluja pidemmällekin aikavälille, mutta bensan hintaan se ei vaikuta. Tämä ei myöskään poista sitä tosiasiaa, että kulut ovat myös yhä korkeat. Ne eivät katoa minnekään, vaikka hankkisi uuden moottorikelkan lainalla. Lainarahalla kulut nousevat edelleen korkojen sekä avaus-ja laskutusmaksujen kanssa.

   Kokonaissumma ei tunnu kuitenkaan niin suurelle lainarahaa käytettäessä. Suurikaan sijoitus ei tunnu kokonaisuudessaan niin kauhealle kun sitä maksaa pienissä kuukausierissä. Senpä vuoksi lainan hakemista kannattaa vakavasti harkita kun suunnittelee moottorikelkan ostamista.

   Rahoitusta varusteisiin

   Vaikka pelkän moottorikelkan hankinta on itsessään jo suuri investointi, on syytä huomioida, että mukaan tulee myös muita kuluja. Uutta moottorikelkkaa hankkiessa on huolto-ohjelmalle varattava tietyn suuruinen summa rahaa. Sillä jos huolto-ohjelmaa ei noudata, tällöin takuu myös raukeaa.

   Rahoitukseen on syytä varata hiukan joustoa ja pelivaraa, siksi että huoltokulut pystyy kattamaan eikä ne jää tekemättä rahoituksen puutteen vuoksi. Huolletulla kelkalla on luonnollisesti parempi jälleenmyyntiarvo, joka kannattaa ehdottomasti huomioida. Lisäksi huollettu moottorikelkka on parempi saada myydyksi myöhemmässä vaiheessa.

   Moottorikelkan lisävarusteet lisäävät myös kuluja. Laadukas kypärä kuuluu ehdottomasti vakiovarusteisiin. Hyvällä kypärällä on hintaa, mutta sen hankinnassa ei kannata alkaa kitsastelemaan. Lisäksi ajopuku, hanskat, alusasut ja neopreeni kasvosuojat kasvattavat lisäkulujen summaa yllättävällä tavalla. Laadukkaiden ajovarusteiden ansiosta moottorikelkkailu on miellyttävää haastavissakin olosuhteissa lisäten samalla ajonautintoa.

   Sopiva kelkka sopivaan hintaan

   Moottorikelkan ostoa suunniteltaessa kannattaa ensin miettiä, millaista moottorikelkkaa tarvitsee. Pitääkö sen olla esimerkiksi lyhyt vai pitkä tai uusi vai vanha. Moottorikelkkojen tarjonta on runsasta, joten jokaiseen makuun löytyy varmasti se sopivin vaihtoehto.

   Rahoituksen tarvetta on syytä miettiä jo siinä vaiheessa, kun kelkan etsintää ollaan aloittamassa. Onko lainantarve esimerkiksi 25 000 vai 15 000? Summilla on eroa ja laina-ajan kestäessä kauemmin korot ja kulut luonnollisesti kasvata siinä rinnalla.

   Tämä onkin hyvä syy, miksi moottorikelkan laina olisi syytä kilpailuttaa, aivan samalla tavalla kuin mikä muukin tahansa laina. Kilpailutuksella voi säästää jopa huomattavan summan rahaa.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Liikkeestä vai yksityiseltä?

   Lainan saamiseen vaikuttaa osaltaan se, onko moottorikelkka tarkoitus hankkia uutena vai käytettynä. Lisäksi vaikutusta on myös sillä, aikooko sen ostaa liikkeestä vai yksityiseltä.

   Liikkeet kauppaavat mitä todennäköisemmin moottorikelkan oston tai vaihdon yhteydessä omia kulutusluottojaan tai muita erilaisia joustorahoja. Ennen kuin tällaiseen syöttiin tarttuu, kannattaa tarkistaa sen ehdot ja kulut. Näissä saattaakin olla huomattavan suuria eroja ja näin ollen kulut koitua todella suuriksi. Todennäköisesti laina on mahdollista saada edullisemmin kilpailuttamalla kaikki lainat. Se voi tuoda huomattavaa säästöä esimerkiksi viiden vuoden luottoajan puitteissa.

   Moottorikelkkoja voi myös etsiä joko paikallisista myymälöistä tai netistä, mutta miksei jopa perinteisestä lehdessä olevasta rivi-ilmoituksesta. Joskus myös suhteiden ja puskaradion kautta voi tärpätä. Sen sijaan yksityiseltä moottorikelkkaa ostettaessa ei ole oikeastaan muita rahoitusvaihtoehtoja, kuin kääntyä oman pankin puoleen tai hakea rahoitusta yksityiseltä rahoituslaitokselta, mutta sitä ennen olisi syytä kilpailuttaa lainat.

   Kilpailutuksen voi tehdä helposti ja nopeasti netissä lainanvälityspalvelun sivustolla vain yhdellä hakemuksella. Ja mikä parasta, se on lisäksi ilmaista, eikä se sido mihinkään.

   Muita lainoja kulkuvälineille