Tililuotto eli luottotili

Tililuotto on joustavuutensa takia hyödyllinen lainan muoto. Tässä artikkelissa käsitellään luottotilin toimintaa sekä sitä, minkälaisissa tilanteissa sen ottaminen voi tulla tarpeeseen. Kilpailuta lainantarpeesi Summarumin kautta ilman sitoumuksia vaikka heti.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Luottotili eli tililuotto – tätä se tarkoittaa

   Luottotili on joustava tapa hakea ja vastaanottaa lainaa. Lainahakemuksen hyväksynnän jälkeen kuluttaja voi tehdä nostoja tililleen aina lainan yhdessä sovittuun nostorajaan saakka. Luotto maksetaan lainan tarjoajalle useimmiten takaisin erissä.

   Tililuotto vastaa toiminnaltaan paljon tavallisen luottokortin toimintaa. Erona on se, ettei tililuotossa kuluttaja omaa mitään fyysistä korttia, vaan rahaa nostetaan suoraan henkilön omalle käyttötilille.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Tililuotto -lainaa joustavasti ja nopeasti

   Tililuotto on vakuudetonta luottoa, eli sille ei aseteta lainan hakijan toimesta mitään panttia. Vakuudettomuuden johdosta tililuoton hakeminen on monesti myös erittäin nopeaa ja kuluttajan onkin mahdollista saada luottotilin rahavarat käyttöönsä jo samana päivänä lainan hakemisen kanssa.

   Suurimmalla osalla tililuoton tarjoajista lainojen luottorajat ovat keskimääräisesti 1 000 – 10 000 euron välillä. Luottoraja tarkoittaa kyseisessä lainan muodossa sitä luoton enimmäismäärää, jota kuluttajan on mahdollista nostaa käyttötililleen.

   Tilanteet, joissa tililuotto saattaa osoittautua hyödylliseksi

   Jatkuva tililuotto saattaa osoittautua kuluttajan kannalta hyödylliseksi vaihtoehdoksi etenkin tilanteissa, joissa kuluttaja tarvitsee lainan tarjoamaa hetkellistä joustoa omien tulojen ja menojen tasapainottamista varten.

   Erilaisia tilanteita, joissa tililuotto saattaa osoittautua hyödylliseksi menojen ja tulojen nopeaan tasapainottamiseen, saattaa olla useita. Alla olevassa listassa sekä artikkelin seuraavissa kappaleissa on eritelty tarkemmin tilanteita, joissa luottotilin omaaminen saattaa lainan hakijan kannalta osoittautua hyödylliseksi:

   • Veronpalautusten käyttöön saaminen jo ennen niiden tulemista
   • Työtehtävät, joissa henkilö saa palkan tehdystä työstä vasta projektin valmistumisen jälkeen
   • Hankintojen tekeminen
   • Lomamatkan rahoitus, kun lomapalkka maksetaan vasta loman jälkeen
   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Veronpalautukset heti käyttöön tililuoton avulla

   Veronpalautukset on mahdollista saada tarvittaessa vaikka heti käyttöön tililuoton avulla. Lainan hakijalla saattaa tulla jokin äkillinen kuluerä, joka täytyy kustantaa veronpalautuksesta myöhemmin saatavista rahavaroista.

   Tällaisessa tapauksessa veronpalautusten välitön käyttöön saaminen saattaakin osoittautua hyödylliseksi palautusten saajan kannalta. Tililuotto ja sen hakeminen mahdollistavat, että lainanhakija voi tasapainottaa tulojensa sekä menojensa hetkellisen epätasapainon.

   Tällaisissa tapauksissa on kuitenkin äärimmäisen tärkeää, että veronpalautusten saajalla on olemassa tarkka tietoisuus palautusten kautta takaisin saatavasta summasta. Veronpalautukset eivät ajoitu enää nykyisin tietylle päivämäärälle, vaan siirtyvät veronmaksajien tileille joskus vuoden jälkimmäisen puoliskon aikana.

   Luottotili freelancer-yrittäjälle

   Kevytyrittäminen freelancerinä on usein aikatauluiltaan joustavaa työtä. Freelancer-yrittäjä saattaa työskennellä projektikohtaisella palkalla, joka tarkoittaa sitä, että kevytyrittäjä saa palkan työstään vasta tietyn projektin valmistumisen jälkeen.

   Huolimatta tulojen ajallisesta vaihtelevuudesta, kevytyrittäjän menot ovat kaikesta huolimatta yleensä kiinteitä. Seurauksena tästä, freelancer-yrittäjä saattaa ajoittain joutua tilanteisiin, joissa menot ovat kiireellisiä, mutta henkilö tietää palkan tulevan vasta myöhemmin.

   Tällaisissa tilanteissa kevytyrittäjän voi olla hyödyllistä tasapainottaa hetkellisesti tulonsa ja menonsa tililuoton avulla. Jatkuvaa tililuottoa hakiessa kannattaa vertailla eri tarjoajien lainoja keskenään, jotta hakijan olisi mahdollista löytää itselleen edullisin ja sopivin lainavaihtoehto.

   Lomien rahoittaminen tililuoton avulla

   Monilla eri aloilla on vielä yleistä, että työntekijä saa lomapalkan vasta pitämänsä loman jälkeen. Tämän takia työntekijä saattaa kohdata joskus tilanteita, joissa hänen menonsa ovat esimerkiksi lomamatkan takia hetkellisesti suuremmat kuin henkilön juuri sen hetkiset tulot.

   Vaikka työntekijä edellä mainitun kaltaisessa tapauksessa tietääkin työnantajan myöhemmin maksavan lomapalkan tasapainottavan henkilökohtaista talouttaan, tapahtuu tämä kuitenkin siitä huolimatta vasta loman jälkeen.

   Tällaisessa tilanteessa luottotili voi mahdollistaa työntekijälle lomamatkan järjestämisen, joka muuten voisi jäädä tekemättä. Lainan hakija voi perustaa itselleen tilanteeseen ehdoiltaan sopivan luottotilin, jolta hän kykenee loman aikana nostamaan rahaa tilille tarpeiden mukaan.

   Hankintojen tekeminen

   Tililuotosta voi olla ajoittain apua myös kotitalouteen tehtäviä hankintoja tehdessä. Tililuotto voi auttaa esimerkiksi tilanteissa, joissa kuluttaja on tekemässä tiettyä hankintaa, tavoitteena myydä edellinen, samaan käyttöön hankittu, tarvike eteenpäin.

   Otetaan esimerkiksi auton hankintaa suunnitteleva henkilö, jonka päämäärä on hankkia itselle uusi kulkuväline myyden samalla vanhan autonsa eteenpäin. Mikäli kyseinen kuluttaja haluaa toteuttaa uuden hankinnan ennen kuin edellinen on myyty, voi tämä taloudellisesta tilanteesta riippuen olla joskus vaikeaa tai jopa mahdotonta.

   Tililuoton avulla auton ostaja voi kuitenkin varmistaa maksukykynsä riittävän uuden kulutustarvikkeen hankintaan vaikka vanhan tarvikkeen myymisestä saatuja tuloja ei ole vielä vastaanotettu.

   Tililuotto yritykselle – tasapainota yrityksesi talous

   Monilla pienyrittäjillä saattaa yrittäjyyden aikana tulla vastaan tilanteita, jotka vastaavat luonteeltaan kevytyrittäjän ja freelancerin kokemia vastaavia. Kassavirta saattaa pienillä yrityksillä olla hyvinkin epätasaista ja kausittaista.

   Tililuoton avulla pienyrittäjä voi tasapainottaa kassavirtoja. Tämä kannattaa kuitenkin tehdä ainoastaan, mikäli yrittäjä tietää yrityksen vastaanottavan tarvittavan määrän tuloja myöhemmin.

   Luottotilin, kuten minkään muunkaan lainan kanssa, ei kannata uhkapelata. Hakijan tulisi selvittää oma maksukyky ja valita luotto ainoastaan, mikäli henkilö on varma pystyvänsä maksamaan sen takaisin.

   Lainojen keskinäinen vertailu on myös pienyrittäjän kannalta olennaista, mikäli hän päätyy tililuoton hakemiseen. Lainoja vertailemalla hakija kykenee muodostamaan mahdollisimman realistisen kuvan siitä, mikä on kyseisen henkilön kannalta paras ja halvin luotto.

   Tililuotto – näin sen hakeminen tapahtuu

   Tililuoton hakeminen onnistuu vakuudettomuuden takia vaivattomasti ja nopeasti. Lainojen vertailun avulla hakijan on mahdollista haluttujen ehtojen perusteella vastaanottaa tarjouksia lukuisilta erinäisiltä lainan tarjoajilta yksittäisen rahoituslaitoksen sijaan.

   Lainojen kilpailuttaminen mahdollistaa kuluttajan kannalta halvemmat hinnat, sillä lainat kilpailutetaan useammalta rahoituslaitokselta. Kuluttajan kannattaakin ehdottomasti hyödyntää kilpailutusta tililuottoa hakiessaan.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Edullisin tililuotto – näin se löytyy

   Kuten edellisessä kappaleessa mainittiin, edullisin tililuotto löytyy aina lainojen kilpailuttamisen avulla. Luottojen kilpailuttaminen auttaa selvittämään markkinoiden sen hetkisen hintatason. Kuluttaja voi myös säästää merkittävästi aikaa sen avulla.

   Kilpailuttaessa luotot kuluttaja täyttää ensin haluamansa lainan tiedot sekä omat tiedot sähköiseen lomakkeeseen. Sähköiseen lomakkeeseen on helppo liittää myös tarvittavia lomakkeita, mikäli tililuotto ja sen hakeminen niitä vaatii.

   Tietojen täyttämisen jälkeen lainat kilpailuttava taho välittää tiedot eteenpäin ja välittää hakijan sähköpostiin kaikista parhaimmat luottotarjoukset.

   Näin kuluttajan tehtäväksi jää ainoastaan valikoida itselleen sopivin tililuotto. Lainojen kilpailuttaminen ei kuitenkaan sido mihinkään hankintapäätökseen, vaan kuluttaja voi myös jättää lopullisen hankinnan tekemättä näin halutessaan.

   Usein kysyttyä

   Mikä on tililuotto?
   Tililuotto on joustava tapa hakea ja vastaanottaa lainaa. Tililuoton saatuaan, lainan hakija voi suorittaa nostoja tililleen aina lainan nostorajaan asti
   Mikä on luottotili?
   Luottotili on lainan muoto jonka vastaanotettuaan, lainan hakija voi suorittaa nostoja tililleen aina lainamäärän kattoon asti.
   Ovatko tililuotto ja luottotili sama asia?
   Tililuotto sekä luottotili tarkoittavat samaa asiaa.
   Missä tilanteissa tililuotto on hyödyllinen?
   Tililuotto on hyödyllinen tilanteissa, joissa kuluttajan menot ja tulot ovat hetkellisesti epätasapainossa, mutta henkilöllä on tieto niiden myöhemmästä tasapainottumisesta.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi tililuottoa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen