Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Pieni pikavippi nopeasti tilille

Hae pieni pikavippi nopeasti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Hae pieni pikavippi nopeasti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Vippiä 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Ilman vakuuksia ja takaajia.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan pienen pikavipin tilille. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Pieni pikavippi heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae pieni pikavippi nopeasti tilille luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea vippiä helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Pienen pikavipin hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia tarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta vippiä 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile pienet pikavipit helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon onko meidän mahdollista löytää sinulle pieni pikavippi nopeasti.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa pientä pikavippiä nopeasti. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin pieni pikavippi.

Kilpailuttamalla pienet pikavipit netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan pientä pikavippiä erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen pieni pikavippi netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman pienen pikavipin nopeasti tilille, pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailu kannattaa tehd’ aina siten, että kiinnität huomiota

 • lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton pieni pikavippi tilille nopeasti kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen pienen pikavipin, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun lainatarjous on hyväksytty, maksetaan useimmiten laina heti tilillesi ja pieni pikavippi on tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


Löydä edullisin pieni pikavippi nopeasti tilille

Summarumin kautta löytyy helposti edullinen pieni pikavippi tilille nopeasti. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Mikä on pikavippi?

Pikavipillä tarkoitetaan nykyään luottoa, joka on noin 50 – 3000 euron suuruinen laina. Se tunnetaan toisinaan myös nimillä vippi, pienlaina ja nopea pikalaina riippuen siitä pankista tai rahoitusyhtiöstä, josta pikavippiä haetaan.

Lyhyt pikavippi on kaikista eri lainamuodoista ehdottomasti nopein ja helpoin saada. Takaisinmaksuaika pikavipeillä on usein erittäin lyhyt mihin tahansa muihin lainoihin verrattuna – yleensä vain muutaman kuukauden verran. Tämän kanssa kannattaakin olla lainavertailua tehdessä tarkkana.

Pikavipeillä on huono maine, sillä monet muistavat vielä yli kymmenen vuoden takaisen tilanteen, jossa tämän tyylisiä lainoja ei säännelty juuri lainkaan. Silloin pikavippien kustannukset pääsivät nousemaan järisyttävän korkeiksi. Nykyisin tilanne on toinen, kiitos alan sisäisen sääntelyn ja lakimuutosten.

Vaikka varsinaiset pienet pikavipit ovat siis enää muisto vain, on termi itsessään jäänyt puhekieleen.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Mistä pieni pikavippi nopeasti tilille

Kun mietit mistä pieni pikavippi järjestyisi mahdollisimman nopeasti, muista pysähtyä arvioimaan todellista rahan tarvettasi. On totta, että miltei jokaiselle tulee elämässä tilanteita, jolloin rahantarve voi yllättää hyvinkin äkillisesti ja tililtä ei tietenkään siinä tilanteessa yleensä löydy läheskään riittävästi varoja.

Harvalla on mahdollisuus myöskään suurelliseen säästötiliin – varsinkaan näin korona-aikana tai sen jälkeen, poikkeusolojen vietyä mahdollisesti jopa työt.

Vippi on lainaa, joka vastaa kätevästi yllättävään ja äkilliseen rahantarpeeseen, sillä pikavipin ehdottomana valttina lainamarkkinoilla on sen ääretön nopeus ja vaivattomuus – pikavipin saa heti tilille.

Pikavipin takaisinmaksuaika

Lyhyen takaisinmaksuaikansa takia pikavippi on usein myös kohtalaisen korkeakorkoinen, vaikka pahimmista ajoista on selvästi tultu alaspäin korkotason suhteen.

Kuten jo edellä aihetta sivusimme, erityisesti vuosituhannen alussa pikavippien korot olivat jopa pahamaineisen korkeita, ja pikavipeistä varoiteltiin liiallisuuksiin asti. Hallitus lopulta asetti vuonna 2013 alle 2 000 euron lainoille 50% korkokaton rajoittaen näin taivaisiin kipuavia korkoja.

Lainanantajien oli kuitenkin vielä helppo kiertää tämä rajoitus tarjoamalla vain hieman suurempia lainoja, joten vuonna 2019 voimaan astui uusi tiukempi 20% korkokatto, joka koskee aivan kaikenkokoisia lainoja. Nykypäivänä pikavippien korot ovat siis huomattavasti kohtuullisempia kuin aiemmin eikä niillä ole enää niin huonoa mainetta kuin ennen.

Nopea pieni pikavippi voi olla myös edullinen

Nopea pieni pikavippi ei ole automaattisesti kalliimpi sinulle kuin vaikkapa pankkilaina tai kulutusluotto. Esimerkiksi jos tarvitset rahaa nopeasti äkilliseen laskuun vain 200 euroa, eivät pankit edes myönnä lainaa näin olemattoman pieniä summia. Siksi sinun pankin mukaan tulisi ottaa usean tuhannen euron laina, jonka korkoja ja lyhennyksiä maksaisit pois vuosia.

Jos otat kuitenkin vain juuri tuon 200 euron suuruisen tarvitsemasi pikavipin, voit maksaa vipin pois jo vaikka seuraavana palkkapäivänä eikä sinun tarvitse murehtia kertyvistä koroista tätä pidempään.

Entä mitä todellisuudessa tarkoittaa tuo usein laina-asioissa esillä oleva pikavippitermi – todellinen vuosikorko?

Todelliseen vuosikorkoon lasketaan siis lainan koron lisäksi kaikki muut pikavippiin liittyvät kulut eli esimerkiksi kaikki kertyvät palvelukulut, tilinhoitomaksut ja muut vastaavat kulut.

Kuka voi hakea pikavippiä?

 • Pikavippiä voi luonnollisesti ainakin yrittää hakea kuka tahansa täysi-ikäinen Suomen kansalainen.
 • Yleensä pikavippien tarjoajat edellyttävät sinulta säännöllisiä tuloja, jotta he voivat varmistua maksukyvystäsi nyt ja tulevaisuudessa.
 • Hakijalta edellytetään tavallisesti myös henkilökohtaista pankkitiliä Suomessa, ja verkkopankkitunnukset helpottavat monia vaiheita pikavippiäkin haettaessa.

Pikavippi on haettavissa nykypäivänä mihin vuorokauden aikaan tahansa, mutta lainsäädäntö säätelee summien siirtoa tilille liian nopeiden päätösten välttämiseksi esimerkiksi juhlatuulella olevilta hakijoilta.

Pikavippi yöllä ei edisty, vaikka tekisit hakemuksen mille tahansa yhtiölle. Yöllä tehdyistä pikavippihakemuksista annetaankin lainatarjous tavallisesti heti aamulla. Eri lainan myöntäjillä voi olla hieman eri aukioloaikoja, joten ne kannattaa tarkistaa ennen hakemuksen tekemistä.

Pikavippien korkotaso

Kuten yllä jo kirjoitettiin pikavipeistä yleensä tulee ensimmäisenä mieleen todella korkeat korot, jotka nostavat lainan hinnan pilviin. Onko tämä välttämättä kuitenkaan totta, kun puhutaan nykyajan pikavipeistä?

Ennen, kun korkoja ja kuluja ei rajoitettu millään lakiasetuksilla, korkoja pystyttiin kiskomaan varsin hurjanlaisesti. Ajat ovat kuitenkin tuosta muuttuneet, onneksi.

Tiedossa on, että pienlainojen korot ovat tälläkin hetkellä toki melko korkeita. Tosiasiassa kaikki muutkin lainatyypit ovat juuri nyt hieman kalliimpia kuin useaan vuoteen. Tämä taas johtuu suoraan maailmantilanteesta.

On silti totta, että pikavippien vuosikorot tosiaan ovat korkeita verrattuna kaikkiin muihin lainamuotoihin, sillä ne ovat rahoitusyhtiöille kalliita myöntää.

Tällaiset pienet pikavipit ovat kuitenkin niin lyhytaikaisia, että korot eivät ehdi kertyä suuriksi summiksi. Käytännössä pienet pikavipit voivat helposti tulla sinulle halvemmaksi kuin esimerkiksi kulutusluotot ja joustoluotot.

Pikavippien korot ja korkokatto

Vuonna 2019 asetetun korkokaton jälkeen pikavippien korot ovat tulleet yhä alemmas, sillä lain mukaan nykyään kaiken kokoisten lainojen nimelliskorot eivät saa missään tapauksessa nousta yli 20 prosentin. Lisäksi lainojen vuosikulut koron päälle lisättynä eivät saa ylittää 150 vuodessa.

Vuoden 2023 aikana korkokaton on tarkoitus madaltua 15 prosenttiin.

Aina ei kannata siis säikähtää korkoprosenttia. Jos laina on tarpeeksi lyhytaikainen, ja pystyt sen varmasti maksamaan sovitussa ajassa nopeasti takaisin, voivat nämä lyhyet vipit tulla lopulta paljon halvemmaksi kuin vastaavan suuruiset tai suuremmat kulutusluotot ja joustoluotot.

Hyvä tietää

Erityisesti todellinen vuosikorko voi useissa tapauksissa näyttää hurjan korkealta, mutta pikavippien lyhyen laina-ajan takia lopulta maksettava euromäärä ei ole kokonaisuudessaan niin korkea kuin voisi luulla kuten esimerkiksi vippivertailusta käy ilmi.

Esimerkkejä erilaisista pienistä pikavipeistä

Pikavipin määrä Tyypillinen korko
1 000 € 10,00 %
2 000 € 10,00 %
3 000 € 10,00%
4 000 € 9,95%
5 000 € 9,69%
6 000 € 8,69%
7 000 € 7,94%
8 000 € 7,44 %

Pieni pikavippi heti tilille

Pikavipit ovat vakuudetonta lainaa eli niiden saamiseen ei koskaan tarvitse takaajia tai vakuuksia. Juuri tämä tekee pikavippien tai nykyisten pikalainojen hakemisesta erittäin nopeaa; ainakin jos vertaa pankkien varsin pitkällisiin lainanhakuprosesseihin, erilaisten asiakirjojen toimituksiin ja pahimmassa tapauksessa jopa moniin henkilökohtaisiin pankkivirkailijoiden tapaamisiin ennen hyväksyttyä lainapäätöstä.

Pikalaina haetaan tavallisesti suoraan netissä tai jopa puhelimella, ja lainatarjouksen saat yleensä välittömästi. Hyväksytyn lainatarjouksen jälkeen maksetaan pieni pikavippi nopeasti tilille – normaalisti samana päivänä, usein jopa välittömästi hyväksynnän jälkeen.

Saako pikavipin aina?

Pieni pikavippi – vaikka olisi kuinka pieni suuruudeltaan ja lyhyt maksuajaltaan – ei ole mikään oikotie onneen lainamarkkinoilla.

Kukaan ei siis voi luvata, että pikavipin saa aina, vaikka luottotiedot olisivatkin kunnossa.

Yrityksillä saattaa olla useasti erilaisia luotonantokriteerejä etenkin silloin, jos aletaan puhua useamman sadan euron tai jopa tuhansien eurojen pikavipistä. Niin sanotun scoring-järjestelmän avulla luotonantajat määrittelevät, onko hakija heidän asiakasprofiiliinsa sopiva yksilö.

Toiset firmat arvostavat muita enemmän suurempia ja säännöllisiä kuukausituloja, kun taas toiset yritykset arvostavat mieluummin sitä, ettei hakijalla ole aiempia lainoja kovinkaan suuria määriä.

Ei siis kannata lannistua, jos syystä tai toisesta ensimmäinen hakemuksesi ei mene läpi. Kokeile rohkeasti toista yritystä, koska sillä voi puolestaan olla täysin erilainen painotus hakijan tulojen ja menojen suhteen.

Koska rahoitusyhtiöiden Scoring-järjestelmät ovat vain yritysten omaa käyttöä varten, emme valitettavasti pysty tässä kertomaan suoraan, mistä yhtiöstä sinun on todennäköisintä saada hyväksytty lainapäätös heti pienelle pikavipillesi.

Parasta on, kun jätät kilpailutuksen Summarumin huoleksi. Me lähetämme hakemuksesi kymmenille eri rahoitusyhtiöille.

Pikavippivertailu

Pikavippien vertailu on tehty erittäin helposti netissä. Sähköisten lomakkeiden täyttäminen on todellisuudessa paljon helpompaa kuin paperisten lomakkeiden, ja se käy näppärästi Summarumin vertailutyökalun avulla.

Työkalua käyttämällä voit helposti kilpailuttaa pienet pikavipit ilman, että joudut itse näkemään liikaa vaivaa.

Kun täytät hakemukseen tietoja liittyen esimerkiksi tämän hetkiseen työsuhteeseesi tai olemassa oleviin aiempiin lainoihin, tiedot kerätään sinulta vain sähköisesti eli sinun ei tarvitse lähettää erillisiä papereita yhtään minnekään.

Summarumin pikavippien vertailutyökalu on kätevä, sillä se sisältää monta kymmentä erilaista lainantarjoajaa. Kun täytät vain yhden hakemuksen, saat sen perusteella sähköpostiin tämän hetken parhaimmat pikavippitarjoukset. Näin sinun on helppo tehdä valinta rahoitusyhtiöiden välillä näkemättä itse tämän enempää vaivaa.

Sinun on tärkeää huomioida nämä, kun pikalainavertailu tehdään

 • lainan myöntävä rahoitusyhtiö
 • pikavipin todellinen vuosikorko
 • muut pikavippiin liittyvät kulut
 • korkotaso

Summarumin kautta saat aina selkeät lainatarjoukset, joista löydät takuulla itsellesi sopivaa lainaa äkkiä.

Pikavippitarjouksen tiedoissa on tarkasti ja avoimesti esillä kaikki tarvittavat tiedot, kuten esimerkiksi lainan korot, kuukausimaksut ja muut mahdolliset kulut. Näin pikavippiin liittyvät tähdelliset tiedot ovat heti hakijan tiedossa eikä epäselvyyksiä pääse syntymään.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Kuinka hakea pikavippiä?

Aluksi sinun kannattaa pohtia, kuinka suuren pikavipin tarvitset. Summa riippuu luonnollisesti siitä, mihin käyttötarkoitukseen laina on tulossa.

 1. Siirry sitten Summarumin hakemukseen. Ensin valitset summan, jota haluat hakea.
 2. Kun olet saanut valittua haluamasi lainasumman, ja täyttänyt hakemuksen kaikki tiedot, lähetä se meille.
 3. Mikäli täytät yhteistyökumppaneidemme kriteerit, saat pian useampia tarjouksia sähköpostiisi.
 4. Yleensä lainatarjous lähetetään 24 tunnin sisällä, mutta jotkut yhtiöt lähettävät sen huomattavasti nopeammin – jopa viidessä minuutissa!
 5. Tämä ei velvoita vielä minkäänlaiseen pysyvään valintaan, vaan voit rauhassa tutkailla rahoitusyhtiöitä ja pohtia haluamiasi lainan ehtoja.

Listaamme rahoitusyhtiöiltä kaikki lainanhakijan kannalta oleelliset tiedot. Näet siis heti esimerkiksi takaisinmaksuajan, vippiin liittyvät korot sekä monia muita oleellisia tietoja, joiden avulla voit näppärästi valita juuri itsellesi sopivin ja myös edullisin pieni pikavippi.

Rahoitusyhtiökin voi toki joissain tilanteissa hylätä hakemuksen, mutta sinulla on vielä hakemuksen jättämisenkin jälkeen oikeus olla nostamatta pikavippiä.

Hyväksyttyäsi lainatarjouksen voit nostaa pikavipin heti tilillesi.

Vinkki

Tässä vaiheessa kannattaa vielä muistaa aikataulurajoitukset, sillä nykylainsäädännön mukaan rahoitusyhtiöt eivät saa siirtää pikavippejä asiakkaiden tileille öiseen aikaan.

Ajoita siis hakemuksesi ja nostosi sekä sinulle että rahoitusyhtiölle sopivaan ajankohtaan.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Yhteenveto

Usein suuret ja pienet pikavipit valitettavasti mielletään vain taloutensa kanssa kuukaudesta toiseen toimeentulonsa riittävyyden kanssa tuskailevien epätoivoisten henkilöiden keinoksi pikaiseen helpotukseen. Totuus on kuitenkin se, että tarve pikaiselle pienelle vipille voi käytännössä tulla kenelle meistä vain ja ihan milloin vain.

Joskus yksittäinen tapaturma tai lyhytaikainenkin sairastuminen voi jo aiheuttaa tarpeen pienelle talouden tasapainottamiselle – puhumattakaan sellaisista tapauksista, joissa esimerkiksi sairastumisen lisäksi vielä auton ikkuna hajoaa ja ainoa luottokortti varastetaan saman ajan sisään. Tällaisissa tilanteissa pikainen rahallinen apu voi olla hyvin tärkeää, jotta vältytään suuremmilta taloudellisilta ongelmilta.

Samaan hengenvetoon on kuitenkin syytä pitää mielessä, että joillain on valitettavasti taipumus ajautua myös vaikeaan ja aina jyrkkenevään pikavippikierteeseen, koska mahdollisesti useiden päällekkäisten pikavippien takaisinmaksu voi viivästyä ja täten korkoja kertyä suuria määriä.

Huom!

Muista, ettei pikavipin tulisi koskaan olla ensisijainen rahoitusvaihtoehto, vaan aina parempi olisi kyetä säästämään.

Mikäli kuitenkin olet punninnut vaihtoehtosi huolellisesti ja pieni pikavippi on sopiva juuri tämänhetkiseen tilanteeseesi, hae sitä rohkeasti. Summarumin avulla pienen pikavipin hakeminen on vaivatonta ja turvallista, joten kannattaa kokeilla.

Pieni pikavippi nopeasti tilille – Usein kysytyt kysymykset

Mistä pieni pikavippi nopeasti tilille?
Voit löytää tänä päivänä pienen pikavipin tilille nopeasti tilille monestakin eri paikkaa. Mikäli olet kuitenkin hakemassa hieman suurempaa pikavippiä, kannattaa tutustua eri välittäjien kulutusluottoihin sekä tehdä kilpailutusta niiden välillä. Summarum tarjoaa tähän lainojen kilpailuttamiseen sopivan palvelun, jossa voit yhdellä lainahakemuksella löytää itsellesi sopivan lainan useiden eri lainantarjoajien joukosta.
Millainen on pieni pikavippi?
Pienelle pikavipillä usein tarkoitetaan 50-3000 euron suuruista lainaa. Pikavipille on myös paljon muita synonyymejä kuten pikalaina, pienlaina tai vippi.
Mikä on pienten pikavippien korkotaso?
Pikavippien korkotaso on yleisesti ottaen hyvin korkea. Pientä pikavippiä hakiessa kannattaa myös olla hyvin tietoinen lainan korkotasosta, jotten takaisinmaksun yhteydessä tule yllätyksiä.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja