Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Mönkijän rahoitus

   Kilpailuta mönkijän rahoitus – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

   Mönkijän rahoitus hetkessä ja katso samalla henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Mönkijän rahoitus 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan mönkijän rahoitukseen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa mönkijän rahoitukseen jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa mönkijän rahoitukseen luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa mönkijän rahoitukseen helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa mönkijän rahoitukseen 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat mönkijän rahoitukseen helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa mönkijän rahoitukseen.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa mönkijän rahoitukseen. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina mönkijän rahoitukseen.

   Kilpailuttamalla lainat mönkijän rahoitukseen netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa mönkijän rahoitukseen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina mönkijän rahoitukseen netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan mönkijän rahoitukseen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota mönkijärahoituksen korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta eri lainojen, jotka koskevat mönkijän rahoitusta, koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina mönkijän rahoitukseen heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan mönkijän rahoitukseen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina mönkijän rahoitukseen maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Mönkijän rahoitus – Lainaa mönkijän ostoon

   Mönkijä on monikäyttöinen kulkuväline, jolla voi ajaa lähes kuka tahansa ja niitä löytyy moneen eri tarpeeseen. Pääasiallinen käyttötarve määrittelee tarvittavat ominaisuudet ja samalla ominaisuudet vaikuttavat hintaankin. Mönkijäitä on tarjolla markkinoilla myös käytettynä, jolloin hintataso voi olla merkittävästikin edullisempi kuin uutta mönkijää ostettaessa liikkeestä.

   Harva pystyy mönkijää ostamaan suoralla rahalla, kertamaksulla ja erilaisia rahoitusvaihtoehtoja onkin mönkijän hankintaan runsaasti tarjolla. Rahoitusvaihtoehtoja kannattaa kuitenkin kilpailuttaa ja vertailla, että voi valita omaan talouteen sopivimman vaihtoehdon.

   Erilaisia rahoitusvaihtoehtoja mönkijän ostoon

   Erilaisten rahoitusvaihtoehtojen joukosta laina on todennäköisesti kustannuksiltaan kaikkein edullisin tapa rahoittaa mönkijän hankinta. Korkotaso on pitkään ollut alhainen, mutta silti koroissa voi olla merkittäviä eroja. Siksi lainojen kilpailuttaminen onkin tärkeää, että löytää omaan tarpeeseensa edullisimman lainan.

   Kilpailutus on helppo ja nopea tehdä netissä kilpailutussivustolla. Esimerkiksi sivuillamme voit helposti tehdä kilpailutuksen yhdellä lomakkeella, ja saada parhaimmillaan kymmeniä lainatarjouksia omaan sähköpsotiisi. Näistä voit valita itsellesi parhaiten sopivan lainatarjouksen. Kilpailutus on aina hakijalle maksuton eikä se velvoita hyväksymään jotakin tiettyä lainaa.

   Omasta pankista kannattaa pyytää lainatarjous mönkijän hankintaa varten, mutta ennen sen hyväksymistä kannattaa kilpailuttaa myös yksityiset luotonantajat, koska myös heidän lainatarjous voi olla hyvin kilpailukykyinen ja lainaehdot voivat usein olla joustavammat kuin pankin tarjoamat.

   Lainalla voi ostaa myös käytetyn mönkijän

   Lainojen kilpailutus on nopeaa ja sen voi tehdä heti, kun on tiedossa jonkinlainen budjetti, jolla mönkijä halutaan saada hankittua. Kilpailutus käy nopeimmillaan jopa yhdessä päivässä, mutta parin päivän hakuprosessiin kannattaa varautua.

   Lainat kilpailutetaan täyttämällä huolellisesti lainahakemus netissä ja tämän jälkeen saa sähköpostiinsa luotonantajilta henkilökohtaiset lainatarjoukset. Näistä valitaan parhaiten omiin tarpeisiin sopiva laina ja se hyväksytään omilla pankkitunnuksilla luotonantajan ohjeiden mukaisesti. Samalla toimitetaan pyydetyt liitteet luotonantajalle ja tämän jälkeen luotonantaja vielä tarkistaa liitteet, hyväksyy lainasopimuksen ja siirtää lainan maksuun. Lainan saa sen jälkeen nostettua omalle tilille ja mönkijän voi ostaa heti.

   Etenkin käytettyä mönkijää ostettaessa nopeasti saatava laina on valttia, koska hyvät mönkijät menevät nopeasti kaupaksi. Vaikka varsinaista mönkijää ei vielä olisikaan tiedossa voi lainan hakea jo valmiiksi, kun tietää suunnilleen hintatarson. Silloin kaupat voi lyödä lukkoon heti sopivan käytetyn mönkijän ilmestyessä myyntiin.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Liikkeen tarjoama osamaksusopimus

   Mönkijöitä myyvät liikkeet usein tarjoavat omia rahoitusratkaisujaan ja osamaksusopimuksia. Näitä markkinoidaan suhteellisen edulliselta kuulostavalla kuukausimaksulla, mutta edullinen osamaksuerä ei kerro kaikkea rahoituksesta. Tärkeää onkin tarkastella osamaksusopimuksesta korkojen ja muiden kulujen osuutta, eli todellista vuosikorkoa. Myös osamaksusopimuksen kokonaishinta kannattaa tarkistaa ennen sopimuksen solmimista.

   Todellinen vuosikorko sisältää paitsi varsinaisen lyhennyserän, luottoajan koron, tilinhoitopalkkiot ja mahdolliset laskutuslisät. Näin ollen edullisesta kuukausittaisesta osamaksusta voi iso osa olla pelkkiä kuluja ja osamaksusopimus voi sitoa pitkäksi aikaa.

   Luottokortilla mönkijän hankinta

   Yhä useammin pankit tarjoavat luottokorteissa varsin isoja luottorajoja. Jos luottoraja on tarpeeksi korkea voi mönkijän saada rahoitettua myös luottokortilla. Se voikin olla nopein tapa rahoittaa mönkijän hankinta, kun luottokortti löytyy jo valmiiksi lompakosta. Kuitenkin luottokortin kulut ja kustannukset ovat usein varsin kalliita ja nopeasti tehdystä ja edulliselta kuulostavasta mönkijän hankinnasta voikin muodostua varsin kallis.

   Luottokortilla tehdyn mönkijän hankinnan etuna on toki mahdollisuus säädellä itse lyhennysten määrää, koska usein luottokortissa on minimilyhennys, mutta ei mitään rajoitusta suuremmasta lyhennyksestä. Näin ollen mönkijän hankintaan saa maksuaikaa ja kustannuksia pystyy itse hallitsemaan.

   Lainaa mönkijää varten ilman vakuuksia

   Pankit myöntävät jonkin verran lainoja ilman vakuuksia, mutta vaativat usein selvitystä lainan tarkoituksesta. Omankin pankin mönkijälainan hakuprosessi voi myös olla merkittävästi hitaampi kuin netissä tehtävässä kilpailutuksessa. Ja vaikka pankki ei varsinaisia vakuuksia lainalleen vaatisikaan, toimii mönkijä osittain lainan vakuutena. Lisäksi saatetaan vaatia myös takaajia.

   Netissä kilpailutusta tehdessä, tulee mukaan myös useita yksityisiä luotonantajia. Yleisesti näiden korkotaso mielletään korkeaksi, mutta tiukka kilpailu laina-asiakkaista on pitänyt korkotason alhaisena ja yksityisen luotonantajan lainatarjous voi olla varsin kilpailukykyinen. Tyypillisesti näissä lainoissa ei kysytä vakuuksia eikä takaajia, kun lainasumma on pienehkö.

   Yksityisen luotonantajan ehdoton kilpailuetu on nopeus ja yksinkertaisuus. Lainahakemuksessa ei kysytä lainan käyttötarkoitusta ja koko hakuprosessin voi hoitaa muutamissa minuuteissa netissä. Osa luotonantajista käsittelee lainahakemuksia vain virastoaikana, kun toiset voivat toimia laajennetuilla aukioloajoilla ja hakemuksia voidaan käsitellä myös iltaisin.

   Lainatarpeen määritteleminen

   Mönkijän rahoituksessa lainatarpeen määrittely on olennaisessa osassa. Hintatasoa kannattaa tutkia etukäteen eri liikkeiden mönkijävalikoimista ja netissä olevista käyttettyjen koneiden myyntikanavista. Mutta pelkkä mönkijän hinta ei vielä kata kaikkia mönkijän hankinnasta aiheutuvia kuluja.

   Riippuen mönkijän tehosta, voi se tarvita myös rekisteröintiä ja vähintään liikennevakuutusta. Lisäksi kuljettajalta voidaan vaatia ajokorttia, kun mönkijän tehot ylittävät tietyt kuutiomäärät. Kulut ja kustannukset eivät jää myöskään tähän, jos mönkijällä on tarkoitus ajaa myös talvella. Talvikäyttöä varten tarvitaan myös talvirenkaat ja erilaiset lisävarusteet kuten aurauslevy tai vinssi nostavat mönkijän hintaa.

   Suunnittele maksuaikataulu huolellisesti

   Kun tarvittava lainasumma on tiedossa, on tärkeää myös suunnitella lainan takaisinmaksun aikataulu. Sivuillamme on tätä varten lainalaskuri, josta voi hahmotella maksuaikataulua haettavalle lainalle. Lainanlyhennykset kannattaa suunnitella siten, että se ei saa taloutta liian tiukille ja rahaa jää käyttöönkin.

   Kun sopivalta tuntuva lyhennyserä ja maksuaikataulu on löytynyt voi sen perusteella kilpailuttaa tarjolla olevat lainat ja saada henkilökohtaiset lainatarjoukset. Kauttamme kilpailutetuissa lainatarjouksissa esitetään aina lainan todelliset vuosikorot ilman piilokuluja ja eri lainojen vertailu on siksi selkeää. Korkotason lisäksi kannattaa lainoja tarkastella kokonaisuutena ja verrata myös lainojen muita ehtoja, kuten esimerkiksi millaisilla ehdoilla voi saada lyhennys- tai maksuvapaan kuukauden, jos omassa taloudessa tulee tilapäinen notkahdus.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Valitse sopiva mönkijä käyttötarpeen mukaan

   Yhtä tärkeää kuin on lainojen vertailu on myös valita mönkijä käyttötarpeen mukaan. Hintahaarukka mönkijöissä on laaja ja edullisimmat mönkijät ovat yleensä myös kuutioiltaan pienimmät ja soveltuvat parhaiten kaupunkiajoon. Jos mönkijällä on tarkoitus myös tehdä maatilalla tai metsässä töitä, vaaditaan silloin moottoristakin tehoja ja tämä näkyy hinnoissa.

   Tehojen lisäksi mönkijöihin voi saada monenlaisia lisävarusteita. Kaupunkiajossa lisävarusteilla ei useinkaan ole kuin ulkonäöllinen merkitys, mutta syrjäseuduilla lisävarusteilla voidaan helpottaa arkielämää merkittävästi. Lisävarusteisiin voi saada myös käytettyä varsin runsaasti rahaa ja usein niiden hankinta on edullisinta varsinaisen mönkijän hankinnan yhteydessä, etenkin jos mönkijää ollaan ostamassa liikkeestä.

   Huomioi kauppaa tehdessä myös jälleenmyynti

   Kun pääasialliseen käyttöön sopiva mönkijä on löydetty, saa sen ostettua heti, kun laina on omalla tilillä. Mönkijä on tällöin myös heti omissa nimissä, kun taas osamaksusopimuksissa se on yleensä rahoitusyhtiön nimissä kunnes viimeinenkin maksuerä on saatu maksettua. Tällä on vaikutusta etenkin, jos mönkijä on tarkoitus vaihtaa myöhemmin uudempaan tai tehokkaampaan tai siitä on tarkoitus luopua kokonaan.

   Rahoitusyhtiöllä voi olla ehdoissaan vaatimuksena mönkijän vaihto liikkeessä. Liikkeet maksavat vaihdon yhteydessä usein merkittävästi markkinahintaa edullisempaa hintaa, jolloin uuden mönkijän rahoitukseen tarvitaan enemmän välirahaa kuin myymällä mönkijä itse suoralla kaupalla uudelle omistajalle ja tämä kannattaa huomioida jo mönkijän rahoitusta suunnitellessa.