Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Mönkijän rahoitus

Kilpailuta mönkijän rahoitus – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

Mönkijän rahoitus hetkessä ja katso samalla henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Mönkijän rahoitus 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan mönkijän rahoitukseen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Mönkijän rahoitus jopa 60 000 euroon ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta mönkijän rahoitus järjestyy luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa mönkijän rahoitukseen helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen mönkijää varten on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla tavoitat jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa mönkijän rahoitukseen 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat mönkijän rahoitukseen helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja rahoitusyhtiöt puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa mönkijän rahoittamiseen.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri yhtiöiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa mönkijän rahoitukseen.

Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina mönkijän rahoitukseen.

Vinkki

Kilpailuta lainat mönkijän rahoitukseen Summarumilla aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa mönkijän rahoitukseen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina mönkijän rahoitukseen netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan mönkijään pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertaaminen kannattaa tehdä siten, että kiinnität huomiota etenkin näihin:

 • mönkijärahoituksen korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta mönkijän rahoitusvaihtoehtojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina mönkijän rahoittamiseen heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan mönkijän rahoitukseen, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina mönkijän rahoitukseen maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Mönkijän rahoitus – Lainaa mönkijän ostoon

Mönkijät ovat monikäyttöisiä kulkuvälineitä, jolla voi ajaa lähes kuka tahansa ja niitä löytyy moneen eri tarpeeseen. Pääasiallinen käyttötarve määrittelee tarvittavat ominaisuudet ja samalla ominaisuudet vaikuttavat hintaankin.

Mönkijöitä on tarjolla markkinoilla myös käytettynä, jolloin hintataso voi olla merkittävästikin edullisempi kuin uutta mönkijää ostettaessa liikkeestä.

Harva pystyy ostamaan mönkijää suoraan käteisellä. Onneksi mönkijän hankintaan on runsaasti erilaisia rahoitusvaihtoehtoja. Näitä rahoitusvaihtoehtoja kannattaa kuitenkin kilpailuttaa ja vertailla, sillä vain näin toimimalla voit valita omaan talouteesi sopivimman vaihtoehdon.

Hae lainaa mönkijään kauttamme näin

Kun tarvitset lainaa mönkijään, täytä hakemus sivustollamme näin:

 1. Täytä hakemus kaikkine tietoinesi.
 2. Lähetä se meille.
 3. Jos täytät tietojesi perusteella rahoitusyhtiöiden kriteerit, saat ensimmäisiä tarjouksia jopa muutamissa minuuteissa sähköpostiisi.
 4. Vertaile mönkijälainatarjoukset huolellisesti.
 5. Hyväksy paras tarjous ja jatka sopimuksen tekemiseen rahoitusyhtiön kanssa.

Mönkijälainahakemuksen tekeminen ja lähettäminen Summarumin kautta ei vielä sido sinua mihinkään. Jokainen tarjous raukeaa itsekseen, jos sitä ei hyväksytä.

Kuka voi hakea lainaa mönkijää varten?

Jotta voit saada kauttamme lainaa mönkijän hankintaa varten, on sinun täytettävä seuraavat kriteerit:

 • olet vähintään 18-vuotias.
 • tulosi ovat säännölliset.
 • asut vakituisesti Suomessa.
 • sinulla ei ole merkintöjä luottotiedoissa.

Erilaisia rahoitusvaihtoehtoja mönkijän ostoon

Erilaisten rahoitusvaihtoehtojen joukosta laina on todennäköisesti kustannuksiltaan kaikkein edullisin tapa rahoittaa mönkijän hankinta. Koska eri rahoitusyhtiöiden koroissa voi olla merkittäviä eroja, on lainojen kilpailuttaminen tärkeää.

Kilpailutus on helppo ja nopea tehdä netissä avullamme. Voit tehdä kilpailutuksen yhdellä lomakkeella, ja parhaimmillaan saat jopa kymmeniä lainatarjouksia omaan sähköpostiisi. Tarjousten joukosta voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kilpailutus on aina maksuton eikä se velvoita sinua hyväksymään jotakin tiettyä lainaa.

Omasta pankista on toki hyvä pyytää lainatarjous mönkijän hankintaa varten, mutta ennen sen hyväksymistä kannattaa kilpailuttaa myös yksityiset luotonantajat. Etenkin tänä päivänä näiden tarjoukset voivat olla varsin kilpailukykyisiä, ja lainaehdot voivat olla myös huomattavasti joustavammat kuin pankkisi tarjoamat.

Lainalla voi ostaa myös käytetyn mönkijän

Lainojen kilpailutus on nopeaa ja sen voitkin tehdä heti, kun on tiedossasi on jonkinlainen budjetti, jolla mönkijä halutaan saada hankittua. Kilpailutus käy nopeimmillaan jopa yhdessä päivässä, mutta parin päivän hakuprosessiin kannattaa silti varautua.

Lainat mönkijää varten kilpailutat täyttämällä huolellisesti lainahakemuksen netissä. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi luotonantajilta henkilökohtaiset lainatarjoukset. Näistä valitset parhaiten omiin tarpeisiisi sopivan lainan ja hyväksyt sen omilla pankkitunnuksillasi luotonantajan ohjeiden mukaisesti.

Samalla toimitat pyydetyt liitteet luotonantajalle. Tämän jälkeen luotonantaja vielä tarkistaa liitteet, hyväksyy lainasopimuksen ja siirtää lainan maksuun. Laina mönkijää varten on heti nostettavissa tilille.

Etenkin käytettyä mönkijää ostettaessa nopeasti saatava laina on valttia, koska hyvät mönkijät menevät nopeasti kaupaksi. Vaikka varsinaista mönkijää ei vielä olisikaan tiedossa voit lainan hakea jo valmiiksi.

Silloin voit lyödä kaupat lukkoon heti sopivan käytetyn mönkijän ilmestyessä myyntiin.

Hae kulutusluottoa kauttamme nyt!

Lainaa mönkijää varten ilman vakuuksia

Pankit myöntävät jonkin verran lainoja ilman vakuuksia, mutta vaativat usein selvitystä lainan tarkoituksesta. Omankin pankin mönkijälainan hakuprosessi voi myös olla merkittävästi hitaampi kuin netissä tehtävässä kilpailutuksessa.

Ja vaikka pankki ei varsinaisia vakuuksia lainalleen vaatisikaan, toimii mönkijä osittain lainan vakuutena. Lisäksi saatetaan vaatia myös takaajia.

Netissä kilpailutusta tehdessä, tulee mukaan myös useita yksityisiä luotonantajia. Yleisesti näiden korkotaso mielletään korkeaksi, mutta tiukka kilpailu laina-asiakkaista on pitänyt korkotason alhaisena ja yksityisen luotonantajan lainatarjous voi olla varsin kilpailukykyinen.

Tyypillisesti näissä lainoissa ei kysytä vakuuksia eikä takaajia, kun haettava lainasumma on pienehkö.

Yksityisen luotonantajan ehdoton kilpailuetu on nopeus ja yksinkertaisuus. Lainahakemuksessa ei kysytä lainan käyttötarkoitusta ja koko hakuprosessin voi hoitaa muutamissa minuuteissa netissä

Osa luotonantajista käsittelee lainahakemuksia vain virastoaikana, kun toiset voivat toimia laajennetuilla aukioloajoilla ja hakemuksia voidaan käsitellä myös iltaisin.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Liikkeen tarjoama osamaksusopimus

Mönkijöitä myyvät liikkeet usein tarjoavat omia rahoitusratkaisujaan ja osamaksusopimuksia. Näitä markkinoidaan suhteellisen edulliselta kuulostavalla kuukausimaksulla, mutta edullinen osamaksuerä ei kerro kaikkea rahoituksesta.

Tärkeää onkin tarkastella osamaksusopimuksesta korkojen ja muiden kulujen osuutta, eli todellista vuosikorkoa. Myös osamaksusopimuksen kokonaishinta kannattaa tarkistaa ennen sopimuksen solmimista.

Todellinen vuosikorko sisältää paitsi varsinaisen lyhennyserän, myös luottoajan koron, tilinhoitopalkkiot ja mahdolliset laskutuslisät. Näin ollen edullisesta kuukausittaisesta osamaksusta voi suuri osa olla pelkkiä kuluja ja osamaksusopimus voi sitoa pitkäksi aikaa.

Mönkijän hankinta luottokortilla

Yhä useammin pankit tarjoavat luottokorteissa varsin isoja luottorajoja. Jos luottoraja on tarpeeksi korkea voi mönkijän saada rahoitettua myös luottokortilla. Se voikin olla nopein tapa rahoittaa mönkijän hankinta, kun luottokortti löytyy jo valmiiksi lompakosta.

Kuitenkin luottokortin kulut ja kustannukset ovat usein varsin kalliita ja nopeasti tehdystä ja edulliselta kuulostavasta mönkijän hankinnasta voikin muodostua varsin kallis.

Luottokortilla tehdyn mönkijän hankinnan etuna on toki mahdollisuus säädellä itse lyhennysten määrää, koska usein luottokortissa on minimilyhennys, mutta ei mitään rajoitusta suuremmasta lyhennyksestä.

Näin mönkijän hankintaan saa maksuaikaa ja kustannuksia pystyy itse hallitsemaan.

Lainatarpeen määritteleminen

Mönkijän rahoituksessa lainatarpeen määrittely on olennaisessa osassa. Hintatasoa kannattaa tutkia etukäteen eri liikkeiden mönkijävalikoimista ja netissä olevista käytettyjen koneiden myyntikanavista.

