Pienlaina netistä

Pohditko mistä löytää halvin pienlaina ja mitä ennen sen hakemista tulisi tietää? Summarumin kautta voit saada tietoa sekä edullista pienlainaa. Lue lisää alta.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Pienlaina nopeasti netistä

   Kertaluontoisen rahan tarpeen täyttämiseen vaihtoehtona on nopea pienlaina. Se on tyypillisesti noin 100 – 2 000 euron suuruinen kertalaina, joka on tarkoitettu maksettavaksi takaisin muutamassa erässä.

   Useimmiten pienlainaa otetaan jotakin yllättävää kuluerää varten, tai rahoittamaan jokin isompi kertahankinta. Pienlainaa varten ei tarvita vakuuksia ja sitä voi saada suhteellisen helposti. Lainaa varten ei ole tarpeen toimittaa palkkatodistusliitteitä tai tositteita varallisuudesta.


   Löydä edullisin pienlaina netistä

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan pienlainan netistä. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Vaivaton ja helppo prosessi

   Yksinkertaisen hakuprosessin vuoksi lainayhtiöt käsittelevät pienlainahakemuksia nopeasti ja rahat voi saada tilille jopa muutamassa minuutissa. Pienlainan tarjoamia hyviä puolia ovat sen hakuprosessin helppous ja nopeus.

   Pienlainan saamisen ollessa niin helppoa, voi se huolimattomalla johtaa useisiin päällekkäisiin lainoihin, joka saattaa viedä velkakierteeseen. Laina on lainaa ja se täytyy joskus maksaa takaisin. Siksi jo pienlainaa miettiessä on hyvä miettiä myös sen takaisinmaksua.

   Pienlainojen nostamisessa vaarana on, että se tehdään liian kevein perustein tilanteessa, jossa se ei olisi ihan tarpeellistakaan. Vaihtoehtona pienlainan ottamiselle kannattaa harkita, onko hankinnan lykkääminen mahdollista siihen saakka, että rahaa on säästetty.

   Mikäli maksusuunnitelma ei ole selvä, lainaa ei kannata ottaa. Vertailemalla lainoja on mahdollista löytää tarjolla olevista se kaikkein edullisin laina.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Hae pienlainaa netistä alkaen 2000 eurosta ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea pienlainaa netistä helposti alkaen 2000 eurosta 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea pienlainaa netistä ilmaiseksi eikä hakeminen sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta pienlainaa netistä 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Löydä edullinen pienlaina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman pienlainaan netistä pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Pienlaina heti lainavertailun avulla

   Kun on tarve saada pienlaina nopeasti, voi sitä hakea netistä ja löytää se markkinoiden sen hetken edullisimpaan hintaan. Mitään lainaa ei kannata ottaa vertailematta.

   Lainojen kilpailutus on helppoa ja nopeaa. Lainahakemus täytetään vain parissa minuutissa suoraan netissä. Sähköpostiin kilahtaa sitten nopeasti useita erilaisia lainapäätöksiä, joiden joukosta hakija voi valita itselleen parhaiten soveltuvan pienlainan.

   Lainapäätöksen hyväksymisen jälkeen rahat saa heti tilille. Netissä on useita sivustoja, joissa pääsee vertailemaan lainoja, luottoja ja niiden reunaehtoja. Vertaillessa on huomioitava laina-ajan pituus, korkotaso ja lainasumman suuruus.

   Lainojen käsittelykuluissa, koroissa sekä muissa lainaehdoissa voi olla merkittäviä eroja, joten pienlainan tarjoajat kannattaa ehdottomasti pistää paremmuusjärjestykseen. Tavallisesti jo yhdellä hakemuksella pääsee kilpailuttamaan lukuisia eri luotontarjoajia ja rahoituslaitoksia.

   Monen vertailupalvelun käyttö on tyypillisesti maksutonta, eikä pienlainan hakeminen vielä sido hakijaa kuitenkaan ottamaan lainaa ollenkaan. Lainahakemuksia voi siis huoletta täyttää, kun tarjouksia saatuaan voi vielä harkita tarttuako lainannostotilaisuuteen.

   Pienlaina tarjoaa varteenotettavan ratkaisun, kun tarvitaan joustavaa luottoa nopeasti. Tällaisia tilanteita ovat monilla arjen pienet tai suuremmatkin hankinnat. Vertailemalla pienlainoja voi säästää selvää rahaa sekä korko- että käsittelykuluissa.

   Vakuudeton pienlainaa netistä heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisinta pienlainaa netistä, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


   Takuusäätiön pienlaina – näin se toimii

   Takuusäätiön pienlainan tarkoituksena on auttaa talouden tasapainottamisessa. Asiakasta halutaan tukea raha-asioiden hoitamisessa, sekä ehkäistä velkoihin liittyviä ongelmia.

   Hyviin tuloksiin päästäkseen Takuusäätiö tarjoaa henkilökohtaista neuvontaa jo lainan hakemisen yhteydessä, sekä maksuohjelman aikana. Lainaa voi hakea yllättäviin menoihin tai harkittuihin hankintoihin siinäkin tapauksessa, ettei sitä muualta myönnetä esim. pienten tulojen tai maksuhäiriömerkinnän vuoksi.

   Käyttökohteita, johon pienlainaa tyypillisesti käytetään ovat esimerkiksi kodinkoneet ja huonekalut, asunnon takuuvuokra, autokulut, tai terveydenhoitoon liittyvät tilanteet. Pienlainaa ei voida myöntää velkojen maksuun tai muihin velkaongelmiin.

   Velkakierteen estämiseksi pienlainaa voidaan käyttää poikkeustapauksissa. Pienlainan saamisen esteinä voi olla maksukyvyn puute tai maksuongelmat. Neuvontapalvelu auttaa tällaisissa tilanteissa.

   Lainahakemuksessa kysytään hakijan omaa ehdotusta lainan kuukausittaiseksi maksueräksi. Täytyy siis laskea tulot ja menot ja miettiä millä summalla lainaa pystyisi maksamaan takaisin.

   Huolellisesti tehtyjen laskelmien jälkeen on mahdollista saada pienlaina heti tilille. Pienlainaa voi saada, kun maksukyky riittää lainan säännölliseen maksamiseen. Maksuhäiriömerkintä ei estä pienlainan saamista, jos velat on jo aiemmin maksettu pois.

   Pienlainamäärä voi olla 200 – 2 000 euroa ja takaisinmaksuaika on maksimissaan kaksi vuotta. Kuukausierät lyhennyksille lasketaan asiakkaan maksukyvyn mukaan.

   Pienlaina arjen yllättäviin menoihin

   Elämä voi yllättää ja joskus laskujen ja velkojen maksuun voi tulla haasteita. Myös ikävistä yllätyksistä on mahdollista selvitä ja niihin kannattaa aina varautua ennakkoon säästetyllä ns. puskurirahalla.

   Suomessa rahaa menee varmasti eniten asumiseen. Asumiskuluja ovat vuokra tai yhtiövastike sekä sähkö- ja vesimaksut. Ruoka ja juoma ovat suomalaisten kotitalouksien toiseksi suurin kuluerä.

   Tulojen ja menojen tulisi pysyä tasapainossa, joten jokaisen olisi hyvä suunnitella oma budjetti, eli arvio tuloista ja menoista. Vaikka kiinteät menot, kuten vuokrat ja nettiyhteydet ovatkin samansuuruisia kuukausittain, voi välillä taloustilanne keikahtaa. Tavarat voivat kadota tai mennä rikki.

   Joskus sopivin ratkaisu voi hyvinkin olla pienlaina heti. Omaa taloutta suunnitellessa menot kannattaakin laittaa tärkeysjärjestykseen. Listalle täytyy laittaa kaikki laskut ja arkimenot.

   Pahin skenaario voi olla hyödyllistä käydä ainakin mielessään läpi. Mitä tapahtuisi esimerkiksi siinä tilanteessa, että rahat ovat loppu ja ruokaa ei ole.

   Laskut on maksettava ja jos näin ei tee, voi seurauksena olla maksuhäiriömerkintä tai arjen sujumiseen vaikuttavia muita hankaluuksia. Kannattaa siis huolehtia ensimmäisenä aina ne välttämättömät menot ja jos jotakin rahaa jää, käyttää se sitten vasta muualle.

   Nopea pienlaina – ole tarkkana koron kanssa

   Takuusäätiön pienlainan kokonaiskorko on 4,00 prosenttia. Lainasta ei peritä muita kuluja. Nostohetkellä voimassa oleva valtiovarainministeriön vahvistama peruskorko määrittelee tämän, johon lisätään 4,5 prosenttiyksikköä.

   Takuusäätiön pienlaina on markkinoilla olevista varsin edullinen ja luotettava rahoitusvaihtoehto kun yllättävät menot tai harkitut hankinnat ovat ajankohtaisia. Nopeissa pienlainoissa on palveluntarjoajasta riippune suuria eroja.

   Erot ovat kokonaishinnoissa ja maksuaikavaihtoehdoissa. Sinun kannattaa olla tarkkana koron kanssa. Oleellista on lainan niin sanottu todellinen vuosikorko. Suomessa on velvollisuus ilmoittaa lainojen todellinen vuosikorko.

   Vuosien mittaan kotitalouksille on myönnetty pienlainoja satojen miljoonien eurojen edestä ja alalla on useita toimijoita. Pikavipeistä ja pienlainoista tulee vieläkin usein mieleen korkeat korot. Tilannetta on ruodittu lainsäädännöllä ja ajat ovat jonkin verran muuttuneet.

   Aina ei ole tarpeen heti säikähtää korkoprosenttia. Jos laina on lyhytaikainen ja se on tarkoitus maksaa nopeasti pois, ei koron suuruus välttämättä vie ojasta allikkoon.

   Raha-asioissa saa olla aina tarkkana. Mikäli lainan korot kasvavat suhteettoman suuriksi, voi siitä seurata maksuvaikeuksia ja seuraukset olla ikäviä. Maksamattomasta laskusta seuraa jopa maksuhäiriömerkintä luottotietoihin.

   Se aika todennäköisesti vaikeuttaa jatkossa lainan saamista, asunnon vuokraamista tai vaikka minkä tahansa osamaksukaupan tekemistä.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Pienlaina pankista vai netistä?

   Kun on tarve puntaroida pienlainan ottamista, ovat vaihtoehtoina pankit ja netti. Nettilainan ja pankkilainan vertailu on hyödyllistä, jotta löytää itselleen sopivimman vaihtoehdon. Nettilainassa ei tarvita vakuuksia. Se on nopea ja helppo, ja päätöksen saa jopa minuuteissa.

   Netistä lainaa hakiessa on mahdollista kilpailuttaa monta pankkia kerralla vain yhdellä hakemuksella. Käyttötarkoitusta ei myöskään tiedustella, eikä sitä tarvitse kertoa.

   Pankkilainaan tarvitaan yleensä vakuuksia. Lainapäätöksen saamisessa saattaa kestää useita päiviä. Oma pankki antaa vain yhden tarjouksen ja käyttötarkoitusta kysytään aina tarkasti.

   Lainan käyttötarkoitus voi siis lopulta määritellä, mistä laina kannattaa ottaa. Nettilainan saa mistä päin maailmaa tahansa helposti ja nopeasti. Pankin kanssa prosessi on hitaampi ja vaivalloisempi, koska se edellyttää usein ajanvarausta ja henkilökohtaista kontaktia.

   Nettilainan ja pankkilainan korot on hyvä käydä tarkasti läpi. Pankkilaina ei ole välttämättä edullisempaa kuin nettilaina, sillä nykyään nettilainojen korkoja on rajattu.

   Pankkilainan myöntämiskriteerit ovat tiukemmat kuin nettilainan. Vaihtoehtoja punnitessa kannattaa käyttää lainalaskureita. Laskurin avulla näkee miten lainasumman ja takaisinmaksun kanssa käy, jos joku muuttuja vaihtelee.

   Sopivan kuukausierän ja lainasumman löydettyään, voi netissä helposti siirtyä hakemusta tekemään. Pankin kanssa tämä tyypillisesti keskustellaan läpi.


   Miksi kilpailuttaa pienlainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen pienlainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Pienlainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Pienlaina rahalaitoksesta

   Pankkien rinnalla toimivat rahoitusyhtiöt ovat perinteisiä pankkeja hieman ketterämpiä toimijoita. Perinteiset pankit ovat päätöksenteoltaan hieman hitaampia, koska niillä on tarkoituksena varmistua täysin lainan hakijan tiedoista ja takaisinmaksukyvystä. Tämä tietojen selvittely voi tuntua joskus turhalta, etenkin mitä tulee pienlainan hakemiseen.

   Jos kyseessä on pienlaina ja hakijan tiedot ja tulot ovat kunnossa, voi rahoitusyhtiö olla kätevämpi vaihtoehto. Monet lainanmyöntäjät tarjoavat pikalainoja ja kulutusluottoja ilman sen suurempia vaatimuksia asiakkaalta.

   Näissä lainoissa tulee kuitenkin aina huomioida hyvin tarkkaan rahalaitoksen ilmoittaman nimelliskoron lisäksi lainojen todellinen vuosikorko. Joskus tämä kerrotaan vain pienellä printillä lainan tiedoissa. Oli kyseessä sitten pienlaina tai hieman isompi laina, hakijan ei kannata ikinä maksaa turhaan ylimääräistä korkoa lainastaan.

   Summarumin lainan vertailussa voit löytää itsellesi juuri parhaimman pienlainan alhaisimmalla korolla. Lainalaskuri ottaa perinteisten pankkien lisäksi huomioon kappaleessa käsitellyt rahoitusyhtiöt. Näiden keskinäinen kilpailutus johtaa usein parhaimpaan lopputulokseen.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi mistä löytyisi sopiva pienlaina netistä, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Usein kysyttyä

   Pienlaina pankista vai netistä?
   Pienlainan hankkiminen netistä on usein vaivattomampaa ja nopeampaa pankista hankkimiseen verrattuna. Lisäksi nettilainassa ei yleensä tarvita vakuuksia, joita usea pankkilaina edellyttää.
   Mistä halvin pienlaina?
   Halvin pienlaina löytyy aina kilpailuttamalla lainat keskenään. Lainojen kilpailutus on helppo toteuttaa netissä, jossa lainaa harkitseva henkilö kykenee vastaanottamaa nopeasti useampia lainatarjouksia saman hakemuksen perusteella.
   Mikä on Takuusäätiön pienlaina?
   Takuusäätiön pienlaina on laina, jonka tarkoituksena on auttaa kuluttajaa henkilökohtaisen talouden tasapainottamisessa. Takuusäätiön pienlaina koroiltaan yleensä edullinen.