Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainapäätös heti netissä

   Kilpailuta ja hae lainapäätös heti netissä – lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainapäätös heti netissä ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan heti netissä. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainapäätös heti netissä

   Onko sinulla jokin pieni tai suuri hankinta edessä ja rahoitus puuttuu? Ei hätää. Nykyään on tarjolla kulutusluottoja hyvillä ehdoilla ja sinun on mahdollisuus saada lainapäätös heti netissä.

   Palvelumme kautta voit löytää sinulle sopivan lainan heti yhteistyökumppaneidemme tarjousten perusteella. Esittelemme sinulle erilaisia lainavaihtoehtoja, joista voit valita mielesi.

   Olemme riippumaton lainojen vertailupalvelu. Tavoitteenamme on etsiä puolestasi parhaat tarjoukset. Lainojen kilpailutuksesta on sinulle varmaa hyötyä, koska säästät tässä aikaa ja rahaa.

   Jokaisen rahoitusyhtiön tuotteiden läpikäyminen yksitellen vie todella paljon aikaa ja on vaivalloista. Voit ulkoistaa lainojen kilpailuttamisen meille ilman mitään ylimääräisiä kuluja. Lainojen kilpailuttaminen palvelumme kautta ei maksa sinulle mitään.


   Löydä edullisin laina heti

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainavaihtoehdon. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Hae lainapäätös heti Summarumin kautta

   Mitä sinun on sitten tehtävä, jos toiveissa on saada lainapäätös nopeasti?

   1. Kaikki lähtee siitä, että jätät palvelumme kautta yhden lainahakemuksen.
   2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat tekoälystä johtuen useimmiten ensimmäiset lainatarjoukset muutaman minuutin sisällä.
   3. Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Sinun ei enää tarvitse hakea erikseen lainaa jokaiselta rahoituslaitokselta ja odotella pitkään vastauksia.
   4. Palvelumme vertailee lainatarjouksia ja asettaa ne kriteeriesi mukaiseen järjestykseen.
   5. Valitse halutessasi tarjouksista joku ja hanki lainapäätös heti.

   Nykypäivänä lainalupaus tehdään tosiaan yleensä tekoälyä hyödyntäen. Tämä tarkoittaa sitä, että saat lainatarjouksia nopeimmillaan sekunneissa hakemuksesi jättämisen jälkeen. Hyväksyttyäsi tarjouksen, saat lainapäätöksen useimmiten saman tien ja rahat maksetaan tilillesi saman päivän aikana tai viimeistään lähipäivinä, pankkisiirtojen mahdollisesta viiveestä johtuen.

   Kun siis haluat rahaa nopeasti tilille, hyödynnä palveluamme.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Löydä edullinen lainapäätös netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainapäätöksen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota lainan

   • korkoihin
   • kuukausierään
   • takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Kenelle myönnetään lainapäätös nopeasti?

   Summarum tekee yhteistyötä ainoastaan laadukkaiden, vakavaraisten ja hyvämaineisten rahoitusyhtiöiden kanssa. Jokaisella niistä on omat kriteerinsä sille, kenelle hyväksytty lainapäätös myönnetään. Jos täytät seuraavat ehdot, voit hakea lainapäätöstä kauttamme:

   • Olet vähintään 18-vuotias.
   • Asut vakituisesti Suomessa.
   • Sinulla on säännölliset tulot.
   • Luottotietosi ovat puhtaat.

   Muista, että pienet tulot eivät ole suoraan este lainanpäätöksen saamiselle. Lisää aiheesta voit lukea artikkelissamme Laina pienituloiselle.

   Monia vaihtoehtoja saada lainapäätös heti netissä

   Aikaisemmin oli käytäntönä mennä lakki kourassa omaan pankkikonttoriin lainan hakemista varten eikä silloin järjestynyt lainaa heti. Nykyään tilanne lainamarkkinoilla on hyvin erilainen. Erilaisia lainatarjouksia kilahtelee sähköpostiisi jatkuvasti.

   Lainatarjouksilta ei voi myöskään välttyä, jos katselet aktiivisesti televisiota ja surffailet netissä. Nykyään lainanhakijalla onkin haasteena valintojen runsaus.

   Kulutusluotto päätös heti

   Kulutusluotto on sinulla oikea vaihtoehto, jos tarvitset hankintaasi vasten nopeasti rahoitusta. Nopeimmillaan se tulee muutamassa minuutissa tilillesi lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen. Erityisesti jos kyseessä on pienempi laina, sinun ei välttämättä tarvitse toimittaa todistusta tuloistasi, eli palkkakuittia ja verotustodistusta.

   Niissäkin tapauksissa, joissa sinun täytyy toimittaa näitä dokumentteja, käy se käden käänteessä sähköisesti lähettämällä. Sekä palkkakuitit että verotodistukset ovat saatavilla sähköisessä muodossa.

   Lainapäätös pitkällä tai lyhyellä maksuajalla

   Yleisenä nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että miten pitempi maksuaika ja pienempi kuukausierä, sitä suuremmat kulut lainassa on. Tämä johtuu luonnollisesti siitä, että lainan korot ja kulut kasvavat laina-ajan pidentyessä.

   Vinkki

   Valitsemalla lyhyen maksuajan kuukausierä on suurempi, mutta lainan kokonaiskustannukset ovat pienemmät. Mikäli taloustilanteesi on lähitulevaisuudessa hyvä, kannattaa harkita lainaa suuremmalla kuukausierällä ja lyhyemmällä maksuajalla.

   Tässäkin on hyvä kuitenkin olla tarkkana, sillä mitä suurempi korko ja mahdolliset muut kuukausittaiset kulut lainassa ovat, sitä pienempi osuus kuukausierästä menee lainan pääoman lyhentämiseen.

   Mikäli olet epävarma taloustilanteestasi nyt ja tulevaisuudessa, laina kannattaa ottaa mieluummin varman päälle, eli pitkällä maksuajalla ja pienemmällä kuukausierällä, vaikka kulut nousisivatkin. Palvelumme helpottaa työtäsi tältä osin, koska kilpailutamme lainojen korot ja kulut puolestasi.

   Myös lainan käyttötarkoitus määrittelee usein lainan takaisinmaksuajan. Pienempi hankinta, kuten uusi televisio ei tarvitse niin paljon lainaa kuin esimerkiksi velkojen yhdistelylaina.

   Yleensä mitä suurempi lainasumma, sitä pienempi kuukausierä. Lopulta kaikki riippuu kuitenkin sinusta. Me esitämme sinulle mitä vaihtoehtoja on tarjolla ja sinä teet päätöksen.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Hae lainapäätös nopeasti vertailemalla lainoja

   Nyrkkisääntö aina lainapäätöksiä hakiessa on se, että sinun kannattaa aina kilpailuttaa jokainen laina mitä otat. Lainojen kuluissa on todellisia eroja, jotka tulevat esille vasta vertailun kautta.

   Palveluumme kuuluu useita rahoitusyhtiöitä ja pankkeja. Tämän ansiosta sinulla mahdollisuus saada jopa kymmeniä lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Kannattaa siis jättää hakemus ja parhaassa tapauksessa tiedossa on lainapäätös heti netissä.

   Palvelumme täyttää korkeat laatukriteerit, koska vertailun tulokset esitetään sivustollamme selkeästi. Yhteistyökumppanimme näyttävät kaikki todelliset lainakustannukset, saat siis selvää faktaa mainospuheiden sijaan. Kaikki luottosi todelliset kustannukset esitetään päätöksesi tueksi.

   Itse lainapäätöksen hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa. Sinulta pyydettävät tiedot liittyvät

   • kuukausittaisiin tuloihisi
   • menoihisi
   • asumiseen
   • työsuhteeseesi.

   Vaikka hakemuksen voikin täyttää nopeasti, kannattaa sinun tehdä se erityisen huolella.

   Huolellisuus ja rehellisuus on tärkeää, koska lainalupaus ja lainapäätös tehdään antamiesi selvityksien ja tarvittaessa liitteiden perusteella. Saamasi tarjoukset näkyvät sinulle palvelussamme ja ne lisäksi lähetetään sähköpostiisi.

   LUE MYÖS: Mistä lainaa nopeasti

   Kilpailuta ja vertaile lainapäätökset netissä helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle edullisen lainapäätöksen netistä ja mistä lainaa olisi tarjolla.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin lainapäätös netistä.

   Kilpailuta lainapäätökset netissä ja säästät aikaa sekä rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainapäätöksiä erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vakuudeton lainapäätös heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt tarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainapäätöksen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun tämä on tehty, laina ilman vakuuksia maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Lainapäätös nopeasti ja hyvillä ehdoilla

   Suuremmissa lainoissa positiivista on pitkä maksuaika ja pienempi kuukausierä. Negatiivisena piirteenä niissä sen sijaan ovat suuret kulut. Lainan maksuaika on tässäkin oleellinen.

   Nyrkkisääntö on, että mitä pidempi maksuaika yhdistettynä pieneen kuukausierään nostaa lainan todellista vuosikorkoa. Aivan lainaprosessin alkuvaiheessa sinun kannattaakin laskea tarkasti kuinka paljon lainaa tarvitset ja miten sinulla on varaa lyhentää sitä kuukaudessa.

   On kuitenkin tärkeää huomioida, että sinulla on aina mahdollisuus lyhentää lainaasi enemmän kuin minimikuukausierän verran. Mahdolliset suuremmat lainanlyhennykset vähentävät luottosi kustannuksia pitkällä tähtäimellä.

   Mikäli sinulla on epävarmuutta maksukyvystäsi nyt tai tulevaisuudessa, kannattaa ottaa laina mieluummin pidemmällä maksuajalla. Näin saat pienemmän kuukausierän.

   Mikäli teet näin, saat maksettua ainakin kuukausittaisin minimierän ja jos taloudellinen tilanteesi sallii, voit aina lyhentää myös lainaasi enemmän.

   Hyödyt ja haitat

   Edut Haitat
   Kauttamme voi järjestyä lainapäätös heti. Jos sinulla on luottotiedoissasi merkintöjä, on lainapäätös kielteinen.
   Rahat maksetaan nopeasti tilillesi ja saat ne käyttöösi.
   Lainapäätösten kilpailuttaminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

   Lainapäätös ja todellinen vuosikorko

   Laina-asioissa ei voida liian paljon korostaa todellisen vuosikoron huomioimisen tärkeyttä. Rahoitusyhtiöt ilmoittavat yleensä ensisijaisesti luoton viitekoron. Viitekorolla onkin suuri merkitys, mutta kannattaa myös tarkastaa lainan todellinen vuosikorko.

   Luotonantaja on velvollinen ilmoittamaan kaikki lainan kustannukset selkeästi. Lainan todellisella vuosikorolla tarkoitetaan kaikkia lainaasi sisältyviä kuluja.

   Todellinen vuosikorko koostuu kaikista lainaan liittyvistä vuosittaisista kustannuksista. Näitä ovat yleensä

   • lainan avauskustannukset
   • nostokustannukset
   • tilinhoitomaksut.

   On hyvä pitää mielessä, että suuri vuosikorko tarkoittaa yleensä suuria kokonaiskustannuksia lainaasi liittyen.

   Kuitenkin yhtä tärkeää kuin todellisen vuosikoron prosentuaalinen summa, on se mistä todellinen vuosikorko juuri kyseessä olevassa lainasta koostuu. Tämä on tärkeää erityisesti suuremmissa lainoissa, koska useimmiten lainan suurimmat kustannukset tulevat heti lainan avaamisen ja nostamisen yhteydessä.

   Mikäli sinulle oleellisinta ovat pitkä lainan takaisinmaksuaika ja pieni kuukausierä, ei avausmaksun suuruudella ole niin suurta merkitystä kuin pienissä lainoissa. Avausmaksun suuruuden pitäisi kuitenkin olla kohtuullinen suhteessa lainasummaan. Tästäkin syystä lainojen vertailu on tärkeää. Vain näin paras lainapäätös löytyy varmasti.

   Kiinnitä näihin seikkoihin huomioita ja hae lainapäätös heti netissä

   Seuraaviin asioihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota ennen kuin hyväksyt lainapäätöksen. Lainalupaus on voimassa palvelumme kautta kilpailutetuissa lainoissa riittävän pitkään, että voit vielä itse tehdä lopullisen valinnan rahoitusyhtiön suhteen. Älä siis hätiköi.

   Kulutusluottoa valittaessa on hyvin tärkeää tehdä lainavertailu kunnolla. Tämä sen takia, että lainoissa on paljon eroja kustannuksien suhteen. Aikaisemmin kulutusluottomarkkinoilla ja pikavipeissä korot saattoivat nousta todella suuriksi ja luottobisnes olikin usein moraalisesti arveluttavaa.

   Nykyään käytössä oleva lakisääteinen korkokatto 20 % suojaa pahimmilta ylilyönneiltä. Kuitenkin edelleen lainoissa on suuret erot. Lainojen korot ovat 4-20 % välillä.

   Luottoyhtiöiden rehellisyydestä sinun ei kuitenkaan tarvitse olla huolissasi. Meille on erittäin tärkeää, että kaikki yhteistyökumppanimme ovat vakavaraisia ja luotettavia sekä hyvämaineisia rahoitusalan yhtiöitä. Valitsemme siis yhteistyökumppanimme tarkasti. Suomessa kaikkea finanssitoimintaa lisäksi valvotaan viranomaisten avulla.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Esimerkkejä Summarumin kautta saaduista lainapäätöksistä

   Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
   5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
   10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
   15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
   20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
   30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
   40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
   50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
   * Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

   Yllä näet esimerkkejä erilaisista lainapäätöksistä sekä niiden kustannuksista.

   Miksi kannattaa hakea lainapäätös heti netissä

   Palvelumme kautta saat heti tai ainakin melko pian tarjouksia lainoista kymmeniltä rahoitusyhtiöiltä ja pankeilta. Lainapäätöksen hakeminen on täysin ilmaista eikä vielä velvoita sinua. Lue lainapäätös tai lainalupaus huolella ennen lopullista hyväksymistäsi.

   Hyvä tietää

   Lainatarjouksen voi aivan hyvin jättää myös hyväksymättä. Sinun ei tarvitse myöskään erikseen hylätä lainatarjouksia, joita et halua. Ne vanhenevat itsestään tarjouksen määräajan umpeuduttua.

   Mikäli jokin tarjous vaikuttaa hyvältä tarkan tutustumisen jälkeen, voit hyväksyä sen nopeasti ja helposti rahoitusyhtiön sivuilla, jonne linkki ohjaa sinut suoraan. Luoton allekirjoittaminen hoidetaan verkkopankkitunnuksilla, tai vaihtoehtoisesti mobiilitunnistautumisen avulla puhelimellasi.

   Lisäksi sinua mahdollisesti pyydetään lähettämään liitteitä tuloistasi, varsinkin suurempien lainasummien ollessa kyseessä. Liitteillä tarkoitetaan palkkakuittia ja verotustodistusta.

   Nämä dokumentit saat nopeasti OmaVeron kautta. Työnantajalta saat palkkatodistuksen kirjeenä ja/tai verkkopankkisi kautta.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lainapäätös heti netissä – Yhteenveto

   Hakiessasi vakuudellista tai vakuudetonta lainaa on hyvä pitää mielessä, että voit saada lainapäätöksen heti netissä. Lainojen kilpailutus on avullamme hyvin nopeaa ja mutkatonta. Voit vertailla lainaa useiden kymmenien lainan tarjoajien kesken täyttämällä vain yhden lomakkeen.

   Lainanhakuprosessi vie aikaa vain muutaman minuutin. Samalla saat eteesi listan monista eri lainatarjouksista ja niiden sisältämistä eri koroista. Lainatarjoukset on järjestetty sinulle valmiiksi listaksi edullisimmasta kalliimpaan.

   Sinun ei tarvitse siis hakea lainaa enää fyysisesti pankista vieraillessasi. Pääset paljon helpommalla täyttämällä yhden lomakkeen: sillä lainapäätös heti on enemmän kuin mahdollista. Muista kuitenkin aina kiinnittää lainan ehtoihin ja kustannuksiin erityistä huomiota. Lainoihin sisältyvät piilokulut saattavat joskus nostaa lainan hintaa huomaamatta.

   Täytä hakemus ja voit saada heti rahaa tilillesi!

   Lainapäätös heti netissä – Usein kysyttyä

   Millainen lainapäätös minun on mahdollista saada?
   Meidän kauttamme sinulla on mahdollisuus saada luottotarjous yli 30:ltä luottolaitokselta. Palveluumme tulee myös säännöllisesti uusia yhteistyökumppaneita. Lainasumma voi olla enimmillään 60 000 euroa ja lainan takaisinmaksuaika voi olla jopa 15 vuotta.
   Miten löydän lainan parhaalla korolla?
   Tehtävämme on hyvin yksinkertainen: etsiä lainat parhaimmalla mahdollisilla korolla sinulle. Pidemmissä lainoissa korko- ja muut kustannukset nostavat lainakustannuksia joskus jopa huomattavan paljon. Lainojen kokonaiskustannukset voivat siis nousta todella korkeiksi. Kaikissa lainoissa korkokustannukset eivät kuitenkaan ole liian suuria. Palvelumme on tässä puolueeton ja oivallinen vaihtoehto.
   Mikä on hyvä maksuajan pituus ja kuukausierän suuruus?
   Keräämme oleelliset tiedot sinusta lainanhakijana antamiesi tietojen perusteella. Siihen mikä tapauksessasi on hyvä maksuaika ja kuukausierän suuruus vaikuttaa eniten taloudellinen tilanteesi.
   Kannattaako laina kilpailuttaa vaikka minulla olisi pitkä asiakassuhde kotipankissani?
   Sinun kannattaa aina kilpailuttaa lainat, koska ainoastaan se on oikea tapa todellakin tietää, että mitä tarjontaa on. Pelkästään kotipankista lainan hakeminen jättää ulkopuolelle kaikki muut vaihtoehdot. Tässä rahoitusliiketoiminnan tilanteessa pankit kilpailevat asiakkaistaan todella kiivaasti. Vaihtoehtoja on siis paljon ja uusia lainamahdollisuuksia tulee jatkuvasti, kun rahoituslaitokset päivittävät lainojaan.