Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa äkkiä

   Kilpailuta ja hae lainaa äkkiä netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae lainaa äkkiä ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa äkkiä 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan äkkiä tilille. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Hae lainaa äkkiä ilman vakuuksia tai takaajia Summarumin kautta

   Summarumin kautta voit hakea lainaa äkkiä netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa lainaa äkkiä.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Vaikka tuntisit painetta saada lainaa äkkiä pidä mielessä, että kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen..

   Löydä lainaa äkkiä netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä. Lainojen koroissa ja kustannuksissa voit kuitenkin säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja kun olet etsimässä lainaa äkkiä käyttöösi.

   Vakuudetonta lainaa äkkiä tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


   Löydä edullisin laina äkkiä

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan nopean lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Lainaa äkkiä

   Rahaa pitäisi saada, mutta mistä? Hyviksi vaihtoehdoiksi tarjotaan aina lisätyötä tai omien menojen tarkistamista ja jostakin tinkimistä. Joskus tarkatkaan laskelmat eivät auta, vaan tarve lisärahalle on aivan todellinen ja akuutti. Tällaisissa tilanteissa nopea laina auttaa.

   Nopeat tarpeet tarvitsevat nopeita ratkaisuja. Kun ei ole aikaa odotella ja haluat keskittyä olennaiseen, täytä lainahakemus ja saat siihen vastauksen nopeasti. Kukaan ei jaksa turhaa odottelua, joten vaadi hyvää palvelua. Älä suostu maksamaan lainan kilpailuttamisesta. Sen täytyy olla sinulle ilmainen palvelu.

   Jos etsit itsellesi tai tuttavallesi parasta vaihtoehtoa ottaa lainaa äkkiä ilman vakuuksia ja takaajia, olet oikeassa paikassa. Opastamme tässä miten voit saada nopeaan rahan tarpeeseen apua.

   Äkkiä lainaa netistä

   Monella meistä on tapana verrata hintoja kaupan hyllyillä. Ostoskoriin tarttuu usein halvin vaihtoehto. Miksi näin? Jos tuotteen laadussa ei ole merkittävää eroa toiseen vastaavaan, on hyvin rationaalista valita tällöin kaikkein halvin vaihtoehto. Eikö?

   Sama pätee lainojen suhteen. Kun tarkoituksenamme on hakea lainaa äkkiä, löydämme sen mitä helpoimmin netistä.  Mutta kun kyse on lainasta, eli rahasta, on tuote tällöin täysin sama eikä sen laadussa voi edes olla eroja. Siksi vertailu on ehdottoman tärkeää vaikka tarve olisi saada äkkiä lainaa jostain.

   Vain palvelun tarjoajien välillä voi olla. Osa heistä on kokeneempia ja luotettavampia kuin toiset. Tätä kannattaa aina pitää silmällä. Halpakorkoinen laina netistä löytyy kuitenkin kaikkein kätevimmin kilpailuttamalla kerralla useita kymmeniä lainan tarjoajia keskenään.

   Tähän prosessiin Summarum on erikoistunut, ja voi auttaa sinua käden käänteessä.

   Lisätulot vaihtoehtona

   Ennen lainan ottamista jokainen fiksu rahankäyttäjä arvioi myös muut rahoitusvaihtoehdot tilanteeseensa. Aina se ei tuo nopeaa ratkaisua, mutta kerrataan kuitenkin vielä.

   Palkka on se, millä ihmiset yleensä menojaan maksavat. Perehdy siis työpaikkasi mahdollisesti tarjoamiin vaihtoehtoihin lisätunneista, paremmin maksetuista yövuoroista jne. Ehkä voisit onnistua sopimaan palkkaennakosta.

   Mikäli sinulla on omaisuutta, voit harkita sen vuokraamista edelleen saadaksesi lisätuloa. Tämä ei tietenkään ole kovin ketterä prosessi, jos rahan tarve on hyvin nopea. Vuokraustoiminta on melko hidasta toimintaa, mutta aina harkitsemisen arvoista.

   Lisäksi voit miettiä muita tapoja ansaita vähän ekstraa. Naapurustossa saatetaan esimerkiksi hyvinkin tarvita ruohonleikkaajaa tai muuta apua, josta voi saada pientä lisää rahapussiin. Jos mieleen ei tule mitään todellista mahdollisuutta paikata rahavajetta, voit myös lainata rahaa helposti.

   Mistä lainaa äkkiä

   Koska monenlaisia elämäntilanteita tulee ja menee, myös äkillinen rahan tarve ja kiperät tilanteet ovat monelle tuttuja. Silloin on pakko miettiä mistä saa rahaa nopeasti tilille. Esimerkkitilanne voi olla vaikka se, että sait veromätkyjä tai autosi jätti tielle ja joudut tilanteessa maksumieheksi.

   Kun vaihtoehdot on käyty läpi ja päätökseksi on valittu rahan lainaaminen, aloita lainan kilpailuttaminen. Lainatuotteita on useita erilaisia ja sinun tulisi pyrkiä löytämään itsellesi paras vaihtoehto laajasta valikoimasta. Hyvä siis, että olet tällä sivustolla.

   Vakuudellisten ja vakuudettomien lainojen erot

   Modernissa yhteiskunnassa on niin paljon erilaisia lainavaihtoehtoja tarjolla, että jokainen varmasti löytää itselleen sopivan. Erityisen paljon valinnanvaraa on vakuudettomissa lainoissa.

   Vakuudeton laina tarkoittaa, että lainat on nostettavissa ilman mitään pantattavaa omaisuutta tai takausta. Vakuudellinen laina tarkoittaa, että pankki tai rahoituslaitos vaatii myönnettävälle lainalle vakuuksia.

   Vakuuksilla tarkoitetaan jotakin konkreettista omaisuutta, eli reaalivakuutta. Vakuuksien tarkoitus on olla takaisinmaksun turvana lainan myöntäjälle.

   Lainavakuutena voidaan käyttää esimerkiksi asuntoa, autoa tai muita sijoituksia. Konkreettisten vakuuksien lisäksi tai niiden sijaan voidaan puhua henkilötakauksesta. Sillä tarkoitetaan tilannetta, että lainasopimukseen kirjataan päävelallisen lisäksi joku toinen henkilö.

   Tämä lainasopimukseen kirjattava toinen henkilö takaa lainan, eli on kirjaimellisesti vastuussa sen takaisinmaksusta siinä tapauksessa, että päävelallinen ei siihen pysty. Takaaja siis vastaa lainasta omalla omaisuudellaan.

   Lainat ilman vakuutta ovat sellaisia luottoja, joihin ei vaadita mitään edellä mainitun kaltaisia vakuuksia tai takaajia. Pankki tai rahoituslaitos myöntää lainan ilman vakuutta perustuen omaan riskiarvioonsa.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa vakuuksilla vai ilman vakuuksia

   Rahan lainaamiseen on pari tapaa. Hitaampi tapa on marssia pankkiin ja keskustella tilanteesta virkailijan kanssa. Mikäli sinulla on selvät sävelet ja vakuusasiat kunnossa, prosessiin voi mennä lyhimmilläänkin useampi päivä.

   Lainan käyttötarkoitus selvitetään joka tapauksessa aina tarkasti ja sinun täytyy toimittaa vakuuksista esimerkiksi asuntosi osakekirja tai jotakin muuta todistetta. Tällä tavalla toimimalla varauduthan olemaan kärsivällinen ja antamaan paljon tietoja tilanteestasi.

   Takuita vastaan voit tyypillisesti saada sovittua suuremmasta lainasummasta kuin nopeita pikalainoja käyttäessäsi. Mikäli rahan tarve on nopeampi, kenties saman tien, voit miettiä vaihtoehdoksi pikalainaa. Sitä voi hakea ilman vakuuksia ja saada rahat tilille saman tien.

   Vertaile pikalainaa ilman vakuuksia

   Vaikka tarve on pikainen, käytä kuitenkin pieni hetki aikaa vertaillaksesi lainavaihtoehtoja. Niitä on niin paljon, että on taloudellisesti järkevää tutkia niitä rauhassa.

   Vertailua varten sinun täytyy varata muutama minuutti aikaa. Täytä hakemus ja siinäpä se sitten olikin. Kannustamme sinua kilpailuttamaan pikalainat helposti ja ennätyslyhyessä ajassa täyttämällä hakemuksen, jonka jälkeen saat useita personoituja lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri pankeilta ja lainanantajilta.

   Kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään, eli tarjousten pyytäminen on ilmaista ja kaikki tapahtuu ilman sitoutumista. Tarjousten saannin jälkeen voit päättää haluatko hyväksyä jonkin tarjouksen ja nostaa lainan.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Hakiessa lainaa äkkiä vaihtoehtoja on paljon tarjolla

   Mikäli rahantarpeesi on nopea, vakuudeton laina voi olla sinulle varteenotettava vaihtoehto. Jos sinulla ei ole kiinnostusta tai mahdollisuuksia antaa vakuuksia, voit harkita tällaisen niinsanotun pikalainan käyttöönottoa.

   Laina ilman vakuuksia on nykyaikainen ja äkkiä järjestyvä. Kriteerien täyttyessä sinulle voidaan asiantuntijoiden toimesta myöntää lainaa nopeaan tarpeeseen. Tilannettasi voidaan auttaa ratkeamaan pikaisesti.

   Vaihtoehtoja mietitään siltä pohjalta kuinka paljon rahaa tarvitset ja millaisella maksuajalla voisit sitä lyhentää. Täsmäluotto on tarkasti määriteltyyn tilanteeseen tarkoitettu vaihtoehto, joka nostetaan yhdellä kerralla. Tämän vaihtoehdon lainasummat ovat tavallisesti parista tuhannesta eurosta ylöspäin.

   Näin saatavalla luottorahalla voit maksaa remonttikuluja tai vaikka pienen lomareissun jos on pakko. Mieti kuitenkin, onko raha varmasti tulossa sinulle esimerkiksi myöhemmin, jotta et lomailisi vain velkarahalla. Tekemällä luottohakemuksen saat siihen vastauksen alta aikayksikön ja koko lainasumma siirretään tilillesi yhdellä kertaa.

   Huomioi nämä asiat kun haet lainaa äkkiä

   Nopean lainarahan tarkoitus on tarjota pikainen ratkaisu yllättäviin tilanteisiin ja tilapäisiin tarpeisiin. Pikalainaa ei ole suositeltavaa ottaa harkitsemattomasti tai hetken mielihaluihin. Perusta siis lainanottopäätöksesi todelliseen tarpeeseen ja huomioi aina takaisinmaksu.

   Todellinen tilanne voisi olla esimerkiksi tilapäinen ja ohimenevä kassavaje, jonka voi odottaa korjaantuvan lähiaikoina. Tällaisesta tilanteesta voi päästä yli nopealla lainalla. Pikalainat on tarkoitettu henkilöille, joilla talous on yleensä muuten tasapainossa, mutta hetkellisesti on tarve saada lainaa äkkiä ilman vakuuksia ja takaajia.

   Lainaaminen on tehty helpoksi. Siitä syystä on erityisen tärkeää sovittaa laina aina omaan todelliseen taloustilanteeseen sopivaksi. Oleellinen tekijä on lainan takaisinmaksukyky. Älä ylimitoita lainaasi. Prosessi on nopea, koska vakuuksia ei tarvita.

   Toimimalla viisaasti talousasioissa, edesautat sen kohentumista. Voit käyttää lainaa hyödyksesi ja työkalunasi. Käytä tässä apunasi lainan kilpailutuspalvelua, joka on sinulle täysin maksuton asiantuntijapalvelu. Kirjaa ylös omat lainatoiveesi ja täytä luottohakemus.

   Mihin tarkoitukseen voi saada lainaa äkkiä

   Vakuudettoman luoton voi saada todella vaivattomasti. Luotto on monipuolinen vaihtoehto, koska voit saada sitä hyvin monenlaisiin tarpeisiin. Tavallinen tilanne voisi olla esimerkiksi kodin hankinnat.

   Kodinkoneet eivät ole ikuisia ja silloin kun ne sattuvat rikkoutumaan, se tapahtuu jostain syystä aina huonolla hetkellä. Onneksi voit hakea luottoa ilman vakuuksia. Varsin tyypillistä on myös remontointitarpeet tai auton hankinta lainarahoituksen turvin.

   Kun tilanteesi ei jousta, tarvitset rahoitusratkaisun joka on toimiva. Talousasioissa joskus nopeus on valttia ja silloin voit hakea lainaa äkkiä netistä.

   Kuinka paljon luottoa voi saada

   Oleellista on tietenkin arvioida tarvittava luoton määrä. Mieti siis mille summalle teet lainahakemuksen. Mitoita se oikeaan todelliseen tarpeeseen lainaehdot huomioiden.

   Vaihtoehtojen joukosta löydät parhaan kun kilpailutat lainasi. Kilpailuttaminen ei ole millään tavalla sitova. Voit pyytää tarjouksia ilmaiseksi. Tämä tarjouspalvelu ei maksa sinulle mitään, vaan voit ainoastaan voittaa itsellesi parhaimmat ehdot.

   Voit aina päättää hyväksyä, mutta myös olla hyväksymättä mitään tarjousta. Kilpailutuspalvelun avulla saat realistisen käsityksen millaisen lainan ja kuinka paljon voisit saada. Käytä tämä mahdollisuus hyväksesi täyttämällä hakemus ja saat selkeyttä raha-asioihin.

   Miksi hakisin vakuudetonta luottoa

   Jos haluat lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti, on vakuudettoman luoton hakeminen varmasti rahoitusmarkkinoiden nopeimpia prosesseja.

   Hakemuksen täyttäminen on yksinkertaista, eikä sinun tarvitse toimittaa mitään erillisiä liitteitä. Luottoehdot ovat selkeät maksuperusteineen. Nettilainoissa on erityisen tärkeää, että luotonhakija ymmärtää mihin sitoutuu.

   Lainavertailu on helppoa. Se on suunniteltu sinun avuksesi taloutesi tueksi. Monet lainantarjoajat lähestyvät sinua ja tekevät räätälöidyn ehdotuksen lainasta.

   Täyttämällä hakemuksen voit saada useita tarjouksia eri lainantarjoajilta. Kilpailuttamalla voit saada lainallesi parhaat ehdot ja säästät paljon vaivaa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Saanko lainaa äkkiä

   Kun puhutaan luotoista ilman vakuuksia, oletetaan lainanhakija täyttävän tietyt ehdot. Alaikäiset eivät voi hakea lainaa. Ikärajat eri rahoitustahoilla voivat hieman vaihdella minimi-iän ollessa kuitenkin vähintään 18 vuotta.

   Ikävaatimusten lisäksi edellytetään maksuhäiriötöntä taustaa. Luottokelpoisuuteen vaikuttaa luottohäiriömerkinnät.

   Lainan saamiseen vaikuttavat positiivisella tavalla mm. vakituinen työpaikka. Luottoa myöntävä taho haluaa ymmärrettävästi varmistua, että saa rahansa myös sovitulla maksuaikataululla takaisin.

   Maksukykyäsi arvioidaan tulotasosi lisäksi muillakin tekijöillä. Vakituisen asuinpaikan esimerkiksi oletetaan olevan Suomessa.

   Mistä rahaa saa joustavasti

   Jos tarvitset rahaa todella nopeasti, yksi tarjolla olevista vaihtoehdoista on joustoluotto. Sillä saa joustavasti rahaa käyttöönsä. Joustoluottoa mainostetaan reiluna ja sille on syynsä.

   Joustoluoton hinta ja ehdot ovat hyvin kilpailukykyiset. Luottoja myönnetään vain sellaisina, jotka sopivat taloudellesi. Liian tiukille ei ole tarkoitus talouttasi laittaa, joten laina-ajaksi voi sopia useamman vuoden jos tilanne vaatii.

   Joustoluottoa voi maksaa takaisin oman valmiuden mukaan. Lainanmyöntäjän kanssa voit sopia itsellesi sopivan kuukausittaisen eräpäivän.

   Joustoluotolle on tyypillistä, että voit maksaa ylimääräisiä maksueriä ilman ylimääräisiä kuluja. Myös koko luoton voi maksaa kerralla ja suunniteltua aikaisemmin pois ilman lisämaksuja.

   Luottoa kuvaillaan joustavaksi. On nimittäin mahdollista, että pystyt muokkaamaan sitä helposti netissä itsekin. Lisäksi voit vuosittain saada lyhennysvapaan kuukauden. Jotkut tahot voivat joustaa jopa kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen vuodessa.

   Saadaksesi parhaan joustoluoton kilpailuta se. Voit kilpailuttaa luoton täyttämällä hakemuksen, jonka jälkeen saat useita personoituja lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri pankeilta ja lainanantajilta. Kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään eli lainojen vertailu ja tarjouspyynnöt ovat ilmaisia ja ilman sitoutumista.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Täytä hakemus ja hae lainaa äkkiä

   Kun tilanne vaatii, on parasta alkaa toimia. Jos sinulle on tällä hetkellä tärkeää saada lainaa äkkiä, aloita nyt. Asiat kyllä järjestyvät, mutta niiden eteen täytyy nähdä hieman vaivaa. Pienellä vaivalla sinun on mahdollista viedä suunnitelmiasi eteenpäin.

   Lainahakemuksen täyttäminen on hyvin helppoa, nopeaa ja ilmaista. Siksi se on niin suosittua. Lainan tarjoajat näkevätkin sitten suuremman vaivan suunnitellessaan sinulle sopivan lainapaketin. Sinä saat nähtäväksesi valmiit ehdotukset, eli lainatarjoukset.

   Lomakkeen täyttää kuka tahansa muutamassa minuutissa. Sen halutaan olla vaivatonta, jotta sinut saataisiin palveluista kiinnostuneeksi asiakkaaksi. Sinulta kysytään vain lainaa varten tarvittavia perustietoja, ei mitään ylimääräistä.

   Täytetty hakemuksesi lähetetään edelleen lukuisille eri tahoille, jotka tarjoavat luottopalvelua. He läpikäyvät taustatiedot ja tekevät kokonaisarvion taloudestasi. Näihin arvioihin perustuen sinulle lasketaan henkilökohtainen tarjous.

   Tarkista tarjouksista korko, maksuerät ja huomioi mahdolliset muut lainantarjoajan asettamat ehdot. Hyväksymällä tarjouksen hyväksyt myös lainaehdot ja sitoudut maksamaan lainasi takaisin suunnitellusti.

   Hyvällä lainatarjouksella pääset etenemään suunnitelmissasi ja saatat taloutesi ansaitsemaansa tasapainoon.

   Lainaa äkkiä – Usein kysyttyä

   Milloin kannattaa hakea lainaa äkkiä?

   Hae lainaa äkkiä, kun tarve on kipeä, ja tiedät, että pystyt hoitamaan lainan takaisinmaksun realistisesti ja järkevästi niin, ettei taloutesi joudu ahdinkoon.

   Milloin ei kannata hakea lainaa äkkiä?

   Joskus on myös tilanteita, jolloin tarvitaan lainaa äkkiä, mutta sen hakeminen voi olla taloudenhoidon kannalta vaarallista.

   Tilanne, jossa haetaan lainaa äkkiä toisen lainan maksuun, eikä tiedossa ole säännöllistä tuloa, jolla lainan takaisinmaksu olisi mahdollista tai kannattavaa, ei ole kestävä kenenkään kannalta. Tuloksena voi olla valitettavasti maksuhäiriömerkintä ja velkakierre.

   Miten saan lainaa äkkiä?

   Voit saada lainaa äkkiä netistä kilpailuttamalla lainatarjoukset yhdellä lomakkeella.

   Saat lainatarjouksia jo saman päivän aikana, ja jos jokin niistä miellyttää sinua, voit hyväksyä ja vastaanottaa lainaa äkkiä, rahat voivat olla tililläsi jo seuraavien arkipäivien sisällä.

   Yleensä kyseessä on sellainen laina, joka ei vaadi vakuuksia, joten hakemusten käsittely perustuu nopeaan ja automaattiseen päätöksentekoon.