Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hammashoitolaina

   Kilpailuta ja hae hammashoitolaina netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae hammashoitolaina ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Hammashoitolainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan hammashoitolainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae laina hammashoitoon jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta laina hammashoitoon helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Hammashoitolainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla tavoitat jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta hammashoitolainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile hammashoitolainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle hammashoitolainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa hammashoitolainaa.

   Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin hammashoitolaina.

   Vinkki

   Kilpailuta hammashoitolainat netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan hammashoitolainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen hammashoitolaina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman hammashoitolainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä erityisesti huomiota näihin:

   • hammashoitolainan korko
   • kuukausierä
   • takaisinmaksuaika.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton hammashoitolaina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen hammashoitolainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun se on hyväksytty, vakuudeton laina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


   Löydä edullisin laina hammashoitoa varten

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan hammashoitoa varten. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Mistä lainaa hammashoitoa varten?

   Kärsitkö hammasongelmista? Onko suussasi pikaista hoitoa vaativa tulehdus? Kuulutko ikäryhmään, jossa ilmainen hoito ei ole itsestäänselvyys tai edes mahdollista? Pohditko mistä lainaa hammashoitoa varten? Olet oikeassa paikassa.

   Me kilpailutamme rahoitusyhtiöt puolestasi. Saat kauttamme edullista lainaa hammashoitoon.

   Suun terveys on tärkeää. Huonosti hoidetut hampaan ja ientulehdukset altistavat myös muille sairauksille ja tulehduksille. Suun tulehdukset voivat aiheuttaa valtimokovettumataudin puhkeamisen ja olla yksi syy jopa sydän- ja aivoinfarktille. Joskus lainan hakeminen voi tulla tarpeeseen hampaiden hoidattamista varten. Mitä tällöin tulisi ottaa huomioon?

   Hampaiden paikkauttaminen, hammasimplanttien asennuttaminen ja proteesien hankkiminen, hammaskiven poistaminen, purentavikojen korjaaminen, hampaiden oikaiseminen raudoituksella, juurihoito ja ientulehdusten hoitaminen – suun terveyden hyväksi on tarjolla paljon toimenpiteitä.

   Mistä rahat hammaslääkäriin, jos lohjennut hammas repii kieltä ja tulehduttaa sen?

   Hampaisiin tulee kiillevaurioita ja hampaat haurastuvat monesta syystä. Useimmissa ruokakunnissa on sattunut tilanteita, joissa joku perheenjäsenistä on puraissut siementä, luuta tai muuta kovaa elintarvikkeen osaa. Hammas on saattanut lohjeta.

   Hammas lohkeaa yleensä niin, että lohkeamiskohtaan jää teräviä reunoja. Olet saattanut itse kokea tilanteen, jossa kieli on kipeytynyt, kun se pyrkii jatkuvasti tunnustelemaan lohjenneen hampaan pintaa. Kieli on voinut jopa tulehtua ja sen seurauksena koko suu.

   Tilapäistä apua kielen ja suun tulehduksiin saat desinfioivilla suuvesillä, joita voi ostaa apteekista. Voit myös yrittää pyöristää ja tasoittaa teräviä kohtia väliaikaisella paikalla.

   Hoitoon hakeutumista ei kuitenkaan ole syytä pitkittää. Usein kiputilanteissa on mahdollista päästä kunnalliseen hammashoitoon, vaikka niiden palveluita saa yleensä jonottaa jopa kuukausia. Silloin hampaan korjaamisen kustannus on vielä siedettävällä tasolla. Usein se on vain terveyskeskusmaksun suuruinen.

   Mikäli joudut turvautumaan yksityiseen hammaslääkäriin, pääset nopeammin hoitoon, mutta odotettavissa oleva lasku saattaa hirvittää. Koska haitat ja kivut vain kasvavat hoidon lykkääntyessä, kannattaa tutkia mahdollisuuksia saada rahoitus hammashoitoa varten.

   Oman pankin lähin konttori saattaa olla jo toisessa kaupungissa ja neuvottelumahdollisuus oman yhteyshenkilön kanssa vasta viikkojen päässä. Sen varaan et voi laskea.

   Nykyään on mahdollista, kätevää ja nopeaa saada luottopäätös netissä. Hammashoitolainan hakeminen ja kilpailuttaminen tapahtuu sivustomme kautta näppärästi.

   Lainatarjousten vertaaminen ei vielä maksa mitään ja kulutkin alkavat juosta vasta sen jälkeen, kun laina hammashoitoa varten on myönnetty.

   Millä edellytyksillä voit saada hammashoitolainaa?

   Jos sinulla on tarvetta hakea verkosta laina hammashoitoon, sinun on täytettävä tietyt ehdot. Jos olet lainakelpoinen, on hammashoitolainojen kilpailuttaminen helppoa.

   Saat lainahakemukseesi nopeasti vastauksia suoraan omaan sähköpostiisi. Hammashoitolainan myöntäminen ja nostaminen sujuu kivutta netissä.

   • Sinun on oltava Suomen kansalainen tai asunut vähintään kaksi vuotta Suomessa.
   • Sinulla tulee olla tili Suomessa toimivassa pankissa. Ulkomaisille tileille lainoja ei makseta.
   • Sinun tulee ilmoittaa myös osoitetietosi sekä voimassa oleva puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lainatarjoukset lähetetään sähköpostitse.
   • Sinulla tulee olla säännölliset tulot, jotta voit hakea lainaa. Palkka- ja muut ansiotulot, myönnetty eläke tai jopa ansiosidonnainen työttömyyskorvaus antavat mahdollisuuden lainansaantiin. Joudut todistamaan tulonlähteen esimerkiksi palkkatodistuksen ja tiliotteiden avulla. Tästä lisää artikkelissamme Lainaa työttömälle.

   Laina-anomuksen täyttämällä suostut siihen, että luottotietosi tutkitaan. Toistuvat maksuhuomautukset ja viivästykset laskujen maksussa johtavat ulosottotoimiin ja maksuhäiriömerkintöihin. Ne ovat useimmiten este hammashoitoluoton myöntämiselle.

   Joudut antamaan tiedot myös sinulla tällä hetkellä olevista lainoista, pikavipeistä ja toistuvista maksusuorituksista, samoin tiedossa olevista maksuista kuten jäännösveroista.

   Sinun pitää pystyä osoittamaan kykysi hoitaa hakemasi laina. Luottotietotutkijat saavat tiliotteilta selville myös peliriippuvuutesi.
   Lainanantajat eivät tee hyväntekeväisyyttä. Niille on tärkeää saada sijoittamansa pääoma takaisin ja vieläpä hyvällä korolla.

   Mitä paremmin olet asiasi aiemmin hoitanut ja mitä suuremmat mahdollisuudet sinulla on selviytyä lainanmaksusta, sen paremman laina- ja korkotarjouksen voit saada hammashoitokuluihisi.

   Hae laina hammashoitoon näin

   Laina hammashoitoon järjestyy kauttamme nopeasti ja ilman ylimääräisiä kuluja. Toimi näin:

   1. Täytä hakemus sivun yläosassa.
   2. Kun kaikki tiedot on täytetty, lähetä hakemus meille.
   3. Välitämme sen yhteistyökumppaneillemme, joita on kymmeniä.
   4. Jos täytät kelpoisuusehdot, saat ensimmäisiä hammashoitolainatarjouksia jopa minuuteissa.
   5. Kun olet saanut kaikki tarjoukset, vertaile niitä rauhassa.
   6. Valitse sopivin laina hammashoitoa varten ja jatka sopimuksen tekemistä rahoitusyhtiön kanssa.

   Jos mikään saaduista tarjouksista ei ole mielestäsi riittävän hyvä, ei sinulla ole velvollisuutta hyväksyä niistä yhtään.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Millaisia lainoja on tarjolla hampaiden hoitoon?

   Vippi, lainat kaverilta ja korttiluotto eivät ole ratkaisu hampaiden hoitoon, sillä ne pitää maksaa nopeasti takaisin. Vippien korko on yleensä korkeampi kuin muun tyyppisten luottojen.

   Jos sinut todetaan luottokelpoiseksi, voit saada lainaa pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä tai ns. vertaislainaa yksityishenkilöiltä. Kun täytät luottohakemuksen lainojen vertailusivustolla, saat juuri sinun tarpeisiisi yksilöityjä lainatarjouksia useilta rahoittajilta.

   Tarjoukset tulevat suoraan omaan sähköpostiisi. Vertailun jälkeen valitset itse sen lainantarjoajan, jonka kanssa haluat asioida. Me Summarumilla emme myönnä lainaa hammashoitoa varten, vaan saatamme sinut ja lainanantajat yhteen.

   Joustoluotto voi olla hyvä vaihtoehto

   Silloin kun hammasongelmat yllättävät, ei sinulla yleensä ole eikä voi olla tarkkaa käsitystä siitä, kuinka paljon hampaiden korjaaminen maksaa. Joustoluottoa voit hakea riittävän suuren summan ja nostaa siitä sitten vähitellen käyttöön juuri sen verran kuin hampaiden hoitamiseen tarvitaan.

   Jotkut luottojen tarjoajat antavat joustoluottoa maksimissaan 2 000 euroa, toiset jopa 60 000 euroa. Kulut saat pidettyä kurissa, kun et ylimitoita lainasummaa ja laina-aikaa.

   Korko nousee usein, kun lainasummaa ja laina-aikaa kasvatetaan. Ota myös selville, voiko joustoluoton maksaa suunniteltua aikaisemmin takaisin ja millaisia lisäkuluja siitä aiheutuu.

   Kulutusluotto voi olla vakuudeton tai vakuudellinen

   Usein lainoja, joilla hoidetaan yllättäviä, kertaluontoisia ja suhteellisen hankintoja menoja, kutsutaan kulutusluotoiksi. Niillä hoidetaan mm. uuden kodinkoneen hankinta vanhan rikkoutuessa sekä satunnaisia kalusteostoksia ja terveydenhoitokuluja, kun oma pankkitili ei anna mahdollisuuksia tehdä haluttua tai välttämätöntä hankintaa.

   Kulutusluotto voi olla vakuudellinen tai vakuudeton. Vakuudellisessa luotossa annat pantiksi esimerkiksi asunto-osakkeita, kiinnityksiä kiinteistöön tai hankit henkilötakauksen.

   Kulutusluottoja myöntävät perinteiset pankit ja rahoitusyhtiöt suoraan internetissä. Prosessi hoituu yleensä automaattisesti, joten anomasi ja sinulle myönnetyn lainan saat nopeasti omalle pankkitilillesi.

   Vertaislainassa luottorahat tulevat yksityisiltä sijoittajilta. Vertaisluottojakin voi ja kannattaa vertailuttaa.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Esimerkkejä hammashoitolainojen kuukausieristä

   Lainasumma Laina-aika Nimelliskorko Kuukausierä
   2 000 euroa 5 vuotta 5,0 37 euroa
   3 000 euroa 5 vuotta 5,0 56 euroa
   4 000 euroa 5 vuotta 5,0 75 euroa
   5 000 euroa 5 vuotta 5,0 94 euroa

   Yllä näkemäsi esimerkit on laskettu 5,0 prosentin nimelliskoron mukaan. Taulukosta puuttuu mahdolliset muut kulut, jotka voivat nostaa kuukausierän suuruutta.

   Jokainen myönnetty laina hammashoitoon on yksilöllinen. Tarjoukset ja ehdot saat tietoosi vain kilpailuttamalla.

   Kärsitkö hammaslääkäripelosta?

   Oletko yksi niistä, jotka lykkäävät hammaslääkäriin menoa ja jopa laiminlyövät säännölliset hammastarkastukset? Onko sinulla huonoja kokemuksia lapsuuden hammaslääkärikäynneistä?

   Et ole ainoa. Hammaslääkäripelosta kärsivät enemmän miehet kuin naiset. Pelko on usein peräisin kouluvuosilta. Jopa kolmasosa nuorista miehistä ei käy hammaslääkärissä.

   Vastaanotolle hakeudutaan usein vasta sitten, kun on pakko. Tällöin se on usein liian myöhäistä – ja kallista. Hammaslääkäripelko ei ole riittävä peruste jättää hampaat hoitamatta.

   Tiesitkö?

   Nykyinen tekniikka mahdollistaa kivuttomat poraukset ja hionnat jopa ilman puudutuspiikkiä. Paikallispuudutus riittää useimmissa tapauksissa poistamaan hoitotoimien aiheuttaman kivun.

   Jos kammo mennä hammaslääkärintuoliin osoittautuu ylitsepääsemättömäksi, voidaan esimerkiksi hampaiden poistot tehdä hammassairaalassa niin, että potilas nukutetaan anestesialääkärin valvonnassa ennen operointia.

   Mitä pitempään emmit ja lykkäät hammaslääkäriin menoa, sen suuremmat vahingot aiheutat hampaidesi, suusi ja jo koko kehosi terveydelle.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Ennaltaehkäisy on paras tapa välttää hammaslääkärilaskuja

   Hammaskiillevaurioita ja kariesta – hammasmätää – voi ennaltaehkäistä monin tavoin. Riskejä hampaiden ja suun terveydelle on paljon. Voit itse vaikuttaa, miten hyvin hampaasi kestävät.

   Oletko vegaani?

   Kasvissyönti saattaa syövyttää hammaskiillettä ja haurastuttaa hammasluuta enemmän kuin sekaruuan syönti. Tämä johtuu siitä, että kasvisruokavalio sisältää paljon happamia elintarvikkeita, esimerkiksi marjoja ja hedelmiä, joiden syöminen aiheuttaa happohyökkäyksen hampaisiin.

   Kovien juuresten ja hedelmien pureminen on aiheuttanut monelle myös hampaiden lohkeamisen.

   Juotko paljon happamia mehuja?

   Happamien mehujen nauttiminen pitkin päivää on myös riski hampaiden terveydelle ja kestävyydelle. Mehuja kannattaa nauttia muun ruokailun yhteydessä samoin kuin marjojakin, jotta syövyttävää vaikutusta saadaan laimennettua.

   Käytätkö nautintoaineita?

   Tupakka, väkevät alkoholijuomat ja viinit värjäävät hampaita ja aiheuttavat usein vaurioita myös suun limakalvoille. Jos haluat parantaa suusi ja hampaittesi terveyttä, lopeta tupakointi ja vähennä alkoholinkäyttöä – vältät siten näiden nautintoaineiden haitalliset vaikutukset myös muuhun terveyteesi.

   Monet narkoottiset aineet tuhoavat myös käyttäjänsä hampaat. Harva haluaa narkomaaniksi aloittaessaan piristävien ja huumaavien aineiden viihdekäytön. Älä aloita! Jos jo käytät, teet kaikkesi, että pystyt lopettamaan.

   Jätä karkit kauppaan

   Suomi poikkeaa muista maista siinä, että kaupoissa ja marketeissa on karkkihyllyjä huomattavasti enemmän kuin muualla on totuttu näkemään.

   Irtokarkit ja makeispussit kannattaa jättää kauppaan. Vältä myös tuotteita, jotka sisältävät lisättyä sokeria. Näin menetellen suojelet hampaitasi, parannat suuhygieniaasi ja ennaltaehkäiset myös liikapainoa, joka on syy moniin vakaviin sairauksiin.

   Pese hampaat aamuin ja illoin

   Hampaiden harjaaminen pehmeällä harjalla ja hammastahnalla ainakin kaksi kertaa päivässä pitää suun kunnossa. Käytä fluoripitoista hammastahnaa, sillä se vahvistaa hammaskiillettä.

   Harjaaminen vähentää hampaiden pinnoille kertyvää plakkia ja puhdistaa hampaiden pinnat ja niiden välit. Pese hampaat, jos mahdollista, vasta noin puoli tuntia ruokailun jälkeen, sillä harjaaminen heti ruokailun jälkeen happohyökkäyksen aikana kuluttaa hammaskiillettä.

   Jos kaikista ennakkotoimista huolimatta hammasvaurio tai suun sairaus yllättää, ota tilanne vakavasti ja toimi mahdollisimman nopeasti. Apteekista ostettu väliaikainen paikka voi helpottaa hetkellisesti, mutta se ei ole kestävä ratkaisu.

   Jos pankkitilisi saldo ei salli marssia hammaslääkärin hoitoon mitään miettimättä, tutki hampaidesi hoidon rahoitusmahdollisuuksia kauttamme.

   Edut ja mahdolliset riskit kun haet lainaa hammashoitoa varten

   Edut Riskit
   Hammashoitolaina voi auttaa kun sinun tarvitsee päästä hoitoon nopeasti. Jos et kilpailuta eri palveluntarjoajia, saatat maksaa hammashoitolainastasi liikaa.
   Hammashoitolainaa saat vakuudettomana jopa useita tuhansia euroja. Mikäli syystä tai toisesta jätät hammashoitolainan maksamatta takaisin, johtaa se maksuhäiriömerkintään.
   Hammashoitolainojen kilpailuttaminen Summarumilla on sinulle maksutonta.
   Saat useita tarjouksia joista valita paras laina hammashoitoa varten.

   Korvaako Kela hammashoitosi kustannuksia?

   Kela ei korvaa kunnallisen hammashoidon kustannuksia. Korvauksia voit sen sijaan saada yksityisen hammaslääkärin palveluista. Hammashoidon Kela-korvauksiin ovat oikeutettuja kaikki Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluvat.

   Kelan verkkosivuilla on tarkkaan selvitetty, millaiset hammashoitopalvelut kuuluvat korvausten piiriin ja kuinka paljon niissä on omavastuu sekä maksimikorvaus. Yksityisen hammaslääkärin ja suuhygienistin palkkioista korvataan osa, samoin hammashoitoon liittyvistä tutkimuksista.

   Kunnallisen hammashoidon maksuista et siis saa Kela-korvausta. Sama on tilanne prosteettisten toimenpiteiden, kuten irtoproteesien ja niiden korjausten sekä siltojen ja kruunujen kanssa. Hammasteknikon työn kustannuksia korvataan vain poikkeustapauksissa, samoin oikomishoitoa.

   Sinun kannattaa kuitenkin jo hammashoitolainan suuruutta määrittäessäsi ennen lainan anomista tutustua mahdollisuuksiin saada myös Kela-korvausta. Siten voit vähentää lainantarvetta ja tulevia kuukausikuluja.

   Hammashoitolainan korko on usein sitä suurempi, mitä suuremman lainasumman ja pidemmän maksuajan tarvitset. Korkoon vaikuttavat luonnollisesti myös luottokelpoisuutesi taso ja valitsemasi lainatyyppi.

   Hammashoitolainan kilpailuttaminen Summarumilla ei maksa sinulle mitään. Kun saat lainatarjouksia sähköpostiisi eri rahoittajilta, voit kaikessa rauhassa vertailla niitä ja katsoa, mistä lainaa helposti olisi parhailla ehdoilla saatavilla.

   Kulut alkavat juosta vasta lainan myöntämisen jälkeen takaisinmaksun käynnistyessä.

   Kilpailuta laina hammashoitoon jo tänään!

   Hammashoitolaina – Usein kysytyt kysymykset

   Mistä lainaa hammaslääkäriin?
   Lainaa voit hakea hyvin moniin eri tarkoituksiin. Yksi hyvä syy voi olla äkillinen hammaslääkäri käynti. Voit hakea hammashoitolainaa Summarumin kautta kilpailuttamalla useita eri lainantarjoajia keskenään. Näin varmistut siitä, että löydät varmasti edullisimman lainan.
   Paljonko lainaa hammashoitoon?
   Hammashoidot vaihtelevat suuruudeltaan sadoista euroista tuhansiin euroihin. Ottamalla pidemmän maksuajan, voit varmistaa, ettei laina kuormita omaa talouttasi liikaa.
   Mitä edellytyksiä hammashoitolainaan liittyy?
   Hammashoitolainaan liittyy usein samat edellytykset, kuin moneen muuhunkin lainaan Suomessa. Näitä edellytyksiä voivat olla vähintään 20 - vuoden ikä, suomen kansalaisuus, pysyvä osoite Suomessa, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen pankkitili.