Lainaa nopeasti

Sinun on mahdollista hakea lainaa nopeasti akuutteihin tarpeisiin Summarumin kautta. Miten saada lainaa nopeasti ja minkälaisia asioita sinun tulisi sitä hakiessa ottaa huomioon? Lue lisää alta.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Hae lainaa nopeasti jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa nopeasti ja helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa helposti 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.


   Löydä edullisinta lainaa nopeasti

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Löydä edullinen laina helposti netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisin laina helposti pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Kilpailuta ja vertaile laina helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa helposti.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa helposti. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuttamalla lainat helposti netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vakuudetonta lainaa helposti heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivinta ja edullisinta lainaa helposti, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Lainaa nopeasti – näin se onnistuu

   Saatat joskus elämässä kohdata tilanteen, jossa tarvitset lainaa nopeasti tilille. Tällainen tilanne voi olla esimerkiksi äkillinen kodin remontin tarve tai jokin muu yllättävä kuluerä.  Tällaisissa tilanteissa sinun voi olla perusteltua hakea lainaa nopeasti, mikäli tiedät, että saat pian rahaa lainan pois maksamiseen.

   On kannattavaa kuitenkin muistaa, että nopea laina on yleensä kokonaiskustannuksiltaan tavallista lainaa kalliimpaa. Tällainen äkillinen kuluerä saattaakin aiheuttaa haasteita henkilökohtaisen talouden hallintaan.

   Lainaa hakevan henkilön on mahdollista vastaanottaa lainaa nopeasti tietyn tyyppisten lainojen avulla. Seuraavassa kappaleessa avataan tarkemmin sitä, minkälaisen lainan avulla on mahdollista vastaanottaa lainaa nopeasti.

   LUE LISÄÄ: Pikalaina heti

   Lainaa nopeasti ilman vakuuksia

   Vakuudeton laina on lainaa, jota hakiessa sinun ei tarvitse esittää lainalle mitään vakuutta tai panttia. Lue täältä, kuinka on mahdollista vastaanottaa lainaa nopeasti ilman vakuuksia.

   Koska et tarvitse lainalle vakuutta, on myös lainan tarjoajan työ erilainen kuin, mikäli vakuus sisältyisi lainaan. Mikäli laina haetaan vakuuden kanssa, lainaa tarjoavan yrityksen tulee aina suorittaa vakuuden tarkastus ennen lainan hyväksymistä.

   Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että lainaa tarjoava yritys päättää käykö kyseinen vakuus haetun lainan yhteyteen arvioiden samalla vakuuden arvoa. Vakuuden arvioiminen johtaa yleensä siihen, että lainan saaminen kestää hieman vakuudettomampaa lainaa pidempään.

   Vastaavasti sinun onmahdollista vastaanottaa vakuudetonta lainaa nopeasti halutessasi. Laina ilman vakuuksia saattaa nopeimmillaan olla sinun tilillä jo saman päivän aikana hakemisesta.

   Pisimmilläänkin sinun on mahdollista saada vakuudeton laina tilille jo muutaman pankkipäivän sisällä.


   Nopean lainan kääntöpuolet – tiedosta nämä

   Vakuudeton laina sisältää kuitenkin tiettyjä haittapuolia, joista sinun tulisi olla tietoinen lainaa hakiessa.

   Lainoissa, joissa on mahdollista saada lainaa nopeasti tilille, on lainan kääntöpuolena usein korkeammat kokonaiskustannukset. Vakuudettomien lainojen kokonaiskustannukset nousevatkin yleensä huomattavasti korkeammaksi kuin vakuudellisten lainojen.

   Lainan kustannukset riippuvat aina hakijan, lainan tarjoajan sekä markkinoiden sen hetkisestä tilanteesta. Siinä missä vakuudeton laina on todelliselta vuosikoroltaan useimmiten noin 4,5-10 % välillä, on laina vakuuden kanssa mahdollista saada 3-5% todellisella vuosikorolla.

   Sinun kannattaa lainaa netistä hakiessa aina tarkastella todellista vuosikorkoa pelkän nimelliskoron sijasta. Todellinen vuosikorko sisällyttää itseensä lainan kaikki kulut ja on näin ollen parempi mittari lainan todellisille kustannuksille.

   Vertailuta lainat ja säästä lainakuluissa

   Sinun on mahdollista vastaanottaa lainaa nopeasti lainavertailun avulla. Lainavertailu auttaa sinua selvittämään edullisimman sekä itselle sopivimman lainan.

   Lainavertailu on työkalu edullisen lainan löytämiseen. Lainavertailu kääntää lainamarkkinoiden kilpailutilanteen päälaelleen ja asettaa lainantarjoajat kilpailemaan sinun asiakkuudesta.

   Summarumin lainavertailun avulla pystyt löytämään mahdollisimman edullista lainaa nopeasti. Lainojen vertailu on kannaltasi helposti toteutettavissa. Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää hakemukseen omat sekä haettavan lainan tiedot, jonka jälkeen vertailun toteuttava taho kerää lainatarjouksia useilta pankeilta sekä rahalaitoksilta.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa nopeasti – nopean lainan eri muodot

   Voit myös saada lainaa nopeasti useissa eri lainan muodoissa. Seuraavissa kappaleissa käsitellään hieman tarkemmin sitä, minkälaisia eri lainan muotoja sinun on mahdollista vastaanottaa nopeasti tilille. Tällaisia lainan muotoja ovat muun muassa

   • Yhdistelylaina
   • Kulutusluotto
   • Joustoluotto
   • Pienlaina

   Yhdistelylaina nopeasti

   Yhdistelylaina on laina, joka yhdistää useammat pienet lainat yhdeksi laajemmaksi lainakokonaisuudeksi. Yhdistelylainan avulla on mahdollista helpottaa omaa henkilökohtaista talouden hallintaa sekä samalla pienentää useista laskuista maksettavia kokonaiskustannuksia.

   Yhdistelylaina on useimmiten lainaa ilman vakuuksia, joten sinun on mahdollista vastaanottaa lainaa nopeasti. Yhdistelylaina on usein mahdollista vastaanottaa jopa saman päivän aikana. Pisimmilläänkin vakuudeton yhdistelylaina on useimmiten mahdollista vastaanottaa jo muutaman päivän sisällä hakemuksen lähettämisestä.

   Kulutusluotto nopeasti

   Kulutusluotto on kulutustarkoitusta varten haettavissa oleva luotto. Kulutusluotto on lainaa ilman vakuuksia, joten siinä missä yhdistelylainaa, myös kulutusluottoa on mahdollista vastaanottaa nopeasti hakemisen jälkeen.

   Kulutusluotto on yleisimpiä vakuudettoman luoton muotoja. Kulutusluottoa harkitsevan henkilön onnistuu vastaanottaa lainaa muutamista tuhansista aina kymmeniin tuhansiin euroihin saakka.

   Joustoluotto nopeasti

   Joustoluotto on joustava laina, josta on hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen mahdollista nostaa aina tarvittava lainasumma tilille. Joustoluotto on siis eräänlainen jatkuva laina, jossa maksat korkokustannuksia ainoastaan tilille nostamastasi osasta.

   Joustoluotto on mahdollista hakea vakuudettomana laina. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että sinun on mahdollista vastaanottaa kyseistä lainaa nopeasti. Joustoluotto on kulutusluoton tavoin mahdollista vastaanottaa nopeimmillaan jopa saman päivän aikana hakemisesta.

   Pienlaina nopeasti

   Pienlainalla tarkoitetaan yleensä lainasummalta pientä lainaa. Tyypilliset kuluttajien hakemat kulutusluotot vaihtelevat esimerkiksi muutamista tuhansista euroista useisiin kymmeniin tuhansiin asti. Pienlaina taas on laina, jota ihmiset voivat hakea useilla lainan tarjoajilla aina sadasta eurosta eteenpäin.

   Pienlaina on vakuudetonta lainaa ja lainan hakijan on mahdollista saada kyseistä lainaa nopeasti tilille. Pienlainoja hakiessa on järkevää olla erityisen tarkkana lainan kuluista ja muistaa tarkastella todellista vuosikorkoa pelkän nimelliskoron sijaan.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Pankit ja rahalaitokset, joilta saat lainaa nopeasti

   Kuten tekstissä jo aiemmin mainittiin, vaihtelee mahdollisuus saada lainaa nopeasti riippuen lainan tarjoajasta. Suurin osa lainamarkkinoilla toimivista yrityksistä myöntää kuitenkin lainaa ilman vakuuksia, joita lainan hakijan on mahdollista saada nopeasti tilille.

   Summarumin kautta lainaa hakevan henkilön on mahdollista tavoittaa useita lainaa myöntäviä yrityksiä, joilta sinäkin voit vastaanottaa tarvittaessa lainaa heti.

   Alla on listattuna muutamia lainaa tarjoavia toimijoita, joita sinä voi tavoittaa Summarumin palveluiden avulla.

   Lainaa nopeasti autoon

   Auton hankinta voi olla usein hyvin kannattavaa. Oma auto mahdollistaa huomattavasti helpomman liikkumisen, sekä oman rauhan. Parhaimmassa tapauksessa autolla voi jopa tienata, omien ajojensa lisäksi. Jos olet hankkimassa autoa lainalla, on hyvä hetkeksi pysähtyä tarkastelemaan eri vaihtoehtoja. Tärkeämpää on kysyä, mistä voisin löytää lainaa mahdollisimman pienellä korolla, kuin mistä löytäisin lainaa nopeasti.

   Yleisesti voidaan sanoa, että vain vakuuksia hyödyntämällä sinulla on mahdollisuus löytää kaikkein edullisinta lainaa pienellä korolla. Netti on pullollaan lainan tarjoajia, jotka ovat valmiit myöntämään sinulle lainaa nopeasti autoon. Nämä lainat ovat kuitenkin useimmiten vakuudettomia lainoja, joten ne ovat pääasiassa kalliimpia, kuin vakuudelliset lainat.

   Vakuudet takaavat aina lainanmyöntäjälle sen, että hän voi saada rahansa takaisin viimeistään realisoimalla lainan ottajan asettamat vakuudet. Tämä tekee lainan myöntämisestä houkuttelevampaa, ja siksi myös matalampi korkoista.

   Hakiessasi lainaa nopeasti, voit hakea pankilta tai rahalaitokselta kulutus- tai joustoluottoja. Näiden hakuvaiheessa pankki tai rahoitusyhtiö ei yleensä kysy erikseen, mihin käyttötarkoitukseen lainaa ollaan hakemassa. Lainan saamiseksi riittää, että sinun tiedot ja talous on hyvällä mallilla.

   Hait lainaa nopeasti autoon, remonttiin tai mihinkä tahansa muuhun kannattaa hakuvaiheessa aina olla rehellinen ja realistinen myös itselleen. On siis syytä pohtia tarkkaan, pystyykö lainan maksamaan takaisin ilman, että se aiheuttaa painetta ja stressiä omaan talouteen.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan nopeasti ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   • Yksinkertainen hakulomake mahdollistaa nopean lainanhakuprosessin

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Lainaa nopeasti kokemuksia

   Suomalaisilla kuluttajilla on runsaasti kokemuksia nopean lainan hakemisesta. Eräs yleisimmistä kuluttajien kokemuksista on, että laina ilman vakuuksia on mahdollista saada erittäin nopeasti tilille. Monet henkilöt kertovat kokemuksistaan, että ovat vastaanottaneet lainan saman päivän aikana hakemisesta.

   Toinen yleisistä kokemuksista on ollut, että lainan kokonaiskustannukset ovat olleet suhteellisen korkeat. Kuten tekstissä aiemmin avattiin, tämä johtuu siitä, että vakuudeton laina on hintatasoltaan yleisesti huomattavasti kalliimpaa kuin laina vakuuden kanssa. Edullisin laina löytyykin aina lainojen kilpailutuksen avulla.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi mistä saat lainaa nopeasti, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Usein kysyttyä

   Miten saan lainaa nopeasti?
   Kuluttajan on mahdollista saada lainaa nopeasti hakemalla vakuudetonta lainaa. Vakuudeton laina on nopeaa, sillä sen käsittely ei vaadi lainanantajan puolesta vakuuden arvioimista.
   Mistä lainaa nopeasti?
   Lainaa nopeasti voi saada useilta pankeilta sekä rahalaitoksilta. Paras ja nopein laina löytyy aina lainavertailun kautta.
   Voiko kuluttaja saada edullista lainaa nopeasti?
   Kuluttajan on yleensä mahdotonta saada edullista lainaa nopeasti. Nopea laina ei ole yleensä edullista, sillä se ei sisällä vakuutta joka laskisi lainan kustannuksia.
   Kuinka nopeasti lainan voi saada?
   Laina ilman vakuuksia on mahdollista saada hyvin nopeasti. Nopeimmillaan vakuudeton laina saattaa siirtyä tilille jo saman päivän aikana ja hitaampikin nopea laina on mahdollista saada yleensä muutaman pankkipäivän sisällä.
   Mitä hyviä sekä huonoja puolia nopealla lainalla on?
   Nopean lainan hyvä puoli on, että se saattaa parhaimmillaan auttaa akuutteihin rahan tarpeisiin. Nopean lainan huono puoli on, että se on useimmiten hieman kallista verrattuna lainoihin vakuuden kanssa.