Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa pienituloiselle

Lainaa pienituloiselle netistä 2 000 – 60 000 €. Täytä lainahakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Lainaa pienituloiselle netistä 2 000 – 60 000 €. Täytä lainahakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa pienituloiselle 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Ilman vakuuksia ja takaajia.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan pienituloiselle. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa pienillä tuloilla jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa pienillä tuloilla luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa pienituloiselle helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa pienituloiselle 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

Kilpailuta ja vertaile lainat pienituloiselle helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa pienillä tuloilla. Se, mistä pienituloinen saa lainaa, riippuu monesta eri tekijästä. Mahdotonta lainan saaminen pienillä tuloilla ei siis silti ole.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa ratkaisua. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina pienituloiselle.

Kilpailuta laina pienillä tuloilla netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa pienituloiselle erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina pienillä tuloilla netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertaaminen kannattaa tehdä siten, että kiinnität siinä huomiota erityisesti

 • lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa pienituloiselle ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Pienikorkoinen laina onnistuu Summarumin kautta kätevästi. Tee siis hakemus jo tänään!

Vakuudeton laina pienituloiselle heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan pienituloiselle, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina pienituloiselle maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Hyvä tietää

Mietitkö voitko saada lainaa, vaikka tulosi ovat pienet? Pienet tulot eivät ole este lainan saamiselle – Summarumin kautta lainan saaminen myös pienituloisena on helppoa ja nopeaa.

Lainan saaminen pienillä tuloilla – haastavaa mutta mahdollista

Tulojen ollessa pienet lainan hakeminen voi tuntua hankalalta.. Monet pankit eivät myönnä lainaa ollenkaan, ellei lainan hakijalla ole lainkaan säästöjä tai hyviä säännöllisiä tuloja.

Tilanne on siinä mielessä paradoksaalinen, että hyvässä taloudellisessa asemassa olevat henkilöt eivät useimmiten taas tarvitse lainaa. Rahaa olisi tarjolla siis niille, jotka eivät sitä niin kipeästi tarvitse.


Löydä edullisin laina pienituloiselle

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan, vaikka tulosi olisivatkin pienet. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Laina pienillä tuloilla haetaan näin

Kun haluat hakea lainaa pienillä tuloilla luotettavasti ja nopeasti,  käänny puoleemme. Palvelumme on sinulle täysin maksutonta eikä sido sinua vielä mihinkään.

Toimi lainaa hakiessasi seuraavasti:

 1. Täytä lainahakemus sivustollamme. Ilmoita tarvitsemasi summa, laina-aika ja omat tietosi.
 2. Kun kaikki tiedot on täytetty, lähetä hakemus.
 3. Me siirrämme sen heti yhteistyökumppaneillemme. Ensimmäiset lainatarjoukset saat pian sähköpostiisi.
 4. Vertaile saamiasi tarjouksia rauhassa.
 5. Valitse sopivin laina pienituloiselle ja saata sopimusprosessi loppuun valitsemasi rahoitusyhtiön kanssa.

Jos yksikään tarjouksista ei ole mielestäsi riittävän hyvä, ei sinun ole pakko valita yhtään.

Kenelle lainaa pienillä tuloilla voidaan myöntää?

Kun haet lainaa pienituloisena Summarumin kautta, on sinun täytettävä muutamia ehtoja:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Palkka- tai eläketulosi ovat säännöllisiä.
 • Osoitteesi on virallisesti ja vakituisesti Suomessa.
 • Maksuhistoriasi on puhdas.

Lainan hakeminen pienillä tuloilla

Lainan hakeminen pienillä tuloilla ei kuitenkaan ole mahdotonta, vaikka näin moni ajattelee. Suomessa lainaa pienituloisille on mahdollista hakea pääasiassa eri lainapalvelujen kautta.

Lainaa hakiessasi sinun on hyvä muistaa, että palkkatulojen lisäksi tuloiksi katsotaan myös eri etuudet. Lainan hakijana voit saada esimerkiksi

 • työttömyyspäivärahaa
 • eläkettä
 • avustuksia

jotka kaikki katsotaan tuloksi. Näillä tuloilla voi olla positiivinen vaikutus lainan saamisen kannalta, koska ne parantavat maksuvalmiuttasi. Jos olet eläkkeellä, lue lisää lainan saamisesta artikkelissamme Lainaa eläkeläiselle.

Lainojen korot pienituloisille vaihtelevat noin 4,5-20 % välillä. Mitä parempi takaisinmaksukykysi on, sitä kilpailukykyisemmän koron voit saada pankilta tai rahoitusyhtiöltä.

Vaikka korko riippuu täysin hakemuksessa antamistasi tiedoista, on sinulla silti mahdollisuus saada korkoa pienemmäksi kilpailuttamalla lainat kauttamme.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Hae Summarumin kautta edullista lainaa pienillä tuloilla

Summarum pyrkii aina löytämään sinulle edullisimman ja sopivimman ratkaisuin mahdollisimman pienellä korolla. Palvelumme käyttäminen on sinulle maksutonta eikä vielä sido sinua mihinkään.

Tee hakemus nyt ja voit saada lainaa pienellä korolla nopeasti!

Tuloilla suuri vaikutus pankin lainapäätökseen

Kun pienituloinen hakee mitä tahansa lainaa, on hyvä muistaa tarkastella tilannetta myös rahoitusyhtiöiden näkökulmasta. Lainan myöntäminen on pankille tai rahoitusyhtiölle suurempi riski, mikäli ne eivät voi varmuudella tietää milloin saavat myöntämänsä lainapääoman korkoineen takaisin.

Pienistä tuloista johtuen pankin tai rahoituslaitoksen myöntämän lainan korko on usein korkea, mikä tekee lainasta kalliin sen ottajalle. Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö itse määrittelee omat luotonantokriteerinsä, joten on mahdotonta sanoa kuka hakija saa lainaa pienillä tuloilla ja kuka ei.

Tiesitkö?

Ennen lainan myöntämistä lainanantaja tarkistaa usein hyvin huolellisesti lainanhakijan taustat vastuullisen luotonannon takaamiseksi. Vastuullisella luotonannolla tarkoitetaan lainanhakijan maksukyvyn ja talouden arvioimista hyvin kokonaisvaltaisesti lainaan sopivaksi. Tällä varmistetaan se, että laina varmasti sopii sen ottajalle.

Kun haet lainaa pienillä tuloilla pankista tai rahoitusyhtiöltä, varaudu siihen, että tulojasi tiedustellaan. Pankki myös varmistaa, että antamasi tiedot tuloistasi ovat oikeat. Sinun tulee siis ennen varsinaisen lainasopimuksen solmimista lähettää todistus tuloista, kuten vaikkapa palkka- tai eläketodistusta tai osoitusta jostain etuudesta, kuten työttömyyspäivärahasta.

LUE MYÖS: Kuinka paljon lainaa voi saada


Esimerkkejä pienillä tuloilla saatavista lainoista

Laina-aika Nimelliskorko Kuukausierä
3 vuotta 5,0 % 89 euroa
4 vuotta 5,0 % 69 euroa
5 vuotta 5,0 % 56 euroa
6 vuotta 5,0 % 48 euroa

Pienillä tuloilla lainaa haettaessa lainasummat ovat monesti hieman pienempiä. Niihinkin on mahdollista valita pidempi maksuaika, joka helpottaa takaisinmaksua kuukausittain.  tarkoittaa

Tarkista mahdollisuutesi lainavertailun avulla

Pienituloisen on ensiarvoisen tärkeää muistaa kilpailuttaa aina lainansa, halvimman mahdollisen koron löytämiseksi. Tämä kannattaa tehdä, oli käyttötarkoitus rahoille sitten mikä tahansa. Voit tarvita esimerkiksi apua vuokrarästeihin, tai ehkä rahoitusta kotisi pieneen remonttiin.

Kuten aiemmin tekstissä todettiin pienituloisen hakiessa lainaa, voi rahoituslaitosten tai pankkien korko olla usein hyvinkin korkea. Tästä syystä pienituloisen hakiessa lainaa, on todella tärkeää huomioida haettavan lainan todellinen vuosikorko.

Todellinen vuosikorko on luku, joka määrää lainasta aiheutuvat kokonaiskustannukset. Lainanmyöntäjien ilmoittama nimelliskorko ei välttämättä aina kerro asiakkaalle lainan kaikkia kustannuksia.

Esimerkiksi jos pankki A mainostaa 5 prosentin nimelliskorkoa lainalleen mainoslauseella “meiltä edullisin korko” ja toinen rahoitusyhtiö B taas 10 prosentin todellista vuosikorkoa, tämä ei vielä kerro totuutta siitä kumpi laina tulee halvemmaksi lainan hakijalle.

Lainavertailu on hyvin tehokas työkalu kenelle tahansa lainan hakijalle. Asiakas säästää omaa aikaansa ja vaivaansa täyttämällä vain yhden lainahakemuksen, jonka jälkeen lainanvälittäjä hoitaa loput. Samalla hakija näkee muutamassa minuutissa, millaista lainaa hänellä on mahdollista saada omilla tuloillaan.

Lainan välittäjä kilpailuttaa useita eri rahalaitoksia ja pankkeja keskenään, ja antaa tämän jälkeen asiakkaalle tiedon hänelle edullisimmasta lainan tarjoajasta. Prosessi on hyvin tehokas ja kestää nopeimmillaan vain muutamia minuutteja. Summarumin lainavertailuun pääset tästä.

Mistä lainaa pienituloiselle?

Yleisesti voidaan sanoa, etteivät suurimmat suomalaiset pankit tarjoa suurta tai pientä lainaa kovin helposti pienituloiselle. Lainan hakijan tulot takaavat aina turvan pankille lainan takaisin saamiseksi. Mikäli lainan hakijan tulot ovat pienet kasvaa samalla pankin riski saada rahansa takaisin.

Siksi pienituloisen kannattaakin keskittyä vertailemaan erilaiset pankit ja rahoitusyhtiöt, sillä monet niistä niin Suomessa kuin ulkomailla tarjoavat lainaa pienituloiselle. Näissä lainoissa korot ovat myös verrattain korkeita. Siksi vertailu ja eri lainantarjoajien kilpailuttaminen on erityisen tärkeää.

Osa rahoitusyhtiöistä antaa lainaa pienituloiselle myös kokonaan ilman tuloja. Tällaista lainaa hakiessa tulee olla kuitenkin aivan varma, että lainan saa maksettua myöhemmin ajallaan pois.

Mikäli et saa maksettua lainaa ajallaan pois, voi tästä seurata merkintä luottotietoihin. Tämä taas vaikuttaa tulevaisuudessa hyvin negatiivisesti lainan saamiseen ja moneen muuhunkin seikkaan.

Yhdistelylaina pienillä tuloilla voi tuoda merkittävää säästöä arkeen

Jos sinulle on ehtinyt kertyä useampia lainoja, luottokorttivelkaa ja vaikkapa vielä osamaksusopimuksiakin samanaikaisesti, on näiden hoitaminen pienituloisena varsin vaikeaa ja mikä pahinta, myös hyvin kallista.

Tällaisessa tilanteessa sinun kannattaa kilpailuttaa yhdistelylainat kauttamme. Yhdistelylainan avulla voit koota kaikki pienet velat yhdeksi suuremmaksi summaksi ja maksat jatkossa pois vain yhtä lainaa. Tämä tyypillisesti pienentää paitsi kuluja myös stressiä.

Onnistuuko asuntolaina pienituloiselle?

Asuntolaina pienituloiselle ei ole täysin poissuljettu vaihtoehto. Jos sinulla on esimerkiksi hyvä summa säästössä, tai sinulla on muuta varallisuutta kuten asunto tai vaikkapa metsää, voivat nämä toimia asuntolainasi vakuutena.

Mikäli sinulla ei ole säästöjä eikä aiempaa varallisuutta tai takaajaa, ei asuntolaina pienituloiselle välttämättä järjesty kovinkaan helposti.

Pikavippi pienituloiselle – vältä sudenkuopat

Pikavipit ovat huonossa maineessa. Nykyisin pikavippejä kuitenkin säädellään aivan samalla tavalla kuin muitakin lainoja. Itse asiassa, pikavippiä käytetympi termi on tänä päivänä pikalaina, mutta idea on siis joka tapauksessa molemmissa sama.

Kun etsit nopeaa ratkaisua rahoitukseen pienillä tuloilla, on sinun muistettava tarkastella jokaisen tarjouksen, oli se sitten pikavippi tai asuntolaina, ehtoja huolellisesti. Muista kiinnittää huomiota tarjouksissa etenkin todelliseen vuosikorkoon, sillä se kertoo sinulle lainan todelliset kustannukset.

Laina pienituloiselle Summarumin kautta – hyödyt ja mahdolliset riskit

Edut Riskit
Lainaa pienituloiselle myöntää monet eri rahoitusyhtiöt, mikä madaltaa lainan kustannuksia. Jos et pidä huolta lainan takaisinmaksusta, johtaa tämä maksuhäiriömerkintään.
Kilpailuttamalla lainat pienituloiselle löydät parhaan vaihtoehdon. Jos et tee kilpailutusta, saatat maksaa lainasta liikaa.
Lainoja säädellään korkokatolla.
Summarumin kilpailutus ei sido sinua mihinkään.

Mitä pienituloisen tulee huomioida hakiessa lainaa?

Pikalaina on helppo hakea kauttamme. Myönteisen lainapäätöksen saamiseksi hakuprosessissa kannattaa muistaa ainakin nämä kaksi asiaa:

 1. Ilmoita tulosi oikein
 2. Hae lainaa realistisella takaisinmaksuajalla

Rehellinen ja realistinen lainan hakeminen katsotaan aina hyvällä. Mikäli pankki tai rahoitusyhtiö huomaa, että olet ilmoittanut tulosi suuremmaksi mitä esimerkiksi palkkatodistuksessa ilmenee, on melko todennäköistä, että saat kielteisen lainapäätöksen epärehellisyyden vuoksi. Muista, että työttömyys ei suoraan ole este lainan saamiselle. Lisää voit lukea artikkelistamme Mistä lainaa työttömälle.

Sama pätee tilanteeseen, jos haetaan esimerkiksi laina 2000 eurolle 15-vuoden maksuajalla. Tässäkin tapauksessa luotonantajalta tulee luultavasti kielteinen päätös. Tämän suuruisissa lainoissa takaisinmaksuaika on tyypillisesti 1-2 vuotta.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Miten säästää rahaa pienistä tuloista

Pienituloisen lainanhakijan muistilista

Tässä vielä tiivistettynä tärkeimmät asiat joihin pienituloisen lainanhakijan on hyvä kiinnittää huomiota lainan hakuprosessin aikana:

 1. Täytä lainahakemus rehellisesti
 2. Tuloiksi katsotaan myös eri etuudet
 3. Kilpailuta lainantarjoajat
 4. Huomioi laina todellinen vuosikorko
 5. Arvioi korkojen nousujen vaikutus talouteesi
 6. Aseta realistinen lainan takaisinmaksusuunnitelma
 7. Kokeile myös vertaislainaa välittävät yhtiöt.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Lainaa pienituloiselle – Usein kysyttyä

Mistä lainaa pienituloiselle?
Kuluttaja voi saada lainaa lukuisista eri pankeista tai rahalaitoksista. Pienituloisten on useimmiten helpompaa saada lainaa rahalaitoksista kuin pankista.
Voiko pienituloinen saada lainaa?
Voi. Pienet tulot eivät ole este lainan saamiselle, mikäli hakijan muut tiedot kuten luottotiedot ovat kunnossa.
Kuinka paljon lainaa pienillä tuloilla?
Myönnettävän lainan määrä vaihtelee hyvin paljon henkilön tiedoista.
Voiko työtön saada lainaa?
Voi. Muutamalla rahalaitoksella lainan antamisen ehtona on esimerkiksi 18 tai 20 - vuoden ikä, henkilötunnus tai verkkopankkitunnukset, eli säännöllisiä tuloja ei välttämättä vaadita.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja