Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa vuokrarästeihin

Kilpailuta ja hae lainaa vuokrarästeihin netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Hae lainaa vuokrarästeihin ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa vuokrarästeihin 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan vuokrarästeihin.Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae lainaa vuokrarästeihin jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae apua vuokrarästeihin luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa vuokrarästeihin netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen vuokrarästeihin on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa vuokrarästeihin 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuutta.

Kilpailuta ja vertaile lainat vuokrarästeihin helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja rahoitusyhtiöt puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa vuokrarästeihin.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle apua vuokrarästeihin. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina vuokrarästeihin.

Kilpailuttamalla lainat vuokrarästeihin netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa vuokrarästeihin erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina vuokrarästeihin netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan vuokrarästeihin pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertaileminen kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota erityisesti lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina vuokrarästeihin heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan vuokrarästeihin, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun tarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisin laina vuokrarästejä varten

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan vuokrarästeihin. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Hae lainaa vuokrarästeihin

Elämä pääsee toisinaan yllättämään tasaisimmankin taapertajan. Yllättävät kulut voivat ajaa hyvinkin suunnitellun talouden epätasapainoon. Suurten yllättävien menojen seurauksena varat eivät välttämättä riitäkään enää välttämättömiin kuukausittaisiin kulueriin, kuten esimerkiksi vuokran maksuun.

Huom!

Useamman kuukauden osalta rästiin jääneet vuokramaksut voivat pahimmillaan johtaa asunnosta häätämiseen. Rästiin joutuneita maksuja voi olla vaikea ottaa kiinni tavallisella, samana pysyvänä kuukausipalkalla.

Koska vuokran maksaminen myöhässä ei välttämättä onnistu useana kuukautena peräkkäin, on mahdollista hakea lainaa vuokrarästeihin. Rahaa saisi yhdellä isommalla kertasummalla, vuokrarästit saisi kuitattua ja lainaa voisi sitten maksella pienemmällä kuukausierällä hitaampaan tahtiin takaisin lainanantajalle.

Näin pahimmalta velkakierteeltä voisi estyä. Mutta mistä apua vuokrarästeihin?

Rahaa vuokranmaksuun

Yllättäen epätasapainoon ajautunut taloudellinen tilanne voi tuntua tukalalta ja hiostavalta. Omilla kuukausituloilla ei kaikkien menojen lisäksi tunnu enää riittävän rahaa vuokranmaksuun. Olipa taustalla mikä syy tahansa, lainaa vuokranmaksuun on haettava.

Erilaisia mahdollisuuksia oman talouden avustamiseen lainan muodossa löytyy lukemattomia. Ennen varsinaisen valinnan tekoa sinun kannattaakin tutustua tarjontaan huolella ja suunnitella lainamalli sopivaksi juuri omaan tarpeeseen.

Kun omaan tilanteeseen parhaiten istuva lainamalli on löytynyt, on tärkeää muistaa kilpailuttaa eri lainantarjoajien ja pankkien tarjonta. Netissä kilpailuttaminen käy helposti, kun vain yhdellä hakemuksella saat eri lainantarjoajien tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Kenelle myönnetään lainaa vuokrarästeihin?

Jos sinulla on luottotiedot kunnossa, voit hakea apua vuokrarästeihin Summarumin kautta. Yhteistyökumppanimme tekevät kukin oman riskikartoituksensa, jossa ne arvioivat maksukykyäsi. Muita yleisimpiä kriteereitä lainan saamiselle ovat

 • säännölliset tulot
 • täysi-ikäisyys
 • koti-osoite Suomessa

Lainaa vuokranmaksuun

Vuokran maksaminen myöhässä on varmasti se vihoviimeinen keino käytettäväksi yllättävästi heikentyneessä taloudellisessa tilanteessa. Rästiin jääneet vuokramaksut kuittaat nopeasti hakemalla niihin tarvittavan lainasumman nopeasti netistä.

Mutta kuinka kauan vuokra voi olla myöhässä, ennen kuin tästä muodostuu ongelma? Lähtökohtaisesti vuokran ei soisi olla myöhässä päivääkään. Tärkeintä on, että olet välittömästi yhteydessä vuokranantajaasi, kun huomaat ettei maksu onnistu.

Vaikka lainaa vuokrarästeihin saakin helposti ja nopeasti, on se silti tehtävä vastuullisesti.

Laske ja suunnittele siis aina ensin tarkasti se paljonko lainaa tarvitset ja miten selviät vaivattomasti sen takaisinmaksusta. Usein pieniksi kuukausieriksi hajautetut lainat tulevat kokonaisuudessaan kalliimmiksi kuin lyhyempään maksuaikaan mitoitettu laina.

Pidemmällä maksuajalla voit kuitenkin maksaa pienempiä eriä ja siten pitää taloutesi hallinnassa. Lainat voi usein maksutta maksaa takaisin nopeamminkin taloudellisen tilanteen helpottaessa.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Mitä ottaa huomioon haettaessa lainaa vuokranmaksuun?

Käyttökohteesta huolimatta lainan hakeminen vuokrarästeihin on syytä aloittaa perin pohjaisella suunnittelutyöllä ja tilanteen kartoittamisella. On hyvä olla tietoinen tarjonnasta sekä omasta tarpeestaan. Mitä paremmin tunnet oman tilanteesi, sitä helpompi sinun on löytää sitä parhaiten vastaava palvelu.

Muista nämä, kun haet apua vuokrarästeihin lainan muodossa

 1. Kartoita omat tarpeesi ja laadi tarkka budjetti
 2. Varmista takaisinmaksukykysi
 3. Pyri huomioimaan myös tulevaisuuden näkymät
 4. Etsi parhaiten tarpeisiisi sopiva laina esimerkiksi kilpailuttamalla

Erilaiset pikalainat houkuttelevat nopeudellaan, mutta lainaehdot on kuitenkin hyvä käydä tarkkaan ja huolella läpi ennen niiden hyväksymistä. Heikko taloudellinen tilanne voi ajautua nopeasti ojasta allikkoon, jos vaikkapa lainaa vuokrarästeihin on haettu nopeimmalta tarjoajalta.

Velkojen kuittaaminen aina uudella pienellä velalla ei ole koskaan toimiva ratkaisu pitkässä juoksussa.

Erilaisia lainavaihtoehtoja

Lainaa vuokrarästeihin voi hakea usealla erilaisella lainamallilla, joissa kussakin on omat etunsa ja haittansa. Tietoa erilasista lainamalleista voi etsiä verkosta, useat lainantarjoajat ja pankit joustavat lainatarjouksissa juuri sinun tarpeitasi varten.

Kilpailuttamalla lainan saat myös aina juuri sinulle personoituja ja tarpeitasi vastaavimpia lainatarjouksia.

Lainaa vuokranmaksuun on mahdollista saada nopeammallakin aikataululla. Netissä tehtävät lainahakemukset eivät yleensä vaadi erillistä käyntiä pankkikonttorilla, vaan koko prosessi voidaan hoitaa sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Vuokrarästeihin voi riittää esimerkiksi 2000€ laina, joten kovin suurista summista ei aina ole kysymys.

Vakuudeton kulutusluotto vuokrarästeihin

Suomen suosituin lainatyyppi toimii kertaluontoisena lainana, joka nostetaan kuluttamista ja arjen tilanteita varten. Useimmat kulutusluotot ovat vakuudettomia lainoja, eli niitä varten ei takaisinmaksukyvyn osoittamiseksi tarvitse asettaa erillistä vakuutta.

 • Ei erillistä vakuutta
 • Useita erilaisia vaihtoehtoja
 • Tarkoitettu arjen kuluihin
 • Saatavilla eri pituisia ja eri kokoisille summille

Erityisesti kulutusluotoissa korot ja muut ehdot voivat vaihdella isostikin eri lainanantajien välillä. Kilpailuttamalla löydät juuri sinun tarpeitasi vastaavan kulutusluoton edullisimmilla koroilla.

Joustoluotosta apua vuokrarästeihin

Luottokortin toimintamallia mukaileva joustoluotto on oivallinen valinta, kun rahan tarve iskee yllättäen. Nopeus, joustavuus ja vakuudettomuus ovat joustoluoton edut.

 • Vakuudeton laina
 • Eräänlainen jatkuva laina
 • Saa nostaa tarpeen mukaan itselleen sopivia määriä
 • Yleensä 100 – 10 000 euroa
 • Korko maksetaan vain nostetusta summasta
 • Luottoa vapautuu lisää takaisinmaksun edetessä

Joustoluotto tarjoaa oivan mahdollisuuden saada rahaa vuokranmaksuun aina, kun tarve yllättää. Tietyn kattomäärän rajoissa lainaa voi nostaa omalle käyttötilille sitä mukaa, kun sitä tarvitsee ja sen kokoisina erinä kuin sitä haluaa.

Lainan lyhentäminen vapauttaa rahaa lisää käytettäväksi, korko maksetaan vain nostetusta summasta.

Pikalainasta apua vuokranmaksuun

Lainaa vuokrarästeihin kaivataan tietysti mahdollisimman nopeasti saatavaksi. Pikalaina tulee parhaimmillaan tilille vain muutamassa minuutissa lainatarjouksen hyväksymisestä. Vakuudettomia pikalainoja on saatavilla monelta erilaiselta toimijalta, joten lainaa valitessaan kannattaa olla erityisen tarkka.

 • Vakuudeton laina
 • Muutamassa minuutissa tilillä
 • Korko voi olla suuri ja takaisinmaksuaika lyhyt
 • Lainasummat usein sadoista euroista muutamaan tuhanteen

Vaikka pikalaina vuokrarästeihin myönnetäänkin nopeasti, sen saaminen ei välttämättä ole helppoa. Pienituloisille tai maksutietohäiriöisille sitä ei juurikaan myönnetä.

Lainaa vuokrarästeihin kannattaa hakea sellaiselta toimijalta, joka voi tarjota juuri sinun tilanteeseesi parhaiten istuvaa lainasopimusta edullisine korkoineen ja sopivine takaisinmaksusuunnitelmineen.

Vuokra myöhässä – miten toimia?

Vuokralla asuva on enemmän tai vähemmän riippuvainen vuokranantajastaan. Siksi onkin erityisen tärkeää pitää suhde häneen mahdollisimman hyvänä. Kun huomaat taloudellisen tilanteesi muuttuvan äkillisesti, ole heti yhteydessä vuokranantajaasi. Jos vain mahdollista, pyydä siirtämään maksuajankohtaa hieman myöhemmäksi. Vuokranmaksu myöhässä ei tavallisesti häiritse vuokranantajaa, jos olet ilmoittanut asiasta hyvissä ajoin.

Rästiin joutuneet vuokramaksut eivät ole ihanteellisia, sillä juuri ne luovat luottotietoihin todella surkean vaikutelman maksukyvystäsi. Ennemmin hakee lainaa vuokrarästeihin kuin jää odottamaan niistä väistämättä seuraavaa häätöä.

Äkillisiä syitä maksukyvyn heikentymiseen

Jokaiselle meistä tulee joskus vastaan tilanne, jossa raha on tiukassa. Useita yllättäviä kulueriä tuntuu sikiävän kuin sieniä sateella, aina samalla kertaa. Näihin tilanteisiin osaa harvemmin varautua edes huolellisella suunnittelulla ja silloin apua vuokranmaksuun tarvitaan.

Joitakin mahdollisia syitä maksukyvyn yllättävään heikkenemiseen ovat esimerkiksi:

 • Sairastuminen
 • Työttömäksi jääminen
 • Eron aiheuttamat lisääntyneet asumiskulut
 • Kodinkoneen tai kulkuneuvon hajoaminen
 • Lemmikkien lääkärikulut
 • Asuinkumppani laiminlyö omaa osuuttaan vuokrasta

Elämä voi muuttaa vallitsevan tilanteen vauhdilla. Yllättävä vakava sairastuminen voi johtaa pitkään sairaslomaan ja siten heikentää kuukausittaisten tulojen määrää. Parisuhteen päättyminen johtaa usein asumiskulujen nousuun, kun talouden hallintaa ei enää jaetakaan toisen kanssa.

Yllättävät kuluerät ovat tietysti myös merkittävästi kuukausittaisiin tuloihin vaikuttavia tekijöitä. Isoja maksuja voi tulla esimerkiksi jonkin välttämättömän kodinkoneen, kuten hellan tai jääkaapin hajotessa. Toisinaan myös auto voi olla työn kannalta niin tärkeä, että sen viat on korjattava saman tien.

Miten toimia, kun ei ole rahaa vuokranmaksuun?

Tiukassa taloudellisessa tilanteessa asumiskulujen maksamisen tulisi mennä muiden velkojen edelle. Vuokran jättäminen rästiin voi pahimmillaan viedä sinut kokonaan asunnottomaksi. Vaikka veloissa ei olekaan mukava olla, on se silti mukavampaa talvipakkasella kodin suojasta kuin kadulla asuen.

Tukalassa taloustilanteessa voisi helpottaa esimerkiksi:

 • Myydä tarpeetonta tavaraa
 • Pyytää lisäaikaa vuokranmaksuun
 • Olla yhteydessä vuokranantajaan
 • Vaihtaa halvempaan asuntoon tai etsiä kämppäkaveri
 • Laatia tarkka ja huolellinen budjetti, noudattaa sitä

Vuokran maksaminen myöhässä onnistuu useimmiten parilla kerralla, jos muuten on onnistunut pitämään suhteensa vuokranantajaan hyvänä. Onhan se aina parempi vaihtoehto kuin jättää vuokra kokonaan maksamatta. Se ei kuitenkaan voi olla pidempiaikainen ratkaisu.

Lainaa vuokrarästeihin kannattaa hakea maksaakseen ne kerralla pois, mutta sen jälkeen on hyvä tehdä muita ratkaisuja maksukyvyn parantamiseksi.

Kun alkaa tuntua, ettei rahaa vuokranmaksuun ole useampana kuukautena peräkkäin, on hyvä alkaa selvittää tilanteen syitä ja vakavuutta. Voisiko tilannetta helpottaa esimerkiksi yllä mainittujen vaihtoehtojen avulla? Yleinen ylimääräisten kulujen karsiminen onnistuu tarkan budjetoinnin myötä.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Mistä vaivattomasti ja edullisesti lainaa vuokrarästeihin?

Verkosta ja perinteisistä pankkikonttoreista on mahdollista hakea lainaa tarpeeseen kuin tarpeeseen. Toisinaan lainahakemukseen ei erikseen vaadita kirjattavaksi lainan käyttökohdetta, ainakaan pientä pikaista lainaa haettaessa.

Netin välityksellä lainan hakeminen vuokraan käy helposti ja vaivattomasti. Pieniä lainasummia haettaessa ei sinulta välttämättä vaadita fyysistä vierailua pankkikonttorilla ollenkaan. Asiointi onnistuu sähköisesti omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

Hyvä tietää

Lyhyempi laina vuokranmaksuun tulee usein halvemmaksi kokonaiskuluiltaan kuin pidempiaikainen laina. Pidemmässä lainassa kuitenkin kuukausittain lyhennettävät erät voivat olla pienempiä ja siten kannattavampi vaihtoehto taloudellisen tasapainon ylläpitoa ajatellen. Pienemmät lainasummat myönnetään kuitenkin yleensä lyhyemmillä takaisinmaksu ajoilla.

Apua vuokrarästeihin löydät edullisesti perehtymällä ja vertailemalla eri lainantarjoajien ja pankkien tarjouksia. Lopulliseen kokonaishintaan vaikuttavat muun muassa lainasumman päälle tulevat erilaiset korot sekä takaisinmaksuajan pituus.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Hyödyt ja haitat

Edut Haitat
Lainaa vuokrarästeihin saa monelta eri rahoitusyhtiöltä. Lainaa vuokranmaksuun ei kannata käyttää usein, koska se johtaa pahempaan velkakierteeseen.
Apua vuokrarästeihin hakemalla voit saada helpotusta tukalaan tilanteeseen. Rahoitusyhtiöiden kilpailuttaminen yksin voi olla työlästä.
Voit säästää kuluissa kilpailuttamalla lainat vuokranmaksuun.

Apua vuokrarästeihin – muista kilpailuttaminen

Kuten mitä tahansa muutakin lainaa, myös lainaa vuokrarästeihin kannattaa ensin kilpailuttaa. Se on helpoin tapa varmistaa edullisimman lainan löytäminen. Verkossa lainan kilpailuttaminen on nopeaa ja vaivatonta.

Saat yhdellä hakemuksella haettua lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri toimijoilta. Voit itse valita sinulle parhaimmalta kuulostavimman tarjouksen, tai voit jättää kokonaan ottamatta lainaa. Kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään.

Valittuasi sinun tarpeitasi parhaiten tukevan lainatarjouksen voit siirtyä hyväksymään sen lainanantajan sivuille. Lainaa vuokranmaksuun otetaan yleensä verraten pieni summa, joten tarjouksen hyväksyminen saattaa onnistua verkossa omilla verkkopankkitunnuksilla. Laina myös siirtyy usein nopeasti tilillesi heti hyväksynnän jälkeen. Lue myös artikkelimme Lainaa takuuvuokraan.

Nyt kun tiedät mistä apua vuokrarästeihin, täytä hakemus ja lähetä se meille!

Lainaa vuokrarästeihin – Usein kysytyt kysymykset

Onko mahdollista hakea lainaa vuokrarästeihin?
Kun vuokranmaksu on vaikeutunut ja vuokrat ovat ajautuneet rästiin, on kannattavaa hakea lainaa niiden maksamiseksi. Lainaa on mahdollista saada nopeasti sadasta eurosta muutamaan tuhanteen euroon. Niillä maksaa nopeasti vuokrarästit isona kerta summana. Lainaa voi sitten lyhennellä itselleen sopivissa pienemmissä kuukausierissä. Useilla lainanantajilla on tarjolla erilaisia lainavaihtoehtoja, joista voi personoida itselleen sopivimmin vaihtoehdon.
Mistä edullisimmin lainaa vuokrarästeihin?
Edullisin laina löytyy helposti kilpailuttamalla. Netissä yhdellä hakemuksella saat jopa kymmeniltä eri toimijoilta lainatarjouksen, joista voit valita itsellesi parhaimman ja edullisimman vaihtoehdon. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista sinulle, eikä sinun ole pakko hyväksyä saamiasi tarjouksia. Lainaa vuokrarästeihin voi saada hyvillä ehdoilla edulliseenkin hintaan, jos vain viitsii perehtyä asiaan huolellisesti. Tarkka budjetointi pelastaa yleensä monelta harmilta lainaa haettaessa.
Onko vuokran maksaminen myöhässä mahdollista?
Muuttuneesta taloudellisesta tilanteesta on hyvä tiedottaa myös vuokranantajaa. Vuokran maksaminen myöhässä onnistuu usein, jos asiasta on sopinut ajoissa vuokranantajan kanssa. Onhan se kuitenkin parempi vaihtoehto kummankin osapuolen kannalta kuin vuokran täysin maksamatta jättäminen. Elämän tilanteet vaihtelevat usein äkillisestikin. Toisinaan on otettava velkaa selvitäkseen kuukausittaisista menoistaan. Asumiskulujen maksamisen tulisi olla ensisijaisena prioriteettina, sillä vuokran jättäminen rästiin johtaa pahimmillaan asunnottomuuteen.
Mistä saa nopeasti rahaa vuokranmaksuun?
Taloudellista tilannetta voi koettaa parantaa esimerkiksi myymällä turhaa tavaraa sitä enemmän tarvitsevalle. Omia menojaan voi koettaa karsia, tarkka budjetointi helpottaa rahan säästämistä aina. Jos rahaa vuokranmaksuun tarvitsee saada nopeasti, voivat erilaiset lainavaihtoehdot olla sopiva ratkaisu. Kilpailuttamalla netissä löytyy usein helpoiten se nopein ja edullisin laina juuri sinun tarpeisiisi mukautettuna.
Millaista lainaa vuokrarästeihin kannattaa hakea?
Lainaa vuokrarästeihin voi etsiä esimerkiksi joustoluoton tai pikalainan muodossa. Myös vakuudeton kulutusluotto voi olla toimiva lainamalli, jos vuokrarästeistä on jo ehtinyt koostua isompikin summa. Sinulle sopivin lainamalli on sellainen, jonka saat varmasti maksettua takaisin mahdollisimman nopeasti. Lainan takaisinmaksun ei tulisi ajaa sinua entistä pahempaan taloudelliseen ahdinkoon. Sen tarkoitus on helpottaa tilannetta.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja