Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa laskujen maksuun

   Kilpailuta ja hae lainaa laskujen maksuun netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa lainojen maksuun ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan lainojen maksuun. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainaa lainojen maksuun jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa lainojen maksuun luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa lainojen maksuun helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa lainoihin 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat lainojen maksuun helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa lainojen maksuun.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa lainoihin. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa lainojen maksuun erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina lainojen maksuun netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan lainojen maksuun pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina lainojen maksuun heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan lainojen maksuun, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


   Löydä edullisin laina laskujen maksua varten

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainavaihtoehdon. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Mistä saan lainaa laskujen maksuun?

   Laskujen maksaminen lainalla ei ole ensisijainen vaihtoehto. Joskus elämäntilanne saattaa kuitenkin muuttua äkillisesti, joten sille voi olla tarvetta. Summarumin kautta saat parhaat lainatarjoukset helposti ja nopeasti.

   Apua tarvitaan, jos työssä välttämätön auto tai kodin lämmitysjärjestelmä hajoaa.

   Kun säästöt ja käteiset hupenevat äkillisiin menoihin, pitäisi keksiä keino, miten puhelin-, sähkö- ja vesilaskun saa maksettua. Maksuhäiriömerkintöjä ei kukaan himoitse, siksi yksi keino ratkaista ongelma on hakea lainaa laskujen maksamiseen.

   Tee lainahakemus ja kilpailuta lainat luottojen vertailusivuston avulla. Se on ilmaista.

   Elämä yllättää. Oletko joutunut tilanteeseen, jossa sinulla on säännölliset tulot ja puhdas luottotietorekisteri, mutta rahaa ei ole tilillä maksamattomiin laskuihin? Oletko harkinnut ottaa lainaa laskuihin? Onko laskujen yhdistely mahdollista? Näitä kysymyksiä pohdittaessa kannattaa pohtia myös lainojen uudelleenjärjestelyä.

   Ennen kuin päädyt hakemaan lainaa laskujen maksuun, tutki ja vertaile erilaisia lainoja ja luotonantajia lainojen vertailusivustolla. Palvelu on ilmainen. Kuluja syntyy vasta, kun sinulle myönnetään laina, ja takaisinmaksu alkaa.

   Muista, että aina kannattaa myös neuvotella laskun lähettäjän kanssa. Usein voit saada lisää maksuaikaa. Myös laskujen yhdistäminen on hyvä vaihtoehto.

   Neuvottele, voit saada lisää maksuaikaa laskulle

   Jos sinulla on esimerkiksi sähkölaskun, puhelinlaskun ja vesilaskun maksamisen kanssa vaikeuksia, käänny ihmeessä palveluntarjoajan puoleen. Yleensä asiakaspalvelun kautta löytyy ymmärrystä ja sovitteluhalua.

   Jos olet esimerkiksi saanut sähköyhtiöltä suuren tasauslaskun, niin voit neuvotella sen maksamisesta useammassa erässä ja pidemmällä maksuajalla. Kokeile, et menetä mitään.

   Puhelinoperaattorin asiakaspalvelun avulla onnistuu yleensä laskujen yhdistäminen eli erääntyneen matkapuhelin- ja Internet-liittymän laskujen yhdistäminen seuraavan kuukauden laskuun. Näin menetellen vältät liittymän sulkemisen, laskujen siirtämisen perintään ja ulosoton.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Laskut pitää maksaa, älä pilaa luottotietojasi

   Jos et onnistu saamaan lisäaikaa erääntyneiden laskujen maksuun neuvottelemalla, niin harkitse myös lainaa laskujen maksamiseen. Maksuhäiriömerkintöjä kannattaa välttää viimeiseen asti, sillä ne ovat pääsääntöisesti esteenä lainansaannille.

   Jos et pysty maksamaan laskua eräpäivänä, tulee siitä aina ensin maksuhuomautus. Muutaman maksuhuomautuksen jälkeen velkoja saattaa siirtää saatavansa perintätoimiston hoidettavaksi. Kulusi vain lisääntyvät, sillä perintätoimistot lisäävät laskun alkuperäissummaan korkoja, huomautusmaksuja ja kuluja joka kerta, kun kirjoittavat uuden laskun tai maksumuistutuksen.

   Jos et edelleenkään selviydy laskun maksamisesta, on edessä sen siirtäminen ulosottoon. Jos maksuhäiriöitä tulee useita, se näkyy myös luottotietorekisterissä. Siksi laskut kannattaa yrittää maksaa tavalla tai toisella ennen ikäviä jälkiseurauksia.

   Oletko ehkä myynyt kiinteistön tai sijoitushuoneiston viime vuonna ja saanut verotuspäätöksen luovutusvoitosta ja luovutusvoittoverosta? Jos olet jo käyttänyt kauppasumman uuden asunnon hankintaan, saattaa veroseuraamuksista selviytyminen sotkea pahasti normaalia elämistä.

   Tiesitkö, että omavero-sivulla voit hakea maksujärjestelyä, jonka ansiosta erääntyneitä verorästejä ei viedä ulosottoon. Voit saada maksuaikaa jopa kaksi vuotta, kun vahvistettu vero voidaan maksaa jopa 24 kuukaudessa tasaerissä.

   Mikäli maksujärjestelyt eivät onnistu, niin verojen ja laskujen maksaminen lainalla on aina järkevämpää kuin hoitaa niitä ulosoton kautta. Ja taatusti halvempaa! Voit testata luottojen vertailusivustolla mahdollisuutesi saada lainaa laskujen maksuun. Täytä laina-anomus ja vertaile. Sen jälkeen voit valita parhaan lainan, jos sitä todella tarvitset.

   Vältä pikavippikierre

   Jos olet miettinyt, kannattaako käyttää pikavippejä eli nopeasti saatavaa lainaa laskujen maksuun, harkitse vielä uudelleen. Lyhytaikainen ja korkeakorkoinen laina ei ratkaise rahoitusongelmiasi pysyvästi, vaan vain siirtää ja pahentaa tilannetta kasvavien kulujen ja kuukausimaksujen takia.

   Useista pienistä lainoista kertyvien laskujen yhdistely suuremman ja pitemmällä maksuajalla myönnetyn lainan avulla on järkevämpää. Siten saat kiinteät kuukausimaksut alenemaan. Kilpailuta ja vertaile luottojen vertailusivustolla eri lainatyyppejä ja niiden ehtoja. Palvelu on vertailuvaiheessa ilmaista. Sen tavoitteena on saattaa lainan tarvitsijat ja rahoitusyhtiöt sekä muut lainanantajat yhteen.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Voitko vähentää kiinteitä kulujasi ja kuukausittaisia maksuja?

   Ennen kuin haet lainaa laskujen maksuun, laske tarkkaan nykyiset kuukausitulosi ja kiinteät ja satunnaiset menosi. Saatat yllättyä, miten paljon kulutat viihde-elektroniikan käyttöön, pikaruokaravintolassa syömiseen, nautintoaineisiin ja matkusteluun. Monesta asiasta voi luopua kokonaan, osaa menoista karsia ja siten säästää huomattavia summia.

   Voit itse vaikuttaa elintavoillasi ja kulutustottumuksillasi myös kotitaloutesi energiankulutukseen. Jos pystyt vähentämään kiinteitä kuluja, sinulle voi jatkossa jäädä joka kuukausi enemmän säästöjä ja siten pelivaraa laskujen maksuun.

   Mitä riskejä on, jos käytän lainaa laskujen maksuun?

   Päätös käyttää lainaa laskuihin ei ole riskitöntä. Lainalla on hintansa, oli sitten lyhyt- tai pitkäaikainen luotto. Korkojen ohella kuukausierään sisältyy erinäisiä maksuja ja palkkioita.

   Jos käytät pankkikorttisi luottorajaa hyväksi laskujen maksuun siten, että nostat kortilla luottopuolelta käteistä ja siirrät rahat sitten käyttötilillesi laskujen maksamista varten, saatat joutua loputtomaan kierteeseen. Korttiluotot menevät maksuun usein jo seuraavassa kuussa, eikä niiden maksaminen osissa ole ollenkaan halpaa.

   Edessä on siis varsin pian tarve saada rahaa luottokorttilaskun maksamiseen. Pikavippikierteestä jo varoittelimme. Ei ole järkevää ottaa uutta pientä lainaa laskuihin, jotka koostuvat kuoletuksista, koroista ja kuluista pikavippien hoitamiseksi.

   Kierre voi olla loputon ja johtaa lopulta maksuhäiriömerkintään. Viisaampaa on laskujen yhdistäminen suuremmalla lainalla, jonka kuukausierät ovat pitkän maksuajan ansiosta pienempiä kuin useiden pikkulainojen kulut yhtensä.

   Oletko kelvollinen saamaan lainaa laskujen maksuun?

   Jos haluat hakea lainaa laskuihin, sinun täytyy olla vähintään 18-20-vuotias, mutta kuitenkin enintään 68-vuotias.
   Yleensä vertailusivustojen kautta lainaa hakevan pitää olla Suomen kansalainen tai asunut vähintään kaksi vuotta Suomessa.

   Kun alat täyttää laina-anomusta vertailusivustolla, joudut kirjautumaan palveluun. Kirjautumisessa käytetään suomalaisia verkkopankkitunnuksia, joiden avulla henkilöllisyytesi voidaan todentaa.

   Samanlainen todentaminen on käytössä pankkien ohella myös verottajan, poliisin ja muiden viranomaisten sivulla. Jos sinulla ei vielä ole suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksia, niin ryhdy toimenpiteisiin niiden hankkimiseksi.

   Laina-anomuksen täyttämällä ja lähettämällä suostut myös siihen, että tulojasi ja menojasi tutkitaan. Sinulla pitää olla säännölliset kuukausitulot. Niitä voivat olla mm. palkka ansiotyöstä, myönnetty eläke ja jopa korkea ja pitkäaikainen työttömyyskorvaus.

   Joudut esittämään todistuksia ja tiliotteita, joiden perusteella tulolähteesi on todennettavissa. Samoin tutkitaan maksukäyttäytymistäsi. Varmista itse ennen laina-anomuksen lähettämistä, että tulosi ovat suuremmat kuin säännölliset menosi. Sinun pitää osoittaa, että maksukykysi on riittävä anottavan lainan hoitamiseen.

   Kun haluat hakea lainaa laskujen maksuun, joudut ilmoittamaan lomakkeella myös toimivan matkapuhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Kun olet lähettänyt laina-anomuksen verkossa, alat saada suoraan omaan sähköpostiosoitteeseesi lainatarjouksia jopa kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

   Tarjoukset ovat personoituja, juuri sinun esittämiisi lainasummiin ja maksuaikoihin perustuvia. Sen jälkeen, kun olet vertaillut tarjouksia, voit jatkaa neuvotteluja suoraan lainantarjoajan kanssa.

   Varmista palveluntarjoajan luotettavuus

   Luottojen vertailusivustot johdattavat yhteen lainanhakijat ja luottoja tarjoavat pankit, rahoitusalan yhtiöt ja yksityiset sijoittajat. Kun kaikki osapuolet ovat suomalaisia ja niiden yhteystiedot ja taustat voidaan selvittää, on toiminta turvallista, nopeaa ja luotettavaa.

   Monilla rahoittajilla on vastaavaa toimintaa ja toimipisteitä myös ulkomailla. Se antaa lisää kokemusta ja vakavaraisuutta näille yrityksille ja kilpailukykyisiä rahoitusmahdollisuuksia myös suomalaisille asiakkaille.

   Älä koskaan anna pankki- ja henkilötietojasi kyselylomakkeilla sivustolla, jonka luotettavuutta et voi varmistaa. Monet ulkomaalaiset ovat rakennelleet huijaussivustoja, jotka jäljittelevät esimerkiksi suomalaisten pankkien ja muiden yritysten virallisia sivuja.

   Olet saattanut saada rahoitustarjouksia epäilyttävistä lähteistä myös sähköpostiisi tai tekstiviestillä puhelimeesi. Saat taatusti jatkuvasti myös soittoja ulkomailta tai tuntemattomista numeroista. Lopeta tällaiset puhelut, äläkä avaa teksti- tai sähköpostiviestien linkkejä, sillä ne johtavat mitä todennäköisemmin huijaussivustoille.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Millaisia lainaa laskuihin on tarjolla?

   Edellä jo totesimme, että pikavipit ja korttiluotot eivät ole kestävä keino ottaa lainaa laskujen maksuun. Samaa voi sanoa vippaamisesta kaverilta.

   Kun lueskelet tuotteiden esittelyjä luottojen vertailupalveluja tarjoavien yritysten verkkosivuilla, saat kokonaiskuvan siitä, mikä on juuri sinulla paras lainatyyppi laskujen maksuun. Tarkat tiedot kuukausimaksuista, koroista ja kuluista eri rahoittajien lainatyypeissä saat kuitenkin vasta sen jälkeen, kun olet täyttänyt kaikki vaadittavat tietosi lainahakemukseen ja lähettänyt sen.

   Miksei oma pankkisi auta tässä tilanteessa?

   Olet ehkä joutunut jonottamaan viikkoja tai jopa kuukauden ennen kuin olet päässyt oman pankkisi palveluneuvojan luokse kertomaan huolistasi ja neuvottelemaan rahoitustarpeistasi. Onhan pankillasikin verkkosivuilla vaihtoehtoja hakea lainaa laskujen maksuun, mutta luottopäätös saattaa vaatia hakemuksesi käsittelyä pankin luottotoimikunnassa ja sen jälkeen vielä päätöksen puntarointia ja odottelua.

   Monet valtakunnalliset pankit ovat vähentäneet palvelukonttoreitaan. Tilanne voi olla jopa niin huono, että oman tilinpitäjäpankkisi lähin konttori on satojen kilometrien päässä toisella paikkakunnalla. No, eipähän kerry sinun kengistäsi soraa pankkisalin lattialle, kun pankit tuntuvat sitä vieroksuvan.

   Paikallispankeissa palvelujen saaminen henkilökohtaisesti voi olla nopeampaa, mutta onko päätöksenteko? Jos ja kun asioiminen ei tuota tulosta omassa tilinpitäjäpankissa, niin miksi et käyttäisi verkosta löytyviä mahdollisuuksia hakea lainaa laskujen maksuun?

   Vakuudellinen vai vakuudeton laina?

   Luottojen vertailusivustojen kautta voi anoa joko vakuudellista tai vakuudetonta lainaa laskujen maksuun. Vakuudettomissa lainoissa korko on yleensä korkeampi. Vakuudellisen lainan pantiksi olet valmis antamaan kiinnitykset kiinteään omaisuuteesi, asunto-osakkeita tai hankkimaan henkilötakauksen.

   Älä tyydy yhteen vaihtoehtoon. Pankkien ja rahoituslaitosten ohella luottojen vertailusivustojen kautta on mahdollista anoa myös vertaislainaa, jossa lainaraha tulee yksityishenkilöiltä. Tässäkään tapauksessa ei pysty suoraan kertomaan edullisinta vaihtoehtoa ilman rahoittajien kilpailuttamista ja lainatarjousten vertailua.

   Joustoluotto tarkoittaa lainaa, jolle annetaan myönnettäessä maksimilainasumma ja maksuaika. Sinun ei kuitenkaan ole pakko nostaa koko lainasummaa omalle tilillesi yhdellä kertaa. Kun saat pikaisia toimenpiteitä vaativat laskut maksettua, voit lyhentää joustoluottoa sopimuksen mukaisin kuukausierin.

   Jos sen jälkeen tarvitset uudelleen lainaa laskujen maksuun, siirrät taas sinulle myönnettyä joustoluottoa uudelleen tilillesi vaikka maksimimäärään asti. Myös joustoluotot kannattaa ja pitää kilpailuttaa luottojen vertailusivustolla.

   Pikalainan voit saada tilillesi luoton myöntämisen jälkeen kaikkein nopeimmin, miltei samalla lailla kuin pikavipin. Pikaluoton hinta on usein korkeampi kuin perinteisemmän, mutta sekin selviää kilpailuttamalla ja vertailemalla.

   Laskujen maksaminen lainalla tulee sitä kalliimmaksi, mitä suurempi on myönnetyn lainan korkojen ja kulujen osuus. Nyrkkisääntö on, että mitä suurempi lainasumma ja pitempi maksuaika, sitä korkeampi korkotaso.

   Vaikka pikavippien korkotaso on nykyään säännelty eli pikavipeillä on korkokatto, ovat pikavippien kustannukset ja todellinen vuosikorko yleensä korkeampia kuin muilla lainatyypillä. Pikavipit ovat aina vakuudettomia.

   Lainan hintaan vaikuttaa lainatyypin ohella myös lainanhoitokykysi. Siksi sinun kannattaa huolellisesti minimoida kiinteät menosi ennen kuin haet lainaa laskujen maksuun. Minimoimalla hakemasi lainasumman riittäväksi mutta mahdollisimman pieneksi ja maksuajan pituuden järkeväksi, saattavat korot ja kulut olla huomattavastikin edullisemmat kuin suurta lainasummaa ja pitkää maksuaikaa hakiessasi.

   Löydä edullinen laina laskujen maksuun netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan laskujen maksuun pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Vertaile ennen kuin nostat lainaa laskujen maksuun

   Miten toimit, jos olet ottanut lainaa laskujen maksamiseen ja haluat jostain syystä maksaa lainan pois nopeammin kuin luottopäätöksessä on oletettu? Tähän tilanteeseen kannattaa varautua jo ennakolta tarjouspyyntövaiheessa.

   Jos lainatarjouksessa ei ole kerrottu nopeammasta takaisinmaksumahdollisuudesta, soita tai kirjoita sähköpostiviesti tarjouksen lähettäneeseen rahoitusyhtiöön. Selvitä joka tapauksessa, onko maksuajan lyhentäminen käytännössä mahdollista ja jos on, kuinka kalliiksi se tulee.Muutamat rahoittajat hinnoittelevat lainan ennenaikaisen maksamisen edulliseksi, toisilla taas voi toimenpiteestä koitua maksettavaksesi suurempi korvaus.

   Yhteenvetona voidaan todeta, että lainaa laskujen maksuun on saatavissa monesta lähteestä, jos maksukykysi ja luottotietosi ovat kunnossa. Tutki, kilpailuta ja vertaile, niin saat asiasi kuntoon.

   Lainaa lainojen maksuun – Usein kysytyt kysymykset

   Mistä lainaa lainojen maksuun?
   Voit hakea lainaa lainojen maksuun useasta eri rahoitusta tarjoavasta yrityksestä tai pankista. Edullisimman vaihtoehdon voit löytää kuitenkin kilpailuttamalla nämä eri lainantarjoajat keskenään.
   Voiko lainan lainojen maksuun kilpailuttaa?
   Voi kilpailuttaa. Hakemalla yhdistelylainaa, voit yhdistää useita eri lainoja yhdeksi lainaksi. Tämä on hyvin kannattava vaihtoehto, ja voi tuoda myös mielenrauhaa useiden eri lainojen hoitamisen sijaan. Samalla voit suunnitella maksuaikataulua hieman uusiksi, jos kuukausimaksut ovat juuri tällä hetkellä liian suuret omaan talouteesi.
   Missä lainan lainojen maksuun kannattaa kilpailuttaa?
   Yksi hyvä vaihtoehto tähän on Summarum. Yhdistämällä lainat voit maksaa jatkossa huolettomammin vain yhtä lainaa säännöllisesti pois. Samalla useisiin lainoihin liittyvät piilokulut jäävät pois.