Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Nopea pikalaina

Hae nopea pikalaina ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Hae nopea pikalaina ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Pikalainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Ilman vakuuksia ja takaajia.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan nopean pikalainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae nopeaa pikalainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae nopea pikalaina luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta nopea pikalaina järjestyy helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Nopean pikalainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta nopeaa pikalainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuutta.

Kilpailuta ja vertaile nopeat pikalainat helposti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle nopean pikalainan.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa nopeaa pikalainaa.

Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla niitä, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin nopea pikalaina.

Vinkki

Kilpailuttamalla nopeat pikalainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan nopeaa lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen nopea pikalaina netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman nopean pikalainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Pikalainojen vertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota erityisesti näihin:

 • nopean pikalainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta pikalainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton nopea pikalaina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen nopean pikalainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, nopea pikalaina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Täytä siis hakemus ja voit saada heti lainaa!


Löydä edullisin pikalaina

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan pikalainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Nopea pikalaina

Nopea pikalaina sopii hyvin pikaiseen rahan tarpeeseen. Erilaiset nopeat pikalainat ovat tulleet suosituiksi myös Suomessa. Entistä useammin olemme hetkessä, jossa voidaan tarvita lisärahoitusta.

Pikalaina on silloin turvallinen vaihtoehto, ja nykyisen lainsäädännön keinoin on yritetty estää asiakkaiden ylivelkaantuminen ja tuloihin nähden ylisuurten lainojen myöntäminen.

Toisinaan rahantarve yllättää, jos esimerkiksi jokin maksu on saatava hoidettua, auto vaatii korjausta tai on pakko hankkia kotiin esimerkiksi uusi kodinkone. Silloin voidaan tarvita lainaa äkkiä.

Helppo ja nopea pikalaina on  myös hyvä vaihtoehto, jos halutaan tehdä jotain mukavaa, mutta palkkapäivä ei ole aivan nurkan takana.

Nopeat pikalainat sopivat moniin tilanteisiin ja kynnys lainan ottamiseen ole suuri, mikäli lainasumma on sopivassa suhteessa oman talouden kantokykyyn ja tuloihin.

Kuka voi saada nopeaa pikalainaa?

Rahoitusyhtiöillä on tyypillisesti omat kriteerinsä sille, kenelle ne myöntävät nopeita pikalainoja. Ehdot voivat vaihdella, mutta useimmiten puhutaan näistä:

 • Sinun on oltava vähintään 18-vuotias.
 • Sinulla tulee olla säännöllisiä palkka- tai eläketuloja.
 • Kotisi on Suomessa.
 • Maksuhistoriasi on puhdas.

Tee nopeiden pikalainojen vertailu näin

Nopeiden lainojen vertailu on yksinkertaista ja nopeaa, kun teet sen Summarumilla. Toimi siis näin:

 1. Täytä nopea lainahakemus tarkasti sivustollamme.
 2. Lähetä hakemus meille.
 3. Me välitämme sen heti kymmenille yhteistyökumppaneillemme.
 4. Ensimmäiset tarjoukset saat jopa parin minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä.
 5. Vertaile nopeat pikalainat rauhassa.
 6. Valitse vaihtoehdoista tilanteeseesi sopivin.

Nopeiden pikalainojen kilpailuttaminen ja tarjousten vertaileminen eivät sido sinua mihinkään. Voit siis myös olla hyväksymättä saatuja tarjouksia.

Nopea pikavippi – onko sellaista enää olemassa?

Lyhyesti kyllä ja ei. Nopeaa pikavippiä ei varsinaisesti ole tuotteena rahoitusmarkkinoilla enää sen nimen perusteella. Pikavipit ovat korkean korkokattonsa takia poistettu lainan myöntäjien tarjonnasta.

Pikalaina sen sijaan vastaa entistä pikavippiä monella tavoin. Vain nimi on eri, ja korkokatto lainanottajan kannalta edullisempi. Pikalainasta käytetään silloin tällöin nimitystä pikavippi, koska molemmissa tuotteissa on kyse hyvin pienestä lainasta melko lyhyellä takaisinmaksuajalla.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Mikä on nopea pikalaina?

Nopea pikalaina ilman vakuuksia, jota kutsutaan myös pikavipiksi, on usein melko pieni laina. Sitä haetaan usein netistä, sen takaisinmaksuaika on lyhyt ja se on luonteeltaan vakuudeton.

Normaali lainasumma tällaiselle lainalle on jotakin 50 ja 1 000 euron väliltä, joissain tapauksissa mahdollisesti joitain tuhansia. Myös esimerkiksi 5 000 nopea laina on joissain tapauksissa mahdollista saada. Laina-aika tälle on melko lyhyt, ja laina-ajaksi annetaan usein muutamasta viikosta muutamiin kuukausiin.

Onko tällainen nopea laina sitten tuore ilmiö maassamme? Pikavipit yleistyivät Suomessa jo niinkin varhain kuin vuonna 2005. Yhdysvalloista alkunsa saaneen ”payday loans” nimisen konseptin voikin katsoa olleen mallina tällaisille Suomessa tarjolla oleville lainoille. Palkkapäivälainat ovat kuitenkin hieman erilaisia kuin pikavipit.

Kun tarvitset lainaa pikaisesti ja tilapäisesti, voi nopea pikalaina olla todella hyvä vaihtoehto. Sen voit kuitata jopa kokonaan seuraavana palkkapäivänä.

Miksi ottaa juuri nopea pikalaina?

Nopea pikalaina on aiempaa suositumpi lainamuoto. Pikavippejä koskevat säännökset ja määräykset ovat viime vuosina tiukentuneet, mikä on tuonut mukanaan entistä reilummat ehdot turvan, kohtuullistamalla esimerkiksi suuria kuluja omaavia lainoja ja harhaanjohtavan informaation levittämistä.

Koska vipeistä on syntynyt uskottava lainatapa, ei liene ihme, että nopeita lainoja haetaan nykyisin ahkerasti. Yleisiä aiheita lainan hakemiselle on useita.

Pikaluotto auttaa tehokkaasti hoitamaan arjen menoeriä stressittömämmin ja tuo odotettua helpotusta moniin raha–asioihin, pulmassa kuin pulmassa.

Kaiken kukkuraksi nopean lainan saaminen on nopeaa ja yksinkertaista, eikä vaatimukset sen saamiseksikaan ole mahdottomia. Sen vuoksi ei ole lainkaan ihme, että nopeita lainoja otetaan niin ahkerasti.

Pikalaina on myös aina laina ilman takaajia.

1. Hakuprosessin helppous

Nopean hakuprosessin ansiosta kaikki toimii yksinkertaisesti. Enää sinun ei välttämättä tarvitse mennä pankkiin monien keskustelujen ja neuvottelujen vuoksi, sillä yhdellä hakemuksella myönteinen lainapäätös voi järjestyä nopeastikin.

Minkäänlaista keskustelua ei edes tarvita, koska hakijoista tarvitaan ainoastaan oleellinen tieto. Koska nopean lainan hakemista ei joudu pohtimaan yhtään kauempaa, eikä myöskään lainan käyttötarkoitusta tarvitse selitellä sen kummemmin, on lainahakemuksen tekemiselle todella matala kynnys myös ensikertalaisella.

Tee hakemus nopeasta pikalainasta yksinkertaisesti ja helposti puhelimella tai tietokoneen kautta ja saat vastauksen parhaassa tapauksessa vielä saman päivän aikana, usein jopa minuuteissa. Näin saat rahaa nopeasti tarvitsemaasi hankintaan.

2. Lainan saannin nopeus

Melko usein on tarve saada pienlainaa heti tilille. Silloin nopea pikalaina voi olla jopa ainut vaihtoehto. Mikäli hyväksytty päätös saapuu, voit siirtää summan omalle tilillesi heti.

Koska nopean lainan hakemus on mahdollista hoitaa puhelimitse tai tietokoneen avulla, ei mitään tiettyä aikaa ole järjestettävä lainan hankkimiselle.

Näin yllättävimmätkin tilanteet tulee hoidettua sopivalla hetkellä.

3. Alhaiset hakukriteerit

Yleisimpiin syihin sille miksi nopea pikalaina netistä hankitaan, lukeutuu se, että lainantarjoajat eivät aseta niin korkeita kriteereitä lainan myöntämiselle kuin muut lainamuodot ja lainantarjoajat esittävät.

Lähes kaikille hakijoille löytyy oikea nopea pikalaina ja oikea lainantarjoaja.

4. Lainan käytön vapaus

Nopeaa lainaa hankkiessasi sinun ei ole pakko kertoa mitään erityistä syytä tai käyttökohdetta rahalle.

Myös tämä saattaa auttaa madaltamaan kynnystä hakea nopeaa lainaa, ethän hakijana ole vastuullinen kertomaan sitä, mihin lainatut rahat on tarkoitus käyttää. Nopeaa lainaa hakevan vastuu on maksaa maksuerät aikataulussa, joka on sovittu.

5. Nopean pikalainan kätevyys ja nopeus

Nopeat pikalainat antavat mahdollisuuden rahaa heti. jolloin voit maksaa laskuja, tärkeitä ostoksia tai jopa lomamatkan välittömästi.

Edullisen, yksinkertaisen ja helpon käsittelyprosessin ansiosta nopea pikalaina hoituu pienellä vaivalla.

Pikalainojen tarkoitus on olla nimensä mukaisesti olla nopea apu käteisvarojen lisäämiseen. Saatkin rahat itsellesi lähes aina jopa saman vuorokauden aikana, oli kyseessä 2000 euron laina tai suurempi summa.

Miten nopea pikalaina eroaa yhdistelylainasta?

Nopea pikalaina on nopeasti haettavaa vakuudetonta luottoa ja se vertautuu ns. pikavippeihin, kun taas yhdistelylainan tarkoitus on hieman erilainen. Yhdistelylaina ja nopea pikalaina eroavat pääasiassa niiden suuruudelta, käyttötarkoitukselta sekä maksuajan pituudelta.

Yhdistelylaina on lana, jonka käyttötarkoituksena on yhdistää useat velat ja/tai osamaksut yhdeksi lainaksi. Silloin luoton maksaminen helpottuu, kun tilinhoitomaksujen määrä vähenee ja eri eräpäiviäkään ei ole niin montaa.

Kokonaisuuden hallitseminen on paremmin käsissäsi, kun yhdistät velkasi yhdeksi lainaksi. Tämän vuoksi yhdistelylainan suuruus on yleensä isompi kuin nopeassa pikalainassa.

Nopea pikalaina on järkevää maksaa pois mahdollisimman nopeasti mahdollisuuksien mukaan, etteivät korot pääse juoksemaan liian pitkään. Yhdistelylainaa taas voidaan hakea pitemmälle ajanjaksolle maksettavaksi.

Pidäthän huolen aina siitä, että taloudenhallintasi pysyy näpeissäsi. Nopean pikalainan hakeminen ei koskaan ole ilmaista vaan, lainatusta rahasta maksetaan korkoja ja kuluja.

Älä siis hae nopeaa pikalainaa, mikäli aiot maksaa sillä aikaisempia velkojasi pois, vaan harkitse sen sijaan lainojen yhdistämistä. Se voi auttaa pääsemään eroon veloista nopeammin.

Mitä nopean pikalainan saamiseen vaaditaan?

 • Suomen kansalaisuus
 • riittävä ikä
 • hyvä taloudellinen tilanne

Kansalaisuus

Jos haluat saada nopeaa lainaa kauttamme, on sinun asuttava Suomessa vakituisesti. Kansalaisuuden lisäksi vakituinen osoite on varmin keino osoittaa se, joskaan tätä ei välttämättä jokainen luotonmyöntäjä vaadi.

Tietyille toimijoille kelpaa se, että väestörekisteriin on merkitty tieto siitä, että henkilö on asunut maassa määrätyn ajan. Tämä vaihtelee myös lainantarjoajan mukaan, mutta usein vaatimus on noin 36 kuukautta.

Sillä pystytään varmistamaan ettei lainan saamisen jälkeen lähdetä Suomesta ilman että lainaajalla on mahdollisuutta saada lainaamaansa summaa itselleen.

Ikärajat

Kuten aina lainoissa, nopea pikalaina myönnetään vain täysi–ikäisille. Minimi-ikä on aina 18, mutta joskus rahoitusyhtiöt saattavat vaatia hakijalta jopa 26 vuoden ikää.

Ikärajan käyttö on tässä varsin perusteltua: vanhempi hakija todennäköisemmin hoitaa raha–asioita onnistuneesti, etenkin mikäli luottotiedot ovat puhtaat.

Ikä tuskin aina kuitenkaan merkitsee parempaa vastuuntuntoa, koska 18-vuotiaat saattavat olla rahallisesti jo hyvin vahvoilla, kun taas kolmikymppisillä saattaa olla hyvinkin hankala taloudellinen tilanne taloudellisesti. Siksi osa myöntääkin nopeaa lainaa jo 18 vuotta täyttäneille.

Hakijan taloudellinen tilanne ja sen merkitys

Nopean pikalainan saamisen ehtona on lisäksi taloudellinen asema, sillä laina tulee tietenkin voida maksamaan takaisin ajallaan.

Tasaiset reilut tulot vakituisesta työpaikasta on varmin keino hankkia hyväksytty lainapäätös, etenkin mikäli siihen lisätään vielä moitteettomat luottotiedot. Nopeaa lainaa voi silti joskus saada Kelan tuillakin, eli se ei välttämättä kumoa positiivisen lainapäätöksen antamista.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Esimerkkejä nopeista pikalainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä kauttamme saaduista nopeista lainoista sekä niiden eristä.

Miten hakea nopeaa pikalainaa?

Onpa haussa pieni nopea pikalaina, tai suurempi summa, on sinun aina pohdittava tarkasti kannattaako lainaa ylipäänsä hakea.

Alla kerromme yksinkertaiset vinkit nopean pikalainan ottamiselle. Ohjeita noudattamalla etenkin lainahakemuksen lähettäminen sujuu mutkattomasti, vaikka hyväksytty päätös toki riippuukin muista seikoista.

Valitse nopea pikalaina

Riippuen siitä millainen hakija olet, sinun kannattaa tutkailla pikaluottojen vaihtoehtoja. Vertailu antaa tuloksiksi ne lainat, mitkä vastaavat parhaiten omia toiveitasi. Niitä voit tutkia tarkemmin itse. Kun itsellesi sopiva nopea pikalaina on valittu, tulee siirtyä lainahakemukseen.

Lainahakemus

Usein ensin valitaan summa ja miten nopeasti se maksetaan takaisin. Joskus hakemukset vaativat tunnistautumisen jolloin saat lainaa pankkitunnuksilla. Hakemukseen täytetään henkilötiedot. Lisäksi hyväksytään tarvittavat ehdot ja ilmoitetaan, palvelun vaatimuksista riippuen, esimerkiksi

 • asumistapa
 • asuntotyyppi
 • alaikäisten perheessä asuvien lukumäärä
 • asuntoon muuttamispäivä
 • muiden kiinteistöjen, kuten kesäasunnon, omistaminen.

Työuran osalta pyydetään merkitsemään opinnot, työllisyystilanne, työsuhdetyyppi, työnantaja, koska työsuhde alkoi ja tulot. Usein kysytään, onko hakijalla asuntolainaa, opintoihin liittyviä lainoja, luottokorttilainaa, kulutusluottoja tai pikalainoja ja miten paljon niitä lyhennetään kuukaudessa.

Lainapäätöksen saaminen

Iso osa rahoitusalan yhtiöistä käy läpi hakemuksia päivittäin kello 7–23, koska lain mukaan yöaikaan ei saa siirtää lainoja, vaikka myönteinen lainapäätös olisikin annettu. Hakemuksesta katsotaan luottotiedot ja muu tarvittava, ja mikäli hakemus on lähetetty aukioloaikojen aikana, eikä esteitä lainan saannille ole, saapuu positiivinen päätös sähköpostiin tai tekstiviestitse jopa 30 minuutissa.

Rahojen siirto

Kun päätös tulee, siinä kerrotaan, onko nopea laina myönnetty vai hakemus hylätty. Lainahakemusten hylkäämisille ei useinkaan esitetä erityisiä perusteluja, joten sitä ei pidä odottaa. Jos se hyväksytään, voit siirtää summan tilillesi heti.

Aloita hankinnat

Rahat siirtyvät tilillesi ja sen ansiosta ne voi hyödyntää aivan vapaasti, kenenkään kysymättä niiden käyttötarkoitusta. Sen vuoksi nopea pikalaina on oiva vaihtoehto niihinkin tilanteisiin, joissa lainan käyttökohde ei ole se kaikista perinteisin.

Nopean pikalainan hyödyt ja mahdolliset riskit

Hyödyt Riskit
Nopeita pikalainoja tarjoaa kymmenet eri rahoitusyhtiöt. Koska nopeita lainoja on tarjolla paljon ja niitä saa suhteellisen helposti, voi houkutus hakea niitä liian heppoisin perustein kasvaa.
Nopea pikalaina tuo helpotusta esimerkiksi akuuttiin rahantarpeeseen. Jos vertailet nopeat lainat yksin, on se usein varsin aikaa vievää.
Nopeiden pikalainojen vertaileminen paljastaa edullisimmat vaihtoehdot helposti.
Nopeiden pikalainojen kilpailuttaminen on maksutonta.

Yhteenveto

Sekä limiittiluottoihin että pikavippeihin liittyy aina joitain tiettyjä ehtoja, jotka tulee täyttää. Tällä halutaan varmistaa se, että nopea laina pystytään maksamaan takaisin. Luottoja myönnetään 18-vuotta täyttäneille, oikeuskelpoisille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee myös olla osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

Lisäksi yhtiö tekee hakijalle niin sanotun luottoarvion. Luottokelpoisuus pyritään takaamaan selvityksen kautta. Pyydettäessä asiakkaan tulee toimittaa palkka- tai eläketodistus, verotodistus tai muu selvitys taloudellisesta tilasta.

Henkilö- ja luottotiedot hankitaan Väestörekisterikeskukselta, Instantor AB:ltä ja Asiakastieto Oy:ltä. Instantor AB tekee verkkopankin tilitapahtumista luottokelpoisuusanalyysin.

Asiakkaan pitää antaa tähän hyväksyntä kirjautumalla verkkopankkitunnuksillaan Instantor AB:n omistamaan palveluun.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Muita aiheeseen liittyviä sivuja