Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Pieni pikavippi nopeasti tilille

   Kilpailuta ja hae pieni pikavippi nopeasti tilille netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae pieni pikavippi nopeasti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Vippiä 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan pienen pikavipin tilille. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Pieni pikavippi nopeasti tilille ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae pienen pikavippi nopeasti tilille luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea vippiä helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta vippiä 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile pienet pikavipit helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon onko meidän mahdollista löytää sinulle pieni pikavippi nopeasti.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa pientä pikavippiä nopeasti. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin pieni pikavippi.

   Kilpailuttamalla pienet pikavipit nopeasti netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan pientä pikavippiä erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen pieni pikavippi netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman pienen pikavipin nopeasti tilille, pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton pieni pikavippi nopeasti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen pienen pikavipin, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


   Löydä edullisin pieni pikavippi nopeasti tilille

   Summarumin kautta löytyy helposti edullisin pieni pikavippi nopeasti tilille. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Pieni pikavippi nopeasti tilille

   Meille kaikilla tulee elämässä tilanteita, jolloin rahantarve voi yllättää hyvinkin äkillisesti ja tililtä ei tietenkään siinä tilanteessa yleensä löydy läheskään riittävästi varoja. Harvalla on mahdollisuus myöskään suurelliseen säästötiliin – varsinkaan näin korona-aikana tai sen jälkeen, poikkeusolojen vietyä mahdollisesti jopa työt.

   Pikavippi on lainaa, joka vastaa kätevästi yllättävään ja äkilliseen rahantarpeeseen, sillä pikavipin ehdottomana valttina lainamarkkinoilla on sen ääretön nopeus ja vaivattomuus – pikavipin saa heti tilille.

   LUE MYÖS: Pieni laina heti tilille

   Mikä on pikavippi?

   Pikavipillä tarkoitetaan nykyään luottoa, joka on noin 50 – 3000 euron suuruinen laina. Se tunnetaan toisinaan myös nimillä vippi, pienlaina ja pikalaina riippuen siitä pankista tai rahoituslaitoksesta, josta pikavippiä haetaan.

   Lyhyt pikavippi on kaikista eri lainamuodoista ehdottomasti nopein ja helpoin saada. Takaisinmaksuaika pikavipeillä on usein erittäin lyhyt mihin tahansa muihin lainoihin verrattuna – yleensä vain muutaman kuukauden verran. Tämän kanssa kannattaakin olla lainavertailua tehdessä tarkkana.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Pikavipin takaisinmaksuaika

   Lyhyen takaisinmaksuaikansa takia pikavippi on usein myös kohtalaisen korkeakorkoinen, vaikka pahimmista ajoista on selvästi tultu alaspäin korkotason suhteen.

   Errityisesti vuosituhannen alussa pikavippien korot olivat jopa pahamaineisen korkeita, ja pikavipeistä varoiteltiin liiallisuuksiin asti. Hallitus lopulta asetti vuonna 2013 alle 2000€ lainoille 50% korkokaton rajoittaen näin taivaisiin kipuavia korkoja.

   Lainanantajien oli kuitenkin vielä helppo kiertää tämä rajoitus tarjoamalla vain hieman suurempia lainoja, joten vuonna 2019 voimaan astui uusi tiukempi 20% korkokatto, joka koskee aivan kaiken suuruisia lainoja. Nykypäivänä pikavippien korot ovat siis huomattavasti kohtuullisempia kuin aiemmin eikä niillä ole enää niin huonoa mainetta kuin ennen.

   Pikavippi ei siis ole automaattisesti kalliimpi sinulle kuin vaikkapa pankkilaina tai kulutusluotto. Esimerkiksi jos tarvitset rahaa nopeasti äkilliseen laskuun vain 200 euroa, eivät pankit luultavasti edes myönnä lainaa näin olemattoman pieniä summia. Siksi sinun pankin mukaan tulisi ottaa usean tuhannen euron laina, jonka korkoja ja lyhennyksiä maksaisit pois vuosia.

   Jos otat kuitenkin vain juuri tuon 200 euron suuruisen tarvitsemasi pikavipin, voit maksaa vipin pois jo vaikka seuraavana palkkapäivänä eikä sinun tarvitse murehtia kertyvistä koroista tätä pidempään.

   Entä mitä todellisuudessa tarkoittaa tuo usein laina-asioissa esillä oleva pikavippitermi – todellinen vuosikorko?

   Todelliseen vuosikorkoon lasketaan siis lainan koron lisäksi kaikki muut pikavippiin liittyvät kulut eli esimerkiksi kaikki kertyvät palvelukulut, tilinhoitomaksut ja muut vastaavat kulut.

   Pikavippien korkotaso

   Kuten yllä jo kirjoitettiin pikavipeistä yleensä tulee ensimmäisenä mieleen todella korkeat korot, jotka nostavat lainan hinnan pilviin. Onko tämä välttämättä kuitenkaan totta, kun puhutaan nykyajan pikavipeistä?

   Ennen, kun korkoja ja kuluja ei rajoitettu millään lakiasetuksilla, korkoja pystyttiin kiskomaan varsin hurjanlaisesti. Ajat ovat kuitenkin tuosta muuttuneet, mutta se kiinnostaa lainanottajia, kuinka paljon?

   Tiedossa on, että pienlainojen korot ovat melko korkeita. Erityisesti puhetta on ollut vippien hävyttömän korkeista todellisista vuosikoroista, joita on lakisäädöksilläkin hillitty. Ovatko ne oikeasti kuitenkaan niin korkeat kuin usein puhutaan?

   Lyhyesti sanottuna vastataan tähän; kyllä ja ei. Pikavippien vuosikorot tosiaan ovat korkeita verrattuna kaikkiin muihin lainamuotoihin, sillä ne ovat rahoitusyhtiöille kalliita myöntää.

   Tällaiset pienet pikalainat ovat kuitenkin niin lyhytaikaisia, että korot eivät ehdi kertyä suuriksi summiksi ja vaikuttaa kovin paljon, joten käytännössä pienet pikalainat voivat helposti tulla sinulle halvemmaksi kuin esimerkiksi kulutusluotot ja joustoluotot.

   Korkokatto ja pikavippi

   Vuonna 2019 asetetun korkokaton jälkeen pikavippien korot ovat tulleet yhä alemmas, sillä lain mukaan nykyään kaiken kokoisten lainojen nimelliskorot eivät saa missään tapauksessa nousta yli 20%, jonka lisäksi lainojen vuosikulut koron päälle lisättynä eivät saa ylittää 150€ vuodessa.

   Aina ei kannata siis säikähtää korkoprosenttia. Jos laina on tarpeeksi lyhytaikainen, ja pystyt sen varmasti maksamaan sovitussa ajassa nopeasti takaisin, voivat nämä lyhyet vipit tulla lopulta paljon halvemmaksi kuin vastaavan suuruiset tai suuremmat kulutusluotot ja joustoluotot.

   Erityisesti todellinen vuosikorko voi useissa tapauksissa näyttää hurjan korkealta, mutta pikavippien lyhyen laina-ajan takia lopulta maksettava euromäärä ei ole kokonaisuudessaan niin korkea kuin voisi luulla kuten esimerkiksi vippivertailusta käy ilmi.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Pieni pikavippi heti

   Pikavipit ovat vakuudetonta lainaa eli niiden saamiseen ei koskaan tarvitse takaajia tai vakuuksia. Juuri tämä tekee pikavippien tai nykyisten pikalainojen hakemisesta erittäin nopeaa; ainakin jos vertaa pankkien varsin pitkällisiin lainanhakuprosesseihin, erilaisten asiakirjojen toimituksiin ja pahimmassa tapauksessa jopa moniin henkilökohtaisiin pankkivirkailijoiden tapaamisiin ennen hyväksyttyä lainapäätöstä.

   Pikalaina haetaan tavallisesti suoraan netissä tai jopa puhelimella, ja lainatarjouksen saa yleensä välittömästi. Hyväksytyn lainatarjouksen jälkeen maksetaan pieni pikavippi nopeasti tilille – normaalisti samana päivänä, usein jopa välittömästi hyväksynnän jälkeen.

   LUE MYÖS: Laina nopeasti

   Kuka voi hakea pikavippiä?

   Pikavippiä voi luonnollisesti ainakin yrittää hakea kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö. Yleensä pikavippien tarjoajat edellyttävät sinulta säännöllisiä tuloja, jotta he voivat varmistua maksukyvystäsi nyt ja tulevaisuudessa. Hakijalta edellytetään tavallisesti myös henkilökohtaista pankkitiliä Suomessa, ja verkkopankkitunnukset helpottavat monia vaiheita pikavippiäkin haettaessa.

   Pikavippiä voi hakea nykypäivänä mihin vuorokauden aikaan tahansa, mutta lainsäädäntö säätelee summien siirtoa tilille liian nopeiden päätösten välttämiseksi esimerkiksi juhlatuulella olevilta hakijoilta.

   Yöllä tehdyistä pikavippihakemuksista annetaan lainatarjous tavallisesti heti aamulla. Eri lainan myöntäjillä voi olla hieman eri aukioloaikoja, joten ne kannattaa tarkistaa ennen hakemuksen tekemistä.

   Saako pikavipin aina?

   Pikavippi – vaikka olisi kuinka pieni suuruudeltaan ja lyhyt maksuajaltaan – ei ole mikään oikotie onneen lainamarkkinoilla.

   Kukaan ei siis voi luvata, että pikavipin saa aina, kunhan luottotiedot on kunnossa.

   Yrityksillä saattaa olla useasti erilaisia luotonantokriteerejä etenkin silloin, jos aletaan puhua useamman sadan euron tai jopa tuhansien eurojen pikavipistä. Niin sanotun scoring-järjestelmän avulla luotonantajat määrittelevät, onko hakija heidän asiakasprofiiliinsa sopiva yksilö. Toiset firmat arvostavat muita enemmän suurempia ja säännöllisiä kuukausituloja, kun taas toiset yritykset arvostavat mieluummin sitä, ettei hakijalla ole aiempia lainoja kovinkaan suuria määriä.

   Ei siis kannata lannistua, jos syystä tai toisesta ensimmäinen hakemus ei mene läpi, vaan rohkeasti kokeilla toista yritystä, koska heillä voi puolestaan olla täysin erilainen painotus hakijan tulojen ja menojen suhteen.

   Koska rahoituslaitosten Scoring-järjestelmät ovat vain yritysten omaa käyttöä varten, emme valitettavasti pysty tässä kertomaan suoraan, mistä yhtiöstä sinun on todennäköisintä saada hyväksytty päätös pienelle pikavipillesi.

   Pikavippivertailu

   Pikalainojen vertailu on tehty erittäin helposti toteutettavaksi netissä, kunhan vain sinulla on perus-atk-taidot hallussasi.

   Sähköisten lomakkeiden täyttäminen on oikeasti paljon helpompaa kuin paperisten lomakkeiden, ja se käy näppärästi vertailusivuston avulla.

   Vertailusivustoa käyttämällä voi helposti kilpailuttaa pikavippinsä ilman, että joutuu itse näkemään liikaa vaivaa. Netissä voit hakea kätevästi myös lainaa ilman liitteitä, mikäli sellainen vaihtoehto kuulostaa mukavalta.

   Kun täytät kilpailutussivuston hakemukseen tietoja liittyen esimerkiksi sen hetkiseen työsuhteeseesi tai olemassa oleviin aiempiin lainoihin, tiedot kerätään sinulta vain sähköisesti eli sinun ei tarvitse lähettää erillisiä papereita yhtään minnekään.

   Summarumin lainavertailu on kätevä, sillä se sisältää monta kymmentä erilaista lainantarjoajaa. Kun täytät vain yhden hakemuksen, saat sen perusteella sähköpostiin tämän hetken parhaimmat lainatarjoukset. Näin sinun on helppo tehdä valinta rahoituslaitosten välillä näkemättä itse tämän enempää vaivaa.

   Pikalainavertailua tehdessä netissä sinun on hyvä huomioida erityisesti lainan myöntävä rahoituslaitos, pikavipin todellinen vuosikorko, muut lainaan liittyvät kulut sekä korkotaso korkokaton päättymisen jälkeen. Summarum tarjoaa asiakkailleen selkeät lainatarjoukset, joista löydät takuulla itsellesi sopivan pikavipin.

   Lainan tiedoissa on tarkasti ja avoimesti esillä kaikki tarvittavat tiedot, kuten esimerkiksi lainan korot, kuukausimaksut ja muut mahdolliset kulut. Näin lainaan liittyvät tähdelliset tiedot ovat heti hakijan tiedossa eikä epäselvyyksiä pääse syntymään.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Kuinka hakea pikavippiä?

   Aluksi sinun kannattaa pohtia, kuinka suuren pikavipin tarvitset. Summa riippuu luonnollisesti siitä, mihin käyttötarkoitukseen laina on tulossa. Päätettyäsi summan, hae itsellesi sopiva lainavertailusivusto, jolla voit kilpailuttaa vippisi.

   Sivustolla aloitat alusta: Ensin valitset summan, jota haluat hakea. Useilla kilpailutussivustoilla summan voi valita kätevästi liukusäätimen avulla, joka rajaa valmiiksi lainan ylä- ja alarajan.

   Kun olet saanut valittua haluamasi lainasumman, vertailusivusto tarjoaa listallaan kaikki ne yhtiöt, jotka myöntävät tarvitsemaasi pikavippiä. Tämä ei velvoita vielä minkäänlaiseen pysyvään valintaan, vaan voit rauhassa tutkailla rahoituslaitoksia ja pohtia haluamiasi lainan ehtoja.

   Vertailusivusto on kätevä työkalu, sillä se listaa rahoituslaitoksilta kaikki lainanhakijan kannalta oleelliset tiedot. Näet siis heti esimerkiksi takaisinmaksuajan, vippiin liittyvät korot sekä monia muita oleellisia tietoja, joiden avulla voit näppärästi valita juuri itsellesi sopivin ja myös edullisin laina.

   Valittuasi listalta mieleisesi rahoituslaitoksen ja sen tarjoaman pienen pikavipin, tarkista vielä tärkeät tiedot, jonka jälkeen yksinkertaisesti paina hakemuksen lähettämistä koskevaa nappia. Näin olet saanut haettua lainaa, ja pääset vielä täydentämään rahoituslaitoksen haluamat tiedot esimerkiksi työsuhteestasi ja aiemmista luotoistasi.

   Vaikka lähetätkin lainahakemuksen tässä vaiheessa, se ei sido sinua vieläkään mihinkään lopulliseen valintaan.

   Rahoituslaitoskin voi toki joissain tilanteissa hylätä hakemuksen, mutta sinulla on vielä hakemuksen jättämisenkin jälkeen oikeus olla nostamatta pikavippiä.

   Kun olet täyttänyt ja lähettänyt edellisessä vaiheessa mainitun hakemuksen rahoituslaitokselle, he tutkivat sen ja lähettävät lopullisen lainatarjouksen, joka sopii parhaiten heidän ehtoihinsa ja sinun toiveisiisi. Nyt voit hyväksyä sen, ja saat pikavippisi oitis tilillesi. Yleensä lainatarjous lähetetään 24 tunnin sisällä, mutta jotkut yhtiöt lähettävät sen huomattavasti nopeammin – jopa viidessä minuutissa!

   Hyväksyttyäsi lainatarjouksen voit nostaa pikavipin heti tilillesi. Tässä vaiheessa kannattaa vielä muistaa aikataulurajoitukset, sillä nykylainsäädännön mukaan rahoitusyhtiöt eivät saa siirtää pikavippejä asiakkaiden tileille öiseen aikaan. Ajoita siis hakemuksesi ja nostosi sekä sinulle että rahoituslaitokselle sopivaan ajankohtaan.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Yhteenveto

   Usein pikavipit valitettavasti mielletään vain taloutensa kanssa kuukaudesta toiseen toimeentulonsa riittävyyden kanssa tuskailevien epätoivoisten henkilöiden keinoksi pikaiseen helpotukseen. Totuus on kuitenkin se, että tarve pikaiselle pienelle lainalle voi käytännössä tulla kenelle meistä vain ja ihan milloin vain.

   Joskus yksittäinen tapaturma tai lyhytaikainenkin sairastuminen voi jo aiheuttaa tarpeen pienelle talouden tasapainottamiselle. Puhumattakaan sellaisista tapauksista, että esimerkiksi sairastumisen lisäksi vielä auton ikkuna hajoaa ja ainoa luottokortti varastetaan saman ajan sisään. Tällaisissa tilanteissa pikainen rahallinen apu voi olla hyvin tärkeää, jotta vältytään suuremmilta taloudellisilta ongelmilta.

   Samaan hengenvetoon on kuitenkin syytä pitää mielessä, että joillain henkilöillä on valitettavasti taipumus ajautua myös vaikeaan ja aina jyrkkenevään pikavippikierteeseen, koska mahdollisesti useiden päällekkäisten pikavippien takaisinmaksu voi viivästyä ja täten korkoja kertyä suuria määriä.

   Muista siis ehdottomasti, ettei pikavipin tulisi koskaan olla ensisijainen rahoitusvaihtoehto, vaan aina parempi olisi kyetä säästämään.

   Mikäli kuitenkin olet punninnut vaihtoehtosi huolellisesti ja pieni pikavippi on sopiva juuri tämänhetkiseen tilanteeseesi, hae sitä rohkeasti. Erilaisten vertailusivustoiden avulla lainan hakeminen on vaivatonta ja turvallista, joten kannattaa kokeilla.

   Pieni pikavippi nopeasti tilille – Usein kysytyt kysymykset

   Mistä pieni pikavippi nopeasti tilille?
   Voit löytää tänä päivänä pienen pikavipin tilille nopeasti tilille monestakin eri paikkaa. Mikäli olet kuitenkin hakemassa hieman suurempaa pikavippiä, kannattaa tutustua eri välittäjien kulutusluottoihin sekä tehdä kilpailutusta niiden välillä. Summarum tarjoaa tähän lainojen kilpailuttamiseen sopivan palvelun, jossa voit yhdellä lainahakemuksella löytää itsellesi sopivan lainan useiden eri lainantarjoajien joukosta.
   Millainen on pieni pikavippi?
   Pienelle pikavipillä usein tarkoitetaan 50-3000 euron suuruista lainaa. Pikavipille on myös paljon muita synonyymejä kuten pikalaina, pienlaina tai vippi.
   Mikä on pienten pikavippien korkotaso?
   Pikavippien korkotaso on yleisesti ottaen hyvin korkea. Pientä pikavippiä hakiessa kannattaa myös olla hyvin tietoinen lainan korkotasosta, jotten takaisinmaksun yhteydessä tule yllätyksiä.