Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Luotto

Kilpailuta ja hae luottoa netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €. Täytä hakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Kilpailuta ja hae luottoa netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €. Täytä hakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Luottoa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Ilman vakuuksia ja takaajia.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan luoton. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae luottoa netistä jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae luottoa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea luottoa netistä helposti jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Luoton hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta luottoa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile luotot helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa luottoa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle luottoa. Ensimmäiset alustavat tarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla niitä, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin luotto.

Vinkki

Kilpailuttamalla luotot netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan luottoa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia. Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen luotto netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman luoton pienellä korolla – ilman piilokuluja. Luottojen vertailu kannattaa tehdä siten, että kiinnität huomiota luoton

 • korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta luottojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja. Siksi sinun kannattaakin nykyisin ottaa luotto netistä oman pankkisi sijaan – tai ainakin kilpailuttaa luotot ennen päätöksen tekemistä.

Vakuudeton luotto heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen luoton, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, luotto netistä maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisin luotto

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan luoton. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Mikä on luotto?

Mietitkö mitä tarkoittaa luotto?

Hyvä tietää

Luotto on luotontarjoajan sekä lainanhakijan välinen suhde, jossa luotontarjoaja luovuttaa sovitun rahasumman tai vastineen.

Luoton ominaispiirre on, että maksusuoritus tapahtumasta toteutetaan vasta myöhemmin, luoton myöntämisen jälkeen. Tämä viivästetty takaisinmaksu voi tapahtua joko ositettuna koko summaa pienempiin osiin tai vaihtoehtoisesti kerralla.

Suomessa toimii useita sekä suomalaisia, että ulkomaisia lainantarjoajia. Perinteisiä Suomessa toimivia pankkeja jotka tarjoavat luottoa ovat muun muassa:

 • Nordea
 • OP
 • Danske Bank
 • Ålandsbanken

Perinteisten pankkien lisäksi lainapalveluita ovat alkaneet tarjota Suomessa myös esimerkiksi toimijat kuten Norwegian ja Klarna. Klarnan luotto on jo tunnettu lainapalvelu Suomessa, samoin kuten on myös Norwegianin luotto.

Edellä mainittujen luoton tarjoajien lisäksi on lukuisia muita toimijoita, joilta suomalaiset voivat hakea luottoa nopeasti ja turvallisesti.

Sinun voi kuitenkin olla vaikea itse etsiä mahdollisimman edullinen ja koroton laina. Seuraavassa kappaleessa käymme läpi, miten lainojen vertailu voi auttaa tähän ongelmaan.

Luottojen vertailu prosessina

Luottojen vertailu on prosessi, jossa lainanhakija vertaa eri luotontarjoajien tekemiä lainatarjouksia keskenään. Luoton vertailu on ainoa keino, jonka avulla on mahdollista löytää omaan tilanteeseensa paras ja halvin luotto.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Useiden luoton tarjoajien joukosta parhaan ja edullisimman tarjouksen etsiminen voi itsekseen suoritettuna viedä sinulta runsaasti aikaa ja vaivaa.

Luottojen vertailu kannattaakin juuri tästä syystä toteuttaa hyödyntämällä luottojen kilpailutusta kolmannen tahon palveluiden kautta. Lainan kilpailuttaja, tässä tapauksessa siis Summarum, etsii sinulle useiden eri yhteistyökumppaneidensa joukosta parhaat luottotarjoukset.

Kuka voi hakea luottoa kauttamme?

Summarumin kautta voit hakea luottoa aina 60 000 euroon saakka. Yhteistyökumppanimme ovat hyvämaineisia ja vakavaraisia yhtiöitä, jotka tarjoavat turvallista luottoa. Osa yhtiöistä on sellaisia, jotka edellyttävät yli 20 vuoden ikää, osa taas myöntää luottoja 18-vuotiaille. Muita ehtoja, joita sinun tulee täyttää, ovat mm.

 • säännölliset tulot
 • vakituinen koti Suomessa
 • puhtaat luottotiedot

Näin kilpailutat luotot netistä

 1. Kilpailutusta toteuttaessa syötät palveluun ensin tietosi sekä haluamasi luoton ehdot.
 2. Kun tietojen syöttäminen on tehty, lähetä hakemus.
 3. Me käsittelemme sen automaattisesti ja kilpailutamme sen eri rahoitusyhtiöillä.
 4. Saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Näet luottotarjousten ehdot helposti vertailtavissa olevassa muodossa ja sinun on seurauksena tästä erittäin helppo verrata niitä keskenään ja etsiä joukosta itsellesi sopivin ja halvin luotto.

On tärkeää huomata, että tässä vaiheessa et vielä sitoudu mihinkään. Voitkin siis tarkastella saamiasi luottotarjouksia kaikessa rauhassa, ilman että sinun on pakko valita niistä lopulta käyttöösi ainuttakaan.

Eri luottotyypit – ota selvää mikä luottotyyppi sopii sinulle

Talouden maailmassa tunnetaan useita eri luoton tyyppejä. Lainan hakijana sinun tulisi olla tietoinen siitä, mikä luottotyyppi soveltuu parhaiten itsellesi. Ota siis selvää eri luottotyyppien tärkeimmistä ominaispiirteistä. Näin valinta itsellesi omaan tilanteeseen sopivimmasta luotosta onnistuu varmemmin.

Seuraavissa kappaleissa esitellään lyhyesti läpi eri luottotyyppien ominaisuudet.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on kulutustarkoitukseen otettu kertalaina. Tällainen kertaluotto voidaan myöntää lainana, maksulykkäyksenä tai vaihtoehtoisesti muuna taloudellisena järjestelynä. Kulutusluotto on useimmiten vakuudeton laina ja sitä haetaan yleisimmin suurempien kertahankintojen rahoittamiseksi.

Kulutusluottojen suosio on kasvanut lähivuosina Suomessa. Kulutusta varten Suomessa otettujen luottojen yleisiä rahoituskohteita ovat muun muassa seuraavat:

 • Kulkuvälineen hankinta
 • Matkailu
 • Remontti
 • Yllättävät ja äkilliset kulut

Kulutusluotto on usein arvoltaan suhteellisen pieni ja sen laina-aika on useimmiten lisäksi melko lyhyt. Kulutusluoton takaisinmaksuajan aikahaarukka on yleensä yhden ja viidentoista vuoden välillä.

Joustoluotto

Joustoluotto on vakuudeton jatkuva luotto, jossa lainantarjoaja myöntää tietyn lainasumman. Kun se on myönnetty, olet vapaa nostamaan rahaa tilillesi kyseiseen lainasummaan asti. Luoton joustavuus pätee myös toiseen suuntaan ja voitkin maksaa lainasi pois ennakkoon sovittua nopeampaan tahtiin halutessaan.

Jatkuvan luoton ansiosta rahan nostaminen joustoluotosta on nopeaa. Suoritettuasi lainan hakemisen jo kerran, voit nostaa samasta luotosta rahavaroja aina sovittuun maksimirajaan asti.

Sinun on syytä huomioida, että maksat joustoluotossa korkoja ainoastaan tililleen nostamasta summasta. Tämän takia joustoluottoa ei kannata nostaa kaikkea kerralla tilille, ellet välttämättä tarvitse kaikkea lainasummaa käyttöönsä välittömästi.

Joustoluoton ominaisuuksien johdosta se sopii hyvin vararahastoksi esimerkiksi tilanteisiin, joissa sinun täytyy saada rahaa käyttöön mahdollisesti hyvinkin nopeasti.

Edellä mainitun kaltainen tilanne voi tulla esiin esimerkiksi remontoidessa kotia tai kesämökkiä. Moni tietää jo remonttia suunnitellessa, että remontti tulee aiheuttamaan yllättäviä kuluja, joiden tarkka esiintymisaika tai määrä eivät ole vielä tiedossa.

Joustoluoton avulla saat oman henkilökohtaisen limiittisi, jonka sisällä voit vapaasti nostaa luottoa. Toinen termi samalle lainatyypille on tililuotto.

Käyttöluotto

Käyttöluotto on luoton muoto, jota haetaan päivittäistä käyttöä sekä kuluttamista varten. Käyttöluotto onkin monilta osin hyvin yhteneväinen joustoluoton kanssa, sillä molemmat ovat usein vakuudettomuuden johdosta nopeasti haettavaa joustoa.

Suurimpana erona käyttöluoton ja joustoluoton välillä on kuitenkin se, että käyttöluotossa lainasumma myönnetään suoraan ja maksatkin tästä koko summasta lainan korot.

Luottojen hinnoitteluissa on kuitenkin eroa, joten käyttölaina saattaa tästä huolimatta monissa tapauksissa olla halvin vaihtoehto.

Lainaa hakiessa sinun tulisikin vertailla molempien lainojen hinnoitteluja sekä ehtoja ja pohtia niitä tarkastellessa, kumpi omaan tilanteeseesi sopii paremmin.

Vakuudeton luotto

Vakuudeton luotto tarkoittaa luottoa, jonka nostamista varten sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi pantiksi. Vakuudellisiin lainoihin asetetaan usein esimerkiksi kiinteistöjä tai arvopapereita pantiksi. Vakuudettomat luotot netistä saat kuitenkin haltuusi tosiaan ilman vakuuksien asettamista.

Vakuudeton luotto netistä on lähes aina mahdollista saada haltuunsa tavallista lainaa nopeammin. Tämä johtuu pääasiallisesti siitä, että tällaista luottoa hakiessa lainanhakuprosessi on mutkikkaampi, sillä rahoitusyhtiö joutuu arvioimaan vakuuden riittävyyden.

Vakuudettoman luoton joustavuus esiintyy myös toiseen suuntaan. Luotonhakijana voit halutessasi maksaa vaikka koko luoton pois kerralla, ennalta sovitun lainan takaisinmaksuajan sijaan.

Tämä joustava takaisinmaksu saattaa osoittautua käytännölliseksi etenkin tilanteissa, joissa henkilökohtainen taloudellinen tilanteesi kehittyy positiiviseen suuntaan äkillisesti. Näin ollen  saa saat kuitattua lainasi pois sovittua aiemmin, etkä maksa enää korkokuluja lainastasi.

Tällainen luotto on usein mahdollista saada tilille jo lainanhakupäivänä, usein jopa muutamien tuntien sisällä hakemisesta. Hakuprosessi on nopea, joka on yksi syistä, joiden takia monella onkin positiivisia kokemuksia luoton hakemisesta.

Luottokortti

Luottokortti on maksukortti, jonka avulla sinun on mahdollista toteuttaa hankintoja luotolla. Yhdistelmäkortti puolestaan on pankki- ja luottokortin yhdistelmä, jossa maksupuolen voi itse valita. Luottokortin tarjoaja myöntää luottoa tarjoajan asettamaan rajaan asti. Voit tämän rajan sisällä toteuttaa päivittäisiä ostoksia haluamallasi tavalla.

Luottokortin avulla toteutetut maksutapahtumat maksetaan useimmiten kuukausittain takaisinmaksusopimuksesta riippuen. Useisiin luottokortteihin kuuluu lisäksi myös maksuvapaa kuukausi, mikä mahdollistaa luoton takaisinmaksun 1-2 kertaa vuodessa viivästettynä.

Tililuotto

Tililuotto on rinnastettavissa joustoluoton kanssa. Molemmissa luoton muodoissa myönnetään jokin lainasumma, jonka sisällä voit suorittaa nostoja haluamasi mukaan. Maksat molemmissa luotoissa korkoja vain tilillesi nostamasta osuudesta, koko lainasumman sijaan.

Tililuotto saattaa usein olla edullinen ratkaisu esimerkiksi tilanteissa, joissa toimit freelancer-yrittäjänä ja saat palkkasi vasta tietyn työprojektin valmistumisen jälkeen. Freelancer-yrittäjänä sinulle voi tällaisissa tilanteissa tulla talouden hallinnassa vastaan menoja, jotka tiedät kykeneväsi maksamaan vasta projektin valmistumisen sekä palkan saannin yhteydessä.

Tililuotto on joustava tapa saada lainaa. Kuten kaikissa muissakin luotoissa, sinun tulee aina harkita tarkkaan eri vaihtoehtoja sitä hakiessasi.

Luotto netistä tai pankista kannattaa siis kaikissa muodoissaan kilpailuttaa, jotta sinun on mahdollista löytää itsellesi edullinen ja koroton luotto.

Sosiaalinen luotto

Sosiaalinen luotto on kuntien tarjoama luotto, jonka tarkoituksena on auttaa kuntalaisia ehkäisemällä taloudellista syrjäytymistä sekä edistää asukkaiden itsenäistä suorittamista. Sosiaalisia luottoja ei täten pysty kilpailuttamaan eri pankkien ja luotonantajien välillä.

Sosiaalista luottoa voidaan myöntää kunnassa vakituisesti asuvalle, jolla ei vähävaraisuutensa johdosta ole mahdollisuutta saada kohtuuhintaista luottoa.

Hakijalla tulee sosiaalista luottoa hakiessa olla realistinen maksukyky maksaa kunnan myöntämä laina takaisin. Arvioidessa maksukykyä kunnat ottava huomioon

 • hakijan velat
 • tulot sekä menot
 • muut taloudelliseen asemaan vaikuttavat tekijät.

Pikaluotto

Pikaluotto tarkoittaa nimensä mukaan lainaa, jonka saa nopeasti tilille. Tässä vakuudettomassa lainassa on kuitenkin tyypillisesti lyhyt maksuaika ja korkea korko, joten sen kanssa on syytä olla tarkkana.

Onko osamaksu jatkuva luotto?

Sinulla voi olla perinteisten lainojen lisäksi myös osamaksuja. Oletko koskaan pohtinut sitä, onko osamaksu jatkuva luotto? Se nimittäin on sitä. Maksat ostoksesi pienemmissä erissä, ja jokainen osamaksua tarjonnut yhtiö voi tarjota sopimusta omien ehtojensa mukaisesti.

Korot osamaksuissa voivat olla todella korkeita verrattuna perinteisempään luottoon. Kyseessä on aina luotto ilman vakuuksia.

Esimerkkejä erilaisista luotoista

Alla näet esimerkkejä siitä, millaisia luottoja voi olla tarjolla ja millaisilla ehdoilla.

Luottosumma Maksuaika Nimelliskorko Avausmaksu Muut kulut Kuukausierä Todellinen vuosikorko Lopullinen summa Koron osuus
10 000e 5v 7% 0e 0e 198e 7,23% 11 880e 1 880e
12 500e 10v 8% 0e 0e 152e 8,3% 18 199e 5 699e
10 000e 6v 9,5% 49e 5e 183e 9,92% 13 158e 3 158e
10 000e 5v 9,5% 149e 5e 217,5e 11,76% 13 050e 3 050e

Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Luottotiedot tarkistetaan aina ennen luoton myöntämistä

Luottojen myöntäjää kiinnostaa aina se, että lainat tullaan maksamaan takaisin. Tämän vuoksi luottoyhtiöt tarkistavat aina hakijan luottotiedot.

Huom!

Luoton saaminen olla haastavaa, jos sinulla on ollut ongelmia aikaisempien maksujen kanssa ja olet saanut maksuhäiriömerkinnän. Maksuhäiriömerkintä ei onneksi ole ikuinen, ja sen keston lyhentämisestä on ollut käynnissä pitkään jo yhteiskunnallinen keskustelu.

Jos maksat erilaisia osamaksuja useampaan eri paikkaan, voi olla järkevää harkita lainojen ja osamaksujen yhdistämistä yhdistelylainalla. Raha-asioiden kontrollointi voi helpottua, kun useamman laskun ja lyhennyksen sijaan voit lyhentää luottoja vain yhteen osoitteeseen.

Luottotietojen tarkistaminen on luotonmyöntäjien vastuullisuuskysymys. On hyvä muistaa, että luottoa kannattaa hakea ja ottaa vain tilanteissa, joissa oma takaisinmaksukyky on taattu.

Hyvät ja huonot puolet luoton ottamisessa

Hyödyt Haitat
Luottoja tarjoaa nykyisin monet eri yhtiöt. Luottojen vertailu itse on työlästä ja aikaa vievää.
Luottojen vertailu tuo sinulle rahallisia säästöjä. Luottoa voidaan hakea myös liian heppoisin perustein.
Summarumin luottojen kilpailutus on sinulle maksutonta. Jos luotto jää maksamatta, seuraa siitä merkintä maksutietoihin.
Luotolla voit rahoittaa myös yllättäviä menoja.

Vertaile luottoja lainalaskurin avulla

Mikä tavoitteena on etsiä itselleen mahdollisimman edullinen luotto, voi lainalaskuri monissa tapauksissa auttaa.

Lainalaskuri on erinomainen työkalu, jonka avulla kykenet helposti arvioimaan luoton kustannuksia ja näin ollen toteuttamaan myös harkitumman hankintapäätöksen.

Lainalaskurin toimintalogiikka perustuu siihen, että laskuriin syötetään luoton olennaisimpia avainmuuttujia. Tämän jälkeen lainalaskuri arvioi näiden muuttujien perusteella lainan olennaisimpia kustannuksia.

Mistä luoton korko koostuu?

Lainalaskurin avulla sinun on helposti mahdollista selvittää muun muassa

 • luoton todellinen vuosikorko
 • kokonaiskustannukset
 • korkokustannusten osuus kokonaiskustannuksista.

Mikäli harkinnassa on luoton hakeminen, voi lainalaskurista olla sinulle merkittävääkin apua sen kustannusten arvioimisessa. Paremmat ennakkotiedot omasta taloudellista tilanteesta sekä luoton kustannuksista auttavat lähes aina myös toteuttamaan paremmin harkittuja hankintapäätöksiä.

Muista, että luoton korko voi vaihdella jokaisen hakijan mukaisesti. Luoton korkoon vaikuttavat mm. oma taloudellinen tilanteesi sekä maailmantilanne.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Kuinka nopea luotto minun on mahdollista saada?

Kun tarpeissa on saada luotto nopeasti, sinun kannattaa pankkisi sijaan pyytää tarjouksia Summarumin kautta. Kauttamme nopea luotto voi järjestyä jopa saman arkipäivän aikana, riippuen toki siitä mihin aikaan teet hakemuksen ja miten nopeasti toimitat mahdolliset liitteet.

Mitä nopeammin siis itse toimit, sitä varmemmin saat luottoa nopeasti käyttöösi. Muista silti, että sinun tulee pohtia luoton hakemista tarkasti. Vaikka luottoa on siis tarjolla monellakin eri yhtiöllä ja sitä saa nykyisin melko helposti, on sinun varmistettava, että maksukykysi riittää myös yllättävissä tilanteissa.

Luotto heti tilille, onnistuuko se tosiaan?

Kyllä, kauttamme järjestyy luotto heti tilille, mutta kuten todettu, tämä riippuu pitkälle omasta toiminnastasi. Viikonloppuisin monetkaan yhtiöt eivät välttämättä käsittele hakemuksia lainkaan, mutta arkisin, mikäli ehdit tehdä hakemuksen heti aamusta, saatat saada luottoa heti tilille, tai ainakin siis saman päivän aikana.

Yritysluototkin kannattaa kilpailuttaa

Mikäli olet yrittäjä, saatat tarvita yrityksellesi lainaa. Yritysluotto on lainaa, jota voit käyttää esimerkiksi palkanmaksuun tai uusiin hankintoihin. Summarumin kautta saat

Hae luottoa netistä helposti Summarumin kautta

Etsitkö luottoa nopeasti? Etsitkö luottoa netistä heti tilille? Olet tismalleen oikeassa paikassa. Me Summarumilla olemme erikoistuneet luottojen kilpailuttamiseen. Toimimme yhteistyössä kymmenien eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa.

Luottojen kilpailuttaminen kauttamme ei maksa sinulle mitään, eikä se myöskään sido sinua vielä mihinkään.

Hae luotto netistä jo tänään!

Luotto – Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa luotto?
Luotto on luotontarjoajan ja lainanhakijan välinen suhde, jossa luotontarjoaja luovuttaa kuluttajalle sovitun vastineen kuluttajan maksaessa tästä vasta myöhemmin. Viivästetty takaisinmaksu voi tapahtua joko ositettuna tai vaihtoehtoisesti kertamaksulla.
Miten luotto toimii?
Luotto toimii niin, että hakuprosessin jälkeen lainantarjoaja myöntää kuluttajalle sovitun lainasumman joko suoraan tilille tai nostettavaksi kuluttajan haluamaan aikaan. Kuluttaja maksaa lainan takaisin sovitun takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti.
Miten luotto maksetaan?
Kuluttaja ja lainantarjoaja tekevät luottoa tehdessä sopimuksen lainan takaisinmaksusta. Useimpia luotoista voi kuitenkin lyhentää ennakkoon sovittua enemmän. Jos mahdollista, näin on usein viisasta tehdä kulujen minimoimiseksi.
Mikä on sosiaalinen luotto?
Sosiaalinen luotto on kuntien sosiaaliturvan muoto, jossa kuntalaiset voivat saada luottoa sosiaalisin perustein tavallista pankkikorkoa pienemmällä korolla.
Mikä on jatkuva luotto?
Jatkuva luotto on luotto, joka on ennalta sovittuun luottorajaan asti jatkuvasti kuluttajan käytössä. Luottoon sovitaan lainaehtoja sopiessa limiitti, johon asti kuluttaja voi tehdä nostoja luotolta.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja: