Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Tililuotto

Hae tililuottoa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Hae tililuottoa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Tililuotto 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Ilman vakuuksia ja takaajia.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan luottotilin. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae tililuottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae tililuottoa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta tililuotto netistä järjestyy helposti jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Tililuoton hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia tililuottotarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta tililuottoa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton tililuottohakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile tililuotot helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle tililuottoa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa tililuottoa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin luottotili.

Kilpailuta tililuotot netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Vinkki

Tililuottoja vertailemalla kykenet muodostamaan mahdollisimman realistisen kuvan siitä, mikä on tilanteeseesi nähden paras tililuotto.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan luottotiliä erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen luottotili netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman tililuoton pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä erityisesti huomiota luottotilien

 • korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta tililuoton korot ja kustannukset ovat paikka, jossa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton tililuotto heti tilille kotoa poistumatta

Kun lainatarjousten joukosta on löytynyt se sinulle sopivin ja edullisin tililuotto, seuraava vaihe on hyväksyä niistä paras lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, voit saada luottoa netistä heti tilille. Rahat ovat siellä nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Luottotili – tätä se tarkoittaa

Luottotili on joustava tapa hakea ja vastaanottaa lainaa. Lainahakemuksen hyväksynnän jälkeen voit tehdä nostoja tilillesi aina lainan yhdessä sovittuun nostorajaan saakka. Luotto maksetaan lainan tarjoajalle useimmiten takaisin erissä.

Tililuotto vastaa toiminnaltaan paljon sitä miten tavalliset luottokortit toimivat. Erona on se, että tililuotto toimii ilman fyysistä korttia. Nostat siis vain rahaa suoraan omalle käyttötilillesi luottotililtä.


Löydä edullisin laina

Summarumin kautta löytyy sopiva luottotili heti. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Tililuotto – lainaa joustavasti ja nopeasti

Tililuotto on vakuudetonta lainaa, eli sille ei aseteta minkäänlaista panttia. Vakuudettomuuden johdosta tililuoton hakeminen on monesti myös erittäin nopeaa. Sinun sinun onkin mahdollista saada luottotilin rahavarat käyttöösi jo samana päivänä siitä, kun haet tililuottoa.

Suurimmalla osalla tililuoton tarjoajista lainojen luottorajat ovat keskimääräisesti 1 000 – 10 000 euron välillä. Luottoraja tarkoittaa kyseisessä lainan muodossa sitä luoton enimmäismäärää, jota asiakkaan on mahdollista nostaa käyttötililleen.

Tililuotosta puhutaan myös termillä käyttöluotto.

Tililuotto heti käyttöön

Monesti lainan tarve saattaa yllättää hyvinkin äkillisesti. Saatat löytää joskus itsesi tilanteesta, jossa tarvitset nopeasti pientä lisärahoitusta. Silloin tilimuotoinen kulutusluotto voi olla varsin hyvä vaihtoehto.

Tällaisissa tilanteissa olennaista hakijoiden näkökulmasta on pitkälti se, että lisärahoitus on mahdollista saada nopeasti tilille. Mikäli rahan tarve on äkillinen, tulisi rahoituksen olla myös käytettävissä mahdollisimman nopeasti.

Lainarahan saamisen nopeus perustuu yleensä siihen, onko kyseessä vakuudellinen vai vakuudeton laina. Vakuudeton laina on sellainen, johon ei tarvita erillistä panttia tai vakuutta.

Vakuuksien puuttumisen myötä lainan myöntämisprosessi on nopeampi. Tililuotto on vakuudeton luotto ja voit vakuuksien puuttumisen myötä saada sen hyvinkin nopeasti. Toteuttamalla lainahaun netissä, voit saada lainatarjouksia jopa saman päivän aikana.

Jatkuva tililuotto

Tililuoton yksi suurimmista eduista on luoton jatkuvuus. Täsmäluotto ei anna joustavuutta, mutta tämä antaa. Jatkuvuudella tarkoitetaan sitä, että saatuasi tililuoton voit tehdä nostoja tilille tarpeidesi mukaan.

Jatkuva tililuotto mahdollistaa rahojen nostamisen pienellä kynnyksellä. Jatkuva tililuotto saattaakin sopia ennen kaikkea sellaiselle henkilölle, joka tietää tarvitsevansa lisärahoitusta, mutta ei tiedä vielä aivan tarkkoja summia.

Jatkuvan tililuoton hyödyllisyys voi tulla esiin parhaiten tällaisissa tilanteissa. Mikäli harkitset luottotilin hakemista, kilpailuta rahoituksen tarjoajat Summarumin avulla ja varmista löytäväsi kaikista edullisin vaihtoehto.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Tililuoton hakeminen on helppoa

Tililuoton hakeminen onnistuu vakuudettomuuden takia vaivattomasti ja nopeasti. Luottotilien vertailun avulla sinun on mahdollista haluttujen ehtojen perusteella löytää hyviä tarjouksia lukuisilta erinäisiltä lainan tarjoajilta yksittäisen pankin sijaan.

Tililuoton kilpailuttaminen mahdollistaa jokaisen hakijan kannalta edullisemmat hinnat, sillä tililuotot kilpailutetaan useammalta rahoitusyhtiöltä. Siksi sinun kannattaakin ehdottomasti hyödyntää kilpailutusta tililuottoa hakiessasi.

Muista, että kun haet tililuottoa, tehdään sinusta riskikartoitus, johon kuuluu myös luottotietojen tarkistus.

Edullisin tililuotto – näin se löytyy

Edullisin tililuotto löytyy aina vain lainojen kilpailuttamisen avulla. Tililuottojen kilpailuttaminen auttaa selvittämään markkinoiden sen hetkisen hintatason. Voit myös säästää merkittävästi aikaa kilpailutuksen avulla.

 1. Kilpailuttaessasi tililuotot täytät ensin haluamasi lainan tiedot sekä omat tietosi sähköiseen lomakkeeseen. Sähköiseen lomakkeeseen on helppo liittää myös tarvittavia lomakkeita, mikäli tililuoton hakeminen niitä vaatii.
 2. Tietojen täyttämisen jälkeen Summarum lainat kilpailuttavana tahona välittää tiedot eteenpäin ja välittää sähköpostiisi kaikista parhaimmat luottotarjoukset.
 3. Näin tehtäväksesi jää ainoastaan valikoida itsellesi sopivin tililuotto. Luottotilien kilpailuttaminen ei kuitenkaan sido mihinkään hankintapäätökseen, vaan voit myös jättää lopullisen hankinnan tekemättä näin halutessasi.

Kenelle tililuotto on tarkoitettu?

Jatkuva luottotili sopii käytännössä jokaiselle, joka kaipaa omaan arkeensa taloudellista turvaa. Kun maksat tililuottoa takaisin ajallaan, sitä vapautuu sitä mukaa myös takaisin käyttöösi. Korkoja maksat vain siitä summasta, jota olet ottanut käyttöösi.

Summarumin yhteistyökumppanit myöntävät tililuottoa, kun täytät seuraavia ehtoja:

 • Olet täysi-ikäinen.
 • Sinulla on säännölliset tulot.
 • Asut virallisesti Suomessa.
 • Luottotietosi ovat puhtaat.

Tilanteet, joissa tililuotto saattaa osoittautua hyödylliseksi

Jatkuva tililuotto saattaa osoittautua kannaltasi hyödylliseksi vaihtoehdoksi etenkin tilanteissa, joissa tarvitset lainan tarjoamaa hetkellistä joustoa omien tulojen ja menojen tasapainottamista varten. Toinen nimitys samasta lainatuotteesta onkin osuvasti joustoluotto.

Erilaisia tilanteita, joissa tililuotto saattaa osoittautua hyödylliseksi menojen ja tulojen nopeaan tasapainottamiseen, saattaa olla useita. Alla olevassa listassa sekä artikkelin seuraavissa kappaleissa on eritelty tarkemmin tilanteita, joissa luottotilin hankkiminen saattaa osoittautua hyödylliseksi:

 1. Veronpalautusten käyttöön saaminen jo ennen niiden tulemista
 2. Työtehtävät, joissa henkilö saa palkan tehdystä työstä vasta projektin valmistumisen jälkeen
 3. Hankintojen tekeminen
 4. Lomamatkan rahoitus, kun lomapalkka maksetaan vasta loman jälkeen
Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Veronpalautukset heti käyttöön tililuoton avulla

Veronpalautus ennakkoon on mahdollista saada tarvittaessa vaikka heti käyttöön tililuoton avulla. Sinulle saattaa tulla eteesi jokin äkillinen kuluerä, joka täytyy kustantaa veronpalautuksesta myöhemmin saatavista rahavaroista.

Tällaisessa tapauksessa veronpalautusten välitön käyttöön saaminen saattaakin osoittautua hyödylliseksi palautusten saajan kannalta. Tililuotto ja sen hakeminen mahdollistavat, että voit varsin helposti tasapainottaa tulojesi sekä menojesi hetkellisen epätasapainon.

Tällaisissa tapauksissa on kuitenkin äärimmäisen tärkeää, että veronpalautusten saajana tiedät tarkasti palautusten kautta takaisin saatavan summan.

Veronpalautukset eivät ajoitu enää nykyisin tietylle päivämäärälle, vaan siirtyvät veronmaksajien tileille joskus vuoden jälkimmäisen puoliskon aikana.

Luottotili freelancer-yrittäjälle

Kevytyrittäminen freelancerina on usein aikatauluiltaan joustavaa työtä. Freelancer-yrittäjä saattaa työskennellä projektikohtaisella palkalla. Tämä tarkoittaa monesti sitä, että kevytyrittäjä saa palkan työstään vasta tietyn projektin valmistumisen jälkeen.

Huolimatta tulojen ajallisesta vaihtelevuudesta, kevytyrittäjän menot ovat kaikesta huolimatta yleensä kiinteitä. Seurauksena tästä freelancer-yrittäjä saattaa ajoittain joutua tilanteisiin, joissa menot ovat kiireellisiä, mutta palkkio on tulossa vasta myöhemmin.

Tällaisissa tilanteissa kevytyrittäjän voi olla hyödyllistä tasapainottaa hetkellisesti tulonsa ja menonsa tililuoton avulla. Jatkuvaa tililuottoa hakiessasi sinun kannattaa aina vertailla eri tarjoajien lainoja keskenään, jotta sinulle sopivin ja edullisin laina.

Rahoita lomat jatkuvalla lainalla

Monilla eri aloilla on vielä yleistä, että työntekijä saa lomapalkan vasta pitämänsä loman jälkeen. Tämän takia työntekijä saattaa kohdata joskus tilanteita, joissa hänen menonsa ovat esimerkiksi lomamatkan takia hetkellisesti suuremmat kuin juuri sen hetkiset tulot.

Vaikka työntekijä edellä mainitun kaltaisessa tapauksessa tietääkin työnantajan myöhemmin maksavan lomapalkan tasapainottavan henkilökohtaista talouttaan, tapahtuu tämä kuitenkin siitä huolimatta vasta loman jälkeen.

Tällaisessa tilanteessa jatkuva laina luottotilin muodossa voi mahdollistaa työntekijälle lomamatkan järjestämisen, joka muuten voisi jäädä tekemättä.

Lainan hakijana voit perustaa itsellesi aina tilanteeseesi ehdoiltaan sopivan luottotilin, jolta voit lomasi aikana nostaa rahaa tilillesi tarpeiden mukaan.

Hankintojen tekeminen

Tililuotto voi olla ajoittain apuna myös kotitalouteen tehtäviä hankintoja tehdessä. Jatkuva luottotili voi auttaa esimerkiksi tilanteissa, joissa olet tekemässä tiettyä hankintaa mutta tavoitteenasi on myös samalla myydä edellinen samaan käyttöön aikaisemmin hankittu tarvike eteenpäin.

Luottokorttivelkojen kuittaaminen

Yhdistä luottokorttivelat saadaksesi säästöjä aikaiseksi. Summarumin kautta saat apua myös luottokorttivelkojen maksamiseen. Halutessasi voit kokeilla hakea kauttamme kokonaan uutta luottokorttia suuremmalla luottorajalla, jolloin voit käyttää sen aikaisempien luottokorttivelkojesi maksamiseen.

Voit myös hakua tililuottoa tai kulutusluottoa samaan tarkoitukseen.

Esimerkki

Matti suunnittelee uuden auton ostamista ja sopiva auto on löytynyt. Vanha auto on kuitenkin vielä myymättä, jolloin Matin säästöt eivät vielä yksistään riitä uuden auton hankintaan.

Tililuoton avulla Matti voi varmistaa maksukykynsä riittävän uuden auton hankintaan vaikka vanhan tarvikkeen myymisestä saatuja tuloja ei ole vielä saatu.

Tililuoton käyttäminen –Hyödyt ja haitat

Edut Haitat
Tililuoton hakeminen on helppoa ja maksutonta. Jos jätät tililuoton maksamatta, johtaa se maksuhäiriömerkintään.
Markkinoilla on paljon tililuottoa myöntäviä yhtiöitä, jotka voit kilpailuttaa kauttamme. Jos kilpailutat tililuotot itse, et välttämättä saa parhaita tarjouksia.
Tililuotto on käytössä joustava ja antaa sinulle liikkumavaraa yllättävissä tilanteissa.
Tililuotot eivät edellytä vakuuksia tai takaajaa.

Tililuotto yritykselle – tasapainota yrityksesi talous

Monilla pienyrittäjillä saattaa yrittäjyyden aikana tulla vastaan tilanteita, jotka vastaavat luonteeltaan kevytyrittäjän ja freelancerin kokemia vastaavia. Kassavirta saattaa pienillä yrityksillä, toimialasta riippuen, olla hyvinkin epätasaista ja kausittaista.

Tililuoton avulla pienyrittäjä voi tasapainottaa kassavirtoja. Tämä kannattaa kuitenkin tehdä ainoastaan, mikäli yrittäjä tietää yrityksen vastaanottavan tarvittavan määrän tuloja myöhemmin.

Luottotilin, kuten minkään muunkaan lainan kanssa, ei kannata uhkapelata. Hakijana sinun tulisi aina selvittää oma maksukykysi ja valita tililuotto ainoastaan, mikäli olet aivan varma siitä, että pystyt maksamaan sen sovitusti takaisin. Tililuottojen vertailu on myös pienyrittäjän kannalta olennaista, mikäli tämä päätyy tililuoton hakemiseen.

Olit yrittäjä tai yksityishenkilö, hae tililuottoa nyt!

Tililuotto – Usein kysyttyä

Mikä on tililuotto?
Tililuotto on joustava tapa hakea ja vastaanottaa lainaa. Tililuoton saatuaan, lainan hakija voi suorittaa nostoja tililleen aina lainan nostorajaan asti
Mikä on luottotili?
Luottotili on lainan muoto jonka vastaanotettuaan, lainan hakija voi suorittaa nostoja tililleen aina lainamäärän kattoon asti.
Ovatko tililuotto ja luottotili sama asia?
Tililuotto sekä luottotili tarkoittavat samaa asiaa.
Missä tilanteissa tililuotto on hyödyllinen?
Tililuotto on hyödyllinen tilanteissa, joissa kuluttajan menot ja tulot ovat hetkellisesti epätasapainossa, mutta henkilöllä on tieto niiden myöhemmästä tasapainottumisesta.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja: