Lainaa nopeasti – Hae lainaa ja vastaanota luotto tilille nopeasti

Sinun on mahdollista hakea lainaa nopeasti akuutteihin tarpeisiin. Miten saada lainaa nopeasti ja minkälaisia asioita kuluttajan tulisi sitä hakiessa ottaa huomioon? Lue lisää alta.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Lainaa nopeasti – näin se onnistuu

   Kuluttaja saattaa joskus elämässään kohdata tilanteen, jossa henkilö tarvitsee lainaa nopeasti tilille. Tällainen tilanne voi olla esimerkiksi äkillinen kodin remontin tarve tai jokin muu yllättävä kuluerä. Kuluttajan voi olla tällaisissa tilanteissa perusteltua hakea lainaa nopeasti, mikäli hän tietää esimerkiksi vastaanottavan pian rahaa lainan pois maksamiseen.

   Kuluttajan kannattaa kuitenkin muistaa, että nopea laina on yleensä kokonaiskustannuksiltaan tavallista lainaa kalliimpaa. Tällainen äkillinen kuluerä saattaakin aiheuttaa haasteita kuluttajan henkilökohtaisen talouden hallintaan.

   Lainaa hakevan henkilön on mahdollista vastaanottaa lainaa nopeasti tietyn tyyppisten lainojen avulla. Seuraavassa kappaleessa avataan tarkemmin sitä, minkälaisen lainan avulla kuluttajan on mahdollista vastaanottaa lainaa nopeasti


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan nopeasti ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   • Yksinkertainen hakulomake mahdollistaa nopean lainanhakuprosessin

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Lainaa nopeasti ilman vakuuksia

   Vakuudeton laina on lainaa, jota hakiessa kuluttaja ei myönnä lainalle mitään vakuutta tai panttia. Kuluttajan on mahdollista vastaanottaa lainaa nopeasti ilman vakuuksia.

   Koska kuluttaja ei myönnä lainalle vakuutta, on myös lainan tarjoajan työ erilainen kuin, mikäli vakuus sisältyisi lainaan. Mikäli laina haetaan vakuuden kanssa, lainaa tarjoavan yrityksen tulee aina suorittaa vakuuden tarkastus ennen lainan hyväksymistä.

   Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että lainaa tarjoava yritys päättää käykö kyseinen vakuus haetun lainan yhteyteen arvioiden samalla vakuuden arvoa. Vakuuden arvioiminen johtaa yleensä siihen, että lainan saaminen kestää hieman vakuudettomampaa lainaa pidempään.

   Vastaavasti kuluttajan on taas mahdollista vastaanottaa vakuudetonta lainaa nopeasti halutessaan. Laina ilman vakuuksia saattaa nopeimmillaan olla kuluttajan tilillä jo saman päivän aikana hakemisesta.

   Pisimmilläänkin kuluttajan on mahdollista saada vakuudeton laina tilille jo muutaman pankkipäivän sisällä.


   Nopean lainan kääntöpuolet – tiedosta nämä

   Vakuudeton laina sisältää kuitenkin tiettyjä haittapuolia, joista kuluttajan tulisi olla tietoinen lainaa hakiessa.

   Lainoissa, joissa kuluttajan on mahdollista saada lainaa nopeasti tilille, lainan kääntöpuolena on usein korkeammat kokonaiskustannukset. Vakuudettomien lainojen kokonaiskustannukset nousevatkin yleensä huomattavasti korkeammaksi kuin vakuudellisten lainojen.

   Lainan kustannukset riippuvat aina hakijan, lainan tarjoajan sekä markkinoiden sen hetkisestä tilanteesta. Siinä missä vakuudeton laina on todelliselta vuosikoroltaan useimmiten noin 4,5-10 % välillä, on laina vakuuden kanssa mahdollista saada 3-5% todellisella
   vuosikorolla.

   Kuluttajan kannattaa lainaa netistä hakiessa aina tarkastella todellista vuosikorkoa pelkän nimelliskoron sijasta. Todellinen vuosikorko sisällyttää itseensä lainan kaikki kulut ja on näin ollen parempi mittari lainan todellisille kustannuksille.

   Vertailuta lainat ja säästä lainakuluissa

   Kuluttajan on mahdollista vastaanottaa lainaa nopeasti lainavertailun avulla. Lainavertailu auttaa kuluttajaa selvittämään edullisimman sekä kuluttajalle itselle sopivimman lainan.

   Lainavertailu on työkalu edullisen lainan löytämiseen. Lainavertailu kääntää lainamarkkinoiden kilpailutilanteen päälaelleen ja asettaa lainantarjoajat kilpailemaan kuluttajan asiakkuudesta.

   Summarumin lainavertailun avulla kuluttaja kykenee löytämään mahdollisimman edullista lainaa nopeasti. Lainojen vertailu on kuluttajan kannalta helposti toteutettavissa. Kuluttajan tarvitsee ainoastaan syöttää hakemukseen omat sekä haettavan lainan tiedot, jonka jälkeen vertailun toteuttava taho kerää lainatarjouksia useilta pankeilta sekä rahalaitoksilta.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Lainaa nopeasti – nopean lainan eri muodot

   Kuluttajan on mahdollista saada lainaa nopeasti useissa eri lainan muodoissa. Seuraavissa kappaleissa käsitellään hieman tarkemmin sitä, minkälaisia eri lainan muotoja kuluttaja voi vastaanottaa nopeasti tilille. Tällaisia lainan muotoja ovat muun muassa

   • Yhdistelylaina
   • Kulutusluotto
   • Joustoluotto
   • Pienlaina

   Yhdistelylaina nopeasti

   Yhdistelylaina on laina, joka yhdistää useammat pienet lainat yhdeksi laajemmaksi lainakokonaisuudeksi. Yhdistelylainan avulla kuluttajan on mahdollista helpottaa omaa henkilökohtaista talouden hallintaa sekä samalla pienentää useista laskuista maksettavia kokonaiskustannuksia.

   Yhdistelylaina on useimmiten lainaa ilman vakuuksia, joten kuluttajan on mahdollista vastaanottaa lainaa nopeasti. Yhdistelylaina on usein mahdollista vastaanottaa jopa saman päivän aikana. Pisimmilläänkin vakuudeton yhdistelylaina on useimmiten mahdollista vastaanottaa jo muutaman päivän sisällä hakemuksen lähettämisestä.

   Kulutusluotto nopeasti

   Kulutusluotto on kulutustarkoitusta varten haettavissa oleva luotto. Kulutusluotto on lainaa ilman vakuuksia, joten siinä missä yhdistelylainaa, myös kulutusluottoa on mahdollista vastaanottaa nopeasti hakemisen jälkeen.

   Kulutusluotto on yleisimpiä vakuudettoman luoton muotoja. Kulutusluottoa harkitsevan kuluttajan on mahdollista vastaanottaa lainaa muutamista tuhansista aina kymmeniin tuhansiin euroihin saakka.

   Joustoluotto nopeasti

   Joustoluotto on joustava laina, josta on hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen mahdollista nostaa aina tarvittava lainasumma tilille. Joustoluotto on siis eräänlainen jatkuva laina, jossa kuluttaja maksaa korkokustannuksia ainoastaan tilille nostamastaan osasta.

   Joustoluotto on mahdollista hakea vakuudettomana laina. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että kuluttajan on mahdollista vastaanottaa kyseistä lainaa nopeasti. Joustoluotto on kulutusluoton tavoin mahdollista vastaanottaa nopeimmillaan jopa saman päivän aikana hakemisesta.

   Pienlaina nopeasti

   Pienlainalla tarkoitetaan yleensä lainasummalta pientä lainaa. Tyypilliset kuluttajien hakemat kulutusluotot vaihtelevat esimerkiksi muutamista tuhansista euroista useisiin kymmeniin tuhansiin asti. Pienlaina taas on laina, jota kuluttaja voi hakea useilla lainan tarjoajilla aina sadasta eurosta eteenpäin.

   Pienlaina on vakuudetonta lainaa ja kuluttajan on mahdollista saada kyseistä lainaa nopeasti tilille. Pienlainoja hakiessa kuluttajan kannattaa olla erityisen tarkkana lainan kuluista ja muistaa tarkastella todellista vuosikorkoa pelkän nimelliskoron sijaan.

   Pankit ja rahalaitokset, joilta saat lainaa nopeasti

   Kuten tekstissä jo aiemmin mainittiin, vaihtelee mahdollisuus saada lainaa nopeasti riippuen lainan tarjoajasta. Suurin osa lainamarkkinoilla toimivista yrityksistä myöntää kuitenkin lainaa ilman vakuuksia, jotka kuluttaja voi saada nopeasti tilille.

   Summarumin kautta lainaa hakevan henkilön on mahdollista tavoittaa useita lainaa myöntäviä yrityksiä, joilta kuluttaja kykenee vastaanottamaan tarvittaessa lainaa heti.

   Alla on listattuna muutamia lainaa tarjoavia toimijoita, joita kuluttaja voi tavoittaa Summarumin palveluiden avulla.

   Lainaa nopeasti autoon

   Auton hankinta voi olla usein hyvin kannattavaa. Oma auto mahdollistaa huomattavasti helpomman liikkumisen, sekä oman rauhan. Parhaimmassa tapauksessa autolla voi jopa tienata, omien ajojensa lisäksi. Jos olet hankkimassa autoa lainalla, on hyvä hetkeksi pysähtyä tarkastelemaan eri vaihtoehtoja. Tärkeämpää on kysyä, mistä voisin löytää lainaa mahdollisimman pienellä korolla, kuin mistä löytäisin lainaa nopeasti.

   Yleisesti voidaan sanoa, että vain vakuuksia hyödyntämällä kuluttajalla on mahdollisuus löytää kaikkein edullisinta lainaa pienellä korolla. Netti on pullollaan lainan tarjoajia, jotka ovat valmiit myöntämään sinulle lainaa nopeasti autoon. Nämä lainat ovat kuitenkin useimmiten vakuudettomia lainoja, joten ne ovat pääasiassa kalliimpia, kuin vakuudelliset lainat.

   Vakuudet takaavat aina lainanmyöntäjälle sen, että hän voi saada rahansa takaisin viimeistään realisoimalla lainan ottajan asettamat vakuudet. Tämä tekee lainan myöntämisestä houkuttelevampaa, ja siksi myös matalampi korkoista.

   Hakiessasi lainaa nopeasti, voit hakea pankilta tai rahalaitokselta kulutus- tai joustoluottoja. Näiden hakuvaiheessa pankki tai rahalaitos ei yleensä kysy erikseen, mihin käyttötarkoitukseen lainaa ollaan hakemassa. Lainan saamiseksi riittää, että kuluttajan tiedot ja talous on hyvällä mallilla.

   Hait lainaa nopeasti autoon, remonttiin tai mihinkä tahansa muuhun kannattaa hakuvaiheessa aina olla rehellinen ja realistinen myös itselleen. On siis syytä pohtia tarkkaan, pystyykö lainan maksamaan takaisin ilman, että se aiheuttaa painetta ja stressiä omaan talouteen.

   Lainaa nopeasti kokemuksia

   Suomalaisilla kuluttajilla on runsaasti kokemuksia nopean lainan hakemisesta. Eräs yleisimmistä kuluttajien kokemuksista on, että laina ilman vakuuksia on mahdollista saada erittäin nopeasti tilille. Moni kuluttaja kertoo kokemuksistaan, että henkilö on vastaanottanut lainan saman päivän aikana hakemisesta.

   Toinen yleisistä kokemuksista on ollut, että lainan kokonaiskustannukset ovat olleet suhteellisen korkeat. Kuten tekstissä aiemmin avattiin, tämä johtuu siitä, että vakuudeton laina on hintatasoltaan yleisesti huomattavasti kalliimpaa kuin laina vakuuden kanssa. Edullisin laina löytyykin aina lainojen kilpailutuksen avulla.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Usein kysyttyä

   Miten saan lainaa nopeasti?
   Kuluttajan on mahdollista saada lainaa nopeasti hakemalla vakuudetonta lainaa. Vakuudeton laina on nopeaa, sillä sen käsittely ei vaadi lainanantajan puolesta vakuuden arvioimista.
   Mistä lainaa nopeasti?
   Lainaa nopeasti voi saada useilta pankeilta sekä rahalaitoksilta. Paras ja nopein laina löytyy aina lainavertailun kautta.
   Voiko kuluttaja saada edullista lainaa nopeasti?
   Kuluttajan on yleensä mahdotonta saada edullista lainaa nopeasti. Nopea laina ei ole yleensä edullista, sillä se ei sisällä vakuutta joka laskisi lainan kustannuksia.
   Kuinka nopeasti lainan voi saada?
   Laina ilman vakuuksia on mahdollista saada hyvin nopeasti. Nopeimmillaan vakuudeton laina saattaa siirtyä tilille jo saman päivän aikana ja hitaampikin nopea laina on mahdollista saada yleensä muutaman pankkipäivän sisällä.
   Mitä hyviä sekä huonoja puolia nopealla lainalla on?
   Nopean lainan hyvä puoli on, että se saattaa parhaimmillaan auttaa akuutteihin rahan tarpeisiin. Nopean lainan huono puoli on, että se on useimmiten hieman kallista verrattuna lainoihin vakuuden kanssa.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi mistä saat lainaa nopeasti, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen