Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Polkupyörän rahoitus

Hae lainaa polkupyörän ostamiseen – kilpailutat kerralla useamman pankin ja rahoituslaitoksen.

Hae lainaa polkupyörän ostamiseen ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa polkupyörän ostamiseen

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan polkupyörän ostamiseen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa polkupyörän ostamiseen, ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa polkupyörän ostamiseen luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa polkupyörän ostamiseen helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen polkupyörää varten on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa polkupyörän ostamiseen 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat polkupyörän ostamiseen helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa polkupyörän ostamiseen.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa polkupyörän ostamiseen. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina polkupyörän ostamiseen.

Vinkki

Kilpailuttamalla lainat polkupyörän hankintaan netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa polkupyörän ostamiseen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina polkupyörän ostamiseen netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota

  • lainan korkoihin
  • kuukausierään
  • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina polkupyörän ostamiseen heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, laina polkupyörän ostamiseen maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Polkupyörän ostaminen – Lainalla, osamaksulla, luottokortilla vai laskulla?

Uuden polkupyörän ostaminen saattaa olla ajankohtainen asia. Työmatkapyöräily saattaa kiinnostaa myös hyötyliikunnan muodossa tai vapaa-ajan käyttöön soveltuva polkupyörä saattaa olla hankintalistallasi. Ehkä pyöräilet paljon ja pyörä on aika päivittää vastaamaan hieman enemmän kilpailuja tukevaan malliin.

Olipa syy hankinnalle mikä tahansa, saatat miettiä ostoksen rahoittamista. Aina ei ole saatavilla tarvittavia säästöjä, joilla ostoksen voisi rahoittaa tai säästöjään ei halua käyttää. Laina voi olla edullisin vaihtoehto, mutta se kannattaa kilpailuttaa usealta eri rahoituksentarjoajalta ja vertailla eri lainatarjouksia.

Kuulostaa erittäin työläältä, mutta olemme tehneet sen erittäin helpoksi ja sinun tarvitsee ainoastaan vertailla itsellesi sopiva laina.

Kilpailuttaminen kannattaa

Onneksi lainojen kilpailuttaminen on tehty helpoksi Summarumin avulla! Yhdellä lainahakemuksella tavoittaa yli 30 luotettavaa pankkia ja rahoitusyhtiötä, joilta saat lainapäätöksen jopa seuraavan tunnin aikana.

Vertailemalla tarjouksia voit säästää merkittäviä summia rahaa. Lainakustannukset määrittyvät korosta ja marginaalista sekä muista lainakustannuksista, jolloin määräytyy todellinen vuosikorko. Alhaisin korko ei kerro lainan edullisuudesta, sillä muut lainakustannukset saattavat nostaa todellista vuosikorkoa merkittävästi. Kannattaakin käyttää hetki aikaa lainojen vertailemiseen.

Lainan korko ja marginaali muodostavat nimelliskoron. Marginaali määrittyy luotonhakijan luottokelpoisuuden perusteella. Muita kustannuksia syntyy muun muassa lainan avausmaksusta, mahdollisista tilinhoitopalkkioista ja muista kuluista.

Jokainen lainatarjous on siis räätälöity henkilökohtaisesti. Lainakustannukset ja muut lainaan liittyvät ehdot löytyvät lainanmyöntäjän antamalta tarjoukselta.

Vakuudeton laina polkupyörään

Vakuudeton laina on oivallinen vaihtoehto, silloin kun rahat tarvitaan nopeasti tilille. Pitkää lainanhakuprosessia ei tarvita ja hakeminen kestää ainoastaan muutaman minuutin. Hakemuksen pystyy tekemään vaikka omalta sohvalta käsin ja pankkineuvotteluihin ei tarvitse varautua tai käyttää aikaa.

Lainakustannukset ovat hieman korkeammat vakuudettomissa lainoissa siitä syystä, että vakuudettoman lainan myöntäminen on aina luotonantajalle myös riski. Vakuudettoman lainan kustannukset saattavat olla hieman korkeammat kuin vakuudellisissa lainoissa, mutta tavallisesti laina-aikakin on myös huomattavasti lyhyempi kuin vakuudellisissa lainoissa.

Hyvänä puolena tosiaan vakuudettomissa lainoissa on niiden hakemisen helppous ja nopeus. Aikaa vapautuu muuhun ja itseään ei tarvitse stressata ylimääräisillä aikaa vievillä lainaneuvotteluilla tai erilaisten paperien toimittamisella pankille, josta vakuudellista lainaa haetaan.

Vakuudellinen laina polkupyörän hankintaan

Vakuudellisella lainalla tarkoitetaan sitä, että lainanmyöntäjälle annetaan lainalle vakuus. Yleisesti vakuudellista lainaa otetaan silloin, kun tarvitaan isompaa lainaa. Lainaa vakuuksilla haetaan perinteisesti omasta pankista. Pankin kanssa käytävät lainaneuvottelut ovat useimmiten kohtalaisen hidas prosessi.

Vakuus on reaalivakuus, joka yleisesti on kiinteistö, talletus, osakkeita tai esimerkiksi omistuksessa olevaa metsää. Vakuudellisissa lainoissa vakuus tuo turvaa lainanmyöntäjälle ja jos lainaa ei jostain syystä pysty maksamaan takaisin, saa lainanmyöntäjä vakuuden itselleen.

Pankit ovat kiristäneet luottojen myöntämisen ehtoja ja lainaa voi olla hankalampi saada. Aina välttämättä ole saatavissa reaalivakuutta tai mahdollista henkilötakaajaa tarvittavalle lainalle.

Helppo ja nopea hakemus

Lainahakemuksen täyttäminen kestää ainoastaan muutaman minuutin ja lainapäätökset saapuvat sinulle sähköpostitse nopeasti. Yksi lainahakemus tavoittaa siis kaikki yhteistyökumppanimme, joten aikaa säästyy kun useita lainahakemuksia ei tarvitse tehdä.

Lainojen vertailemisen jälkeen sinun tarvitsee ainoastaan päättää, mikä laina sopii parhaiten sinun ajankohtaiselle polkupyörähankinnallesi. Jos et ole tyytyväinen saamiisi lainatarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Hakemus peruuntuu automaattisesti, eikä siis sido sinua mihinkään. Täysin kuluttomasti tietenkin!

Rahat nopeasti käyttöön

Sopivan lainan löytyessä, hyväksy lainatarjous pankkitunnuksillasi ja lainanmyöntäjä siirtää rahat tilillesi heti. Jos sinulla on käytössäsi saman pankki kuin lainanmyöntäjällä, näkyvät rahat tililläsi välittömästi siirron jälkeen.

Pankin ollessa eri pankki kuin lainanmyöntäjällä, rahat näkyvät tililläsi viimeistään kahden pankkipäivän sisällä. Joten pääset nopeasti polkupyöräostoksille!

Polkupyörä osamaksulla

Maksuvaihtoehtona osamaksu tarkoittaa sitä, että tuotteen saa itselleen ostosta tehdessä. Varsinainen omistusoikeus yleensä siirtyy kuitenkin vasta sen jälkeen, kun kaikki maksuerät on maksettu takaisin kokonaan. Kokonaissumma jaetaan useampaan maksuerään ja ostosta maksetaan takaisin kuukausittain. Tyypillinen maksuaika vaihtelee kolmesta kuukaudesta kolmeen vuoteen, poikkeuksiakin osamaksuajoissa on ja ne määräytyvät osamaksusopimuksen myöntäjän mukaan.

Vaihtoehtona polkupyörä osamaksulla on erittäin hyvä silloin, jos siihen ei sisälly korkeita kustannuksia ja lopullisen takaisinmaksun määrä lähentelee kauppahintaa. Kustannukset kannattaa kuitenkin selvittää ennen osamaksusopimuksen tekemistä, sillä monissa osamaksusopimuksissa lopullinen hinta kohoaa paljon korkeammaksi kuin tuotteen kauppahinta olisi ollut.

Useamman osamaksusopimuksen tekeminen ei kuitenkaan ole järkevää, koska kustannukset nousevat merkittävästi jos maksaa useampia osamaksuja samanaikaisesti. Jos suunnitelmissa on useampi hankinta, ei osamaksua kannata käyttää.

Polkupyörä luottokortilla

Monelta löytyy lompakostaan luottokortti tai pankkikortti, johon on liitetty luotto-ominaisuus. Aika monet sanovat, että luottokortti on heillä olemassa ainoastaan niin sanotusti pahan päivän varalle. Toisille sen käyttö sen sijaan on arkipäivää.

Polkupyörän ostaminen luottokortilla saattaa houkutella. Jos hankintaa suunnittelee tekevänsä verkkokaupasta, onkin luottokortti usein hyvä valinta. Luottokortti tuo turvaa tilanteisiin, joissa esimerkiksi tuote on hajonnut toimituksessa tai verkkokauppa ei jostain syystä ole lähettänyt tuotetta ollenkaan.

Aina ei haluttuun lopputulokseen pääse verkkokaupan kanssa, josta tuote on tilattu. Silloin kannattaa kääntyä sen pankin puoleen, joka on luottokortin myöntänyt ja rahansa voi saada takaisin.

Luottokortissa on usein noin kuukauden verran aikaa maksaa siltä käytetty luotto takaisin kuluttomasti ja korottomasti. Jos koko summaa ei pysty maksamaan kerralla takaisin ja lyhentää kuukausittain luottoa ennalta sovitun minimilyhennyksen mukaisesti, saattaa luottokustannukset kuitenkin kasvaa yllättävän suureksi.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Polkupyörä laskulla

Useista kivijalkakaupoistakin pystyy nykyisin ostamaan tuotteen laskulle ja lasku toimitetaan kotiin jälkeenpäin. Tyypillisesti laskulle on annettu maksuaika, jonka puitteissa saatu rahoitus tulee maksaa kokonaan pois, ei sille keräänny ylimääräisiä korkoja tai kuluja. Lasku onkin helppo valinta silloin, jos tietää voivansa maksaa laskun kokonaisuudessaan pois annetun maksuajan puitteissa.

Laskun muuttuminen tiliksi on yleistynyt viime vuosina. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos laskua ei makseta kokonaisuudessaan, muuttuu se luotolliseksi tiliksi. Ostosta tai ostoksia lyhennetään kuukausittain vähintään ennalta ilmoitetun vähimmäismaksun verran.

Luottotilissä kuitenkin kustannukset myös kasvavat, koron lisäksi tilille aiheutuu muita luottokustannuksia, kuten tilinhoitopalkkio. Todellinen vuosikorko saattaa kasvaa yllättävän suureksi. Jos valitset maksutavaksi tämän vaihtoehdon, kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota todelliseen vuosikorkoon.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Esimerkkejä kauttamme saatavista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä olevassa taulukossa on esitelty erilaisia esimerkkejä lainoista sekä niiden kustannuksia. Huomaathan, että hakemuksessa ilmoittamasi tiedot vaikuttavat saamiisi tarjouksiisi ja niiden sisältöön.

Yhteenveto

Lainojen kilpailuttaminen Summarumin kautta on järkevää. Summarum on suomalainen vertailupalvelu, joka tekee yhteistyötä luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Yhdellä hakemuksella tavoittaa yli 30 erittäin luotettavaa pankkia ja rahoituslaitosta, jotka ottavat yhteyttä jopa seuraavan tunnin aikana lainahakemuksen jättämisestä. Kuitenkin viimeistään seuraavana päivänä.

Lainaa voit hakea mihin kellonaikaan tahansa, minä viikonpäivänä tahansa. Siis juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Voit rauhassa vertailla itsellesi edullisimman lainan ja sen löytyessä, hyväksyt lainan omilla verkkopankkitunnuksillasi ja lainanmyöntäjä siirtää rahat tilillesi heti. Jos sopivaa lainatarjousta ei löydy tai et haluakaan ottaa lainaa, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Hakemus peruuntuu automaattisesti, ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta. Palvelumme käyttö on siis täysin riskitöntä!

Saat rahat käyttöösi useimmiten heti lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen, mutta viimeistään parin pankkipäivän sisällä. Lainan saapumista tilille ei siis tarvitse odotella kovin kauaa ja se on käytettävissä silloin, kun sitä tarvitsee.

LUE SEURAAVAKSI: Sähköpolkupyörän rahoitus

Usein kysyttyä

Millainen laina polkupyörän ostamiseen minun on mahdollista saada?
Kilpailutuspalveluumme kuuluu yli 30 pankkia ja luottolaitosta. Sinulla on mahdollisuus saada lainaa kauttamme jopa 60 000 euroa ja maksuaikaa 15 vuotta. Polkupyörään et tarvitse ihan tuota maksimisummaa, mutta jos mielessäsi on joku muu suurempi hankinta, niin kannattaa ottaa kerralla isompi laina, jos se on maksukykysi huomioiden mahdollista.
Kenelle myönnetään lainaa polkupyörän hankintaan?
Kaikille täysi-ikäisille, joilla on luottotiedot kunnossa, säännöllisiä tuloja ja kotiosoite Suomessa.
Kannattaako ostaa polkupyörä osamaksulla?
Jos osamaksusopimuksen kulut eivät nouse kovin suuriksi, kannattaa. Kauttamme saat kilpailukykyiset tarjoukset, kilpailuta nyt!