Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Koroton laina 2023

Hae lähes korotonta lainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Hae lähes korotonta lainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lähes korottoman lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae lähes korotonta lainaa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Lähes koroton laina on mahdollista löytää kauttamme. Summarumin kautta voit hakea lähes korotonta lainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lähes korottoman lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voitkin siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lähes korotonta lainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

Kilpailuta ja vertaile korottomat lainat helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle melkein korotonta lainaa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lähes korotonta lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin koroton laina.

Kilpailuttamalla miltei korottomat lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan korotonta lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä lähes koroton laina netistä

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon. Kauttamme laina pienellä korolla löytyykin usein todella nopeasti – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität huomiota

 • lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Ota työkalumme käyttöön ja löydä halpa laina jo tänään!

Vakuudeton lähes koroton laina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen, melkein korottoman lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun lainatarjous on hyväksytty, lähes koroton laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

Koroton laina – Laina ilman korkoa

Lainaa haettaessa on aina huomioitava, ettei varsinaisen lainan todellinen hinta ole vain tuo lainattava rahasumma. Lainattavan summan päälle tulee myös kasa muita kuluja, kuten lainatilin avaus- ja hoitomaksu. Summasta on myös yleensä maksettava jonkin asteista korkoa lainanantajalle.

Ajatuksena laina ilman korkoa houkuttelee monia, mutta miten hyvin se todellisuudessa toteutuukaan? Täysin kuluton laina on enemmänkin mainoskikka, jolla houkutellaan hakemaan lainaa juuri tietyltä taholta. Koroton laina on toki mahdollista saada, mutta se saattaa sisältää tiukat lainaehdot.

Paras vaihtoehto edullisinta lainaa etsivälle on kilpailuttaa eri lainantarjoajat. Verkossa täytettävällä hakemuksella voit hakea yhdellä lomakkeella useammalta toimijalta lainatarjouksia ja valita niistä sitten itselleen sopivimman. Lainojen kilpailuttaminen ei maksa mitään, eikä se vielä sido mihinkään.

LUE MYÖS: Halpakorkoinen laina


Löydä edullisin koroton laina

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan korottoman lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Lainaa ilman korkoja ja kuluja

Toisinaan koroton laina tarjotaan ensilainan ottavalle. Tällaiset tarjoukset ovat kuitenkin varsin harvinaisia ja niiden osalta lainaehdot kannattaa käydä tarkasti läpi ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Hyvä tietää

Lainaa ilman korkoa on kautta aikain käytetty houkuttimena valita juuri tietyn pankin palvelut lainan haussa. Koroton laina voidaan myöntää jopa 2 000 euron summille ensimmäistä lainaa hakevalle. Ensimmäinen laina ilman kuluja toimii näin aluksi, ja sen korot ja kulut alkavat juosta vasta 30 tai 60 päivän kuluttua lainan ottamisesta.

Kuluton laina on kuitenkin harvoin todellisuudessa täysin kuluton. Lainan takaisinmaksun myöhemmissä vaiheissa mahdollisesti alkavat kulut ja korot voivat tulla ikävänä yllätyksenä. Todellinen hinta lainalle on helppo selvittää netissä jo ennen lainatarjouksen hyväksymistä esimerkiksi kilpailuttamalla ja vertailemalla eri palvelun tarjoajia.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Kuluton laina on harvinaisuus – Lainalaskurilla kokonaishinta haltuun

Lainan todellinen hinta ei suinkaan ole sama kuin lainattavan rahasumman määrä. Sen lisäksi maksettavaksi tulee useita erilaisia kustannuksia, kuten esimerkiksi tilin avaus- ja hoitomaksut sekä lainan vuosikorko. Saamastasi lainatarjouksesta näet kaikki lainan lisänä tulevat kulut ja korot.

Suunnitellessasi lainan ottamista kannattaa hakuprosessi aloittaa lainalaskurilla. Siihen syötetään muun muassa

 • toivottu lainasumma
 • korkoprosentti
 • aloitus- ja tilinhoitomaksu.

