Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Tililuotto

   Kilpailuta ja hae vakuudetonta tililuottoa jopa 60 000 euroon asti.

   Hae tililuottoa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Tililuotto 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan luottotilin. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae tililuottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae tililuottoa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea tililuottoa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta tililuottoa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile tililuotot helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle tililuottoa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa tililuottoa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin luottotili.

   Kilpailuttamalla tililuotot netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan luottotiliä erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen luottotili netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman tililuoton pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota luottotilien korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta tililuttojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton tililuotto heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisin tililuotto, seuraava vaihe on hyväksyä paras lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, tililuottoa voi nostaa luottotililtä useimmiten heti tilille ja rahat ovat pankkitililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Luottotili eli tililuotto – tätä se tarkoittaa

   Luottotili on joustava tapa hakea ja vastaanottaa lainaa. Lainahakemuksen hyväksynnän jälkeen voit tehdä nostoja tilillesi aina lainan yhdessä sovittuun nostorajaan saakka. Luotto maksetaan lainan tarjoajalle useimmiten takaisin erissä.

   Tililuotto vastaa toiminnaltaan paljon tavallisen luottokortin toimintaa. Erona on se, ettei tililuotossa henkilö omaa mitään fyysistä korttia, vaan rahaa nostetaan suoraan hänen omalle käyttötililleen.


   Löydä edullisin laina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Tililuotto -lainaa joustavasti ja nopeasti

   Tililuotto on vakuudetonta luottoa, eli sille ei aseteta lainan hakijan toimesta mitään panttia. Vakuudettomuuden johdosta tililuoton hakeminen on monesti myös erittäin nopeaa. Sinun onkin mahdollista saada luottotilin rahavarat käyttöösi jo samana päivänä lainan hakemisen kanssa.

   Suurimmalla osalla tililuoton tarjoajista lainojen luottorajat ovat keskimääräisesti 1 000 – 10 000 euron välillä. Luottoraja tarkoittaa kyseisessä lainan muodossa sitä luoton enimmäismäärää, jota asiakkaan on mahdollista nostaa käyttötililleen.

   Tilanteet, joissa tililuotto saattaa osoittautua hyödylliseksi

   Jatkuva tililuotto saattaa osoittautua sinun kannalta hyödylliseksi vaihtoehdoksi etenkin tilanteissa, joissa tarvitset lainan tarjoamaa hetkellistä joustoa omien tulojen ja menojen tasapainottamista varten. Toinen nimitys samasta lainatuotteesta onkin osuvasti joustoluotto.

   Erilaisia tilanteita, joissa tililuotto saattaa osoittautua hyödylliseksi menojen ja tulojen nopeaan tasapainottamiseen, saattaa olla useita. Alla olevassa listassa sekä artikkelin seuraavissa kappaleissa on eritelty tarkemmin tilanteita, joissa luottotilin omaaminen saattaa lainan hakijan kannalta osoittautua hyödylliseksi:

   • Veronpalautusten käyttöön saaminen jo ennen niiden tulemista
   • Työtehtävät, joissa henkilö saa palkan tehdystä työstä vasta projektin valmistumisen jälkeen
   • Hankintojen tekeminen
   • Lomamatkan rahoitus, kun lomapalkka maksetaan vasta loman jälkeen
   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Veronpalautukset heti käyttöön tililuoton avulla

   Veronpalautus ennakkoon on mahdollista saada tarvittaessa vaikka heti käyttöön tililuoton avulla. Lainan hakijalla saattaa tulla jokin äkillinen kuluerä, joka täytyy kustantaa veronpalautuksesta myöhemmin saatavista rahavaroista.

   Tällaisessa tapauksessa veronpalautusten välitön käyttöön saaminen saattaakin osoittautua hyödylliseksi palautusten saajan kannalta. Tililuotto ja sen hakeminen mahdollistavat, että lainanhakija voi tasapainottaa tulojensa sekä menojensa hetkellisen epätasapainon.

   Tällaisissa tapauksissa on kuitenkin äärimmäisen tärkeää, että veronpalautusten saajalla on olemassa tarkka tietoisuus palautusten kautta takaisin saatavasta summasta. Veronpalautukset eivät ajoitu enää nykyisin tietylle päivämäärälle, vaan siirtyvät veronmaksajien tileille joskus vuoden jälkimmäisen puoliskon aikana.

   Luottotili freelancer-yrittäjälle

   Kevytyrittäminen freelancerinä on usein aikatauluiltaan joustavaa työtä. Freelancer-yrittäjä saattaa työskennellä projektikohtaisella palkalla, joka tarkoittaa sitä, että kevytyrittäjä saa palkan työstään vasta tietyn projektin valmistumisen jälkeen.

   Huolimatta tulojen ajallisesta vaihtelevuudesta, kevytyrittäjän menot ovat kaikesta huolimatta yleensä kiinteitä. Seurauksena tästä, freelancer-yrittäjä saattaa ajoittain joutua tilanteisiin, joissa menot ovat kiireellisiä, mutta henkilö tietää palkan tulevan vasta myöhemmin.

   Tällaisissa tilanteissa kevytyrittäjän voi olla hyödyllistä tasapainottaa hetkellisesti tulonsa ja menonsa tililuoton avulla. Jatkuvaa tililuottoa hakiessa kannattaa vertailla eri tarjoajien lainoja keskenään, jotta hakijan olisi mahdollista löytää itselleen sopivin ja edullisin laina.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lomien rahoittaminen tililuoton avulla

   Monilla eri aloilla on vielä yleistä, että työntekijä saa lomapalkan vasta pitämänsä loman jälkeen. Tämän takia työntekijä saattaa kohdata joskus tilanteita, joissa hänen menonsa ovat esimerkiksi lomamatkan takia hetkellisesti suuremmat kuin henkilön juuri sen hetkiset tulot.

   Vaikka työntekijä edellä mainitun kaltaisessa tapauksessa tietääkin työnantajan myöhemmin maksavan lomapalkan tasapainottavan henkilökohtaista talouttaan, tapahtuu tämä kuitenkin siitä huolimatta vasta loman jälkeen.

   Tällaisessa tilanteessa luottotili voi mahdollistaa työntekijälle lomamatkan järjestämisen, joka muuten voisi jäädä tekemättä. Lainan hakija voi perustaa itselleen tilanteeseen ehdoiltaan sopivan luottotilin, jolta hän kykenee loman aikana nostamaan rahaa tilille tarpeiden mukaan.

   Hankintojen tekeminen

   Tililuotosta voi olla ajoittain apua myös kotitalouteen tehtäviä hankintoja tehdessä. Tililuotto voi auttaa esimerkiksi tilanteissa, joissa henkilö on tekemässä tiettyä hankintaa, tavoitteena myydä edellinen, samaan käyttöön hankittu, tarvike eteenpäin.

   Otetaan esimerkiksi auton hankintaa suunnitteleva henkilö, jonka päämäärä on hankkia itselle uusi kulkuväline myyden samalla vanhan autonsa eteenpäin. Mikäli kyseinen asiakas haluaa toteuttaa uuden hankinnan ennen kuin edellinen on myyty, voi tämä taloudellisesta tilanteesta riippuen olla joskus vaikeaa tai jopa mahdotonta.

   Tililuoton avulla auton ostaja voi kuitenkin varmistaa maksukykynsä riittävän uuden kulutustarvikkeen hankintaan vaikka vanhan tarvikkeen myymisestä saatuja tuloja ei ole vielä vastaanotettu.

   Tililuotto yritykselle – tasapainota yrityksesi talous

   Monilla pienyrittäjillä saattaa yrittäjyyden aikana tulla vastaan tilanteita, jotka vastaavat luonteeltaan kevytyrittäjän ja freelancerin kokemia vastaavia. Kassavirta saattaa pienillä yrityksillä olla hyvinkin epätasaista ja kausittaista.

   Tililuoton avulla pienyrittäjä voi tasapainottaa kassavirtoja. Tämä kannattaa kuitenkin tehdä ainoastaan, mikäli yrittäjä tietää yrityksen vastaanottavan tarvittavan määrän tuloja myöhemmin.

   Luottotilin, kuten minkään muunkaan lainan kanssa, ei kannata uhkapelata. Hakijan tulisi selvittää oma maksukyky ja valita luotto ainoastaan, mikäli henkilö on varma pystyvänsä maksamaan sen takaisin.

   Lainojen keskinäinen vertailu on myös pienyrittäjän kannalta olennaista, mikäli hän päätyy tililuoton hakemiseen. Lainoja vertailemalla hakija kykenee muodostamaan mahdollisimman realistisen kuvan siitä, mikä on kyseisen henkilön kannalta paras ja halvin luotto.

   Tililuotto heti käyttöön

   Monesti lainan tarve saattaa yllättää hyvinkin äkillisesti. Saatat löytää joskus itsesi tilanteesta, jossa tarvitset nopeasti pientä lisärahoitusta. Silloin tilimuotoinen kulutusluotto voi olla varsin hyvä vaihtoehto.

   Tällaisissa tilanteissa olennaista on, että lisärahoitus on mahdollista vastaanottaa nopeasti tilille. Mikäli rahan tarve on äkillinen, tulisi rahoituksen olla myös käytettävissä mahdollisimman nopeasti.

   Lainan vastaanottamisen nopeus perustuu yleensä siihen, onko kyseessä vakuudellinen vai vakuudeton laina. Vakuudeton laina on sellainen, johon sitä hakevan henkilön ei tarvitse myöntää erillistä panttia tai vakuutta.

   Vakuuksien puuttumisen myötä lainan myöntämisprosessi on nopeampi. Tililuotto on vakuudeton laina ja voit vakuuksien puuttumisen myötä vastaanottaa sen hyvinkin nopeasti. Toteuttamalla lainahaun netissä, saatat vastaanottaa lainatarjouksia jopa saman päivän aikana.

   LUE MYÖS: Pikaluotto

   Jatkuva tililuotto

   Tililuoton yksi eduista on luoton jatkuvuus. Jatkuvuudella tarkoitetaan sitä, että vastaanotettuasi tililuoton voit tehdä nostoja tilille tarpeidesi mukaan.

   Jatkuva tililuotto mahdollistaa rahojen nostamisen pienellä kynnyksellä. Jatkuva tililuotto saattaakin sopia ennen kaikkea sellaiselle henkilölle, joka tietää tarvitsevansa lisärahoitusta, mutta ei tiedä vielä tarkkoja summia.

   Jatkuvan tililuoton hyödyllisyys voi tulla esiin parhaiten tällaisissa tilanteissa. Mikäli harkitset luottotilin hakemista, kilpailuta rahoituksen tarjoajat Summarumin avulla ja varmista löytäväsi kaikista edullisin vaihtoehto.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Tililuotto – näin sen hakeminen tapahtuu

   Tililuoton hakeminen onnistuu vakuudettomuuden takia vaivattomasti ja nopeasti. Lainojen vertailun avulla hakijan on mahdollista haluttujen ehtojen perusteella vastaanottaa tarjouksia lukuisilta erinäisiltä lainan tarjoajilta yksittäisen rahoituslaitoksen sijaan.

   Lainojen kilpailuttaminen mahdollistaa yksilön kannalta halvemmat hinnat, sillä lainat kilpailutetaan useammalta rahoituslaitokselta. Henkilöasiakkaan kannattaakin ehdottomasti hyödyntää kilpailutusta tililuottoa hakiessaan.

   Muista, että kun haet tililuottoa, tehdään sinusta riskikartoitus, johon kuuluu myös luottotietojen tarkistus.

   Edullisin tililuotto – näin se löytyy

   Kuten edellisessä kappaleessa mainittiin, edullisin tililuotto löytyy aina lainojen kilpailuttamisen avulla. Luottojen kilpailuttaminen auttaa selvittämään markkinoiden sen hetkisen hintatason. Voit myös säästää merkittävästi aikaa sen avulla.

   Kilpailuttaessa luotot täytät ensin haluamasi lainan tiedot sekä omat tietosi sähköiseen lomakkeeseen. Sähköiseen lomakkeeseen on helppo liittää myös tarvittavia lomakkeita, mikäli tililuotto ja sen hakeminen niitä vaatii.

   Tietojen täyttämisen jälkeen lainat kilpailuttava taho välittää tiedot eteenpäin ja välittää hakijan sähköpostiin kaikista parhaimmat luottotarjoukset.

   Näin sinun tehtäväksi jää ainoastaan valikoida itselleen sopivin tililuotto. Lainojen kilpailuttaminen ei kuitenkaan sido mihinkään hankintapäätökseen, vaan voit myös jättää lopullisen hankinnan tekemättä näin halutessaan.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Tililuotto – Usein kysyttyä

   Mikä on tililuotto?
   Tililuotto on joustava tapa hakea ja vastaanottaa lainaa. Tililuoton saatuaan, lainan hakija voi suorittaa nostoja tililleen aina lainan nostorajaan asti
   Mikä on luottotili?
   Luottotili on lainan muoto jonka vastaanotettuaan, lainan hakija voi suorittaa nostoja tililleen aina lainamäärän kattoon asti.
   Ovatko tililuotto ja luottotili sama asia?
   Tililuotto sekä luottotili tarkoittavat samaa asiaa.
   Missä tilanteissa tililuotto on hyödyllinen?
   Tililuotto on hyödyllinen tilanteissa, joissa kuluttajan menot ja tulot ovat hetkellisesti epätasapainossa, mutta henkilöllä on tieto niiden myöhemmästä tasapainottumisesta.