Lomalaina – lainaa lomamatkaa varten

Lomalle tekisi mieli, mutta säästöistä et sitä varten halua lohkaista. Kilpailuta heti lomalainasi tarve Summarumin kautta ja ylläty iloisesti!
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Lomalaina – mistä paras lomaluotto?

   Haaveiletko unelmalomasta ulkomailla? Tuottaako lomamatkan rahoitus päänvaivaa? Jos rokotuksesi Covid-19 virusta vastaan ovat kunnossa, niin nyt on oikea aika lähteä matkoille.

   Mistä ja millä ehdoilla voit hakea lainaa lomamatkaa varten? Paikallispankkeja ei tarvitse lähteä kiertämään. Sinulle sopivin lomalaina selviää lainatarjouksia vertailemalla Internetissä.

   Täyttämällä hakemuslomakkeen verkossa, voit saada personoituja lainatarjouksia jopa kymmeniltä pankeilta ja rahalaitoksilta. Lainojen kilpailuttaminen on ilmaista.

   Mahdollisuus lomamatkaan saattaa tulla yllättäen. Joskus lomailuun voi yhdistää myös etätyöskentelyn. Mikäli et ole varautunut lomamatkalle lähtöön etukäteen säästämällä, saattaa jopa kerran elämässä -tilaisuus jäädä käyttämättä, jos lomamatkan rahoitus ei ole kunnossa.


   Löydä edullisin laina lomamatkaa varten

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lomalainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Mitä vaihtoehtoja sinulla on järjestää lomamatkan rahoitus?

   Raha on hyvä konsultti. Jos oman pankkitilisi saldo näyttää liian pieneltä ulkomaille matkustamista ja siellä elämistä varten, älä suoralta kädeltä hylkää matkahaaveita. Tutki ja vertaile mahdollisuuksia saada lainaa lomamatkaa varten.

   Saanko lainaa kavereilta?

   Useimmat ovat vipanneet kavereilta pikkusummia esimerkiksi pysäköintimaksua varten. Laina tulee usein maksettua takaisin jo samana päivänä, kun saa nostettua käteistä. Kaverilta lainaaminen ei ole realistinen vaihtoehto järjestää lomaluotto.

   Hakisinko lainaa omasta tilinpitäjäpankista?

   Jos sinulla on mahdollisuus lähteä matkoille lyhyellä varoitusajalla, saattaa oman pankin kautta saada matkarahaa. Helpoimmin se onnistuu, kun käytössäsi on tilikohtainen luottolimiitti.

   Mikäli sellaista ei ole, joudut anomaan pankiltasi lainaa. Lainaneuvotteluun pääseminen voi kestää viikkoja ja luottopäätös sen jälkeen vielä pitkän aikaa. Siten kivijalkapankki voi olla liian hidas, kun tavoitteenasi on saada nopeasti lomalaina.

   Kiinnostaako pikavippi?

   Pikavippien tarjonta on vähentynyt, sillä sijoittajien mahdollisuudet tehdä suuria voittoja niiden avulla ovat heikentyneet lisääntyneen sääntelyn, valvonnan ja korkokaton takia. Pikavippi voi kuitenkin olla yksi vaihtoehto järjestää lomamatkan rahoitus.

   Pikavippien huonona puolena muihin lainatyyppeihin verrattuna voi pitää suhteellisen korkeaa korkoprosenttia ja lyhyttä takaisinmaksuaikaa. Hyvää on tietysti se, että saat rahat tilillesi nopeasti luottopäätökset jälkeen.

   Nostaisinko maksukortin luottorajaa?

   Onko sinulla maksu- tai luottokortti, jonka luottorajaa voit nostaa? Sitäkin vaihtoehtoa voit harkita. Muista kuitenkin, että yleensä korttiluotot ja -maksut pitää maksaa pois jo seuraavan kuukauden aikana. Mieluummin kannattaa hankkia muulla keinoin lomaluotto ja jättää maksukortti luottorajoineen matkalla syntyvien laskujen ja ostosten maksuun.

   Kortin luottorajan nostaminen käy useimmiten kätevästi itsepalveluna tilinpitäjäpankkisi Internet-sivulla. Usein luottorajan nostaminen ei vaikuta millään tavalla maksukortin kuukausimaksuun. Se vain antaa enemmän pelivaraa käyttää lomamatkalla ravintola-, kiertomatka- ja ateriapalveluja sekä tehdä ostoksia.

   Samalla kun harkitset sopivan kokoisen luottorajan suuruutta kortillesi, mieti myös, onko tarpeen ja järkevää nostaa myös päivittäistä käteisen nostovaraa pankkiautomaatista. Monissa matkakohteissa ei voi maksaa kortilla esimerkiksi toreilla ja basaareissa, joten käteistä tarvitaan. Rahan nostaminen pankkiautomaatista on usein halvempaa ja kätevämpää kuin rahanvaihtopisteissä asioiminen.

   Miten lomalaina voidaan kilpailuttaa?

   Kun todella tarvitset pikaisesti lainaa lomamatkaa varten, on järkevintä kilpailuttaa lainatarjouksia luottojen vertailusivustolla. Kilpailuttaminen ei maksa mitään. Sinun pitää vain täyttää lainahakemuslomake kaikkine tietoineen. Jos täytät lainan saannin ehdot, voit saada useita kymmeniä, juuri sinulle personoituja lainatarjouksia.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Millainen laina on sopivin lomalaina?

   Voit kilpailuttaa eri lainantarjoajia verkkosivuilla. Sinä päätät, minkä tyyppinen lomaluotto sopii tarpeisiisi parhaiten. Lainatyyppejä ovat mm:

   • Vakuudeton laina, jossa on haluamasi lainasumma, kilpailuttamasi korko ja kuukausittainen tasaerämaksu, joka sisältää kuoletuksen lisäksi myös lainan hoitokulut ym.
   • Vakuudellinen laina, joka on rakenteeltaan samanlainen kuin vakuudeton laina. Sen takaisinmaksun vakuudeksi pantataan kuitenkin kiinteää omaisuutta, asunto-osake tms. tai hankitaan henkilötakaus.
   • Pikalaina, joka saadaan siirrettyä tilillesi nopeasti. Se on yleensä vakuudeton.
   • Joustoluotto, jonka maksimimäärästä voidaan halutessasi siirtää tilillesi ensin vain osa. Sitä kuoletetaan sovitun sopimuksen mukaisesti. Jos rahantarvetta ilmenee uudelleen, voit nostaa lisää lainaa aina myönnettyyn enimmäismäärään asti.
   • Vertaislaina on lainamuoto, jossa sekä lainan nostaja että rahoittajat ovat yksityishenkilöitä.

   Kuinka paljon lainaa voin saada?

   Lainamäärään vaikuttaa monta asiaa. Tyypillisesti pikavipit ovat muutamasta satasesta useaan tuhanteen, pikalainat hiukan suurempia. Vakuudellinen laina voi olla suurempi kuin vakuudeton.

   Lainamäärään vaikuttaa tietysti ensin rahoitustarpeesi. Maksukykysi eli se, kuinka nopeasti sinulla on halua ja mahdollisuus maksaa takaisin lomalaina, määrittelee osaltaan maksimaalisen lainasumman.

   Kun haet lainaa lomamatkaa varten, et luultavimmin tarvitse kymmeniä tuhansia. Mieti ihanteellinen lainasumma ja kilpailuta lainahakemuksesi luottojen vertailusivuston lomakkeella. Kun saat lainatarjouksia pankeilta ja rahalaitoksilta, voit siinä vaiheessa verrata ja päätellä, onko valitsemasi lainasumma sopiva ja onko sinulla kykyä maksaa kuukausierät.

   Paljonko on matkaluoton korko?

   Lomalaina on pääsääntöisesti sitä kalliimpi, mitä suuremman summan lainaa haluat ja mitä pidemmän maksuajan valitset. Lainan korko siis nousee lainasumman ja maksuajan kasvaessa.

   Pikavipeillä on korkokatto. Useimmiten näillä vakuudettomilla luotoilla on korkea, lähellä maksimia oleva vuosikorko. Pelkkä korkoprosentti ei kerro kaikkea. Erilaiset luoton sivukulut vaikuttavat vuotuisiin lainanhoitokuluihin.

   Markkinakorot eli yleisimmät viitekorot ovat olleet jo pitkään matalia. Lomalaina ei ole niitä halvimpia, mutta myös lomamatkan rahoitus voi olla edullista. Et voi arvioida korkoja ja kuluja ennen kuin olet täyttänyt lainahakemuksen ja vertaillut eri lainantarjoajien lainaehtoja ja maksuja. Kilpailuta lomaluotto, se on ilmaista, eikä velvoita sinua tekemään päätöstä nostaa lainaa lomamatkaa varten.

   Mitä tarkoittaa joustoluotto?

   Edellä jo totesimme, että joustoluoton ottajan ei tarvitse nostaa kerralla koko myönnettyä lainasummaa. Joustoluotto saattaakin olla sinulle se sopivin tapa nostaa lainaa lomamatkaa varten.

   Miltä kuulostaa vaihtoehto, että haet ja saat joustoluottoa haluamasi määrän? Sitten nostat siitä lomamatkan maksamista varten tarvitsemasi summan omalle pankkitilillesi. Tällöin tililläsi jo ennestään olevat varat jäävät matkan elinkustannuksia ja ostoksia varten, samoin mahdollinen luottovara maksukortillasi.

   Näin menetellen joustoluoton käytettävissä oleva loppusumma jää varalle, jos sinulle tulee matkan aikana tarvetta nostaa lisää rahaa.
   Tässäkään tapauksessa ei kannata hätäillä ja tehdä päätöksiä vain yhden vaihtoehdon varassa.

   Kilpailuta lainat lainojen vertailusivuston lomakkeella. Vasta sen jälkeen tiedät, minkä tyyppinen, kuinka suuri ja millaisella korolla myönnetty lomalaina on sinulle järkevin.

   Kannattaako kokeilla vertaislainaa?

   Saatat olla ”allerginen” pankkisi palveluille tai palvelemattomuudelle. Ehkä myös varoittelu pikavipeistä on saanut sinut pohtimaan niiden mielekkyyttä?

   Lainaa lomamatkaa varten voi saada myös yksityishenkilöitä. Ei suoraan, kuten kaverilta, vaan kilpailuttamalla lainahakemuksesi vertailusivuston kautta. Vertaislainoissa osapuolten välissä on välittäjä, joka saa pienen siivun palkkioksi toiminnastaan.

   Vertaislainat ovat yleensä vakuudettomia. Niissä yksityissijoittaja ottaa riskin, joten korkotaso voi olla rahalaitosten luottoja korkeampi. Vertaislainana haettu lomaluotto voi olla myös edullinen.

   Yksityiset sijoittajat osaavat pankkeja paremmin ottaa huomioon myös niin sanotun sosiaalisen ulottuvuuden. Herkistäähän se kukkaronnyörejä, jos olet luvannut viedä anopin lähes viimeiselle matkalle tai tarjota lapsillesi unelmaloman paratiisisaarella.

   Myös vertaislainat voi ja pitää kilpailuttaa.

   Millä edellytyksillä sinulle myönnetään lomalaina?

   Aivan samalla tavoin kuin omassa pankissasi, ei lomamatkan rahoitus verkkosivuilla ole läpihuutojuttu. Sinun on täytettävä tietyt ehdot, jotta sivulle voidaan myöntää matkaluotto ja saat sen nostettua.

   Asutko vakituisesti Suomessa?

   Lomalaina voidaan yleensä myöntää Suomen kansalaiselle tai vähintään kaksi vuotta Suomessa asuneelle, 18-68 -vuotiaalle henkilölle. Lainanantajina on Suomessa toimivia pankkeja, rahoituslaitoksia sekä suomalaisia yksityissijoittajia.

   Kun pystyt asioimaan omalla kielelläsi, omassa maassasi ja luotettavien toimijoiden kanssa, on lainan hakeminen ja myöntäminenkin turvallista.

   Monilla rahalaitoksilla on toimipisteitä ulkomailla, joten kyseessä on kansainvälisiä toimijoita, joiden rahoituspohja on vahva. Älä anna henkilökohtaisia tietojasi yrityksille, joiden taustaa et ole selvittänyt. Käytä vain tunnettujen, suomalaisten vertailusivustojen palveluja, kun haet lainaa lomamatkaa varten.

   Onko sinulla säännölliset tulot?

   Kaikki, jotka antavat rahaa lainaksi, haluavat mahdollisimman hyvin varmistaa, että saavat pääomansa takaisin sovitusti sopimuksen mukaan korkoineen ja kuluineen.

   Joudut esittämään todisteita siitä, että sinulla on säännölliset tulot. Palkkakuitti, tiliotteet ja muut todisteet osoittavat, että saat ansiotuloja, eläkettä tai muuta vakituista tuloa.

   Suomen sosiaaliturva on niin korkea ja esimerkiksi ansiosidonnaiset työttömyyskorvaukset niin pitkäaikaisia ja suuria, että työttömyyskään ei ole välttämättä este saada rahoitus lomamatkaa varten.

   Tili suomalaisessa pankissa tarvitaan

   Jotta lomalaina voidaan maksaa sinulle, tarvitset tilin suomalaisessa pankissa. Ulkomaille lainarahaa ei yleensä makseta.

   Poikkeuksena saattaa olla tilanne, että olet hyväpalkkaisella ulkomaankomennuksella ja tarvitset siellä syystä tai toisesta pikaista lainaa lomamatkaa varten kotimaahan.

   Puuttuvatko verkkopankkitunnukset?

   Kun täytät lainahakemusta vertailusivustolla, joudut kirjautumaan ja varmistamaan henkilöllisyytesi suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla. Ellei sinulla vielä niitä ole, niin suosittelen kääntymään tilinpitäjäpankkisi puoleen asian hoitamiseksi.

   Verkkopankkitunnuksia voi hyödyntää myös viranomaisasioinnissa esimerkiksi verohallinnon sivuilla sekä poliisihallinnon sivuilla passia ja henkilökorttia uusittaessa.

   Tavoittaako sinut puhelimella ja sähköpostitse?

   Jotta voit asioida luottojen vertailusivustoilla, tarvitset voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinnumeron. Lomalaina ei ole luottojen vertailusivuston myöntämä. Sivusto vain johdattaa lainanhakijan ja rahoittajat yhteen laina-anomuslomakkeen täyttämisen jälkeen.

   Kun olen täyttänyt kaikki vaadittavat tiedot laina-anomuslomakkeelle ja lähettänyt sen, toimittavat pankit ja rahalaitokset lainatarjouksensa suoraan omaan sähköpostiosoitteeseesi. Sen jälkeen asioit lainarahaa tarjoavien yritysten kanssa.

   Lainojen kilpailuttaminen ei maksa mitään. Kun alat saada lainatarjouksia ja vertailla niitä, niin näet tarjouksista ja sopimusehdotuksista lainan kokonaismäärän ohella myös koron, kaikki lainanhoitokulut ja todellisen vuosikoron. Kuluista löytyy myös vertailusivustolle maksettava osuus välityspalveluista.

   Ovatko luottotietosi kunnossa?

   Lomaluotto ei tee poikkeusta muihin lainoihin verrattuna. Kun kyseessä on lomamatkan rahoitus, sitoudut laina-anomuslomaketta täyttäessäsi sitoutumaan myös siihen, että luottotietosi tutkitaan.

   Vaikka kuukausittainen palkkasi olisi hyvä, saattaa sinulla olla maksuhäiriömerkintöjä, peliriippuvuus tai muita maksuongelmia. Luottotietotutkijat kyllä löytävät luottotietorekistereistä ja tiliotteiltasi syyn evätä lomalaina, jos et pysty hallitsemaan rahankäyttöäsi.

   Pysy totuudessa. Selvitä lainanhakulomakkeessa tarkkaan se, onko sinulla muita pankkilainoja, pikavippejä tai tiedossa ja tulossa olevia veroja ja maksuja, jotka saattavat vaikuttaa kykyysi maksaa takaisin lomaluotto kaikkine korkoineen ja kuluineen.

   Tässäkään vaiheessa et vielä sitoudu mihinkään. Vertailun ja harkinnan jälkeen voit vielä muuttaa lainasummaa ja takaisinmaksuaikaa ja vaikka tehdä uuden kilpailutuksen uusilla pohjatiedoilla. Nyt ainakin tiedät, onko sinulla ylipäätään mahdollisuus nostaa lomalaina ja millaisilla ehdoilla.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Onko lomalaina mahdollista maksaa takaisin milloin vain?

   Hyvä kysymys. Kun lomamatkan rahoitus on kunnossa ja lomalaina nostettu, saattaa matkan jälkeen tulla piankin tilanne, että haluat maksaa lainan pois sovittua nopeammin.

   Lomalaina on myönnetty tietyksi ajaksi ja tietyllä korolla sekä muilla ehdoilla, jotka selviävät lainasopimuksesta. Jos mahdollisuudesta maksaa lomalaina takaisin haluamanasi aikana ei ole mainintaa lainatarjouksessa, niin asiaan pitää saada selvyys ennen kuin lomaluotto nostetaan.

   Eri rahalaitoksilla on erilaisia ehtoja ja mahdollisuuksia tässäkin asiassa. Siksi lainojen kilpailuttaminen ja vertaileminen on suositeltavaa. Lainapapereista selviävät lainan todelliset kulut laina-aikana.

   Jotkut rahoittajat veloittavat luottosuhteen ennenaikaisesta lopettamisesta suurehkoja korvauksia, toiset kohtuullisia. Arvioi lainoja vertailemalla jo ennen luoton nostamista, kannattaako lomalaina mahdollisesti maksaa takaisin ennen laina-ajan päättymistä.

   Kuten huomaat, kukaan ei tiedä sinun rahatilannettasi ja lainanmaksukykyäsi paremmin kuin sinä itse. Ulkopuolinen ei pysty suoralta kädeltä luettelemaan, millä ehdoilla ja hinnalla sinulle voidaan myöntää rahoitusta lomamatkaa varten – vai voidaanko lomaluotto jopa kokonaan evätä.

   Nopein keino saada varmuus siitä, kuinka suuri lomalaina sinulle on mahdollista myöntää ja kuinka suurella korolla, on käyttää luottojen vertailusivustojen palveluja. Lomamatkan rahoitus on eri hintaista eri rahoittajilla. Lomalaina on siksi järkevää kilpailuttaa.

   Onnea rahoitusneuvotteluihin ja hyvää lomamatkaa!

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainojen lomalainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen