Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Vippi heti tilille

Hae vippi heti tilille netistä ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Hae vippi heti tilille netistä ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Vippiä 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Ilman vakuuksia ja takaajia.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan vipin heti tilille netistä. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae vippi heti tilille netistä ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta voit hakea vippiä heti tilille netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Vipin hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia tarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta vippiä 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile vipit helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa vippiä.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia tarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat myöntää sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin vippi.

Vinkki

Kilpailuttamalla vipit netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan vippiä erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen vippi netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman vipin pienellä korolla – ilman piilokuluja. Vippien ja lainojen vertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota erityisesti näihin:

 • vipin korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta vippien koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton vippi heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen vipin, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun se on hyväksytty, vippi maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


Löydä edullisin vippi heti tilille

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan vipin. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Vippi heti tilille netistä

Elämässä ei aina kaikki suju kuten on suunnitellut. Joskus voi sattua tilanne, jossa auto vaatii korjausremonttia, on hankittava uusi pesukone, tai eteen tulee jokin muu äkillinen rahantarve. Ongelmalliseksi tilanne koituu varsinkin silloin, kun rahat ovat lopussa muutenkin.

Tällaisia tilanteita varten kannattaa pitää mielessä, että on olemassa palveluita, joista voi lainata nopeasti pienehköjä summia. Tällaisiin heti tilille maksettaviin pikavippeihin ei tarvita takauksia.

Nopea vippi järjestyy pelastukseksi, kunhan vain olet hoitanut raha-asiasi kunnolla ja olet töissä, tai saat muuta jatkuvaa tuloa. Vippi on siis laina, jonka myöntäminen on erityisen nopeaa.

Hae vippiä näin

Jos tarvitset vippiä, kilpailuta tarjoajat avullamme seuraavien ohjeiden mukaisesti:

 1. Selvitä, paljon sinulle jää ylimääräistä kaikkien pakollisten menojen jälkeen. Tätä jäljelle jäävää summaa voit käyttää vipin lyhentämiseen.
 2. Täytä vippihakemus sivustollamme ja lähetä se meille.
 3. Kilpailutamme yhteistyökumppanimme välittömästi.
 4. Mikäli täytät niiden ehdot, voit saada ensimmäisiä tarjouksia nopeasti sähköpostiisi.
 5. Vertaile vippitarjoukset ja valitse niistä paras vaihtoehto.

Jos yksikään tarjouksista ei miellytä, voit jättää jokaisen huomioimatta. Tarjoukset vanhenevat muutamassa viikossa.

Kuka voi hakea vippiä?

Vippiä on mahdollista hakea, jos

 • olet täysi-ikäinen
 • sinulla on säännölliset tulot
 • pankkitili Suomessa
 • puhtaat luottotiedot

Vippiä voit hakea milloin tahansa, vaikka keskellä yötä, jolloin maksu tilille tapahtuu aamulla. Vipin hakeminen onnistuu netissä tai puhelimella.

Vipin periaate

Vippi voi olla toimiva ratkaisu lyhytaikaiseen ja äkilliseen rahantarpeeseen.

Vipin takaisinmaksuaika voi valinnaisesti olla lyhyt tai hyvinkin pitkä. Maksuajat riippuvat

 1. lainattavasta rahamäärästä
 2. lyhennyksistä
 3. vipin myöntäjästä.

Vippi soveltuu siis kohtuullisen pieniin lainoihin. Tyypillinen vippi on 50 ja 2000 euron välillä. Vipeissä, kuten muissakin lainatuotteissa, sinun kannattaa aina vertailla eri luotonantajia ja niiden ehtoja.

Korot ovat vipeissä yleensä kohtalaisen korkeita. Korkoihin vaikuttavat lainattu rahamäärä ja laina-ajan pituus. Vertailemalla voit kuitenkin löytää juuri sen vipin, joka on kuin tehty sinun tarpeisiisi.

Vippien maine

Vipeillä on monien mielestä vieläkin vähän huono maine, vaikka asiat ovat muuttuneet paljon parissa vuosikymmenessä. Tämä vanha mielikuva on toki ymmärrettävää, koska aikoinaan vippien vuosikorot saattoivat olla todella huimia.

