Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Luotto

   Kilpailuta ja hae luottoa netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae luottoa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Luottoa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan luoton. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Hae luottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae luottoa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea luottoa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta luottoa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile luotto helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle luottoa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa luottoa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin luotto.

   Kilpailuttamalla luotot netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan luottoa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen luotto netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman luoton pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota luoton korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta luottojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton luotto heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen luoton, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, luotto maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


   Löydä edullisin luotto

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan luoton. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Luotto – tätä se tarkoittaa

   Mietitkö mitä tarkoittaa luotto?

   Luotto on luotontarjoajan sekä lainanhakijan välinen suhde, jossa luotontarjoaja luovuttaa sovitun rahasumman tai vastineen.

   Luoton ominaispiirre on, että maksusuoritus tapahtumasta toteutetaan vasta myöhemmin, luoton myöntämisen jälkeen. Tämä viivästetty takaisinmaksu voi tapahtua joko ositettuna koko summaa pienempiin osiin tai vaihtoehtoisesti kerralla.

   Suomessa toimii useita sekä suomalaisia, että ulkomaalaisia lainan tarjoajia. Perinteisiä Suomessa toimivia pankkeja jotka tarjoavat luottoa ovat muun muassa:

   • Nordea
   • OP
   • Danske Bank
   • Ålandsbanken

   Perinteisten pankkien lisäksi lainapalveluita ovat alkaneet tarjota Suomessa myös esimerkiksi toimijat, kuten Norwegian ja Klarna. Klarnan luotto on jo tunnettu lainapalvelu Suomessa, samoin kuten Norwegianin luotto.

   Edellä mainittujen luoton tarjoajien lisäksi on lukuisia muita toimijoita, jotka tarjoavat suomalaisille luottoa.

   Hakijan voi olla vaikea itse etsiä mahdollisimman edullinen ja koroton laina. Seuraavassa kappaleessa käydään kuitenkin läpi, miten lainojen vertailu voi auttaa tähän ongelmaan. Lyhyesti luottojen vertailusta

   Luottojen vertailu on prosessi, jossa lainan hakija vertaa eri luotontarjoajien tekemiä lainatarjouksia keskenään. Vain luottojen vertailun avulla on mahdollista löytää omaan tilanteeseensa paras ja halvin luotto.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Useiden luoton tarjoajien joukosta parhaan ja edullisimman tarjouksen etsiminen voi olla hakijalle todella aikaa vievää sekä hankalaa.

   Luottojen vertailu kannattaa tästä syystä toteuttaa hyödyntämällä lainojen kilpailutusta kolmannen tahon palveluiden kautta. Lainan kilpailuttaja etsii automaattisesti hänelle sopivimman lainan.

   Kilpailutusta toteuttaessa syötät palveluun ensin tietosi sekä haluamasi lainan ehdot.

   On tärkeää huomata, että tässä vaiheessa et vielä sitoudu mihinkään. Lainoja voikin hakemisen jälkeen tarkastella, tekemättä ollenkaan hankintapäätöstä.

   Kun tietojen syöttäminen on tehty, luotot kilpailuttava taho kerää kaikki rahoituslaitoksien lainatarjoukset yhteen.

   Kilpailuttaja tarjoaa eri lainojen ehdot helposti vertailtavissa olevassa muodossa ja sinun on seurauksena tästä erittäin helppo verrata eri luottoja keskenään ja etsiä joukosta itsellesi sopivin ja halvin luotto.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Eri luottotyypit – ota selvää mikä luottotyyppi sopii sinulle

   Talouden maailmassa tunnetaan useita eri luoton tyyppejä. Lainan hakijan tulisi olla tietoinen siitä, mikä luottotyyppi soveltuu parhaiten itselle omaan käyttöön. Sen vuoksi ota selvää niiden tärkeimmistä ominaispiirteistä, jotta kykenisit valitsemaan itsellesi omaan tilanteeseen sopivimman lainan.

   Seuraavissa kappaleissa esitellään lyhyesti läpi eri luottotyyppien ominaisuudet.

   Kulutusluotto

   Kulutusluotto on kulutustarkoitukseen otettu kertalaina. Luotto voidaan myöntää lainana, maksulykkäyksenä tai vaihtoehtoisesti muuna taloudellisena järjestelynä. Kulutusluotto on useimmiten vakuudeton laina ja sitä haetaan yleisimmin suurempien kertahankintojen rahoittamiseksi.

   Kulutusluottojen suosio on kasvanut lähivuosina Suomessa. Kulutusta varten Suomessa otettujen luottojen yleisiä rahoituskohteita ovat muun muassa seuraavat:

   • Kulkuvälineen hankinta
   • Matkailu
   • Yllättävät ja äkilliset kulut

   Kulutusluotto on usein arvoltaan suhteellisen pieni ja sen laina-aika on useimmiten lisäksi melko lyhyt. Kulutusluoton takaisinmaksuajan aikahaarukka on yleensä yhden ja viidentoista vuoden välillä.

   Joustoluotto

   Joustoluotto on vakuudeton luotto, jossa lainantarjoaja myöntää tietyn lainasumman, jonka jälkeen olet vapaa nostamaan rahaa tililleen kyseiseen lainasummaan asti.

   Luoton joustavuus pätee myös toiseen suuntaan ja voitkin maksaa lainasi pois ennakkoon sovittua nopeampaan tahtiin halutessaan.

   Jatkuvan luoton ansiosta rahan nostaminen joustoluotosta on nopeaa. Suoritettuaan lainan hakemisen jo kerran, voit nostaa samasta luotosta rahavaroja aina sovittuun maksimirajaan asti.

   Sinun on syytä huomioida, että maksat joustoluotossa korkoja ainoastaan tililleen nostamasta summasta. Tämän takia joustoluottoa ei kannata nostaa kaikkea kerralla tilille, ellet välttämättä tarvitse kaikkea lainasummaa käyttöönsä välittömästi.

   Joustoluoton ominaisuuksien johdosta se sopii hyvin vararahastoksi esimerkiksi tilanteisiin, joissa sinun täytyy saada rahaa käyttöön mahdollisesti hyvinkin nopeasti.

   Edellä mainitun kaltainen tilanne voi tulla esiin esimerkiksi remontoidessa kotia tai kesämökkiä. Moni tietää jo remonttia suunnitellessa, että remontti tulee aiheuttamaan yllättäviä kuluja, joiden tarkka esiintymisaika tai määrä eivät ole vielä tiedossa. Joustoluoton avulla saat oman henkilökohtaisen limiittisi, jonka sisällä voit vapaasti nostaa luottoa.

   Käyttöluotto

   Käyttöluottoa haetaan päivittäistä käyttöä sekä kuluttamista varten. Käyttöluotto onkin monilta osin hyvin yhteneväinen joustoluoton kanssa, sillä molemmat ovat usein vakuudettomuuden johdosta nopeasti haettavaa joustoa.

   Suurimpana erona käyttöluoton ja joustoluoton välillä on kuitenkin se, että käyttöluotossa lainasumma myönnetään suoraan ja hakija maksaakin tästä koko summasta lainan korot.

   Luottojen hinnoitteluissa on kuitenkin eroa, joten käyttölaina saattaa tästä huolimatta monissa tapauksissa olla halvin vaihtoehto.

   Lainaa hakiessa tulisikin vertailla molempien lainojen hinnoitteluja sekä ehtoja ja pohtia niitä tarkastellessa, kumpi henkilön tilanteeseen sopii paremmin.

   Vakuudeton luotto

   Vakuudeton luotto tarkoittaa luottoa, jonka nostamista varten ei tarvitse asettaa omaisuuttaan pantiksi. Vakuudellisiin lainoihin asetetaan usein esimerkiksi kiinteistöjä tai arvopapereita pantiksi. Vakuudettomat lainat saa kuitenkin haltuunsa ilman vakuuksien asettamista.

   Vakuudeton luotto on lähes aina mahdollista saada haltuunsa tavallista luottoa nopeammin. Tämä johtuu pääasiallisesti siitä, että vakuudellista luottoa hakiessa lainanhakuprosessi on mutkikkaampi, sillä rahoituslaitos joutuu arvioimaan vakuuden riittävyyden.

   Vakuudettoman luoton joustavuus esiintyy myös toiseen suuntaan. Luotonhakija voi halutessaan maksaa vaikka koko luoton pois kerralla, ennalta sovitun lainan takaisinmaksuajan sijaan.

   Tämä joustava takaisinmaksu saattaa osoittautua käytännölliseksi etenkin tilanteissa, joissa henkilökohtainen taloudellinen tilanne kehittyy positiiviseen suuntaan äkillisesti. Näin ollen luoton hakija saa kuitattua lainansa pois sovittua aiemmin, eikä maksa enää korkokuluja lainastaan.

   Vakuudeton laina on usein mahdollista saada tilille jo lainanhakupäivänä, usein jopa muutamien tuntien sisällä hakemisesta. Hakuprosessi on nopea, joka on yksi syistä, joiden takia monella onkin positiivisia kokemuksia luoton hakemisesta.

   Luottokortti

   Luottokortti on maksukortti, jonka avulla sinun on mahdollista toteuttaa hankintoja luotolla.

   Luottokortin tarjoaja myöntää luottoa tarjoajan asettamaan rajaan asti. Voit tämän rajan sisällä toteuttaa päivittäisiä ostoksia haluamallasi tavalla.

   Luottokortin avulla toteutetut maksutapahtuma maksetaan useimmiten kuukausittain takaisinmaksusopimuksesta riippuen.

   Useisiin luottokortteihin kuuluu lisäksi myös maksuvapaa kuukausi, mikä mahdollistaa luoton takaisinmaksun 1-2 kertaa vuodessa viivästettynä.

   Voit halutessasi vertailla eri luottokortteja täältä. 

   Tililuotto

   Tililuotto on rinnastettavissa joustoluoton kanssa. Molemmissa luoton muodoissa myönnetään jokin lainasumma, jonka sisällä henkilö voi suorittaa nostoja haluamansa mukaan.

   Maksat molemmissa luotoissa korkoja vain tilillesi nostamasta osuudesta, koko lainasumman sijaan.

   Tililuotto saattaa usein olla edullinen ratkaisu esimerkiksi tilanteissa, joissa toimit freelancer-yrittäjänä ja saat palkkasi vasta tietyn työprojektin valmistumisen jälkeen.

   Freelancer-yrittäjällä voi tällaisissa tilanteissa tulla talouden hallinnassaan vastaan menoja, jotka tiedät kykeneväsi maksamaan vasta projektin valmistumisen sekä palkan saannin yhteydessä.

   Tililuotto on joustava tapa vastaanottaa lainaa ja mahdollistaa tällaisissa tilanteissa kulujen maksamisen. Kuten kaikissa muissakin lainoissa, sinun tulee aina harkita tarkkaan eri vaihtoehtoja lainaa hakiessa.

   Luotto kannattaakin kilpailuttaa, jotta sinun on mahdollista löytää itsellesi edullinen ja mahdollisimman koroton luotto.

   Sosiaalinen luotto

   Sosiaalinen luotto on kuntien tarjoama luotto, jonka tarkoituksena on auttaa kuntalaisia ehkäisemällä taloudellista syrjäytymistä sekä edistää asukkaiden itsenäistä suorittamista.

   Sosiaalisia luottoja ei täten pysty kilpailuttamaan eri pankkien ja luotonantajien välillä.

   Sosiaalista luottoa voidaan myöntää kunnassa vakituisesti asuvalle henkilölle, jolla ei vähävaraisuutensa johdosta ole mahdollisuutta saada kohtuuhintaista luottoa.

   Hakijalla tulee sosiaalista luottoa hakiessa olla realistinen maksukyky maksaa kunnan myöntämä laina takaisin. Arvioidessa maksukykyä kunnat ottava huomioon hakijan velat, tulot sekä menot ja muut taloudelliseen asemaan vaikuttavat tekijät.

   Pikaluotto

   Pikaluotto tarkoittaa nimensä mukaan lainaa, jonka saa nopeasti tilille. Tässä vakuudettomassa lainassa on kuitenkin tyypilisesti lyhyt maksuaika ja korkea korko, joten sen kanssa on syytä olla tarkkana.

   Tutustu pikaluottoon täältä.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Luottotiedot tarkistetaan aina ennen luoton myöntämistä

   Luottojen myöntäjää kiinnostaa aina se, että lainat tullaan maksamaan takaisin. Tämän vuoksi luottoyhtiöt tarkistavat aina hakijan luottotiedot.

   Luoton saaminen olla haastavaa, jos hakijalla on ollut ongelmia aikaisempien maksujen kanssa ja hän on saanut maksuhäiriömerkinnän. Maksuhäiriömerkintä ei onneksi ole ikuinen, ja sen keston lyhentämisestä on ollut käynnissä pitkään jo yhteiskunnallinen keskustelu.

   Jos maksaa erilaisia osamaksuja useampaan eri paikkaan, voi olla järkevää harkita lainojen ja osamaksujen yhdistämistä yhdistelylainalla. Raha-asioiden kontrollointi voi helpottua, kun tarvitsee lyhentää lainoja vain yhteen osoitteeseen.

   Luottotietojen tarkistaminen on luotonmyöntäjien vastuullisuuskysymys. On hyvä muistaa, että luottoa kannattaa hakea ja ottaa vain tilanteissa, joissa oma takaisinmaksukyky on taattu.

   Vertaile luottoja lainalaskurin avulla

   Mikä tavoitteena on etsiä itselleen mahdollisimman edullinen luotto, voi lainalaskuri monissa tapauksissa auttaa.

   Lainalaskurin avulla kykenet helposti arvioimaan luoton kustannuksia ja näin ollen toteuttamaan myös harkitumman hankintapäätöksen.

   Lainalaskurin toimintalogiikka perustuu siihen, että laskuriin syötetään luoton olennaisimpia avainmuuttujia. Tämän jälkeen lainalaskuri arvioi näiden muuttujien perusteella lainan olennaisimpia kustannuksia.

   Lainalaskurin avulla sinun on helposti mahdollista selvittää muun muassa luoton todellinen vuosikorko, kokonaiskustannukset sekä korkokustannusten osuus kokonaiskustannuksista.

   Mikäli harkinnassa on luotto, voi lainalaskurista olla merkittävääkin apua lainan kustannusten arvioimisessa. Paremmat ennakkotiedot omasta taloudellista tilanteesta sekä lainan kustannuksista auttavat lähes aina myös toteuttamaan paremmin harkittuja hankintapäätöksiä.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Luottoa nopeasti ja helposti netissä

   Etsitkö luottoa nopeasti? Etsitkö luottoa netistä?

   Luottotyyppi nimeltä pikaluotto saattaa olla tällöin vastaus tilanteeseesi. Se on luottotyyppi, joka sisältää omat hyvät ja huonot puolensa.

   Helppo haettavuus ja nopeus on ehdottomasti sen parhaimpia puolia. Parhaimmillaan vakuudeton pikaluotto on todella yksinkertainen ja nopea hakea. Hae pikaluottoa, kun tarvitset lainaa nopeasti.

   Pikaluoton etuna voidaan pitää, että hakijan on mahdollista saada pikaluotto heti tilille monissa tapauksissa. Vakuudettomuus ja lainapäätöksen automatisointi mahdollistaa sen, että lainan hakijan on mahdollista saada luottoa heti tilille.

   Pikaluoton miinus on, että pikaluotto on luottotyyppinä muihin verrattuna yleisesti ottaen suhteellisen kallista luottoa. Hyvä asia on kuitenkin, että luottojen korkotasoa säännöstellään jatkuvasti, eikä korot ole enää pikavippien kaltaisia. Pikaluoton korkokulut jäävät siis tiettyjen säädettyjen raja-arvojen sisälle.

   Hae luottoa tämän sivun yläreunasta tai tästä linkistä.

   Luotto – Usein kysyttyä

   Mitä tarkoittaa luotto?
   Luotto on luotontarjoajan ja lainanhakijan välinen suhde, jossa luotontarjoaja luovuttaa kuluttajalle sovitun vastineen kuluttajan maksaessa tästä vasta myöhemmin. Viivästetty takaisinmaksu voi tapahtua joko ositettuna tai vaihtoehtoisesti kertamaksulla.
   Miten luotto toimii?
   Luotto toimii niin, että hakuprosessin jälkeen lainantarjoaja myöntää kuluttajalle sovitun lainasumman joko suoraan tilille tai nostettavaksi kuluttajan haluamaan aikaan. Kuluttaja maksaa lainan takaisin sovitun takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti.
   Miten luotto maksetaan?
   Kuluttaja ja lainantarjoaja tekevät luottoa tehdessä sopimuksen lainan takaisinmaksusta. Useimpia luotoista voi kuitenkin lyhentää ennakkoon sovittua enemmän. Jos mahdollista, näin on usein viisasta tehdä kulujen minimoimiseksi.
   Mikä on sosiaalinen luotto?
   Sosiaalinen luotto on kuntien sosiaaliturvan muoto, jossa kuntalaiset voivat saada luottoa sosiaalisin perustein tavallista pankkikorkoa pienemmällä korolla.
   Mikä on jatkuva luotto?
   Jatkuva luotto on luotto, joka on ennalta sovittuun luottorajaan asti jatkuvasti kuluttajan käytössä. Luottoon sovitaan lainaehtoja sopiessa limiitti, johon asti kuluttaja voi tehdä nostoja luotolta.