Luottoa netistä heti tilille

Kun tilanne on kriittinen, tarvitaan nopeita toimia. Jos lainan tarve on akuutti, haluat tietenkin, että sen hakeminen on mahdollisimman nopeaa. Summarumin kautta kilpailutat lainat ja vastaanotat edullista luottoa nopeasti.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Luottoa netistä heti tilille

   Jos haet nopeinta lainavaihtoehtoa, et varmasti halua etsiä palkkatodistuksia tai mitään muitakaan liitteitä. Onneksi voit hakea luottoa netistä myös ilman näitä viivästyttäviä välivaiheita. Voit lähettää lainahakemuksen vaikka heti ja saada alustavia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.


   Löydä edullisin luotto netistä

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan luoton. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Rahat nopeasti

   Onneksi, mutta yhtälailla valitettavasti, elämä yllättää. Joskus yllätykset ovat iloisia, toisinaan eivät todellakaan. Ei paljon mieltä ylennä kun auto jättää tielle ja korjauskulut pitäisi maksaa, jotta saa menopelinsä takaisin.

   Pesukone ei sekään mene rikki aivan täydellisellä hetkellä. Usein tätä vähemän hauskaa yllätystä onkin jo odottamassa iso pyykkivuori. Hammasremontti osuu harvoin siihen mahtavaan elämäntilanteeseen, kun rahaa on vaikka muille jaettavaksi. Esimerkkejä, joissa tarvitaan luotto heti tilille kyllä jokaisella riittää.

   Luotto ilman vakuuksia

   Pikaisia ja vieläpä laillisia konsteja rahan tienaamiseen ei ainakaan kovin helpolla tahdo löytyä. Jos siis etsit nopeaa lainavaihtoehtoa, yksi moderni ja suosittu tapa on vakuudeton laina.

   Vakuudettomalla lainalla tarkoitetaan rahoituspalvelua, joka on tarkoitettu nimenomaan pikaisiin tilanteisiin. Idea on, että voit ottaa lainan heti käyttöösi ja selvitä sen avulla monenlaisista tilanteista.

   Luotot, joita nykyään myönnetään paljon ilman vakuuksia, on tarkoitettu tilapäiseksi avuksi. Niitä suunnittelevat ja tarjoavat rahoitusalan asiantuntijat, jotka arvioivat tilanteesi tehdäkseen sinulle henkilökohtaisen luottoehdotuksen.

   Vaikka asiantuntijat tekevät henkilökohtaisen suunnitelman sinulle, on tärkeää olla itselleen rehellinen ja mitoittaa laina aina sopivaksi omaan talouteen. Ei pidä unohtaa, että laina on pakko maksaa myös takaisin.

   Lisätulot vaihtoehtona

   Lainan ottamisesta aina varoitellaan ja muistutetaan, että lainarahaa käytetään viisaasti. Käydäänpä siis vielä muutamia ideoita läpi, mistä sitä lisätuloa voisi ajatella saavansa jos ei lainanotto ole se ensimmäinen vaihtoehto.

   Netissä on mahdollista osallistua esimerkiksi kyselyihin, joista maksetaan jonkin verran. Niitä on kohtuullisen paljon, mutta palkkiot ovat pieniä. Se on kuitenkin helppoa ja kotoa käsin tehtävää hommaa, joten kannattaahan harkita.

   Työssäolevillakin on usein edes joitakin vaihtoehtoja, toki työpaikasta riippuen. Jos työtä riittää, voisit ehkä kysyä mahdollisuuksista tehdä lisää työtunteja tai paremmin maksettuja yövuoroja tmv.

   Ahkeruudesta saattaa joskus olla hyötyäkin, sillä työntekijöille voidaan joissain tapauksissa myöntää palkkaennakkoa. Palkkaennakkoa ei kuitenkaan voida maksaa enempää, kuin mitä kyseisestä työstä lopulta maksetaan nettopalkkaa. Mikäli palkkaennakko ei ole mahdollinen, syyt ovat usein kirjapitoon liittyvissä asioissa.

   Jos nämä keinot eivät ole käytettävissä, kannattaa tutkia onko nopeaa lisätyötä saatavilla. Lisäksi kannattaa katsella ympärilleen, josko sinulla olisi jotakin, jota voisit vuokrata eteenpäin? Vuokraamalla jotakin voit hyvinkin löytää lisätienestin mahdollisuuden.

   Kannattaa olla luova kun miettii vaihtoehtoja. Jos nämä vaihtoehdot eivät kuitenkaan ole todellisia ja oikeasti vain tarvitset luottoa heti, tutustu tarjolla oleviin käteviin lainavaihtoehtoihin ja lähetä hakemus.

   Hakemuksen lähettäminen ja tarjousten vastaanottaminen ei maksa mitään. Voit helposti kartoittaa vaihtoehtosi ja saada parhaat lainatarjoukset.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Luotto ja sen vakuudet

   Jos sinulla on enemmän aikaa ja jotakin omaisuutta, voit harkita lainan ottamista takuita vastaan. Tämä on monien mielestä kuitenkin liian pitkä ja monimutkainen prosessi. Lainan käyttötarkoitus pitää kertoa ja usein aikaa vain menee liian kauan jos on kiire.

   Luotto, jota myönnetään takuita vastaan on tyypillisesti suurempi kuin netistä haettavat pikalainat. Jos siis rahantarpeesi on nopea, eikä sinulla ole kiinnostusta asettaa vakuuksia, pikalaina on varsin mainio vaihtoehto.

   Nykyaikainen rahoitus on nopeasti järjestyvä, eikä edellytä vakuuksia. Sinulle voidaan myöntää laina, kunhan vain lainanmyöntäjän asettamat kriteerit täyttyvät. Tällaiset nopeat luotot ovat ketterä vaihtoehto kun hoidettavanasi on jokin yllättävä tai vaikea tilanne.

   Mitä varten voi saada luottoa heti

   Parasta nopeissa luotoissa on se, että se on ennenkaikkea joustavaa. Voit saada luottoa todella vaivattomasti ja säästää hermojen lisäksi aikaa. Aika jos mikä on rahaa.

   Hyvin tyypillinen tarve, johon luottoa haetaan, on jokin kotiin hankittava välttämättömyys. Yllättäviä laskuja voi valitettavasti tippua postilaatikkoon ja ne vain pitää jotenkin hoitaa.

   Pakkohan se on tilanne korjata, jos vaikka kotona menee jotakin rikki. Jos elämänlaatua tosiaan piristäisi pieni pintaremppa, voi tällaisessa tilanteessa miettiä luottoa ilman vakuuksia.

   Liikkuminen on tärkeää ja perustarpeisiin kuuluvaa. Kulkuneuvon hankkiminen tai korjaaminen on siis täysin perusteltu syy hakea luottoa netistä heti. Todellisuudessa näitä autohankintoja tehdään todella usein lainajärjestelyin.

   Kuinka paljon saa luottoa

   On tärkeää arvioida luoton tarve realistisesti. Mieti siis mikä on oikea summa ja sen käyttötarve, Jos maksu tai hankinta ei voi enää odottaa, toimi sitten. Kun lähetät hakemuksen, saat lukuisilta lainan tarjoajilta yhteydenottoja toiveineen, että saisivat sinut asiakkaaksi.

   Tavallisesti ihmiset hakevat luottoa netistä muutamast satasesta alkaen. Tarpeet tietenkin vaihtelevat ja jollekin muutama satanen ei riitä, vaan puhutaan tuhansista euroista.

   Jokainen miettii itse tilannettaan ja tekee hakemuksen sen mukaan. Voit esittää siinä toiveesi. Tällä tavalla kilpailuttamalla saat aivan oikeita lainaehdotuksia ja juuri sinun taloudellesi.

   Miksi luottoa kannattaa hakea

   Hakiessasi luottoa, saat varmasti nopeimman lainapäätöksen mitä markkinoilla on tarjolla. Koska hakuprosessi ja päätöksenteko on nopeaa, säästyy kaikkien aikaa.

   Jotta luotonhakija ymmärtää varmasti mitä on tekemässä, ei mitään jätetä kertomatta. Lainaehdot ja siihen liittyvät maksut kyllä kerrotaan selvästi. Lue ne aina huolellisesti.

   On tarkoitettu, että lainavertailu on sinulle helppoa. Sen pitäisi olla apunasi päätöksenteossa. Tarkoitus ei ole tehdä kenenkään elämää vaikeammaksi mitä se joskus jo saattaa olla.

   Hakemuksen kun käyt täyttämässä, saat lukuisia keskenään kilpailevia tarjouksia. Jokainen niistä haluaa olla paras, joten kannattaa kilpailuttaa.

   Nopea ratkaisu

   Kyllä se on niin, että jos henkilö lainaa rahaa nopeasti, on hän todennäköisesti pohtinut asiaa jo etukäteen. Eri vaihtoehtojen selvittely on sitäpaitsi nykyään niin helppoa, koska se ei edellytä kuin yhden hakemuksen täyttämistä.

   Yksi nopea ratkaisu voisi olla täsmäluotto. Se on vakuudetonta luottoa ja se siirretään tilillesi kerralla. Summat tässä lainavaihtoehdossa ovat parista tuhannesta eurosta ylöspäin.

   Sopiva käyttökohde täsmäluotolle voisi olla vaikkapa remonttikulut. Joku taloutensa hyvin tunteva voisi käyttää luottoa myös reissaamiseen tietäen, että rahaa on tulossa myöhemmin ja luoton voi helposti maksaa pois.

   Luottoa tulisi ottaa aina harkitusti ja käyttää raha järkevästi. Kun teet hakemuksen, se käsitellään pikaisesti. Jos se hyväksytään ja sinä hyväksyt saamasi tarjouksen, saat lainasumman heti tilillesi.

   Mistä saa rahaa nopeasti

   Eräs lainatuote, joka on hyvin suosittu, on joustoluotto. Sillä saat rahaa käyttöön todella kätevästi. Joustoluotto on lainaa, johon ei myöskään tarvita vakuuksia. Sinulle jää vapaus hakea sitä omien tarpeidesi mukaan.

   Tässä mallissa voit nostaa luottoa monessakin eri erässä. Se on siitä syystä huoleton vaihtoehto, että kun raha loppuu, et tarvitse enää uutta luottohakemusta. Sitä mukaa kun luottoa maksaa takaisin, saa tuon lainasumman taas uudelleen käyttöön jos tarvitsee. Vähän niin kuin luottokorttien idea siis.

   Luottoa yksinkertaisesti

   Olisi aika hullua olla kilpailuttamatta lainoja. Varmaankaan kukaan ei teekään enää niin. Mitään siinä ei voi hävitä ja kuitenkin voit säästää selvää rahaa, joten miksi et kilpailuttaisi?

   Kilpailuttaminen kuulostaa vaikeammalta mitä se on. Onnistuminen on taattu. Sinun tarvitsee vain seurata ohjeita ja täyttää hakemus sen mukaan. Ei ole vaikeaa.

   Kun hakemus on täytetty, lähetät sen nappia painamalla. Rahoitusammattilainen sitten tutustuu siihen ja saat vastauksen hakemuksellesi. Nyt puhutaan lainatarjouksesta, jossa on sinulle myönnetty lainasumma ja sen maksuehdot.

   Todennäköisesti saat lukuisia eri lainatarjouksia, joista sinun tehtäväksesi jää valita itsellesi paras. Mikään pakkohan ei ole kuitenkaan hyväksyä mitään saamaasi tarjousta. Voit halutessasi kilpailuttaa jonkin toisen lainasumman ja katsoa millaisia ehtoja sille saisit.

   Voinko hakea luottoa

   Mitään lainaa ei myönnetä alaikäisille. Jos siis olet täysi-ikäinen, voit hakea lainaa. Osalla lainan tarjoajista voi kuitenkin olla myös tätä korkeampi ikäraja. Toinen oleellinen luottokelpoisuuden ehto on puhdas tausta maksuhäiriömerkinnöistä.

   Luottokelpoisuusehdot ovat lainan myöntäjän määrittelemiä ehtoja. Pääasiana on vain, että taloutesi olisi sen verran tasapainossa, että sinulle voidaan myöntää luottoa.

   Luoton myöntämisen mahdollistaa vakituiset tulot. Se on hyvin usein jonkinlaisena varmistuksena, että luotonmyöntäjä uskoo sinun pystyvän maksaa takaisin.

   Jos vakituinen asuinpaikka löytyy Suomesta, alkaa luoton saaminen näyttää vihreää. Jos et ole varma omasta luottokelpoisuudestasi, voit tarkistaa senkin vain lähettämällä ilmaisen hakemuksen.

   Rahaa käyttöön hyvin joustavasti

   Jos saat hakemuksellesi vihreää valoa, hieno juttu. Toivottavasti se tarkoittaa, että asiat alkavat järjestyä. Ainakin saat nopean ja hetkellisen helpotuksen nopeaan rahan tarpeeseen. Ole itsellesi realistinen. Nosta laina vain, jos olet varma sen takaisinmaksusta.

   Lainan tarkoitus ei ole viedä sinua vaikeuksiin vaan juurikin tarjota hetken apu erilaisiin tilanteisiin. Jos maksukyvyssä jostain syystä alkaisi olla huolen aihetta, ole yhteydessä lainanmyöntäjään sopiaksesi mahdollisista uusista järjestelyistä.

   Miten laina maksetaan

   Kun tarkoituksenasi on saada luotto heti tilille, huomioi yllätykset ja tulosi. Mieti aina asiantuntijoiden lisäksi, mikä on sinulle sopiva summa lyhennyksille. Jos haluat mahdollisimman pienen kuukausittaisen lyhennyksen, pidennä laina-aikaa. Jos pystyt maksamaan kerralla enemmän, laina-aika lyhenee.

   Korkoa maksetaan usein siltä ajalta kun laina on käytettävissäsi. Jos siis maksat mahdollisimman nopeasti takaisin, voitat usein koroissa. Mieti mitä asioita arvostat. Moni arvostaa sitäkin, että voi pyytää maksuvapaata kuukautta jos tarvitsee.

   Kun luet lainaehtoja, kiinnitä huomiota onko sinun mahdollista maksaa laina jopa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Se on hyvä ominaisuus, jos sitä on sinulle tarjottu.

   Lainaraha tuo joustoa

   Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja niin on myös lainarahalla. Olipa käytetty termi mikä vain kuten pikalaina, nopea raha, nettilaina jne, se tuo talouteesi kaivattua joustoa. Lainan kustannukset muodostuvat samalla periaatteella mitä termiä siitä sitten käytetäänkään.

   Kustannukset, jotka lainaan lisätää, muodostuvat koroista ja tilinhoitomaksuista ja joskus avausmaksuista. On mahdollista, että jos lainan maksaa ennakkoon sovittua aiemmin, siitä on jokin lisäveloitus. Oleellinen on kuitenkin ns. todellinen vuosikorko.

   Laina on taloutesi tasapainottamiseen tarkoitettu. Hakeminen ei vielä maksa mitään. Voit olla sitoutumatta mihinkään ja selvitellä yhdellä hakemuksella vaihtoehtosi.

   Kysyminen on ilmaista

   Hakemus on täysin maksuton toimenpide ja se, että joku suunnittelee sinulle henkilökohtaisen lainaehdotuksen, on myös ilmaisnen palvelu.
   Voit saada kauttamme yhteyden kymmeniin pankkeihin ja rahoituslaitoksiin. Mitään piiloteltuja kuluja ei tarvitse pelätä, koska et sitoudu mihinkään. Kilpailutuspalvelu on luotettava tapa saada asiallisia lainatarjouksia.

   Monet käyvät netissä katsastamassa lainamarkkinoita. He haluavat olla tietoisia omista lainansaantimahdollisuuksistaan ja vallitsevasta korkotasosta.

   Kilpailuttamalla voit saada kaiken tämän tiedon kotoasi poistumatta. Jos päätät nostaa lainaa, alkavat siitä vasta kulutkin.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Täytä hakemus viipymättä

   Voit aloittaa lainaprosessisi jo nyt jos on kiire. Tilanne voi hyvinkin saada selvyyden ja pääset asioissasi etenemään. Aloittaminen ei voisi olla enää helpompaa.

   Luottohakemuksen täyttäminen vaatii sinulta muutaman minuutin. Onneksi sinun ei tarvitse laskea sitä muiden tekemää työmäärää, jonka saat hakemuksellasi aikaan. Varsinainen työ tehdään pankeissa ja muissa lainanmyöntäjien toimipaikoissa.

   Täytetty hakemuksesi siirtyy useille eri tahoille, jotka haluaisivat uusia asiakkaita. Hakemuksia hyväksytään päivittäin ja joka tapauksessa vastauksia pyritään antamaan ennätysajassa.

   Vaikka saamasi kilpailutuspalvelu olisi kuinka nopeaa, tee silti päätöksesi kaikessa rauhassa. Unohda kiire hetkeksi, mieti huolella ja vie sitten taloutesi oikeaan suuntaan.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi luottojen kilpailuttamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen