Rahaa heti tilille

Kun tarvitset rahaa heti tilille, laina kannattaa valita huolellisesti. Summarumin kautta kilpailutat nopeasti yli 25 pankkia ja luontonantajaa. Lue alta parhaat vinkit!
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Rahaa heti tilille nopeasti netistä

   Välillä elämässä tulee vastaan yllättäviä tilanteita, jolloin tarvitaan rahaa heti tilille. Summarumin lainapalvelun kautta voit kilpailuttaa yli 25 luotonantajaa, joista voit helposti valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

   Nopeasti saatavat lainat ovat aina vakuudettomia lainoja, joita on useita erilaisia. Näissä lainoissa korko on vakuudellisia lainoja korkeampi.

   Vakuudettomien lainojen etuna on nopeus, sillä hakemuksen tekeminen kestää vain muutaman minuutin ja saat luottopäätöksen välittömästi.

   Voit siirtyä suoraan tästä Summarumin laina vertailuun.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 25 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Millaisissa tilanteissa rahaa tulee saada heti tilille?

   Laina otetaan yleensä jotain tiettyä tarkoitusta varten. Hyviä esimerkkejä ovat esimerkiksi tuleva kylpyhuoneremontti, kalliin ja arkea helpottavan kodinkoneen hajoaminen (tiskikone, astianpesukone tai tietokone) auto kaipaa korjausta tai postiluukusta kolahtaa odottamaton suuri summainen lasku.

   Silloin kun on äkillinen tarve saada rahaa heti tilille, on huojentavaa tietää, mistä saa rahaa nopeasti. Summarumin tavoite on auttaa sinua talousasioiden hoitamisessa. Summarum etsii puolestasi parhaan lainatarjouksen ja kilpailuttaa sen.

   Summarumin kautta rahaa heti tilille

   Summarum on täysin puolueeton, etsimme aina edullisimmat tarjoukset puolestasi ilman piilokuluja. Hakemuksen tekeminen on vaivatonta ja nopeaa. Hakemuksen tekeminen kestää vain muutaman minuutin, joten tämä on oiva ratkaisu silloin kun tarve on saada rahaa heti tilille, eikä aikaa ole tuhlattavaksi. Meiltä saat tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi, joten asiointi on erittäin helppoa ja selkeää.

   Summarum on kotimainen, puolueeton, luotettava ja läpinäkyvä talouden vertailu- ja suunnittelupalvelu.

   Palvelun tavoitteena on palvella asiakkaiden ja yritysten talouden suunnittelua tarjoamalla jokaiselle mahdollisuus kilpailuttaa erityylisiä tuotteita, oli kyse sitten asuntolainasta, luottokortista, lainasta tai sähkösopimuksesta – ja tarjota näin mahdollisuuden halvimman tai ehdoiltaan parhaimman lainan löytämiseen. Käytännössä saat rahaa heti tilille, kun lainahakemuksesi on hyväksytty.

   Summarumin tavoitteena on auttaa kuluttajia talousasioidensa hoitamisessa. He kilpailuttavat lainat puolestasi, jotta löydät itsellesi parhaimman vaihtoehdon – oli kyseessä sitten asuntolaina, kulutusluotto tai sähkösopimus.

   Lisäksi he tarjoavat kattavat tietopaketit mahdolliseen vakuutuksen valintaan sekä neuvovat sinua sijoittamisen aloittamisessa. Summarum on niin sanotusti sinivalkoinen valinta, ja tukemalla meidän tarjoamia lainapalveluja, tulet tukeneeksi samalla suomalaista yrittäjyyttä.

   Tavallisten kuluttajien lisäksi Summarum haluaa auttaa, tukea ja tarjota palveluitaan myös yrityksille liiketoiminnan aloittamisessa sekä sen ylläpitämisessä.

   Yritystoiminnassa menestyminen vaatii lukemattomien asioiden hallintaa, kuten kattavaa liiketoimintaosaamista, rahoitukseen liittyvää osaamista sekä kykyä käsitellä riskejä ja vastuun kantoa.

   Tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita palveluita ja tietopaketteja, jotta yritykset pystyisivät keskittymään parantamaan mahdollisuuksiaan menestyä ja tehdä tuottoa.

   Yrityslainojen saatavuus on nykyään huomattavasti parempi, kuin muutamia vuosia sitten. Yrityslaina on tänä päivänä aivan oma myytävä tuotteensa ja tämän osalta esiintyy paljon kilpailua, aivan kuten markkinoilla yleensäkin.

   Erilaisten lainanvertailupalveluiden tarjonta on myös lisääntynyt huimasti, mikä helpottaa suuresti jo pelkästään säästämään vaivaa ja aikaa. Summarumin lainanvertailu on helppoa ja nopeaa, hakemuksen tekeminen kestää vain muutaman minuutin.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Vakuudettoman lainan kilpailutus – rahaa heti tilille

   Erilaisia vakuudettomia lainoja on hyvin runsaasti tarjolla ja tarjolla olevista lainoista valitseminen voi olla erittäin työlästä, eikä aina kovin helppoa.

   Jo pelkästään erilaisia lainamalleja on hyvin useita ja perehdymme nyt erilaisiin vakuudettomiin lainoihin hiukan tarkemmin. Lainaa ilman vakuuksia saa hyvin monissa eri muodoissa, moniin eri kohteisiin. Se on helppo ja käytännöllinen tapa ratkaista erilaisia rahoitustarpeita, joita elämässä tulee eteen.

   Hakemalla vakuudetonta lainaa netistä hakijalla on mahdollista säästää itseltään merkittävästi aikaa ja vaivaa. Vaikka hakija käyttäisi lainojen kilpailutusta etsiessään lainaa ilman vakuuksia, parhaan lainatarjouksen valitseminen saattaa olla sekavaa joidenkin palveluiden kautta.

   Netistä haettu laina suositellaan vertailemaan juuri Summarumin lainavertailun avulla. Monesti ratkaisevin tekijä lainatarjouksen valinnassa on hyvin yleisesti korko. Korko perustuu hakijan taloudelliseen tilaan ja takaisinmaksukykyyn ja nykyaikana vakuudettomia lainoja koskee toistaiseksi voimassaoleva korkokattosäätely.

   Parasta vakuudettoman lainan hakemisessa on, että se on tehty hyvin helpoksi ja käteväksi, eikä se vaadi pankeissa käymistä tai muun tyyppistä vaivannäköä.

   Vakuudettomassa lainassa ehdottomasti mukavinta onkin juuri se, että voit hakea lainaa täsmälleen siihen tarkoitukseen, mihin sitä sitten ikinä tarvitset. Siinä missä joku tarvitsee lainaa uuden auton hankintaan, voi toinen tarvita kodin tulevaan remonttiin lainaa.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Usein kysyttyä

   Miten saan rahaa heti tilille?
   Verkko mahdollistaa sen, että saat lainan tilillesi hyvinkin nopeasti. Lainan hakeminen verkosta on nykyään perinteistä lainan hakemista nopeampaa. Tämän lisäksi netissä asioidessa laina voidaan myös kilpailuttaa ja tämän jälkeen voidaan lainaa vertailla eri lainavaihtoehtojen kesken. Lainalaskurilla saat selvitettyä lainan todellisen vuosikoron, joka kertoo myös lainan todellisen hinnan vuodessa.
   Miksi valita Summarum saadakseni rahaa heti tilille?
   Summarum kilpailuttaa yli 30 luotonantajan tarjoamat lainavaihtoehdot puolestasi täysin ilmaiseksi, eikä lainahakemuksen tekeminen sido sinua mihinkään. Hakuprosessi on nopea ja vaivaton. Summarum on kotimainen palvelun tarjoaja. Sivustomme on erittäin helppokäyttöinen ja selkeä sekä toimintatapamme on hyvin läpinäkyvää ja luotettavaa. Summarumin yksi tärkeimmistä periaatteista on tarjota asiakkailleen parasta mahdollista tietoturvallisuutta palveluita käyttäessä.
   Miten saan nopeasti kulutusluoton ja rahaa heti tilille?
   Kulutusluotto voi olla joko vakuudellinen tai vakuudeton laina ja lainan summa vaihtelee hakijan tarpeen mukaisesti. Kulutusluotto on hyvin yleinen lainatyyppi ja se haetaan nimensä mukaisesti kulutusta varten. Lainasummaltaan kulutusluotto on vaihteleva ja kuluttajan onkin mahdollista vastaanottaa luottoa jopa kymmeniin tuhansiin euroihin saakka. Summarumin palvelun avulla hakijan on mahdollista kilpailuttaa ja vertailla vakuudettomia kulutusluottoja vaivattomasti.
   Miten saan nopeasti joustoluoton ja rahaa heti tilille?
   Joustoluotto on tietynlainen vakuudeton laina, jota hakija voi hyväksytyn hakemuksen saatuaan nostaa omalle pankkitililleen omien tarpeidensa mukaisesti. Sen toiminta perustuu lainan tarjoajan myöntämään jatkuvaan luottoon kuluttajalle, joka parhaimmillaan mahdollistaa lainan hakijalle tarvittaessa hyvinkin nopean rahan nostamisen tilille. Joustoluottojen lainasummat ovat hyvin monesti suhteellisen pieniä, vaihdellen 100- 10 000 euron paikkeilla.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Etsiessäsi kylpyhuoneremonttia varten lainaa netistä, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen