Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Pelitietokoneen ostaminen

   Hae lainaa pelitietokoneen ostamiseen – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

   Hae lainaa pelitietokoneen ostamiseen ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa pelitietokoneen ostamiseen 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan pelitietokoneen ostamiseen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainaa pelitietokoneen ostamiseen jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa pelitietokoneen ostamiseen luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa pelitietokoneen ostamiseen helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa pelitietokoneen ostamiseen 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat pelitietokoneen ostamiseen helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainan pelitietokoneen ostamiseen.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa pelitietokoneen ostamiseen. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina pelitietokoneen ostamiseen.

   Kilpailuttamalla lainat pelitietokoneen ostamiseen netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa pelitietokoneen ostamiseen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina pelitietokoneen ostamiseen netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pelitietokoneen ostamiseen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota pelitietokoneen ostamiseen tarkoitetun lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta pelitietokoneen ostamiseen tarkoitettujen lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina pelitietokoneen ostamiseen heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan pelitietokoneen ostamiseen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina pelitietokoneen ostamiseen maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Pelitietokoneen ostaminen – Tietokone lainalla, osamaksulla, luottokortilla vai laskulla?

   Tietokonepelaaminen on mukavaa ja viihdyttävää, jos tietokoneen ominaisuudet tukevat pelaamista. Liian vähäisellä muistilla tai huonolla näytönohjaimella varustetulla tietokoneella pelaaminen on lähinnä rasittavaa ja ärsyttävää. Uuden pelitietokoneen ostaminen voi siis tulla ajankohtaiseksi. Säästöjä ei välttämättä ole kertynyt tarpeeksi tai et halua niitä käyttää uuden tietokoneen hankkimiseen. Saatat myös miettiä erilaisia rahoitusvaihtoehtoja. Laina vois kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta, mutta lainatarjousten kilpailuttaminen ja niiden vertaileminen lukuisilta eri lainantarjoajilta tuntuu työläälle.

   Lainatarjousten kilpailuttaminen

   Me Summarumilla olemme tehneet lainojen kilpailuttamisesta helppoa! Yhdellä lainahakemuksella tavoitat kaikki lukuisat yhteistyökumppaneinamme toimivat pankit ja rahoituslaitokset. Aikaa ei siis tarvitsee käyttää useampien eri hakemusten raapustamiseen, vaan yhden hakemuksen tekeminen riittää. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat ehdottoman luotettavia ja kaikki asiointi heidän kanssaan on erittäin turvallista.

   Hakemuksen täyttäminen kauttamme ei vaadi kauttamme tehtynä kovin isoja ponnisteluita. Ota mukava asento vaikka sohvaltasi tai pelituolistasi, naputtele hakemus verkkosivujemme kautta muutamassa minuutissa ja jää odottelemaan tarjouksia.

   Lainanmyöntäjät lähettävät sinulle lainatarjouksiaan jopa tunnin sisällä, siitä kun ovat vastaanottaneet hakemuksesi. Kuitenkin viimeistään seuraavana päivänä. Tutustu lainatarjouksiin, vertaile niitä ja löydä itsellesi sopivin ja edullisin vaihtoehto.

   Vertaileminen on järkevää

   Käytä hieman aikaa lainatarjouksiin tutustumiseen ja voit säästää isonkin summan rahan. Perinteisesti tutkitaan lainan korkoa, mutta se ei kerro siitä, onko laina edullinen ottaa. Lainan korkoon lisätään marginaali, joka määräytyy henkilökohtaisesti luottokelpoisuuden mukaan. Korkoa ja siihen lisättyä marginaalia kutsutaan nimelliskoroksi. Nimelliskoron lisäksi muita kustannuksia saattaa tulla lainan avauspalkkiosta, tilinhoitomaksusta, käsittelypalkkioista ja muista kustannuksista. Kun kaikki kustannukset yhdistetään puhutaan todellisesta vuosikorosta.

   Todellinen vuosikorko siis kertoo sen, kuinka paljon laina tulee todellisuudessa maksamaan. Luotonmyöntäjien antamien tarjousten välillä on isojakin eroja ja siksi niitä kannattaakin vertailla huolellisesti ennen lopullisen päätöksen tekemistä.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Rahat nopeasti käyttöön

   Edullisimman lainan löydyttyä, sinun tarvitsee ainoastaan hyväksyä laina verkkopankkitunnuksillasi ja luotonmyöntäjä siirtää rahat tilillesi heti. Parhaimmillaan rahat ovat käytettävissäsi heti, mutta kuitenkin ihan viimeistään kahden pankkipäivän kuluttua.

   Ellet haluakkaan ottaa lainaa tai tarpeeksi edullista lainatarjousta ei löytynyt, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Sillä lainahakemuksen jättäminen ei ole sitovaa, eikä aiheuta minkäänlaisia kustannuksia. Hakeminen on siis täysin riskitöntä ja turvallista!

   Vakuudeton laina

   Laina ilman vakuuksia soveltuu sinulle, jos arvostat nopeaa luottoprosessia ja tarvitset rahat nopeasti käyttöösi. Vakuudettomassa lainassa kustannukset ovat hieman korkeammat kuin vakuudellisissa lainoissa, mutta tyypillisesti vakuudeton laina maksetaan myös nopeammalla aikataululla takaisin luotonmyöntäjälle.

   Koska lainassa ei ole takaisinmaksua varmentavaa vakuutta, on se myös riski lainanmyöntäjälle. Riski on myös perusteena sille, että kustannukset vakuudettomassa lainassa ovat korkeammat.

   Tärkeää on kuitenkin muistaa, että lainakustannukset määritellään jokaiselle henkilökohtaisesti. Lainanmyöntäjä arvioi luottokelpoisuutta ja tekee tarjouksensa sen perusteella. Vaihtelut ovat ajoittain suuria ja siksi lainoja kannattaa myös vertailla.

   Vakuudellinen laina

   Tyypillisesti suurempaa lainasummaa tarvittaessa, päädytään usein vakuudelliseen lainaan. Ainakin niissä tapauksissa, jolloin luotonhakijalta löytyy tarvittava vakuus tai vakuuksia. Lainaneuvottelut käydään pankin kanssa ja pankille toimitetaan tarvittavat paperit, ennen lainapäätöksen saamista.

   Reaalivakuutena käytetään usein esimerkiksi lainanhakijan omistamaa kiinteistöä, mahdollista kesämökkiä, rahatalletuksia tai osakkeita. Vakuuden ansiosta laina on usein myös edullisempi kuin laina ilman vakuutta. Lainanmyöntäjä saa vakuuden itselleen, jos lainanottaja ei pystykään maksamaan lainaansa takaisin.

   Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuuksia vakuuksiin tai takaajiin, silloin vakuudeton laina on helppo vaihtoehto. Myös niissä tapauksissa, jolloin rahat tarvitaan nopeasti käyttöön on vakuudeton laina käytännöllisempi.

   Osamaksu

   Useasti ostoksensa voi tehdä myös osamaksulla. Osamaksussa tuote tai palvelu maksetaan takaisin kuukausittain, ennalta sovitussa erissä. Maksuaika vaihtelee muutamasta kuukaudesta kolmeen vuoteen, joissakin tapauksissa maksuaika voi olla myös huomattavan paljon pidempi. Tuotteen tai palvelun saa kuitenkin käyttöönsä heti, omistusoikeus tuotteeseen yleensä siirtyy kuitenkin vasta sen jälkeen, kun kaikki maksuerät on maksettu.

   Maksuvaihtoehtona osamaksu on toimiva, jos sen kokonaiskustannukset eivät kohoa kovin paljon suuremmaksi kuin alkuperäinen hinta. Ennen osamaksusopimuksen solmimista, kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota todellisiin kustannuksiin. Eri osamaksusopimusten tarjoajien välillä on huomattavia eroja, toiset tarjoavat osamaksua hyvin pienillä lisäkustannuksilla ja toisilla todelliset kustannukset nousevat merkittävästi.

   Jos todelliset kustannukset kohoavat hyvin korkeaksi, ei sen käyttäminen ole kannattavaa. Lisäksi on hyvä muistaa, että useampia osamaksuja ei kannata ottaa. Useamman osamaksun maksaminen tulee helposti huomattavan paljon kalliimmaksi kuin yhden lainan lyhentäminen.

   Luottokortti

   Ehkä sinunkin rahapussistasi löytyy luottokortti tai pankkikortti, johon on liitetty luotto-ominaisuus? Luottokortin käyttäminen pelitietokoneen hankinnassa saattaa houkutella. Toiset pitävät luottokorttia niin sanotusti hätävarana, jolloin se tuo taloudellista turvaa eivätkä halua käyttää sitä. Toisille taas luottokortin käyttö arjessa on luontevaa ja hyvinkin arkipäiväistä.

   Jos olet päättänyt tilata uuden pelitietokoneesi verkkokaupasta, silloin luottokortti onkin oiva vaihtoehtona. Ikävissä tilanteissa, kuten tuotteen rikkoutumisessa kuljetuksen aikana tai tuotetta ei ole ikinä toimitettukaan sinulle, luottokortti suojaa ostostasi. Sovittelu verkkokaupan kanssa ei aina tuota toivottua tulosta ja silloin kannattaa ottaakin yhteyttä pankkiin, joka luottokortin on myöntänyt. Luottokortin myöntäjältä on mahdollisuus saada rahat takaisin ongelmallisissa tilanteissa.

   Luottokortti ostokselleen saa keskimäärin kuukauden kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Joten jos tietää voivansa maksaa ostoksen takaisin kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, on sen käyttäminen jopa järkevää. Jos koko luottoa ei pysty maksamaan kerralla takaisin ja päätyy maksamaan esimerkiksi kuukausittaisen minimilyhennyksen, alkavat myös luottokustannukset kertyä. Luoton todelliset kustannukset saattavat kohota yllättävänkin korkeaksi.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lasku

   Monista kaupoista pystyy nykyisin tekemään ostoksensa laskulle. Usein laskun saa postitse kotiinsa, ostosten tekemisen jälkeen. Laskulle saatetaan myöntää vaihtelevasti kulutonta ja korotonta maksuaikaa, jonka jälkeen lasku monissa tapauksissa muuttuu luotolliseksi tiliksi. Jos siis pystyy maksamaan laskun kokonaisuudessaan ennen eräpäivää, säästyy ylimääräisiltä luottokustannuksilta.

   Laskun muuttuessa luotolliseksi tiliksi, kustannuksetkin luotolle kasvavat. Luotollisella tilillä olevaa saldoa lyhennetään kuukausittain, vähintään ennalta ilmoitetun minimäärän verran. Koron lisäksi luotolliselle tilille saattaa tulla kustannuksia tilinhoitomaksuista tai paperisesta laskusta laskutuslisä sekä muita kustannuksia. Perehtyminen todelliseen vuosikorkoon siis ehdottomasti kannattaa.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Yhteenveto

   Summarum on suomalainen vertailupalvelu, joka kilpailuttaa myös lainat puolestasi. Yhdellä lainahakemuksen tekemiseen menee aikaa ainoastaan muutama minuutti ja se tavoittaa kaikki yhteistyökumppaneinamme toimivat ehdottoman luotettavat pankit ja rahoituslaitokset.

   Lainantarjoajat ottavat sinuun yhteyttä lainapäätöksen muodossa, useimmiten jopa seuraavan tunnin aikana. Hakemuksen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa, minä tahansa viikonpäivänä. Silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

   Vertaile saamiasi lainatarjouksia kaikessa rauhassa ja kun olet löytänyt sopivan ja edullisimman lainan, hyväksy laina omilla verkkopankkitunnuksillasi. Lainanmyöntäjä siirtää hyväksymäsi lainan heti tilillesi. Pankista riippuen, rahat näkyvät tililläsi välittömästi siirron jälkeen tai viimeistään parin pankkipäivän kuluessa. Rahat saa siis käyttöönsä nopeasti, eikä niitä tarvitse kovin pitkään odotella.

   Ellet haluakaan lainaa tai mielestäsi yksikään lainatarjous ei vastaa tarpeitasi, ei sinun tarvitse tehdä mitään. Hakemuksen tekeminen ei ole sitovaa ja se peruuntuu automaattisesti. Tietysti myös kuluttomasti. Palvelumme käyttö on siis ehdottomasti turvallista ja riskitöntä.

   Hae rahoitusta hankintaa varten jo tänään!