Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Vippi heti tilille netistä

   Kilpailuta ja hae vippi heti tilille netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae vippi heti tilille netistä ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Vippiä 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan vipin heti tilille netistä. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae vippi heti tilille netistä ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea vippiä heti tilille netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta vippiä 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile vipit helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa lainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuttamalla vipit netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen vippi netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman vipin pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti vippien ja lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton vippi heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


   Löydä edullisin vippi heti tilille

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan vipin. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Vippi heti tilille netistä

   Elämässä ei aina kaikki suju, kuten on suunnitellut. Joskus voi sattua tilanne, että auto vaatii korjausremonttia, on hankittava uusi pesukone, tai eteen tulee jokin muu äkillinen rahantarve.Ongelmalliseksi tilanne koituu varsinkin silloin, kun rahat ovat lopussa muutenkin.

   Tällaisia tylsiä tilanteita varten kannattaa pitää mielessä, että on olemassa palveluita, joista voi lainata nopeasti pienehköjä summia. Tällaisiin heti tilille maksettaviin pikavippeihin ei tarvita takauksia.

   Nopea vippi järjestyy pelastukseksi, kunhan vain on hoitanut raha-asiansa kunnolla, on töissä, tai saa muuta jatkuvaa tuloa. Vippi on siis laina, jonka myöntäminen on erityisen nopeaa.

   Vipin periaate

   Pikavippi voi olla toimiva ratkaisu lyhytaikaiseen ja äkilliseen rahantarpeeseen. Takaisinmaksuajan voi kätevästi sovitella omaan talouteensa sopivaksi.

   Se voi valinnaisesti olla lyhyt tai hyvinkin pitkä. Maksuajat riippuvat lainattavasta rahamäärästä, lyhennyksistä ja luoton myöntäjästä.

   Pikavippi soveltuu siis kohtuullisen pieniin lainoihin. Tyypillinen pikainen laina on 50 ja 2000 euron välillä. Pikavipeissä, kuten muissakin lainatuotteissa, kannattaa aina vertailla eri luotonantajia ja heidän ehtojaan.

   Korot ovat pikavipeissä yleensä kohtalaisen korkeita. Korkoihin vaikuttavat lainattu rahamäärä ja laina-ajan pituus. Vertailemalla voit kuitenkin löytää juuri sen vipin, joka on kuin tehty sinun tarpeisiisi.

   Netistä löytyy myös suuri määrä erilaisia pikavippien vertailusivustoja, jotka helpottavat lainavertailua. Nämä eivät kuitenkaan itse ole pankkitoimijoita, vaan kilpailuttavat lainat puolestasi luotonantajilla.

   Pikavippien maine

   Pikavippiä on mahdollista hakea, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on säännölliset tulot sekä pankkitili Suomessa. Pikavippiä voi hakea milloin tahansa, vaikka keskellä yötä, jolloin maksu tilille tapahtuu aamulla. Hakeminen onnistuu netissä tai puhelimella.

   Vipeillä on monien mielestä vieläkin vähän huono maine, vaikka asiat ovat muuttuneet paljon jo kauan sitten. Tämä vanha mielikuva on toki ymmärrettävää, koska vielä joitakin vuosia sitten pikavippien vuosikorot saattoivat olla todella huimia.

   Monet tähän vanhaan maineeseen uskovistä eivät tiedä, että pikavippien vuosikorkoihin on tehty laissa korjaus. Laki rajoittaa pikavippien vuosikoron maksimissaan kahteenkymmeneen prosenttiin. Myös lainaan liittyvien sivukulujen määrää rajoitettiin. Sivukulut eivät saa enää ylittää 150 euroa.

   Nämä toimet tehtiin suojaamaan ja torjumaan velanottajien henkilökohtaisia katastrofeja. Maamme kuluttajansuoja ehkäisee siis tehokkaasti pahimman korkojen kiskonnan. Näin ollen pikavippien todella huono maine ei ole tänä päivänä enää totuudenmukainen.

   Vippien korot

   Lainantarjoajien vastuullisuus on kasvanut. Tämä näkyy muun muassa siinä, että vippejä ei tarjota enää luottotiedottomille henkilöille.
   Se, mikä tekee pikavippien korot korkeammiksi kuin tavallisten pankkilainojen, on helppo käsittää.

   Pikavippi ei edellytä vakuuksia, joten se on erittäin nopea tapa lainata rahaa. Vippi maksetaan tilille heti. Nämä asiat tekevät siitä yleisesti ottaen hieman kalliimman kuin perinteinen pankkilaina.

   Pikavipit ovat ymmärrettävämpiä ja niiden hinnoittelu selkeämpää, kuin mitä ne olivat aikaisemmin. Helppo vippi ei ole enää taloudellinen katastrofi.

   Yrityksiä, jotka tarjoavat vippiä heti tilille netistä, on paljon. Vertailun avulla on mahdollista löytää paitsi edullisin, myös luotettavin pikavipin tarjoaja. Hintahaitari on edelleen melko laaja, joten kilpailuta ihmeessä.

   Todellinen vuosikorko

   Todellinen vuosikorko on tärkeä luku, joka helpottaa lainakorkojen vertailemista. Tämä luku sisältää paitsi nimellisen korkoprosentin, myös kaikki lainasta aiheutuvat kulut ja maksut sekä takaisinmaksuaikataulun.

   Pienissä luotoissa, kuten pikavipeissä, saattaa todellinen vuosikorko olla reippaasti suurempi kuin nimelliskorko. Se saattaa edelleen nousta huomattavaksi.

   Näiden kulujen vuoksi pikavippien takaisinmaksuaika on lyhyt verrattuna tavalliseen pankkilainaan. Tavallisesti puhutaan noin 2-10 viikon takaisinmaksuajoista.

   Toki tästä on olemassa poikkeuksia. Harkittavan arvoinen seikka tietenkin on, onko pikavippiä varten haettava vuosien mittainen takaisinmaksuaika ylipäänsä ollenkaan järkevä.

   Maksuajat

   Pikavippi ei siis välttämättä ole lainkaan paras ratkaisu rahoituksen tarpeeseen, jos lainalle on ajateltu pidempi maksuaika. Jos laina-aika on lyhyt ja voit maksaa vipin takaisin ajoissa, on tämä lainamuoto harkitsemisen arvoinen.

   Korkea vuosikorko on siis suoraan riippuvainen laina-ajan pituudesta. Eli mitä lyhyempi laina-aika, sitä korkeampi vuosikorko. Rahan lainaaminen maksaa aina jotakin, eikä tässäkään ole kysymys mistään hyväntekeväisyydestä.

   Vippiä on aina maksettava takaisin enemmän, kuin mitä sitä on alunperin lainannut. Lainan kokonaiskustannukset on syytä lukea tarkoin, koska näin voi välttää pahimmat sudenkuopat.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Pistä taloutesi tasapainoon

   Kenties olet jo etsinyt edullista vakuudetonta lainaa netissä, mutta tullut toisiin aatoksiin johtuen liian suurista kustannuksista. Jos maksukykysi on kunnossa, voit löytää parhaan vipin vertailemalla niitä keskenään.

   Jos haet lainaa jonkun toisen henkilön kanssa yhdessä, tämä parantaa luoton saantimahdollisuuksiasi. Yhteishakijan kanssa laina voi olla myös edullisempi.

   Kun olet hakemassa lainaa, mieti ensin, onko sinun mahdollista säästää omista kiinteistä kuluistasi. Esimerkiksi erilaiset jäsenyydet, kuten ammattiliittojen tai erilaisten kaupallisten toimijoiden jäsenyys voivat oikeuttaa huomattaviin alennuksiin eri yhteyksissä.

   Kiinteisiin kuluihin voi saada merkittäviä säästöjä myös kilpailuttamalla sähkösopimuksensa ja vakuutuksensa. Näillä säästöillä voi jo hyvinkin maksaa pienen vipin pois korkoa kasvamasta.

   Jos sinulla on lainoja ennestään, niiden pois maksaminen voi parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi. Näiden asioiden merkitys ei kenties ole niin suuri pikavipeistä puhuttaessa, mutta säästöä se on pienikin säästö.

   Vippi nopeasti

   Pikavipit ovat edelleen suosituimpia verkosta haettuja lainoja. Niiden etuna on, että hakemuksen käsittely tapahtuu useimmiten täysin sähköisesti ja vie tyypillisesti vain pienen hetken. On myös vippejä, joissa rahat siirtyvät tilille välittömästi.

   Nopeudesta joutuu usein maksamaan, joten tällaisten pikaisesti tilille maksettavien vippien korot ovat luonnollisesti suurempia. Tämä tietenkin vaikuttaa jo aiemmin käsiteltyyn todelliseen vuosikorkoon.

   Pikavippejä saatetaan kutsua eri nimillä, esimerkiksi pikaluotto, pikalaina tai kulutusluotto. Pikavipistä voidaan käyttää nimitystä kulutusluotto, koska lainattava summa voi olla suurempi.

   Eläke ja työttömyys

   Pikavippejä voidaan myöntää myös pienituloisille, kuten työttömille ja eläkeläisille. Lainan määrä riippuu aina hakijan takaisinmaksukyvystä. Pienet tulot johtavat lähes automaattisesti pienempään lainamäärään.

   Ei ole estettä sille, että työtön tai eläkeläinen hakee vippiä. Vippi heti tilille voi helpottaa arjen pyöritystä kummasti, kunhan sen ottaa vastuullisesti. Ensisijaisesti tulisi pyrkiä karsimaan turhat kulut ja keskittää menonsa oleellisiin perustarpeisiin.

   Luottotiedot

   Lukuisat lukijat miettivät tälläkin hetkellä, onko mahdollista saada pikavippiä ilman, että luottotiedot ovat kunnossa. Menetetyt luottotiedot tarkoittavat valitettavasti lähes automaattisesti, ettei hakija voi vippiä saada.

   Luottotietojen tarkistus tapahtuu automaattisesti, eikä järjestelmä hyväksy maksuhäiriömerkintöjä. Joskus saattaa tästä huolimatta pikavipin saaminen onnistua, mutta tuolloin vaaditaan yleensä täysimääräistä vakuutta.

   Luottotietorekisteriä käyttämällä saadaan selville hakijan mahdolliset ongelmat aikaisempien lainojen takaisimaksussa tai muissa raha-asioissa. Rekisteri korvaa vakuudet ja takaukset ja niinpä lähes kaikki lainayritykset hyödyntävät sitä. Koska rekisteri on sähköinen, luottotietojen tarkistaminen tapahtuu nopeasti ja helposti.

   Miten pikavipin voi saada

   Kannattaa etsiä omiin tarpeisiin sopivin palvelun tarjoaja ja paras tarjous. Kilpailuttaminen ei maksa sinulle mitään, eikä sitä kautta saatujen tarjousten vertailukaan.

   Käytä kilpailutuspalvelua apunasi jo senkin takia, että palvelun käyttäminen on helppoa ja nopeaa. Palvelun periaate on yksinkertainen: Täytät vain yhden hakemuksen, saat asiasi alkuun ja vastaanotat personoituja lainatarjouksia.

   Hakemuksen täyttäminen vie vain hetken, jonka jälkeen saat jäädä odottamaan lainatarjouksia sähköpostiisi. Rahan lisäksi voit säästää aikaa ja vaivaa.

   Hakemuksen täyttäminen

   Asiakkaita houkuttelevia lainan tarjoajia on pilvin pimein. Vertailusivustojen tarkoitus on auttaa sinua vertailemaan pikavippejä ja pikalainoja. Ne eivät tee aivan kaikkea puolestasi, sillä sinun pitää itse valita haluttu pikavipin summa ja laina-aika.

   Lainahakemusta täyttäessäsi voit käyttää hyväksesi ilmaisia lainalaskureita. Ne näyttävät heti eri hakutekijöillä laina-aikoja, lyhennettävän kuukausittaisen summan jne. Voit esittää omat toiveesi ja ajatuksesi lainasta.

   Hakemuksesi välittyy lainavälityspalvelun kautta kymmenille eri lainantarjoajille. Taustoihisi peilaten luotonantajat tekevät sinulle tarjouksia, joista voit valita haluamasi. Käytännössä voit todellakin saada yhdellä hakemuksella monta tarjousta usealta eri toimijalta.

   Pikavippitarjousten vertailu

   Älä ota hätiköidysti heti ensimmäistä tarjousta, jonka saat. Käytä tovi tarjousten vertailuun, jotta valitset varmasti parhaan. Luotonantajan tarjoamat ehdot on käytävä läpi, jotta tiedät mihin olet sitoutumassa. Selvitä itsellesi korot, sekä se, liittyykö vippiin lisäkuluja.

   Vertailupalvelu on tarkoitettu vain avuksesi. Sinulla on siis yhä tässä vertailuvaiheessakin aikaa harkita tarvitsetko ja haluatko nostaa luottoa.

   Mikäli et haluakkaan nostaa lainaa, älä hyväksy mitään tarjousta. Kilpailutus on sinulle kuitenkin ilmaista. Monet hyödyntävät palvelua tarkistaakseen tarjolla olevat lainaehdot.

   Jos haluat hyväksyä jonkun tarjouksista, hyväksyt luotonantajan asettamat ehdot ja sitoudut niihin. Hakemuksen lähettäessäsi et vielä sitoudu mihinkään.

   Paranna taloutta

   Vaikka kuinka huolehtii ja hoitaa talouttaaan, voi siihen joskus tulla halkeamia. Se jos mikä on täysi ymmärrettävää ja kuuluu elämään. Pikavipit ovat sitä varten, että saat vähän paikka-ainetta halkeamaan.

   Pään piiloon pistäminen ei raha-asioissa auta yhtään. Ole siis itsellesi rehellinen ja tarkastele menojasi erityisen tarkasti. Moni löytää säästökohteita ihan vain ajattelemalla hetken ja tutustumalla arkimenoihinsa paremmin.

   Harvoinpa sieltä pakollisista menoista enää tinkimisen varaa paljoa löytyy, joten onneksi on tilapäisiä apuja tarjolla, kuten pikavippien kilpailuttaminen. Sitä kautta voit löytää raha-asioihin ratkaisun.

   Voit aina mitoittaa vippisumman itsellesi ja vaikuttaa siihen, millä aikataululla haluat sen maksaa pois. Luet tarkkaan lainatarjoajan maksuehdot ja voit saada taloudellista joustoa arkeesi.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Vippi heti tilille netistä

   Kun rahantarve on todella akuutti ja sitä tarvitaan välittömästi, ota avuksesi tarjouspalvelu. Sillä tavalla voisi pieni pikavippi tulla heti tilille oloa helpottamaan. Pikavipin ehdottomasti suurimpana etuna on sen nopeus.

   Netistä saat luottoa paljon pikaisemmin verrattuna vaikkapa suurempien kulutusluottojen hakemiseen. Siihen olisi varattava aikaa enemmän, koska prosessi on monimutkaisempi. Vippi nopeasti jo saman päivän aikana voi onnistua, kunhan vain ensin lähettää hakemuksen.

   Useimmat käyttävät vippailua hyvinkin viisaasti äkillisiin ja todella pakollisiin menoihin. He laskevat ensin oman takaisinmaksukykynsä ja tarttuvat sitten toimeen hakemuksen täyttämiseksi.

   Helppo vippi

   Kun haluat toimia nopeasti, haluat varmasti kaiken olevan sekä helppoa, että vaivatonta. Mikään ei todennäköisesti saisi myöskään maksaa mitään. Onneksi hakemuksen lähettäminen on ilmasta, kuten tarjousten vertaileminenkin!

   Kun kilpailutat vippisi lainasivuilla, säästät melko todennäköisesti sekä korkokuluja, että muitakin muitakin luottoon liitettäviä kuluja. Sinulle halutaan tarjota parhaita ehtoja, koska kilpailu on kovaa.

   Jos helppo vippi olisi juuri nyt tarpeen, voit ainakin tarkistaa omat lainaehtosi välittömästi. Mikään pakkohan ei lainaa ole kuitenkaan nostaa. Lähettämällä hakemuksen voit saada tärkeitä tietoja, miten saat raha-asioihin järjestystä.

   Lainojen maksuehdoissa on aina jonkin verran eroja. Vastaanotettuasi tarjouksia, punnitse lainojen hintoja ja riskejä, joita lainan ottaminen voi sinulla tuoda.

   Kuluttajia suojataan ja tarjoukset räätälöidään jokaiselle henkilökohtaisesti. Nopea vippi voi toimia apunasi talouden tasapainottamisessa. Kilpailuta se, ja tee lainapäätökset omaan elämään sopivasti mitoitettuna.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Vippiä heti – nopean lainan ominaispiirteet

   Kuluttajan on mahdollista halutessaan vastaanottaa vippiä heti. Vipin tyypillinen nopea saatavuus perustuu muutamaan olennaiseen asiaan sen luonteeseen liittyen.

   Ensimmäinen merkittävä tekijä vipin vastaanottamisen nopeuteen on se, että se on lähestulkoon aina vakuudetonta lainaa. Vakuudeton laina tarkoittaa sitä, ettei lainaa varten aseteta mitään erillistä panttia tai vakuutta.

   Vakuudeton laina on keskimäärin vastaanotettavissa huomattavasti vakuudellista lainaa nopeammin. Vakuudellisen lainan prosessointi kestää yleensä kauemmin, sillä lainaa tarjoavan yrityksen pitää ensin tarkistaa vakuuden arvo sekä hyväksyä se. Vakuudettomassa lainassa tämä prosessi puuttuu kokonaan.

   Toinen merkittävä syy siihen, että kuluttajan on mahdollista vastaanottaa vippiä heti, on edistynyt lainanmyöntämisprosessi. Teknologian kehittymisen myötä lainan myöntäminen kestää aiempaa vähemmän aikaa, sillä monet pankit ja rahoitusyhtiöt ovat automatisoineet lainan myöntämisprosessia.

   Tämä tarkoittaa sitä, ettei lainaa monesti enää hyväksy manuaalisesti pankin tai rahoitusyhtiön työntekijä. Tämän sijaan etenkin vakuudeton laina myönnetään nykyään yleisesti siten, että automatisoitu lainanhakuprosessi varmentaa hakijan luottokelpoisuuden, jonka jälkeen laina myönnetään henkilölle.

   Näiden syiden takia kuluttaja voi siis vastaanottaa vippiä heti. Kilpailuta vakuudettomat lainat Summarumin avulla ja löydä itsellesi edullisin vaihtoehto.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen