Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa laskujen maksuun

Kilpailuta ja hae lainaa laskujen maksuun netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Hae lainaa lainojen maksuun ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan lainojen maksuun. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainaa laskujen maksuun jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa laskujen maksuun luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa laskujen maksamiseen helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen laskujen maksamista varten on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa laskuihin 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuutta ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat laskuihin helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa laskujen maksuun.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa laskuihin. Ensimmäiset alustavat tarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina laskuihin.

Vinkki

Kilpailuta lainat laskuihin netissä aikaa ja rahaa säästääksesi.

Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa laskujen maksuun erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina lainojen maksuun netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan lainojen maksuun pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität huomiota

 • lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina laskujen maksuun heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan laskujen maksamiseen, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous. Kun se on hyväksytty, laina laskuihin maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisin laina laskujen maksua varten

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainavaihtoehdon. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Mistä rahaa laskuihin?

Kun pohdit mistä rahaa laskuihin olisi mahdollista saada, käänny puoleemme. Laskujen maksaminen lainalla ei tietenkään ole ensisijainen vaihtoehto. Joskus elämäntilanne saattaa kuitenkin muuttua äkillisesti, joten laina laskuihin voikin tulla ajankohtaiseksi. Summarumin kautta saat parhaat lainatarjoukset helposti ja nopeasti.

Kun säästöt ja käteiset hupenevat äkillisiin menoihin, pitäisi keksiä keino, miten puhelin-, sähkö- ja vesilaskun saa maksettua. Maksuhäiriömerkintöjä ei kukaan meistä varmastikaan halua. Siksi yksi ongelma saada erääntymässä olevat laskut nopeasti kuitattua, on tosiaan laina laskujen maksamiseen.

Ennen kuin päädyt hakemaan lainaa laskujen maksuun, tutki ja vertaile erilaisia lainoja ja luotonantajia kilpailutuksemme kautta. Palvelu on sinulle ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Kuluja syntyy vasta, kun sinulle myönnetään laina laskuihin, ja takaisinmaksu alkaa.

Kuka voi saada lainaa lainojen maksua varten?

 • Iältään vähintään 18-vuotiaat
 • Hakijat, joilla on säännölliset tulot
 • Hakijat, joiden vakituinen osoite sijaitsee Suomessa.
 • Hakijat, joiden maksuhistoriassa ei ole merkintöjä.

Käytä  hakemuksen täyttämiseen aikaa ja ole huolellinen, jotta vastaat varmasti kaikkiin olennaisiin kysymyksiin.

Laina laskuihin haetaan näin

Kun tarvitset lainaa laskujen maksamiseen, anna meidän hoitaa pankkien ja rahoitusyhtiöiden kilpailutus puolestasi. Toimi seuraavasti:

 1. Täytä hakemus sivustollamme, muista täyttää kaikki kohdat!
 2. Lähetä hakemuksesi meille.
 3. Välitämme sen välittömästi kaikille yhteistyökumppaneillemme.
 4. Ensimmäiset tarjoukset voivat saapua sähköpostiisi jopa minuuteissa.
 5. Odota, että kaikki tarjoukset ovat saapuneet, vertaile niitä ja valitse paras vaihtoehto.

Hakemuksen lähettäminen ja tarjousten saaminen ei velvoita sinua mihinkään ja on sinulle täysin maksutonta. Kokeile ja katso, löytyykö apua laskujen maksuun!

Neuvottelemalla lisää maksuaikaa laskulle

Jos sinulla on esimerkiksi sähkölaskun, puhelinlaskun ja vesilaskun maksamisen kanssa vaikeuksia, käänny ihmeessä palveluntarjoajan puoleen. Yleensä asiakaspalvelun kautta löytyy ymmärrystä ja sovitteluhalua.

Jos olet esimerkiksi saanut sähköyhtiöltä suuren tasauslaskun, voit neuvotella sen maksamisesta useammassa erässä ja pidemmällä maksuajalla. Kokeile, et menetä siinä mitään.

Puhelinoperaattorin asiakaspalvelun avulla onnistuu yleensä laskujen yhdistäminen eli erääntyneen matkapuhelin- ja Internet-liittymän laskujen yhdistäminen seuraavan kuukauden laskuun. Näin menetellen vältät liittymän sulkemisen, laskujen siirtämisen perintään ja ulosoton.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Laskut pitää maksaa, älä pilaa luottotietojasi

Jos et onnistu saamaan lisäaikaa erääntyneiden laskujen maksuun neuvottelemalla, harkitse myös lainaa laskujen maksamiseen. Maksuhäiriömerkintöjä kannattaa välttää viimeiseen asti, sillä ne ovat pääsääntöisesti esteenä lainansaannille jatkossa pitkään.

Jos et pysty maksamaan laskua eräpäivänä, tulee siitä aina ensin maksuhuomautus. Muutaman maksuhuomautuksen jälkeen velkoja saattaa siirtää saatavansa perintätoimiston hoidettavaksi. Kulusi vain lisääntyvät, sillä perintätoimistot lisäävät laskun alkuperäissummaan korkoja, huomautusmaksuja ja kuluja aina, kun kirjoittavat uuden laskun tai maksumuistutuksen.

Jos et edelleenkään selviydy laskun maksamisesta, on edessä sen siirtäminen ulosottoon. Jos maksuhäiriöitä tulee useita, se näkyy myös luottotietorekisterissä. Siksi laskut kannattaa yrittää maksaa tavalla tai toisella ennen ikäviä jälkiseurauksia.

Oletko ehkä myynyt kiinteistön tai sijoitushuoneiston viime vuonna ja saanut verotuspäätöksen luovutusvoitosta ja luovutusvoittoverosta? Jos olet jo käyttänyt kauppasumman uuden asunnon hankintaan, saattaa veroseuraamuksista selviytyminen sotkea pahasti normaalia elämistä.

Tiesitkö, että Omavero-sivulla voit hakea maksujärjestelyä, jonka ansiosta erääntyneitä verorästejä ei viedä ulosottoon. Voit saada maksuaikaa jopa kaksi vuotta, kun vahvistettu vero voidaan maksaa jopa 24 kuukaudessa tasaerissä.

Mikäli maksujärjestelyt eivät onnistu, on verojen ja laskujen maksaminen lainalla aina järkevämpää kuin hoitaa niitä ulosoton kautta. Ja taatusti monin verroin halvempaa! Voit testata sivustollamme mahdollisuutesi saada lainaa laskujen maksuun. Täytä vain helppo laina-anomus ja vertaile. Sen jälkeen voit valita parhaan lainan, jos sitä todella tarvitset.

Vältä pikavippikierre

Jos olet miettinyt, kannattaako käyttää pikavippejä eli nopeasti saatavaa lainaa laskujen maksuun, harkitse vielä uudelleen. Lyhytaikainen ja korkeakorkoinen laina ei ratkaise rahoitusongelmiasi pysyvästi, vaan vain siirtää ja pahentaa tilannetta kasvavien kulujen ja kuukausimaksujen takia.

Useista pienistä lainoista kertyvien laskujen yhdistely suuremman ja pitemmällä maksuajalla myönnetyn lainan avulla on järkevämpää. Siten saat kiinteät kuukausimaksut alenemaan.

Voitko vähentää kiinteitä kulujasi ja kuukausittaisia maksuja?

Ennen kuin haet lainaa laskujen maksuun, laske tarkkaan nykyiset kuukausitulosi ja kiinteät ja satunnaiset menosi. Saatat yllättyä siinä miten paljon kulutat viihde-elektroniikan käyttöön, pikaruokaravintolassa syömiseen, nautintoaineisiin ja matkusteluun. Monesta asiasta voi luopua kokonaan, osaa menoista karsia ja siten säästää huomattavia summia.

Voit itse vaikuttaa elintavoillasi ja kulutustottumuksillasi myös kotitaloutesi energiankulutukseen. Jos pystyt vähentämään kiinteitä kuluja, sinulle voi jatkossa jäädä joka kuukausi enemmän säästöjä ja siten pelivaraa laskujen maksuun.

Mitä riskejä on, jos käytän lainaa laskujen maksuun?

Päätös käyttää lainaa laskuihin ei ole riskitöntä. Lainalla on hintansa, oli kysymyksessä sitten lyhyt- tai pitkäaikainen luotto. Korkojen ohella kuukausierään sisältyy erinäisiä maksuja ja palkkioita.

Jos käytät pankkikorttisi luottorajaa hyväksi laskujen maksuun siten, että nostat kortilla luottopuolelta käteistä ja siirrät rahat sitten käyttötilillesi laskujen maksamista varten, saatat joutua loputtomaan kierteeseen. Korttiluotot menevät maksuun usein jo seuraavassa kuussa, eikä niiden maksaminen osissa ole ollenkaan halpaa.

Edessä on siis varsin pian tarve saada rahaa luottokorttilaskun maksamiseen. Pikavippikierteestä jo varoittelimme: Ei ole järkevää ottaa uutta pientä lainaa laskuihin, jotka koostuvat kuoletuksista, koroista ja kuluista pikavippien hoitamiseksi.

Kierre voi olla loputon ja johtaa lopulta maksuhäiriömerkintään. Viisaampaa on laskujen yhdistäminen suuremmalla lainalla, jonka kuukausierät ovat pitkän maksuajan ansiosta pienempiä kuin useiden pikkulainojen kulut yhtensä.

Oletko kelvollinen saamaan lainaa laskujen maksuun?

Jos haluat hakea lainaa laskuihin, sinun täytyy olla vähintään 18-20-vuotias, mutta kuitenkin enintään 68-vuotias. Yleensä kauttamme lainaa hakevan tulee olla Suomen kansalainen tai asunut vähintään kaksi vuotta Suomessa.

Kun alat täyttää laina-anomusta vertailusivustolla, joudut kirjautumaan palveluun. Kirjautumisessa käytetään suomalaisia verkkopankkitunnuksia, joiden avulla henkilöllisyytesi voidaan todentaa.

Samanlainen todentaminen on käytössä pankkien ohella myös verottajan, poliisin ja muiden viranomaisten sivulla. Jos sinulla ei vielä ole suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksia, ryhdy toimenpiteisiin niiden hankkimiseksi.

Laina-anomuksen täyttämällä ja lähettämällä suostut myös siihen, että tulojasi ja menojasi tutkitaan. Sinulla pitää olla säännölliset kuukausitulot. Niitä voivat olla mm. palkka ansiotyöstä, myönnetty eläke ja jopa korkea ja pitkäaikainen työttömyyskorvaus.

Joudut esittämään todistuksia ja tiliotteita, joiden perusteella tulolähteesi on todennettavissa. Samoin tutkitaan maksukäyttäytymistäsi. Varmista itse ennen laina-anomuksen lähettämistä, että tulosi ovat suuremmat kuin säännölliset menosi. Sinun pitää osoittaa, että maksukykysi on riittävä anottavan lainan hoitamiseen.

Kun haluat hakea lainaa laskujen maksuun, joudut ilmoittamaan lomakkeella myös toimivan matkapuhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Kun olet lähettänyt laina-anomuksen verkossa, alat saada suoraan omaan sähköpostiosoitteeseesi lainatarjouksia jopa kymmeniltä pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.

Tarjoukset ovat personoituja, juuri sinun esittämiin lainasummiin ja maksuaikoihin perustuvia. Sen jälkeen, kun olet vertaillut tarjouksia, voit jatkaa neuvotteluja suoraan lainantarjoajan kanssa.

Varmista palveluntarjoajan luotettavuus

Summarum johdattaa yhteen lainoja hakevat ja luottoja tarjoavat pankit, rahoitusalan yhtiöt sekä yksityiset sijoittajat. Kun kaikki osapuolet ovat suomalaisia ja näiden yhteystiedot ja taustat voidaan selvittää, on toiminta turvallista, nopeaa ja luotettavaa.

Monilla rahoittajilla on vastaavaa toimintaa ja toimipisteitä myös ulkomailla. Se antaa lisää kokemusta ja vakavaraisuutta näille yrityksille ja kilpailukykyisiä rahoitusmahdollisuuksia myös suomalaisille asiakkaille.

Älä koskaan anna pankki- ja henkilötietojasi kyselylomakkeilla sivustolla, jonka luotettavuutta et voi varmistaa. Monet ulkomaalaiset ovat rakennelleet huijaussivustoja, jotka jäljittelevät esimerkiksi suomalaisten pankkien ja muiden yritysten virallisia sivuja.

Huom!

Olet saattanut saada rahoitustarjouksia epäilyttävistä lähteistä myös sähköpostiisi tai tekstiviestillä puhelimeesi. Saat taatusti jatkuvasti myös soittoja ulkomailta tai tuntemattomista numeroista.

Lopeta tällaiset puhelut, äläkä avaa teksti- tai sähköpostiviestien linkkejä, sillä ne johtavat mitä todennäköisemmin huijaussivustoille.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Millaista lainaa laskuihin on tarjolla?

Edellä jo totesimme, että pikavipit ja korttiluotot eivät ole se kestävin mahdollinen keino ottaa lainaa laskujen maksuun. Samaa voi sanoa vippaamisesta kaverilta.

Kun lueskelet tuotteiden esittelyjä luottojen vertailupalveluja tarjoavien yritysten verkkosivuilla, saat kokonaiskuvan siitä, mikä on juuri sinulla paras lainatyyppi laskujen maksuun.

Tarkat tiedot kuukausimaksuista, koroista ja kuluista eri rahoittajien lainatyypeissä saat kuitenkin vasta sen jälkeen, kun olet täyttänyt kaikki vaadittavat tietosi lainahakemukseen ja lähettänyt sen.

Esimerkkejä Summarumin kautta saatavista vaihtoehdoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä kauttamme saaduista lainoista laskujen maksamiseen sekä niiden kustannuksista.

Miksei oma pankkisi auta tässä tilanteessa?

Olet ehkä joutunut jonottamaan viikkoja tai jopa kuukauden ennen kuin olet päässyt oman pankkisi palveluneuvojan luokse kertomaan huolistasi ja neuvottelemaan rahoitustarpeistasi. Onhan pankillasikin verkkosivuilla vaihtoehtoja hakea lainaa laskujen maksuun, mutta luottopäätös saattaa vaatia hakemuksesi käsittelyä pankin luottotoimikunnassa ja sen jälkeen vielä päätöksen puntarointia ja odottelua.

Monet valtakunnalliset pankit ovat vähentäneet palvelukonttoreitaan. Tilanne voi olla jopa niin huono, että oman tilinpitäjäpankkisi lähin konttori on satojen kilometrien päässä toisella paikkakunnalla.

Paikallispankeissa palvelujen saaminen henkilökohtaisesti voi olla nopeampaa, mutta onko päätöksenteko? Jos ja kun asioiminen ei tuota tulosta omassa tilinpitäjäpankissa, niin miksi et käyttäisi verkosta löytyviä mahdollisuuksia hakea lainaa laskujen maksuun?

Vakuudellinen vai vakuudeton laina laskuihin?

Vakuudettomissa lainoissa korko on yleensä korkeampi. Vakuudellisen lainan pantiksi olet valmis antamaan kiinnitykset kiinteään omaisuuteesi, asunto-osakkeita tai hankkimaan henkilötakauksen.

Älä tyydy yhteen vaihtoehtoon. Pankkien ja rahoitusyhtiöiden ohella sinun voi olla mahdollista anoa myös vertaislainaa, jossa lainaraha tulee yksityishenkilöiltä. Tässäkään tapauksessa eitpysty suoraan kertomaan edullisinta vaihtoehtoa ilman rahoittajien kilpailuttamista ja lainatarjousten vertailua.

Joustoluotto tarkoittaa lainaa, jolle annetaan myönnettäessä maksimilainasumma ja maksuaika. Sinun ei kuitenkaan ole pakko nostaa koko lainasummaa omalle tilillesi yhdellä kertaa. Kun saat pikaisia toimenpiteitä vaativat laskut maksettua, voit lyhentää joustoluottoa sopimuksen mukaisin kuukausierin.

Jos sen jälkeen tarvitset uudelleen lainaa laskujen maksuun, siirrät taas sinulle myönnettyä joustoluottoa uudelleen tilillesi vaikka maksimimäärään asti. Myös joustoluotot kannattaa ja pitää kilpailuttaa, oli kyseessä millainen lainasumma tahansa.

Pikalainan voit saada tilillesi luoton myöntämisen jälkeen kaikkein nopeimmin, miltei samalla lailla kuin pikavipin. Pikaluoton hinta on usein korkeampi kuin perinteisemmän, mutta sekin selviää kilpailuttamalla ja vertailemalla.

Laskujen maksaminen lainalla tulee sitä kalliimmaksi, mitä suurempi on myönnetyn lainan korkojen ja kulujen osuus. Nyrkkisääntö on, että mitä suurempi lainasumma ja pitempi maksuaika, sitä korkeampi korkotaso.

Vaikka pikavippien korkotaso on nykyään säännelty eli pikavipeillä on korkokatto, ovat pikavippien kustannukset ja todellinen vuosikorko yleensä korkeampia kuin muilla lainatyypillä. Pikavipit ovat aina vakuudettomia.

Lainan hintaan vaikuttaa lainatyypin ohella myös lainanhoitokykysi. Siksi sinun kannattaa huolellisesti minimoida kiinteät menosi ennen kuin haet lainaa laskujen maksuun. Minimoimalla hakemasi lainasumman riittäväksi mutta mahdollisimman pieneksi ja maksuajan pituuden järkeväksi, saattavat korot ja kulut olla huomattavastikin edullisemmat kuin suurta lainasummaa ja pitkää maksuaikaa hakiessasi.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Hyödyt ja mahdolliset sudenkuopat

Edut Riskit
Laina laskujen maksuun voi ratkaista akuutin tilanteen. Jos et ole harkitseva lainasumman kanssa, saatat ottaa kerralla liikaa lainaa laskujen maksamista varten.
Lainaa laskujen maksamiseen saat haettua jo kymmeniltä rahoitusyhtiöiltä sekä pankeilta. Mikäli et hoida lainan takaisinmaksua moitteettomasti, johtaa se maksuhäiriömerkintään.
Kauttamme edullinen laina laskuihin löytyy nopeasti ja maksuttomasti.
Kilpailutuksemme ei sido sinua vielä mihinkään.

Vertaile ennen kuin nostat lainaa laskujen maksuun

Miten toimit, jos olet ottanut lainaa laskujen maksamiseen ja haluat jostain syystä maksaa lainan pois nopeammin kuin luottopäätöksessä on alun perin oletettu? Tähän tilanteeseen kannattaa varautua jo ennakolta tarjouspyyntövaiheessa.

Jos lainatarjouksessa ei ole kerrottu nopeammasta takaisinmaksumahdollisuudesta, soita tai kirjoita sähköpostiviesti tarjouksen lähettäneeseen rahoitusyhtiöön. Selvitä, onko maksuajan lyhentäminen käytännössä mahdollista ja jos on, kuinka kalliiksi se tulee.

Muutamat rahoittajat hinnoittelevat lainan ennenaikaisen maksamisen edulliseksi, toisilla taas voi toimenpiteestä koitua maksettavaksesi suurempi korvaus.

Yhteenvetona voidaan todeta, että lainaa laskujen maksuun on saatavissa monesta lähteestä, jos maksukykysi ja luottotietosi vain ovat kunnossa. Tutki, kilpailuta ja vertaile, niin saat asiasi kuntoon.

Lainaa lainojen maksuun – Usein kysytyt kysymykset

Mistä lainaa lainojen maksuun?
Voit hakea lainaa lainojen maksuun useasta eri rahoitusta tarjoavasta yrityksestä tai pankista. Edullisimman vaihtoehdon voit löytää kuitenkin kilpailuttamalla nämä eri lainantarjoajat keskenään.
Voiko lainan lainojen maksuun kilpailuttaa?
Voi kilpailuttaa. Hakemalla yhdistelylainaa, voit yhdistää useita eri lainoja yhdeksi lainaksi. Tämä on hyvin kannattava vaihtoehto, ja voi tuoda myös mielenrauhaa useiden eri lainojen hoitamisen sijaan. Samalla voit suunnitella maksuaikataulua hieman uusiksi, jos kuukausimaksut ovat juuri tällä hetkellä liian suuret omaan talouteesi.
Missä lainan lainojen maksuun kannattaa kilpailuttaa?
Yksi hyvä vaihtoehto tähän on Summarum. Yhdistämällä lainat voit maksaa jatkossa huolettomammin vain yhtä lainaa säännöllisesti pois. Samalla useisiin lainoihin liittyvät piilokulut jäävät pois.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja