Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Äkkilähtö osamaksulla, lainalla vai luottokortilla?

   Äkkilähtö osamaksulla, lainalla vai luottokortilla? Lainaa netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae lainaa äkkilähtöön ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan äkkilähtöön. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainaa äkkilähtöön jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa äkkilähtöön luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa äkkilähtöön helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa äkkilähtöön 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat äkkilähtöön helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa äkkilähtöön.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa äkkilähtöön. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina äkkilähtöä varten.

   Kilpailuttamalla lainat äkkilähtöön netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina äkkilähtöön netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan äkkilähtöön pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina äkkilähtöön heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan äkkilähtöön, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Äkkilähtö osamaksulla, lainalla vai luottokortilla?

   Haaveiletko lomasta aurinkorannoilla tai suurkaupungin sykkeessä, mutta pankkitilin saldo ei näytä venyvät lomamatkaan? Varsinkin houkuttelevia äkkilähtötarjouksia voi tulla eteen yllättävälläkin aikataululla, joka ei aina noudattele palkkapäiviä. Tällöin on hyvä olla tietoinen muista rahoitustavoista, joilla lomalle lähteminen mahdollistuu.

   Lomaa voi rahoittaa myös osamaksulla, lainalla tai luottokortilla. Ne antavat taloudellista liikkumavaraa, kun loman kokonaissummaa ei tarvitse maksaa kerralla pois. Tässä artikkelissa kerromme eri lainavaihtoehdoista.

   Osamaksulla maksaminen

   Äkkilähtöjä selatessa voi tulla eteen vastustamattomia tarjouksia, mutta loman kokonaissumma voi tarjouksesta huolimatta tuntua korkealta. Loman voi usein kuitenkin maksaa myös osamaksulla, jolloin koko summaa ei tarvitse löytyä pankkitililtä kerralla vaan loma maksetaan pienemmissä erissä. Maksuaika voi olla tällöin esimerkiksi 3, 6, 12 tai 24 kuukautta pitkä.

   Äkkilähdön maksaminen osamaksulla on tavallisesti nopeaa ja helppoa, mutta on muutamia seikkoja, jotka on syytä pitää mielessä, kun valitsee maksutavaksi osamaksun. Osamaksun periaatteet on hyvä ymmärtää, jotta lomalainan kanssa ei joudu myöhemmin ongelmiin.

   Äkkilähtö osamaksulla – hyviä puolia

   Matkatarjousten joukosta löytynyt äkkilähtö on tavallisesti helppo maksaa osamaksulla, sillä äkkilähtöjä myyvät matkanjärjestävät tarjoavat usein osamaksua suoraan yhtenä maksuvaihtoehtona. Maksaminen on siis helppoa, kun osamaksulla maksamisen voi valita suoraan äkkilähdön ostamisen yhteydessä matkanjärjestäjän sivuilta eikä tarvitse lähteä miettimään muita lainavaihtoehtoja.

   Osamaksusopimus voi olla hyvä vaihtoehto siinä tilanteessa, kun oma maksukyky on varma, mutta koko loman hintaa ei tahdo tai pysty maksamaan kerralla. Tällainen tilanne voi olla esimerkiksi silloin, kun tiedät, että saat palkan myöhemmin ja pystyt silloin maksamaan loman kokonaishinnan. Hankkimansa äkkilähdön hinnan jakaminen esimerkiksi koko vuoden menoihin voi tällöin olla viisasta.

   Äkkilähtö osamaksulla – huomioi nämä riskit

   Osamaksusopimuksiin liittyy myös riskejä, sillä korot ovat yleensä korkeat, ja osamaksusopimuksella maksaessa piilokulut voivat korottaa loman kokonaishintaa huomattavasti.

   Aina osamaksua miettiessäsi pidä siis mielessäsi osamaksun kokonaiskustannukset. Kokonaiskustannuksiin vaikuttavat:

   äkkilähdön alkuperäinen hinta
   osamaksuun liittyvät korot
   lainaan liittyvät muut piilokulut.
   Osamaksun korko ja piilokulut voivat nostaa äkkilähdön hintaa huomattavasti, jolloin loman kokonaiskustannukset nousevat. Tässä tapauksessa on viisasta miettiä, tuleeko lomasta osamaksulla maksaessa liian kallis verrattuna siihen, mitä äkkilähtö maksaisi, jos koko summan maksaisi kerralla pois.

   Vertaile ja tunne ehdot

   Koska osamaksuun liittyy korkoja ja muita erilaisia lisäkuluja, on erityisen tärkeää vertailla osamaksusopimuksia ennen kuin tarttuu tilaisuuteen. Tämä voi olla hankalaa, koska usein matkanjärjestäjällä on oma sovittu osamaksusopimus, jota asiakkaalle tarjotaan ja muiden osamaksusopimusten käyttö on hankalaa tai jopa mahdotonta.

   Silti on hyvä tuntea eri vaihtoehtoja. Jos matkajärjestäjän tarjoama osamaksusopimus tuntuu huonolta tai loman kokonaiskustannukset kohoavat liian korkeiksi, on hyvä miettiä muita vaihtoehtoja.

   Lainalla äkkilähdön maksaminen

   Äkkilähtöjä varten voi saada myös matkalainaa, jonka avulla loman maksaminen onnistuu. Käytännössä tämä toimii niin, että haet lainaa valitsemastasi paikasta. Lainan suuruus voi olla lainantarjoajasta riippuen esimerkiksi 100 – 60 000 euroa. Jos laina myönnetään sinulle, voit maksaa äkkilähtösi lainalla. Seuraavien kuukausien tai viikkojen aikana lyhennät lainaasi pois.

   Jos haet lomaasi varten lainaa, on syytä muistaa muutamia asioita. Kilpailuta aina lainasi, eri vertaile erilaisia lainatarjouksia ja valitse niistä se, joka on sinulle edullisin. Muista myös vertailla haluamasi lainan kokonaiskustannuksia. Lainat eroavat toisistaan esimerkiksi maksuajassa ja korkojen suuruudessa.

   Lainaan liittyvät kulut

   Myös lainoihin liittyy korkojen lisäksi myös muita kuluja. Näitä voivat olla esimerkiksi:

   tilinhoitomaksut
   kuukausimaksut
   avausmaksut.
   Koron lisäksi muista kuluista voi kertyä isokin summa maksettavaan kokonaissummaan. Samoin kokonaiskustannukseen vaikuttaa laina-aika. Pisin maksuaika ei aina ole edullisin, vaikka lainan kuukausierä voikin silloin olla pieni.

   Lainoihin voi liittyä myös erilaisia ehtoja esimerkiksi vakuuksien suhteen. Lainaa on mahdollista saada myös vakuudettomana kulutusluottona, jolloin vakuuksia ei tarvitse olla. Hakemuksen täyttäminen on usein helppoa, ja lainapäätöksen saa jopa saman päivän aikana.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Vertaile lainoja lainalaskureilla

   Nykyään netistä löytyy monenlaisia sivustoja ja työkaluja lainojen ja niiden kokonaiskustannusten vertailuun. Eri laskurit voivat toimia hieman eri tavoilla, siksi olisikin hyvä valita käyttöön sellainen laskuri, johon voi syöttää mahdollisimman paljon tietoja, joita laskuri käyttää lainan kokonaiskustannusten laskemiseen.

   Laskuri ei myöskään ole tae lainan saamisesta vaan antaa vain osviittaa mahdollisesta lainasta. Vastuullinen laskuri ilmoittaakin aina, että kyseessä on vain suuntaa antava ehdotus lainasta, ei todellinen laina. Laina tulee aina hakea erikseen lainanantajien kautta.

   Äkkilähtö luottokortilla maksaen

   Voit maksaa äkkilähtösi myös luottokortin avulla. Myös luottokortilla maksaessasi et välttämättä joudu maksamaan matkaasi kerralla vaan voit maksaa kokonaissummaa osissa. Luottokortti voikin olla hyvä vaihtoehto siinä tapauksessa, että loman kokonaissumma tuntuu liian suurelta kerralla maksettavaksi. Joidenkin luottokorttien avulla voit samalla myös kerryttää esimerkiksi lento- tai bonuspisteitä ja ansaita näin luottokorttia käyttäen.

   Luottokortteihin ja niiden käyttöön liittyy erilaisia ehtoja, joista kannattaa olla tietoinen aina, kun käyttää luottokorttia hankintoihin. Eri luottokorttiyhtiöt voivat tarjota erilaisia houkuttimia oman luottokorttinsa käyttämiseen. Tällaisia houkuttimia ovat esimerkiksi ilmaiset matkavakuutukset, lentopisteet tai bonusraha.

   Huomioi luottokorttien todellinen vuosikorko

   Luottokortteja käyttäessä tulee olla tietoinen luottokortin todellisesta vuosikorosta, joka voi nostaa maksettavaa kokonaissummaa, jos luottoa ei maksa heti takaisin. Luottokortin hyvänä puolena voidaan pitää sitä, että luottokorteissa korotonta maksuaikaa on yleensä kuukauden verran. Jos siis tiedät, että olet saamassa palkkasi kuukauden sisällä ja pystyt sen avulla maksamaan äkkilähdöstä koituneet kustannukset heti pois, on luottokortin käyttö erinomainen vaihtoehto.

   Kuukauden jälkeen luottokortin maksamattomista laskuista alkaa kertyä korkoa kuten muissakin lainoissa. Tämä korko voi olla esimerkiksi 10-30 prosenttia, mikä tuo huomattavan lisän maksamattomaan laskuun. Luottokorttilaina ei ole siis halpaa rahaa.

   Luottokortilla maksamisen hyviä puolia on myös se, että jos jostain syystä matka peruuntuisi esimerkiksi lentoyhtiön mennessä konkurssiin, luottokorttiyhtiö voi korvata maksetun matkan.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Vastuullinen taloudenhallinta

   Käytitpä lomasi maksamiseen osamaksua, luottokorttia tai lainaa, olennaista on aina tuntea oma budjettinsa ja elää sen mukaisesti. Lainaa ottaessa on helppo olla miettimättä sitä, miten lainan tulee maksamaan takaisin. Käytännössä sekä osamaksu, laina ja luottokorttimaksut ovat kaikki lainoja, jotka pitää loppujen lopuksi aina maksaa jossain vaiheessa takaisin.

   On siis syytä tuntea oma budjettinsa ja miettiä vastuullisesti ja realistisesti omaa maksukykyään. Vaikka lainaa on helppo saada, sitä ei välttämättä ole yhtä helppo maksaa takaisin, jos lainanotto ylittää oman maksuvalmiuden. Tästä syystä tulisi aina miettiä ensin realistisesti omia mahdollisuuksiaan selviytyä lainoista ja vasta sitten päättää sitoutua niihin.

   Viisas matkailija tuntee omat rajansa ja vertailee saatavissa olevia rahoitusmahdollisuuksia.

   Saavutettavia unelmia rahoitusvaihtoehtojen avulla

   Äkkilähtö voi olla saavutettava unelma siinäkin tapauksessa, että palkkapäivä odottelee vasta nurkan takana. Lomaa voi maksaa erilaisin rahoitusvaihtoehdoin tai ottaa lomaa varten lainaa, jotta koko loman summaa ei tarvitse maksaa takaisin kerralla.

   Valitsitpa sitten osamaksun, lainan tai luottokortin äkkilähtösi maksuun, muista aina jokaiseen rahoitusvaihtoehtoon liittyvät omat erityispiirteet ja piilokulut. Varmista aina, että pystyt maksamaan lainasi takaisin. Lainaa ei tule koskaan ottaa ylitse oman maksukykynsä, joten lainaa miettiessä on hyvä olla tietoinen omasta maksukyvystään ja talouden hallinnasta. Vastuullisesti mietitty laina voi kuitenkin olla hyvä vaihtoehto loman maksamiseen.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen