Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa ilman liitteitä

Kilpailuta ja hae lainaa ilman liitteitä netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Hae lainaa ilman liitteitä ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa ilman liitteitä 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan ilman liitteitä. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa ilman liitteitä jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa ilman liitteitä luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta laina ilman liitteitä järjestyy helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen ilman liitteitä on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä saat haettua vakuudetonta lainaa ilman palkkatodistusta 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat ilman liitteitä helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa ilman liitteitä.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa ilman liitteitä.

Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina ilman liitteitä.

Kilpailuttamalla lainat ilman liitteitä netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa ilman liitteitä erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina ilman liitteitä netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan ilman liitteitä pienellä korolla – ja lisäksi ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudetonta lainaa dokumentteja heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt tarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan ilman liitteitä, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, laina ilman tuloselvitystä tai muita liitteitä, maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Jos siis tarpeenasi on laina heti tilille ilman liitteitä, täytä hakemus sivustollamme ja lähetä se meille.


Löydä edullisin laina ilman liitteitä

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Kenelle myönnetään vakuudeton laina ilman liitteitä?

Vakuudeton laina ilman liitteitä voidaan myöntää sinulle kauttamme, kun

 • olet vähintään 18-vuotias
 • tulosi ovat säännölliset
 • asut virallisesti Suomessa
 • sinulla on puhtaat luottotiedot.

Lainan hakeminen ilman liitteitä tapahtuu näin

Kun haet lainoja kauttamme, et tarvitse alkuvaiheessa liitteitä lainkaan. Toimi näin:

 1. Täytä hakemus sivustollamme kaikilla pyydetyillä tiedoilla.
 2. Lähetä hakemus.
 3. Kilpailutamme yhteistyökumppanimme puolestasi välittömästi.
 4. Alat saada ensimmäisiä tarjouksia. Tutustu niihin rauhassa.
 5. Valitse mielestäsi paras laina ilman liitteitä.

Muista, että voit hakea lainaa ilman asiakirjoja ilman, että se vielä sitoo sinua mihinkään. Sinun ei tarvitse valita käyttöösi tarjouksista yhtäkään. Lainan hakeminen ilman liitteitä voi parhaimmillaan olla erittäin nopeaa.

Voit vertailla lainatarjouksia näppärästi keskenään, sillä ne kaikki ovat näkyvissä yhdellä sivulla. Näet tarjouksista heti esimerkiksi lainan määrän, takaisinmaksuajan ja kuukausittain maksettavan lainaerän.

Tässä vaiheessa kannattaa myös tutkia, vaaditaanko liitteitä lainkaan tai mahdollisesti vain yksi. Myös lainansaantiaikataulu näkyy heti tarjouksissa. Mikäli joitain liitteitä vaaditaan, se pitkittää osaltaan lainansaantiaikataulua.

Jos taas liitteitä ei vaadita, voit saada lainan parhaimmillaan tilillesi jo seuraavana pankkipäivänä. Joskus rahoitusyhtiöt tarjoavat mahdollisuutta välittömään nostoon, mutta tämä kannattaa aina tarkistaa lainatarjouksesta.

Lainaa ilman dokumentteja

Suuremman tai pienemmän lainan hakeminen ja saaminen ilman lainahakemukseen normaalisti tarvittavien erilaisten liitteiden lähettämistä on uusi ja mielenkiintoinen vaihtoehto lainanhakijoille.

Kiinnostuksen syynä on tavallisesti tahto päästä vaivattomasti eteenpäin lainahakemuksen täyttämisessä tai mahdollisesti toive siitä, että omaa heikkoa tulotasoa ei otettaisi lainkaan huomioon lainaa myönnettäessä.

Pankit ja rahoitusyhtiöt haluavat usein liitteitä, joissa kerrotaan hakijan tuloista. Aina se ei enää välttämättä olekaan pakollista.

Joissain tilanteissa rahoitusyhtiöt voivat myöntää lainaa ilman dokumentteja. On myös sellaisia tapauksia, joissa laina ilman liitteitä voidaan myöntää siten, että tarvittaessa voidaan pyytää jokin yksittäinen todistus varmistukseksi.

Hyvä tietää

Liitteiden pyytämiseen on pankeilla aina selkeä ja täsmällisesti perusteltu syy. Rahoitusyhtiöt pyytävät niitä saadakseen hyvän kuvan hakijan taloustilanteesta. Hakijasta liitepyynnöt voivat tuntua huonoilta uutisilta, mutta loppujen lopuksi se on kaikkien kannalta hyvä asia.

Kun pankilla on riittävästi tietoa hakijasta, se pystyy tekemään juuri hänelle oikean lainapäätöksen. Jos esimerkiksi hakijalle myönnettäisiin hänen tuloihinsa nähden aivan liian suuri laina, siitä koituisi luonnollisesti ongelmia sekä hakijalle että lainan myöntäjälle.

Liitteet vaikuttavat siis siihen, onko lopullinen lainapäätös myönteinen vai kielteinen. Myönteisessä päätöksessä ne voivat vaikuttaa myös lainan korkoon.

Näin saat lainaa ilman liitteitä

Jos pankki myöntää hakijalle lainan ilman, että asiakkaan tarvitsee lähettää yhtään kopiota esimerkiksi palkkatodistuksestaan tai tuloselvityksestään, kyseessä on yleisesti ottaen pieni laina. Harva – jos yksikään – rahoitusyhtiö myöntää vaikkapa useiden tuhansien eurojen lainaa tuosta vaan ilman minkäänlaisia liitteitä tai todistuksia hakijan tuloista ja mahdollisesti myös muista veloista.

Rahamäärältään pienissä lainoissa, jotka lisäksi lainataan vain lyhyeksi ajaksi, tilanne on liitteiden suhteen usein kuitenkin toinen. Lainapäätös saatetaan joissain tapauksissa tehdä ainoastaan hakemuksessa hakijan itsensä antamien tietojen perusteella. Yleensä tällaisissa liitteitä vaatimattomissa lainoissa lisäksi korko on suhteellisen korkea verrattuna ”varmistetumpiin” lainoihin.

Korkealla korolla pankki voi omalta osaltaan pienentää hieman lainaamiseen liittyvää riskiään esimerkiksi sellaisessa valitettavassa tapauksessa, että hakija ei jossain vaiheessa pystykään maksamaan ottamaansa lainaa takaisin. Muita mahdollisia tilanteita, joissa liitteitä ei välttämättä tarvita, ovat esimerkiksi sellaiset, joissa luotto nostetaan suoraan myönnetyltä luottotililtä.

Tällöin hakijalla on jo aikaisemmin rahoitusyhtiön myöntämä luottotilimuotoinen laina, ja hän voi tehdä sieltä vapaasti nostoja lähettämättä liitteitä joka kerta. Mikäli hakija on hakenut vähän aikaa aiemmin samasta paikasta lainaa, voi olla mahdollista, että hänen ei tarvitse seuraavalla kerralla lähettää liitteitä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Tyypillisimmät lainalle vaaditut liitteet

Pelkästään sanana ”liitteet” voi tuoda hakijan mieleen suunnattoman kasan kaikenlaisia epämääräisiä papereita, joita hänen kaiken lisäksi tulee vieläpä pyytää eri paikoista. Todellisuudessahan liitteet ovat yksinkertaisia dokumentteja, jotka löytyvät lähes aina jo heti hakijalta itseltään tai ainakin hyvin pienellä vaivalla esimerkiksi nettipankin välityksellä.

Yleisimmät pyydetyt liitteet lainan haussa ovat

 • palkkakuitti
 • tiliote
 • joskus myös veroilmoituksen erittelyosa.

Tarvittavat liitteet vaihtelevat hyvin paljon sen mukaan, mistä hakea lainaa ja kuinka paljon kaiken kaikkiaan lainaa hakee.

Joskus hakemukseen voi riittää pelkästään palkkakuitti, kun taas toisinaan saatetaan pyytää useampiakin eri liitteitä hakemustietojen tueksi. Säännölliset tulot näissä tiedoissa voivat olla myös joitain muita tienestejä kuin palkkatuloja. Joissain tapauksissa esimerkiksi Kelan maksamat etuudetkin voivat käydä tuloiksi lainanmyöntäjälle.

Tällöin hakijalta usein pyydetään etuuksien maksuun liittyviä todistuksia, joita saat Kelalta. Palkkakuitti on jokaiselle työssäkäyvälle tuttu todistus. Siitä ilmenee kuukausitulot sekä vuosittainen tienesti kuten myös mahdolliset lisätulot esimerkiksi ylitöistä.

Tiliotteen saat nettipankista, ja siitä näkyvät tilitapahtumat valitulta ajalta. Tiliotteesta nähdään esimerkiksi saapuneet palkkatulot ja muut ansiot, mutta myös maksetut laskut ynnä muut liikkeet tililtä ja tilille.

Esimerkkejä lainoista joita voit hakea kauttamme

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä tarjouksista joita voit saada kauttamme ilman liitteitä.

Autolaina ilman liitteitä

Autolainat vaihtelevat suuruudeltaan hyvin paljon. Osa hakee vain muutaman tuhannen euron lainaa uuden käytetyn auton hankintaan, osa taas jopa useampaa kymmentä tuhatta euroa täysin uuden auton ostoa varten.

Mitä suuremmasta lainasta on kyse, sitä todennäköisemmin et saa haettua lainaa ilman liitteitä muun muassa omasta tulo-otteestasi tai palkkatodistuksesta.

Näiden avulla pankki haluaa varmistua siitä, että olet todella lainan hakija ja, että tulosi ovat todellisia. Liitteet siis toimivat ikään kuin todisteina antamillesi tiedoille. Ja järjellä ajatellen, kukapa ei haluaisi nähdä mustaa valkoisella ennen useiden tuhansien eurojen lainaamista toiselle taholle?

Mutta mikäli olet hakemassa huomattavasti pienempää lainaa, et välttämättä tarvitse näitä tositteita pankille tai rahoitusyhtiölle. Voit saada joustoluottoa tai kulutusluottoa ilman liitteitä auton hankintaa varten.

Näissäkin lainoissa sinun tulee kuitenkin antaa aina oikeat tiedot tuloistasi pankille. Väärien tietojen antaminen ei koskaan johda mihinkään hyvään.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Lainan saamisen haasteet ilman liitteitä

Rahoitusyhtiöillä on luonnollisesti jonkun verran vaihtelua siinä, miten helposti ne haluavat myöntää lainaa ilman liitteitä. Ainakin niissä tapauksissa, kun haet melko maltillisen kokoista lainaa, sen saamiselle on paremmat todennäköisyydet. Kun haluat tietää, mistä saisit lainaa helposti, täytä hakemus sivustollamme.

Mitä suurempiin lainasummiin edetään, sitä todennäköisemmin pankki haluaa erilaisia liitteitä mukaan. Jos haluat pitkää laina-aikaa, senkin saamiseen voidaan vaatia erilaisia liitteitä. Lyhyemmät laina-ajat onnistuvat usein ilman liitteitä nopeamman maksuajan turvin.

Jos et ole halukas toimittamaan liitteitä, voi myös koron määrään liittyvä pieni haaste tulla eteesi. Usein rahoitusyhtiö haluaa suuremmalla korolla turvata lainasumman takaisinsaamista, joten mikäli haet lainaa ilman liitteitä, on syytä varautua korkeampaan korkoon kuin esimerkiksi palkkatodistuksen toimittamalla.

Tämän takia onkin syytä harkita, kannattaisiko kuitenkin nähdä pieni vaiva ja toimittaa vaaditut liitteet. Liitteiden hakeminen on melko vaivatonta netin ansiosta, sillä nettipankin kautta löytyy monet vaadittavista liitteistä.

Mikäli siis lainan saaminen estyy liitevaatimusten takia, niiden etsimistä ei pidä pelästyä, vaan rohkeasti lähteä uusintahakuun liitteiden kanssa.

Laina ilman liitteitä heti tilille

Hakiessasi lainaa ilman tositteita, kannattaa sekin kilpailuttaa helposti kauttamme. Meillä on laaja kumppaniverkosto, jonka ansiosta sinulla on loistavat mahdollisuudet saada sopiva pikalaina ilman liitteitä.

Erityisesti jos toivot saavasi lainan täysin ilman liitteitä, kannattaa pyytää tarjouksia mahdollisimman monelta eri rahoitusyhtiöltä. Vertaa lainat Summarumilla nyt!


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Edut ja riskit

Hyödyt Riskit
Lainan hakeminen ilman liitteitä on näppärää ja nopeaa. Jos haet suurta lainaa ilman liitteitä, ei sitä välttämättä myönnetä helposti.
Laina ilman liitteitä voidaan kilpailuttaa avullamme. Mikäli jätät lainan maksamatta takaisin, seuraa tästä maksumerkintä.
Kilpailuttaminen on maksutonta.
Voit valita parhaan tarjouksen tai jättää jokaisen hyödyntämättä.

Lainaa ilman tositteita – Yhteenveto

Joskus jokaisella meistä arjen raha-asioissa tuleekin eteen epämiellyttäviä yllätyksiä tai äkillisiä suuria hankintoja, joihin on pystyttävä reagoimaan nopeasti. Aina säästössä ei voi kuitenkaan olla varakassaa, josta voisi rahaa käyttää paikkaamaan pikaisia menoja ja silloin edullinen laina on tarpeen.

Tällaisissa menoissa apu saattaa löytyä lainasta, jonka saa toisinaan myös ilman liitteitä vaivattomasti ja nopeasti. Yleensä hakijoilta pyydetään liitteeksi esimerkiksi palkkalaskelmaa, mutta vaikka et pystyisikään toimittamaan vaadittavia liitteitä, on silti joissain tapauksissa mahdollista saada tarjouksia.

Lainaa ilman liitteitä voi saada varsinkin pienemmille lainasummille tai lyhyemmälle maksuajalle, toisinaan tosin suuremmalla korolla kuin pidemmissä laina-ajoissa ja vakuudellisissa lainoissa. Mikäli pystyt toimittamaan liitteet, voi tästä olla sinulle rahallista hyötyä.

Liitteet saat tarvittaessa nopeasti nettipankista tai työnantajaltasi, joten siksi liitteiden vaatimista ei tarvitse pelätä. Ymmärrettävästi se aiheuttaa kuitenkin pientä vaivaa, joten liitteettömiä hakemuksiakin kannattaa laittaa jo eteenpäin.

Kilpailuta lainat nyt!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Laina ilman liitteitä – Usein kysyttyä

Voiko kuluttaja saada lainaa ilman liitteitä?
Kuluttaja voi saada lainaa ilman liitteitä. Usein kyseessä on kuitenkin hyvin pieni laina, jolloin riski ei lainaa tarjoavan yrityksen puolelta nouse liian suureksi.
Mitä liitteitä lainaan yleensä tarvitaan?
Yleisimmät lainaan pyydettävät liitteet ovat palkkakuitti, tiliote sekä veroilmoituksen erotteluosa.
Mitä haasteita lainan saamiseen ilman liitteitä on?
Mikäli kuluttaja ei lähetä lainaan liitteitä, voi tällä olla vaikutusta lainan hintaan. Liitteiden puuttuminen tarkoittaa yleensä suurempaa riskiä lainaa myöntävän yrityksen kannalta, mikä näkyy yleensä myös nousseena lainan hintana.