Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa äkkiä

Kilpailuta ja hae lainaa äkkiä netistä 2 000 – 60 000 €.

Hae lainaa äkkiä ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa äkkiä 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan äkkiä tilille. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae lainaa äkkiä ilman vakuuksia tai takaajia Summarumin kautta

Summarumin kautta voit hakea lainaa äkkiä netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa äkkiä 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuutta.

Kilpailuta ja vertaile lainat helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa lainaa äkkiä.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivia ratkaisuja. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina äkkiä.

Vaikka tuntisit painetta saada äkkiä lainaa pidä mielessä, että kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä lainaa äkkiä netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertaileminen kannattaa tehdä niin, että kiinnität huomiota

 • lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä. Lainojen koroissa ja kustannuksissa voit kuitenkin säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja kun olet etsimässä lainaa äkkiä käyttöösi.

Vakuudetonta lainaa äkkiä tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun se on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


Löydä edullisin laina äkkiä

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan nopean lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Lainaa äkkiä tilillesi

Rahaa pitäisi saada, mutta mistä? Hyviksi vaihtoehdoiksi tarjotaan aina lisätyötä tai omien menojen tarkistamista ja jostakin tinkimistä. Joskus tarkatkaan laskelmat eivät auta, vaan tarve lisärahalle on aivan todellinen ja akuutti. Tällaisissa tilanteissa nopea laina auttaa.

Vinkki

Nopeat tarpeet tarvitsevat nopeita ratkaisuja. Kun ei ole aikaa odotella ja haluat keskittyä olennaiseen, täytä lainahakemus ja saat siihen vastauksen nopeasti. Ej turhaa odottelua, vaan nopeaa ja laadukasta palvelua. Älä suostu maksamaan lainan kilpailuttamisesta; sen täytyy olla sinulle ilmaista. Käytä siis Summarumia!

Jos etsit itsellesi tai tuttavallesi parasta vaihtoehtoa ottaa lainaa äkkiä ilman vakuuksia ja takaajia, olet oikeassa paikassa. Opastamme miten voit saada nopeaan rahan tarpeeseen apua.

Hae äkkiä lainaa netistä Summarumin kautta

Monella meistä on tapana verrata hintoja kaupan hyllyillä. Ostoskoriin tarttuu usein halvin vaihtoehto. Miksi näin? Jos tuotteen laadussa ei ole merkittävää eroa toiseen vastaavaan, on hyvin rationaalista valita tällöin kaikkein halvin vaihtoehto. Eikö?

Sama pätee lainojen suhteen. Kun tarkoituksenamme on hakea lainaa äkkiä, löydämme sen mitä helpoimmin netistä.  Mutta kun kyse on lainasta, eli rahasta, on tuote tällöin täysin sama eikä sen laadussa voi edes olla eroja. Siksi vertailu on ehdottoman tärkeää vaikka tarve olisikin saada äkkiä lainaa jostain.

Vain palvelun tarjoajien välillä voi olla eroja. Osa niistä on kokeneempia ja luotettavampia kuin toiset. Tätä kannattaa aina pitää silmällä. Halpakorkoinen laina äkkiä netistä löytyy kuitenkin kaikkein kätevimmin kilpailuttamalla kerralla useita kymmeniä lainan tarjoajia keskenään.

Tähän prosessiin Summarum on erikoistunut, ja voimmekin auttaa sinua käden käänteessä.

Vertaile äkkiä saatavat lainat näin

Vaikka tarve on pikainen, käytä kuitenkin pieni hetki aikaa vertaillaksesi lainavaihtoehtoja. Niitä on niin paljon, että on taloudellisesti järkevää tutkia niitä rauhassa.

Vertailua varten sinun täytyy varata muutama minuutti aikaa.

 • Täytä hakemus sivustollamme.
 • Kannustamme sinua kilpailuttamaan pikalainat helposti ja ennätyslyhyessä ajassa täyttämällä hakemuksen.
 • Saat useita personoituja lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri pankeilta ja lainanantajilta.
 • Hyväksy sinua miellyttävä tarjous ja saat lainaa äkkiä tilillesi.

Kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään, eli tarjousten pyytäminen on ilmaista ja kaikki tapahtuu ilman sitoutumista. Tarjousten saannin jälkeen voit päättää haluatko hyväksyä jonkin tarjouksen ja nostaa lainan.

Lisätulot vaihtoehtona

Ennen lainan ottamista jokainen fiksu rahankäyttäjä arvioi myös muut rahoitusvaihtoehdot tilanteeseensa. Aina se ei tuo nopeaa ratkaisua, mutta kerrataan kuitenkin vielä.

 • Palkka on se, millä ihmiset yleensä menojaan maksavat. Perehdy siis työpaikkasi mahdollisesti tarjoamiin vaihtoehtoihin lisätunneista, paremmin maksetuista yövuoroista jne. Ehkä voisit onnistua sopimaan palkkaennakosta?
 • Mikäli sinulla on omaisuutta, voit harkita sen vuokraamista edelleen saadaksesi lisätuloa. Tämä ei tietenkään ole kovin ketterä prosessi, jos rahan tarve on hyvin nopea. Vuokraustoiminta on melko hidasta toimintaa, mutta aina harkitsemisen arvoista.
 • Lisäksi voit miettiä muita tapoja ansaita vähän ekstraa. Naapurustossa saatetaan esimerkiksi hyvinkin tarvita ruohonleikkaajaa tai muuta apua, josta voi saada pientä lisää rahapussiin. Jos mieleen ei tule mitään todellista mahdollisuutta paikata rahavajetta, voit myös lainata rahaa äkkiä kauttamme.

Mistä lainaa äkkiä

Koska monenlaisia elämäntilanteita tulee ja menee, myös äkillinen rahan tarve ja kiperät tilanteet ovat monelle tuttuja. Silloin on tosiaan pakko miettiä mistä saa rahaa äkkiä. Esimerkkitilanne voi olla vaikka se, että sait veromätkyjä tai autosi jätti tielle ja joudut tilanteessa maksumieheksi.

Kun vaihtoehdot on käyty läpi ja päätökseksi on valittu rahan lainaaminen, aloita lainan kilpailuttamisella. Lainatuotteita on useita erilaisia ja sinun tulisi pyrkiä löytämään itsellesi paras vaihtoehto laajasta valikoimasta. Hyvä siis, että olet tällä sivustolla.

LUE LISÄÄ: Lainaa heti

Saanko lainaa äkkiä

Kun puhutaan luotoista ilman vakuuksia, oletetaan lainanhakija täyttävän tietyt ehdot. Alaikäiset eivät voi hakea lainaa. Ikärajat eri rahoitusyhtiöillä voivat hieman vaihdella minimi-iän ollessa kuitenkin vähintään 18 vuotta.

 • Ikävaatimusten lisäksi edellytetään maksuhäiriötöntä taustaa. Luottokelpoisuuteen vaikuttaa luottohäiriömerkinnät.
 • Lainan saamiseen vaikuttavat positiivisella tavalla mm. vakituinen työpaikka. Luottoa myöntävä taho haluaa ymmärrettävästi varmistua, että saa rahansa myös sovitulla maksuaikataululla takaisin.
 • Maksukykyäsi arvioidaan tulotasosi lisäksi muillakin tekijöillä. Vakituisen asuinpaikan esimerkiksi oletetaan olevan Suomessa.

Esimerkkejä äkkiä saatavista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä erilaisista lainoista sekä niiden kustannuksista.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Hakiessa äkkiä lainaa vaihtoehtoja on paljon tarjolla

Mikäli rahantarpeesi on nopea, vakuudeton laina voi olla sinulle varteenotettava vaihtoehto. Jos sinulla ei ole kiinnostusta tai mahdollisuuksia antaa vakuuksia, voit harkita pikalainan käyttöönottoa.

Tällainen laina on nykyaikainen ja äkkiä järjestyvä. Kriteerien täyttyessä sinulle voidaan asiantuntijoiden toimesta myöntää lainaa nopeaan tarpeeseen. Tilannettasi voidaan auttaa ratkeamaan siis varsin pikaisesti.

Vaihtoehtoja mietitään siltä pohjalta kuinka paljon rahaa tarvitset ja millaisella maksuajalla voisit sitä lyhentää. Täsmäluotto on tarkasti määriteltyyn tilanteeseen tarkoitettu vaihtoehto, joka nostetaan yhdellä kerralla. Tämän vaihtoehdon lainasummat ovat tavallisesti parista tuhannesta eurosta ylöspäin.

Näin saatavalla luottorahalla voit maksaa remonttikuluja tai vaikka pienen lomareissun jos on pakko. Mieti kuitenkin, onko raha varmasti tulossa sinulle esimerkiksi myöhemmin, jotta et lomailisi vain velkarahalla. Tekemällä luottohakemuksen saat siihen vastauksen alta aikayksikön ja koko lainasumma siirretään tilillesi yhdellä kertaa.

Huomioi nämä asiat kun haet lainaa äkkiä

Nopean lainarahan tarkoitus on tarjota pikainen ratkaisu yllättäviin tilanteisiin ja tilapäisiin tarpeisiin.

Huom!

Äkkiä saatavaa lainaa ei ole suositeltavaa ottaa harkitsemattomasti tai hetken mielihaluihin. Perusta siis lainanottopäätöksesi todelliseen tarpeeseen ja huomioi aina takaisinmaksu.

Todellinen tilanne voisi olla esimerkiksi tilapäinen ja ohimenevä kassavaje, jonka voi odottaa korjaantuvan lähiaikoina. Tällaisesta tilanteesta voi päästä yli nopealla lainalla. Nopeasti saatavat lainat on tarkoitettu henkilöille, joilla talous on yleensä muuten tasapainossa, mutta hetkellisesti ilmenee tarve saada lainaa äkkiä ilman vakuuksia ja takaajia.

Lainaaminen on tehty helpoksi. Prosessi on nopea, koska vakuuksia ei tarvita. Siitä syystä on erityisen tärkeää sovittaa äkkiä saatava laina aina omaan todelliseen taloustilanteeseen sopivaksi. Oleellinen tekijä on lainan takaisinmaksukyky. Älä ylimitoita lainaasi.

Toimimalla viisaasti talousasioissa, edesautat tilanteesi kohentumista. Voit käyttää lainaa hyödyksesi ja työkalunasi.

Mihin tarkoitukseen voi saada lainaa äkkiä

Vakuudettoman luoton voi saada todella vaivattomasti. Äkkiä saatava laina on monipuolinen vaihtoehto, koska voit saada sitä hyvin monenlaisiin tarpeisiin.

Tavallinen tilanne jossa tarvitset äkkiä lainaa, voisi olla esimerkiksi kodin hankinnat. Kodinkoneet eivät ole ikuisia ja silloin kun ne sattuvat rikkoutumaan, tapahtuu tämä jostain syystä aina huonolla hetkellä. Onneksi voit hakea äkkiä lainaa ilman vakuuksia. Varsin tyypillisiä käyttökohteita ovat myös remontointitarpeet tai auton hankinta lainarahoituksen turvin.

Kun tilanteesi ei jousta, tarvitset rahoitusratkaisun joka on toimiva. Talousasioissa joskus nopeus on valttia ja silloin voit hakea lainaa äkkiä netistä kauttamme.

Kuinka paljon voi saada lainaa äkkiä?

Oleellista on tietenkin arvioida tarvittava luoton määrä. Mieti siis mille summalle teet lainahakemuksen. Mitoita se oikeaan todelliseen tarpeeseen lainaehdot huomioiden. Summarumin yhtistyökumppanit voivat myöntää lainaa äkkiä 2 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka.

Jos haet lainaa äkkiä esimerkiksi 10 000 eurolle, voivat yhteistyökumppanimme tarjota sinulle tätä pienempää tai suurempaa summaa. Vaihtelut saaduissa tarjouksissa johtuu aikaisemmasta maksuhistoriastasi sekä nykyisestä taloudellisesta tilanteestasi.

Hakemuksessa antamiesi tietojen perusteella jokainen rahoitusyhtiö tekee sinusta riskikartoituksen omien kriteeriensä mukaisesti. Saatu tarjous muodostuu siis tämän kautta.

Voit aina päättää hyväksyä, mutta myös olla hyväksymättä mitään kauttamme saamaasi tarjousta. Summarumin tekemän kilpailutuksen avulla saat realistisen käsityksen millaisen lainan ja kuinka paljon voisit saada. Käytä tämä mahdollisuus hyväksesi täyttämällä hakemus ja saat selkeyttä raha-asioihin.

Miksi hakea äkkiä lainaa kauttamme?

Jos haluat lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti, on vakuudettoman luoton hakeminen varmasti rahoitusmarkkinoiden nopeimpia prosesseja.

Hakemuksen täyttäminen on yksinkertaista, eikä sinun tarvitse toimittaa mitään erillisiä liitteitä. Luottoehdot ovat selkeät maksuperusteineen. Nettilainoissa on erityisen tärkeää, että luotonhakija ymmärtää mihin sitoutuu.

Lainavertailu on helppoa. Se on suunniteltu sinun avuksesi taloutesi tueksi. Monet lainantarjoajat lähestyvät sinua ja tekevät räätälöidyn ehdotuksen lainasta.

Täyttämällä hakemuksen voit saada useita tarjouksia eri lainantarjoajilta. Kilpailuttamalla voit saada lainallesi parhaat ehdot ja säästät paljon vaivaa.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Hyödyt ja haitat

Edut Riskit
Saat lainaa äkkiä jopa kymmeniltä eri rahoitusyhtiöiltä. Koska tarjolla on äkkiä lainaa monesta eri paikasta, saattaa houkutus ottaa liikaa lainaa nousta.
Lainojen kilpailuttaminen kauttamme on sinulle maksutonta. Jos et suoriudu takaisinmaksusta ajallaan, voi se johtaa suurempiin maksuongelmiin.
Lainaa äkkiä on saatavilla jopa 60 000 euroon saakka.

Vakuudellisten ja vakuudettomien lainojen erot

Modernissa yhteiskunnassa on niin paljon erilaisia lainavaihtoehtoja tarjolla, että jokainen varmasti löytää niiden joukosta itselleen sopivan. Erityisen paljon valinnanvaraa on vakuudettomissa lainoissa.

Vakuudeton laina tarkoittaa käytännössä sitä, että lainat on nostettavissa ilman mitään pantattavaa omaisuutta tai takausta. Vakuudellinen laina taas tarkoittaa sitä, että pankki tai rahoitusyhtiö vaatii myönnettävälle lainalle vakuuksia.

Vakuuksilla tarkoitetaan jotakin konkreettista omaisuutta, eli reaalivakuutta. Vakuuksien tarkoitus on olla takaisinmaksun turvana lainan myöntäjälle.

Lainavakuutena voidaan käyttää esimerkiksi asuntoa, autoa tai muita sijoituksia. Konkreettisten vakuuksien lisäksi tai niiden sijaan voidaan puhua henkilötakauksesta. Sillä tarkoitetaan tilannetta, jossa lainasopimukseen kirjataan päävelallisen lisäksi joku toinen henkilö.

Tämä lainasopimukseen kirjattava toinen henkilö takaa lainan, eli on kirjaimellisesti vastuussa sen takaisinmaksusta siinä tapauksessa, että päävelallinen ei siihen pysty. Takaaja siis vastaa lainasta omalla omaisuudellaan.

Lainat ilman vakuutta ovat sellaisia luottoja, joihin ei vaadita mitään edellä mainitun kaltaisia vakuuksia tai takaajia. Pankki tai rahoitusyhtiö myöntää lainan ilman vakuutta perustuen omaan riskiarvioonsa.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Rahan lainaamiseen on pari tapaa. Hitaampi tapa on marssia pankkiin ja keskustella tilanteesta virkailijan kanssa. Mikäli sinulla on selvät sävelet ja vakuusasiat kunnossa, prosessiin voi mennä lyhimmilläänkin useampi päivä.

Lainan käyttötarkoitus selvitetään joka tapauksessa aina tarkasti ja sinun täytyy toimittaa vakuuksista esimerkiksi asuntosi osakekirja tai jotakin muuta todistetta. Varauduthan olemaan kärsivällinen ja antamaan paljon tietoja tilanteestasi.

Takuita vastaan voit tyypillisesti saada sovittua suuremmasta lainasummasta kuin nopeita lainoja käyttäessäsi. Mikäli rahan tarve on nopeampi, kenties tarvitset sitä saman tien, voit miettiä vaihtoehdoksi pikalainaa. Sitä voit hakea ilman vakuuksia ja saada rahat tilille saman tien.

Mistä rahaa saa joustavasti

Jos tarvitset rahaa todella nopeasti, yksi tarjolla olevista vaihtoehdoista on joustoluotto. Sillä saat joustavasti rahaa käyttöösi. Joustoluottoa mainostetaan reiluna ja sille on syynsä.

Joustoluoton hinta ja ehdot ovat hyvin kilpailukykyiset. Luottoja myönnetään vain sellaisina, jotka sopivat taloudellesi. Liian tiukalle ei ole tarkoitus talouttasi laittaa, joten laina-ajaksi voit sopia useamman vuoden jos tilanne sitä vaatii.

Joustavaa lainaa voit maksaa takaisin oman valmiuden mukaan. Lainanmyöntäjän kanssa voit sopia itsellesi sopivan kuukausittaisen eräpäivän.

Joustoluotolle on tyypillistä, että voit maksaa ylimääräisiä maksueriä ilman ylimääräisiä kuluja. Myös koko luoton voi maksaa kerralla ja suunniteltua aikaisemmin pois ilman lisämaksuja. Lisäksi voit vuosittain saada lyhennysvapaan kuukauden. Jotkut tahot voivat joustaa jopa kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen vuodessa.

Jotta paras laina äkkiä löytyy varmasti, kilpailuta se kauttamme. Voit kilpailuttaa luoton täyttämällä hakemuksen, jonka jälkeen saat useita personoituja lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri pankeilta ja lainanantajilta. Kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään eli lainojen vertailu ja tarjouspyynnöt ovat ilmaisia ja ilman sitoutumista.

LUE MYÖS: Mistä rahaa nopeasti

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Täytä hakemus ja hae lainaa äkkiä Summarumin avulla

Kun tilanne vaatii, on parasta alkaa toimia. Jos sinulle on tällä hetkellä tärkeää saada lainaa äkkiä, aloita nyt. Asiat kyllä järjestyvät, mutta niiden eteen täytyy nähdä hieman vaivaa. Pienellä vaivalla sinun on mahdollista viedä suunnitelmiasi eteenpäin.

Lainahakemuksen täyttäminen on hyvin helppoa, nopeaa ja ilmaista. Täytä hakemus sivustollamme ja hae lainaa äkkiä!

Lainaa äkkiä – Usein kysyttyä

Milloin kannattaa hakea lainaa äkkiä?

Hae lainaa äkkiä, kun tarve on kipeä, ja tiedät, että pystyt hoitamaan lainan takaisinmaksun realistisesti ja järkevästi niin, ettei taloutesi joudu ahdinkoon.

Milloin ei kannata hakea lainaa äkkiä?

Joskus on myös tilanteita, jolloin tarvitaan lainaa äkkiä, mutta sen hakeminen voi olla taloudenhoidon kannalta vaarallista.

Tilanne, jossa haetaan lainaa äkkiä toisen lainan maksuun, eikä tiedossa ole säännöllistä tuloa, jolla lainan takaisinmaksu olisi mahdollista tai kannattavaa, ei ole kestävä kenenkään kannalta. Tuloksena voi olla valitettavasti maksuhäiriömerkintä ja velkakierre.

Miten saan lainaa äkkiä?

Voit saada lainaa äkkiä netistä kilpailuttamalla lainatarjoukset yhdellä lomakkeella.

Saat lainatarjouksia jo saman päivän aikana, ja jos jokin niistä miellyttää sinua, voit hyväksyä ja vastaanottaa lainaa äkkiä, rahat voivat olla tililläsi jo seuraavien arkipäivien sisällä.

Yleensä kyseessä on sellainen laina, joka ei vaadi vakuuksia, joten hakemusten käsittely perustuu nopeaan ja automaattiseen päätöksentekoon.