Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lomalaina

Kilpailuta ja hae lomalainaa netistä 2 000 – 60 000 €.

Hae lomalainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lomalainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lomalainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae lomalainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lomalainaa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lomalainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lomalainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lomalainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuutta ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lomalainat helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lomalainaa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lomalainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin lomalaina.

Kilpailuta lomalainat netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lomalainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen lomalaina netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lomalainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä  huomiota ennen kaikkea näihin:

 • lomalainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lomalainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton lomalaina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt tarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lomalainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, maksetaan useimmiten lomalaina heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisin laina lomamatkaa varten

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lomalainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Mistä paras lomaluotto?

Haaveiletko unelmalomasta ulkomailla? Tuottaako lomamatkan rahoitus päänvaivaa? Jos rokotuksesi Covid-19 virusta vastaan ovat kunnossa, on nyt oikea aika lähteä matkoille.

Mistä ja millä ehdoilla voit hakea lainaa lomamatkaa varten? Paikallispankkeja ei enää nykyisin tarvitse lähteä kiertämään. Sinulle sopivin lomalaina selviää lainatarjouksia vertailemalla Summarumin avulla.

Vinkki

Täyttämällä hakemuslomakkeen sivustollamme, voit saada personoituja lainatarjouksia jopa kymmeniltä pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Lomalainojen kilpailuttaminen on ilmaista ja parhaassa tapauksessa saat lainaa nopeasti tilille.

Mahdollisuus lomamatkaan saattaa tulla eteesi täysin yllättäen. Joskus lomailuun voi yhdistää myös etätyöskentelyn. Mikäli et ole varautunut lomamatkalle lähtöön etukäteen säästämällä, saattaa jopa kerran elämässä -tilaisuus jäädä käyttämättä, mikäli lomamatkan rahoitus ei ole kunnossa.

Hae lomaluottoa näin

Kun haluat hakea lomalainaa nopeasti ja luotettavasti, käänny puoleemme. Palvelumme on sinulle maksutonta ja lomalainojen kilpailutus tapahtuu ilman sitoumuksia.

Toimi seuraavasti:

 1. Täytä lomalainahakemus sivustollamme. Ilmoita tarvitsemasi summa, laina-aika ja omat tietosi.
 2. Kaikki tiedot täytettyäsi, lähetä hakemus meille.
 3. Välitämme sen eteenpäin. Ensimmäiset lainatarjoukset saat sähköpostiisi nopeasti.
 4. Vertaile kaikki tarjoukset.
 5. Valitse sopivin pikainen laina ja solmi sopimus rahoitusyhtiön kanssa.

Jos mikään saapuneista tarjouksista ei ole mielestäsi riittävän hyvä, ei sinun ole pakko valita niistä yhtään. Lomalainan kilpailutus ei vielä sido sinua mihinkään.

Kenelle lomalainaa voidaan myöntää?

Kun haet lomaluottoa Summarumin kautta, on sinun täytettävä muutamia ehtoja. Näitä ovat pääasiassa:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Puhdas maksuhistoria

Mitä vaihtoehtoja sinulla on järjestää lomamatkan rahoitus?

Raha on hyvä konsultti. Jos oman pankkitilisi saldo näyttää liian pieneltä ulkomaille matkustamista ja siellä elämistä varten, älä suoralta kädeltä hylkää matkahaaveita. Tutki ja vertaile mahdollisuuksia saada lainaa lomamatkaa varten.

Saanko lomalainaa kavereilta?

Useimmat ovat vipanneet kavereilta pikkusummia esimerkiksi pysäköintimaksua varten. Tällainen pieni laina tulee usein maksettua takaisin jo samana päivänä, kun saa nostettua käteistä.

Kaverilta lainaaminen ei yleensä ole kovinkaan realistinen vaihtoehto järjestää lomaluotto.

Hakisinko lomalainaa omasta tilinpitäjäpankista?

Jos sinulla on mahdollisuus lähteä matkoille lyhyellä varoitusajalla, saatat saada oman pankkisi matkarahaa. Helpoimmin se onnistuu, kun käytössäsi on tilikohtainen luottolimiitti.

Mikäli sellaista ei ole, joudut anomaan pankiltasi erikseen lomalainaa. Lainaneuvotteluun pääseminen voi kestää viikkoja ja luottopäätös sen jälkeen vielä pitkän aikaa. Siten kivijalkapankki voi olla liian hidas vaihtoehto, kun tavoitteenasi on saada lomalaina nopeasti.

Nostaisinko maksukortin luottorajaa lomalainaa varten?

Onko sinulla maksu- tai luottokortti, jonka luottorajaa voit nostaa? Sitäkin vaihtoehtoa voit harkita. Muista kuitenkin, että yleensä korttiluotot ja -maksut pitää maksaa pois jo seuraavan kuukauden aikana. Mieluummin kannattaakin hankkia lomaluotto  muulla keinoin jättää maksukortti luottorajoineen matkalla syntyvien ostosten maksuun.

Olemme käsitelleet aihetta tarkemmin artikkelissamme Lainaa laskujen maksuun.

Kortin luottorajan nostaminen käy useimmiten kätevästi itsepalveluna tilinpitäjäpankkisi nettisivulla. Usein luottorajan nostaminen ei vaikuta millään tavalla maksukortin kuukausimaksuun. Se vain antaa enemmän pelivaraa käyttää lomamatkalla ravintola-, kiertomatka- ja ateriapalveluja sekä tehdä ostoksia.

Samalla kun harkitset sopivan kokoisen luottorajan suuruutta kortillesi, mieti myös, onko tarpeen ja järkevää nostaa myös päivittäistä käteisen nostovaraa pankkiautomaatista. Monissa matkakohteissa ei voi maksaa kortilla esimerkiksi toreilla ja basaareissa, joten käteistä tarvitaan.

Rahan nostaminen pankkiautomaatista on usein halvempaa ja kätevämpää kuin rahanvaihtopisteissä asioiminen.

Miten lomalaina voidaan kilpailuttaa?

Kun todella tarvitset pikaisesti lainaa lomamatkaa varten, on järkevintä kilpailuttaa lainatarjouksia meidän avullamme. Tekemämme kilpailutus ei maksa mitään. Sinun pitää vain täyttää lainahakemuslomake kaikkine tietoineen.

Jos täytät lainan saannin ehdot, voit saada useita kymmeniä, juuri sinulle personoituja lainatarjouksia ja edullisin lomalaina löytyy niiden joukosta varmasti.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Esimerkkejä lomalainan kuukausieristä

Laina-aika Nimelliskorko Kuukausierä
3 vuotta 5,0 % 119 euroa
4 vuotta 5,0 % 92 euroa
5 vuotta 5,0 % 75 euroa
6 vuotta 5,0 % 64 euroa

Yllä näet esimerkkejä 4000 euron suuruisesta lomalainasta. Olemme ilmoittaneet taulukossa lomalainan kuukausierän muutokset, kun laina-aika pitenee.

Huomaathan, että lomalainataulukko on ainoastaan suuntaa-antava. Vasta kilpailutuksemme kautta saamasi tarjoukset kertovat sinulle todellisen vuosikoron ja kuukausierän suuruuden.

Millainen on sopivin lomalaina?

Voit kilpailuttaa eri lainantarjoajia yhdellä lomakkeella. Sinä päätät, minkä tyyppinen lomaluotto sopii tarpeisiisi parhaiten. Lomalainan eri vaihtoehtoja ovat mm:

 • Vakuudeton lomalaina, jossa on haluamasi lainasumma, kilpailuttamasi korko ja kuukausittainen tasaerämaksu, joka sisältää kuoletuksen lisäksi myös hoitokulut ym.
 • Vakuudellinen lomalaina, joka on rakenteeltaan samanlainen kuin vakuudeton. Sen takaisinmaksun vakuudeksi pantataan kuitenkin kiinteää omaisuutta, asunto-osake tms. tai hankitaan henkilötakaus.
 • Nopea lomalaina, joka saadaan siirrettyä tilillesi nopeasti. Tämä on yleensä vakuudeton.
 • Joustoluotto, jonka maksimimäärästä voidaan halutessasi siirtää tilillesi ensin vain osa. Sitä kuoletetaan sovitun sopimuksen mukaisesti. Jos rahantarvetta ilmenee uudelleen, voit nostaa lisää lainaa aina myönnettyyn enimmäismäärään asti.
 • Vertaislaina on lainamuoto, jossa sekä lainan nostaja että rahoittajat ovat yksityishenkilöitä. Lainaa yksityishenkilöltä voi tarjota myös sukulainen tai tuttava.

Kuinka paljon lomalainaa voin saada?

Lainamäärään vaikuttaa monta asiaa. Tyypillisesti pikavipit ovat muutamasta satasesta useaan tuhanteen, pikalainat hiukan suurempia. Vakuudellinen laina voi olla suurempi kuin vakuudeton.

Lainamäärään vaikuttaa tietysti ensin rahoitustarpeesi. Maksukykysi eli se, kuinka nopeasti sinulla on halua ja mahdollisuus maksaa takaisin lomalaina, määrittelee osaltaan maksimaalisen lainasumman.

Kun haet lainaa lomamatkaa varten, et luultavimmin tarvitse kymmeniä tuhansia. Mieti ihanteellinen lainasumma ja kilpailuta lainahakemuksesi luottojen vertailusivuston lomakkeella. Kun saat lainatarjouksia pankeilta ja rahoituslaitoksilta, voit siinä vaiheessa verrata ja päätellä, onko valitsemasi lainasumma sopiva ja onko sinulla kykyä maksaa kuukausierät.

Paljonko on lomalainan korko?

Lomalaina on pääsääntöisesti sitä kalliimpi, mitä suuremman summan lainaa haluat ja mitä pidemmän maksuajan valitset. Lomalainan korko siis nousee lainasumman ja maksuajan kasvaessa.

Markkinakorot eli yleisimmät viitekorot ovat olleet jo pitkään matalia. Lomalaina ei ole niitä halvimpia, mutta myös lomamatkan rahoitus voi olla edullista. Et voi arvioida korkoja ja kuluja ennen kuin olet täyttänyt lainahakemuksen ja vertaillut eri lainantarjoajien lainaehtoja ja maksuja.

Kilpailuta lomaluotto: se on ilmaista, eikä velvoita sinua tekemään päätöstä nostaa lainaa lomamatkaa varten.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Mitä tarkoittaa joustava lomaluotto?

Joustoluoton ottajana sinun ei tarvitse nostaa kerralla koko myönnettyä lainasummaa. Siksi joustoluotto saattaakin olla sinulle se sopivin tapa nostaa lainaa lomamatkaa varten.

Miltä kuulostaa sellainen vaihtoehto, jossa haet ja saat joustavaa lomalainaa juuri haluamasi määrän? Nostat siitä lomamatkan maksamista varten tarvitsemasi summan omalle pankkitilillesi. Tällöin tililläsi jo ennestään olevat varat jäävät matkan elinkustannuksia ja ostoksia varten, samoin mahdollinen luottovara maksukortillasi.

Näin menetellen joustoluoton käytettävissä oleva loppusumma jää varalle, jos sinulle tulee matkan aikana tarvetta nostaa lisää rahaa. Tässäkään tapauksessa ei kannata hätäillä ja tehdä päätöksiä vain yhden vaihtoehdon varassa.

Kilpailuta lomalaina Summarumin lomakkeella. Vasta sen jälkeen tiedät, minkä tyyppinen, kuinka suuri ja millaisella korolla myönnetty lomalaina on sinulle järkevin.

Kannattaako kokeilla vertaislainaa lomamatkaa varten?

Saatat olla allerginen pankkisi palveluille tai palvelemattomuudelle. Ehkä myös varoittelu pikavipeistä on saanut sinut pohtimaan niiden mielekkyyttä?

Lainaa lomamatkaa varten voit saada myös yksityishenkilöitä. Ei suoraan, kuten kaverilta, vaan kilpailuttamalla lainahakemuksesi vertaislainana. Vertaislainoissa osapuolten välissä on välittäjä, joka saa pienen siivun palkkioksi toiminnastaan.

Vertaislainat ovat yleensä vakuudettomia. Niissä yksityissijoittaja ottaa riskin, joten korkotaso voi olla rahoitusyhtiöiden luottoja korkeampi. Vertaislainana haettu lomaluotto voi olla myös edullinen.

Yksityiset sijoittajat osaavat pankkeja paremmin ottaa huomioon myös niin sanotun sosiaalisen ulottuvuuden.

Myös vertaislainat voi ja pitää kilpailuttaa.

Millä edellytyksillä sinulle myönnetään lomalaina?

Sinun on täytettävä tietyt ehdot, jotta sivulle voidaan myöntää lainaa matkaa varten voidaan myöntää.

Asutko vakituisesti Suomessa?

Lomalaina voidaan yleensä myöntää Suomen kansalaiselle tai vähintään kaksi vuotta Suomessa asuneelle, 18-68 -vuotiaalle. Lainanantajina on Suomessa toimivia pankkeja, rahoitusyhtiöitä sekä suomalaisia yksityissijoittajia.

Onko sinulla säännölliset tulot?

Kaikki, jotka antavat rahaa lainaksi, haluavat mahdollisimman hyvin varmistaa, että saavat pääomansa takaisin sovitusti sopimuksen mukaan korkoineen ja kuluineen.

Joudut siksi esittämään todisteita siitä, että sinulla on säännölliset tulot. Palkkakuitti, tiliotteet ja muut todisteet osoittavat, että saat ansiotuloja, eläkettä tai muuta vakituista tuloa.

Suomen sosiaaliturva on niin korkea ja esimerkiksi ansiosidonnaiset työttömyyskorvaukset niin pitkäaikaisia ja suuria, että työttömyyskään ei ole välttämättä este saada rahoitus lomamatkaa varten, ei myöskään opinnot.

LUE LISÄÄ: Lainaa opiskelijalle

Tili suomalaisessa pankissa

Jotta lomalaina voidaan maksaa, tarvitset tilin suomalaisessa pankissa. Ulkomaille lomalainaa ei yleensä makseta.

Poikkeuksena saattaa olla tilanne, jossa olet hyväpalkkaisella ulkomaankomennuksella ja tarvitset siellä syystä tai toisesta pikaista lainaa lomamatkaa varten kotimaahan.

Puuttuvatko verkkopankkitunnukset?

Kun täytät lainahakemusta, kirjautuminen ja henkilöllisyytesi varmistetaan kotimaisilla verkkopankkitunnuksilla. Ellei sinulla vielä niitä ole, pyydä ne omasta pankistasi.

Verkkopankkitunnuksia voit hyödyntää myös viranomaisasioinnissa, esimerkiksi Verohallinnon sivuilla sekä Poliisihallinnon sivuilla passia ja henkilökorttia uusittaessa.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Tavoittaako sinut puhelimella ja sähköpostitse?

Tarvitset myös voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinnumeron. Lomalaina kauttamme ei ole meidän myöntämä. Me vain johdatamme sinut sekä rahoittajat yhteen laina-anomuslomakkeen täyttämisen jälkeen.

Kun olen täyttänyt kaikki vaadittavat tiedot laina-anomuslomakkeelle ja lähettänyt sen, toimittavat pankit ja rahoittajat lainatarjouksensa suoraan omaan sähköpostiosoitteeseesi. Sen jälkeen asioit lomalainaa tarjoavien yritysten kanssa.

Lomalainojen kilpailutus ei maksa mitään. Kun alat saada lainatarjouksia ja vertailla niitä, näet tarjouksista ja sopimusehdotuksista lomalainan kokonaismäärän ohella myös koron, kaikki lainanhoitokulut ja todellisen vuosikoron.

Ovatko luottotietosi kunnossa?

Lomaluotto ei tee poikkeusta muihin lainoihin verrattuna. Kun kyseessä on lomamatkan rahoitus, sitoudut laina-anomuslomaketta täyttäessäsi sitoutumaan myös siihen, että luottotietosi tarkistetaan.

Vaikka kuukausittainen palkkasi olisi hyvä, saattaa sinulla olla maksuhäiriömerkintöjä, peliriippuvuus tai muita maksuongelmia. Rahoitusyhtiöt näkevät luottotietorekistereistä ja tiliotteiltasi syyn evätä lomalaina, jos et pysty hallitsemaan rahankäyttöäsi.

Pysy totuudessa. Selvitä lainanhakulomakkeessa tarkkaan se, onko sinulla muita pankkilainoja, pikavippejä tai tiedossa ja tulossa olevia veroja ja maksuja, jotka saattavat vaikuttaa kykyysi maksaa takaisin lomaluotto kaikkine korkoineen ja kuluineen.

Tässäkään vaiheessa et vielä sitoudu mihinkään. Vertailun ja harkinnan jälkeen voit vielä muuttaa lainasummaa ja takaisinmaksuaikaa ja vaikka tehdä uuden kilpailutuksen uusilla pohjatiedoilla. Nyt ainakin tiedät, onko sinulla ylipäätään mahdollisuus nostaa lomalaina ja millaisilla ehdoilla.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Lomalaina netistä – Hyödyt ja haitat

Hyödyt Riskit
Kilpailutamme useita yhtiöitä, jotta saat markkinoiden parhaat lomalainatarjoukset. Koska lomalainaa saa nykyisin helposti, voi se kasvattaa riskiä hakea turhan suuria summia.
Lomalainan kilpailutus ei sido sinua mihinkään. Jos jätät lomalainan maksamatta, on seurauksena maksuhäiriömerkintä.
Yhteistyökumppaneiltamme sinun on mahdollista saada edullista lomalainaa helposti.
Lomalainojen kilpailuttaminen on sinulle täysin maksutonta.

Onko lomalaina mahdollista maksaa takaisin koska tahansa?

Hyvä kysymys. Kun lomamatkan rahoitus on kunnossa ja lomalaina nostettu, saattaa matkan jälkeen tulla piankin tilanne, että haluat maksaa lainan pois sovittua nopeammin.

Tiesitkö?

Lomalaina on myönnetty tietyksi ajaksi ja tietyllä korolla sekä muilla ehdoilla, jotka selviävät lainasopimuksesta. Jos mahdollisuudesta maksaa lomalaina takaisin haluamanasi aikana ei ole mainintaa lainatarjouksessa, asiaan pitää saada selvyys jo ennen kuin lomaluotto nostetaan.

Eri rahoitusyhtiöillä on erilaisia ehtoja ja mahdollisuuksia tässäkin asiassa. Siksi lomalainojen kilpailuttaminen ja vertaileminen on suositeltavaa. Lainapapereista selviävät lomalainan todelliset kulut laina-aikana.

Jotkut rahoittajat veloittavat luottosuhteen ennenaikaisesta lopettamisesta suurehkoja korvauksia, toiset kohtuullisia. Arvioi lomalainoja vertailemalla jo ennen luoton nostamista, kannattaako lomalaina mahdollisesti maksaa takaisin ennen laina-ajan päättymistä.

Kukaan ei tiedä sinun rahatilannettasi ja lainanmaksukykyäsi paremmin kuin sinä itse. Ulkopuolinen ei pysty suoralta kädeltä luettelemaan, millä ehdoilla ja hinnalla sinulle voidaan myöntää rahoitusta lomamatkaa varten – vai voidaanko lomaluotto jopa kokonaan evätä.

Nopein keino saada varmuus siitä, kuinka suuri lomalaina sinulle on mahdollista myöntää ja kuinka suurella korolla, on käyttää Summarumin vertailupalvelua. Lomamatkan rahoitus on eri hintaista eri rahoittajilla, ja juuri siksi lomalaina on järkevää kilpailuttaa.

Hae lomalainaa kauttamme nyt!

Lomalaina – Usein kysytyt kysymykset

Mistä paras lomalaina?
Täyttämällä yhden lainahakemuksen verkossa voit löytää itsellesi parhaimman lomalainan. Summarumin sivuilla voit kilpailuttaa useita kymmeniä lainantarjoajia keskenään, jonka ansiosta voit säästää huomattavasti rahaa omalle lomamatkallesi.
Millainen on hyvä lomalaina?
Hyvä lomalaina on edullinen ja ehdoiltaan reilu. Jotta lomalla voi olla levollisin mielin kannattaa valita edullisin ja ehdoiltaan sopiva laina lomaa varten.
Kuinka paljon lomalainaa kannattaa ottaa?
Tämä riippuu täysin lomasuunnitelmistasi. Osalle voi riittää muutama sata euroa lainaa lyhyelle kaupunkilomalle, kun osa on lähdössä perheensä kanssa viikoksi rantalomalle, jossa rahaa voi kulua hieman enemmän.