Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Vakuudeton laina

Hae vakuudetonta lainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Hae vakuudetonta lainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Vakuudetonta lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Ilman vakuuksia ja takaajia.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan vakuudettoman lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae vakuudetonta lainaa jopa 60 000 euroa ilman takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae vakuudetonta lainaa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea vakuudetonta lainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile vakuudeton laina helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle vakuudetonta lainaa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa vakuudetonta lainaa. Ensimmäiset alustavat tarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin vakuudeton laina.

Kilpailuttamalla vakuudettomat lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan vakuudetonta lainaa pankista jokaisesta erikseen, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen vakuudeton laina netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman vakuudettoman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainan vertailu on fiksua tehdä kaikissa tilanteissa. Vertailussa sinun kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta vakuudettomien lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla satoja tai jopa tuhansia euroja.

Vakuudeton laina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt tarjousten joukosta sopivimman ja edullisen vakuudettoman lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun tarjous on hyväksytty, maksetaan vakuudeton laina heti, ainakin useimmissa tapauksissa, ja rahat on käytössäsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisin vakuudeton laina

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan vakuudettoman lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on yksi lainojen mutkattomimmista muodoista ja siksi myös yksi suosituimmista.

Vakuudeton laina pankista voi olla helppo vaihtoehto, jos haet sitä oman pankkisi kautta. Muista silti vertailla muitakin tarjouksia, jotta löydät niistä järkevimmän. Oman pankkisi vakuudettomat lainat eivät automaattisesti ole niitä edullisimpia.

Vakuudettomalla lainalla tarkoitetaan nimensä mukaisesti sellaista halpaa lainaa, jonka saamiseksi sinun ei tarvitse asettaa lainalle erilaisia vakuuksia tai lainantakaajaa. Voitkin hakea vakuudetonta lainaa erilaisiin hankintoihin tosiaan ilman erillisiä vakuuksia. Sinun ei myöskään tarvitse asettaa omaa omaisuuttasi lainan pantiksi.

Alla näet esimerkin kahdesta erilaisesta vakuudettomasta lainasta:

Nimelliskorko Avausmaksu Tilinhoitokulut Laskutuslisä Todellinen vuosikorko Loppusumma
4,5 % 40e 1e 0e 4,99% 11 291e
4,5 % 300e 5e 3e 7,67% 12 001e

Miten vakuudeton laina eroaa vakuudellisesta?

Vakuudeton laina ja vakuudellinen laina eroavat toisistaan käytännössä siinä, että vakuudellisessa lainassa sinun tulee esittää pankille erilaisia vakuuksia, kuten omistusasunto tai kesämökki.

Vakuudettoman lainan etuna on, että tällaista pankkilainaa voi saada myös sellaiset hakijat, joilla ei ole asettaa lainoilleen suuria vakuuksia. Jotta vakuudettomia lainoja voidaan myöntää, vaaditaan hakijoilta toki silti maksukykyä ja kunnollista taloudenhoitoa.

Lainan lyhennys tapahtuu kuukausierissä, joiden suuruus määrittyy lainasumman ja lainan takaisinmaksuajan perusteella. Sinun kannattaakin valita itsellesi sopiva lyhennyssumma, jotta kuukaudessa jää rahaa elämiseen ja muihin kuluihin, kuten sähköön tai vakuutuksiin.

LUE MYÖS: Pankkilaina ilman vakuuksia

Löydä parhaat vakuudettomat lainat Summarumin avulla

Me Summarumilla olemme erikoistunut juuri vakuudettomien lainojen kilpailuttamiseen. Tavalliselle henkilöasiakkaalle Summarumin palvelujen käyttö on aina täysin maksutonta. Avullamme parhaat vakuudettomat lainat löytyvät nopeasti ja vaivattomasti.

Voit kilpailuttaa lainalaskurillamme juuri itsellesi edullisimman vakuudettoman lainan vain muutamassa minuutissa. Laskurimme huomioi tärkeimmät lainaan liittyvät tekijät, kuten lainasumman ja laina-ajan ja pyytää tämän jälkeen yli 30 eri lainantarjoajalta tarjousta näiden tietojen pohjalta. Täytät toisin sanoen vai yhden lomakkeen ja me hoidamme loput.

Paras vakuudeton laina vain vertailun kautta

Lainanhakijana sinun ei tarvitse sitoutua tai tarttua lainatarjouksiin, vaan voit edelleen miettiä mitä teet lainan suhteen. Kynnys laskurin käyttöön on siten olematon. Lainalaskuri auttaa sinua jo  harkintavaiheessa arvioimaan lainan todellista hintaa, jolloin vakuudettomat lainat on hyvinkin helppo vertailla keskenään.

Kokeile laskuria, täytä hakemus ja edullinen laina voi olla tililläsi vielä tänään. Vertailupalvelumme on maksuton ja sen avulla paras vakuudeton laina löytyy jopa minuuteissa.

Huomioi vakuudettoman lainan kustannukset

Lainan kilpailutus on vaihe, jossa hakijana voit vaikuttaa laina-aikaan, kuukausieriin ja valita sinulle sopivan lainasumman. Kaikki nämä vaikuttavat kustannuksiin, joten etukäteen on hyvä suunnitella millaista vakuudetonta lainaa on järkevää hakea. Mieti siis omaa rahatilannettasi jo ennen kuin lainahakemus tulee täytettäväksi.

Voit käyttää vakuudettoman lainan kulujen ja takaisinmaksun suunnittelussa Summarumin laskuria.

Joustavuus on bonus, jonka miltei kaikki vakuudettomat lainat tarjoavat, sillä voit maksaa lainasi milloin tahansa maksusuunnitelmaa nopeammassa aikataulussa. Kuukausierän suuruutta ja maksuvapaita kuukausia on useimmiten myös mahdollista muuttaa lainaehtojen mukaisesti. Perehdythän aina tarkasti lainaehtoihin.

Vakuudeton laina esimerkki

 • Lainasumma 2000-60 000€ – Lainasumma ja laina-aika määräävät kuukausierän suuruuden.
 • Laina-aika 1-15 vuotta – Kun tilanne sallii, maksa pois suunnitelmaa nopeammin ja säästä rahaa.
 • Ei vakuuksia – Vakuudettomalle lainalle ei tarvitse asettaa takaajaa tai vakuuksia.
 • Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä – Yhteishakijan kanssa on mahdollisuus saada paremmat lainaehdot.
 • Yksilöllinen korko – Vakuudettoman lainan korko määrittyy hakijan profiilin perusteella. Hyvin hoidetulla taloudella parantaa mahdollisuuksiaan saada edullinen vakuudeton laina.
Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Mitkä tekijät vaikuttavat vakuudettoman lainan hintaan?

Tekijä Selitys
Tapa jolla vakuudeton laina on hinnoiteltu. Lainassa voi olla joko kaikille hakijoille sama korko tai se määritellään jokaisen hakijan tietojen mukaisesti erikseen.
Vakuudettoman lainan muoto ja suuruus Erilaisilla lainoilla on erilainen hinnoittelu. Pienellä lainalla on monesti korkeampi korko kuin jos lainasumma on suurempi.
Vakuudettomuus Vakuudettomassa lainassa korot ovat tyypillisesti korkeammat kuin vakuudellisessa.
Hakijan tiedot Tulojen määrä, työsuhteen muoto ja muut vakuudettomat lainat voivat vaikuttaa korkoon merkittävästi.

Mihin vakuudetonta lainaa haetaan?

Onko edessä kodin remontti? Iskikö autokuume ja tarvitset autolainaa? Entä kannattaako lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi?

Vakuudettomat lainat ovat joustavia ja niiden yksi parhaista puolista on, että vakuudetonta lainaa voi hakea ja käyttää edellä mainittujen lisäksi vapaasti mihin tahansa muuhun tarkoitukseen.

Tällaista lainaa hakiessa sinun on kuitenkin yleensä ilmoitettava lainantarjoajalle lainan käyttötarkoitus, vaikkei se kuitenkaan lopulta lukitse sen käyttötarkoitusta.

Vakuudeton pikalaina

Niin kutsuttuja pikavippejä ei tänä päivänä ole enää olemassa. Pikalainaa voit kyllä hakea ilman vakuuksia, vaikkakin pienempiäkin määriä. Vaikka pikalaina voi olla käsitteenä hyvin lähellä pikavippiä, ne eivät todellisuudessa ole sama asia.

Vakuudeton pikalaina järjestyy aivan yhtä helposti, kuin tavallinen vakuudeton luotto. Vaikka tarvitsisit lainan hyvin nopealla aikataululla, voit edelleen täyttää saman hakemuksen Summarumin kautta pikalainojen kilpailuttamiseksi.

Monessa tapauksessa vakuudetonta lainaa haetaan vain pieniä määriä ja lyhyeksi aikaa. Näitäkin lainoja voi toisaalta kutsua yhtä lailla pikalainoiksi.

Vakuudettomien lainojen vertailu

Vakuudetonta lainaa voit hakea pankista ja helposti verkossa eri rahoitusyhtiöiltä. Vakuudettoman lainan vertailu on kannattavaa tehdä, sillä ajallisesti se ei vie kauaa, mutta sillä voit saada jopa tuhansien eurojen säästöt valitsemalla edullisimman koron sisältävän tarjouksen.

 1. Vertaa markkinoiden vakuudettomat lainat Summarumin palvelussa: avullamme voit kilpailuttaa vakuudettoman lainan halvimman koron usealta eri rahoitusyhtiöltä ja pankeilta. Palvelussamme olevat yhteistyökumppanit hoitavat vertailun puolestasi.
 2. Todellinen vuosikorko on luku, joka kannattaa lainavertailua tehdessä painaa muistiin, sillä se määrää vakuudettomasta lainasta aiheutuvat kustannukset. Pelkkä nimelliskorko ei kerro todellisen vuosikoron tapaan vakuudettoman lainan muita kuluja, joita siihen siis voi liittyä. Muista siis tutkia tarkasti, mikä on hyvä todellinen vuosikorko.

Esimerkiksi jos yksi pankki mainostaa 8 prosentin nimelliskorkoa lainalleen mainoslauseella “meiltä edullisin korko vakuudettomalle lainalle” ja toinen luotonmyöntäjä taas 10 prosentin todellista vuosikorkoa, ei tämä ei vielä kerro kumpi on se halvin vakuudeton laina kannaltasi.

Vinkki

Valitse edullisin vakuudeton laina todellisen vuosikoron perusteella.

Vakuudetonta lainaa pankista

Sinun on mahdollista hakea vakuudetonta lainaa monista pankeista omilla verkkopankkitunnuksillasi. Tämä pätee, vaikka lainanhakijana et olisikaan vielä kyseisen pankin asiakas. Lisää aiheesta olemme kertoneet artikkelissamme Lainaa verkkopankkitunnuksilla. Tutustuthan myös siihen!

Tällaisia pankkeja, joista muiden pankkien asiakkaat voivat hakea vakuudetonta lainaa ovat esimerkiksi

 • Aktia
 • S-pankki
 • POP Pankki
 • Nordea.

Pankkien tarjoamien vakuudettomien lainojen korot liikkuvat aina 4 prosentista 15 prosenttiin, ja koska koroissa on näin paljon eroja, on todella tärkeää, että vertailet aina lainatarjouksia keskenään. Lue linkistä, kuinka vuoden 2021 väliaikainen korkokatto vaikutti voimassa ollessaan lainojen korkoihin.

Löydä itselle paras vakuudeton laina – huomioi nämä asiat!

Kun tarkoitus on löytää paras vakuudeton laina omaan käyttötarpeeseen, tulee ottaa huomioon muutamia seikkoja. Näitä ovat mm:

 1. Millaiset ehdot ja koron pankki on valmis myöntämään vakuudettomalle lainalle?
 2. Kuinka nopea hakuprosessi on?
 3. Kuinka varmaa on, että vakuudetonta lainaa voi ylipäänsä saada?
 4. Jos haet vakuudetonta lainaa pankista, voitko hyötyä sen keskittämisestä esimerkiksi bonuspisteiden tai muiden rahanarvoisten etujen kautta?

Kenelle vakuudettomia lainoja myönnetään?

Kun haet lainaa vakuudetta, tulee sinun täyttää tiettyjä ehtoja. Näitä ovat mm.

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Luottotiedot kunnossa
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • säännölliset tulot

Vakuudettomat lainat ja hakijan oma rahatilanne

Useimmilla pankeilla myös vakuudettoman lainan lopullinen korko määräytyy hakijan taloudellisen taustan ja varallisuuden mukaan, mutta joissakin pankeissa on tarjolla myös kiinteäkorkoista vakuudetonta lainaa. Yhteishakijan kanssa voit aina parantaa mahdollisuuksiasi löytää edullinen vakuudeton laina.

Vertailemalla eri pankkien lainatarjouksia keskenään, sinun on mahdollista löytää tarjousten keskuudesta markkinoiden kilpailukykyisin korko juuri omaan tarpeeseesi. Mikäli kaikki hakemuksessa antamasi tiedot pitävät paikkansa, voit saada lainan nopeasti tilillesi.

LUE LISÄÄ: Vakuudeton kertaluotto heti tilille

Hyvä tietää

Ennen vakuudettoman lainan nostamista on tärkeää selvittää, miten esimerkiksi korkotason nousu tai laina-ajan muuttaminen vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin. Mielessä kannattaa siis pitää, että mitä lyhyemmän laina-ajan ja suuremmat kuukausierät pystyt ottamaan lainalle, sitä enemmän voit säästää myös lainan kuluissa.

Vakuudettomat lainat ja luotot kannattaa keskittää

Monet aloittavat lainanhaun aina omasta pankista, mikä on oikeastaan hyvä ajatus, sillä esimerkiksi pitkäaikaiset omistaja-asiakkaat voivat saada omasta pankista hyvinkin kilpailukykyisen koron.

Esimerkiksi Nordean Premium-asiakkaana lainanhakijan on mahdollista neuvotella vakuudettomalle lainalleen huomattavasti markkinoiden keskivertoa edullisempi korko.

Lainan keskittäminen omaan pankkiin, esimerkiksi OP:hen tai S-pankkiin, taas kerryttää lainanhakijalle bonuksia, joita voi sittemmin käyttää esimerkiksi tilinhoitokulujen maksamiseen.

Onko sinulla useita vakuudettomia lainoja?

Lainojen yhdistämisessä kannattaa ilman muuta selvittää, onko mahdollista saada omasta pankista vakuudetonta lainaa lainojen yhdistämiseksi yhdeksi lainaksi.

Näin saat yhdistettyä lainasi ja lainojen hoito sujuu huomattavasti helpommin ja uusi yhdistelylainasi kerryttää bonuksia, mikäli omassa pankissasi on sellainen järjestelmä käytössä.

Mistä edullisin vakuudettoman lainan korko?

Vakuudettoman lainan korko voi tulla yllättävänkin edulliseksi, kunhan muistat vertailla ja kilpailuttaa lainat.

Edullisin korko on monella mielessä lainaa hakiessa, mutta pelkkää korkoa ei kuitenkaan kannata tuijottaa. On nimittäin tärkeää, että lainan ehdot vastaavat ennen kaikkea omia tarpeitasi lainanhakijana. Tästä syystä lainaa ei tule hakea sen enempää kuin sitä todellisuudessa tarvitaan.

Samalla sinun on hyvä miettiä tarkkaan jo etukäteen, kuinka pitkän laina-ajan voit lainalle ottaa ja kuinka suuri lainan takaisinmaksun kuukausierä voi olla ilman, että se vaikuttaisi merkittävällä tavalla kuukausittaisiin menoihisi.

Sinun on hyvä myös selvittää pankille kunnolla kaikki tulosi ja menosi, sekä valmistella realistinen ja täsmällinen vakuudettoman lainan takaisinmaksusuunnitelma.

Vaikka vakuudettoman lainan hakeminen onnistuu kokonaan verkossa ja itse hakuprosessi on nopea, kannattaa hakemuksen täyttämiseen käyttää riittävästi aikaa.

Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että mitä paremmaksi pankki määrittelee lainanhakijan takaisinmaksukyvyn, sitä kilpailukykyisemmällä korolla vakuudetonta lainaa on myös mahdollista saada.

Lisäksi lainatarjouksia tulee aina ehdottomasti vertailla ja pelkän nimelliskoron sijasta huomiota kannattaa kiinnittää ennen kaikkea lainatarjouksen todelliseen vuosikorkoon.

Vakuudettoman lainan hakeminen

Vakuudettoman lainan hakeminen on tänä päivänä hyvin nopeaa ja helppoa, ja rahat voidaan maksaa tilillesi jo saman vuorokauden sisällä. Vakuudettoman lainan saamiseen pankit esittävät muutamia ehtoja ja esimerkiksi hakijan omat luottotiedot ja tulotaso tarkistetaan aina.

 1. Vakuudetonta lainaa haetaan helposti verkossa.
 2. Täytä lainahakemus oikeilla tiedoilla.
 3. Lähetä hakemus.
 4. Summarum kilpailuttaa sen yhteistyökumppaneillaan.
 5. Ensimmäiset tarjoukset voit saada jopa minuuteissa. Pankki voi tässä vaiheessa olla vielä yhteydessä hakijaan, jos hakemuksesta puuttuu tärkeitä tietoja, mutta yleensä hyväksytty lainapäätös on mahdollista saada lähes heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Koko prosessin nopeuteen vaikuttaa se, kuinka tarkat tiedot olet pystynyt hakemuksessasi tarjoamaan. On siis tärkeää, että käyt lainahakemuksesi vielä tarkasti läpi ennen hakemuksen lähettämistä.

Pankin lainatarjous ei koskaan sido lainanhakijaa ottamaan juuri kyseistä lainaa. Juuri tämän menetelmän ansiosta voit halutessasi lähettää hakemuksia useille eri pankeille samaan aikaan ja näin vertailla eri lainatarjouksia keskenään.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Vakuudeton laina heti tilille

Vakuudettoman lainan yksi parhaita puolia on ehdottomasti se, että saat lainapäätöksen tyypillisesti todella nopeasti. Parhaimmillaan rahat voivat olla tilillä jo seuraavana pankkipäivänä.

Vakuudetonta lainaa haetaan usein nopeaan tarpeeseen, jolloin halutaan laina heti tilille.  Vakuudettoman lainan hakuprosessia nopeuttaa automaattinen päätöksentekoprosessi, minkä vuoksi monet hakijat valitsevat usein nimenomaan vakuudettoman lainan.

Lainan vakuuden arvon mittaaminen ja käsittely vie aina aikansa, mutta vakuudettoman lainan kohdalla tätä vaihetta ei luonnollisesti ole.

Äkillinen remontin tarve, rikkoutuneen kodinkoneen tai auton korjaaminen tai uusiminen ovat yleisiä tilanteita, jolloin  monesti tarvitaan vakuudeton laina heti tilille.

Toinen vakuudetonta lainaa puoltava seikka on se, ettei pankki tai muu lainantarjoaja voi määrätä, mitä vakuudettoman lainan rahoilla tehdään.

On esimerkiksi mahdollista ottaa vakuudetonta remonttilainaa auton ostoon tai käyttää autolainan rahat veneen tai moottoripyörän ostoon, jos mieli sattuukin muuttumaan.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Vakuudeton luotto ja sen monet eri muodot

Luotto voi olla tyypiltään joko vakuudellinen ja vakuudeton. Vakuudellisia lainoja ovat esimerkiksi opintolaina ja asuntolaina. Vakuudettomiksi lainoiksi taas luetellaan erilaiset kulutusluotot ja joustoluotot.

Vakuudetonta lainaa voidaan hakea periaatteessa mihin tahansa tarpeeseen, eikä pankki juurikaan kysele perään, mitä kyseisellä lainalla tullaan loppujen lopuksi hankkimaan.

Vakuudellisen lainan tapauksessa taas vakuutena toimii yleensä lainalla ostettava kohde, eli esimerkiksi auto, moottoripyörä tai asunto, jolloin hakijan tulee selvittää pankille tarkemmin, millaiseen käyttötarkoitukseen vakuudellista lainaa tullaan hakemaan.

Vakuudeton käyttölaina moneen eri tarkoitukseen

Vakuudeton käyttölaina voi olla summaltaan muutamia satoja euroja tai jopa kymmeniä tuhansia euroja. Summarumin yhteistyökumppanit myöntävät käyttölainaa aina 60 000 euroon saakka.

Kilpailutamme vakuudettomat käyttölainat puolestasi täysin ilmaiseksi. Nopea prosessimme on nykyisin pitkälle automatisoitu, mikä tarkoittaa sitä, että sinun on mahdollista saada vakuudeton laina heti tilille – tai ainakin vielä saman arkipäivän sisällä.

Vakuudeton kulutusluotto antaa liikkumavaraa

Vakuudeton kulutusluotto antaa sinulle liikkumavaraa arjen yllättävissä tilanteissa. Eikä tilanteiden tarvitse aina olla edes niin yllättäviä. Monelle kulutusluotto saattaa olla keino rahoittaa esimerkiksi paljon kaivattu lomamatka, johon ei yksinkertaisesti ole ehditty säästää riittävän paljon ennen kuin loman tarve on suurimmillaan.

Olennaista kaikkien vakuudettomien lainojen kohdalla on laatia selkeä budjetti ennen kuin lainaa haetaan.

Vakuudeton joustoluotto tuo nimensä mukaisesti joustoa

Vakuudeton joustoluotto toimii hieman toisella tavalla kuin vaikkapa kulutusluotot. Se on periaatteessa kulutusluoton ja luottokortin eräänlainen välimuoto. Sinulle myönnetään jokin tietty summa luottovaraa, jonka voit nostaa käyttöösi haluamallasi tahdilla.

Kulutusluotto sen sijaan maksetaan aina suoraan kokonaisuudessaan tilillesi. Joustoluotto poikkeaa luottokortin käyttämisestä siinä, että varsinaista korttia ei sopimukseen kuulu. Sen sijaan vapautat joustoluotosta käyttöösi tilisiirtojen avulla lisää varoja.

Onko vakuudeton asuntolaina utopiaa?

Vakuudeton asuntolaina on valitettavasti utopiaa. Toki on aina olemassa mahdollisuus sille, että löydät asunnon, jonka myyntihinta on vaikkapa 30 000 euroa. Monessa suomalaisessa pienemmässä kaupungissa tällaisia on tälläkin hetkellä myynnissä useampia.

Periaatteessa mikään ei estä sinua rahoittamasta tällaista asuntoa myös vakuudettomalla lainalla, mutta kovinkaan järkevää se ei ole. Asuntolainassa on aina tarjolla paremmat ehdot ja pienempi korko, joten suosittelemme sinua käyttämään sitä ennemmin kuin vakuudetonta lainaa.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet Huonot puolet
Vakuudetonta lainaa on tarjolla monessa eri yhtiössä. Et saa vakuudetonta lainaa, mikäli sinulla on maksutiedoissa merkintöjä.
Vakuudeton laina on nykyään monesti edullisempi kuin aiemmin. Osa kuluttajista voi hakea myös vakuudettomia lainoja liian heppoisin perustein.
Lainan hakeminen netissä on helppoa ja maksutonta.
Tarjousten vertailu säästää sinulta jopa satoja tai tuhansia euroja.

Hakuprosessin ja vertailun helppous viehättää

Koska vakuudettoman lainan saamiseksi hakijan ei tarvitse esittää erillisiä vakuuksia, on itse hakuprosessi todella helppo ja nopea ja tapahtuu usein kokonaan verkossa.

Jos siis tarvitset lainaa nopeasti, suosittelemme tekemään vakuudettomien lainojen kilpailutuksen jo tänään.

Jos antamasi tiedot ovat kunnossa ja täytät pankin asettamat kriteerit vakuudettoman lainan saamiseksi, voi sinua odottaa hyväksytty lainapäätös heti. Silloin laina vakuudetta maksetaan tilillesi parhaimmassa tapauksessa jopa saman vuorokauden aikana.

Vakuudetonta lainaa voit hakea samaan aikaan useammasta eri pankista ja se on kannattavaakin, sillä tällä tapaa toimien voit vertailla eri pankkien lainatarjouksia keskenään nopeasti.

Täytä hakemus kauttamme ja kilpailuta vakuudeton laina jo tänään!

Esimerkkejä vakuudettomista lainoista

Vakuudeton laina heti – Usein kysyttyä

Mikä on vakuudeton laina?
Lainaa, jonka saamiseksi lainanhakijan ei tarvitse asettaa lainalle erillisiä vakuuksia tai takaajia.
Miten vakuudeton laina kannattaa kilpailuttaa?
Etsinnässä halvin korko lainalle? Vakuudeton laina kannattaa kilpailuttaa yhdellä hakemuksella lainavertailupalvelumme kautta.
 1. Täytä lainahakemus ja lähetä.
 2. Yhteistyökumppanimme hakevat lainatarjoukset usealta eri rahalaitokselta sinun puolestasi.
 3. Saat sähköpostiisi lainatarjoukset, joista voit poimia parhaan.
 4. Hyväksytyn lainatarjouksen jälkeen voit nostaa lainan tilillesi jopa seuraavana päivänä.
Mistä edullisin korko lainalle?

Edullisinta korkoa etsivän kannattaa muistaa, että lainan kustannuksista saa parhaimman kuvan todellisen vuosikoron perusteella.

Alhainen nimelliskorko ei välttämättä takaa edullista lainaa, sillä lainan kokonaiskulut muodostuvat koron lisäksi monesti myös lainanhoito- ja perustamismaksuista.

Kilpailuta edullisin korko lainallesi Summarumin lainojen vertailupalvelun kautta.

Mistä vakuudetonta lainaa edullisesti?
Vakuudetonta lainaa voi hakea pankista ja eri rahalaitoksista. Hakemisen yhteydessä kannattaa aina kilpailuttaa useita erilainantarjoajia keskenään edullisimman lainan löytämiseksi.
Miten vakuudeton laina eroaa vakuudellisesta?
Vakuudettomat lainat ovat tyypillisesti kulutusluottoja. Vakuudellisissa lainoissa hakijan tulee selvittää pankille tarkemmin tiedot lainan käyttötarkoituksesta, sekä vakuuksien arvosta. Vakuudelliset lainat ovat pääasiassa vakuudettomia lainoja edullisempia.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja