Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa verkosta

Kilpailuta ja hae lainaa verkosta – ilman vakuuksia jopa 60 000 €. Täytä ilmainen lainahakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Kilpailuta ja hae lainaa verkosta – ilman vakuuksia jopa 60 000 €. Täytä ilmainen lainahakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Ilman vakuuksia ja takaajia.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan verkosta. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae lainaa verkosta jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa verkosta luotettavasti ja turvallisesti. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa verkosta helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen verkosta on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa verkosta 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuutta ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat verkosta helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa verkosta.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa verkosta. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina verkosta.

Kilpailuta lainat verkossa aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen verkossa käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina verkosta pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan verkosta pienellä korolla – ilman piilokuluja.  Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota etenkin seuraaviin:

 • verkosta saatavan lainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina verkosta heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, laina verkosta maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisin laina verkosta

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainavaihtoehdon. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Kenelle myönnetään laina verkosta?

Kun haet lainaa verkosta Summarumin kautta, on sinun täytettävä muutamia ehtoja.

 • Olet vähintään 18-vuotias.
 • Sinulla on säännölliset tulot.
 • Maksutiedoissasi ei ole merkintöjä.
 • Asut vakituisesti Suomessa.

Lainaa verkosta Summarumin kautta

Onko mielessäsi ollut jo pidempään uuden auton hankinta? Vai oletko kenties puolison kanssa haaveillut jo kauan piharemontista? Monenlainen haaveilu kuuluu elämään ja isojen hankintojen, kuten vaikkapa vapaa-ajan asunnon, onnistuminen voi olla jopa usean vuoden projekti.

Toisinaan taas eteen voi tulla yllättävä tilanne, jolloin suurehko hankinta on tehtävä ilman suunnittelua ja mahdollisimman nopeasti. Esimerkiksi ilman pesukonetta ei lapsiperhe pärjää montakaan päivää, tai yllättäen vuotamaan alkanut katto täytyy korjata ensi tilassa.

Kohta myös pitkät lomamatkat alkavat olla ajankohtaisia, ja eläkepäivien maailmanympärimatkaa kannattaa aloittaa suunnittelemaan hyvissä ajoin. Silloin laina verkosta voi pelastaa tilanteen.

Kuinka haaveet on mahdollista rahoittaa?

Eri elämänvaiheissa eteesi tulee tilanteita, jolloin toiveiden toteuttaminen voi edellyttää lisärahoituksen hankkimista joko koko tarvittavalle summalle tai osalle sitä. Monesti lainaa verkosta on mahdollista hakea, vaikka sinulla olisi jo olemassa olevaa lainaa vaikkapa asunnosta. Laina työttömälle voi sekin onnistua verkosta, mikäli talous on muutoin kunnossa.

Olipa sinulla lainaa ennestään tai ei, on ehdottoman tärkeää, että selvität lainojen ehdot ennen lainan hankintapäätöksen tekemistä. Näin voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen taloudellisen hyödyn, etkä maksa liikaa.

Miksi lainoja kannattaa kilpailuttaa?

Pankeista ja verkosta saatavien lainojen vertailu kannattaa aina ennen lainapäätöksen tekemistä. Jotta lainankokonaiskustannukset eivät olisi kohtuuttoman suuria lainattavaan summaan nähden tai lainaehdot epäselviä, sinun kannattaa lainoihin tutustua etukäteen verkossa. Olipa kyse sitten pienestä tai suuresta summasta, voi lainan korolla ja laina-ajalla olla suurta merkitystä lainasumman lopullisessa kokonaismäärässä.

Taloudellisesti on aina kaikista kannattavinta, että onnistut saamaan markkinoiden parhaan mahdollisen koron ja lainaehdot. Tästä syystä lainatarjouksia kannattaa ehdottomasti aina kysyä mahdollisimman monelta eri palveluntarjoajalta.

Lainaa kannattaa siis kysyä myös muualta kuin omasta tutusta pankistasi, vaikka sinulla olisi sieltä jo aiempia lainoja. Summarumin kautta edullinen laina verkossa voi parhaassa tapauksessa järjestyä tilillesi todella nopeasti.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Tunne lainataso kun vertaat lainoja verkossa

Se, että tunnet etukäteen lainoja rahoittavien tahojen lainaehtoja, on suuri etua tuova asia lainaneuvotteluissa. Oman pankin kanssa käytävissä lainaneuvotteluissa sinun on hyödyllistä tietää, millaisilla ehdoilla ja kustannuksilla muut pankit tai rahoitusyhtiöt tarjoavat tarvitsemaasi lainaa.

Vinkki

Kun tunnet etukäteen hieman lainamarkkinoiden nykyistä hintatasoa osaat myös paremmin arvioida, ovatko sinulle tarjotut ehdot ja korot kilpailukykyisiä. Tällöin sinulla on myös mahdollista neuvotella saamastasi lainatarjouksesta, ja pyytää uutta, kilpailukykyisempää lainatarjousta verkosta tai pankista.

Sinun on lähes aina mahdollista vaihtaa nykyiset lainasi edullisemmalle palveluntarjoajalle.

Kilpailuta säännöllisesti lainat verkossa

Olipa siis aiemmat lainasi hankittu jo aiemmin tai nyt suunnitteilla oleva laina ensimmäisesi, vertaile lainoja ja niiden ehtoja ensin aina kun sinulla on tarvetta uudelle lainalle.

Lainamarkkinoilla muutoksia koroissa ja ehdoissa voi tapahtua lyhyelläkin aikavälillä. Tästä syystä vaikkapa kaksi vuotta sitten otetun lainan kulut ovat voineet muuttua, joten vertaa laina verkosta ja pankista ensin, ja tee päätös vasta sen jälkeen.

Myös nykyisten lainojen vertaaminen ja kilpailuttaminen kannattaa. Parhaassa tapauksessa voit saada uuden tarjouksen, jolla säästät satoja tai tuhansia euroja nykyiseen lainaasi tai lainoihisi verrattuna. Kannattaa siis ottaa tavaksi kilpailuttaa lainat säännöllisin väliajoin.

Joskus myös useamman lainan tilanteessa kannattaa arvioida, voisiko ne korvata järkevästi yhdellä edullisella yhdistelylainalla. Monesti lainanhoitokulut ja maksut kertaantuvat kun lainoja on useita, ja ne on helposti minimoitavissa lainoja yhdistelemällä. Saat nämäkin lainat verkosta kauttamme kätevästi.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Vertaa lainat verkossa nämä huomioiden

Usean eri pankin- ja rahoitusyhtiön tarjousten vertaaminen toisiinsa voi olla työlästä. Lisäksi se voi olla myös hankalaa, mikäli erilaiset termit ja ehdot eivät ole sinulle ennestään kovinkaan tuttuja.

Pelkästään neuvotteluaikojen sopiminen ja tarjousten pyytäminen edellyttää lukuisia yhteydenottoja ja suunnittelua. Myös kaikkien markkinoilla olevien pankkien ja rahoitusyhtiöiden löytäminen lainavertailua varten vie aikaa.

Toisinaan taas aikataulusyistä voi olla haasteellista ennättää tutustua kaikkien pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjouksiin yksitellen, koska ne on yleensä esitetty eri tavoin eri pankeilla.

Myös lainatarjousten odottelu voi viedä paljonkin aikaa, ja pahimmassa tapauksessa et ennätä saada kaikkia tarjouksia riittävän ajoissa. Tällöin sinun tilanteeseesi parhaiten sopiva ja sinulle edullisin lainatarjous voi jäädä jopa kokonaan saamatta.

Suosi siksi Summarumia: me autamme sinua löytämään sopivaa lainaa verkosta.

Esimerkkejä verkosta saatavista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä verkkolainoista sekä niiden kustannuksista.

Laina verkosta on helpompi vertailla

Lainatarjoukset on tosiaan aina mahdollista kilpailuttaa ja verrata kaikki yhdellä kertaa helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Moneen uuteen hankintaan liittyy jo valmiiksi paljon selviteltäviä ja muistettavia asioita, joten lisästressin välttämiseksi lainavertailu kannattaa hoitaa mahdollisimman helposti ja yksinkertaisesti verkossa.

Lainojen kilpailutukseen liittyy monta erilaista vaihetta, mutta kun hyödynnät lainojen vertailuissa Summarumia, täytät vain lainahakemuksen verkossa, saat sähköpostiisi lainatarjouksen, ja päätät itse hyväksytkö sen vai et.

Koko lainan vertailuprosessi hoituu vaivattomasti verkossa, ja lainatarjouksen hyväksyt helposti sähköpostitse. Voit edetä ostopäätöksen kanssa tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Mistä lainan vertaaminen verkossa kannattaa aloittaa?

Ennen kuin edes lähdet miettimään mistä lainaa hakisit, on olla tiedossa arvio tarvittavasta lainasummasta. Samassa yhteydessä sinun kannattaa miettiä, onko sinulla lähitulevaisuudessa mahdollisesti tulossa myös muita hankintoja, joiden lainantarve kannattaisi yhdistää nyt hankittavaan lainaan.

Lisäksi sinun kannattaa tarkistaa mahdollisten nykyisten lainojen ehdot, jäljellä olevat summat ja laina-ajat.

Kun sinulla on kokonaiskatsaus omaan taloudelliseen tilanteeseesi, tiedät myös tarkalleen mitä lainoja sinun kannattaa kilpailuttaa verkossa. Näillä tiedoilla pääset hyvin alkuun lainan vertaamisessa ja uuden lainan hakemisessa.

Summarum hakee lainatarjoukset ja vertaa lainat verkossa puolestasi

Summarum on suomalainen, luotettava ja puolueeton talouden vertailu-ja suunnittelupalvelu. Tavoitteemme on auttaa sinua talousasioiden hoitamisessa.

Kilpailutamme lainat verkossa puolestasi, jotta löydät aina juuri omaan tilanteeseesi ja rahoitustarpeeseesi sopivimman vaihtoehdon. Lisäksi palvelumme avulla saat jo ennen varsinaista kilpailutusta helposti ja nopeasti arvion siitä, mitä juuri sinun hankintaasi liittyvä laina verkosta tulee maksamaan.

Suunnittelitpa remonttia, häitä tai uutta autoa, Summarum auttaa sinua sopivan lainan etsinnässä.

 • Vaivattomuus – hakemuksen tekeminen verkossa vie muutaman minuutin
 • Helppous – lainavertailun toteuttaminen on tehty helpoksi
 • Ilmainen – lainojen kilpailuttaminen verkossa ei maksa sinulle mitään
 • Ei sitoutumista – hakemuksen täyttäminen ei sido sinua yhtään mihinkään

Hae lainaa verkosta suureen tai pieneen tarpeeseen

Olipa lainantarpeesi kuinka pieni tai suuri tahansa, kannattaa sinun aina hyödyntää vertailupalvelua lainan ehtojen selvittämiseen ja parhaan lainatarjouksen saamiseksi. Summarumin kautta voit saada 2000-60 000 euron suuruisen lainan. Laina-aika voi vaihdella 1-15 vuoden välillä, ja ajaksi valitaan aina sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Palvelusta näet selkeästi ja avoimesti erilaiset lainavaihtoehdot ilman, että tiedustelu sitoo sinua mihinkään. Näin pystyt myös pohtimaan saamiasi tarjouksia rauhassa. Aiemmat lainat verkosta tai pankista eivät ole esteenä, vaan pystyt tarvittaessa vertaamaan ja kilpailuttamaan myös niiden ehdot.

Lainatarjous verkosta jopa kymmeniltä toimijoilta samanaikaisesti

Palvelumme ehdoton etu sinulle on se, että saat samanaikaisesti tarjouksen useilta lainantarjoajilta yhdellä ainoalla hakemuksella. Summarum tavoittaa yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa.

Näiden joukosta voit löytää sinun tilanteeseesi sopivan ja kustannustehokkaan lainan verkosta.. Aikaa hakemuksen täyttämiseen kuluu muutama minuutti, eikä verkosta lainan hakeminen vielä sido sinua mihinkään. Palvelumme käyttö on myös maksutonta.

Voit hakea lainaa verkossa moneen eri tarpeeseen

Summarum tarjoaa monipuolisia vertailupalveluita erilaisille lainoille. Palvelussa voit helposti verrata lukuisia eri tarpeisiin otettavia lainoja. Voit kilpailuttaa seuraavia lainoja kymmeniltä eri lainantarjoajilta:

 • yhdistelylaina
 • kulutusluotto
 • joustoluotto
 • venelaina
 • autolaina
 • remonttilaina
 • mökkilaina
 • pikalaina

Osa lainoista on tarkoitettu tietynlaisiin hankintoihin ja käyttökohteisiin. Tunnistat käyttötarkoituksen mukaan kohdennetut lainat jo suoraan lainan nimestä. Lisäksi saatavilla on lainoja, joilla ei ole tiettyä käyttökohdetta ennalta määritettynä, kuten kulutusluotto tai pikalaina.

Verkkolainojen kilpailutusprosessi asettaa yritykset kilpailemaan keskenään asiakkuudestasi ja kilpailutuksen avulla sinun on mahdollista saada lainatarjouksia useilta pankeilta sekä luotonantajilta.

Summarumin kautta kilpailutat kotimaiset ja ulkomaiset lainat.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Verkosta saatavien lainojen vertailun lisäksi tarjolla myös muita taloudellisen suunnittelun palveluita

Summarum tarjoaa laajasti erilaisten lainojen kilpailutusta. Lisäksi löydät meiltä esimerkiksi

 • sähkösopimuksen kilpailutuspalvelun
 • monipuolisesti taloudenhallintaan liittyviä oppaita
 • helppokäyttöisiä ja luotettavia laskureita erilaisiin arjen talouden tilanteisiin.

Lainan hakemisen ohella kannattaa siis tutustua myös muuhun Summarumin tarjontaan ja hyödyntää palveluita juuri oman tilanteeseesi sopivimmalla tavalla.

Kuinka lainan hakeminen verkossa käytännössä tapahtuu?

Jotta saisit lainan kilpailutuksen alulle, tulee sinun täyttää Summarumin lainahakemus. Hakemuksella sinulta kysytään muutamia perustietoja, jotka ovat olennaisia lainatarjousten kannalta, ja ne auttavat löytämään juuri sinulle parhaan tarjouksen.

 1. Täytä hakemus. Hakemuksessa kysytään tietoja mm. työhösi, koulutukseen ja jo olemassa oleviin lainoihin liittyen.
 2. Lähetä se meille.
 3. Hakemuksesi saatuamme välitämme tietosi eteenpäin lainan tarjoajille.
 4. Summarum hakee eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä saadut lainatarjoukset verkosta ja valikoi niistä sinulle sopivimmat.
 5. Sinulle parhaiten sopivat lainatarjoukset saat sähköpostiisi.
 6. Jos et halua hyväksyä saamaasi tarjousta, sinun ei tarvitse tehdä mitään.
 7. Mikäli haluat hyväksyä sinulle tarjotun lainan verkosta, voit tehdä sen helposti lainatarjouksista saamasi sähköpostinlinkin kautta.

Lainaa verkosta ja sen takaisinmaksu – valitse sinulle sopivin tapa

Kun lainasumma on suurempi, on hyvin tärkeää valita itselle sopivin ja realistinen takaisinmaksutapa. Lainan lyhennysmenetelmiä on yleisesti käytössä kolme:

 • Annuiteettilaina
 • Tasaerälaina
 • Tasalyhennyslaina

Summarumilla sinua autetaan löytämään omaan tilanteeseesi parhaiten sopiva lainan lyhennystapa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Vertaa laina verkosta ensin – rahan lisäksi säästät myös aikaa

Lainan vertaamisessa on sinulle paljon etua, joista merkittävimmät ovat

 • rahallinen säästö
 • nopea lainatarjousten vastaanottaminen
 • lainatarjousten hakemisen vaivattomuus.

Kun kilpailutat lainat verkosta, voi rahallinen säästösumma helposti kasvaa jopa tuhansiin euroihin.

Hyödyntämällä palvelua säästät lisäksi omaa aikaasi. Vaivaton prosessi tekee ostopäätöksen tekemisestä helpompaa, ja sinun ei tarvitse jäädä odottamaan tai jännittämään ennätätkö ostamaan haluamasi tuotteen ennen muita. Kilpailuta yhtiöt avullamme ja saat lainaa pankkitunnuksilla tunnistautuen jopa samana päivänä!

Ajan säästäminen voi olla merkittävä etu myös siinä mielessä, että ennätät saada ehtojen mukaisen lainan, eikä sinun tarvitse jäädä odottamaan muiden palveluntarjoajien tarjouksia ja pahimmassa tapauksessa kiinnostavan tarjouksen päättymistä.

Hyödyt ja haitat

Edut Riskit
Lainan hakeminen verkosta on helppoa. Verkosta saatavien lainojen kilpailuttaminen omin voimin voi olla vaivalloista.
Sinun on mahdollista saada lainaa verkosta nopeasti tilille.
Verkosta saadut tarjoukset ovat kauttamme aidosti hyviä.
Verkosta saatavien lainojen kilpailutus ei maksa sinulle mitään.

Lainan hankinta verkosta pähkinänkuoressa

Jos sinulla on siis mielessäsi pieni tai suuri hankinta, joka edellyttää lisärahoitusta toimi seuraavasti

 1. Laske arvio tarvittavasta lainasummasta.
 2. Hae lainaa verkossa, ja vertaa ensin laina täyttämällä Summarumin lainahakemuslomake.
 3. Tutustu lainatarjouksiin
 4. Hyväksy saamasi lainatarjous
 5. Rahoita unelmasi

Edullisen lainapäätöksen myötä  voit siirtyä haaveilemaan jo seuraavasta hankinnasta. Lisälainan tarpeen yllättäessä kannattaa aina muistaa, että lainaa verkosta vertaamalla löydät markkinoiden edullisimman vaihtoehdon, joka sopii juuri sinun tilanteeseesi.

Käyttämällä lainan vertailemiseen suunnattua palveluamme, saat varmasti luotettavaa palvelua ja ajantasaista tietoa lainojen kilpailutukseen liittyen. Voit myös olla varma siitä, että olet saanut lainatarjouksen mahdollisimman laajasti eri lainantarjoajilta, ja parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Mikä parasta, voit saada tällaista lainaa helposti.

Lainaa verkosta – Usein kysytyt kysymykset

Mistä lainaa verkosta?
Halvimman lainan verkosta löydät kilpailuttamalla. Kun vertailet useita eri lainantarjoajia keskenään, voit löytää juuri itsellesi edullisimman vaihtoehdon useista eri lainantarjoajista.
Miksi lainoja kannattaa kilpailuttaa?
Kilpailuttamisella voit säästää huomattavasti rahaa, sekä omaa vaivaa. Kilpailuttaminen vie hyvin vähän aikaa ja on kaiken lisäksi ilmaista.
Mistä aloittaa lainavertailu?
Lainavertailu kannattaa aloittaa miettimällä tarvitsemansa lainasumma valmiiksi. Samalla on hyvä pohtia lainantakaisin maksua realistisessa aikataulussa.