Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa pienituloiselle

   Kilpailuta ja hae lainaa pienituloiselle netistä 2 000 – 60 000 €
   Hae lainaa pienituloiselle  – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

   Hae lainaa pienituloiselle ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa pienituloiselle 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan pienituloiselle. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

    

   Hae lainaa pienituloiselle jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa pienituloiselle luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa pienituloiselle helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa pienituloiselle 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat pienituloiselle helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa pienituloiselle. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina pienituloiselle.

   Kilpailuttamalla lainat pienituloiselle netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa pienituloiselle erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina pienituloiselle netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienituloiselle pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa pienituloiselle ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Pienikorkoinen laina onnistuu Summarumin kautta kätevästi. Tee siis hakemus jo tänään!

   Vakuudeton laina pienituloiselle heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan pienituloiselle, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina pienituloiselle maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Mietitkö voitko saada lainaa, vaikka tulosi ovat pienet? Pienet tulot eivät ole este lainan saamiselle – Summarumin kautta lainan saaminen on helppoa ja nopeaa. Alla on listattu vinkkejä lainan hakemiseen, jos tulot ovat pienet.

   Lainan saaminen pienillä tuloilla – haastavaa mutta mahdollista

   Tulojen ollessa pienet, lainan hakeminen voi usein olla hankalaa. Monet pankit eivät myönnä lainaa ollenkaan, ellei lainan hakijalla ole lainkaan säästöjä tai hyviä säännöllisiä tuloja.

   Tilanne on siinä mielessä paradoksaalinen, sillä hyvässä taloudellisessa asemassa olevat henkilöt eivät useimmiten taas tarvitse lainaa. Rahaa olisi tarjolla siis niille, ketkä eivät sitä niin kipeästi tarvitse.


   Löydä edullisin laina pienituloiselle

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan, vaikka tulosi olisivatkin pienet. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Lainan hakeminen pienillä tuloilla ei kuitenkaan ole mahdotonta, vaikka näin moni ajattelee. Suomessa lainaa pienituloisille on mahdollista hakea pääasiassa eri lainapalvelujen kautta.

   Lainaa hakiessa on hyvä muistaa, että palkkatulojen lisäksi tuloiksi katsotaan myös eri etuudet. Lainan hakija voi esimerkiksi saada työttömyyspäivärahaa, eläkettä tai avustuksia, jotka kaikki katsotaan tuloksi. Näillä tuloilla voi olla positiivinen vaikutus lainan saamisen kannalta, koska ne parantavat lainanhakijan maksuvalmiutta.

   Lainojen korot pienituloisille vaihtelevat noin 4,5-20 % välillä. Yhtenä nyrkkisääntönä voidaan pitää, että mitä parempi lainanhakijan takaisinmaksukyky on, sitä kilpailukykyisemmän koron hakija voi saada pankilta tai rahalaitokselta.

   Vaikka korko riippuu täysin lainanhakijan tiedoista, hakijalla on silti mahdollisuus saada korkonsa pienemmäksi kilpailuttamalla lainansa.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Summarumin kautta voi hakea lainaa pienituloiselle helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaa pienituloiselle voi hakea ilmaiseksi eikä lainahakemuksen täyttäminen vielä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voi hakea vakuudetonta lainaa pienituloiselle 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Löydä edullista lainaa pienituloiselle netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Tee hakemus ja voit saada lainaa pienellä korolla nopeasti!

   Tuloilla suuri vaikutus pankin lainapäätökseen

   Pienituloisen hakiessa lainaa on kuitenkin hyvä ymmärtää myös lainanantajan näkökulma. Lainan myöntäminen on pankille tai rahalaitokselle riskillisempää, jos he eivät voi varmuudella tietää milloin he saavat myöntämänsä lainapääoman korkoineen takaisin.

   Pienistä tuloista johtuen pankin tai rahalaitoksen myöntämän lainan korko on usein korkea, mikä tekee lainasta kalliin sen ottajalle. Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö itse määrittelee omat luotonantokriteerinsä, joten on mahdotonta sanoa kuka hakija saa lainaa ja kuka ei.

   Ennen lainan myöntämistä lainanantaja joka tapauksessa tarkistaa usein hyvin huolellisesti lainanhakijan taustat vastuullisen luotonannon takaamiseksi. Vastuullisella luotonannolla tarkoitetaan lainanhakijan maksukyvyn ja talouden arvioimista hyvin kokonaisvaltaisesti lainaan sopivaksi. Tällä varmistetaan se, että laina varmasti sopii sen ottajalle.

   Käytännössä pienituloisen hakiessa lainaa pankista, hänen tulojaan kysytään aina hakuprosessin aikana. Pankki myös varmistaa lainanhakijan tulot pyytämällä jotakin todistusta lainanhakijan tuloista, kuten vaikkapa palkka- tai eläketodistusta tai osoitusta jostain etuudesta, kuten työttömyyspäivärahasta.

   LUE MYÖS: Kuinka paljon lainaa voi saada


   Korkokatto 2021 vaikutus

   Vuoden 2021 alussa voimaan tullut korkokatto vakuudettomille kulutusluotoille, on tehnyt lainan saamisesta pienituloiselle aiempaa vaikeampaa.

   Suomessa korkopolitiikka on tunnetusti hyvin säänneltyä. Tiukasti säännellyt korot ovat johtaneet siihen, etteivät pankit saa nykyisellään riittävästi tuottoa ja turvamarginaalia lainatessaan rahaa pienituloisille tai työttömille.

   Väliaikainen korkokatto tarkoittaa käytännössä sitä, että kulutusluottojen korkokatto on puolitettu vuoden 2021 alusta alkaen. Suurin mahdollinen korko alennettiin vuoden vaihteen jälkeen 20 prosentista 10 prosenttiin. Linjaus on voimassa ainakin 30.9.2021 saakka. Lisää väliaikaisesta korkokatosta voit lukea Kuluttajaliiton sivuilta.

   Vakuudettomille kulutusluotoille ja pikavipeille asetetun korkokaton tarkoitus on vähentää koronatilanteesta johtuvien velkaongelmien määrää Suomessa, sekä helpottaa vaikeassa taloudellisessa tilanteessa olevien suomalaisten elämää.

   Pankkien kannalta lainan antaminen muutoksen myötä on merkittävästi aiempaa epäedullisempaa. Pankin oma turvamarginaali, sekä voitto jäävät hyvin pieniksi. Siksi pienituloisen on usein helpompi saada lainaa eri rahalaitoksista.

   Vuonna 2021 säädetty korkokatto jatkuu edelleen vuonna 2022.

   Tarkista mahdollisuutesi lainavertailun avulla

   Pienituloisen on ensiarvoisen tärkeää muistaa kilpailuttaa aina lainansa, halvimman mahdollisen koron löytämiseksi.

   Kuten aiemmin tekstissä todettiin pienituloisen hakiessa lainaa, voi rahoituslaitosten tai pankkien korko olla usein hyvinkin korkea. Tästä syystä pienituloisen hakiessa lainaa, on todella tärkeää huomioida haettavan lainan todellinen vuosikorko.

   Todellinen vuosikorko on luku, joka määrää lainasta aiheutuvat kokonaiskustannukset. Lainanmyöntäjien ilmoittama nimelliskorko ei välttämättä aina kerro asiakkaalle lainan kaikkia kustannuksia.

   Esimerkiksi jos pankki A mainostaa 5 prosentin nimelliskorkoa lainalleen mainoslauseella “meiltä edullisin korko” ja toinen rahoitusyhtiö B taas 10 prosentin todellista vuosikorkoa, tämä ei vielä kerro totuutta siitä kumpi laina tulee halvemmaksi lainan hakijalle.

   Lainavertailu on hyvin tehokas työkalu kenelle tahansa lainan hakijalle. Asiakas säästää omaa aikaansa ja vaivaansa täyttämällä vain yhden lainahakemuksen, jonka jälkeen lainanvälittäjä hoitaa loput. Samalla hakija näkee muutamassa minuutissa, millaista lainaa hänellä on mahdollista saada omilla tuloillaan.

   Lainan välittäjä kilpailuttaa useita eri rahalaitoksia ja pankkeja keskenään, ja antaa tämän jälkeen asiakkaalle tiedon hänelle edullisimmasta lainan tarjoajasta. Prosessi on hyvin tehokas ja kestää nopeimmillaan vain muutamia minuutteja. Summarumin lainavertailuun pääset tästä.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Mistä lainaa pienituloiselle?

   Yleisesti voidaan sanoa, etteivät suurimmat suomalaiset pankit tarjoa suurta tai pientä lainaa kovin helposti pienituloiselle. Lainan hakijan tulot takaavat aina turvan pankille lainan takaisin saamiseksi. Mikäli lainan hakijan tulot ovat pienet kasvaa samalla pankin riski saada rahansa takaisin.

   Siksi pienituloisen kannattaa keskittyä vertailemaan rahalaitoksia. Monet rahalaitokset niin Suomessa kuin ulkomailla tarjoavat lainaa pienituloiselle. Näissä lainoissa korot ovat myös verrattain korkeita. Siksi vertailu ja eri lainantarjoajien kilpailuttaminen on erityisen tärkeää hakiessa lainaa pienituloisena.

   Osassa rahalaitoksissa lainaa voi hakea myös kokonaan ilman tuloja. Tällaista lainaa hakiessa tulee olla kuitenkin aivan varma, että lainan saa maksettua myöhemmin ajallaan pois.

   Mikäli hakija ei saa maksettua lainaa ajallaan pois, hän voi saada merkinnän luottotietoihinsa. Tämä taas vaikuttaa tulevaisuudessa hyvin negatiivisesti lainan saamiseen.

   Mitä pienituloisen tulee huomioida hakiessa lainaa?

   Pikalaina on helppo hakea kauttamme. Myönteisen lainapäätöksen saamiseksi hakuprosessissa kannattaa muistaa ainakin nämä kaksi asiaa:

   • Ilmoita tulosi oikein
   • Hae lainaa realistisella takaisinmaksuajalla

   Rehellinen ja realistinen lainan hakeminen katsotaan aina hyvällä. Mikäli pankki tai rahoitusyhtiö huomaa, että olet ilmoittanut tulosi suuremmaksi mitä esimerkiksi palkkatodistuksessa ilmenee, on melko todennäköistä, että saat kielteisen lainapäätöksen epärehellisyyden vuoksi.

   Sama pätee tilanteeseen, jos lainan hakija hakee esimerkiksi 1 500 euron lainaa 15-vuoden maksuajalla. Tässäkin tapauksessa luotonantajalta tulee luultavasti kielteinen päätös. Tämän suuruisissa lainoissa takaisinmaksuaika on tyypillisesti 1-2 vuotta.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Pienituloisen lainanhakijan muistilista

   Tässä vielä tiivistettynä tärkeimmät asiat joihin pienituloisen lainanhakijan on hyvä kiinnittää huomiota lainan hakuprosessin aikana:

   • Täytä lainahakemus rehellisesti
   • Tuloiksi katsotaan myös eri etuudet
   • Kilpailuta lainantarjoajat
   • Huomioi laina todellinen vuosikorko
   • Arvioi korkojen nousujen vaikutus talouteesi
   • Aseta realistinen lainan takaisinmaksusuunnitelma

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lainaa pienituloiselle – Usein kysyttyä

   Mistä lainaa pienituloiselle?
   Kuluttaja voi saada lainaa lukuisista eri pankeista tai rahalaitoksista. Pienituloisten on useimmiten helpompaa saada lainaa rahalaitoksista kuin pankista.
   Voiko pienituloinen saada lainaa?
   Voi. Pienet tulot eivät ole este lainan saamiselle, mikäli hakijan muut tiedot kuten luottotiedot ovat kunnossa.
   Kuinka paljon lainaa pienillä tuloilla?
   Myönnettävän lainan määrä vaihtelee hyvin paljon henkilön tiedoista.
   Voiko työtön saada lainaa?
   Voi. Muutamalla rahalaitoksella lainan antamisen ehtona on esimerkiksi 18 tai 20 - vuoden ikä, henkilötunnus tai verkkopankkitunnukset, eli säännöllisiä tuloja ei välttämättä vaadita.