Vakuudeton laina

Vakuudeton laina kannattaa hakea Summarumin kautta, sillä se on helppoa tehdä suoraan verkossa. Summarumin hakemuksen kautta voi säästää niin aikaa kuin tuntuvia summia rahaakin!
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Mikä on vakuudeton laina?

   Laina ilman vakuuksia eli vakuudeton laina on yksi lainojen mutkattomimmista muodoista.

   Vakuudeton laina pankista voi myös olla helppo vaihtoehto, jos sitä haetaan oman pankin kautta, mutta muista vähintään tehdä lainavertailua!

   Vakuudettomalla lainalla tarkoitetaan nimensä mukaisesti sellaista lainaa, jonka saamiseksi lainanhakijan ei tarvitse asettaa lainalle erilaisia vakuuksia tai lainantakaajaa. Hakija voi hakea vakuudetonta lainaa erilaisiin hankintoihin ilman vakuuksia, hakijan ei siis tarvitse asettaa omaisuuttaan niin sanotusti pantiksi.

   Täältä voit lukea lisää lainan hakemisesta ilman takaajia. 

   Vakuudeton laina eroaakin vakuudellisesta lainasta siinä, että vakuudellisessa lainassa lainanhakijan tulee esittää pankille erilaisia vakuuksia, kuten omistusasunto tai kesämökki.

   Vakuudettoman lainan etuna on, että lainaa voi saada henkilö, jolla ei ole asettaa lainalle suuria vakuuksia. Henkilöltä vaaditaan kuitenkin maksukykyä ja kunnollista taloudenhoitoa, jotta vakuudetonta lainaa voi saada.

   Lainan lyhennys tapahtuu kuukausierissä, joiden suuruus määrittyy lainasumman ja lainan takaisinmaksuajan perusteella. Kannattaakin valita itselle sopiva lyhennyssumma, jotta kuukaudessa jää rahaa elämiseen ja muihin kuluihin, kuten sähköön tai vakuutuksiin.


   Löydä edullisin vakuudeton laina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan vakuudettoman lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Vakuudeton laina Summarumin kautta

   Summarum on omassa liiketoiminnassaan erikoistunut juuri vakuudettomien lainojen kilpailuttamiseen. Tavalliselle henkilöasiakkaalle Summarumin palvelujen käyttö on täysin maksutonta.

   Voit kilpailuttaa lainalaskurillamme juuri itsellesi edullisimman vakuudettoman lainan vain muutamassa minuutissa. Lainalaskurimme huomio tärkeimmät lainaan liittyvät tekijät, kuten lainasumman ja laina-ajan ja pyytää tämän jälkeen yli 30 eri lainantarjoajalta lainatarjousta näiden tietojen pohjalta. Täytät toisin sanoen vai yhden lomakkeen ja me hoidamme loput.

   Lainanhakijana sinun ei tarvitse sitoutua tai tarttua lainatarjouksiin, vaan voit edelleen miettiä mitä teet lainan suhteen. Kynnys lainalaskurin käyttöön on siten olematon. Laskuri auttaa sinua jo lainan harkintavaiheessa arvioimaan lainan todellista hintaa.

   Suunnittele vakuudettoman lainan kustannukset

   Lainan kilpailutus on vaihe, jossa hakija voi vaikuttaa laina-aikaan, kuukausieriin ja valita sopivan lainasumman. Kaikki nämä vaikuttavat vakuudettoman lainan kustannuksiin, joten etukäteen on hyvä suunnitella millaista lainaa on järkevää hakea. Mieti samalla omaa rahatilannettasi lainahakemusta täyttäessäsi.

   Voit käyttää vakuudettoman lainan kulujen ja takaisinmaksun suunnittelussa Summarumin lainalaskuria.

   Joustavuus on vakuudettoman lainan bonus, sillä sen voi maksaa milloin tahansa maksusuunnitelmaa nopeammassa aikataulussa. Kuukausierän suuruutta ja maksuvapaita kuukausia voi myös muuttaa lainaehtojen mukaisesti. Perehdythän aina tarkasti lainaehtoihin.

   Vakuudeton laina:

   • Lainasumma 2000-60 000€ – Lainasumma ja laina-aika määräävät kuukausierän suuruuden.
   • Laina-aika 1-15 vuotta – Kun tilanne sallii, maksa pois suunnitelmaa nopeammin ja säästä rahaa.
   • Ei vakuuksia – Vakuudettomalle lainalle ei tarvitse asettaa takaajaa tai vakuuksia.
   • Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä – Yhteishakijan kanssa on mahdollisuus saada paremmat lainaehdot.
   • Yksilöllinen korko – Lainan korko määrittyy hakijan profiilin perusteella. Hyvin hoidetulla taloudella parantaa mahdollisuuksiaan saada edullinen vakuudeton laina.
   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Mihin vakuudetonta lainaa haetaan?

   Onko edessä kodin remontti? Iskikö autokuume ja tarvitset edullista autolainaa? Kannattaako lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi?

   Vakuudettoman lainan yksi parhaista puolista on, että lainaa voi hakea ja käyttää edellä mainittujen lisäksi vapaasti mihin tahansa muuhun tarkoitukseen. Vakuudetonta lainaa hakiessa on kuitenkin ilmoitettava lainantarjoajalle lainan käyttötarkoitus, vaikkei se kuitenkaan lukitse sen käyttötarkoitusta.

   Vakuudeton pikalaina

   Niin kutsuttuja pikavippejä ei tänä päivänä ole enää olemassa. Pikalainaa voi kyläkin hakea ilman vakuuksia, vaikka pienempiäkin määriä. Vaikka pikalaina voi olla käsitteenä hyvin lähellä pikavippiä, ne eivät ole sama asia.

   Vakuudeton pikalaina järjestyy aivan yhtä helposti, kuin tavallinen vakuudeton laina. Vaikka tarvitsisit lainan hyvin nopealla aikataululla, voit edelleen täyttää saman hakemuksen Summarumin kautta pikalainojen kilpailuttamiseksi.

   Monessa tapauksessa vakuudetonta lainaa haetaan vain pieniä määriä ja lyhyeksi aikaa. Näitäkin lainoja voi toisaalta kutsua yhtä lailla pikalainoiksi.

   Vakuudettomien lainojen vertailu

   Vakuudetonta lainaa voi hakea pankista ja helposti verkossa eri rahoitusyhtiöiltä.

   Vakuudettoman lainan vertailu on kannattavaa tehdä, sillä ajallisesti se ei vie kauaa, mutta sillä voi saada jopa tuhansien eurojen säästöt, kun valitsee lainalle edullisimman koron.

   Vertaa lainat Summarumin palvelussa: lainavertailun avulla voi kilpailuttaa vakuudettoman lainan halvimman koron usealta eri rahoitusyhtiöltä ja pankilta. Palvelumme yhteistyökumppanit hoitavat vertailun puolestasi.

   Todellinen vuosikorko on luku, joka kannattaa lainavertailua tehdessä painaa muistiin, sillä se määrää lainasta aiheutuvat kustannukset. Pelkkä nimelliskorko ei kerro todellisen vuosikoron tapaan, mitä muita kuluja lainaan voi koron lisäksi liittyä.

   Esimerkiksi jos yksi pankki mainostaa 8 prosentin nimelliskorkoa lainalleen mainoslauseella “meiltä edullisin korko” ja toinen luotonmyöntäjä taas 10 prosentin todellista vuosikorkoa. Tämä ei vielä kerro kumpi laina tulee halvemmaksi.

   Valitse edullisin vakuudeton laina siis todellisen vuosikoron perusteella.

   Vakuudetonta lainaa pankista

   Vakuudetonta lainaa on mahdollista hakea monista pankeista henkilön omilla verkkopankkitunnuksilla, vaikka lainanhakija ei itse olisikaan kyseisen pankin asiakas.

   Tällaisia pankkeja, joista muiden pankkien asiakkaat voivat hakea vakuudetonta lainaa ovat esimerkiksi Aktia, S-pankki, POP Pankki ja Nordea.

   Pankkien tarjoamien vakuudettomien lainojen korot liikkuvat aina 4 prosentista 15 prosenttiin, ja koska koroissa on näin paljon eroja, on tärkeää, että lainanhakija vertailee aina lainatarjouksia keskenään. Lue täältä kuinka vuoden 2021 väliaikainen korkokatto on vaikuttanut lainojen korkoihin.

   Löydä itselle sopiva vakuudeton laina – huomioi nämä asiat!

   • Millaiset ehdot ja koron pankki on valmis lainalle myöntämään?
   • Kuinka nopea lainan hakuprosessi on?
   • Kuinka varmaa on, että lainaa voi saada?
   • Jos lainaa halutaan hakea omasta pankista, voiko sen keskittämisestä hyötyä esimerkiksi bonuspisteiden tai muiden rahanarvoisten etujen kautta?

   Lainanhakijan rahatilanne vaikuttaa

   Useimmilla pankeilla myös vakuudettoman lainan lopullinen korko määräytyy hakijan taloudellisen taustan ja varallisuuden mukaan, mutta joissakin pankeissa on tarjolla myös kiinteäkorkoista vakuudetonta lainaa. Yhteishakijan kanssa voi parantaa mahdollisuuksiaan saada edullista lainaa.

   Vertailemalla eri pankkien lainatarjouksia keskenään, lainanhakijan on mahdollista löytää lainatarjousten keskuudesta markkinoiden kilpailukykyisin korko juuri omaan tarpeeseen.

   Lisäksi ennen lainan nostamista on tärkeää selvittää, miten esimerkiksi korkotason nousu tai laina-ajan muuttaminen vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin; mielessä kannattaa siis pitää, että mitä lyhyemmän laina-ajan ja suuremmat kuukausierät lainalle pystytään ottamaan, sitä enemmän myös lainan kuluissa voidaan säästää.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Vakuudettoman lainan keskittäminen

   Monet aloittavat lainanhaun aina omasta pankista, mikä on oikeastaan hyvä ajatus, sillä esimerkiksi pitkäaikaiset omistaja-asiakkaat voivat saada omasta pankista hyvinkin kilpailukykyisen koron.

   Esimerkiksi Nordean Premium-asiakkaana lainanhakijan on mahdollista neuvotella vakuudettomalle lainalleen huomattavasti markkinoiden keskivertoa edullisempi korko.

   Lainan keskittäminen omaan pankkiin, esimerkiksi OP:hen tai S-pankkiin, taas kerryttää lainanhakijalle bonuksia, joita voi sittemmin käyttää esimerkiksi tilinhoitokulujen maksamiseen.

   Onko sinulla useita lainoja?

   Lainojen yhdistämisessä kannattaa ilman muuta selvittää, onko mahdollista saada omasta pankista vakuudetonta lainaa lainojen yhdistämiseksi yhdeksi lainaksi.

   Näin saat yhdistettyä lainasi ja lainojen hoito sujuu huomattavasti helpommin ja uusi yhdistelylainasi kerryttää bonuksia, mikäli omassa pankissasi on sellainen järjestelmä käytössä. Lue lisää yhdistelylainasta täältä.

   Mistä edullisin korko vakuudettomaan lainaan?

   Vakuudettoman lainan korko voi tulla yllättävänkin edulliseksi, kunhan muistat vertailla ja kilpailuttaa lainat.

   Edullisin korko on monella mielessä lainaa hakiessa, mutta pelkkää korkoa ei kuitenkaan kannata tuijottaa, sillä on tärkeää, että lainan ehdot vastaavat ennen kaikkea lainanhakijan omia tarpeita. Tästä syystä lainaa ei ensinnäkään tule hakea sen enempää kuin sitä tarvitaan.

   Samalla lainanhakijan on hyvä miettiä tarkkaan jo etukäteen, kuinka pitkän laina-ajan hän voi lainalle ottaa ja kuinka suuri lainan takaisinmaksun kuukausierä voi olla ilman, että se vaikuttaisi merkittävällä tavalla hänen kuukausittaisiin menoihinsa.

   Lainanhakijan kannattaa myös selvittää pankille kunnolla kaikki tulonsa ja menonsa sekä valmistella realistinen ja täsmällinen lainan takaisinmaksusuunnitelma.

   Vaikka vakuudettoman lainan hakeminen onnistuu kokonaan verkossa ja itse hakuprosessi on nopea, kannattaa hakemuksen täyttämiseen käyttää riittävästi aikaa tarjoten samalla pankille mahdollisimman tarkat tiedot omista tuloistaan ja menoistaan.

   Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että mitä paremmaksi pankki määrittelee lainanhakijan takaisinmaksukyvyn, sitä kilpailukykyisemmällä korolla vakuudetonta lainaa on myös mahdollista saada.

   Lisäksi lainatarjouksia tulee aina ehdottomasti vertailla ja pelkän nimelliskoron sijasta huomiota kannattaa kiinnittää ennen kaikkea lainatarjouksen todelliseen vuosikorkoon.

   Vakuudettoman lainan hakeminen

   Vakuudettoman lainan hakeminen on tänä päivänä hyvin nopeaa ja helppoa, ja rahat voidaan maksaa lainansaajan tilille jo saman vuorokauden sisällä. Vakuudettoman lainan saamiseen pankit esittävät muutamia ehtoja ja esimerkiksi hakijan luottotiedot ja tulotaso tarkistetaan aina.

   Vakuudetonta lainaa haetaan helposti verkossa. Lainanhakija täyttää pankin sivuilla lainahakemuksen ja lähettää sen tarvittavine liitteineen eteenpäin. Pankki voi tässä vaiheessa olla vielä yhteydessä hakijaan, jos hakemuksesta puuttuu tärkeitä tietoja, mutta yleensä hyväksytty lainapäätös on mahdollista saada lähes heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

   Tämän prosessin nopeuteen vaikuttaakin se, kuinka tarkat tiedot hakija on pystynyt hakemuksessaan tarjoamaan, joten on tärkeää, että lainahakemus käydään tarkasti läpi ennen hakemuksen lähettämistä.

   Pankin lainatarjous ei koskaan sido lainanhakijaa ottamaan juuri kyseistä lainaa. Juuri tämän menetelmän ansiosta hakija voi lähettää lainahakemuksia useille eri pankeille samaan aikaan ja näin vertailla eri lainatarjouksia keskenään.


   Miksi kilpailuttaa vakuudettomat lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen vakuudettoman lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Vakuudettomien lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Vakuudeton laina heti tilille

   Vakuudettoman lainan yksi parhaita puolia on ehdottomasti se, että lainapäätöksen saa nopeasti. Parhaimmillaan rahat voivat olla tilillä jo seuraavana pankkipäivänä.

   Vakuudetonta lainaa haetaan usein nopeaan tarpeeseen, jolloin halutaan laina heti tilille.  Vakuudettoman lainan hakuprosessia nopeuttaa automaattinen päätöksentekoprosessi, minkä vuoksi hakijat valitsevat usein vakuudettoman lainan.

   Lainan vakuuden arvon mittaaminen ja käsittely vie aina aikansa, mutta vakuudettoman lainan kohdalla tätä vaihetta ei luonnollisesti ole.

   Äkillinen remontin tarve, rikkoutuneen kodinkoneen tai auton korjaaminen tai uusiminen ovat yleisiä tilanteita, jolloin halutaan vakuudeton laina heti tilille.

   Toinen hyvä seikka sen lisäksi, että vakuudettoman lainan saa heti tilille, on se asia, ettei pankki tai muu lainantarjoaja voi määrätä, mitä vakuudettoman lainan rahoilla tehdään.

   On esimerkiksi mahdollista ottaa vakuudetonta remonttilainaa auton ostoon tai käyttää autolainan rahat veneen tai moottoripyörän ostoon, jos mieli sattuukin muuttumaan.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Yleistä lainoista

   Laina voi olla joko vakuudellinen ja vakuudeton. Vakuudellisia lainoja ovat esimerkiksi opintolaina ja asuntolaina. Vakuudettomiksi lainoiksi taas luetellaan erilaiset kulutusluotot, joustoluotot ja pikalainat.

   Vakuudetonta lainaa voidaan hakea periaatteessa mihin tahansa tarpeeseen, eikä pankki juurikaan kysele perään, mitä kyseisellä lainalla tullaan loppujen lopuksi hankkimaan.

   Vakuudellisen lainan tapauksessa taas vakuutena toimii yleensä lainalla ostettava kohde, eli esimerkiksi auto, moottoripyörä tai asunto, jolloin hakijan tulee selvittää pankille tarkemmin, millaiseen käyttötarkoitukseen vakuudellista lainaa tullaan hakemaan.

   Hakuprosessin ja vertailun helppous viehättää

   Koska vakuudettoman lainan saamiseksi hakijan ei tarvitse esittää erillisiä vakuuksia, sen hakuprosessi on todella helppo ja nopea ja tapahtuu usein kokonaan verkossa.

   Lainaa hakeva henkilö voi saada vakuudettoman lainan hyvinkin nopeasti. Jos hakijan antamat tiedot ovat kunnossa ja hän täyttää pankin asettamat kriteerit vakuudettoman lainan saamiseksi, hyväksytty lainapäätös on mahdollista saada heti, jolloin lainarahat maksetaan tilille parhaimmassa tapauksessa jopa saman vuorokauden aikana.

   Vakuudetonta lainaa voi hakea samaan aikaan useammasta eri pankista ja se on kannattavaakin, sillä tällä tapaa hakija voi vertailla eri pankkien lainatarjouksia keskenään nopeasti.

   Tässä mielessä vertailu kannattaa tietysti suorittaa netissä toimivan lainavertailupalvelun avulla.

   Esimerkkejä vakuudettomista lainoista

   Usein kysyttyä

   Mikä on vakuudeton laina?
   Lainaa, jonka saamiseksi lainanhakijan ei tarvitse asettaa lainalle erillisiä vakuuksia tai takaajia.
   Miten vakuudeton laina kannattaa kilpailuttaa?
   Etsinnässä halvin korko lainalle? Vakuudeton laina kannattaa kilpailuttaa yhdellä hakemuksella lainavertailupalvelumme kautta.
   1. Täytä lainahakemus ja lähetä.
   2. Yhteistyökumppanimme hakevat lainatarjoukset usealta eri rahalaitokselta sinun puolestasi.
   3. Saat sähköpostiisi lainatarjoukset, joista voit poimia parhaan.
   4. Hyväksytyn lainatarjouksen jälkeen voit nostaa lainan tilillesi jopa seuraavana päivänä.
   Mistä edullisin korko lainalle?

   Edullisinta korkoa etsivän kannattaa muistaa, että lainan kustannuksista saa parhaimman kuvan todellisen vuosikoron perusteella.

   Alhainen nimelliskorko ei välttämättä takaa edullista lainaa, sillä lainan kokonaiskulut muodostuvat koron lisäksi monesti myös lainanhoito- ja perustamismaksuista.

   Kilpailuta edullisin korko lainallesi Summarumin lainojen vertailupalvelun kautta.

   Mistä vakuudetonta lainaa edullisesti?
   Vakuudetonta lainaa voi hakea pankista ja eri rahalaitoksista. Hakemisen yhteydessä kannattaa aina kilpailuttaa useita erilainantarjoajia keskenään edullisimman lainan löytämiseksi.
   Miten vakuudeton laina eroaa vakuudellisesta?
   Vakuudettomat lainat ovat tyypillisesti kulutusluottoja. Vakuudellisissa lainoissa hakijan tulee selvittää pankille tarkemmin tiedot lainan käyttötarkoituksesta, sekä vakuuksien arvosta. Vakuudelliset lainat ovat pääasiassa vakuudettomia lainoja edullisempia.