Mutta pelkkä mönkijän hinta ei vielä kata kaikkia mönkijän hankinnasta aiheutuvia kuluja.

Riippuen mönkijän tehosta, voi se tarvita myös rekisteröintiä ja vähintään liikennevakuutusta. Lisäksi kuljettajalta voidaan vaatia ajokorttia, kun mönkijän tehot ylittävät tietyt kuutiomäärät.

Kulut ja kustannukset eivät jää myöskään tähän, jos mönkijällä on tarkoitus ajaa myös talvella. Talvikäyttöä varten tarvitaan myös talvirenkaat ja erilaiset lisävarusteet kuten aurauslevy tai vinssi nostavat mönkijän hintaa.

Suunnittele maksuaikataulu huolellisesti

Kun tarvittava lainasumma on tiedossa, on tärkeää myös suunnitella lainan takaisinmaksun aikataulu. Sivuillamme on tätä varten lainalaskuri, josta voi hahmotella maksuaikataulua haettavalle lainalle.

Lainanlyhennykset kannattaa suunnitella siten, että se ei saa taloutta liian tiukille ja rahaa jää käyttöönkin.

Kun sopivalta tuntuva lyhennyserä ja maksuaikataulu on löytynyt, voit sen perusteella kilpailuttaa tarjolla olevat lainat ja saada henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Kauttamme kilpailutetuissa lainatarjouksissa esitetään aina lainan todelliset vuosikorot ilman piilokuluja ja vertailu on siksi selkeää. Korkotason lisäksi sinun kannattaa tarkastella lainoja kokonaisuutena. On tärkeää verrata myös lainojen muita ehtoja, kuten esimerkiksi sitä millaisilla ehdoilla voit saada lyhennys- tai maksuvapaan kuukauden, jos omassa taloudessasi eteen tulee tilapäinen notkahdus.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Valitse sopiva mönkijä käyttötarpeen mukaan

Yhtä tärkeää kuin on lainojen vertailu on myös valita mönkijä käyttötarpeen mukaan. Hintahaarukka mönkijöissä on laaja ja edullisimmat mönkijät ovat yleensä myös kuutioiltaan pienimmät ja soveltuvat parhaiten kaupunkiajoon. Jos mönkijällä on tarkoitus myös tehdä maatilalla tai metsässä töitä, vaaditaan silloin moottoristakin tehoja ja tämä näkyy hinnoissa.

Tehojen lisäksi mönkijöihin voi saada monenlaisia lisävarusteita. Kaupunkiajossa lisävarusteilla ei useinkaan ole kuin ulkonäöllinen merkitys, mutta syrjäseuduilla lisävarusteilla voidaan helpottaa arkielämää merkittävästi.

Lisävarusteisiin voi saada myös käytettyä varsin runsaasti rahaa ja usein niiden hankinta on edullisinta varsinaisen mönkijän hankinnan yhteydessä, etenkin jos mönkijää ollaan ostamassa liikkeestä.

Huomioi kauppaa tehdessä myös jälleenmyynti

Kun pääasialliseen käyttöön sopiva mönkijä on löydetty, saat ostettua sen käyttöösi heti, kun laina mönkijää varten vain on omalla tililläsi. Mönkijä on tällöin myös heti omissa nimissä, kun taas osamaksusopimuksissa se on yleensä rahoitusyhtiön nimissä kunnes viimeinenkin maksuerä on saatu maksettua

Tällä on vaikutusta etenkin, jos mönkijä on tarkoitus vaihtaa myöhemmin uudempaan tai tehokkaampaan tai siitä on tarkoitus luopua kokonaan. Samoin toimii myös laina moottoripyörään.

Rahoitusyhtiöllä voi olla ehdoissaan vaatimuksena mönkijän vaihto liikkeessä. Liikkeet maksavat vaihdon yhteydessä usein merkittävästi markkinahintaa edullisempaa hintaa.

Silloin uuden mönkijän rahoitukseen tarvitaan enemmän välirahaa kuin myymällä mönkijä itse suoralla kaupalla uudelle omistajalle ja tämä kannattaa huomioida jo mönkijän rahoitusta suunnitellessa.

Hae rahoitusta nyt!

Mönkijärahoitus – Usein kysyttyä

Miten mönkijän rahoitus järjestyy Summarumin kautta?
Laina mönkijää varten onnistuu helposti. Lähetät vain hakemuksen meille, ja me välitämme sen yhteistyökumppaneillemme. Saat tarjoukset sähköpostiisi ja halutessasi voit valita niistä parhaan vaihtoehdon.
Maksaako mönkijälainan kilpailuttaminen jotakin?
Summarumilla mönkijälainat kilpailutetaan aina maksuttomasti. Kilpailutus ei myöskään vielä sido sinua mihinkään.
Millaisille summille mönkijälainaa on mahdollista saada?
Kun haet lainaa mönkijään kauttamme, voit saada sitä aina 60 000 euroon saakka.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja