Lainaa vuokrarästeihin

Hakemalla lainaa vuokrarästeihin voit helpottaa akuuttia rahapulaa. Lainarahalla voit maksaa kertyneet vuokrarästit pois kerralla. Lainaa voit taas lyhentään pidemmällä aikavälillä.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Lainaa vuokrarästeihin

   Elämä pääsee toisinaan yllättämään tasaisimmankin taapertajan. Yllättävät kulut voivat ajaa hyvinkin suunnitellun talouden epätasapainoon. Suurten yllättävien menojen seurauksena varannot eivät välttämättä riitäkään enää välttämättömiin kuukausittaisiin kulueriin, kuten esimerkiksi vuokran maksuun.

   Useamman kuukauden osalta rästiin jääneet vuokramaksut voivat pahimmillaan johtaa asunnosta häätämiseen. Rästiin joutuneita maksuja voi olla vaikea ottaa kiinni tavallisella, samana pysyvänä kuukausipalkalla.

   Koska vuokran maksaminen myöhässä ei välttämättä onnistu useana kuukautena peräkkäin, on mahdollista hakea lainaa vuokrarästeihin. Rahaa saisi yhdellä isommalla kertasummalla, vuokrarästit saisi kuitattua ja lainaa voisi sitten maksella pienemmällä kuukausierällä hitaampaan tahtiin takaisin lainanantajalle. Näin pahimmalta velkakierteeltä voisi estyä.


   Löydä edullisin laina vuokrarästejä varten

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan vuokrarästeihin. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Rahaa vuokranmaksuun

   Yllättäen epätasapainoon ajautunut taloudellinen tilanne voi tuntua tukalalta ja hiostavalta. Omilla kuukausituloilla ei kaikkien menojen lisäksi tunnu enää riittävän rahaa vuokranmaksuun. Olipa taustalla mikä syy tahansa, lainaa vuokranmaksuun on haettava.

   Erilaisia mahdollisuuksia oman talouden avustamiseen lainan muodossa löytyy lukemattomia. Ennen varsinaisen valinnan tekoa kannattaakin tutustua tarjontaan huolella ja suunnitella lainamalli sopivaksi juuri omaan tarpeeseen.

   Kun omaan tilanteeseen parhaiten istuva lainamalli on löytynyt, on tärkeää muistaa kilpailuttaa eri lainantarjoajien ja pankkien tarjonta. Netissä kilpailuttaminen käy helposti, vain yhdellä hakemuksella saat eri lainantarjoajien tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

   Lainaa vuokranmaksuun

   Vuokran maksaminen myöhässä on varmasti se vihoviimeinen keino käytettäväksi yllättävästi heikentyneessä taloudellisessa tilanteessa. Rästiin jääneet vuokramaksut kuittaa nopeasti hakemalla ison lainasumman nopeasti netistä. Vaikka lainaa vuokrarästeihin saakin helposti ja nopeasti, on se silti tehtävä vastuullisesti.

   Laske ja suunnittele aina ensin tarkasti, paljonko lainaa tarvitset ja miten selviät vaivattomasti sen takaisinmaksusta. Usein pieniksi kuukausieriksi hajautetut lainat tulevat kokonaisuudessaan kalliimmiksi kuin lyhyempään maksuaikaan mitoitettu laina.

   Pidemmällä maksuajalla voi kuitenkin maksaa pienempiä eriä ja siten pitää taloutensa hallinnassa. Lainat voi usein maksutta maksaa takaisin nopeamminkin taloudellisen tilanteen helpottaessa.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Mitä ottaa huomioon haettaessa lainaa vuokranmaksuun?

   Käyttökohteesta huolimatta lainan hakeminen on syytä aloittaa perin pohjaisella suunnittelutyöllä ja tilanteen kartoittamisella. On hyvä olla tietoinen tarjonnasta sekä omasta tarpeestaan. Mitä paremmin oman tilanteensa tuntee, sitä helpompi on löytää sitä parhaiten vastaava palvelu.

   Lainan ottajan muistilista:

   1. Kartoita omat tarpeesi ja laadi tarkka budjetti
   2. Varmista takaisinmaksukykysi
   3. Pyri huomioimaan myös tulevaisuuden näkymät
   4. Etsi parhaiten tarpeisiisi sopiva laina esimerkiksi kilpailuttamalla

   Erilaiset pikalainat houkuttelevat nopeudellaan, lainaehdot on kuitenkin hyvä käydä tarkkaan ja huolella läpi ennen niiden hyväksymistä. Heikko taloudellinen tilanne voi ajautua nopeasti ojasta allikkoon, jos vaikkapa lainaa vuokrarästeihin on haettu nopeimmalta tarjoajalta. Velkojen kuittaaminen aina uudella pienellä velalla ei ole koskaan toimiva ratkaisu.

   Erilaisia lainavaihtoehtoja

   Lainaa vuokrarästeihin voi hakea usealla erilaisella lainamallilla, joissa kussakin on omat etunsa ja haittansa. Tietoa erilasista lainamalleista voi etsiä verkosta, useat lainantarjoajat ja pankit joustavat lainatarjouksissa juuri sinun tarpeitasi varten. Kilpailuttamalla lainan saat myös aina juuri sinulle personoituja ja tarpeitasi vastaavimpia lainatarjouksia.

   Lainaa vuokranmaksuun on mahdollista saada nopeammallakin aikataululla. Netissä tehtävät lainahakemukset eivät yleensä vaadi erillistä käyntiä pankkikonttorilla, vaan koko prosessi voidaan hoitaa sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.

   Vakuudeton kulutusluotto

   Suomen suosituin lainatyyppi toimii kertaluontoisena lainana, joka nostetaan kuluttamista ja arjen tilanteita varten. Useimmat kulutusluotot ovat vakuudettomia lainoja, eli niitä varten ei takaisinmaksukyvyn osoittamiseksi tarvitse asettaa erillistä vakuutta.

   • Ei erillistä vakuutta
   • Useita erilaisia vaihtoehtoja
   • Tarkoitettu arjen kuluihin
   • Saatavilla eri pituisia ja eri kokoisille summille

   Erityisesti kulutusluotoissa korot ja muut ehdot voivat vaihdella isostikin eri lainanantajien välillä. Kilpailuttamalla löydät juuri sinun tarpeitasi vastaavan kulutusluoton edullisimmilla koroilla.

   Joustoluotto

   Luottokortin toimintamallia mukaileva joustoluotto on oivallinen valinta, kun rahan tarve iskee yllättäen. Nopeus, joustavuus ja vakuudettomuus ovat joustoluoton edut.

   • Vakuudeton laina
   • Eräänlainen jatkuva laina
   • Saa nostaa tarpeen mukaan itselleen sopivia määriä
   • Yleensä 100 – 10 000 euroa
   • Korko maksetaan vain nostetusta summasta
   • Luottoa vapautuu lisää takaisinmaksun edetessä

   Joustoluotto tarjoaa oivan mahdollisuuden saada rahaa vuokranmaksuun aina, kun tarve yllättää. Tietyn kattomäärän rajoissa lainaa voi nostaa omalle käyttötilille sitä mukaa, kun sitä tarvitsee ja sen kokoisina erinä kuin sitä haluaa. Lainan lyhentäminen vapauttaa rahaa lisää käytettäväksi, korko maksetaan vain nostetusta summasta.

   Pikalaina

   Lainaa vuokrarästeihin kaivataan tietysti mahdollisimman nopeasti saatavaksi. Pikalaina tulee parhaimmillaan tilille vain muutamassa minuutissa lainatarjouksen hyväksymisestä. Vakuudettomia pikalainoja on saatavilla monelta erilaiselta toimijalta, joten lainaa valitessaan kannattaa olla erityisen tarkka.

   • Vakuudeton laina
   • Muutamassa minuutissa tilillä
   • Korko voi olla suuri ja takaisinmaksuaika lyhyt
   • Lainasummat usein sadoista euroista muutamaan tuhanteen

   Vaikka pikalaina myönnetäänkin nopeasti, sen saaminen ei välttämättä ole helppoa. Pienituloisille tai maksutietohäiriöisille sitä ei juurikaan myönnetä. Lainaa vuokrarästeihin kannattaa hakea sellaiselta toimijalta, joka voi tarjota juuri sinun tilanteeseesi parhaiten istuvaa lainasopimusta edullisine korkoineen ja sopivine takaisinmaksusuunnitelmineen.

   Vuokran maksaminen myöhässä

   Vuokralla asuva on enemmän tai vähemmän riippuvainen vuokranantajastaan, siksi onkin erityisen tärkeää pitää suhde häneen mahdollisimman hyvänä. Kun huomaat taloudellisen tilanteesi muuttuvan äkillisesti, ole heti yhteydessä vuokranantajaasi. Jos vain mahdollista, pyydä siirtämään maksuajankohtaa hieman myöhemmäksi.

   Rästiin joutuneet vuokramaksut eivät ole ihanteellisia, sillä juuri ne luovat luottotietoihin todella surkean vaikutelman maksukyvystäsi. Ennemmin hakee lainaa vuokrarästeihin kuin jää odottamaan niistä väistämättä seuraavaa häätöä.

   Äkillisiä syitä maksukyvyn heikentymiseen

   Jokaiselle meistä tulee joskus vastaan tilanne, jossa raha on tiukassa. Useita yllättäviä kulueriä tuntuu sikiävän kuin sieniä sateella, aina samalla kertaa. Näihin tilanteisiin osaa harvemmin varautua edes huolellisella suunnittelulla.

   Joitakin mahdollisia syitä maksukyvyn yllättävään heikkenemiseen ovat esimerkiksi:

   • Sairastuminen
   • Työttömäksi jääminen
   • Eron aiheuttamat lisääntyneet asumiskulut
   • Kodinkoneen tai kulkuneuvon hajoaminen
   • Lemmikkien lääkärikulut
   • Asuinkumppani laiminlyö omaa osuuttaan vuokrasta

   Elämä voi muuttaa vallitsevan tilanteen vauhdilla. Yllättävä vakava sairastuminen voi johtaa pitkään sairaslomaan ja siten heikentää kuukausittaisten tulojen määrää. Parisuhteen loppuminen johtaa usein asumiskulujen nousuun, kun talouden hallintaa ei enää jaetakaan toisen kanssa.

   Yllättävät kuluerät ovat tietysti myös merkittävästi kuukausittaisiin tuloihin vaikuttavia tekijöitä. Isoja maksuja voi tulla esimerkiksi jonkin välttämättömän kodinkoneen, kuten hellan tai jääkaapin hajotessa. Toisinaan myös auto voi olla työn kannalta niin tärkeä, että sen viat on korjattava saman tien.

   Miten toimia, kun ei ole rahaa vuokranmaksuun?

   Tiukassa taloudellisessa tilanteessa asumiskulujen maksamisen tulisi mennä muiden velkojen edelle. Vuokran jättäminen rästiin voi pahimmillaan viedä sinut kokonaan asunnottomaksi. Vaikka veloissa ei olekaan mukava olla, on se silti mukavampaa talvipakkasella kodin suojasta kuin kadulla asuen.

   Tukalassa taloustilanteessa voisi helpottaa esimerkiksi:

   • Myydä tarpeetonta tavaraa
   • Pyytää lisäaikaa vuokranmaksuun
   • Olla yhteydessä vuokranantajaan
   • Vaihtaa halvempaan asuntoon tai etsiä kämppäkaveri
   • Laatia tarkka ja huolellinen budjetti, noudattaa sitä

   Vuokran maksaminen myöhässä onnistuu useimmiten parilla kerralla, jos muuten on onnistunut pitämään suhteensa vuokranantajaan hyvänä. Onhan se aina parempi vaihtoehto kuin jättää vuokra kokonaan maksamatta. Se ei kuitenkaan voi olla pidempi aikainen ratkaisu.

   Lainaa vuokrarästeihin kannattaa hakea maksaakseen ne kerralla pois, mutta sen jälkeen on hyvä tehdä muita ratkaisuja maksukyvyn parantamiseksi.

   Kun alkaa tuntua, ettei rahaa vuokranmaksuun ole useampana kuukautena peräkkäin, on hyvä alkaa selvittää tilanteen syitä ja vakavuutta. Voisiko tilannetta helpottaa esimerkiksi yllä mainittujen vaihtoehtojen avulla? Yleinen ylimääräisten kulujen karsiminen onnistuu tarkan budjetoinnin myötä.

   Mistä edullisesti ja vaivattomasti lainaa vuokrarästeihin?

   Verkosta ja perinteisistä pankkikonttoreista on mahdollista hakea lainaa tarpeeseen kuin tarpeeseen. Toisinaan lainahakemukseen ei erikseen vaadita kirjattavaksi lainan käyttökohdetta, ainakaan pientä pikaista lainaa haettaessa.

   Netin välityksellä lainan hakeminen käy helposti ja vaivattomasti. Pieniä lainasummia haettaessa ei sinulta välttämättä vaadita fyysistä vierailua pankkikonttorilla ollenkaan. Asiointi onnistuu sähköisesti omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

   Lainaa vuokrarästeihin löytää edullisesti perehtymällä ja vertailemalla eri lainantarjoajien ja pankkien tarjouksia. Lopulliseen kokonaishintaan vaikuttavat muun muassa lainasumman päälle tulevat erilaiset korot sekä takaisinmaksuajan pituus.

   Lyhyempi laina tulee usein halvemmaksi kokonaiskuluiltaan kuin pidempi aikainen laina. Pidemmässä lainassa kuitenkin kuukausittain lyhennettävät erät voivat olla pienempiä ja siten kannattavampi vaihtoehto taloudellisen tasapainon ylläpitoa ajatellen. Pienemmät lainasummat myönnetään kuitenkin yleensä lyhyemmillä takaisinmaksu ajoilla.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa vuokrarästeihin – kilpailuttaminen

   Kuten mitä tahansa muutakin lainaa, myös lainaa vuokrarästeihin kannattaa ensin kilpailuttaa. Se on helpoin tapa varmistaa edullisimman lainan löytäminen. Verkossa lainan kilpailuttaminen on nopeaa ja vaivatonta.

   Saat yhdellä hakemuksella haettua lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri toimijoilta. Voit itse valita sinulle parhaimmalta kuulostavimman tarjouksen, tai voit jättää kokonaan ottamatta lainaa. Kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään.

   Valittuasi sinun tarpeitasi parhaiten tukevan lainatarjouksen voit siirtyä hyväksymään sen lainanantajan sivuille. Lainaa vuokranmaksuun otetaan yleensä verraten pieni summa, joten tarjouksen hyväksyminen saattaa onnistua verkossa omilla verkkopankkitunnuksilla. Laina myös siirtyy usein nopeasti tilillesi heti hyväksynnän jälkeen.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi hakisitko lainaa vuokrarästeihin sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Usein kysytyt kysymykset

   Onko mahdollista hakea lainaa vuokrarästeihin?
   Kun vuokranmaksu on vaikeutunut ja vuokrat ovat ajautuneet rästiin, on kannattavaa hakea lainaa niiden maksamiseksi. Lainaa on mahdollista saada nopeasti sadasta eurosta muutamaan tuhanteen euroon. Niillä maksaa nopeasti vuokrarästit isona kerta summana. Lainaa voi sitten lyhennellä itselleen sopivissa pienemmissä kuukausierissä. Useilla lainanantajilla on tarjolla erilaisia lainavaihtoehtoja, joista voi personoida itselleen sopivimmin vaihtoehdon.
   Mistä edullisimmin lainaa vuokrarästeihin?
   Edullisin laina löytyy helposti kilpailuttamalla. Netissä yhdellä hakemuksella saat jopa kymmeniltä eri toimijoilta lainatarjouksen, joista voit valita itsellesi parhaimman ja edullisimman vaihtoehdon. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista sinulle, eikä sinun ole pakko hyväksyä saamiasi tarjouksia. Lainaa vuokrarästeihin voi saada hyvillä ehdoilla edulliseenkin hintaan, jos vain viitsii perehtyä asiaan huolellisesti. Tarkka budjetointi pelastaa yleensä monelta harmilta lainaa haettaessa.
   Onko vuokran maksaminen myöhässä mahdollista?
   Muuttuneesta taloudellisesta tilanteesta on hyvä tiedottaa myös vuokranantajaa. Vuokran maksaminen myöhässä onnistuu usein, jos asiasta on sopinut ajoissa vuokranantajan kanssa. Onhan se kuitenkin parempi vaihtoehto kummankin osapuolen kannalta kuin vuokran täysin maksamatta jättäminen. Elämän tilanteet vaihtelevat usein äkillisestikin. Toisinaan on otettava velkaa selvitäkseen kuukausittaisista menoistaan. Asumiskulujen maksamisen tulisi olla ensisijaisena prioriteettina, sillä vuokran jättäminen rästiin johtaa pahimmillaan asunnottomuuteen.
   Mistä saa nopeasti rahaa vuokranmaksuun?
   Taloudellista tilannetta voi koettaa parantaa esimerkiksi myymällä turhaa tavaraa sitä enemmän tarvitsevalle. Omia menojaan voi koettaa karsia, tarkka budjetointi helpottaa rahan säästämistä aina. Jos rahaa vuokranmaksuun tarvitsee saada nopeasti, voivat erilaiset lainavaihtoehdot olla sopiva ratkaisu. Kilpailuttamalla netissä löytyy usein helpoiten se nopein ja edullisin laina juuri sinun tarpeisiisi mukautettuna.
   Millaista lainaa vuokrarästeihin kannattaa hakea?
   Lainaa vuokrarästeihin voi etsiä esimerkiksi joustoluoton tai pikalainan muodossa. Myös vakuudeton kulutusluotto voi olla toimiva lainamalli, jos vuokrarästeistä on jo ehtinyt koostua isompikin summa. Sinulle sopivin lainamalli on sellainen, jonka saat varmasti maksettua takaisin mahdollisimman nopeasti. Lainan takaisinmaksun ei tulisi ajaa sinua entistä pahempaan taloudelliseen ahdinkoon. Sen tarkoitus on helpottaa tilannetta.