Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Rahaa heti tilille

Hae rahaa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Hae rahaa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Rahaa heti tilille 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Ilman vakuuksia ja takaajia.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan heti tilille. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Rahaa heti tilille jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Tarvitsen rahaa heti, mistä saan sitä? Summarumin kautta voit hakea rahaa heti tilille jopa 60 000 euroa – ilman vakuuksia ja takaajia. Rahan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea rahaa tilille 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuutta.

Kilpailuta ja vertaile – voit saada rahaa heti tilille

Kun lainahakemus on lähetetty, kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat halutessasi rahat heti tilille.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin vaihtoehto.

Kilpailuttamalla netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia. Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä rahaa heti tilille pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu on aina hyvä tehdä niin, että kiinnität huomiota lainan

 • korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Vinkki

Rahan hakeminen kauttamme on nopeaa. Voit lähettää hakemuksesi millä tahansa laitteella ja koko prosessiin menee vain muutama minuutti.

Etsimme sinulle markkinoiden parhaat tarjoukset, joiden joukosta voit valita sopivan vaihtoehdon. Näin sinun on mahdollista saada rahaa heti netistä.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Rahaa heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun lainatarjous on hyväksytty, saat heti rahaa tilille. Rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


Löydä helposti rahaa heti tilille

Summarumin kautta löydät vaivatta rahaa heti tilillesi. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Rahaa netistä heti tilille

Välillä elämässä tulee vastaan yllättäviä tilanteita, jolloin tarvitaan rahaa heti tilille. Summarumin lainapalvelun kautta voit kilpailuttaa yli 30 luotonantajaa. Saat tarjouksia, joiden joukosta voit helposti valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Nopeasti saatavat lainat ovat aina vakuudettomia lainoja, joita on useita erilaisia. Näissä lainoissa korko on vakuudellisia lainoja korkeampi.

Vakuudettomien lainojen etuna on nopeus. Tee hakemus ja parhaassa tapauksessa saa lainapäätös heti!

Koska kaikilla rahoitusyhtiöillä ei välttämättä ole tiliä omassa pankissasi, ei raha näy heti tililläsi vaikka se siirrettäisiinkin sinne heti. Jos siis haluat olla aivan varma siitä, että saat rahat tilille heti tai ainakin muutaman tunnin sisällä, kannattaa varmistaa että valitsemallasi lainanantajalla on tili samassa pankissa.

Tyypillisesti Summarumin yhteistyökumppanit voivat maksaa rahat tilille heti mm. näistä pankeista:

 • Osuuspankki
 • Danske Bank
 • Nordea
 • Säästöpankki
 • Ålandsbanken
 • POP Pankki

Kuka voi saada rahat heti tilille?

Summarumin yhteistyökumppanit edellyttävät kaikilta hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää. Osa rahoitusyhtiöistä on asettanut minimi-iäksi jopa 23 vuotta, mutta eivät suinkaan kaikki. Jos olet alle 23-vuotias, voit silti lähettää hakemuksen meille.

Saat tarjoukset vain sellaisilta yhtiöiltä, jotka voivat maksaa rahaa tilille alle 23-vuotiaille. Muita ehtoja, joita sinun tulee täyttää, ovat

 • vakituinen osoite Suomessa
 • säännölliset palkka- tai eläketulot
 • puhtaat luottotiedot

Millaisissa tilanteissa rahaa tulee saada heti tilille?

Rahaa netistä tai pankista otetaan yleensä jotain tiettyä tarkoitusta varten. Hyviä esimerkkejä ovat mm. tuleva kylpyhuoneremontti, kalliin ja arkea helpottavan kodinkoneen hajoaminen (tiskikone, astianpesukone tai tietokone) auton korjaaminen tai postiluukusta kolahtaneen odottamattoman suuren laskun maksaminen.

Silloin kun on äkillinen tarve saada rahaa heti tilille, on huojentavaa tietää, mistä saa rahaa nopeasti. Summarumin tavoite on auttaa sinua talousasioiden hoitamisessa. Summarum etsii puolestasi parhaan lainatarjouksen ja kilpailuttaa sen.

Kilpailuta ja saa nopea laina tilille jopa saman päivän aikana!

Summarumin kautta rahaa heti tilille

Summarum on täysin puolueeton, etsimme aina edullisimmat tarjoukset puolestasi ja esittelemme parhaat lainat ilman piilokuluja. Hakemuksen tekeminen on vaivatonta ja nopeaa.

Hakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin, joten tämä on oiva ratkaisu silloin kun tarve on saada rahaa heti tilille, eikä aikaa ole tuhlattavaksi. Meiltä saat kaikki tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi, joten asiointi sivustollamme on erittäin helppoa ja selkeää.

Hyvä tietää

Summarum on kotimainen, puolueeton, luotettava ja läpinäkyvä talouden vertailu- ja suunnittelupalvelu.

Palvelumme tavoitteena on palvella asiakkaiden ja yritysten talouden suunnittelua tarjoamalla jokaiselle mahdollisuus kilpailuttaa erityylisiä tuotteita, oli kyse sitten asuntolainasta, luottokortista, lainasta tai sähkösopimuksesta – ja tarjota näin mahdollisuuden halvimman tai ehdoiltaan parhaimman lainan löytämiseen.

Käytännössä saat rahaa heti tilille, kun lainahakemuksesi on hyväksytty.

Summarumin tavoitteena on auttaa talousasioiden hoitamisessa. Kilpailutamme lainarahaa tarjoavat yhtiöt puolestasi, jotta löydät itsellesi parhaimman vaihtoehdon – oli kyseessä sitten asuntolaina, kulutusluotto tai sähkösopimus.

Lisäksi tarjoamme kattavat tietopaketit mahdolliseen vakuutuksen valintaan sekä neuvomme sinua sijoittamisen aloittamisessa. Summarum on sinivalkoinen valinta. Käyttämällä lainapalvelujamme, voit saada rahaa heti tilille ja tulet tukeneeksi samalla suomalaista yrittäjyyttä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Yksityishenkilöiden lisäksi me Summarumilla haluamme auttaa, tukea ja tarjota palveluitamme myös yrityksille liiketoiminnan aloittamisessa sekä sen ylläpitämisessä. Yhteistyökumppaneita meillä on sekä Suomesta että ulkomailta. Käytännössä kaikki yhtiöt, jotka tarjoavat lainaa ulkomailta, toimivat silti Suomen lainsäädännön mukaisesti.

Yritystoiminnassa menestyminen vaatii lukemattomien asioiden hallintaa, kuten kattavaa liiketoimintaosaamista, rahoitukseen liittyvää osaamista sekä kykyä käsitellä riskejä ja vastuun kantoa. Tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita palveluita ja tietopaketteja, jotta yritykset pystyisivät keskittymään parantamaan mahdollisuuksiaan menestyä ja tehdä tuottoa.

Yrityslainojen saatavuus on nykyään huomattavasti parempi, kuin muutamia vuosia sitten. Yrityslaina on tänä päivänä aivan oma myytävä tuotteensa ja tämän osalta esiintyy paljon kilpailua, aivan kuten markkinoilla yleensäkin.

Erilaisten lainanvertailupalveluiden tarjonta on myös lisääntynyt huimasti, mikä helpottaa suuresti jo pelkästään säästämään vaivaa ja aikaa. Summarumin lainanvertailu on helppoa ja nopeaa, sillä hakemuksen tekeminen kestää vain muutaman minuutin.

Esimerkkejä erilaisista tarjouksista joita voit saada

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä erilaisista tarjouksista ja niiden kustannuksista.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Vakuudettoman lainan kilpailutus – rahaa heti tilille

Erilaisia vakuudettomia lainoja on hyvin runsaasti tarjolla ja tarjolla olevista lainoista valitseminen voi olla erittäin työlästä, eikä aina kovin helppoa.

Jo pelkästään erilaisia lainamalleja on hyvin useita ja perehdymme nyt erilaisiin vakuudettomiin lainoihin hiukan tarkemmin. Lainaa tai rahaa ilman vakuuksia saa hyvin monissa eri muodoissa, moniin eri kohteisiin. Tämä on helppo ja käytännöllinen tapa ratkaista erilaisia rahoitustarpeita, joita elämässä tulee monelle meistä väistämättä eteen.

Hakemalla rahaa netistä sinun on mahdollista säästää itseltäsi merkittävästi aikaa ja vaivaa. Vaikka käyttäisit lainojen kilpailutusta etsiessäsi lainaa ilman vakuuksia, parhaan lainatarjouksen valitseminen saattaa olla sekavaa joidenkin palveluiden kautta.

Suosittelemme vertailemaan netistä haetut lainat aina palvelumme avulla. Monesti ratkaisevin tekijä lainatarjouksen valinnassa on hyvin yleisesti korko. Korko perustuu hakijan taloudelliseen tilaan ja takaisinmaksukykyyn ja nykyaikana vakuudettomia lainoja koskee toistaiseksi voimassaoleva korkokattosäätely.

Parasta vakuudettoman lainan hakemisessa on, että se on tehty hyvin helpoksi ja käteväksi, eikä rahan saaminen vaadi pankeissa käymistä tai muun tyyppistä vaivannäköä.

Vakuudettomassa lainassa ehdottomasti mukavinta onkin juuri se, että voit hakea rahaa täsmälleen siihen tarkoitukseen, mihin sitä sitten ikinä tarvitset. Siinä missä joku tarvitsee lainaa uuden auton hankintaan, voi toinen tarvita kodin tulevaan remonttiin lainaa.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Haitat ja hyödyt

Edut Haitat
Rahaa heti voi saada monelta eri rahoitusyhtiöltä. Koska rahaa saa heti tilille melko helposti, voi osa hakea lainaa liian heppoisin perustein.
Kilpailutuksen kautta saat aikaan säästöjä. Mikäli sinulla on luottotiedoissa merkintöjä, et voi saada heti rahaa.
Parhaassa tapauksessa, myönteisen päätöksen jälkeen, saat rahaa heti tilille.

Voinko saada rahaa heti tilille vakuuksilla?

Hakemalla lainaa vakuuksien kanssa, lainan käsittelyprosessi vie luontaisesti aina enemmän aikaa. Siksi ei voida sanoa, että voisit saada rahaa heti tilille vakuuksien kanssa. Pienlainan hakeminen vakuuksien kanssa on kuitenkin hyvin suotavaa, mikäli sinulla on lainanhakijana tähän mahdollisuus.

Vakuudet parantavat aina lainan myöntäjän asemaa. Kun lainan tarjoaja saa lainan hakijalta vakuudet lainan turvaksi, on sillä myös mahdollisuus myöntää lainaa heti alhaisemmalla korolla.

Huonoimmassa mahdollisessa tilanteessa lainan hakija ei pysty maksamaan lainaansa takaisin esimerkiksi uudelleen järjestelyjen jälkeen, voi pankki realisoida lainan hakijan asettaman vakuuden. Näin pankki voi saada osan lainan arvosta takaisin.

Vakuudeksi lainanalle usein kelpaavat erilaiset kiinteistöt kuten asunnot, rahasto-osuudet, osakkeet tai vaikkapa metsä. Näitä vasten pankin on huomattavasti turvallisempaa lainata rahaa heti tilille, kun lainan hakijalla on antaa lainan vakuudeksi jotakin arvokasta.

LUE SEURAAVAKSI: Mistä rahaa nopeasti

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Rahaa heti tilille – Usein kysyttyä

Miten saan rahaa heti tilille?
Verkko mahdollistaa sen, että saat lainan tilillesi hyvinkin nopeasti. Lainan hakeminen verkosta on nykyään perinteistä lainan hakemista nopeampaa. Tämän lisäksi netissä asioidessa laina voidaan myös kilpailuttaa ja tämän jälkeen voidaan lainaa vertailla eri lainavaihtoehtojen kesken. Lainalaskurilla saat selvitettyä lainan todellisen vuosikoron, joka kertoo myös lainan todellisen hinnan vuodessa.
Miksi valita Summarum saadakseni rahaa heti tilille?
Summarum kilpailuttaa yli 30 luotonantajan tarjoamat lainavaihtoehdot puolestasi täysin ilmaiseksi, eikä lainahakemuksen tekeminen sido sinua mihinkään. Hakuprosessi on nopea ja vaivaton. Summarum on kotimainen palvelun tarjoaja. Sivustomme on erittäin helppokäyttöinen ja selkeä sekä toimintatapamme on hyvin läpinäkyvää ja luotettavaa. Summarumin yksi tärkeimmistä periaatteista on tarjota asiakkailleen parasta mahdollista tietoturvallisuutta palveluita käyttäessä.
Miten saan nopeasti kulutusluoton ja rahaa heti tilille?
Kulutusluotto voi olla joko vakuudellinen tai vakuudeton laina ja lainan summa vaihtelee hakijan tarpeen mukaisesti. Kulutusluotto on hyvin yleinen lainatyyppi ja se haetaan nimensä mukaisesti kulutusta varten. Lainasummaltaan kulutusluotto on vaihteleva ja kuluttajan onkin mahdollista vastaanottaa luottoa jopa kymmeniin tuhansiin euroihin saakka. Summarumin palvelun avulla hakijan on mahdollista kilpailuttaa ja vertailla vakuudettomia kulutusluottoja vaivattomasti.
Miten saan nopeasti joustoluoton ja rahaa heti tilille?
Joustoluotto on tietynlainen vakuudeton laina, jota hakija voi hyväksytyn hakemuksen saatuaan nostaa omalle pankkitililleen omien tarpeidensa mukaisesti. Sen toiminta perustuu lainan tarjoajan myöntämään jatkuvaan luottoon kuluttajalle, joka parhaimmillaan mahdollistaa lainan hakijalle tarvittaessa hyvinkin nopean rahan nostamisen tilille. Joustoluottojen lainasummat ovat hyvin monesti suhteellisen pieniä, vaihdellen 100- 10 000 euron paikkeilla.