Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa pikaisesti

   Kilpailuta ja hae lainaa pikaisesti netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa pikaisesti ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa pikaisesti 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan pikaisesti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa pikaisesti jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa pikaisesti helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaa pikaisesti voi hakea ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa pikaisesti 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat pikaisesti ja helposti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa pikaisesti.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa pikaisesti. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina pikaisesti.

   Kilpailuttamalla lainat pikaisesti netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa pikaisesti erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullista lainaa pikaisesti netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivinta ja edullisinta lainaa pikaisesti pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudetonta lainaa pikaisesti heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan pikaisesti, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana. Näin saat lainaa heti, tai ainakin varsin nopeasti.

   Lainaa pikaisesti

   Mitä pikalaina on ja miten se eroaa pikavipeistä? Mitä tulisi ottaa huomioon pikalainaa hakiessa? Erilaisia lainanantajia on markkinoilla valtavasti, ja jokaisella lukuisia erilaisia lainatuotteita.

   Lainojen kulut ja niiden määräytyminen ovat lainakohtaisia. Vaikka pikalainaa markkinoidaan nopeana ja helppona keinona rahoittaa yllättävät lainatarpeet, asiaan kannattaa perehtyä ja valita lainanantaja kilpailutuksen perusteella.


   Löydä edullisin laina pikaisesti

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainavaihtoehdon. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Pikalainan lyhyt oppimäärä

   Laina, jonka hakija saa välittömästi käyttöönsä vakuudetta, on pikalaina. Sen saa siis käyttöönsä lyhyelläkin varoitusajalla. Aikaisemmin samantyyppistä lainaa on nimitetty pikavipiksi, mutta lainsäädännön muuttuminen on poistanut tällaisen lainakategorian.

   Pikavippien korot saattoivat nousta satakertaisiksi, mutta pikalainojen korkokatot on rajoitettu samalle tasolle muiden lainojen kanssa, eli kahteenkymmeneen prosenttiin. Nimelliskorko ei kuitenkaan kerro mitään todellisesta vuosikorosta, joka muodostuu korkoprosentista sekä muista lainaan liittyvistä kuluista.

   Pikalainoiksi kutsutaan lainoja, jotka voit saada heti käyttöösi. Lainahakemusten käsittely on automatisoitu, jolloin lainapäätös tulee hetkessä, mikä varmasti tuntuu helpottavalta kun tarvitset lainaa pikaisesti, mahdollisimman nopealla aikataululla.

   Pikalainat ovat aina vakuudettomia, eli niiden pantiksi ei aseteta esimerkiksi kiinteää omaisuutta. Vakuudettoman lainan voi saada vain henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Jos merkintä löytyy, ainoa mahdollinen laina on vakuudellinen laina.

   Pikalainoina myönnettävien lainojen summat vaihtelevat muutamista sadoista euroista muutamiin tuhansiin euroihin. Hakemasi lainasumma riippuu tietenkin aina lainantarpeestasi, mutta lainaa myöntävät tahot eivät etenkään ensimmäistä lainaa myöntäessä yleensä myönnä tuhansien eurojen lainoja. Lainanmyöntäjien ensilainojen määrät vaihtelevat suuresti, ja tässäkin on vertailun paikka.

   Lainaa tarvitessa on aina oltava varma siitä, että sen kykenee myös maksamaan takaisin. Pikainen lainantarve voi yllättää esimerkiksi kodinkoneen rikkoutuessa, talvikenkien hajotessa tai palkanmaksun viivästyessä. Mikäli tarvitsemasi lainasumma ei ole suuri, harkitse lainan pyytämistä lähipiiriltäsi. Silloin säästyt todennäköisesti lainan koroilta ja muilta lisäkuluilta.

   Jos tämä ei juuri sinun kohdallasi tai juuri tällä hetkellä ole mahdollista, aloita lainan hakeminen tekemällä laskelmia. Hoitamaton pikalaina kasvaa nopeasti korkoa, ja voi pahimmillaan johtaa maksuhäiriömerkintään ja velkakierteeseen.

   Kilpailuta pikalaina ja vertaile eli lainantarjoajia. Summarumin kilpailutusta käyttämällä vältät sen, että joutuisit läpikäymään jokaisen palveluntarjoajan ja keräämään tiedot niiden kotisivuilta erikseen.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Pikalainatkin kannattaa kilpailuttaa

   Pikalainat voit helposti kilpailuttaa. Summarumin kilpailutus hakee sinulle lainatarjouksen yli 30 rahoittajalta. Kilpailutus ei sido sinua mihinkään, eli voit rauhassa tarkastella tarjouksia. Tarjouksia vertaillessasi, kiinnitä huomiota todellisiin kustannuksiin.

   Mitä kustannuksia seuraa maksuaikataulun muuttamisesta? Onko lainalle avausmaksuja? Lainat kilpailuttamalla saat kymmeniltä lainantarjoajilta tarjouksen, ja voit vertailla niiden antamia ehtoja ja maksuja keskenään.

   Vaikka lainasumma olisi sama, eri lainantarjoajien antamat lainatarjoukset eroavat silti toisistaan. Ne antavat lainalleen eri nimelliskorkoja, joillakin on käytössä avausmaksu ja mahdollisia muita kuluja.

   Kuukausittaisen maksuerän suuruuteen vaikuttaa etenkin laina-aika. Tämän lisäksi laina voi sisältää erilaisia käsittelykuluja, joita koituu maksettavaksi esimerkiksi maksuajan muutoksista. Mitä lyhyemmässä ajassa maksat lainan takaisin, sitä pienemmät ovat kustannukset.

   Toisaalta kuukausierät ovat suuremmat, koska lainan alkuperäinen määrä on maksettava nopeammassa tahdissa takaisin. Ole tämän suhteen kuitenkin realistinen, äläkä aseta lainan takaisinmaksulle epätodellisen lyhyttä maksuaikataulua.

   Lainan maksaminen aiottua nopeammin yleensä vähentää kuluja, koska korkoa ehtii kertyä vähemmän, mutta maksuajan pidennys lisää kokonaiskustannuksia. Lainalaskurilla voit tarkastella lainaan vaikuttavien osa-alueiden muutoksia.

   Näitä osa-alueita ovat kuukausierä, nimelliskorko, avausmaksu ja todellinen vuosikorko. Takaisinmaksuaikaa tai nimelliskorkoa muuttamalla näet, miten kuukausierän suuruus kasvaa tai pienenee. Laskurilla voit määritellä sinulle sopivan kuukausierän, ja käyttää laskurin antamia tietoja hyväksesi hakemusta tehdessä.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Tutki nämä hakiessa pikalainaa

   Saatuasi lainatarjoukset, käytä aikaa tarjousten vertailuun. Tutki lainanantajia, lainalle annettuja todellisia vuosikorkoja, tietoja muista lainaan liittyvistä kuluista. Tarkista korkotaso: koronan vuoksi sen maksimimäärä on vaihdellut, eikä nimelliskorko saa ylittää 20 prosenttia.

   Kaikki lainantarjoajat eivät välttämättä ole päivittäneet ehtojaan. Jos nimelliskorko on 10%, suhtaudu tarjoukseen varauksella. Korko saattaa muuttua kesken lainan takaisinmaksun.

   Lainanantajia on monenlaisia. Pankkeja ja muita tahoja. Onko lainanantajan nimi tuttu, millaista tietoa löydät sen taloustiedoista? Ovatko lainanantajan nettisivut ajantasalla, vaikuttavatko ne luotettavilta?

   Ovatko ihmiset kertoneet keskustelupalstoilla tai asiakaspalvelusivuillaan kokemuksiaan lainanantajasta, ovatko kokemukset negatiivisia vai positiivisia? Millä tavoin asiakaspalveluun saa yhteyden, ja onko sillä esimerkiksi chat tiettyyn aikaan päivästä?

   Suosi nimenomaan kotimaisia lainanantajia, sillä ulkomaisten lainan myöntäjien kanssa voit törmätä monenlaisiin ongelmiin. Ne koskevat valuuttakurssien muutoksia, lainanantajan luotettavuuden selvittämistä sekä mahdollisia lainaan liittyvien ongelmien selvittämistä.

   Pikalainan korot ovat melko korkeat, ja todellista vuosikorkoa tulisikin arvioida kriittisesti. Nimelliskorko on eri asia kuin vuosikorko: nimelliskorko on pelkkä koron määrä, mutta vuosikorkoon sisältyy kaikki lainan kulut vuoden aikana.

   Näiden ero voi isommassa, useammaksi vuodeksi otettavan lainan kohdalla muodostua hyvinkin suuriksi. Lainalle ilmaantuu herkästi lisäkuluja, joista kannattaakin olla tarkkana jo lainaa ottaessa. Lisäkuluja tuovat ainakin myöhästymismaksut ja maksuajan pidennys.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Huomioi pienet präntit ja muutokset kuluissa

   Jotkut lainoja tarjoavat tahot markkinoivat ensimmäisen lainan olevan sinulle kuluton eli ilmainen. Lue tarkasti koko sopimus, sillä usein tämä kuluttomuus koskee vain lyhyttä aikajaksoa lainan kokonaismaksuajasta, minkä jälkeen korkoa aletaan periä.

   Lisäksi erilaiset lisämaksut voivat tulla yllätyksenä, vaikka ne mainittaisiin sopimuksessa. Tarkista myös, voitko maksaa lainasi aiottua nopeammassa aikataulussa.

   Jos tällainen mahdollisuus yllättäen ilmaantuu, laina tietenkin kannattaa maksaa takaisin ja välttää lisäkorot. Sopimuksessa voi kuitenkin olla pykälä, joka estää lainan aikaisemman takaisinmaksun.

   Mikäli aiemman otetun lainan takaisinmaksussa ilmenee ongelmia, voi houkutus ottaa uusi laina entisen maksamiseksi olla suuri. Tämä on kuitenkin tyypillinen tapa joutua velkakierteeseen, jota on jo vaikea selvittää.

   Ole mieluummin yhteydessä alkuperäiseen lainanantajaan ja neuvottele lainan ehdoista. Jokaisella voi elämässään tulla useita yllättäviä tapahtumia, jotka vaikuttavat maksukykyysi ja talouteesi.

   Erityisen tarkkana kannattaa olla koron suuruudessa sekä muissa mahdollisissa kuluissa. Jotkut lainantarjoajat edellyttävät, että ensimmäiseksi maksetaan avausmaksu, etenkin isommissa lainoissa ja limiiteissä.

   Laina-ajan muuttaminen maksaa yleensä aina, mutta lainantarjoajasta riippuu, kuinka paljon. Lainsäädäntö lyhytaikaisia, vakuudettomia lainoja koskien on muuttunut 2019, ja koronan vuoksi säännöt ovat jälleen muuttuneet. Seuraa uutisia sekä lainsäädännöstä että lainoista ylipäätään.

   Muutokset korkokattoon ja korona

   Vuonna 2019 vakuudettomille, yli 2000 euron luotoille säädettiin lailla 20% korkokatto. Lainan lisäkulujen määrä rajoitettiin 150 euroon vuodessa.

   Maksuajan pidentämisen kustannuksia rajattiin 20 euroon vuodessa. Tällä haluttiin puuttua pikavippeihin liittyviin ongelmiin, joihin talousahdingossa pyristelevät ihmiset joutuivat.

   Koronan levittyä maailmanlaajuiseksi pandemiaksi yhä useammat ovat joutuneet rahavaikeuksiin. Työpaikka on voinut mennä alta, tai talous kaatua sairastumisen vuoksi.

   Valtiot tukivat eri aloja hyvin erilaisin tavoin ja rahamäärin. Lainoja myönnettiin entistä vähemmän epävakaan tilanteen vuoksi. Talousvaikeuksien vuoksi lainojen korkokattoa muutettiin jälleen, ja se laskettiin kymmeneen prosenttiin.

   Lisäksi pikalainoille asetettiin markkinointikielto. Näiden toimien piti kestää vain vuodenvaihteeseen 2020-2021, mutta sitä jatkettiin lokakuuhun 2021 saakka. Eri tahot hakevat korkokatolle pysyvää rajoitusta kymmeneen prosenttiin.

   Koronan vuoksi lainantarjoajia voi olla tavallista vähemmän. Monet tahot eivät tällä hetkellä myönnä uusia lainoja, vaan odottavat tilanteen rauhoittumista.

   On selvää, että tautitilanne sekä Suomessa että maailmalla vaikuttaa rahamarkkinoihin vielä pitkään. Rahatalouskin on kuitenkin siirtymässä kohti normaalia, ja rajoja avaamaan.

   Mieti vielä kerran miten haet lainaa pikaisesti

   Pikalainaa tarjoavia tahoja löytyy valtavasti. Rahojen saaminen hetkessä tilille varmasti houkuttelee äkillisen tarpeen sattuessa omalle kohdalle ja arjen mahdollisesti vaikeutuessa.

   Tarvitessasi lainaa pikaisesti, ota avuksi lainan kilpailutus. Kilpailutuksen on laatinut siihen erikoistunut ammattilainen, joka tietää pikalainoja olevan erilaisia ja eri lainojen sopivan erilaisiin tilanteisiin.

   Vaikkapa viivästyneen palkan vuoksi otettava laina voi olla iso ja pian takaisin maksettava, koska palkkapäivä kuitenkin koittaa pian. Sen sijaan auton rikkoutuminen on niinikään suuri menoerä, mutta sen takaisinmaksuun voi mennä hyvinkin kauan.

   Jokaisessa lainassa on omat ehtonsa, korkonsa ja lisämaksunsa. Takaisinmaksuaika ja kuukausierän suuruus vaihtelee myöskin, ja lainaa hakevan tuleekin huomioida kokonaisuus. Kun kyseessä on pikainen laina, tarve tulee yllättäen.

   Maltti on kuitenkin pidettävä mukana lainaa ottaessa, jotta et myöhemmin joudu entistä suurempiin hankaluuksiin. Sopimus kannattaa lukea läpi ennen siihen sitoutumista ja yllätysten paljastumista.

   Voit joutua suureen taloudelliseen ahdinkoon, mikä taas voi johtaa velkaantumiseen sekä luottotietojen menettämiseen. Maksuhäiriömerkintä vaikeuttaa elämää monen vuoden ajan, senkin jälkeen kun olet selvittänyt velkasi lainanantajalle. Lue täältä, miten voit tarkistaa luottotietosi ilmaiseksi.

   Korona aiheutti monelle taloudellisia vaikeuksia, joita helpottamaan kehitettiin yhdistelmälainoja sekä limiittejä. Pikalainojen, kulutusluottojen ja muiden vakuudettomien luottojen yhdistäminen yhdeksi uudeksi lainaksi on tällaista yhdistelmälainan tekemistä.

   Usean rahoittajan sijaan lainaa ja sen kuluja maksetaankin vain yhdelle taholle, ja menojen määrä pienenee. Lainalimiitti on tavallaan pankki, josta voit lainata tarvitsemasi summan rahaa.

   Haet lainalimiitin jollekin kiinteälle summalle, ja nostat limiittitililtä tarvitsemasi summan, tarpeittesi mukaan. Haet lainaa esimerkiksi 2000 euroa. Nostat lainalimiitiltäsi vaikkapa 500 euroa, ja maksat korkoa sekä muita maksuja vain nostamallesi summalle.

   Nostetulle summalle on tietenkin olemassa takaisinmaksuaika, ja voit myös nostaa limiitistäsi lisää rahaa tarvittaessa. Pikalainan sijaan kannattaa edellleen harkita lähipiiriltä lainaamista sekä vakuudellista luottoa.

   Vakuudellisen luoton kulut ja korot ovat pääsääntöisesti aina pikalainan kuluja edullisemmat, koska lainanantajalla on luoton vakuutena omaisuuttasi. Lainantarve voi kuitenkin yllättää, ja pikalaina olla silloin helpoin tapa päästä tilanteessa eteenpäin.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Kilpailuta pikainen laina

   Kilpailutus on pikalainankin tapauksessa ehdottoman kannatettavaa. Eri lainojen kulut ovat huomattavia, ja kilpailutus kokoaa lainanantajat yhteen.

   Summarum tarjoaa pikalainojen kilpailutuksen palvelun, ja kokoaa sinulle tarjoukset kymmeniltä lainanantajilta. Tämä ei sido sinua vielä mihinkään, ja tarjouksia kannattaakin vertailla kaikessa rauhassa.

   Kilpailutuksella vältät lainantarjoajien etsinnän ja usean hakemuksen tekemisen. Tarjousten pyytäminen ei edelleenkään sido sinua, ja voit tehdä päätöksesi useiden tarjousten perusteella.

   Summarumin kilpailutus antaa sinulle valmiiksi kaikki tärkeimmät avainluvut! Usean hakemuksen sijaan saat siis suoraan useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

   Voit tarkastella lainojen määrien sekä takaisinmaksuajan muutoksia lainalaskurilla. Kuukausierän suuruus määräytyy pääasiassa näiden asioiden perusteella.

   Näiden avulla voit määritellä omaan talouteesi sopivan kuukausierän, joka ei rasita talouttasi liiaksi. Laina on aina rahaa, jonka tulet maksamaan takaisin.

   LUE SEURAAVAKSI: Edullisin pikaluotto

   Lainaa nopeasti – Usein kysytyt kysymykset

   Ovatko pikalaina ja pikavippi sama asia?
   Pikalaina on lyhyesti vakuudeton laina, jonka henkilö saa nopeasti tililleen. Aiemmin näistä lainoista on käytetty myös nimeä pikavippi. Nykyisellään pikavippejä ei saa enää myöntää, niiden korkeiden korkojen vuoksi. Nämä ovat taas johtaneet pahoihin velkakierteisiin ja talousongelmiin.
   Mistä hakisin lainaa pikaisesti?
   Vaikka lainan tarve on akuutti ja haettava summa ei välttämättä kovin suuri voit silti etsiä itsellesi edullisimman lainan vain muutamassa minuutissa. Kilpailuttamalla pikalainan, voit säästää merkittävästi rahaa lainan korkokuluissa. Summarumin lainanvertailu on yksi tähän erikoistunut työkalu, jolla voit hakea edullisimman lainan pikaisesti itsellesi vain muutamassa minuutissa.
   Mikä on pikalaina?
   Pikalaina on vakuudetonta lainaa, jonka voit hakea hyvin nopealla aikataululla omalle tilillesi. Pikalainoina myönnettävien lainojen summat vaihtelevat muutamista sadoista euroista muutamiin tuhansiin euroihin. Mutta toki itse hakemasi summa riippuu aina omista tarpeistasi.