Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Rahaa nopeasti

Kilpailuta ja hae rahaa nopeasti netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Hae rahaa nopeasti ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Rahaa nopeasti 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi rahaa nopeasti sinulle. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae rahaa nopeasti jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae rahaa nopeasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea rahaa nopeasti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea nopeaa rahaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat kun haet rahaa nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle rahaa nopeasti.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle nopeasti rahaa tilille. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin vaihtoehto.

Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan tarvitsemaasi rahaa nopeasti erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullista rahaa nopeasti netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Palvelumme on nopea ja sen kautta voi järjestyä lainapäätös heti.

Esimerkkejä lainoista, joita voit saada heti:

Summa Maksuaika Nimelliskorko Avausmaksu Muut kulut Kuukausierä Todellinen vuosikorko Lopullinen summa Koron osuus
10 000e 5v 7% 0e 0e 198e 7,23% 11 880e 1 880e
12 500e 10v 8% 0e 0e 152e 8,3% 18 199e 5 699e
10 000e 6v 9,5% 49e 5e 183e 9,92% 13 158e 3 158e
10 000e 5v 9,5% 149e 5e 217,5e 11,76% 13 050e 3 050e

Vakuudetonta rahaa nopeasti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun tarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Näin saat nopeasti rahaa tilille ja voit käyttää sen haluamaasi tarkoitukseen.

Mistä rahaa nopeasti – Useita keinoja hankkia lisätuloja

Mistä rahaa nopeasti kun tarve iskee yllättäen? Lainan ei välttämättä tarvitse olla se ensimmäinen vaihtoehto, riippuen toki tarvittavasta rahamäärästä. Esimerkiksi erilaiset maksetut kyselyt ovat nykyään suosittuja ja niissä on mahdollisuus ansaita rahaa nopeasti ja helposti.

Homma on tosiaan varsin helppoa, mutta tulot jäävät useimmiten kyllä hyvin pieniksi.

Mikäli olet palkkatyössä, voit yrittää pyytää työnantajaltasi lisää työtunteja tai jopa lisää palkkaa. Mikäli olet ollut ahkera, saattaa palkanmaksaja joskus suostua palkkaennakon maksamiseen.

Vuokraa omistamasi

Voit vuokrata melkein kaikkea, mitä omistat.

Onko sinulla kesämökki tai ylimääräinen huone asunnossasi? Jos olet vuokralainen, voit hyvinkin onnistua alivuokraamaan osaa asunnostasi. Mieti myös muuta mahdollista vuokrattavaa tavaraa tai omaisuutta, kuten retkiluistimet tai vaikka painepesuri.

Joskus on tarpeen etsiä lisää työtä, eli yksinkertaisesti toinen työpaikka. Jos rahantarve on kuitenkin olemassa, mieti voisitko työskennellä viikonloppuisin. Muitakin vaihtoehtoja on. Suomen metsät ja puistot ovat täynnä rahanarvoisia marjoja tai tyhjiä pulloja, joista saat hieman lisätienestiä.

Mikäli edellä mainituista keinoista ei ole apua tilanteeseesi, ja tarvitset nopeasti rahaa, voit miettiä myös rahan lainaamista.

LUE LISÄÄ: Pieni laina heti tilille


Löydä edullisin laina ja nosta rahaa nopeasti tilille

Summarumin kautta löydät sopivan lainan, jotta saat rahaa nopeasti tilille. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Mistä rahaa heti tilille?

Mistä rahaa heti tilille lainan muodossa? Anna meidän hoitaa kaikki.

Summarumin kautta voit tosiaan hakea rahaa nopeasti ja helposti netistä jopa 60 000 euroon asti.

Hyvä tietää

Voit hakea rahaa nopeasti tilille ilmaisen palvelumme avulla. Palvelumme käyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Halutessasi voit vain kokeilla, miten palvelu toimii ja millaisia tarjouksia sille, että saat heti rahaa tilille, olisi tiedossa.

Kilpailutuspalvelumme toimii siten, että lähetämme hakemuksesi kaikille yhteistyökumppaneillemme. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit saada useita eri tarjouksia monelta rahoitusyhtiöltä.

Aloita täyttämällä ilmainen lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Jokainen yhteistyökumppaninamme toimiva pankki ja lainanantaja myöntää lainarahaa ilman vakuuksia. Täytä siis hakemus ja voit saada heti lainaa!

Kilpailuta ja saat nopeasti rahaa tilille helposti

Kun olet lähettänyt lainahakemuksesi, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi täysin maksuttomasti. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman rahoitusyhtiön kriteerit, saat heti tiedon siitä voimmeko löytää sinulle rahaa lainaksi nopeasti.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtäväksesi jääkin vain vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin.

Käyttämällä Summarumin palvelua säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainan kilpailuttaminen netissä käy avullamme nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa kokonaan ilman liitteitä.

Lainaa rahaa nopeasti avullamme

Kun puhutaan rahan lainaamisesta, täytyy tietysti miettiä mistä ja miten sitä saa. Mikäli sinulla on omaisuutta, voit hakea lainaa takuita vastaan. Tämä on melko pitkä ja monen mielestä monimutkainen tapa, joka vaatii paitsi vakuuden myös aikaa. Usein sinun täytyy myös osata tarkasti kertoa lainan tarkoitus ja tarvittavat summatkin eroavat nopeammista rahan tarpeista.

Mikäli rahan tarve siis on nopea, eikä ole haluja tai mahdollisuuksia asettaa lainalle vakuuksia, voi niin sanottu nopea pikalaina olla hyvä vaihtoehto.

Nopeasti ja nykyaikaisesti järjestyvä rahoitus onnistuu ilman vakuuksia. Asiantuntijat voivat kriteerien täyttyessä myöntää sinulle nopeasti rahaa lainan muodossa. Tällainen nopea luotto on tarkoitettu nimenomaan yllättäviin ja kiperiin tilanteisiin pikaiseksi ratkaisuksi.

LUE LISÄÄ: Luotto heti

Tarvitsen rahaa heti. Mitä minun tulee ottaa huomioon?

Kun pohdit mistä saada rahaa nopeasti, kannattaa vaihtoehtoja punnita tarkasti. Eri tyyppisiä menoja ja pakollisia hankintoja varten rahoitusalalla on tarjolla luottoa ilman vakuuksia. Jos vaikka yrityksessäsi on tilapäinen kassavaje, jonka voi odottaa korjaantuvan, voit paikata sitä hetkeksi nopealla lainarahalla.

LUE LISÄÄ: Rahaa heti

Huom!

Rahaa saa nykyään jo miltei niin helposti, että muista siitä huolimatta mitoittaa laina sopivaksi omalle tai yrityksesi taloudelle.

Oleellista on varmistaa, että voit maksaa saadun lainan myös takaisin. Nopeaksi koko prosessin tekee vakuudettomuus, joiden perään ei välttämättä kysellä rahaa saadaksesi.

Asia lähtee järjestymään niin, että harkitset ensin rauhassa omaa tilannettasi ja puntaroit vaihtoehtoja. Kun laina on se sopivin ratkaisu, on aika ottaa siitä selvää. Ensimmäinen askel on etsiä eri vaihtoehtoja, mistä saa rahaa nopeasti.

Nykyään sinun on mahdollista toimia todella järkevästi taloutesi hyväksi. Voit nimittäin kilpailuttaa haluamasi lainan. Se on tänä päivänä todella nopeaa ja yksinkertaista. Luottoa kilpailuttaessasi saat esittää omat toiveesi, jonka jälkeen luotonantaja tekee sinulle tarjouksen.

Kauttamme järjestyy niin suurta kuin pientä lainaa nopeasti.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Mihin tarkoitukseen voi saada rahaa nopeasti tilille?

Voit saada rahaa lainaksi nopeasti nykyisin hyvinkin vaivattomasti. Parasta on sen joustavuus siinä, että rahaa voi saada monenlaisiin tarpeisiin. Tavanomainen tilanne palvelumme käyttäjille saattaa olla esimerkiksi kotiin tarvittavat hankinnat tai jokin muu yllättävä meno.

Kotona voi aina jotakin mennä rikki ja tilanne pitää saada pikaisesti korjattua. Jokin tila voi tarvita pintaremonttia tai on ajankohtaista hankkia auto tai mopo kulkupeliksi, että pääsee kätevästi töihin. Itse asiassa todella usein kulkuneuvoja rahoitetaan ilman vakuuksia saatavalla luotolla.

Voit tällaisissa tilanteissa hakea nopeasti rahaa tilille useilta eri rahoitusyhtiöiltä vain yhden hakemuksen täyttämällä. Täytä siis hakemus sivullamme ja hae lainaa äkkiä!

Kuinka paljon rahaa lainaksi nopeasti voi saada?

Miten saada rahaa nopeasti ja mistä eivät ole ainoat kysymykset, joita sinulle saattaa nousta äkillisen rahantarpeen osuessa kohdallesi. Kolmas olennainen kysymys lienee se, miten paljon rahaa nopeasti on mahdollista ylipäätään saada?

Yhteistyökumppaneiltamme voit saada heti rahaa jopa 60 000 euroon saakka. Kaikkein tärkeintä on silti arvioida tarvittavan luoton määrä realistisesti. Minkä summan todella tarvitset ja mikä sen käyttökohde on? Rahaa lainattaessa olet todennäköisesti jo todennut, että hankinta tai maksu ei voi odottaa.

Nyrkkisääntönä voidaan pitää nopean rahatarpeen olevan yleensä muutamasta satasesta jopa tuhansiin euroihin. Muista aina tarkasti arvioida, millainen on oma henkilökohtainen tilanteesi ja mikä lainatuote on sinulle paras.

Tarjolla on useita vaihtoehtoja. Jos etsit itsellesi parasta vaihtoehtoa, kannattaa laina totta kai kilpailuttaa. Pienemmissä summissa sinulle voi riittää myös niin sanottu pikavippi.

LUE LISÄÄ: Pikavippi heti

Miksi kannattaa hakea rahaa heti?

Kun haet rahaa nopeasti tilille meidän kauttamme, saat taatusti markkinoiden nopeimman lainapäätöksen. Hakemusprosessi on Summarumilla tehty suoraviivaiseksi ja läpinäkyväksi. Liitteitä ei tarvita hakemusvaiheessa. Nopeaa rahaa hakiessa lainaan liittyvät ehdot ja maksut kerrotaan selkeästi, jotta lainan hakijana tiedät tarkalleen mihin olet ryhtymässä.

Lainojen vertailun on tarkoitus olla sinulle helppoa ja apuna päätöksillesi. Siksi sinulle ilmoitetaankin selkeästi luoton kustannukset ja suunnitelma maksuaikataulusta.

Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus ja säästät ainakin aikaasi siinä, ettei tarvitse itse etsiä lainan tarjoajia netin syövereistä. Yhdellä hakemuksella saat lukuisia yhteydenottoja rahoitusyhtiöiltä, jotka haluavat sinut asiakkaakseen.

Lainaa rahaa nopeasti

Tyypillisesti henkilö, joka lainaa rahaa nopeasti, on usein tehnyt hyvää taustatyötä ja selvittänyt eri vaihtoehtoja. Esimerkiksi täsmäluotto on täysin vakuudetonta luottoa, joka nostetaan kerralla. Täsmäluotto on rahoitustuote, jonka summat vaihtelevat tyypillisesti parista tuhannesta useisiin tuhansiin euroihin.

Tämän tyyppisellä luottorahalla voit rahoittaa vaikkapa remontista aiheutuvia kuluja. Mikäli auton tai vaikka uuden sähköpyörän kanssa pääsisi paremmin töihin, voi siihenkin tarkoitukseen hakea heti rahaa tilille eri yhtiöitä kilpailuttamalla.

Kun teet luottohakemuksen ja se hyväksytään, hakemasi lainasumma siirretään tilillesi kerralla.

Mistä nopeasti rahaa?

Meiltä kysytään monesti sitä, mistä nopeasti rahaa on parhaiten saatavilla ja missä muodossa.

Yksi rahoituspalvelua tarjoava vaihtoehto on joustoluotto. Sillä tarkoitetaan kätevästi käyttöön saatavaa rahaa. Se on lainaa, johon ei edellytetä vakuuksia. Voit siis hakea joustoluottoa omien tarpeidesi mukaan. Summat ovat tyypillisesti muutaman tuhannen euron verran.

Joustoluoton etuna on, että voit nostaa rahaa useammassa erässä. Tämä on huoleton vaihtoehto siinä mielessä, että rahan loputtua ei tarvitse tehdä uutta luottohakemusta. Kun luottoa maksaa takaisin, saa myös tuon lainasumman tarvittaessa uudelleen käyttöön. Idea on siis saman tyyppinen kuin jos käyttäisit luottokorttia.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Hae rahaa nopeasti näin yksinkertaisesti

Kun tarvitset nopeasti rahaa, on tärkeää kilpailuttaa rahoitusyhtiöt. Ne kilpailuttamalla voit nimittäin säästää selvää rahaa rahasta, jota olet nostamassa. Onnistut tässä takuulla, kunhan vain seuraat hakemusta ohjeineen ja täytät sen huolellisesti.

 1. Hakemuksen täytettyäsi alat saada useita sinulle suunniteltuja lainatarjouksia.
 2. Kymmenet eri pankit ja rahoitusyhtiöt odottavat mahdollisuuttaan tarjota sinulle sopivaa luottoa. Ne kaikki tarvitsevat uusia asiakkaita ja tekevät ehdoistaan siksi niin houkuttelevat kuin vain suinkin mahdollista. Sinä saat valita itsellesi parhaan tarjouksen.
 3. Jos mikään saamistasi tarjouksista ei miellytä, ei haittaa. Et ole hävinnyt mitään. Sait kuitenkin arvokasta tietoa korkotasostasi ja lainojen yleisistä ehdoista. Voit käyttää näitä tietoja taloutesi suunnitteluun. Tämä lainavertailu on sinulle täysin maksuton palvelu, etkä sitoudu mihinkään tarjouksia pyytäessäsi.

Kun pohdit valintaasi, voit vielä olla siis hyväksymättä mitään saamistasi tarjouksista. Mikäli päätä hyväksyä, huomioi lainantarjoajan ehdot. Vasta kun lainasopimus on allekirjoitettu, siirtyy rahaa heti tilille.

Miten saada nopeasti rahaa, kenelle palvelut on tarkoitettu?

Kun pohdit miten saada nopeasti rahaa tilille, on sinun hyvä tietää eri rahoitusyhtiöiden ehdot lainan saamiselle.

 1. Lainarahaa ei voida myöntää alaikäisille. Sinun on siis oltava joko täysi-ikäinen tai joissain tapauksissa vähän vanhempikin.
 2. Talouden tulee olla sillä lailla balanssissa, että luottokelpoisuusehdot täyttyvät.
 3. Jos sinulla on vakituiset tulot, olet vahvoilla luottoa hakiessasi. Luoton myöntäjän tarvitsee varmistaa kykysi maksaa lainattu raha takaisin. Kaikkiin luottoihin liittyy takaisinmaksu, joka on suunniteltu sinun talouteesi sopivaksi.
 4. Maksukykyä arvioidessaan luoton myöntäjä useimmiten edellyttää vakituisen asuinpaikkasi olevan Suomessa.

Heti rahaa tilille ja käyttöön joustavasti

Mikäli olet saanut hyväksynnän hakemuksellesi, onneksi olkoon. Saat tilapäisen helpotuksen akuuttiin rahan tarpeeseen. Varauduthan lainan nostaessasi myös mahdollisiin muutoksiin, jotka usein tulevat ennakkoon varoittamatta.

Hyvin ja realistisesti mitoitettu laina on sellainen, joka ei vie talouttasi ahdinkoon muutoksissakaan.

Sinun pitäisi pystyä lyhentämään otettua lainaa joka tapauksessa maksusuunnitelman mukaisesti, kävi elämässä mitä kävi. Jos maksuissa meinaa tulla kompastuksia, ole hyvissä ajoin yhteydessä lainan myöntäjän asiakaspalveluun ja kerro tilanteesi.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Miten lainaraha maksetaan takaisin?

Kun haet rahaa nopeasti tilille kauttamme, sinun on suunniteltava myös sen takaisin maksaminen. Huomioi tässä yllättävät haasteet ja todelliset tulosi. Millä summalla voit vielä kohtuullisella vaivalla lyhentää luottoa?

Kun kyseessä on vakuudeton kertaluotto heti tilille saatuna, se voi vain tietyissä vakavissa tilanteissa olla joustava takaisinmaksun suhteen. Joidenkin yhtiöiden kohdalla maksusuunnitelmaan voi tehdä muutoksia ainakin asiakaspalvelun avulla.

Tärkeää on joka tapauksessa hoitaa muutokset ajallaan, eikä antaa maksujen viivästyä. Viivästykset maksavat sinulle ylimääräistä korkoa ja se voi tulla kalliiksi.

Kun tilanne on se, ettet kerta kaikkiaan pysty maksamaan lainaa takaisin, voit pyytää maksuvapaata kuukautta. Mikäli tilanteesi on hyvä, voit maksaa myös ennakkoa isomman lyhennyssumman. Monet arvostavat myös mahdollisuutta maksaa laina kerralla pois ilman siihen liittyviä lisäkuluja.

Lainarahan kustannukset

Nopeasti rahaa voit saada monellakin eri tavalla. Lainaraha tunnetaankin tästä syystä nykyisin monilla eri termeillä. Se voi olla pikalaina, nopeaa rahaa, pankkilaina jne. Kustannukset rahaan liittyen muodostuvat kuitenkin samaan tapaan, olipa termi ja tarkoitus mikä tahansa.

Luottoon liittyvät kustannukset muodostuvat korosta ja mahdollisista luoton hoitomaksuista ja tilinavausmaksuista. Oleellista on selvittää, ettei piilokuluja ole ja mikä on todellinen vuosikorko. Loppukustannuksiin antaa vaikutuksensa aikataulu, jolla laina on suunniteltu maksettavan.

Välttyäksesi yllätyksiltä, selvitä lainaehdot ja tee vertailua. Hakemuksen jättämällä mahdollistat itsellesi useita lainatarjouksia ilman sitoutumispelkoa.

Lainaa kannattaa vertailla kilpailutuspalvelua käyttämällä. Kiinnitä huomiota itsellesi tärkeisiin asioihin ja lisäksi vielä, että saamasi lainatarjoukset on tehty kaikki samalle lainamäärälle ja laina-ajalle. Vain näin voit oikeasti verrata niitä toisiinsa.

Helposti rahaa nopeasti – hyödyt ja haitat

Sinun ei tarvitse olla tietyn pankin asiakas, jotta voit pyytää lainatarjouksia. Edes siinä tapauksessa, että laina olisi ilman vakuutta, sinulta ei edellytetä asiakkuuteen liittyviä ehtoja.

Kun tarvitset rahaa nopeasti tilille, aloita kartoittamalla vaihtoehdot. Saat niitä suoraan sähköpostiisi kun olet lähettänyt hakemuksen. Muista, ettet sitoudu siinä vielä mihinkään, joten mitään riskiä ei ole.

Hyvät puolet Huonot puolet
Sähköinen hakuprosessi on nopea. Tarjoajia on paljon ja niiden kilpailuttaminen yksin hankalaa.
Voit saada rahaa nopeasti tilille. Osa kuluttajista voi hakea myös nopeaa rahaa aivan liian heppoisin perustein.
Säästät aikaa ja vaivaa kun kilpailutat tarjoukset.
Tarjolla on monta erilaista rahoitusyhtiötä ja pankkia.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Kysyminen ei maksa mitään

Kun jokin rahaan liittyvä asia on mielessäsi, voit aina selvittää helposti millä ehdoin voisit rahaa lainaksi nopeasti saada. Hakemus on ilmainen ja samoin tarjousten vastaanottaminenkin on ilmaista.

Meidän avullamme voit todellakin saada kymmeniltä eri pankeilta positiivisia yhteydenottoja. Hakemuksiakaan ei tarvita kuin se yksi ainoa. Mitään piilokuluja ei lisätä, etkä sitoudu mihinkään. Lainan kilpailutuspalvelu on luotettava tapa huolehtia raha-asioistaan.

Mikäli lainan ottaminen ei olisikaan juuri nyt ajankohtaista, kannattaa vaikka vain tarkistaa oma korkotasonsa. Maksuehdot voivat eri lainatuotteissa olla vaihtelevia. Sen vuoksi sinun kannattaakin valita aina itsellesi sopivin ratkaisu useista eri vaihtoehdoista.

Täytä hakemus ja lainaa rahaa nopeasti

Mikäli tarvitset heti rahaa, aloita prosessi sen saamiseksi jo tänään. Saat asiaasi vietyä eteenpäin ja tilanne alkaa selkiytyä.

Aloittaminen on tehty meillä helpoksi ja vaivattomaksi. Sinun tarvitsee vain täyttää luoton hakemuslomake, joka ei maksa mitään. Sitten lopputyö jääkin meille ja lainantarjoajille: alkaa tarjousten suunnittelu ja räätälöinti sinulle. Voit jäädä odottamaan lopputulosta, eli valmiiksi kilpailutettuja lainatarjouksia.

Lomakkeen täyttäminen luonnistuu muutamissa minuuteissa.

Täytetty hakemus toimitetaan edelleen useille eri rahoitusyhtiöille. He hyväksyvät sitten hakemuksesi tai toki joskus harvoin eivät. Vastauksen saat kuitenkin aina nopeasti, turhauttavaa odottelua ei meillä ole. Tee sitten rauhassa päätöksesi ja vie talouttasi oikeaan suuntaan.

Muista kuitenkin, että vaikka tarvitsetkin rahaa nopeasti, on sinun syytä suhtautua lainarahan ottamiseen harkiten.

Maksuvaikeuksiin on saatavilla apuja

 1. Jos äkillinen ja akuutti rahantarve johtuu siitä, että sinulla on rästissä laskuja ja muita maksuja, voit löytää apuja tilanteeseesi myös näin:
 2. Pyydä eräpäivän siirtämistä, mikäli tämä on vielä mahdollista. Useimmat yritykset ja organisaatiot voivat siirtää eräpäivää, kunhan toimit ajoissa.
 3. Ota lyhennysvapaata. Monesti rahoitusyhtiöt tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden esimerkiksi yhteen tai kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen. Kuten eräpäivän siirtoa, myös tätä sinun kannattaa pyytää kuitenkin jo hyvissä ajoin.
 4. Ole yhteydessä Takuusäätiöön. Takuusäätiöltä saat ilmaista neuvontaa lainoihin ja velkoihin liittyen. Voit myös saada lainatakauksen, jos olet menettänyt luottotietosi.

Mistä saada rahaa nopeasti – Muistilista

Kun ongelmana on mistä saada rahaa nopeasti, kannattaa sinun tutustua kaikkiin alla oleviin vinkkeihimme. Lainaaminen ei siis aina suinkaan ole se ainoa mahdollinen vaihtoehto.

 1. Osallistu maksettuihin kyselyihin.
 2. Pyydä töistä lisää tunteja tai neuvottele itsellesi palkankorotus.
 3. Hanki toinen työ nykyisen ohelle.
 4. Vuokraa omaisuuttasi.
 5. Myy tarpeettomat tavarasi tai vaatteesi.
 6. Kerää palautuspulloja.
 7. Kerää sieniä ja marjoja.
 8. Suorita erilaisia tehtäviä esimerkiksi haamuasiakkaana.
 9. Ryhdy töiden ohella esimerkiksi kevytyrittäjäksi.
 10. Lainaa rahaa.
 11. Perusta verkkokauppa tai affiliatemarkkinointi-sivusto.
 12. Pyri keräämään sosiaalisen median tilillesi seuraajia ja kaupallista se.

Rahaa nopeasti – Usein kysytyt kysymykset

Mistä rahaa nopeasti?
Usein ei ole yhtä tai kahta helppoa keinoa saada rahaa nopeasti tilille. Paras keino saada rahaa tilille on ehdottomasti ansaita se esimerkiksi sivubisneksen kautta. Toinen vaihtoehto on lainata rahaa, mikäli tarve on suuri saada rahaa nopeasti tilille esimerkiksi hajonnutta pesukonetta varten.
Mistä rahaa nopeasti laskuihin?
Voit löytää monesta eri paikkaa rahaa nopeasti laskuihin. Muista silti etsiä ensin itsellesi kaikkein halvin lainantarjoaja lainojen maksua varten.
Mistä rahaa nopeasti ilman vakuuksia?
Suuri osa lainan tarjoajista ei edellytä lainanhakijalta vakuuksia tai takaajia lainalle. Etenkin jos kyseessä on verrattain pienilaina. Lainan voi siis löytää ilman vakuuksia hyvin kätevästi ja nopeasti monesta eri rahalaitoksesta tai pankista.