Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa helposti

   Kilpailuta ja hae lainaa helposti netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa helposti ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa helposti 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan helposti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa helposti jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa helposti luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa helposti helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa helposti 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa helposti.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa helposti. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina helposti.

   Kilpailuttamalla lainat helposti netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa helposti erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina helposti netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan helposti pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota helpon lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina helposti heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan helposti, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Voit hakea nykypäivänä lainaa helposti kotisohvalta tai vaikka laiturin nokasta käsin. Lue alta parhaat vinkit sille, miten Summarumin kautta haet lainaa helposti sekä minkälaisia ehtoja siihen liittyy.

   Helppo laina tilille

   Kehittynyt teknologia on helpottanut kauttaaltaan ihmisten elämää ja kyseinen seikka näkyy vahvasti myös lainamarkkinoilla. Lainan hakemisprosessi on suoraviivaistunut ja muuttunut tavallisen ihmisen kannalta huomattavasti vaivattomammaksi.

   Nykyään lainaa hakevan ei tarvitse enää varata aikoja kivijalkapankkeihin ja hakea sieltä omatoimisesti lainatarjouksia itselleen. Nykyään toiminta on siirtynyt pääosin internetiin, mikä mahdollistaa vaivattoman ja nopean lainan hakuprosessin.

   Täyttämällä yhden lomakkeen voit helposti vastaanottaa lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainantarjoajilta. Tehtäväksesi jää lainojen kilpailutuksen jälkeen ainoastaan valita ehdotetuista tarjouksista itsellesi sopivin vaihtoehto.

   Lainaa helposti ja nopeasti – ehdot

   Tänä päivänä netistä on mahdollista hakea lainaa helposti ja nopeasti. Lainatarjous voidaan tehdän usein muutamassa minuutissa, mikäli hakijan tiedot ovat kunnossa. Hakijan ei ole kuitenkaan mahdollista saada lainaa heti tilille, mikäli tietyt ehdot eivät ole kunnossa.

   Tyypillisiä ehtoja ovat riittävä ikä, puhtaat luottotiedot sekä maksuhäiriömerkintöjen puuttuminen. Hakijan on usein vaikeaa saada lainaa ilman luottotietoja.

   Jotta hakija voi saada helposti lainaa, hänellä tulee olla säännölliset tulot, isot säästöt tai vakuudet lainalle, sekä mahdollisesti aiempi positiivinen kokemus saman pankin kanssa.


   Löydä edullisinta lainaa helposti

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan yhdistelylainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Helposti lainaa eri lainantarjoajilta

   Lainaa helposti on mahdollista saada useilta eri lainantarjoajilta. Miettiessäsi esimerkiksi saako Nordeasta helposti lainaa, on hyvä ottaa huomioon monipuolisesti useiden eri lainanmyöntäjien tarjoamat vaihtoehdot.

   Summarumin lainavertailun kautta sinun on mahdollista tavoittaa useita lainaa myöntäviltä yrityksiä, joilta kykenet vastaanottamaan tarvittaessa lainaa heti tilille.

   Alle on koottu tietoa ja esimerkkejä siitä, kuinka helposti lainaa voi saada rahalaitoksista ja muutamasta tunnetusta suomalaisesta pankista.

   Rahoitusyhtiöt– saako lainaa netistä helposti?

   Rahoitusyhtiöissä on yleisesti väljemmät ehdot lainan myöntämiselle kuin perinteisillä pankeilla. Rahoitusyhtiöiden kautta haetaan useimmiten vakuudettomia lainoja, minkä takia lainan hakijan on mahdollista saada nopeasti lainaa käyttöönsä.

   Esimerkkitapaus: Vakituisessa työssä käyvä 30 – vuotias henkilö tarvitsee lainaa 3000€ uuden auton hankintaa varten. Koska henkilön aiempi maksuhistoria lainojen osalta on puhdas, hänen on mahdollista saada lainaa helposti 3000 euron arvosta esimerkiksi Santanderista, joka on yksi suurimpia autorahoitusta tarjoavia rahalaitoksia Suomessa. Henkilö täyttää lainahakemuksen netissä, ja saa tarjouksen muutamia minuutteja myöhemmin. Tämän jälkeen edullinen laina on nostettavissa auton hankintaa varten.

   Pankit – kuinka helposti lainaa saa eri pankeista?

   Pankit ovat lainanantajina usein rahalaitoksia vaativampia. Silti lainaa on mahdollista saada hyvinkin nopeasti käyttöön, mikäli hakijan tiedot ovat kunnossa.

   Mutta kuinka helposti pankista lainaa on mahdollista ylipäätään saada? Alle on koottu esimerkkejä kolmesta suomalaisesta pankista.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Pop-pankki

   POP-pankista on mahdollista hakea lainaa pankin sloganin mukaan “kaiken maailman menoihin”. Lainan käyttötarkoituksella ei ole toisin sanoen väliä, vaan lainaa voi hakea vaikka unelmien lomamatkaan varten, tai kodin remontointiin.

   POP-pankista pikalainassa saat lainapäätöksen heti, ja rahat on mahdollista saada tilille jo saman päivän aikana. Pikalaina on haettavissa POP-pankista, mikäli olet vähintään 23 – vuotias ja asut pysyvästi Suomessa. Näiden lisäksi edellytyksenä ovat säännölliset tulot, sekä aiemmin moitteettomasti hoidetut raha-asiat.

   Nordea

   Entä saako Nordeasta helposti lainaa? Tähän asiaan vaikuttavat tulosi, maksukykysi sekä mahdolliset maksuhäiriömerkinnät. Myönnettävään lainaa vaikuttaa toisin sanoen moni seikka. Nordea tarjoaa hyvin kattavasti ja joustavasti rahoitusta asiakkaidensa moniin eri tarpeisiin ja elämänvaiheisiin.

   Nordea ei edellytä lainoissaan aina vakuuksia. Esimerkiksi vakuudetonta joustoluottoa on mahdollista saada Nordeasta jopa 50 000 euroon asti.

   Danske

   Danske Bankista lainaa haettaessa laina sovitetaan aina juuri sinulle sopivaksi. Danske Bankista löytyy lainoja hyvin eri tarpeisiin aina lyhyestä kuluttamiseen sopivasta Haavelainasta aina isompiin menoihin kuten asunnon, auton tai mökin rahoittamista varten.
   Danske Bankista myönnetään lainaa pankin asiakkaille, jotta pankki saa paremman käsityksen heidän maksukyvystään ja taloudellisesta tilanteestaan.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa helposti opiskelijalle

   Tunnetusti opiskelijoilla on mahdollisuus nostaa pankista opintolainaa. Opintolaina on koroltaan hyvin matalaa, ja siksi hyvin kannattavaakin nostaa, mikäli sille löytyy järkevää käyttöä.

   Opintolainan nostamisen ei ole kuitenkaan ihan yhtä vaivatonta ja nopeaa, kuin esimerkiksi vakuudettoman kulutusluoton ottaminen.

   Opintolainan nostamiseen liittyy enemmän selvitettäviä asioita, sekä viivettä. Monet muut tahot tarjoavat onneksi helposti lainaa, jos rahatilanne esimerkiksi äkisti heikkeneekin.

   Pienet yllättävät menot arjessa voivat tuoda ison loven opiskelijan kukkaroon. Opiskelijan, siinä missä kenenkä tahansa muunkin, on mahdollista hyödyntää myös lyhytkestoisempia lainoja näissä tilanteissa.

   Opiskelija voi hakea helposti lainaa useilta eri luotontarjoajilta. Opiskelija voi saada lainaa, vaikka hänellä olisi jo entuudestaan olemassa opintolainaa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Eri lainatyypit ja niiden saamisen helppous

   Lainaat tarjotaan monesti useilla eri nimityksillä. Yksi helppo keino jaotella eri lainat keskenään on jakaa ne vakuudettomiin, sekä vakuudellisiin lainoihin.

   Vakuudelliset lainat ovat perinteisempi lainamuoto. Niissä lainan hakija antaa myöntäjälle omaa omaisuuttaan vakuudeksi lainan takaisinmaksun varmistamiseksi. Tyypillisesti vakuuksia käytetään mitä suurempi haettava laina on. Tyypillisin esimerkki vakuudellisesta lainasta on asuntolaina, jossa vakuutena pankille on usein ostettava asunto.

   Mikäli lainanhakijan rahan tarve koskee kuluttamista tai yllättäviä menoja hän voi hakea myös lainaa ilman vakuuksia. Kulutusluotto, Joustoluotto ja eri pikavipit ovat helppo keino saada lainaa nopeasti tilille, mutta tyypillisesti näiden lainojen korot ovat myös vakuudellisia lainoja korkeammat.

   Kulutusluotto

   Kulutusluotto on tyypiltään kertalaina, jota hakija ottaa yleensä menojen kattamiseen. Kulutusluotot on haettavissa joko ilman vakuuksia tai vakuuksien kanssa. Suuruudeltaan kulutusluotot ovat yleisimmin joitakin tuhansia euroja, mutta kulutusluottoja on mahdollista saada jopa 60 000 euroon asti.

   Kulutusluottoa on usein helppo saada, mikäli lainan hakijalla on mahdollisuus antaa lainan vakuudeksi esimerkiksi asunto, auto tai kesämökki.

   Myös vakuudetonta kulutusluottoa on helppo saada, mikäli hakijan aiemmin mainitut ehdot täyttyvät, kuten riittävä ikä, säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot. Haettavan lainasumman ja takaisinmaksuajan on myös oltava realistinen hakijan kannalta.

   Joustoluotto

   Joustoluotto, joka tunnetaan myös nimellä käyttöluotto poikkeaa hieman kulutusluotosta sekä pikavipeistä. Joustoluotto kuten pikavipit ja useimmat kulutusluotot on vakuudeton laina.

   Sen ero on siinä, että joustoluottoa on mahdollista nostaa tilille aina tarpeen mukaan. Tyypillisesti joustoluottoa haetaan suhteellisen vähän, yleisesti 100- 10 000 euron väliltä.

   Koska joustoluotto on myös vakuudetonta lainaa, sen saaminen on usein helppoa. Suomessa toimivista pankeista joustoluottoa tarjoavat muun muassa Nordea, OP, Danske Bank sekä S-Pankki.

   Autolaina

   Käsiraha ja omat säästöt usein helpottavat auton hankinnassa, mutta auton ostaminen on nykyään mahdollista myös täysin lainarahalla. Autolainaa voi hakea ilman vakuuksia tai vakuuksien kanssa, joko uuteen tai käytettyyn autoon.

   Autolainan ollessa usein kulutusluottoja suurempi, edellytetään hakijalta myös parempaa maksuvalmiutta lainan hoitamiselle.

   Hyvällä taloudenhoidolla parannat mahdollisuuksiasi saada autolainaa hyvillä ehdoilla. Vakituinen työpaikka sekä puhtaat luottotiedot ovat jo iso edistysaskel autolainan saamiselle toisin kuin ilman vakituista työpaikkaa.

   Asuntolaina

   Asuntolaina on lainamuodoista vaikeinta saada. Suurimpana syynä on suuri lainasumma, sekä pitkä takaisinmaksuaika, mitkä molemmat ovat riski pankille.

   Asuntolainan määrä riippuu hyvin pitkälti lainanhakijan omasta tulotasosta. Lainan omarahoitusosuus kuitenkin liikkuu useimmiten 15–20 prosentin välimaastossa, eli toisin sanoen asuntolainan määrä vastaa noin 80–85 prosenttia asunnon hinnasta.

   Käytännössä asuntolainassa pankki tarkistaa aina, että hakijan maksukyky on kunnossa. Tästä syystä hakijan tulee aina miettiä jo ennen lainaneuvottelua, kuinka suureen lainaan hänellä on varaa omiin tuloihin ja menoihin suhteutettuna. Lainatarjouksen laatimisen yhteydessä pankki tarkastaa lainahakemuksen ja mitoittaa lainatarjouksen hakijan henkilökohtaisen maksukyvyn mukaan.

   Jotta hakijan maksukyky pystytään kunnolla kartoittamaan pankki tarkistaa myös, mitä muita lainoja hakijalla on jo ennestään. Luottokorttivelka ja pienemmät kulutusluotot otetaan esimerkiksi lainahakemuksessa aina huomioon. Tilitapahtumiin perehdytään tarkemmin usein myös usein silloin, jos pankilla on syytä epäillä hakijan ylivelkaantumista.

   Mikäli hakijan talous on vakaalla pohjalla, hänellä on mahdollisuus saada asuntolainaa, vaikka hänen tulonsa ovat epäsäännölliset tai hänellä on vanha maksuhäiriömerkintä. Asiasta voit lukea lisää Summarumin aiheeseen asuntolainan edellytyksiin liittyvässä kirjoituksessa.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Nämä asiat tekevät lainan saamisesta haastavaa

   Oli kyseessä kulutusluotto, remonttilaina tai asuntolaina, tietyt asiat tekevät aina lainan saamisesta hakijalle haastavaa. Alle on koottu näistä lyhyt lista.

   • Tulojen puuttuminen
   • Vakuuksien puuttuminen
   • Maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa
   • Useampi samanaikainen velka
   • Suomalaisten pankkitunnusten puuttuminen
   • Epärealistinen lainasumma ja takaisinmaksuaika

   Vaikka verkkopankkitunnuksia ei tarvita vielä hakemusvaiheessa, ilman henkilöllisyyden vahvistamista myöhemmässä vaiheessa et voi saada lainaa. Laina pankkitunnuksilla tai konttorilla esimerkiksi passilla tunnistautuen ovat siis ainoat vaihtoehdot saada lainaa luotettavilta tahoilta.

   Maksuhäiriömerkintä & luottotiedottomuus

   Luottotietojen tarkoitus on kuvata henkilön raha-asioiden hoitamista lähimenneisyydessä. Henkilön saadessa maksuhäiriömerkintä omiin luottotietoihinsa, ovat hänen luottotietonsa niin sanotusti menetetyt.

   Luottohäiriömerkintä on mahdollista tulla henkilön luottotietoihin pitkittyneiden maksujen laiminlyönnin seurauksena. Pelkästään yhden laskun unohtaminen ei aiheuta luottohäiriömerkintää, vaan merkinnän saaminen on prosessina suhteellisen pitkä.

   Olisi tärkeää pyrkiä pitämään raha-asioista hyvää huolta, sillä esimerkiksi yhdistelylaina luottotiedottomalle ei useimmissa tapauksissa onnistu. Mikä tekee tilanteesta erityisen ikävän on se, että yhdistelylainalla voisi saada aikaiseksi merkittäviä säästöjä tiukassa rahatilanteessa.

   Maksuhäiriömerkintä merkitään henkilön luottotietoihin yleensä vasta kun velkoja on hakenut laskulle tai velalle käräjäoikeuden kautta maksutuomion. Velkoja voi ilmoittaa maksun laiminlyönnistä luottorekisteriin jos:

   • Lasku on ollut maksamatta vähintään 60 vuorokautta
   • Laskusta on tullut maksukehotus 21 päivää aikaisemmin
   • Luottosopimuksessa on ilmoitettu, että maksuhäiriö ilmoitetaan luottorekisteriin
   • Velkojan kanssa ei ole tehty maksusopimusta maksun hoitamisesta

   Lisää maksuhäiriömerkinnän saamisesta ja sen saamisen estämisestä voit lukea Takuusäätiön sivuilta.

   Hätiköinti lainan hakemisessa

   Oli kyseessä millainen laina tahansa, on lainahakemuksen tekemiseen aina syytä käyttää. Lainanhakijan on syytä muistaa, että nopea laina on usein kokonaiskustannuksiltaan paljon tavallista lainaa korkeampi.

   Hakiessa lainaa ilman vakuuksia, kannattaa nimelliskoron sijaan aina tarkastella lainan todellista vuosikorkoa. Todellinen vuosikorko sisällyttää itseensä lainan kaikki kulut ja siksi kuvaa paremmin lainan todellisia kustannuksia.

   Työttömyys tai pienet tulot

   Useimmiten lainan saamisessa edellytyksenä ovat säännölliset tulot. Tämä ei ole kuitenkaan aina este lainan saamiselle. Monet rahoituslaitokset tarjoavat myös lainaa pienituloisille tai lainaa ilman tuloja.

   Lisää ohjeita ja vinkkejä lainan hakemisesta pienillä tuloilla voit lukea Summarumin aihetta koskevasta tekstistä.

   Mistä lainaa helposti?

   Lainaa helposti saat kaikista vaivattomimmin Summarumin lainavertailun avulla. Summarumin lainavertailu auttaa sinua keräämään lainatarjouksia lukuisilta pankeilta, jonka jälkeen sinun tehtäväksi jää ainoastaan valita tarjotuista vaihtoehdoista itsellesi sopivin.

   Summarumin lainavertailun avulla pystyt myös säästämään lainakuluissa. Ilman kilpailutusta lainaa hakeva usein valitsee jonkun ensimmäisenä vastaanottamistaan vaihtoehdoista.

   Näin ollen lainaa hakeva harvoin varmistuu siitä, että kyseessä todella olisi kaikista paras lainavaihtoehto. Hyödyntämällä lainavertailua varmistat aina, että sinulla on käsissäsi lainamarkkinoiden päivitetyin tieto sekä kaikista edullisimmat vaihtoehdot.

   Lainat helposti – Usein kysyttyä

   Mistä lainaa helposti?
   Lainaa voi hakea helposti netin kautta niin pankeista kuin eri rahoituslaitoksista.
   Koska lainaa saa helposti?
   Lainaa saa usein helposti, kun sinulta löytyy säännölliset tulot, hyvä maksuvalmius, vakuudet lainalle, puhtaat luottotiedot sekä realistinen maksusuunnitelma lainan hoitamiselle.
   Koska lainaa on vaikea saada?
   Lainaa on vaikea saada, mikäli luottotietosi ovat menneet, sinulta puuttuvat säännölliset tulot tai maksuvalmiutesi lainan hoitamiseksi on muuten huono tai epävarma.