Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Harrastuslaina

   Kilpailuta ja hae harrastuslainaa netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae harrastuslainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Harrastuslainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan harrastuslainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae harrastuslainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae harrastuslainaa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea harrastuslainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta harrastuslainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile harrastuslainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle harrastuslainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa harrastuslainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin harrastuslaina.

   Kilpailuttamalla harrastuslainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan harrastuslainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen harrastuslaina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman harrastuslainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota harrastuslainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton harrastuslaina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen harrastuslainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, harrastuslaina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Harrastuslaina – lainaa harrastusten rahoittamiseen

   Harrastukset tuovat elämään lisää rutiineja ja säännöllisyyttä. Ne tuovat viikkoihin jotain mitä odottaa sekä tavoitteita, joiden ylittämisestä seuraa mitä mahtavin fiilis. Harrastusten avulla voi kehittää itseään ja kehittyä aina lisää harrastettavassa lajissa. Harrastuksia on paljon erilaisia ja ne voivat koitua myös kalliiksi erilaisten maksujen ja välineiden muodossa. Silloin tulee aiheelliseksi miettiä, ottaisiko lainaa harrastusten rahoittamiseen.

   Harrastukset tuovat lisäiloa elämään

   Monelle harrastukset voivat olla elämän suola. Niiden kustannuksia laskettaessa kannattaa huomioida, harrastuksesta riippuen, muun muassa

   • Kerta- tai kuukausimaksut
   • Mahdolliset seura- ja kilpailumaksut, lisenssit
   • Tarvittava vaatetus ja välineet
   • Mahdollinen tapaturmavakuutus

   Harrastuslainaa kannattaa ottaa sen verran, että löytää sen oman harrastuksen tai pääsee jo löydetyssä harrastuksessaan alulle oikeiden välineiden ja tarvikkeiden kanssa.

   Lainaa hakiessa kannattaa olla realistinen omaa taloutta ja maksukykyä kohtaan. Kannattaa myös miettiä kuinka paljon lainaa oikeasti tarvitaan, ja että lainattava summa kattaa varmasti koko tarpeen.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Harrastuksia on paljon

   Vaihtoehtoisia harrastusmahdollisuuksia löytyy pilvin pimein. Osa harrastuksista tapahtuu vain sisätiloissa, osa ulkotiloissa. Jotkut harrastuksista sijoittuvat vain tiettyjen vuodenaikojen mukaan, kuten esimerkiksi hiihtäminen ja laskettelu. Osa harrastuksista taas on mahdollista ympäri vuoden. Toiset harrastukset ovat fyysisiä ja kasvattavat kuntoa, kun taas toisten harrastusten tavoitteena on rentouttaa ja rauhoittaa.

   Mikäli etsii elämäänsä uutta harrastusta, voi sellaisen löytäminen olla vaikeaa kaikkien vaihtoehtojen joukosta. Kannattaakin miettiä, että minkä muotoista harrastusta haluaa ja haluaako sitä harrastaa ympäri vuoden. Eri asioita kokeilemalla löytyy jokaiselle se oma juttu.

   Harrastusten kustannuksissa on yhtä valtava ero kuin harrastusten laajuudessakin. Moni laji voi vaatia paljonkin erilaisia välineitä kuten esimerkiksi

   • kypärä (lajista riippuen kypärillä on paljon erilaisia vaatimuksia)
   • suojalasit
   • luistimet
   • erilaiset suojavarusteet kuten hammassuojat tai polvisuojat
   • maila
   • erilaiset soittimet
   • Lisäksi harrastettaessa lajeja, joissa on korkea riski loukkaantua, on suositeltavaa ostaa myös tapaturmavakuutus.

   Kaikki harrastukset eivät kuitenkaan koidu yhtä kalliiksi. Esimerkiksi leipominen tai taideala ovat rauhallisia harrastuksia, eivätkä vaadi niin paljon pääomaa.

   Lainaa harrastusten rahoittamiseen

   Harrastuslainaa voi hakea Summarumin kautta 2000-60 000 euroa ilman takaajia tai vakuutta. Takaisinmaksuaika voi olla jopa 15 vuotta.

   Kannattaa muistaa, että korot ovat sitä suuremmat mitä pidempi maksuaika on ja mitä pienempi kuukausittain minimierä on. Siitä ei kuitenkaan kannata huolestua, vaan kannattaa olla realistinen omaa taloutta ja maksukykyä kohden.

   Mikäli tulevaisuudesta tai taloudellisesta tilanteesta on ollenkaan huolia, ja varsinkin isompien lainojen kohdalla, on erityisen tärkeää miettiä omaan maksukykyyn sopiva laina maksuehtoineen. On tärkeää huomioida myös se, että jotakin yllättävää voi sattua eteen. Siitä huolimatta laina pitää pystyä maksamaan takaisin.

   Kuukausittain on maksettava vähintään sopimuksessa solmittu minimikuukausierä. Oman maksukyvyn mukaan lainasummaa voi kuitenkin lyhentää enemmänkin. Maksettessa lainaa takaisin on tärkeää huomioida, että rahaa tulisi jäädä myös muuhun elämiseen sekä mahdollisiin yllättäviin menoihin.

   Lainan saa nopeasti tililleen

   Palvelut nopeutuvat, sähköistyvät ja kehittyvät jatkuvasti. Lainaa voi nykyään hakea siis sähköisesti netissä ja palvelut toimivat myös puhelimella. Tämä helpottaa lainan hakemista, sillä hakijan ei tarvitse erikseen lähteä paikan päälle lainaneuvotteluihin.

   Näin ollen lainan hakemista ei ole myöskään sidottu yhteen ajan kanssa, sillä sähköisesti lainaa voi hakea mihin tahansa kellon aikaan ja missä tahansa paikassa.

   Parhaimmillaan lainatarjoukset voi saada jopa minuuteissa ja rahat tililleen jo saman päivän aikana. Lainanantajasta ja vuorokauden ajasta riippuen vastaukseen voi mennä kuitenkin vuorokausi tai pidempikin aika. Tämä kannattaa huomioida erityisesti silloin, jos rahan tarpeella on kiire.

   On hyvä myös huomioida, että vaikka lainatarjouksen saakin vain muutamassa minuutissa, voi lopullisen lainapäätöksen myöntämiseen mennä hieman kauemmin aikaa. Varsinkin suurempien summien ollessa kyseessä voi lainanantaja pyytää lähettämään dokumentteja hakijan tulojen ja maksukyvyn selvittämiseksi. Tämä vie kuitenkin yleensä vain muutaman päivän.

   Kilpailuta laina aina ennen lainatarjouksen hyväksymistä

   Lainat kannattaa aina kilpailuttaa, sillä lainan kuluissa ja koroissa voi olla suuriakin eroja. Lainojen kilpailuttamisella voi säästää huomattavia summia rahaa. Lainan kilpailuttaminen on nopeaa ja ilmaista eikä sido hakijaansa mihinkään.

   Siinä missä lainojen kilpailuttaminen on nopeaa, kannattaa ajan kanssa sen sijaan panostaa lainatarjousten ja -ehtojen läpikäymiseen. Heti ensimmäiseksi saatua lainatarjousta ei välttämättä kannata hyväksyä, vaan valita tarjousten joukosta se itselleen parhaiten sopiva. Eroavaisuuksia voi löytyä korkojen lisäksi muun muassa takaisinmaksuajassa ja kuukausierän suuruudessa. Hätäisesti valittu lainatarjous voi jälkeenpäin kaduttaa ja käydä kalliiksi.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Kuka voi hakea lainaa harrastusten rahoittamiseen?

   Yleisesti ottaen lainaa voi hakea jokainen 18 vuotta täyttänyt, mutta pankista, lainanantajasta tai lainan summasta riippuen ikäraja voi nousta jopa 25 ikävuoteen. Ikäraja on mainittu lainaehdoissa, joten ne kannattaa lukea huolellisesti läpi. Lisäksi lainalle voi olla vaatimuksena myös esimerkiksi

   • vakituinen kotisoite Suomessa
   • suomalainen pankkitili sekä siihen liitetyt verkkopankkitunnukset
   • kunnossa oleva talous
   • suomalainen puhelinnumero

   Yleensä vaatimuksena on, että luottotietojen on oltava puhtaat eikä maksuhäiriömerkintöjä tule olla. Harvoissa tapauksissa myös luottotiedot menettänyt voi kuitenkin saada lainaa.

   Lainan suuruuteen vaikuttavat myös hakijan tulot. Säännölliset tulot ovat yleensä edellytys lainan saamiselle, ja isompien summien summien kohdalla vaatimuksena voi olla vakituinen työpaikka. Mitä suuremmat tulot ovat, sitä suuremman summan lainaa voi yleensä saada. Lisäksi jo olemassa olevat lainat voivat vaikuttaa päätökseen.

   Mitä lainaa harrastusten rahoittamiseen?

   Niin tarpeita kuin lainatyyppejäkin on erilaisia. Yleisimmät ja suosituimmat lainatyypit ovat kulutusluotto sekä joustoluotto.

   Kulutusluotto on helpoin ja huomattavasti suosituin lainan muoto. Se maksetaan hakijalle kertasummana yksittäisenä siirtona. Pienin summa kulutusluoton hakemiselle on 2000 euroa ja suurin mahdollinen summa 60 000 euroa. Lainaa ei kuitenkaan kannata hakea yli tarpeen.

   Myös joustoluotto on erinomainen vaihtoehto harrastusten rahoittamiseen. Sitä voisikin verrata luottokorttiin. Joustoluotossa laina myönnetään tiettyä limiittiä eli luottorajaa käyttäen. Tällöin rahoja voi nostaa omaan käyttöön joustavasti luottorajaa seuraten eikä koko summaa tarvitse nostaa kerralla. Takaisin maksettu velka palautuu aina takaisin luottolimiittiin uudelleen nostettavaksi.

   Vakuuksia ja takaajia ei tarvita kun haetaan lainaa harrastusten rahoittamiseen

   Suurin osa harrastusten rahoittamiseen haettavista lainoista on mahdollista saada ilman vakuuksia tai takaajia ja tämä tekee lainan hakemisesta helppoa sekä nopeaa.

   Lainatilanteessa syntyy aina lainan molempien osapuolten välille velkasuhde: toinen on velkoja ja toinen velallinen. Velkasuhde päättyy, kun velka on maksettu kokonaisuudessaan takaisin.

   Valitse edullisin laina

   Lainojen hinnat voivat vaihdella suurestikin eri rahoitusyhtiöiden välillä. Hintoja vertaillessa puhutaan yleensä todellisesta vuosikorosta, jossa huomioidaan kaikki lainasta aiheutuvat kulut. Korkojen lisäksi tähän summaan kuuluvat mahdolliset tilin avausmaksut sekä hoitokulut.

   Korot määräytyvät aina asiakkaalle yksityiskohtaisesti. Korkoprosenttiin vaikuttaa esimerkiksi lainan suuruus, maksuajan pituus sekä henkilökohtainen riskiluokitus. Lisäksi vakuus tai vakuudettomuus vaikuttaa korkoihin. Vakuuden kanssa korot ovat aina hieman halvemmat, koska se tuo lisää turvaa pankille tai lainanantajalle.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Hintavertailu tehdään puolestasi

   Summarum kilpailuttaa puolestasi jopa yli 30 pankin ja lainantarjoajan palvelut. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido hakijaa mihinkään. Vain yksi hakemus riittää ja hakemuksen tekemiseen menee aikaa vain pari minuuttia.

   Kaikki Summarumin palvelussa mukana olevat pankit sekä palveluntarjoajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Hakija saa lainatarjouksia heti, kun vähintään yksi lainanantajan tai pankin vaatima kriteeri täyttyy. Mitä useampia tarjouksia tulee, sitä helpompi niitä on vertailla keskenään ja löytää niistä se sopivin sekä halvin tarjous.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen