Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa ilman liitteitä

   Kilpailuta ja hae lainaa ilman liitteitä netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa ilman liitteitä ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa ilman liitteitä 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan ilman liitteitä. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa ilman liitteitä jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa ilman liitteitä luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa ilman liitteitä helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa ilman liitteitä 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat ilman liitteitä helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa ilman liitteitä.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa ilman liitteitä. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina ilman liitteitä.

   Kilpailuttamalla lainaa ilman liitteitä netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa ilman liitteitä erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina ilman liitteitä netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan ilman liitteitä pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton lainaa ilman liitteitä heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan ilman liitteitä, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


   Löydä edullisin laina ilman liitteitä

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Lainaa ilman liitteitä netistä

   Isomman tai pienemmän lainan hakeminen ja saaminen ilman lainahakemukseen normaalisti tarvittavien erilaisten liitteiden lähettämistä on uusi ja mielenkiintoinen vaihtoehto lainanhakijoille.

   Kiinnostuksen syynä on tavallisesti tahto päästä vaivattomasti eteenpäin lainahakemuksen täyttämisessä tai mahdollisesti toive siitä, että omaa heikkoa tulotasoa ei otettaisi lainkaan huomioon lainaa myönnettäessä.

   Pankit ja rahalaitokset haluavat usein liitteitä, joissa kerrotaan hakijan tuloista. Aina se ei enää välttämättä olekaan pakollista.

   Joissain tilanteissa lainaa voidaan nykyään myöntää liitteettä. On myös sellaisia tapauksia, joissa laina ilman liitteitä voidaan myöntää siten, että tarvittaessa voidaan pyytää jokin yksittäinen todistus varmistukseksi.

   Liitteiden pyytämiseen on pankeilla aina selkeä ja täsmällisesti perusteltu syy. Rahoituslaitokset pyytävät niitä saadakseen hyvän kuvan hakijan taloustilanteesta. Hakijasta liitepyynnöt voivat tuntua huonoilta uutisilta, mutta loppujen lopuksi se on kaikkien kannalta hyvä asia.

   Kun pankilla on riittävästi tietoa hakijasta, se pystyy tekemään hänelle oikean lainapäätöksen. Jos esimerkiksi hakijalle myönnettäisiin hänen tuloihinsa nähden aivan liian suuri laina, siitä koituisi luonnollisesti ongelmia sekä hakijalle että lainan myöntäjälle.

   Liitteet vaikuttavat siis siihen, onko lopullinen lainapäätös myönteinen vai kielteinen. Myönteisessä päätöksessä ne voivat vaikuttaa myös lainan korkoon.

   Näin saat lainaa ilman liitteitä

   Jos pankki myöntää hakijalle lainan ilman, että asiakkaan tarvitsee lähettää yhtään kopiota esimerkiksi palkkatodistuksestaan tai tuloselvityksestään, kyseessä on yleisesti ottaen pieni laina. Harva – jos yksikään – rahoituslaitos myöntää vaikkapa useiden tuhansien eurojen lainaa tuosta vaan ilman minkäänlaisia liitteitä tai todistuksia hakijan tuloista ja mahdollisesti myös muista veloista.

   Rahamäärältään pienissä lainoissa, jotka lisäksi lainataan vain lyhyeksi ajaksi, tilanne on liitteiden suhteen usein kuitenkin toinen. Lainapäätös saatetaan joissain tapauksissa tehdä ainoastaan hakemuksessa hakijan itsensä antamien tietojen perusteella. Yleensä tällaisissa liitteitä vaatimattomissa lainoissa lisäksi korko on suhteellisen korkea verrattuna ”varmistetumpiin” lainoihin.

   Korkealla korolla pankki voi omalta osaltaan pienentää hieman lainaamiseen liittyvää riskiään esimerkiksi sellaisessa valitettavassa tapauksessa, että hakija ei jossain vaiheessa pystykään maksamaan ottamaansa lainaa takaisin. Muita mahdollisia tilanteita, joissa liitteitä ei välttämättä tarvita, ovat esimerkiksi sellaiset tilanteet, joissa luotto nostetaan suoraan myönnetyltä luottotililtä.

   Tällöin hakijalla on jo aikaisemmin rahalaitoksen myöntämä luottotilimuotoinen laina, ja hän voi tehdä sieltä vapaasti nostoja lähettämättä liitteitä joka kerta. Mikäli hakija on hakenut vähän aikaa aiemmin samasta paikasta lainaa, voi olla mahdollista, että hänen ei tarvitse seuraavalla kerralla lähettää liitteitä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Tyypillisimmät lainalle vaaditut liitteet

   Pelkästään sanana ”liitteet” voi tuoda hakijan mieleen suunnattoman kasan kaikenlaisia epämääräisiä papereita, joita hänen kaiken lisäksi tulee vieläpä pyytää eri paikoista. Todellisuudessahan liitteet ovat yksinkertaisia dokumentteja, jotka löytyvät lähes aina jo heti hakijalta itseltään tai ainakin hyvin pienellä vaivalla esimerkiksi nettipankin välityksellä.

   Yleisimmät pyydetyt liitteet lainan haussa ovat palkkakuitti, tiliote ja joskus myös veroilmoituksen erittelyosa. Tarvittavat liitteet vaihtelevat hyvin paljon sen mukaan, mistä hakea lainaa ja kuinka paljon kaiken kaikkiaan lainaa hakee.

   Joskus hakemukseen voi riittää pelkästään palkkakuitti, kun taas toisinaan saatetaan pyytää useampiakin eri liitteitä hakemustietojen tueksi. Säännölliset tulot näissä tiedoissa voivat olla myös joitain muita tienestejä kuin palkkatuloja. Joissain tapauksissa esimerkiksi Kelan maksamat etuudetkin voivat käydä tuloiksi lainanmyöntäjälle.

   Tällöin hakijalta usein pyydetään etuuksien maksuun liittyviä todistuksia, joita saa Kelalta. Palkkakuitti on jokaiselle työssäkäyvälle ihmiselle tuttu todistus. Siitä ilmenee kuukausitulot sekä vuosittainen tienesti kuten myös mahdolliset lisätulot esimerkiksi ylitöistä.

   Tiliotteen saa nettipankista, ja siitä näkyvät tilitapahtumat valitulta ajalta. Tiliotteesta nähdään esimerkiksi saapuneet palkkatulot ja muut ansiot, mutta myös maksetut laskut ynnä muut liikkeet tililtä ja tilille.

   Autolaina ilman liitteitä

   Ihmisten hakemat autolainat vaihtelevat suuruudeltaan hyvin paljon. Osa ihmisistä hakee vain muutaman tuhannen euron lainaa uuden käytetyn auton hankintaan. Osa taas jopa useampaa kymmentätuhatta euroa täysin uuden auton ostoa varten.

   Mitä suuremmasta lainasta on kyse, sitä todennäköisemmin et saa haettua lainaa ilman liitteitä muun muassa omasta tulo-otteestasi tai palkkatodistuksesta.

   Näiden avulla pankki haluaa varmistua siitä, että olet todella lainan hakija ja, että tulosi ovat todellisia. Liitteet siis toimivat ikään kuin todisteina antamillesi tiedoille. Ja järjellä ajatellen, kukapa ei haluaisi nähdä mustaa valkoisella ennen useiden tuhansien eurojen lainaamista toiselle taholle?

   Mutta mikäli olet hakemassa huomattavasti pienemäpää lainaa, et välttämättä tarvitste näitä tositteita pankille tai rahalaitoksella. Voit saada joustoluottoa tai kulutusluottoa ilman liitteitä auton hankintaa varten.

   Näissäkin lainoissa sinun tulee kuitenkin antaa aina oikeat tiedot tuloistasi pankille. Väärien tietojen antaminen ei koskaan johda mihinkään hyvään.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainan saamisen haasteet ilman liitteitä

   Rahoitusyhtiöillä on luonnollisesti jonkun verran vaihtelua siinä, miten helposti ne haluavat myöntää lainaa ilman liitteitä. Ainakin niissä tapauksissa, kun asiakas hakee melko maltillisen kokoista lainaa, sen saamisessa on paremmat todennäköisyydet. Kun haluat tietää, mistä saisit lainaa helposti, täytä hakemus sivustollamme.

   Mitä suurempiin lainasummiin edetään, sitä todennäköisemmin pankki haluaa erilaisia liitteitä mukaan. Jos asiakas haluaa pitkää laina-aikaa, senkin saamiseen voidaan vaatia erilaisia liitteitä. Lyhyemmät laina-ajat onnistuvat usein ilman liitteitä nopeamman maksuajan turvin.

   Aiemmin mainittiin jo ohimennen koron määrästä. Se kiinnostaa luonnollisesti lainan hakijaa, sillä se kertoo melko tarkasti lainan tulevan todellisen takaisinmaksusumman.

   Jos asiakas ei ole halukas toimittamaan liitteitä, voi tulla myös koron määrään liittyvä pieni haaste. Usein rahoitusyhtiö haluaa suuremmalla korolla turvata lainasumman takaisinsaamista, joten mikäli hakee lainaa ilman liitteitä, on syytä varautua korkeampaan korkoon kuin esimerkiksi palkkatodistuksen toimittamalla.

   Tämän takia onkin syytä harkita, kannattaisiko kuitenkin nähdä pieni vaiva ja toimittaa vaaditut liitteet. Liitteiden hakeminen on melko vaivatonta netin ansiosta, sillä esimerkiksi nettipankin kautta löytyy monet vaadittavista liitteistä.

   Mikäli siis lainan saaminen estyy liitevaatimusten takia, niiden etsimistä ei pidä pelästyä, vaan rohkeasti lähteä uusintahakuun liitteiden kanssa.

   Laina ilman liitteitä heti tilille

   Hakiessa luottoa, johon ei vaadita liitteitä, sekin kannattaa kilpailuttaa helposti erilaisilla sivuilla, jolloin asiakas saa lainatarjouksia aina useammalta eri rahoitusyhtiöltä. Vertailusivustoilla on yleensä laaja kumppaniverkosto, minkä ansiosta asiakkaalla on paremmat mahdollisuudet saada juuri sopiva laina.

   Erityisesti jos hakija toivoo saavansa lainan täysin ilman liitteitä, kannattaa pyytää tarjouksia mahdollisimman monelta eri rahoitusyhtiöltä. Erilaisten vertailusivustojen kautta se hoituu helposti. Vertaa lainat Summarumilla nyt!

   Lainan hakeminen ilman liitteitä

   Lainan hakeminen ilman liitteitä voi olla erittäin nopeaa. Täyttämällä yhden luottohakemuksen valitsemansa vertailusivuston tai suoraan rahoituslaitoksen sivujen kautta, asiakas saa parhaimmillaan jopa minuuteissa useita erilaisia lainatarjouksia monilta eri yhtiöiltä.

   Näin hakija voi vertailla lainatarjouksia näppärästi keskenään, sillä ne kaikki ovat näkyvissä yhdellä sivulla. Lainatarjouksista hakija näkee heti esimerkiksi lainan määrän, takaisinmaksuajan ja kuukausittain maksettavan lainaerän.

   Tässä vaiheessa kannattaa myös tutkia, vaaditaanko liitteitä lainkaan tai mahdollisesti vain yksi. Myös lainansaantiaikataulu näkyy heti tarjouksissa. Mikäli joitain liitteitä vaaditaan, se pitkittää osaltaan lainansaantiaikataulua.

   Jos taas liitteitä ei vaadita, lainan voi parhaimmillaan saada tililleen jo seuraavana pankkipäivänä. Joskus rahoituslaitokset tarjoavat mahdollisuutta välittömään nostoon, mutta tämä kannattaa aina tarkistaa lainatarjouksesta.

   Hakijan hyväksyttyä valitsemansa lainatarjouksen prosessi on kuitenkin nopea, jos liitteitä ei vaadita.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Laina ilman liitteitä – Yhteenveto

   Joskus jokaisella arjen raha-asioissa tuleekin eteen epämiellyttäviä yllätyksiä tai äkillisiä suuria hankintoja, joihin täytyy pystyä reagoimaan nopeasti. Aina säästössä ei voi kuitenkaan olla varakassaa, josta voisi rahaa käyttää paikkaamaan pikaisia menoja ja silloin edullinen laina on tarpeen.

   Tällaisissa menoissa apu saattaa löytyä lainasta, jonka saa toisinaan myös ilman liitteitä vaivattomasti ja nopeasti. Yleensä hakijoilta pyydetään liitteeksi esimerkiksi palkkalaskelmaa, mutta vaikka hakija ei pystyisi toimittamaan vaadittavia liitteitä, on silti joissain tapauksissa mahdollista hakea lainaa.

   Lainaa ilman liitteitä voi saada varsinkin pienemmille lainasummille tai lyhyemmälle maksuajalle, toisinaan tosin suuremmalla korolla kuin pidemmissä laina-ajoissa ja vakuudellisissa lainoissa. Mikäli liitteitä pystyy siis toimittamaan, siitä voi olla hakijalle rahallistakin hyötyä.

   Liitteet saa tarvittaessa nopeasti nettipankista tai työnantajalta, joten siksi liitteiden vaatimista ei tarvitse pelätä. Ymmärrettävästi se aiheuttaa kuitenkin pientä vaivaa hakijalle, joten liitteettömiä hakemuksiakin kannattaa laittaa eteenpäin.

   Usein rahoituslaitosten sivuilta löytyy tarkat tiedot tarvittavista liitteistä. Vertailu lainojen suhteen siis kannattaa tässäkin asiassa kuten myös esimerkiksi korkojen suhteen.

   Lainoja on syytä kilpailuttaa muutenkin, mutta nykyään on niin hyviä mahdollisuuksia löytää juuri itselleen sopivat lainaehdot, että sen eteen kannattaa hieman vaivaa nähdä.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Laina ilman liitteitä – Usein kysyttyä

   Voiko kuluttaja saada lainaa ilman liitteitä?
   Kuluttaja voi saada lainaa ilman liitteitä. Usein kyseessä on kuitenkin hyvin pieni laina, jolloin riski ei lainaa tarjoavan yrityksen puolelta nouse liian suureksi.
   Mitä liitteitä lainaan yleensä tarvitaan?
   Yleisimmät lainaan pyydettävät liitteet ovat palkkakuitti, tiliote sekä veroilmoituksen erotteluosa.
   Mitä haasteita lainan saamiseen ilman liitteitä on?
   Mikäli kuluttaja ei lähetä lainaan liitteitä, voi tällä olla vaikutusta lainan hintaan. Liitteiden puuttuminen tarkoittaa yleensä suurempaa riskiä lainaa myöntävän yrityksen kannalta, mikä näkyy yleensä myös nousseena lainan hintana.