Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa nopeasti

Kilpailuta ja hae lainaa nopeasti netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €. Täytä lainahakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Kilpailuta ja hae lainaa nopeasti netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €. Täytä lainahakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa nopeasti 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Ilman vakuuksia ja takaajia.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan nopeasti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae lainaa nopeasti jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa nopeasti, luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa nopeasti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Nopean lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa nopeasti tilille 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile laina nopeasti ja helposti

Miten saan nopeasti lainaa? Anna Summarumin auttaa.

 1. Täytä nopean lainan hakemus sivustollamme.
 2. Tarkista tiedot ja lähetä hakemus.
 3. Kun hakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi.
 4. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainat nopeasti.
 5. Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle edullista lainaa nopeasti. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa.
 6. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin nopea laina.

Kilpailuta nopeat lainat netissä ja säästät aikaa sekä rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja saat lainaa helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullista lainaa nopeasti ja helposti netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan nopeasti pienellä korolla – ilman piilokuluja. Kun lainojen vertailu tehdään, kannattaa siinä kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudetonta lainaa nopeasti heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan nopeasti, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, nopea laina maksetaan useimmiten heti tilillesi. Rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisinta lainaa nopeasti tilille kauttamme

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan nopean lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Laina nopeasti tilille – näin se onnistuu

Saatat joskus elämässä kohdata tilanteen, jossa tarvitaan laina nopeasti tilille. Tällainen tilanne voi olla esimerkiksi äkillinen kodin remontin tarve tai jokin muu yllättävä kuluerä.  Tällaisissa tilanteissa sinun voi olla perusteltua hakea pikalainaa nopeasti, mikäli tiedät, että saat pian rahaa lainan pois maksamiseen.

Hyvä tietää

Sinun kannattaa huomioida se, että nopea laina on yleensä kokonaiskustannuksiltaan tavallista lainaa kalliimpaa. Tällainen äkillinen kuluerä saattaakin aiheuttaa haasteita henkilökohtaisen talouden hallintaan.

Voit saada luottoa nopeasti tietyn tyyppisten tarjousten ja lainamuotojen avulla. Seuraavassa kappaleessa avataan tarkemmin sitä, millä tavoilla sinun on mahdollista vastaanottaa lainaa nopeasti.

LUE LISÄÄ: Nopeat pikalainat

Kenelle nopeaa lainaa myönnetään?

Jotta voit saada nopeaa lainaa yhteistyökumppaneiltamme, on sinun täytettävä seuraavat kriteerit:

 1. Olet vähintään 18-vuotias.
 2. Sinulla on säännölliset tulot.
 3. Maksutiedoissasi ei ole merkintöjä.
 4. Asut vakituisesti Suomessa.

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia

Vakuudeton nopea laina on lainaa, jota hakiessa sinun ei tarvitse esittää mitään vakuutta tai panttia.

Koska et tarvitse nopealle lainalle vakuutta, on myös lainan tarjoajan työ erilainen kuin jos vakuus sisältyisi lainaan. Mikäli nopea laina haetaan vakuuden kanssa, nopeaa lainaa tarjoavan yrityksen tulee aina suorittaa vakuuden tarkastus ennen lainan hyväksymistä.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että nopeaa lainaa tarjoava yritys päättää käykö kyseinen vakuus haetun lainan yhteyteen arvioiden samalla vakuuden arvoa. Vakuuden arvioiminen johtaa yleensä siihen, että nopean lainan saaminen kestää hieman vakuudettomampaa lainaa pidempään.

Vastaavasti sinun on halutessasi mahdollista saada vakuudetonta lainaa helposti. Nopea laina ilman vakuuksia saattaa parhaimmillaan olla tililläsi jo saman päivän aikana hakemisesta.

Pisimmilläänkin sinun on mahdollista saada vakuudeton nopea laina tilille jo muutaman pankkipäivän sisällä.

LUE MYÖS: Vakuudetonta lainaa

Nopean lainan hyvät ja huonot puolet – tiedosta nämä

Nopeat lainat sisältävät sekä hyviä puolia että joitakin haittapuolia, joista sinun tulisi olla tietoinen niitä hakiessasi.

Hyvät puolet Huonot puolet
Lainaa nopeasti on tarjolla monessa eri yhtiössä. Et saa nopeaa lainaa mikäli sinulla on maksutiedoissa merkintöjä.
Nopeat lainat ovat nykyään monesti edullisempia kuin aiemmin. Osa kuluttajista voi hakea myös lainaa nopeasti liian heppoisin perustein.
Nopean lainan hakeminen netissä on helppoa ja maksutonta. Osa tarjouksista sisältää kalliit ehdot.
Tarjousten vertailu voi säästää sinulta jopa satoja tai tuhansia euroja.

Nopea laina ja sen kustannukset riippuvat aina hakijan, lainan tarjoajan sekä markkinoiden sen hetkisestä tilanteesta. Siinä missä vakuudeton laina on todelliselta vuosikoroltaan useimmiten noin 4,5-10 % välillä, on nopeaa lainaa vakuuden kanssa mahdollista saada 3-5% todellisella vuosikorolla.

Sinun kannattaa lainaa netistä hakiessa aina tarkastella todellista vuosikorkoa pelkän nimelliskoron sijasta. Todellinen vuosikorko sisällyttää itseensä lainan kaikki kulut ja on näin ollen parempi mittari lainan todellisille kustannuksille.

Vinkki

Lainoissa, joissa on mahdollista saada lainaa nopeasti tilille, on sopimuksen kääntöpuolena usein korkeammat kokonaiskustannukset. Vakuudettomien nopeiden lainojen kokonaiskustannukset nousevatkin yleensä huomattavasti korkeammaksi kuin vakuudellisten lainojen.

Vertailuta nopeat lainat ja säästä kuluissa

Sinun on mahdollista vastaanottaa lainaa nopeasti lainavertailun avulla. Lainavertailu auttaa sinua selvittämään edullisimman sekä itselle sopivimman nopean lainan.

Lainavertailu on työkalu edullisen lainan löytämiseen. Se kääntää lainamarkkinoiden kilpailutilanteen päälaelleen ja asettaa lainantarjoajat kilpailemaan asiakkuudestasi.

Summarumin lainavertailun avulla pystyt löytämään mahdollisimman edullista lainaa nopeasti. Lainojen vertailu on kannaltasi helposti toteutettavissa. Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää hakemukseen omat sekä haettavan lainan tiedot, jonka jälkeen vertailun toteuttava taho kerää lainatarjouksia useilta pankeilta sekä rahoitusyhtiöiltä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Nopea laina eri muodoissaan

Summa Maksuaika Nimelliskorko Avausmaksu Muut kulut Kuukausierä Todellinen vuosikorko Lopullinen summa Koron osuus
10 000e 5v 7% 0e 0e 198e 7,23% 11 880e 1 880e
12 500e 10v 8% 0e 0e 152e 8,3% 18 199e 5 699e
10 000e 6v 9,5% 49e 5e 183e 9,92% 13 158e 3 158e
10 000e 5v 9,5% 149e 5e 217,5e 11,76% 13 050e 3 050e

Yllä näet esimerkkejä erilaisista nopeista lainoista.

Voit saada lainaa nopeasti useissa eri lainan muodoissa. Seuraavissa kappaleissa käsittelemme hieman tarkemmin sitä, minkälaisia eri lainan muotoja sinun on mahdollista saada nopeasti tilille. Tällaisia lainan muotoja ovat muun muassa

 • Yhdistelylaina
 • Kulutusluotto
 • Joustoluotto
 • Pienlaina

Yhdistelylaina nopeasti

Yhdistelylaina on nopea laina, joka yhdistää useammat pienet lainat yhdeksi laajemmaksi lainakokonaisuudeksi. Yhdistelylainan avulla sinun on mahdollista helpottaa omaa henkilökohtaista talouden hallintaa sekä samalla pienentää useista laskuista maksettavia kokonaiskustannuksia.

Yhdistelylaina on useimmiten lainaa ilman vakuuksia, joten sinun on mahdollista saada lainaa nopeasti. Yhdistelylaina on usein mahdollista vastaanottaa jopa saman päivän aikana. Pisimmilläänkin vakuudeton yhdistelylaina on useimmiten mahdollista vastaanottaa jo muutaman päivän sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Kulutusluotto nopeasti

Kulutusluotto on kulutustarkoitusta varten haettavissa oleva luotto. Kulutusluotto nopeasti on tarkoituksenmukainen monessakin eri tilanteessa. Kyseessä on aina  laina ilman vakuuksia, joten siinä missä yhdistelylainaa, myös kulutusluottoa on mahdollista saada todella nopeasti hakemisen jälkeen.

Kulutusluotto on yleisimpiä nopean, vakuudettoman luoton muotoja. Voit saada tällaista nopeaa lainaa muutamista tuhansista aina kymmeniin tuhansiin euroihin saakka.

Joustoluotto nopeasti

Joustoluotto on joustava nopea laina, josta on hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen mahdollista nostaa aina tarvittava lainasumma tilille. Joustoluotto on siis eräänlainen jatkuva nopea laina, jossa maksat korkokustannuksia ainoastaan tilille nostamastasi osasta.

Joustoluottoa saat vakuudettomana. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että saat kyseistä lainaa tilille nopeasti.

Pienlaina nopeasti

Pienlainalla tarkoitetaan yleensä lainasummalta pientä lainaa. Tyypilliset kuluttajien hakemat kulutusluotot vaihtelevat esimerkiksi muutamista tuhansista euroista useisiin kymmeniin tuhansiin asti. Pienlaina on nopea laina, jota voit hakea useilta lainan tarjoajilta aina sadasta eurosta eteenpäin. Kun tarpeissa on pienlaina nopeasti, käänny silloinkin Summarumin puoleen ja anna meidän kilpailuttaa rahoitusyhtiöt.

Kun tarpeesi on saada laina nopeasti tilille, muista aina olla erityisen tarkkana lainan kuluista ja muistaa tarkastella todellista vuosikorkoa pelkän nimelliskoron sijaan.

LUE LISÄÄ: Mistä rahaa nopeasti

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Pankit ja rahoitusyhtiöt, joilta saat lainaa nopeasti ja helposti

Kuten tekstissä jo aiemmin mainittiin, vaihtelee mahdollisuus saada lainaa nopeasti riippuen lainan tarjoajasta. Suurin osa lainamarkkinoilla toimivista yrityksistä myöntää kuitenkin lainaa tilille jopa yllättävänkin nopeasti.

Summarumin kautta voit tavoittaa useita lainaa myöntäviä yrityksiä, joilta sinäkin voit vastaanottaa tarvittaessa lainaa heti.

Alla on listattuna muutamia lainaa tarjoavia toimijoita, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Komplett Bank logo
 • Lainasto logo
 • Aasa logo
 • Collector Bank logo

Mistä lainaa nopeasti esimerkiksi autoon?

Auton hankinta voi olla usein hyvin kannattavaa. Oma auto mahdollistaa huomattavasti helpomman liikkumisen, sekä oman rauhan. Parhaimmassa tapauksessa autolla voi jopa tienata, omien ajojensa lisäksi.

Jos olet hankkimassa autoa lainalla, on hyvä hetkeksi pysähtyä tarkastelemaan eri vaihtoehtoja. Tärkeämpää on kysyä, mistä voisin löytää nopeaa lainaa mahdollisimman pienellä korolla, kuin mistä lainaa nopeasti saa.

Yleisesti voidaan sanoa, että vain vakuuksia hyödyntämällä sinulla on mahdollisuus löytää kaikkein edullisinta nopeaa lainaa pienellä korolla. Netti on pullollaan lainantarjoajia, jotka ovat valmiit myöntämään sinulle lainaa nopeasti autoon tai muuhun hankintaa.

Nämä nopeat lainat ovat kuitenkin useimmiten vakuudettomia lainoja, joten ne ovat pääasiassa kalliimpia, kuin vakuudelliset lainat.

Vakuudet takaavat aina lainanmyöntäjälle sen, että hän voi saada rahansa takaisin viimeistään realisoimalla lainan ottajan asettamat vakuudet. Tämä tekee lainan myöntämisestä houkuttelevampaa, ja siksi myös matalampikorkoista.

Tavoitellessasi lainaa nopeasti, voit hakea pankilta tai rahoitusyhtiöiltä kulutus- tai joustoluottoja. Näiden hakuvaiheessa pankki tai rahoitusyhtiö ei yleensä kysy erikseen, mihin käyttötarkoitukseen nopeaa lainaa ollaan hakemassa. Nopean lainan saamiseksi riittää, että tietosi ja talous on hyvällä mallilla.

Hait lainaa nopeasti autoon, remonttiin tai mihinkä tahansa muuhun kannattaa hakuvaiheessa aina olla rehellinen ja realistinen myös itselleen. Sinun on siis syytä pohtia tarkkaan, pystytkö maksamaan nopean lainan takaisin, että se aiheuttaa painetta ja stressiä omaan talouteen.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Lainaa nopeasti kokemuksia

Suomalaisilla kuluttajilla on runsaasti kokemuksia nopean lainan hakemisesta. Eräs yleisimmistä kuluttajien kokemuksista on, että nopea laina on mahdollista saada itse asiassa erittäin nopeasti tilille. Monet henkilöt kertovat kokemuksistaan siitä miten he ovat saaneet lainan tililleen saman päivän aikana sen hakemisesta.

Toinen yleisistä kokemuksista on ollut, että nopean lainan kokonaiskustannukset ovat olleet suhteellisen korkeat. Kuten tekstissä aiemmin avattiin, tämä johtuu siitä, että vakuudeton laina on hintatasoltaan yleisesti huomattavasti kalliimpaa kuin laina vakuuden kanssa.

Kun mietit, mistä nopeasti lainaa on saatavilla ja mahdollisimman edullisesti, käänny puoleemme. Edullisin nopea laina löytyykin aina lainojen kilpailutuksen avulla.

Täytä hakemus, lähetä ja ja anna meidän osoittaa, miten nopeasti rahaa tilille on parhaassa tapauksessa mahdollista saada!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Nopeasti lainaa yllättäviinkin menoihin – Yhteenveto

Nopeaa lainaa haetaan tyypillisesti sellaisissa tilanteissa, joissa rahan tarve on suurin. Kaikille meistä voi, elämäntilanteesta riippumatta, tulle eteen tilanteita, joissa rahat eivät millään tahdo riittää – vaikka kuinka kiristäisi rahapussin nyörejä. Nopea laina voi olla tarpeen esimerkiksi yllättävien laskujen tai muiden tapahtumien kohdalla.

Mikäli omat tulosi eivät suoraan riitä yllättävän hankinnan tai menon kustantamiseen, lainaa nopeaa tahtia on tärkeää saada. Muista silti, että aina kun otat lainaa, sinun kannattaa arvioida sen tarve ja kustannukset huolellisesti etukäteen. Vaikka saatkin lainaa nopeasti ja helposti, on sen takaisinmaksuun suhtauduttava jämerästi.

Ennen kuin haet nopeaa lainaa, mieti siis onko rahan tarve akuutti. Onko suunniteltu hankinta tarpeellinen vai voisitko siirtää sitä vielä hetken? Sinun on myös tärkeä olla selvillä omasta budjetistasi ja kaikista kuukausikuluistasi. Vasta näiden perusteella osaat varmuudella sanoa, millaisista asioista voisit karsia tai mitä menoja pienentää.

Realistinen budjetti kertoo taloudellisen tilanteesi aina. Sen mukaisesti voit myös tehdä päätöksen siitä, kannattaako nopea laina netistä todella hankkia.

Nopeiden lainojen suosio on kasvanut viime vuosina. Nopean lainan hakeminen on helppoa ja voit tehdä sen käytännössä mistä tahansa, mihin vuorokauden aikaan tahansa. Mistä saa nopeasti lainaa? Käytännössä nykyisin useilta kymmeniltä eri yhtiöiltä.

Anna me kilpailutamme ne puolestasi, saat äkkiä lainaa!

Nopea lainaa netistä – Usein kysyttyä

Miten saan lainaa nopeasti?
Kuluttajan on mahdollista saada lainaa nopeasti hakemalla vakuudetonta lainaa. Vakuudeton laina on nopeaa, sillä sen käsittely ei vaadi lainanantajan puolesta vakuuden arvioimista.
Mistä lainaa nopeasti?
Lainaa nopeasti voi saada useilta pankeilta sekä rahalaitoksilta. Paras ja nopein laina löytyy aina lainavertailun kautta.
Voiko kuluttaja saada edullista lainaa nopeasti?
Kuluttajan on yleensä mahdotonta saada edullista lainaa nopeasti. Nopea laina ei ole yleensä edullista, sillä se ei sisällä vakuutta joka laskisi lainan kustannuksia.
Kuinka nopeasti lainan voi saada?
Laina ilman vakuuksia on mahdollista saada hyvin nopeasti. Nopeimmillaan vakuudeton laina saattaa siirtyä tilille jo saman päivän aikana ja hitaampikin nopea laina on mahdollista saada yleensä muutaman pankkipäivän sisällä.
Mitä hyviä sekä huonoja puolia nopealla lainalla on?
Nopean lainan hyvä puoli on, että se saattaa parhaimmillaan auttaa akuutteihin rahan tarpeisiin. Nopean lainan huono puoli on, että se on useimmiten hieman kallista verrattuna lainoihin vakuuden kanssa.