Lainaa helposti – näin se onnistuu

Voit hakea nykypäivänä lainaa helposti kotisohvalta tai vaikka laiturin nokasta käsin. Lue alta parhaat vinkit sille, miten Summarumin kautta haet lainaa helposti sekä minkälaisia ehtoja siihen liittyy.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Helppo laina tilille

   Kehittynyt teknologia on helpottanut kauttaaltaan ihmisten elämää ja kyseinen seikka näkyy vahvasti myös lainamarkkinoilla. Lainan hakemisprosessi on suoraviivaistunut ja muuttunut tavallisen ihmisen kannalta huomattavasti vaivattomammaksi.

   Nykyään lainaa hakevan ei tarvitse enää varata aikoja kivijalkapankkeihin ja hakea sieltä omatoimisesti lainatarjouksia itselleen. Nykyään toiminta on siirtynyt pääosin internetiin, mikä mahdollistaa vaivattoman ja nopean lainan hakuprosessin.

   Täyttämällä yhden lomakkeen voit helposti vastaanottaa lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainantarjoajilta. Tehtäväksesi jää lainojen kilpailutuksen jälkeen ainoastaan valita ehdotetuista tarjouksista itsellesi sopivin vaihtoehto.

   Lainaa helposti ja nopeasti – ehdot

   Tänä päivänä netistä on mahdollista hakea lainaa helposti ja nopeasti. Lainatarjous voidaan tehdän usein muutamassa minuutissa, mikäli hakijan tiedot ovat kunnossa. Hakijan ei ole kuitenkaan mahdollista saada lainaa heti tilille, mikäli tietyt ehdot eivät ole kunnossa.

   Tyypillisiä ehtoja ovat riittävä ikä, puhtaat luottotiedot sekä maksuhäiriömerkintöjen puuttuminen. Hakijan on usein vaikeaa saada lainaa ilman luottotietoja.

   Jotta hakija voi saada helposti lainaa, hänellä tulee olla säännölliset tulot, isot säästöt tai vakuudet lainalle, sekä mahdollisesti aiempi positiivinen kokemus saman pankin kanssa.


   Löydä edullisinta lainaa helposti

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan yhdistelylainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Helposti lainaa eri lainantarjoajilta

   Lainaa helposti on mahdollista saada useilta eri lainantarjoajilta. Miettiessäsi esimerkiksi saako Nordeasta helposti lainaa, on hyvä ottaa huomioon monipuolisesti useiden eri lainanmyöntäjien tarjoamat vaihtoehdot.

   Summarumin lainavertailun kautta sinun on mahdollista tavoittaa useita lainaa myöntäviltä yrityksiä, joilta kykenet vastaanottamaan tarvittaessa lainaa heti tilille.

   Alle on koottu tietoa ja esimerkkejä siitä, kuinka helposti lainaa voi saada rahalaitoksista ja muutamasta tunnetusta suomalaisesta pankista.

   Rahalaitokset – saako lainaa netistä helposti?

   Rahalaitoksissa on yleisesti väljemmät ehdot lainan myöntämiselle kuin perinteisillä pankeilla. Rahalaitosten kautta haetaan useimmiten vakuudettomia lainoja, minkä takia lainan hakijan on mahdollista saada nopeasti lainaa käyttöönsä.

   Esimerkkitapaus: Vakituisessa työssä käyvä 30 – vuotias henkilö tarvitsee lainaa 3000€ uuden auton hankintaa varten. Koska henkilön aiempi maksuhistoria lainojen osalta on puhdas, hänen on mahdollista saada lainaa helposti 3000 euron arvosta esimerkiksi Santanderista, joka on yksi suurimpia autorahoitusta tarjoavia rahalaitoksia Suomessa. Henkilö täyttää lainahakemuksen netissä, ja saa tarjouksen muutamia minuutteja myöhemmin. Tämän jälkeen edullinen laina on nostettavissa auton hankintaa varten.

   Pankit – kuinka helposti lainaa saa eri pankeista?

   Pankit ovat lainanantajina usein rahalaitoksia vaativampia. Silti lainaa on mahdollista saada hyvinkin nopeasti käyttöön, mikäli hakijan tiedot ovat kunnossa.

   Mutta kuinka helposti pankista lainaa on mahdollista ylipäätään saada? Alle on koottu esimerkkejä kolmesta suomalaisesta pankista.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Pop-pankki

   POP-pankista on mahdollista hakea lainaa pankin sloganin mukaan “kaiken maailman menoihin”. Lainan käyttötarkoituksella ei ole toisin sanoen väliä, vaan lainaa voi hakea vaikka unelmien lomamatkaan varten, tai kodin remontointiin.

   POP-pankista pikalainassa saat lainapäätöksen heti, ja rahat on mahdollista saada tilille jo saman päivän aikana. Pikalaina on haettavissa POP-pankista, mikäli olet vähintään 23 – vuotias ja asut pysyvästi Suomessa. Näiden lisäksi edellytyksenä ovat säännölliset tulot, sekä aiemmin moitteettomasti hoidetut raha-asiat.

   Nordea

   Entä saako Nordeasta helposti lainaa? Tähän asiaan vaikuttavat tulosi, maksukykysi sekä mahdolliset maksuhäiriömerkinnät. Myönnettävään lainaa vaikuttaa toisin sanoen moni seikka. Nordea tarjoaa hyvin kattavasti ja joustavasti rahoitusta asiakkaidensa moniin eri tarpeisiin ja elämänvaiheisiin.

   Nordea ei edellytä lainoissaan aina vakuuksia. Esimerkiksi vakuudetonta joustoluottoa on mahdollista saada Nordeasta jopa 50 000 euroon asti.

   Danske

   Danske Bankista lainaa haettaessa laina sovitetaan aina juuri sinulle sopivaksi. Danske Bankista löytyy lainoja hyvin eri tarpeisiin aina lyhyestä kuluttamiseen sopivasta Haavelainasta aina isompiin menoihin kuten asunnon, auton tai mökin rahoittamista varten.
   Danske Bankista myönnetään lainaa pankin asiakkaille, jotta pankki saa paremman käsityksen heidän maksukyvystään ja taloudellisesta tilanteestaan.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa helposti opiskelijalle

   Tunnetusti opiskelijoilla on mahdollisuus nostaa pankista opintolainaa. Opintolaina on koroltaan hyvin matalaa, ja siksi hyvin kannattavaakin nostaa, mikäli sille löytyy järkevää käyttöä.

   Opintolainan nostamisen ei ole kuitenkaan ihan yhtä vaivatonta ja nopeaa, kuin esimerkiksi vakuudettoman kulutusluoton ottaminen.

   Opintolainan nostamiseen liittyy enemmän selvitettäviä asioita, sekä viivettä. Monet muut tahot tarjoavat onneksi helposti lainaa, jos rahatilanne esimerkiksi äkisti heikkeneekin.

   Pienet yllättävät menot arjessa voivat tuoda ison loven opiskelijan kukkaroon. Opiskelijan, siinä missä kenenkä tahansa muunkin, on mahdollista hyödyntää myös lyhytkestoisempia lainoja näissä tilanteissa.

   Opiskelija voi hakea helposti lainaa useilta eri luotontarjoajilta. Opiskelija voi saada lainaa, vaikka hänellä olisi jo entuudestaan olemassa opintolainaa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   • Saat rahat tilillesi nopeasti jopa samana päivänä

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Eri lainatyypit ja niiden saamisen helppous

   Lainaat tarjotaan monesti useilla eri nimityksillä. Yksi helppo keino jaotella eri lainat keskenään on jakaa ne vakuudettomiin, sekä vakuudellisiin lainoihin.

   Vakuudelliset lainat ovat perinteisempi lainamuoto. Niissä lainan hakija antaa myöntäjälle omaa omaisuuttaan vakuudeksi lainan takaisinmaksun varmistamiseksi. Tyypillisesti vakuuksia käytetään mitä suurempi haettava laina on. Tyypillisin esimerkki vakuudellisesta lainasta on asuntolaina, jossa vakuutena pankille on usein ostettava asunto.

   Mikäli lainanhakijan rahan tarve koskee kuluttamista tai yllättäviä menoja hän voi hakea myös lainaa ilman vakuuksia. Kulutusluotto, Joustoluotto ja eri pikavipit ovat helppo keino saada lainaa nopeasti tilille, mutta tyypillisesti näiden lainojen korot ovat myös vakuudellisia lainoja korkeammat.

   Kulutusluotto

   Kulutusluotto on tyypiltään kertalaina, jota hakija ottaa yleensä menojen kattamiseen. Kulutusluottoa voi hakea joko ilman vakuuksia tai vakuuksien kanssa. Suuruudeltaan kulutusluotot ovat yleisimmin joitakin tuhansia euroja, mutta kulutusluottoja on mahdollista saada jopa 60 000 euroon asti.

   Kulutusluottoa on usein helppo saada, mikäli lainan hakijalla on mahdollisuus antaa lainan vakuudeksi esimerkiksi asunto, auto tai kesämökki.

   Myös vakuudetonta kulutusluottoa on helppo saada, mikäli hakijan aiemmin mainitut ehdot täyttyvät, kuten riittävä ikä, säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot. Haettavan lainasumman ja takaisinmaksuajan on myös oltava realistinen hakijan kannalta.

   Joustoluotto

   Joustoluotto, joka tunnetaan myös nimellä käyttöluotto poikkeaa hieman kulutusluotosta sekä pikavipeistä. Joustoluotto kuten pikavipit ja useimmat kulutusluotot on vakuudeton laina.

   Sen ero on siinä, että joustoluottoa on mahdollista nostaa tilille aina tarpeen mukaan. Tyypillisesti joustoluottoa haetaan suhteellisen vähän, yleisesti 100- 10 000 euron väliltä.

   Koska joustoluotto on myös vakuudetonta lainaa, sen saaminen on usein helppoa. Suomessa toimivista pankeista joustoluottoa tarjoavat muun muassa Nordea, OP, Danske Bank sekä S-Pankki.

   Autolaina

   Käsiraha ja omat säästöt usein helpottavat auton hankinnassa, mutta auton ostaminen on nykyään mahdollista myös täysin lainarahalla. Autolainaa voi hakea ilman vakuuksia tai vakuuksien kanssa, joko uuteen tai käytettyyn autoon.

   Autolainan ollessa usein kulutusluottoja suurempi, edellytetään hakijalta myös parempaa maksuvalmiutta lainan hoitamiselle.

   Hyvällä taloudenhoidolla parannat mahdollisuuksiasi saada autolainaa hyvillä ehdoilla. Vakituinen työpaikka sekä puhtaat luottotiedot ovat jo iso edistysaskel autolainan saamiselle toisin kuin ilman vakituista työpaikkaa.

   Asuntolaina

   Asuntolaina on lainamuodoista vaikeinta saada. Suurimpana syynä on suuri lainasumma, sekä pitkä takaisinmaksuaika, mitkä molemmat ovat riski pankille.

   Asuntolainan määrä riippuu hyvin pitkälti lainanhakijan omasta tulotasosta. Lainan omarahoitusosuus kuitenkin liikkuu useimmiten 15–20 prosentin välimaastossa, eli toisin sanoen asuntolainan määrä vastaa noin 80–85 prosenttia asunnon hinnasta.

   Käytännössä asuntolainassa pankki tarkistaa aina, että hakijan maksukyky on kunnossa. Tästä syystä hakijan tulee aina miettiä jo ennen lainaneuvottelua, kuinka suureen lainaan hänellä on varaa omiin tuloihin ja menoihin suhteutettuna. Lainatarjouksen laatimisen yhteydessä pankki tarkastaa lainahakemuksen ja mitoittaa lainatarjouksen hakijan henkilökohtaisen maksukyvyn mukaan.

   Jotta hakijan maksukyky pystytään kunnolla kartoittamaan pankki tarkistaa myös, mitä muita lainoja hakijalla on jo ennestään. Luottokorttivelka ja pienemmät kulutusluotot otetaan esimerkiksi lainahakemuksessa aina huomioon. Tilitapahtumiin perehdytään tarkemmin usein myös usein silloin, jos pankilla on syytä epäillä hakijan ylivelkaantumista.

   Mikäli hakijan talous on vakaalla pohjalla, hänellä on mahdollisuus saada asuntolainaa, vaikka hänen tulonsa ovat epäsäännölliset tai hänellä on vanha maksuhäiriömerkintä. Asiasta voit lukea lisää Summarumin aiheeseen asuntolainan edellytyksiin liittyvässä kirjoituksessa.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainan ottamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen

   Asuntolainan kilpailuttaminen

   Nämä asiat tekevät lainan saamisesta haastavaa

   Oli kyseessä kulutusluotto, remonttilaina tai asuntolaina, tietyt asiat tekevät aina lainan saamisesta hakijalle haastavaa. Alle on koottu näistä lyhyt lista.

   • Tulojen puuttuminen
   • Vakuuksien puuttuminen
   • Maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa
   • Useampi samanaikainen velka
   • Suomalaisten pankkitunnusten puuttuminen
   • Epärealistinen lainasumma ja takaisinmaksuaika

   Maksuhäriömerkintä & luottotiedottomuus

   Luottotietojen tarkoitus on kuvata henkilön raha-asioiden hoitamista lähimenneisyydessä. Henkilön saadessa maksuhäiriömerkintä omiin luottotietoihinsa, ovat hänen luottotietonsa niin sanotusti menetetyt.

   Luottohäiriömerkintä on mahdollista tulla henkilön luottotietoihin pitkittyneiden maksujen laiminlyönnin seurauksena. Pelkästään yhden laskun unohtaminen ei aiheuta luottohäiriömerkintää, vaan merkinnän saaminen on prosessina suhteellisen pitkä.

   Maksuhäiriömerkintä merkitään henkilön luottotietoihin yleensä vasta kun velkoja on hakenut laskulle tai velalle käräjäoikeuden kautta maksutuomion. Velkoja voi ilmoittaa maksun laiminlyönnistä luottorekisteriin jos:

   • Lasku on ollut maksamatta vähintään 60 vuorokautta
   • Laskusta on tullut maksukehotus 21 päivää aikaisemmin
   • Luottosopimuksessa on ilmoitettu, että maksuhäiriö ilmoitetaan luottorekisteriin
   • Velkojan kanssa ei ole tehty maksusopimusta maksun hoitamisesta

   Lisää maksuhäiriömerkinnän saamisesta ja sen saamisen estämisestä voit lukea Takuusäätiön sivuilta.

   Hätiköinti lainan hakemisessa

   Oli kyseessä millainen laina tahansa, on lainahakemuksen tekemiseen aina syytä käyttää. Lainanhakijan on syytä muistaa, että nopea laina on usein kokonaiskustannuksiltaan paljon tavallista lainaa korkeampi.

   Hakiessa lainaa ilman vakuuksia, kannattaa nimelliskoron sijaan aina tarkastella lainan todellista vuosikorkoa. Todellinen vuosikorko sisällyttää itseensä lainan kaikki kulut ja siksi kuvaa paremmin lainan todellisia kustannuksia.

   Työttömyys tai pienet tulot

   Useimmiten lainan saamisessa edellytyksenä ovat säännölliset tulot. Tämä ei ole kuitenkaan aina este lainan saamiselle. Monet rahoituslaitokset tarjoavat myös lainaa pienituloisille tai lainaa ilman tuloja.

   Lisää ohjeita ja vinkkejä lainan hakemisesta pienillä tuloilla voit lukea Summarumin aihetta koskevasta tekstistä.

   Mistä lainaa helposti?

   Lainaa helposti saat kaikista vaivattomimmin Summarumin lainavertailun avulla. Summarumin lainavertailu auttaa sinua keräämään lainatarjouksia lukuisilta pankeilta, jonka jälkeen sinun tehtäväksi jää ainoastaan valita tarjotuista vaihtoehdoista itsellesi sopivin.

   Summarumin lainavertailun avulla pystyt myös säästämään lainakuluissa. Ilman kilpailutusta lainaa hakeva usein valitsee jonkun ensimmäisenä vastaanottamistaan vaihtoehdoista.

   Näin ollen lainaa hakeva harvoin varmistuu siitä, että kyseessä todella olisi kaikista paras lainavaihtoehto. Hyödyntämällä lainavertailua varmistat aina, että sinulla on käsissäsi lainamarkkinoiden päivitetyin tieto sekä kaikista edullisimmat vaihtoehdot.

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa helposti?
   Lainaa voi hakea helposti netin kautta niin pankeista kuin eri rahoituslaitoksista.
   Koska lainaa saa helposti?
   Lainaa saa usein helposti, kun sinulta löytyy säännölliset tulot, hyvä maksuvalmius, vakuudet lainalle, puhtaat luottotiedot sekä realistinen maksusuunnitelma lainan hoitamiselle.
   Koska lainaa on vaikea saada?
   Lainaa on vaikea saada, mikäli luottotietosi ovat menneet, sinulta puuttuvat säännölliset tulot tai maksuvalmiutesi lainan hoitamiseksi on muuten huono tai epävarma.