Nopea pikalaina

Erilaiset pikalainat ovat tulleet suosituiksi myös Suomessa. Entistä useammin olemme hetkessä, jossa voidaan tarvita lisärahoitusta. Pikalaina on silloin hyvä vaihtoehto. Sen avulla käyttövaroja saa lisää nopeasti.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Nopea pikalaina

   Pikalainat ovat turvallinen vaihtoehto, ja nykyisen lainsäädännön keinoin on yritetty estää asiakkaiden ylivelkaantuminen ja tuloihin nähden ylisuurten lainojen myöntäminen. Nopea pikalaina sopii siis hyvin pikaiseen rahan tarpeeseen.

   Toisinaan rahantarve yllättää, jos esimerkiksi jokin maksu on saatava äkkiä hoidettua, auto vaatii korjausta tai on pakko hankkia kotiin esimerkiksi uusi kodinkone. Toisaalta helppo ja nopea pikalaina on hyvä vaihtoehto, jos halutaan tehdä jotain mukavaa, mutta palkkapäivä ei ole aivan nurkan takana.

   Pikalainat sopivat todella moniin tilanteisiin ja kynnys lainan ottamiseen ole suuri, mikäli lainasumma on sopivassa suhteessa oman talouden kantokykyyn ja tuloihin.


   Löydä edullisin pikalaina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan pikalainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Mikä on pikalaina?

   Nopea pikalaina ilman vakuuksia, jota kutsutaan myös pikavipiksi, on usein pienehkö laina. Se on usein pikalaina netistä, jonka takaisinmaksuaika on lyhyt ja se on vakuudeton luotto.

   Normaali lainasumma tällaiselle lainalle on jotakin 50 ja 1000 euron väliltä, joissain tapauksissa mahdollisesti joitain tuhansia. Myös 5000 vippi on joissain tapauksissa mahdollista saada. Laina-aika tälle on melko lyhyt, ja laina-ajaksi annetaan usein muutamasta viikosta muutamiin kuukausiin.

   Onko tällainen laina sitten tuore ilmiö maassamme? Pikavipit yleistyivät Suomessa jo 2005. Yhdysvalloista alkunsa saaneen ”payday loans” nimisen konseptin voikin katsoa olleen mallina tällaisille Suomessa tarjolla oleville lainoille. Palkkapäivälainat ovat kuitenkin hieman erilaisia kuin pikavipit.

   Vaikka pikavippi on mielletty pikaiseen ja tilapäiseen lainantarpeeseen, ja kuitataan pois ehkä jopa seuraavasta tilistä, ei siihen tarvitse todistaa tuloja kuten palkkapäivälainoissa. Hieman isompiin kulutusluottoihin ja joustoluottoihin taas täytyy näyttää todistus palkkatuloista.

   Miksi ottaa juuri pikalaina?

   Pikalaina on aiempaa suositumpi lainamuoto. Pikalainaan turvautuu silti muutkin nuorten lisäksi. Pikavippejä koskevat säännökset ja määräykset ovat viime vuosina tiukentuneet, mikä on tuonut mukanaan entistä reilummat ehdot turvan, kohtuullistamalla esimerkiksi suuria kuluja omaavia lainoja ja harhaanjohtavan informaation levittämistä.

   Koska vipeistä on syntynyt uskottava lainatapa, ei liene ihme, että vippejä haetaan ahkerasti. Yleisiä aiheita lainan hakemiselle on useita. Myös syitä mihin vippiä käytetään, löytyy lukuisia. Pikaluotto auttaa tehokkaasti hoitamaan arjen menoeriä stressittömämmin ja tuo odotettua helpotusta moniin raha–asioihin, pulmassa kuin pulmassa.

   Kaiken kukkuraksi vipin saaminen on nopeaa ja yksinkertaista, eikä vaatimukset sen saamiseksikaan ole mahdottomia. Sen vuoksi ei ole lainkaan ihme, että vippejä otetaan niin ahkerasti. Alla kerromme vähän yksityiskohtaisemmin, miksi juuri pikaluotto tai pikavippi on monen kuluttajan ensimmäisiä lainavalintoja.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Hakuprosessin helppous

   Nopean hakuprosessin ansiosta on helppoa saada vippi heti ja lisäksi prosessikin on yksinkertainen. Enää ei välttämättä tarvitse mennä pankkiin monien keskustelujen ja neuvottelujen vuoksi, sillä yhdellä hakemuksella voi saada vastauksen, joka on hyväksytty tai joskus myös hylätty lainapäätös.

   Minkäänlaista keskustelua ei edes tarvita, koska hakijoista tarvitaan ainoastaan oleellinen tieto. Koska vipin hakemista ei joudu pohtimaan yhtään kauempaa, eikä myöskään lainan käyttötarkoitusta tarvitse selitellä, on lainahakemuksen tekemiselle todella matala kynnys myös ensikertalaisella.

   Prosessi sujuu hyvin loppuun netissä tai puhelimitse. Lainapäätöksen syntyminen ei ole niin iso asia, verrattuna vaikkapa asuntolainan tai isomman venelainan ottamiseen. Niihin vippeihin sitoudutaan monesti pitkiksi ajoiksi, jopa kymmeniksi vuosiksi, kun taas pikalainan päämäärä on lyhyt takaisinmaksuaika, jonka vuoksi lainan takaisinmaksuaika on usein viikosta kuukausiin.

   Päätöksellä ei ole pitkällisiä seuraamuksia rahallisen taakan mielessä. Pikalaina voi myös pelastaa vaikealta tilanteelta, joka saattaa ilmentyä tilapäiseksi. Siksipä: tee hakemus pikalainasta yksinkertaisesti ja helposti puhelimella tai tietokoneen kautta ja saat vastauksen saman päivän aikana, usein jo minuuteissa.

   Lainan saannin nopeus

   Melko usein on tarve saada lainaa samantien tilille. Silloin voi pikavippi olla oikeastaan ainut vaihtoehto, missä ei joudu odottamaan joitain minuutteja, tai joitain tunteja kauempaa. Mikäli hyväksytty päätös saapuu, voi summan siirtää omalle tilille heti ja hakemukseen kuluu vain muutamia minuutteja.

   Koska hakemus on mahdollista hoitaa puhelimitse tai tietokoneen avulla, ei mitään tiettyä aikaa ole pakko järjestää lainan hankkimiselle. Näin ollen kaikista yllättävimmätkin tilanteet tulee hoidettua sopivalla hetkellä, ilman suurta paniikkia siitä, että vaikkapa myöhästynyt maksu jää hoitamatta, tai että ruokaa ei pysty ostamaan perheelle juuri samana päivänä.

   Alhaiset hakukriteerit

   Yleisimpiin syihin sille miksi nopea pikalaina netistä tai pieni laina hankitaan, lukeutuu se, että lainantarjoajat eivät aseta niin korkeita kriteereitä lainan myöntämiselle, kuin muut lainamuodot ja lainantarjoajat esittävät. Sen vuoksi ihmisillä on parempi ajankohta ottaa pieni laina, eikä hakijalla tarvitse olla isoja tuloja tai välttämättä puhtaita luottotietoja summan saamisen edellytykseksi.

   Lähes kaikille hakijoille löytyy oikea vippi ja oikea lainantarjoaja, ja se on positiivista, sillä etenkin huonotuloisilla tai aiemmin maksuhäiriöitä saaneilla henkilöillä saattaa olla isoin tarve saada rahaa samantien tilille, koska ilman lainaa voi joutua entistä suurempiin ongelmiin.

   Lainan käytön vapaus

   Lainaa hankkiessa ei ole pakko kertoa myöskään mitään erityistä syytä tai käyttökohdetta. Toisin on monissa kulutusluotoissa, joissa lainaa hankitaan yleensä aivan tiettyä käyttötarkoitusta varten, ei pikavippiä haettaessa ole pakko kertoa lainaa antavalle pankille tai rahoittajalle mitä varten rahaa tarvitaan.

   Asia on kokonaan hakijan käsissä. Myös se saattaa auttaa madaltamaan kynnystä hakea lainaa, koska hakija ei ole vastuullinen kertomaan sitä, mihin lainatut rahat kuluttaa. Lainaa hakevan vastuu on maksaa maksuerät aikataulussa, joka on sovittu.

   Pikalainan kätevyys ja nopeus

   Pikalaina 24h antaa mahdollisuuden nopea pikalaina heti tilille, ja sen avulla voidaan maksaa maksuja, tärkeitä ostokisa tai jopa lomamatka. Käytännössä nämä lainat ovat myös vakuudettomia lainoja. Tämän vuoksi pikavipit ovatkin suuren yleisön saatavilla.

   Et tarvitse minkäänlaista mammonaa saadaksesi hyväksytyn päätöksen. Tällaisen lainan hakeminen sopii siis oikeastaan kaikille yksinkertaisen ja helpon käsittelyprosessin ansiosta. Edullisin pikavippi onnistuu hankkia pienellä vaivalla lainavertailumme avulla. Pikalainojen tarkoitus on olla nimensä mukaisesti olla nopea apu käteisvarojen lisäämiseen, saa rahat itselleen lähes aina jopa saman vuorokauden aikana.

   Miten nopea pikalaina eroaa yhdistelylainasta?

   Nopea pikalaina on nopeasti haettavaa vakuudetonta luottoa ja se vertautuu ns. pikavippeihin, kun taas yhdistelylainan tarkoitus on hieman erilainen. Yhdistelylaina ja nopea pikalaina eroavat suurudelta, käyttötarkoitukselta sekä maksuajan pituudelta.

   Yhdistelylainan käyttötarkoituksena on yhdistää useat lainat ja/tai osamaksut yhdeksi lainaksi, jolloin luoton maksaminen helpottuu, kun tilinhoitomaksujen määrä vähenee ja eri eräpäiviäkään ei ole niin montaa. Kokonaisuuden hallitseminen on paremmin käsissäsi, kun yhdistät velkasi yhdeksi lainaksi. Tämän vuoksi yhdistelylainan suuruus on yleensä isompi kuin nopeassa pikalainassa.

   Nopea pikalaina on järkevää maksaa pois mahdollisimman nopeasti mahdollisuuksien mukaan, etteivät korot pääse juoksemaan liian pitkään, kun taas yhdistelylainaa voidaan hakea pitemmälle ajanjaksolle maksettavaksi.

   Pidäthän huolen aina, että taloudenhallintasi pysyy näpeissäsi. Luotonhakeminen ei koskaan ole ilmaista vaan, lainatusta rahasta maksetaan korkoja ja kuluja. Älä siis hae nopeaa pikalainaa, mikäli aiot maksaa sillä aikaisempia velkojasi pois, vaan harkitse sen sijaan lainojen yhdistämistä.

   Täältä voit lukea lisää aiheesta, kuinka päästä eroon veloista.

   Mitä pikalainan saamiseen vaaditaan?

   Kansalaisuus

   Jos haluaa saada lainaa samantien, täytyy ottaa huomioon, että henkilön pitää asua vakituisesti maassa. Kansalaisuuden lisäksi vakituinen osoite on kaikista varmin keino osoittaa se, joskaan tätä ei välttämättä jokainen luotonmyöntäjä vaadi.

   Tietyille toimijoille kelpaa se, että väestörekisteriin on merkitty tieto siitä, että henkilö on asunut maassa määrätyn ajan. Tämä vaihtelee myös lainantarjoajan mukaan, mutta usein vaatimus on noin 36 kuukautta.

   Sillä pystytään varmistamaan se, ettei lainan saamisen jälkeen lähdetä Suomesta ilman että lainaajalla on mahdollisuutta saada lainaamaansa summaa itselleen. Se kriteeri on varmasti yksinkertaisin täytettävä, joten se ei varmasti tuota ongelmia.

   Ikärajat

   Kuten aina lainoissa, pikalaina myönnetään vain täysi–ikäisille. Minimi ikä on aina 18, mutta joskus rahalaitokset saattavat vaatia hakijalta jopa 26 vuoden ikää. Ikäraja liittyy siihen, että vanhempi hakija todennäköisemmin hoitaa raha–asioita onnistuneesti, etenkin mikäli luottotiedot ovat puhtaat.

   Ikä tuskin aina kuitenkaan merkitsee parempaa vastuuntuntoa, koska 18-vuotiaat saattavat olla rahallisesti jo hyvin vahvoilla, kun taas kolmikymppisillä saattaa olla hyvinkin hankala taloudellinen tilanne taloudellisesti, joten tämä ei ole suinkaan mustavalkoinen asia. Siksi osa myöntääkin lainaa jo 18 täyttäneille.

   Hakijan taloudellinen tilanne ja sen merkitys

   Tietenkin lainan saamisen ehtona on lisäksi taloudellinen asema, sillä laina tulee voida maksamaan takaisin ajallaan. Jos hakee pienempää lainaa samantien tilille, ei ole pakko todistaa, että joka kuukausi tulee kohtuullisia summia, vaan summien tulee olla sellaisia, joilla pystyy selvästi maksamaan lainan luotonantajalle saman suunnitelman mukaisesti, mikä on lainahakemukseen merkitty.

   Toisaalta mitä suuremmat tulot henkilöllä on, sitä suurempi pikalaina on mahdollista saada. Tasaiset reilut tulot vakituisesta työpaikasta on varmin keino hankkia hyväksytty lainapäätös, etenkin mikäli siihen lisätään vielä moitteettomat luottotiedot. Lainaa voi silti joskus saada Kelan tuillakin, eli se ei välttämättä kumoa positiivisen lainapäätöksen antamista.

   Miten hakea pikalainaa?

   Onpa haussa pieni laina, tai suurempi venelaina, pitää silti aina miettiä kannattaako lainaa nostaa. Jos kuitenkin on selvää, että halutaan rahaa samantien tilille, eikä aikaa epäröintiin ole, kannattaa hakea pikavippi heti.

   Alla kerromme yksinkertaiset vinkit vipin ottamiselle, ja ohjeita noudattamalla etenkin lainahakemuksen lähettäminen sujuu, vaikka hyväksytty päätös riippuukin muista seikoista.

   Valitse laina

   Riippuen siitä millainen henkilö hakija on, kannattaa tutkailla pikaluottojen vaihtoehtoja. Vertailu antaa tuloksiksi ne lainat, mitkä vastaavat parhaiten henkilön kriteereitä. Niitä voi tutkia tarkemmin itse. Ku itselle sopiva laina on valittu, tulee siirtyä lainahakemukseen.

   Lainahakemus

   Usein ensin valitaan summa ja miten nopeasti se maksetaan takaisin. Joskus hakemukset vaativat tunnistautumisen pankkitunnuksilla. Hakemukseen täytetään henkilötiedot. Lisäksi hyväksytään tarvittavat ehdot ja ilmoitetaan, palvelun vaatimuksista riippuen, esimerkiksi asumistapa, asuntotyyppi, alaikäisten perheessä asuvien lukumäärä, asuntoon muuttamispäivä ja muiden kiinteistöjen, kuten kesäasunnon, omistaminen.

   Työuran osalta pyydetään merkitsemään opinnot, työllisyystilanne, työsuhdetyyppi, työnantaja, koska työsuhde alkoi ja tulot. Usein kysytään, onko henkilöllä asuntolainaa, opintoihin liittyviä lainoja, luottokorttilainaa, kulutusluottoja tai pikalainoja ja miten paljon niitä lyhennetään kuukaudessa.

   Lainapäätöksen saaminen

   Iso osa rahalaitoksista käy läpi hakemuksia päivittäin kello 7–23, koska lain mukaan yöaikaan ei saa siirtää lainoja, vaikkakin myönteinen lainapäätös on saatu. Hakemuksesta katsotaan luottotiedot ja muu tarvittava, ja mikäli hakemus on lähetetty aukioloaikojen aikana, eikä henkilöllä ole esteitä lainan saannille, saapuu positiivinen päätös sähköpostiin tai tekstiviestitse jopa 30 minuutissa.

   Rahojen siirto

   Kun päätös tulee, siinä kerrotaan, onko laina myönnetty vai hylätty. Lainahakemusten hylkäämisille ei useinkaan esitetä erityisiä perusteluja, joten sitä ei pidä odottaa. Jos se hyväksytään, voi summan siirtää tilille heti.

   Aloita hankinnat

   Rahat siirtyvät tilillesi ja sen ansiosta ne voi hyödyntää aivan vapaasti, kenenkään kysymättä niiden käyttötarkoitusta. Sen vuoksi pikavippi on oiva vaihtoehto niihinkin tilanteisiin, joissa lainan käyttökohde ei ole se kaikista perinteisin.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Yhteenveto

   Sekä limiittiluottoihin että pikavippeihin liittyy aina joitain tiettyjä ehtoja, jotka tulee täyttää. Tällä halutaan varmistaa se, että laina pystytään maksamaan takaisin. Luottoja myönnetään 18-vuotta täyttäneille, oikeuskelpoisille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee myös olla osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

   Lisäksi yhtiö tekee hakijalle niin sanotun luottoarvion. Luottokelpoisuus pyritään takaamaan selvityksen kautta. Pyydettäessä asiakkaan tulee toimittaa palkka- tai eläketodistus, verotodistus tai muu selvitys taloudellisesta tilasta.

   Henkilö- ja luottotiedot hankitaan Väestörekisterikeskukselta, Instantor AB:ltä ja Asiakastieto Oy:ltä. Instantor AB tekee verkkopankin tilitapahtumista luottokelpoisuusanalyysin. Asiakkaan pitää antaa tähän hyväksyntä kirjautumalla verkkopankkitunnuksillaan Instantor AB:n omistamaan palveluun.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi pikalainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen