Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Pienlaina netistä

Hae pienlaina netistä ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Hae pienlaina netistä ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Pienlainaa netistä 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Ilman vakuuksia ja takaajia.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan pienlainan netistä. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae pienlainaa netistä alkaen 2 000 eurosta ilman vakuuksia tai takaajia

Pienlaina on nopea ja moderni tapa rahoittaa erilaisia hankintoja. Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae pienlainaa netistä luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Vinkki

Summarumin kautta voit hakea pienlainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta pienlainaa netistä 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile pienlainat netistä helposti ja nopeasti

Kun hakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle pienlainaa netistä.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia tarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, joilta pienet lainat voivat järjestyä helposti. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin pienlaina.

Vinkki

Kilpailuta pienlainat netissä ja säästät aikaa sekä rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan pienlainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Hae pienlainaa näin

 1. Laadi realistinen budjetti.
 2. Täytä lainahakemus sivustollamme.
 3. Lähetä hakemus.
 4. Saat tarjouksia sähköpostiisi nopeasti.
 5. Vertaile tarjoukset ja valitse sopiva!

Kenelle pienlainaa myönnetään?

Jotta voit saada pienlainaa yhteistyökumppaneiltamme, on sinun täytettävä mm. seuraavat kriteerit:

 • Vähintään 18-vuotias
 • Säännölliset tulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Vakituinen kotiosoite Suomessa

Löydä edullinen pienlaina pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan netistä pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu on prosessi, jossa sinun annattaa kiinnittää huomiota

 • korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta pienlainan korot ja kustannukset ovat sellaisia, joissa voit säästää vertailun kautta jopa ja satoja tai tuhansia euroja. Samalla voit pitää kuukausierät verrattain pieninä.

LUE LISÄÄ: Lainaa pienellä kuukausierällä

Vakuudeton pienlaina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen vaihtoehdon, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous. Kun se on hyväksytty, pieni laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisin pienlaina netistä

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan vaihtoehdon netistä. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Pienlaina nopeasti netistä

Kertaluontoisen rahan tarpeen täyttämiseen vaihtoehtona on nopea pienlaina. Se on tyypillisesti noin 100 – 2 000 euron suuruinen kertalaina, joka on tarkoitettu maksettavaksi takaisin muutamassa erässä.

Useimmiten pienlainaa otetaan jotakin yllättävää kuluerää varten, tai rahoittamaan jokin isompi kertahankinta.  Sitä varten et tarvitse vakuuksia ja sitä voi saada suhteellisen helposti. Sitä varten ei myöskään ole tarpeen toimittaa palkkatodistusliitteitä tai tositteita varallisuudesta.

Vaivaton ja helppo prosessi

Hyvät puolet Huonot puolet
Pienlainan hakeminen onnistuu monelta eri yhtiöltä. Et saa pienlainaa mikäli sinulla on maksutiedoissa merkintöjä.
Voit hakea lainaa yksinkertaisesti verkossa. Osalle pienet lainat voivat olla hankintoja, jotka tehdään liian hätiköidysti.
Kilpailutus ja hakeminen on maksutonta.
Tarjousten vertailu voi säästää sinulta jopa satoja tai tuhansia euroja.

Yksinkertaisen hakuprosessin vuoksi lainayhtiöt käsittelevät hakemuksia nopeasti ja rahat voit saada tilillesi jopa muutamassa minuutissa. Pienlainan tarjoamia hyviä puolia ovat sen hakuprosessin helppous ja nopeus.

Koska pienet lainat voi olla helppo saada, voi tämä kuitenkin taloudestaan huolimattomalla johtaa useisiin päällekkäisiin lainoihin. Tämä taas saattaa viedä velkakierteeseen. Laina on aina lainaa ja se täytyy joskus maksaa takaisin. Siksi jo pienlainaa miettiessä on hyvä pohtia myös sen takaisinmaksua.

Pienlainojen nostamisessa vaarana on, että se tehdään liian kevein perustein tilanteessa, jossa se ei olisi ihan tarpeellistakaan. Vaihtoehtona lainan ottamiselle kannattaa harkita, onko hankinnan lykkääminen mahdollista siihen saakka, että rahaa on säästetty.

Mikäli maksusuunnitelma ei ole selvä, ei minkäänlaista lainaa kannata ottaa. Vertailemalla lainoja on mahdollista löytää tarjolla olevista se kaikkein edullisin laina.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Pienlaina heti lainavertailun avulla

Alla olevaan taulukkoon olemme keränneet esimerkkejä pienlainoista.

Summa Maksuaika Nimelliskorko Avausmaksu Muut kulut Kuukausierä Todellinen vuosikorko Lopullinen summa Koron osuus
10 000e 5v 7% 0e 0e 198e 7,23% 11 880e 1 880e
12 500e 10v 8% 0e 0e 152e 8,3% 18 199e 5 699e
10 000e 6v 9,5% 49e 5e 183e 9,92% 13 158e 3 158e
10 000e 5v 9,5% 149e 5e 217,5e 11,76% 13 050e 3 050e

Kuten taulukosta näet, pienlainojen vertaileminen kannattaa. Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö asettaa pienlainoilleen omat ehdot, jolloin myös maksamisesi korkojen ja kulujen määrä vaihtelee. Kun ymmärrät eroavaisuudet, löytyy halvin pienlaina varmemmin.

Kun on tarve saada pienlaina nopeasti, voi sitä hakea netistä ja löytää markkinoiden sen hetken edullisimpaan hintaan.

Vinkki

Mitään lainaa ei koskaan kannata ottaa vertailematta!

Pienlainojen kilpailutus on helppoa ja nopeaa. Lainahakemuksen täytät vain parissa minuutissa suoraan netissä. Sähköpostiisi kilahtaa sitten nopeasti useita erilaisia lainatarjouksia, joiden joukosta voit valita itsellesi parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Paras pienlaina voi järjestyä pikaisesti

Lainojen käsittelykuluissa, koroissa sekä muissa lainaehdoissa voi olla merkittäviä eroja, joten lainantarjoajat kannattaa ehdottomasti pistää paremmuusjärjestykseen. Tavallisesti jo yhdellä hakemuksella pääset kilpailuttamaan lukuisia eri luotontarjoajia ja rahoitusyhtiöitä – tai näin ainakin meillä!

Summarumin vertailupalvelun käyttäminen on maksutonta, eikä pienlainan hakeminen vielä sido sinua ottamaan lainaa. Hakemuksia voit siis huoletta täyttää, kun tarjouksia saatuasi voit vielä rauhassa harkita tarttuako lainannostotilaisuuteen. Sinulle tarjotut, kaikki pienet lainat ovat tarjouksineen ymmärrettävässä, helposti vertailtavassa muodossa.

Pien laina tarjoaa varteenotettavan ratkaisun, kun tarvitaan joustavaa luottoa nopeasti. Tällaisia tilanteita ovat monilla arjen pienet tai suuremmatkin hankinnat. Pienlainojen vertailu voi auttaa sinua säästämään selvää rahaa sekä korko- että käsittelykuluissa.

Pienlainan takaisinmaksu

Kun teet hakemusta, voit itse määritellä millaisella maksusuunnitelmalla toivot saavasi tarjouksia. Jotta pienlainan takaisin maksaminen tapahtuu jouhevasti, suosittelemme, että laadit realistisen budjetin jo hyvissä ajoin ennen lainan hakemista.

Huomioithan budjetissasi myös mahdolliset yllättävät menot! Kun kaikki on ylhäällä ja arvioitu, näet millaisen lainan voit hakea ja millä tahdilla voisit sitä lyhentää.

Summarumin kautta saat markkinoiden parhaat pienlainat, jotka mukautuvat elämäntilanteisiisi.

Pienlaina, joka on nostettavissa yhä uudelleen

Osa yhteistyökumppaneistamme tarjoaa myös joustavaa luottoa. Joustoluotot muistuttavat toiminnaltaan pitkälti luottokorttia. Kun haet joustoluottoa, saat käyttöösi luottorajan.

Silloin sinun ei tarvitse nostaa koko lainaa kerralla, vaan saat otettua sitä käyttöösi sitä mukaa kun tarvetta tulee. Vastaavasti, kun lyhennät tällaista lainaa pois, sitä vapautuu lisää käyttöösi. Pienlainan korko määräytyy täten vain nostamasi lainasumman mukaisesti.

Takuusäätiön pienlaina – näin se toimii

Takuusäätiön pienlainan tarkoituksena on auttaa talouden tasapainottamisessa. Asiakasta halutaan tukea raha-asioiden hoitamisessa, sekä ehkäistä velkoihin liittyviä ongelmia.

Hyviin tuloksiin päästäkseen Takuusäätiö tarjoaa henkilökohtaista neuvontaa jo lainan hakemisen yhteydessä, sekä itse maksuohjelman aikana. Pienlainaa voit hakea yllättäviin menoihin tai harkittuihin hankintoihin siinäkin tapauksessa, ettei sitä muualta myönnetä esim. pienten tulojen tai maksuhäiriömerkinnän vuoksi.

Käyttökohteita, johon tällaista lainaa tyypillisesti käytetään ovat esimerkiksi kodinkoneet ja huonekalut, asunnon takuuvuokra, autokulut, tai terveydenhoitoon liittyvät tilanteet.

Huom!

Takuusäätiön pienlainaa ei voida myöntää velkojen maksuun tai muihin velkaongelmiin.

Maksuhäiriömerkintä ei estä lainan saamista, jos velat on jo aiemmin maksettu pois.

Velkakierteen estämiseksi lainaa voidaan käyttää poikkeustapauksissa. Lainan saamisen esteinä voi olla maksukyvyn puute tai maksuongelmat. Neuvontapalvelu auttaa tällaisissa tilanteissa.

Lainahakemuksessa kysytään hakijan omaa ehdotusta lainan kuukausittaiseksi maksueräksi. Jos siis haet Takuusäätiöltä lainaa, on sinun laskettava tässäkin tapauksessa tulosi ja menosi tarkasti. Sinun on siis tiedettävä jo lainaa hakiessasi, millä summalla pystyt maksamaan sitä takaisin.

Huolellisesti tehtyjen laskelmien jälkeen on mahdollista saada pienlaina heti tilille. Pienlainoja voit saada, kun maksukykysi riittää lainan säännölliseen maksamiseen.

Lainamäärä voi olla 200 – 2 000 euroa ja takaisinmaksuaika on maksimissaan kaksi vuotta. Kuukausierät lyhennyksille lasketaan asiakkaan maksukyvyn mukaan.

Pienlaina arjen yllättäviin menoihin

Elämä voi yllättää ja joskus laskujen ja velkojen maksuun voi tulla haasteita. Myös ikävistä yllätyksistä on mahdollista selvitä ja niihin kannattaa aina varautua ennakkoon säästetyllä ns. puskurirahalla.

Suomessa rahaa menee varmasti eniten asumiseen. Asumiskuluja ovat vuokra tai yhtiövastike sekä sähkö- ja vesimaksut. Ruoka ja juoma ovat suomalaisten kotitalouksien toiseksi suurin kuluerä.

Tulojen ja menojen tulisi pysyä tasapainossa, joten jokaisen olisi hyvä suunnitella oma budjetti, eli arvio tuloista ja menoista. Vaikka kiinteät menot, kuten vuokrat ja nettiyhteydet ovatkin samansuuruisia kuukausittain, voi välillä taloustilanne keikahtaa. Tavarat voivat kadota tai mennä rikki.

Joskus sopivin ratkaisu voi hyvinkin olla pienlaina heti. Omaa taloutta suunnitellessa menot kannattaakin laittaa tärkeysjärjestykseen. Listalle täytyy laittaa kaikki laskut ja arkimenot.

Pahin skenaario voi olla hyödyllistä käydä ainakin mielessään läpi. Mitä tapahtuisi esimerkiksi siinä tilanteessa, että rahat ovat loppu ja ruokaa ei ole?

Laskut on maksettava ja jos näin ei tee, voi seurauksena olla maksuhäiriömerkintä tai arjen sujumiseen vaikuttavia muita hankaluuksia. Sinun kannattaa siis huolehtia ensimmäisenä aina ne välttämättömät menot ja jos jotakin rahaa jää, käyttää se sitten vasta muualle.

Nopea pienlaina – ole tarkkana koron kanssa

Takuusäätiön lainan kokonaiskorko on 4,00 prosenttia. Lainasta ei peritä muita kuluja. Nostohetkellä voimassa oleva valtiovarainministeriön vahvistama peruskorko määrittelee tämän, johon lisätään 4,5 prosenttiyksikköä.

Takuusäätiön laina on markkinoilla olevista varsin edullinen ja luotettava rahoitusvaihtoehto kun yllättävät menot tai harkitut hankinnat ovat ajankohtaisia. Nopeissa pienlainoissa on palveluntarjoajasta riippuen suuria eroja.

Erot ovat kokonaishinnoissa ja maksuaikavaihtoehdoissa. Sinun kannattaa olla tarkkana koron kanssa. Oleellista on lainan niin sanottu todellinen vuosikorko. Suomessa on aina velvollisuus ilmoittaa lainojen todellinen vuosikorko.

Vuosien mittaan kotitalouksille on myönnetty pienlainoja satojen miljoonien eurojen edestä ja alalla on useita toimijoita. Pikavipit ja pienlainat ovat termejä, joista monelle tulee vieläkin usein mieleen korkeat korot. Tilannetta on ruodittu lainsäädännöllä ja ajat ovat jonkin verran muuttuneet.

Aina ei ole tarpeen heti säikähtää korkoprosenttia. Jos kyseessä on lyhytaikainen pienlaina ja se on tarkoitus maksaa nopeasti pois, ei koron suuruus välttämättä vie ojasta allikkoon.

Raha-asioissa saa olla aina tarkkana. Mikäli pienlainan korko kasvaa suhteettoman suureksi, voi tästä seurata maksuvaikeuksia ja seuraukset olla ikäviä. Maksamattomasta laskusta seuraa jopa maksuhäiriömerkintä luottotietoihin.

Tämä taas todennäköisesti vaikeuttaa jatkossa lainan saamista, asunnon vuokraamista tai vaikka minkä tahansa osamaksukaupan tekemistä.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Pienlaina pankista vai netistä?

Kun on tarve puntaroida lainan ottamista, ovat vaihtoehtoina pankit ja netti. Nettilaina ja pankkilaina kannattaa aina vertailla, jotta löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Netistä saatava pienlaina on sellainen, johon ei tarvita vakuuksia. Se on nopea ja helppo, ja päätöksen saa jopa minuuteissa.

Netistä pienlainaa hakiessasi sinun on mahdollista kilpailuttaa monta pankkia kerralla vain yhdellä hakemuksella. Käyttötarkoitusta rahoille ei myöskään tiedustella, eikä sitä tarvitse kertoa.

Pankista saatavaan lainaan sen sijaan tarvitaan yleensä vakuuksia. Lainapäätöksen saamisessa saattaa kestää useita päiviä. Oma pankki antaa vain yhden tarjouksen ja käyttötarkoitusta kysytään aina tarkasti.

Rahojne käyttötarkoitus voi siis lopulta määritellä, mistä koko laina kannattaa ottaa. Pankin kanssa prosessi on hitaampi ja vaivalloisempi, koska se edellyttää usein ajanvarausta ja henkilökohtaista kontaktia.

Pankkilainan ja pienlainan korot on hyvä käydä tarkasti läpi. Pankkilaina ei ole välttämättä edullisempaa kuin pienlaina netistä, sillä nykyään korkoja on rajattu.

Pankkilainan myöntämiskriteerit ovat tiukemmat kuin netistä saatavan lainan. Vaihtoehtoja punnitessa sinun kannattaa käyttää lainalaskureita. Yleinen lainalaskuri on työkalu, jonka avulla näet mm. sen, miten lainasumman ja takaisinmaksun kanssa käy, jos joku muuttuja vaihtelee.

Sopivan kuukausierän ja lainasumman löydettyäsi, voit tehdä lainahakemuksen. Pankin kanssa tämä tyypillisesti keskustellaan läpi.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Pienlaina rahoitusyhtiöltä

Pankkien rinnalla toimivat rahoitusyhtiöt ovat perinteisiä pankkeja hieman ketterämpiä toimijoita. Perinteiset pankit ovat päätöksenteoltaan hieman hitaampia, koska niillä on tarkoituksena varmistua täysin lainan hakijan tiedoista ja takaisinmaksukyvystä. Tämä tietojen selvittely voi tuntua joskus turhalta, etenkin mitä tulee lainan hakemiseen.

Jos kyseessä on pienlaina ja hakijan tiedot ja tulot ovat kunnossa, voi rahoitusyhtiö olla kätevämpi vaihtoehto. Monet lainanmyöntäjät tarjoavat pikalainoja ja kulutusluottoja ilman sen suurempia vaatimuksia asiakkaalta.

Näissä pienlainoissa sinun tulee kuitenkin aina huomioida hyvin tarkkaan rahoitusyhtiön ilmoittaman nimelliskoron lisäksi lainojen todellinen vuosikorko. Joskus tämä kerrotaan vain pienellä printillä lainan tiedoissa. Oli kyseessä sitten pieni tai hieman isompi laina, sinun ei koskaan kannata maksaa turhaan ylimääräistä korkoa.

Summarumin vertailussa voit löytää itsellesi juuri parhaimman vaihtoehdon mahdollisimman alhaisella korolla. Pienlainalaskuri ottaa perinteisten pankkien lisäksi huomioon kappaleessa käsitellyt rahoitusyhtiöt. Näiden keskinäinen kilpailutus johtaa usein parhaimpaan lopputulokseen ja näin helposti saatava laina voi järjestyä tilillesi nopeasti.

Hae pienet lainat Summarumin kilpailutuksen kautta

Pienet lainat ovat lyhytaikaisia lainaratkaisuja, joita tarjotaan yleensä pienille rahasummille ja lyhyille maksuaikatauluille.  Pienlaina on haettavissa Summarumin kilpailutuspalvelun kautta helposti, nopeasti ja luotettavasti. Pienet lainat voivat tarjota nopean taloudellisen avun odottamattomiin menoihin ja ne voivat olla hyödyllisiä tilanteissa, joissa tarvitaan äkillistä rahaa esimerkiksi laskujen maksuun tai hätätilanteisiin.

Kuitenkin pienlainojen suhteellisen korkeat korkotasot ja kulut voivat aiheuttaa taloudellisia vaikeuksia, jos niitä ei makseta takaisin sovitusti. Siksi onkin tärkeää harkita huolellisesti pieniä lainoja haettaessa niiden vaikutuksia omaan taloudelliseen tilanteeseen.

Jos budjetti on tarkistettu ja käyttötarkoitus valmiina, täytä hakemus ja hae pienlainaa nyt!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Pienlaina – Usein kysyttyä

Pienlaina pankista vai netistä?
Pienlainan hankkiminen netistä on usein vaivattomampaa ja nopeampaa pankista hankkimiseen verrattuna. Lisäksi nettilainassa ei yleensä tarvita vakuuksia, joita usea pankkilaina edellyttää.
Mistä halvin pienlaina?
Halvin pienlaina löytyy aina kilpailuttamalla lainat keskenään. Lainojen kilpailutus on helppo toteuttaa netissä, jossa lainaa harkitseva henkilö kykenee vastaanottamaa nopeasti useampia lainatarjouksia saman hakemuksen perusteella.
Mikä on Takuusäätiön pienlaina?
Takuusäätiön pienlaina on laina, jonka tarkoituksena on auttaa kuluttajaa henkilökohtaisen talouden tasapainottamisessa. Takuusäätiön pienlaina koroiltaan yleensä edullinen.