Näillä tiedoilla laskuri laskee lainalle kuukausierän, kokonaiskustannukset ja lainan todellisen vuosikoron.

Käyttämällä lainalaskuria saat tarvitsemasi tiedot lainojen kilpailuttamista varten. Todellisilla lainan hintatiedoilla vältyt ikäviltä yllätyksiltä varsinaisen lainan maksussa, etkä joudu maksamaan lainastasi liikaa. Lainojen kustannusrakenteissa voi esiintyä suuriakin eroja eri lainantarjoajien välillä, mutta laskurin avulla eri vaihtoehtojen vertailu on helppoa.

Yleisimmät lainan kerryttämät korot

Mainoksista huolimatta lainaa ilman korkoa on lähes mahdoton löytää. Jokainen laina alkaa ennen pitkää kerryttää jonkinlaista korkoa. Koron prosenttiosuuden määrittää pitkälti lainanantajaksi valittu pankki. Koroton laina on yleensä koroton vain hetkellisesti, jollei sitä makseta takaisin heti seuraavan kuukauden aikana, sekin alkaa kerryttää korkoa.

Lainaa haettaessa on syytä kiinnittää huomiota erityisesti kahteen erilaiseen korkoon, todelliseen vuosikorkoon ja nimelliskorkoon.

 1. Todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki lainatun rahasumman lisäksi maksettavaksi tulevat kustannukset.
 2. Nimelliskorko puolestaan kertoo vain lainan korkoprosentin.

Erilaisia lainavaihtoehtoja tarkisteltaessa esimerkiksi kilpailuttamisen yhteydessä onkin järkevää seurata lainatarjouksien todellista vuosikorkoa pelkän nimelliskoron sijaan. Monissa lainoissa erilaiset tilin hoitomaksut tai laskutuslisät voivat nostaa lainan kokonaishintaa merkittävästi.

Onko koroton laina mahdollinen?

Niin uskomattoman hyvältä kuin se kuulostaakin, on täysin mahdollista saada ilmainen laina. Maksat siis takaisin pankille vain sen saman summan rahaa, jonka nostit tilillesi. Täysin ilman ehtoja sellaista ei kuitenkaan myönnetä, on siis syytä lukea lainasopimukset huolella läpi ennen niiden allekirjoittamista.

Lainaa ilman korkoa ja kuluja myönnetään vain ensilainan ottajalle, sitä ei siis voi hakea useita kertoja samasta yhtiöstä. Kuluton laina myönnetään yleensä vain pienemmille, muutamien satojen eurojen lainasummille ja useimmiten silloin kyseessä on pikalaina.

Joiltakin lainantarjoajilta on kuitenkin mahdollista saada pieniä summia kulutusluottoa tai joustoluottoa korottomana lainana.

Laina ilman kuluja on ikään kuin maistiainen, joka sinulle tarjotaan uusien, isompien lainojen toivossa. Vertailemalla useita erilaisia lainamahdollisuuksia voit kuitenkin löytää esimerkiksi ehdoiltaan suotuisamman tarjouksen kuin mihin kuluton laina pystyy taipumaan.

Koroton laina joustoluottona

Kun kyseessä on koroton laina, lainattavan rahan määrä jää verraten pieneksi. Tällaista lainaa myönnetään yleensä vain muutamia satoja euroja. Takaisinmaksulle annettava aika on yleensä myös suhteellisen lyhyt, vain 30 tai enimmillään 60 päivää.

Tällöin toimiva lainamuoto voisi olla esimerkiksi joustoluotto, joka jäljittelee toiminnaltaan luottokortin ominaisuuksia. Joustoluotto maksetaan erilliselle tilille isona kertaluontoisena maksuna, mistä sitä voi nostaa käyttötilille kulloinkin tarvittavan summan. Luotosta maksetaan takaisin vain siitä nostettu summa.

Huom!

Mikäli joustoluotto myönnetään korottomana ja kuluttomana, se on todellisuudessa koroton laina vain ensimmäisen noston osalta. Erilaiset lisäkulut ja korot alkavat siis kertyä lainanottajan maksettavaksi vasta myöhemmistä joustoluotolta nostetuista rahasummista.

Usein luottokortteihin liittyy myös jonkin aikaa kulutonta luottoa.

Laina ilman kuluja vakuudettomana kulutusluottona

Vakuudeton kulutusluotto on yksi Suomen suosituimmista lainatyypeistä. Sitä käytetään yleisesti ottaen erilaisiin arjen kulutuskohteisiin, joihin tavallisen taapertajan varannot harvoin riittävät yksistään. Esimerkiksi asunto-, mökki-, auto- ja venelainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja.

Jos lainan takaisinmaksusta ei vaadita erillistä osoitusta vakuuden muodossa, puhutaan vakuudettomasta lainasta. Vakuudeksi voidaan asettaa lainarahalla ostettava kulutustuote tai jokin jo omistuksesta löytyvä esine tai asia, kuten esimerkiksi asunto, omakotitalo tai auto.

Ensimmäistä lainaansa hakeva voi hyvällä onnella löytää tarjouksen, jossa tarjotaan pientä vakuudetonta kulutusluottoa kuluttomana lainana. Nämä ovat kuitenkin vuoden 2019 tiukennettujen lainasäädöksien myötä kadonneet lähes kokonaan suomalaisilta lainamarkkinoilta.

Koroton laina pikavippinä

Yleisin ilmainen lainamalli lienee niin sanottu pikavippi. Arjen yllättäviin kustannuksiin sopiva laina on pieni vakuudeton laina, jota on mahdollista saada sadoista euroista muutamiin tuhansiin euroihin. Pikavippi on ehdottomasti markkinoiden nopein vaihtoehto.

Heti myönteisen lainapäätöksen saatuasi, lainattu rahasumma voidaan lähettää haluamallesi tilille. Parhaimmillaan voit saada sen tilillesi alle tunnissa. Prosessia voit nopeuttaa itsekin toimittamalla lainantarjoajalle sähköisesti todistukset tulo- ja palkkatiedoista. Mitä pienemmästä lainasummasta on kyse, sitä nopeammin sen voi saada tilille.

Vaikka pikavippi onkin helppo laina, eikä sen saaminen ole kovin vaivalloista, on silti syytä miettiä tarkkaan ennen kuin sellaisen ottaa. On hyvä muistaa, että koroton laina on aina koroton vain, jos sen onnistuu maksamaan sovitun takaisinmaksusta tehdyn suunnitelman mukaisesti.

Myöhästyneistä maksuista saatetaan periä tavallista korkeampia korkoja, mikä voi ajaa henkilökohtaisen talouden pitkäksikin aikaa epätasapainoon.

Luottokortti on parhaimmillaan miltei kuluton ja koroton laina

Koroton luotto toteutuu parhaiten luottokorteilla. Kun käytät luottokorttiasi ja maksat käyttämäsi summan pois ennen seuraavan laskutuskauden alkamista, käytöstä ei koidu sinulle korkoja. Pieniä käyttökuluja sen sijaan voidaan silti periä.

Mikäli tavoitteenasi on löytää mahdollisimman kuluton laina, suosittelemme siis hakemaan luottokorttia ja käyttämään sitä fiksusti.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Kenelle koroton laina myönnetään?

Lainaa ilman korkoa ja kuluja myönnetään lähtökohtaisesti vain ensimmäistä kertaa lainatuotteita käyttävälle hakijalle. Ensimmäinen laina ilman korkoa kannattaa silti hakea harkitusti. Jos et ole aiemmin ottanut lainaa mistään rahoitusyhtiöstä tai pankista, saatat löytää tällaisen harvinaislaatuisen tarjouksen.

Koroton laina on mahdollista hakea myös useammalta eri lainanantajalta ensilainana. Sen myöntämisessä pätevät samat edellytykset kuin muidenkin lainojen kanssa. Lainan hakijalta edellytetään

 • vähintään 18 vuoden ikää
 • puhtaita luottotietoja
 • Suomen kansalaisuutta.

Vaikka koroton laina onkin helppo saada, ei sitä silti kannata hakea aivan turhan päiten. Vertailemalla ja kilpailuttamalla voit löytää ehdoiltaan paremman lainatarjouksen, hyvin edullisilla koroilla ja kuluilla.

Koroton ja kuluton laina on aina summaltaan pieni

Lainavalikoimat vaihtelevat eri pankkien ja lainanantajien välillä. Yleisesti ottaen lainaa ilman korkoa myönnetään vain muutamia satoja euroja. Joissakin tapauksissa lainasumma voi nousta jopa tuhansiin euroihin, mutta tällaiset ovat vielä ilmaisia lainojakin harvinaisempia löydöksiä.

Pankki laatii lainan hakijasta aina riskianalyysin, jossa tarkastellaan hakijan kykyä suoriutua lainan takaisinmaksusta. Lainaa ilman kuluja voit saada myös vakuudettomana, mikä sekin pienentää lainaksi myönnettävän rahasumman määrää. Useat lainantarjoajat myöntävät ensilainaksi pienempiä lainasummia nähdäkseen lainanottajan maksukyvyn käytännössä.

Koroton ja kuluton laina on harvinaisuus jo senkin takia, että pankki jää vaille tuloja myöntäessään sellaisen. Pieni summa lainaa ilman korkoa ja kuluja on kuin suoratoistopalvelun ilmainen kokeilujakso, sen tarkoituksena on saada lainanottaja hakemaan isompia summia samalta yhtiöltä.

Edulliset lainat löydät aina kauttamme.

Koroton laina ei ole täysin riskitön

Lainattuun omaisuuteen liittyy aina riskinsä, vaikka itse laina ei sinulle ylimääräisiä kustannuksia tuottaisikaan. Kuluton laina on hyvä tapa tutustua lainapalveluihin, sillä se ei sido ottajaa mihinkään, lisäksi se on sekä turvallinen että edullinen. Tarkkana on silti oltava.

Mahdollisia riskejä, joita koroton laina voi tuoda tullessaan:

 • Velkakierteeseen ajautuminen
 • Myöhästyneestä maksusta korkeat korot
 • Talouden hallinnan joutuminen epätasapainoon
 • Lainan ottamisen kynnys madaltuu

Lainaa hakiessa tulisi aina varmistaa oma takaisin maksukyky, jotta taloudellinen tilanne ei pääsisi ajautumaan pitkäaikaisesti epätasapainoon. Lähes ilmainen laina houkuttelee helppoudellaan hakemaan aina vain uusia lainoja jopa sellaisille summille, jotka saisi itsekin säästettyä pienellä odottamisella.

Varoitus

Turhien useiden pienten lainojen ottaminen ajavat sinut nopeasti maksuhäiriömerkintöjen tielle ja pahimmillaan velkakierteeseen.

Kun saat lainaa ilman korkoja ja kuluja, pankki jää ilman tuloja. Tästä syystä tällaisten lainojen myöhästyneet takaisinmaksut voivat sisältää tavallista korkeammat korot. Vertaamalla eri pankkien ja lainantarjoajien vaihtoehtoja keskenään löydät varmasti lainan parhaimmilla eduilla.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Kilpailuttamalla lähes koroton laina

Edullisimman lainatarjouksen saat vain kilpailuttamalla eri palveluntarjoajien vaihtoehdot. Täysin koroton laina on lähes tulkoon mahdottomuus, mutta markkinoiden pienimmät korot löytyvät vain kilpailuttamalla.

Lainamarkkinoilla toimii useita erilaisia pankkeja ja lainantarjoajia, joiden hintatasot voivat heitellä rajustikin. Korko myönnettävälle lainalle voi vaihdella pankkien välillä jopa usealla prosentilla. Siksi ennen lainatarjouksen hyväksymistä, kannattaa selvittää mahdollisimman monen eri toimijan hintataso.

Kilpailuttamalla voit hakea yhden sähköisen lomakkeen avulla toiveitasi vastaavia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri toimijoilta. Näin selvität lainasi yleisen hintatason markkinoilla ja saat taatusti edullisimman lainatarjouksen. Vain kilpailuttamalla on mahdollista saada lähestulkoon koroton laina.

Tilanteessa, jossa tarvitaan veronpalautus ennakkoon, voidaan päästä lähelle melko korotonta lainaa. Tämä toteutuu etenkin, jos haet lainaa veronpalautusta vastaan vaikka vain muutamaa viikkoa ennen veronpalautuksen maksamista. Silloin saat lainan käyttöön, mutta siitä ei ehdi kertyä kovinkaan paljon korkoja.

Lainaa ilman kuluja kannattaa kilpailuttaa

Vaikka täysin ilmainen laina onkin miltei sula mahdottomuus, voi oikein edullisen ja ehdoiltaan reilun lainan löytää. Sellaisen etsiminen vaatii kuitenkin hieman ponnisteluja. Lainan kilpailuttamisella on monia etuja, jotka on syytä huomioida lainan hakuprosessin alkuvaiheessa.

 • Edullisin laina löytyy varmemmin
 • Yleisen hintatason selvittäminen
 • Säästää aikaa ja vaivaa
 • Ei sido mihinkään
 • On ilmaista

Sähköisesti verkossa tehtävällä hakulomakkeella on mahdollista kilpailuttaa yhdellä kertaa kaikki markkinoilla toimivat lainantarjoajat. Hakemuksen täyttäminen on vaivatonta, eikä vie sinun ajastasi kuin muutaman minuutin.

Kilpailuttaminen on täysin ilmaista. Saamistasi lainatarjouksista voit valita mieleisesi tai olla valitsematta kokonaan, lainantarjoajien kilpailuttaminen kun ei vielä sido sinua mihinkään.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi korotonta lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Hae lainaa ilman korkoa ja kuluja kilpailuttamalla Summarumilla

Me olemme kotimainen talousasioihin perehtynyt yritys ja kilpailutamme lainat puolestasi. Avullamme saat sähköpostiisi juuri sinun tarpeisiisi personoituja lainatarjouksia, jotka ovat koroiltaan edullisimpia ja ehdoiltaan reiluimpia. Sähköpostista sinun on helppo selata saamiasi tarjouksia sinulle parhaiten sopivalla hetkellä.

Tavoitteenamme on tiedottaa talousasioista selkokielellä. Tarjoamme tietoa paitsi lainoista myös vakuutuksista, sähkösopimuksista ja sijoittamisesta. Apua saa tarvittaessa sähköpostitse maanantaista perjantaihin kello 10-17.

Jos jossain on tarjolla tarpeitasi vastaava kuluton ja koroton laina, Summarum löytää sen puolestasi. Lainalaskuri auttaa sinua muodostamaan juuri sinun budjettiisi sopivimman takaisinmaksusuunnitelman. Syöttämällä saamasi tiedot kilpailutushakemukseen saat yli kymmeneltä alan toimijalta lainatarjoukset helposti sähköpostiisi.

LUE MYÖS: Korkokatto 2023

Koroton laina – Usein kysytyt kysymykset

Mistä löytyy koroton laina?
Koroton laina on useimmiten vain mainoskikka. Lainaan liittyy usein paljon muita kuluja, kuten tilinavausmaksu tai lainanhoitomaksu. Korotonta lainaa voi toki löytää jostain, mutta näiden lainojen lainaehdot ovat tällöin hyvin tiukat.
Onko koroton laina mahdollinen?
Koroton laina on mahdollinen. Se on tosin hyvin harvinainen. Lainanehdot ovat näissä todella tiukat, koska lainanmyöntäjä ei saa tavallista tuottoa lainankorosta.
Onko koroton laina riskitön?
Koroton laina ei ole koskaan riskitön. Koska lainaan ei sisälly korkoa, on sen lainaehtojen ja takaisinmaksun suhteen oltava erityisen tarkkana ennen lainan nostamista.