Tiesitkö?

Monet tähän vanhaan maineeseen uskovista eivät kuitenkaan tiedä, että vippien vuosikorkoihin on tehty laissa korjaus. Laki rajoittaa vippien vuosikoron maksimissaan kahteenkymmeneen prosenttiin.

Myös vippiin liittyvien sivukulujen määrää rajoitettiin. Sivukulut eivät saa enää ylittää 150 euroa.

Nämä toimet tehtiin suojaamaan ja torjumaan velanottajien henkilökohtaisia katastrofeja. Maamme kuluttajansuoja ehkäisee siis tehokkaasti pahimman korkojen kiskonnan. Näin ollen vippien todella huono maine ei ole tänä päivänä enää totuudenmukainen.

Vippien korot

Lainantarjoajien vastuullisuus on kasvanut. Tämä näkyy muun muassa siinä, että vippejä ei tarjota enää luottotiedottomille henkilöille.
Se, mikä tekee pikavippien korot korkeammiksi kuin tavallisten pankkilainojen, on helppo käsittää.

 1. Vippi ei edellytä vakuuksia, joten se on erittäin nopea tapa lainata rahaa.
 2. Vippi maksetaan tilille heti.

Nämä seikat tekevät siitä yleisesti ottaen hieman kalliimman kuin perinteinen pankkilaina.

Vipit ovat ymmärrettävämpiä ja niiden hinnoittelu selkeämpää kuin mitä ne olivat aikaisemmin. Helppo vippi ei olekaan enää tänä päivänä vastuulliselle kuluttajalle taloudellinen katastrofi.

Yrityksiä, jotka tarjoavat vippiä heti tilille netistä, on paljon. Vertailun avulla on mahdollista löytää paitsi edullisin, myös luotettavin pikavipin tarjoaja. Hintahaitari on edelleen melko laaja, joten kilpailuta tarjoajat kauttamme.

Vipin todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko on tärkeä luku, joka helpottaa korkojen vertailemista. Tämä luku sisältää paitsi nimellisen korkoprosentin, myös kaikki vipistä aiheutuvat kulut ja maksut sekä takaisinmaksuaikataulun.

Pienissä luotoissa, kuten vipeissä, saattaa todellinen vuosikorko olla reippaasti suurempi kuin nimelliskorko. Se saattaa edelleen nousta huomattavaksi.

Näiden kulujen vuoksi vippien takaisinmaksuaika on lyhyt verrattuna tavalliseen pankkilainaan. Tavallisesti puhutaan noin 2-10 viikon takaisinmaksuajoista.

Toki tästä on olemassa poikkeuksia. Harkittavan arvoinen seikka tietenkin on, onko vippiä varten haettava vuosien mittainen takaisinmaksuaika ylipäänsä ollenkaan järkevä.

Vipin takaisinmaksuajat

Vippi ei siis välttämättä ole lainkaan paras ratkaisu rahoituksen tarpeeseen, jos lainalle on ajateltu pidempi maksuaika. Jos laina-aika on lyhyt ja voit maksaa vipin takaisin ajoissa, on tämä lainamuoto harkitsemisen arvoinen.

Korkea vuosikorko on siis suoraan riippuvainen laina-ajan pituudesta. Mitä lyhyempi laina-aika, sitä korkeampi vuosikorko. Rahan lainaaminen maksaa aina jotakin, eikä tässäkään ole kysymys mistään hyväntekeväisyydestä.

Vippiä on aina maksettava takaisin enemmän, kuin mitä sitä on alun perin lainannut. Vipin kokonaiskustannukset on syytä lukea tarkoin, sillä vain näin voit välttää pahimmat sudenkuopat.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Laita taloutesi tasapainoon

Kenties olet jo etsinyt edullista vakuudetonta vippiä netissä, mutta tullut toisiin aatoksiin johtuen liian suurista kustannuksista. Jos maksukykysi on kunnossa, voit löytää parhaan vipin vertailemalla niitä keskenään.

Jos haet vippiä jonkun toisen henkilön kanssa yhdessä, parantaa se luoton saantimahdollisuuksiasi. Yhteishakijan kanssa vippi voi olla myös edullisempi.

Kun olet hakemassa vippiä, mieti ensin, onko sinun mahdollista säästää omista kiinteistä kuluistasi. Esimerkiksi erilaiset jäsenyydet, kuten ammattiliittojen tai erilaisten kaupallisten toimijoiden jäsenyys voivat oikeuttaa huomattaviin alennuksiin eri yhteyksissä.

Kiinteisiin kuluihin voit saada merkittäviä säästöjä myös kilpailuttamalla sähkösopimuksesi ja vakuutukset. Näillä säästöillä voit jo hyvinkin maksaa pienen vipin pois korkoa kasvamasta.

Jos sinulla on lainoja ennestään, niiden pois maksaminen voi parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi. Näiden asioiden merkitys ei kenties ole niin suuri vipeistä puhuttaessa, mutta säästöä se on pienikin säästö.

Vippi nopeasti

Vipit ovat edelleen suosituimpia verkosta haettuja lainoja. Niiden etuna on s e, että hakemuksen käsittely tapahtuu useimmiten täysin sähköisesti ja vie tyypillisesti vain pienen hetken. On myös vippejä, joissa rahat siirtyvät tilille välittömästi.

Nopeudesta joutuu usein maksamaan, joten tällaisten pikaisesti tilille maksettavien vippien korot ovat luonnollisesti suurempia. Tämä tietenkin vaikuttaa jo aiemmin käsiteltyyn todelliseen vuosikorkoon.

Vippejä saatetaan kutsua eri nimillä, kuten pikaluotto, pikalaina tai kulutusluotto.

Eläke, työttömyys ja vipit

Vippejä voidaan myöntää myös pienituloisille, kuten työttömille ja eläkeläisille. Vipin määrä riippuu aina hakijan takaisinmaksukyvystä. Pienet tulot johtavat lähes automaattisesti pienempään lainamäärään.

Ei ole estettä sille, että työtön tai eläkeläinen hakee vippiä. Vippi heti tilille voi helpottaa arjen pyöritystä kummasti, kunhan sen ottaa vastuullisesti. Ensisijaisesti sinun tulisi kuitenkin pyrkiä karsimaan turhat kulut ja keskittää menosi oleellisiin perustarpeisiin.

Vippi luottotiedottomalle

Entä onko mahdollista saada vippiä ilman, että luottotiedot ovat kunnossa? Menetetyt luottotiedot tarkoittavat valitettavasti lähes automaattisesti, ettei vippiä ole mahdollista saada.

Luottotietojen tarkistus tapahtuu automaattisesti, eikä järjestelmä hyväksy maksuhäiriömerkintöjä. Joskus saattaa tästä huolimatta vipin saaminen onnistua, mutta tuolloin vaaditaan yleensä täysimääräistä vakuutta.

Luottotietorekisteriä käyttämällä saadaan selville hakijan mahdolliset ongelmat aikaisempien lainojen takaisimaksussa tai muissa raha-asioissa. Rekisteri korvaa vakuudet ja takaukset ja niinpä lähes kaikki lainayritykset hyödyntävät sitä.

Koska rekisteri on sähköinen, luottotietojen tarkistaminen tapahtuu nopeasti ja helposti.

Miten vipin voi saada

Sinun kannattaa etsiä omiin tarpeisiisi sopivin palvelun tarjoaja ja paras tarjous. Vippien kilpailuttaminen ei maksa sinulle mitään, eikä sitä kautta saatujen tarjousten vertailukaan.

Käytä kilpailutuksessa apuna Summarumia. Palvelumme käyttö on helppoa ja nopeaa. Palvelumme periaate on yksinkertainen: Täytät vain yhden hakemuksen, saat asiasi alkuun ja alat saamaan personoituja lainatarjouksia.

Hakemuksen täyttäminen vie vain hetken, jonka jälkeen saat jäädä odottamaan vippitarjouksia sähköpostiisi. Rahan lisäksi voit siis säästää näin toimimalla jopa merkittävästi aikaa ja vaivaa.

Hakemuksen täyttäminen

Asiakkaita houkuttelevia vippien tarjoajia on pilvin pimein. Summarumin tarkoitus on auttaa sinua vertailemaan vippejä luotettavasti.

Lainahakemusta täyttäessäsi voit käyttää hyväksesi lainalaskuriamme. Se näyttää heti eri hakutekijöillä laina-aikoja, lyhennettävän kuukausittaisen summan jne. Voit esittää omat toiveesi ja ajatuksesi vipistä.

Hakemuksesi välittyy kauttamme kymmenille eri lainantarjoajille. Taustoihisi peilaten luotonantajat tekevät sinulle tarjouksia, joista voit valita haluamasi. Käytännössä voit todellakin saada yhdellä hakemuksella monta tarjousta usealta eri toimijalta.

Vippitarjousten vertailu

Älä ota hätiköidysti heti ensimmäistä tarjousta, jonka saat. Käytä tovi tarjousten vertailuun, jotta valitset varmasti parhaan. Luotonantajan tarjoamat ehdot on käytävä läpi, jotta tiedät mihin olet sitoutumassa. Selvitä itsellesi korot sekä se, liittyykö vippiin lisäkuluja.

Mikäli et haluakkaan nostaa vippiä, älä hyväksy mitään tarjousta.

Jos haluat hyväksyä jonkun tarjouksista, hyväksyt luotonantajan asettamat ehdot ja sitoudut niihin. Hakemuksen lähettäessäsi et siis kuitenkaan vielä sitoudu mihinkään.

Paranna talouttasi

Vaikka kuinka huolehdit ja hoidat talouttasi fiksusti, voi rahatilanteeseen joskus tulla halkeamia. Se jos mikä on täysi ymmärrettävää ja kuuluu elämään. Vipit ovat sitä varten, että saat paikka-ainetta halkeamaan.

Pään piiloon pistäminen ei raha-asioissa auta yhtään. Ole siis itsellesi rehellinen ja tarkastele menojasi erityisen tarkasti. Moni löytää säästökohteita ihan vain ajattelemalla hetken ja tutustumalla arkimenoihinsa paremmin.

Harvoin pakollisista menoista enää tinkimisen varaa paljoa löytyy, joten onneksi on tilapäisiä apuja tarjolla, kuten vippien kilpailuttaminen. Sitä kautta voit löytää raha-asioihin nopean ratkaisun.

Voit aina mitoittaa vippisumman itsellesi ja vaikuttaa siihen, millä aikataululla haluat sen maksaa pois. Luet tarkkaan lainatarjoajan maksuehdot ja voit saada taloudellista joustoa arkeesi.

Vippi heti tilille netistä

Kun rahantarve on todella akuutti ja sitä tarvitaan välittömästi, ota avuksesi tarjouspalvelu. Sillä tavalla voisi pieni pikavippi tulla heti tilille oloa helpottamaan. Vipin ehdottomasti suurimpana etuna on sen nopeus.

Netistä saat luottoa paljon pikaisemmin verrattuna vaikkapa suurempien kulutusluottojen hakemiseen. Siihen olisi varattava aikaa enemmän, koska prosessi on monimutkaisempi.

Vippi nopeasti jo saman päivän aikana voi onnistua, kunhan vain ensin lähetät hakemuksen.

Esimerkkejä vipin kuukausieristä

Laina-aika Nimelliskorko Kuukausierä
3 vuotta 5,0 % 77 euroa
4 vuotta 5,0 % 59 euroa
5 vuotta 5,0 % 49 euroa
6 vuotta 5,0 % 41 euroa

Yllä on esimerkki 2 500 euron arvoisesta vipistä ja sen kuukausierien muutoksista suhteessa laina-aikaan.

Helppo vippi

Kun haluat toimia nopeasti, haluat varmasti kaiken olevan sekä helppoa että vaivatonta. Mikään ei todennäköisesti saisi myöskään maksaa mitään. Onneksi hakemuksen lähettäminen on ilmasta, kuten on tarjousten vertaileminenkin!

Kun kilpailutat vippisi kauttamme, säästät melko todennäköisesti sekä korkokuluja että muitakin muitakin luottoon liitettäviä kuluja.

Jos helppo vippi olisi juuri nyt tarpeen, voit ainakin tarkistaa omat lainaehtosi välittömästi. Mikään pakko ei kertalainaa ole kuitenkaan nostaa. Lähettämällä hakemuksen voit saada tärkeitä tietoja, miten saat raha-asioihin järjestystä.

Lainojen maksuehdoissa on aina jonkin verran eroja. Vastaanotettuasi tarjouksia, punnitse lainojen hintoja ja riskejä, joita vipin ottaminen voi sinulla tuoda.

Kuluttajia suojataan ja tarjoukset räätälöidään jokaiselle henkilökohtaisesti. Nopea vippi voi toimia apunasi talouden tasapainottamisessa. Kilpailuta vipit, ja tee lainapäätökset omaan elämään sopivasti mitoitettuna.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Hyödyt ja mahdolliset riskit

Edut Riskit
Vippi voi olla nopea ratkaisu akuuttiin rahan tarpeeseen. Jos vippi on summaltaan liian suuri, lyhennykset voivat aiheuttaa maksuvaikeuksia.
Vippejä tarjoavien yhtiöiden toimintaa rajoitetaan lailla ja säädöksillä. Jos haet vippiä muualta kuin kauttamme, saattaa sopimuksissa olla yllättäviä piilokuluja.
Summarum kilpailuttaa vippejä tarjoavat yhtiöt puolestasi maksuttomasti. Talouden hallinta saattaa vaikeutua vipin myötä, jos et ole varma maksukyvystäsi jo ennen vipin hakemista.
Vippien korko on säädelty korkokatolla. Huolimattomalle rahankäyttäjälle vippi saattaa aiheuttaa maksuongelmia.
Vippien kilpailuttaminen ei sido vielä mihinkään. Monta samanaikaista vippiä saattavat johtaa maksuvaikeuksiin.

Vippiä heti – nopean lainan ominaispiirteet

Kuluttajana sinulla on mahdollista halutessasi saada vippiä heti. Vipin tyypillinen nopea saatavuus perustuu muutamaan olennaiseen asiaan.

Ensimmäinen merkittävä tekijä vipin saamisen nopeuteen on se, että se on lähestulkoon aina vakuudetonta lainaa. Vakuudeton laina tarkoittaa sitä, ettei lainaa varten aseteta mitään erillistä panttia tai vakuutta.

Vakuudeton laina on keskimäärin vastaanotettavissa huomattavasti vakuudellista lainaa nopeammin. Vakuudellisen lainan prosessointi kestää yleensä kauemmin, sillä lainaa tarjoavan yrityksen pitää ensin tarkistaa vakuuden arvo sekä hyväksyä se. Vakuudettomassa lainassa tämä prosessi puuttuu kokonaan.

Toinen merkittävä syy siihen, että voit saada vippiä heti, on edistynyt lainanmyöntämisprosessi. Teknologian kehittymisen myötä lainan myöntäminen kestää aiempaa vähemmän aikaa, sillä monet pankit ja rahoitusyhtiöt ovat automatisoineet lainan myöntämisprosessia.

Tämä tarkoittaa sitä, ettei vippiä monesti enää hyväksy manuaalisesti pankin tai rahoitusyhtiön työntekijä. Tämän sijaan etenkin vakuudeton laina myönnetään nykyään yleisesti siten, että automatisoitu lainanhakuprosessi varmentaa hakijan luottokelpoisuuden, jonka jälkeen laina myönnetään henkilölle.

Kilpailuta vipit  Summarumin avulla ja löydä itsellesi edullisin vaihtoehto!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Vippi – Usein kysyttyä

Mikä vippi on?
Vippi on heti saatavissa oleva, tyypillisesti summaltaan hieman pienempi laina. Vipit ovat yleensä olleet suhteellisen kalliita, mutta korkokatto on vaikuttanut niidenkin hintatasoon selkeästi.
Kuinka nopeasti vippi kannattaa lyhentää?
Vipit kannattaa aina maksaa takaisin mahdollisimman pian. Jos sinulle on kertynyt useampia vippejä, kannattaa kilpailuttaa rahoitusyhtiöt ja yhdistää vipit yhdeksi suuremmaksi kokonaisuudeksi.
Mistä apua jos vipeistä muodostuu ongelma?
Vipeistä johtuviin maksuongelmiin sinun on mahdollista saada tukea useilta eri tahoilta. Muun muassa kunnallinen velka-apu auttaa talousneuvonnan, järjestelylainojen tai velkaneuvottelujen kanssa.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja