Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa verkosta

   Kilpailuta ja hae lainaa verkosta – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa verkosta ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan verkosta. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Hae lainaa verkosta jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa verkosta luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa verkosta helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa verkosta 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat verkosta helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa verkosta.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa verkosta. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuttamalla lainat verkossa säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina verkosta pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan verkosta pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina verkosta heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


   Löydä edullisin laina verkosta

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainavaihtoehdon. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Lainaa verkosta

   Onko mielessäsi ollut jo pidempään uuden auton hankinta? Vai oletko kenties puolison kanssa haaveillut jo kauan piharemontista? Monenlainen haaveilu kuuluu elämään, ja isojen hankintojen, kuten vaikkapa vapaa-ajan asunnon, onnistuminen voi olla jopa usean vuoden projekti.

   Toisinaan taas eteen voi tulla yllättävä tilanne, jolloin suurehko hankinta on tehtävä ilman suunnittelua ja mahdollisimman nopeasti. Esimerkiksi ilman pesukonetta ei lapsiperhe pärjää montakaan päivää, tai yllättäen vuotamaan alkanut katto täytyy korjata ensi tilassa.

   Kohta myös pitkät lomamatkat alkavat olla ajankohtaisia, ja eläkepäivien maailmanympärimatkaa kannattaa aloittaa suunnittelemaan hyvissä ajoin.

   Kuinka haaveet on mahdollista rahoittaa?

   Eri elämänvaiheissa tulee eteen tilanteita, jolloin toiveiden toteuttaminen voi edellyttää lisärahoituksen hankkimista joko koko tarvittavalle summalle tai osalle sitä. Monesti lainaa on mahdollista hakea, vaikka sinulla olisi jo olemassa olevaa lainaa vaikkapa asunnosta.

   Olipa lainaa ennestään tai ei, on ehdottoman tärkeää selvittää lainojen ehdot ennen lainan hankintapäätöksen tekemistä. Näin voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen taloudellisen hyödyn, etkä maksa liikaa.

   Miksi lainoja kannattaa kilpailuttaa?

   Lainojen vertailu kannattaa aina ennen lainapäätöksen tekemistä. Jotta lainankokonaiskustannukset eivät olisi kohtuuttoman suuria lainattavaan summaan nähden tai lainaehdot epäselviä, kannattaa lainoihin tutustua etukäteen verkossa. Olipa kyse sitten pienestä tai suuresta summasta, voi lainan korolla ja laina-ajalla olla suurta merkitystä lainasumman lopullisessa kokonaismäärässä.

   Taloudellisesti on aina kaikista kannattavinta, että onnistut saamaan markkinoiden parhaan mahdollisen koron ja lainaehdot. Tästä syystä lainatarjouksia kannattaa ehdottomasti aina kysyä mahdollisimman monelta eri palveluntarjoajalta.

   Lainaa kannattaa siis kysyä myös muualta kuin omasta tutusta pankistasi, vaikka sinulla olisi sieltä jo aiempia lainoja. Joka tapauksessa, lainaa on yksinkertaisinta hakea verkossa.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainatason tunteminen auttaa sinua tulevissa lainaneuvotteluissa

   Se, että tunnet etukäteen lainoja rahoittavien tahojen lainaehtoja, on ehdottomasti sinulle suuri etua tuova asia lainaneuvotteluissa. Oman pankin kanssa käytävissä lainaneuvotteluissa on paljon hyötyä siitä kun tiedät, millaisilla ehdoilla ja kustannuksilla muut pankit tai rahoituslaitokset tarjoavat tarvitsemaasi lainaa.

   Kun tunnet etukäteen hieman lainamarkkinoiden nykyistä hintatasoa, osaat myös paremmin arvioida, ovatko sinulle tarjotut ehdot ja korot kilpailukykyisiä. Tällöin sinulla on myös mahdollista neuvotella saamastasi lainatarjouksesta, ja pyytää uutta, kilpailukykyisempää lainatarjousta. Sinun on kuitenkin lähes aina mahdollista vaihtaa nykyiset lainasi edullisemmalle palveluntarjoajalle.

   Kilpailuta säännöllisesti lainat verkossa

   Olipa siis aiemmat lainasi hankittu jo aiemmin tai nyt suunnitteilla oleva laina ensimmäisesi, vertaile lainoja ja niiden ehtoja ensin aina kun sinulla on tarvetta uudelle lainalle. Lainamarkkinoilla muutoksia koroissa ja lainaehdoissa voi tapahtua lyhyelläkin aikavälillä. Tästä syystä vaikkapa kaksi vuotta sitten otetun lainan kulut ovat voineet muuttua, joten vertaa laina ensin, ja tee päätös vasta sen jälkeen.

   Myös nykyisten lainojen vertaaminen ja kilpailuttaminen kannattaa. Parhaassa tapauksessa voit saada uuden lainatarjouksen, jolla säästät satoja tai tuhansia euroja nykyiseen lainaasi tai lainoihisi verrattuna. Kannattaa siis ottaa tavaksi kilpailuttaa lainat säännöllisin väliajoin.

   Joskus myös useamman lainan tilanteessa kannattaa arvioida, voisiko useat pienet lainat järkevästi korvata yhdellä edullisella yhdistelylainalla. Monesti lainanhoitokulut ja maksut kertaantuvat kun lainoja on useita, ja ne on helposti minimoitavissa lainoja yhdistelemällä.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Mitä lainan vertaaminen edellyttää?

   Usean eri pankin- ja rahoituslaitoksen lainatarjousten vertaaminen toisiinsa voi olla työlästä. Lisäksi se voi olla myös hankalaa, mikäli erilaiset termit ja ehdot eivät ole sinulle ennestään kovinkaan tuttuja.

   Ihan jo neuvotteluaikojen sopiminen ja tarjousten pyytäminen edellyttää lukuisia yhteydenottoja ja suunnittelua. Myös kaikkien markkinoilla olevien pankkien ja rahoituslaitosten löytäminen lainavertailua varten vie aikaa.

   Toisinaan taas aikataulusyistä voi olla haasteellista ennättää tutustua kaikkien pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjouksiin yksitellen, koska tarjoukset on yleensä esitetty eri tavoin eri pankeilla.

   Myös lainatarjousten odottelu voi viedä paljonkin aikaa, ja pahimmassa tapauksessa et ennätä saada kaikkia tarjouksia riittävän ajoissa. Tällöin sinun tilanteeseesi parhaiten sopiva ja sinulle edullisin lainatarjous voi jäädä jopa kokonaan saamatta.

   Lainojen vertailun ei tarvitse olla työlästä

   Kaikkea tätä tiedon etsimistä ja vertailua ei onneksi ole tarpeen tehdä itse. Lainatarjoukset on aina mahdollista kilpailuttaa ja verrata kaikki yhdellä kertaa helposti, nopeasti ja vaivattomasti. Elämässä on usein monia asioita meneillään yhtä aikaa, ja muistettavaa on paljon.

   Moneen uuteen hankintaan liittyy jo valmiiksi paljon selviteltäviä ja muistettavia asioita, joten lisästressin välttämiseksi lainavertailu kannattaa hoitaa mahdollisimman helposti ja yksinkertaisesti verkossa.

   Lainojen kilpailutukseen liittyy monta erilaista vaihetta, mutta kun hyödynnät lainojen vertailuissa niihin erikoistuneiden yritysten palveluita, sinun ei välttämättä tarvitse edes tietää kaikista vaiheista paljoakaan. Yksinkertaistettuna siis riittää, että täytät lainahakemuksen verkossa, saat sähköpostiisi lainatarjouksen, ja päätät itse hyväksytkö lainatarjouksen vai et.

   Koko lainan vertailuprosessi hoituu vaivattomasti verkossa, ja lainatarjouksen hyväksyt helposti sähköpostitse. Tähän koko prosessiin ei kulu myöskään aikaa tuhottomasti, vaan voit edetä ostopäätöksen kanssa tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

   Mistä lainan vertaaminen kannattaa aloittaa?

   Ihan ensimmäisenä sinulla on oltava tiedossa arvio tarvittavasta lainasummasta. Samassa yhteydessä kannattaa miettiä, onko sinulla lähitulevaisuudessa mahdollisesti tulossa myös muita hankintoja, joiden lainantarve kannattaisi yhdistää nyt hankittavaan lainaan. Lisäksi sinun kannattaa tarkistaa mahdollisten nykyisten lainojen ehdot, jäljellä olevat summat ja laina-ajat.

   Kun sinulla on kokonaiskatsaus omaan taloudelliseen tilanteeseesi, tiedät myös tarkalleen mitä lainoja sinun kannattaa kilpailuttaa. Näillä tiedoilla pääset hyvin alkuun lainan vertaamisessa ja uuden lainan hakemisessa.

   Summarum hakee lainatarjoukset ja vertaa lainat puolestasi

   Lainojen vertailua tarjoavia palveluita on verkossa paljon, ja palveluntarjoajan valinta voi olla hankalaa. Summarum on suomalainen, luotettava ja puolueeton talouden vertailu-ja suunnittelupalvelu, jonka tavoitteena on auttaa sinua talousasioiden hoitamisessa, ja tekemään sinun kannaltasi parhaat päätökset arjen talousasioissa.

   Kilpailutamme lainat puolestasi, jotta löydät aina juuri omaan tilanteeseesi ja rahoitustarpeeseesi sopivimman vaihtoehdon. Lisäksi palvelun avulla saat jo ennen varsinaista kilpailutusta helposti ja nopeasti arvion siitä, mitä juuri sinun hankintaasi liittyvä laina tulee maksamaan.

   Suunnittelitpa remonttia, häitä tai uutta autoa, Summarum auttaa sinua sopivan lainan etsinnässä.

   • Vaivattomasti – hakemuksen tekeminen verkossa vie muutaman minuutin
   • Helposti – lainavertailun toteuttaminen on tehty helpoksi
   • Ilmaiseksi – lainojen kilpailuttaminen ei maksa sinulle mitään
   • Ilman sitoutumista – hakemuksen täyttäminen ei sido sinua yhtään mihinkään

   Lainaa verkosta – suureen tai pieneen tarpeeseen

   Olipa lainantarpeesi kuinka pieni tai suuri tahansa, kannattaa aina hyödyntää vertailupalvelua lainan ehtojen selvittämiseen ja parhaan lainatarjouksen saamiseksi. Summarumin kautta voit saada 1000-60 000 euron suuruisen lainan. Laina-aika voi vaihdella 1-15 vuoden välillä, ja ajaksi valitaan aina sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

   Palvelusta näet selkeästi ja avoimesti erilaiset lainavaihtoehdot ilman, että tiedustelu sitoo sinua mihinkään. Näin pystyt myös pohtimaan saamiasi tarjouksia rauhassa. Aiemmat lainat eivät ole esteenä, vaan pystyt tarvittaessa vertaamaan ja kilpailuttamaan myös aiempien lainojesi ehdot.

   Lainatarjous jopa kymmeniltä toimijoilta samanaikaisesti

   Palvelun ehdoton etu sinulle on se, että saat samanaikaisesti tarjouksen useilta lainantarjoajilta yhdellä ainoalla hakemuksella. Summarum tavoittaa yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa.

   Näiden joukosta voit löytää sinun tilanteeseesi sopivan ja kustannustehokkaan lainan, sekä säästää rahaa joka kuukausi. Aikaa hakemuksen täyttämiseen kuluu muutama minuutti, ja hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Lisäksi se on täysin ilmaista.

   Voit hakea lainaa verkossa moneen eri tarpeeseen

   Summarum tarjoaa monipuolisia lainan vertailupalveluita erilaisille lainoille. Palvelussa voit helposti verrata lukuisia eri tarpeisiin otettavia lainoja. Palvelusssa voit kilpailuttaa seuraavia lainoja kymmeniltä eri lainantarjoajilta:

   • yhdistelylaina
   • kulutusluotto
   • joustoluotto
   • venelaina
   • autolaina
   • remonttilaina
   • mökkilaina
   • pikalaina

   Osa lainoista on tarkoitettu tietynlaisiin hankintoihin ja käyttökohteisiin. Tunnistat käyttötarkoituksen mukaan kohdennetut lainat jo suoraan lainan nimestä. Lisäksi saatavilla on lainoja, joilla ei ole tiettyä käyttökohdetta ennalta määritettynä, kuten kulutusluotto tai pikalaina.

   Kulutusluottojen kilpailutusprosessi asettaa yritykset kilpailemaan keskenään sinun asiakkuudestasi ja kilpailutuksen avulla sinun on mahdollista vastaanottaa lainatarjouksia useilta pankeilta sekä luotonantajilta.

   Pikalaina on vakuudeton laina, jonka voit saada nopeasti käyttöön. Voit kilpailuttaa pikalainasi 2000-60 000 euron väliltä nopeasti ilman sitoumuksia. Pikalainan ottamista kannattaa aina harkita tarkasti, ja tutustua myös kaikkiin muihin lainavaihtoehtoihin.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Lainan vertailun lisäksi myös muita taloudellisen suunnittelun palveluita

   Summarum tarjoaa laajasti erilaisten lainojen kilpailutusta. Lisäksi palvelusta löydät esimerkiksi sähkösopimuksen kilpailutuspalvelua, monipuolisesti taloudenhallintaan liittyviä oppaita, sekä helppokäyttöisiä ja luotettavia laskureita erilaisiin arjen talouden tilanteisiin.

   Lainan hakemisen ohella kannattaa siis tutustua myös muuhun Summarumin tarjontaan ja hyödyntää palveluita juuri oman tilanteeseesi sopivimmalla tavalla.

   Kaikkien lainojen ja kuukausimaksullisten palveluiden säännöllinen kilpailuttaminen kannattaa aina, ja se on helppoa tehdä esimerkiksi uuden lainan hakemisen yhteydessä. Parhaassa tapauksessa voit säästää satoja euroja joka kuukausi.

   Kuinka lainan hakeminen ja kilpailutus käytännössä tapahtuu?

   Jotta saisit lainan kilpailutuksen alulle, tulee sinun täyttää lainahakemus. Hakemuksella kysytään sinulta muutamia perustietoja, jotka ovat olennaisia lainatarjousten kannalta, ja auttavat löytämään juuri sinulle parhaan lainatarjouksen. Hakemuksessa kysytään tietoja mm. työhösi, koulutukseen ja jo olemassa oleviin lainoihin liittyen.

   Hakemuksen täyttämisen jälkeen välitämme tietosi eteenpäin lainan tarjoajille. Summarum hakee eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta saadut lainatarjoukset ja valikoi niistä sinulle sopivimmat.

   Sinulle parhaiten sopivat lainatarjoukset saat sähköpostiisi. Jos et halua hyväksyä saamaasi tarjousta, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Mikäli haluat hyväksyä sinulle tarjotun lainan, voit tehdä sen helposti lainatarjouksista saamasi sähköpostinlinkin kautta.

   Lainan takaisinmaksu – valitse sinulle sopivin tapa

   Kun lainasumma on suurempi, on hyvin tärkeää valita itselle sopivin ja realistinen takaisinmaksutapa. Lainan lyhennysmenetelmiä on yleisesti käytössä kolme:

   • Annuiteettilaina
   • Tasaerälaina
   • Tasalyhennyslaina

   Summarumilla sinua autetaan löytämään omaan tilanteeseesi parhaiten sopiva lainan lyhennystapa.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Vertaa laina ensin – rahan lisäksi säästät myös aikaa

   Lainan vertaamisessa on sinulle paljon etua, joista merkittävimmät ovat rahallinen säästö, nopea lainatarjousten vastaanottaminen ja lainatarjousten hakemisen vaivattomuus. Kun lainoja kilpailuttaa, voi rahallinen säästösumma helposti kasvaa jopa tuhansiin euroihin.

   Hyödyntämällä palvelua säästät lisäksi omaa aikaasi. Vaivaton prosessi tekee ostopäätöksen tekemisestä helpompaa, ja sinun ei tarvitse jäädä odottamaan tai jännittämään ennätätkö ostamaan haluamasi tuotteen ennen muita.

   Ajan säästäminen voi olla merkittävä etu myös siinä mielessä, että ennätät saada ehtojen mukaisen lainan, eikä sinun tarvitse jäädä odottamaan muiden palveluntarjoajien tarjouksia ja pahimmassa tapauksessa kiinnostavan tarjouksen päättymistä.

   Lainanhankinta pähkinänkuoressa

   Jos sinulla on siis mielessäsi pieni tai suuri hankinta, joka edellyttää lisärahoitusta toimi seuraavasti

   • laske arvio tarvittavasta lainasummasta
   • hae lainaa verkossa, ja vertaa ensin laina täyttämällä Summarumin lainahakemuslomake
   • tutustu lainatarjouksiin
   • hyväksy saamasi lainatarjous
   • rahoita unelmasi

   Edullisen lainapäätöksen myötä sinä voit siirtyä haaveilemaan jo seuraavasta hankinnasta. Lisälainan tarpeen yllättäessä kannattaa aina muistaa, että lainaa vertaamalla löydät markkinoiden edullisimman lainan, joka sopii juuri sinun tilanteeseesi.

   Käyttämällä lainan vertailemiseen suunnattua palveluamme, saat varmasti luotettavaa palvelua ja ajantasaista tietoa lainojen kilpailutukseen liittyen. Voit myös olla varma että olet saanut lainatarjouksen mahdollisimman laajasti eri lainantarjoajilta, ja parhailla mahdollisilla ehdoilla.

   Lainaa verkosta – Usein kysytyt kysymykset

   Mistä lainaa verkosta?
   Halvimman lainan verkosta löydät kilpailuttamalla. Kun vertailet useita eri lainantarjoajia keskenään, voit löytää juuri itsellesi edullisimman vaihtoehdon useista eri lainantarjoajista.
   Miksi lainoja kannattaa kilpailuttaa?
   Kilpailuttamisella voit säästää huomattavasti rahaa, sekä omaa vaivaa. Kilpailuttaminen vie hyvin vähän aikaa ja on kaiken lisäksi ilmaista.
   Mistä aloittaa lainavertailu?
   Lainavertailu kannattaa aloittaa miettimällä tarvitsemansa lainasumma valmiiksi. Samalla on hyvä pohtia lainantakaisin maksua realistisessa aikataulussa.