Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitus

   Kilpailuta ja hae lainaa päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

   Hae lainaa päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitus 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan päältäajettavalle ruohonleikkurille. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen.

   Kilpailuttamalla lainat päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen tarkoitetun lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen, jotka koskevat päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitusta, koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa päältäajettavan ruohonleikkurin ostoon

   Ehkä olet ajatellut hankkia päältäajettavan ruohonleikkurin vanhan tilalle tai hankkia sellaisen perinteisen mallin tilalle. Nurmikon leikkaaminen perinteisellä työnnettävällä ruohonleikkurilla saattaa viedä kohtalaisen paljon aikaa, varsinkin jos leikattavaa pinta-alaa on paljon. Vanha ajettava malli on saattanut palvella uskollisesti jo monta vuotta, mutta nyt se on selkeästi tulossa jo tiensä päähän. Säästöjä ei välttämättä ole kertynyt tai niitä ei halua käyttää uuden ruohonleikkurin hankintaan. Olet saattanut pohtia lainan ottamista, mutta silloin lainat kannattaisi kilpailuttaa. Pelkkä ajatus usein lainatarjousten pyytämisestä, usealta eri lainantarjoajalta, saattaa tuntua raskaalta ajatukselta. Me Summarumilla olemme tehneet tämän sinulle erittäin helpoksi!

   Säästä lainoja vertailemalla

   Palvelumme kautta lainojen vertaileminen on helppoa. Yhdellä lainahakemuksella tavoitat kaikki yhteistyökumppaneinamme toimivat, erittäin luotettavat pankit ja rahoituslaitokset. Lainapäätöksen saat heiltä useimmiten jopa tunnin kuluessa hakemuksen lähettämisestä, mutta viimeistään seuraavana päivänä. Vertaile saamiasi lainatarjouksia kaikessa rauhassa ja valitse niistä itsellesi sopivin ja edullisin.

   Lainaan lisätään aina korko, mutta pelkkä korko ei kerro lainan todellisista kustannuksista mitään. Korkoon lisätään marginaali, joka määritellään henkilökohtaisesti hakijan luottokelpoisuuden mukaan. Korosta ja marginaalista käytetään yhteisnimitystä nimelliskorko. Nimelliskoron lisäksi lainaan tulee myös muita kustannuksia, kuten esimerkiksi lainan avausmaksu, mahdolliset tilinhoitopalkkiot ja muut kustannukset. Kaikki kustannukset muodostavat yhdessä todellisen vuosikoron, mikä kertoo mitä laina sinulle tulee maksamaan.

   Vertailemalla eri lainantarjoajien todellisia vuosikorkoja, voit säästää huomattavan paljon rahaa. Siksi vertailemiseen kannattaa tosiaan käyttää hetki aikaa.

   Rahat nopeasti tilille

   Vertailemisen jälkeen, valitse itsellesi sopiva laina ja hyväksy se omilla verkkopankkitunnuksillasi. Lainanmyöntäjä siirtää rahat tilillesi heti hyväksymisen jälkeen. Rahat näkyvät tililläsi joko heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluttua. Joten uuden ruohonleikkurin hankintaan pääsee nopealla aikataululla.

   Ellet haluakaan lainaa tai mielestäsi tarpeeksi edullista ja sinulle sopivaa lainatarjousta ei tullutkaan, hakemus peruuntuu automaattisesti ja sinun ei itse tarvitse tehdä mitään. Palvelun käyttö ei ole sinulle sitovaa, eikä aiheuta minkäänlaisia kustannuksia.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Laina ilman vakuuksia

   Vakuudettoman lainan hakeminen palvelumme kautta on erittäin nopea prosessi. Se saattaa olla kustannuksiltaan hieman korkeampi, kuin vakuudellinen laina. Onhan sen myöntäminen myös lainanmyöntäjälle aina riskiltään korkeampi, kuin vakuudellinen laina. Kannattaa kuitenkin huomioida, että laina-aika on vakuudettomassa lainassa myös yleensä lyhyempi kuin vakuudellisessa lainassa.

   Jokainen lainatarjous on kuitenkin aina räätälöity henkilökohtaisesti, joten todelliset lainakustannukset löytyvät saamistasi lainatarjouksista. Vakuudettoman lainan hyvänä puolena on ehdottomasti lainan saamisen nopeus, kun tarvittavaa rahasummaa ei tarvitse kovin pitkään odotella. Lisäksi jos on tarve tehdä useita hankintoja, on järkevämpää ottaa yksi laina, jolla rahoittaa kaikki hankinnat. Tällä tavalla säästää kustannuksissa huomattavasti.

   Vakuudellinen laina

   Lainaa vakuuksilla haetaan yleensä hieman isompia lainamääriä varten. Pankit ovat kuitenkin kiristäneet kohtalaisen paljon lainanmyöntämiskriteereitään ja kaikilla ei ole saatavilla tarvittavia vakuuksia tai takaajia. Lainaprosessi on huomattavasti pitempi, kuin vakuudetonta lainaa hakiessa. Usein tarvitsee käydä lainaneuvotteluja ja toimitella pankille erilaisia papereita lainan saamiseksi.

   Laina, jossa on vakuus on yleensä hieman edullisempi kuin vakuudeton laina. Lainanmyöntäjälle se on myös riskittömämpi, koska se saa vakuuden itselleen, ellei lainanottaja pystykään syystä tai toisesta maksamaan lainaansa takaisin. Yleensä laina myös maksetaan takaisin pidemmällä takaisimaksuajalla kuin vakuudeton laina, joten lainakustannukset koko laina-ajalta saattavat silti kohota kohtalaisen korkeaksi.

   Osamaksu

   Useasta paikasta voi valita maksutavaksi osamaksusopimuksen. Sille tyypillistä on, että tuotteen tai palvelun saa heti käyttöönsä, mutta yleensä omistusoikeus siirtyy vasta kun kaikki maksuerät on maksettu. Osamaksusopimuksessa maksetaan ostosta takaisin ennalta sovitun maksuerän mukaisesti. Takaisinmaksuaika vaihtelee muutamasta kuukaudesta jopa muutamaan vuoteen.

   Jos osamaksusopimus ei aiheuta kovin paljon ylimääräisiä kustannuksia, voi se olla varteenotettava vaihtoehto. Toisilla osamaksusopimuksen tarjoajilla kustannukset kuitenkin nousevat kohtalaisen suureksi ja lopullisesta hinnasta muodostuu paljon korkeampi, kuin mitä olisi alun perin ajatellut tuotteesta tai palvelusta maksavansa. Todellisiin kustannuksiin kannattaa perehtyä ennen osamaksusopimuksen solmimista. Lisäksi kannattaa tarkistaa sopimuksen tarjoajalta, onko osamaksusopimus maksettavissa takaisin kokonaisuudessaan kerralla kuluttomasti. Monet osamaksusopimuksen tarjoajat nimittäin eivät suostu tähän välttämättä täysin ilmaiseksi.

   Jos tarkoituksena on ostaa useampia tuotteita tai palveluita eri paikoista, ei osamaksusopimusta kannata käyttää. On järkevämpää ottaa laina, jolla maksaa kaikki hankintansa kerralla. Tällöin välttyy useamman erän maksamiselta ja luottokustannuksilta.

   Luottokortti

   Luottokortin käyttö maksuvälineenä on yleistynyt huomattavasti. Lähes jokaisen lompakosta löytyykin pankkikortti, johon on liitetty luotto-ominaisuus tai erillinen luottokortti. Toiset käyttävät luottokorttia tavallisena maksuvälineenä arjessaan ja toiset taas haluavat pitää sitä niin sanotusti pahan päivän varalle, jolloin se tuo turvaa yllättäviin tilanteisiin.

   Luottokortilla oleva luottoraja on etukäteen sovittu luottokortin myöntäjän kanssa. Tyypillisesti luottokorttia käytettäessä saa noin kuukauden kulutonta ja korotonta maksuaikaa, jos käytetyn luoton maksaa takaisin eräpäivänä kokonaisuudessaan. Jos luottoa lyhentää ainoastaan ennalta sovitun minimilyhennyksen mukaisesti, liittyy luoton käyttöön myös luottokustannukset.

   Luottokorttia suositellaan käytettäväksi monesti verkkokauppaostoksissa, sillä se tuo turvaa jos hankinnan yhteydessä ilmeneekin ongelmia. Tämän kaltaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi tilanteet, joissa tuote rikkoutuu toimituksessa tai verkkokauppa ei koskaan ole lähettänytkään tuotetta ja selvittely verkkokaupan kanssa ei tuo toivottua tulosta. Silloin kannattaa olla yhteydessä luottokortin myöntäneeseen pankkiin ja voi saada rahansa sitä kautta takaisin.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lasku

   Hyvin moni kauppa tarjoaa maksutapavaihtoehdoksi nykyisin laskun. Lasku kuitenkin toimii usein käytännössä niin, että sille annetaan kulutonta ja korotonta maksuaikaa tietty aika ja sen jälkeen lasku muuttuu luotolliseksi tiliksi, ellei laskua makseta kokonaisuudessaan. Laskua voi pitää hyvänä vaihtoehtona, jos tietää voivansa maksaa koko laskun pois eräpäivänä.

   Luottotiliksi muuttuessaan takaisin maksetaan vähintään ennalta sovittu minimimäärä kuukausittain. Tällöin luottotilistä aiheutuu koron lisäksi myös muita lisäkustannuksia, kuten tilinhoitopalkkio. Luottotililtä lyhennettävästä kuukausierästä suuri osa voi koostua pelkistä luottokustannuksista ja saattaa tuntua, että varsinainen luotto ei lyhene ollenkaan. Ennen tämän maksutavan harkitsemista, kannattaa siis perehtyä sen todellisiin kustannuksiin.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Yhteenveto – lainojen kilpailuttaminen kannattaa

   Summarum on suomalainen, erittäin luotettava palvelu, joka kilpailuttaa lainat puolestasi. Yhteistyökumppaneina toimii tällä hetkellä yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta, jotka ovat kaikki äärimmäisen turvallisia toimijoita. Tekemällä yhden, helppokäyttöisen ja nopean lainahakemuksen palvelussamme, tavoitat nämä kaikki yhteistyökumppanit ja he ottavat sinuun sähköpostitse jopa seuraavan tunnin aikana lainahakemuksen lähettämisestä. Kuitenkin viimeistään seuraavana päivänä.

   Lainahakemuksen voit tehdä mihin tahansa vuorokauden aikaan, minä viikonpäivänä tahansa, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Muita lainaneuvotteluita ei tarvita. Hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään ja on maksutonta. Ellet siis tarvitsekaan lainaa tai et halua sitä, sinun ei tarvitse tehdä mitään ja hakemus peruuntuu automaattisesti ja täysin ilmaiseksi.

   Vertaile itsellesi sopivin ja edullisin lainatarjous ja säästä valitsemalla itsellesi edullisin laina. Kun olet vertaillut itsellesi sopivimman lainatarjouksen, hyväksy tarjous verkkopankkitunnuksillasi ja lainanmyöntäjä siirtää rahat tilillesi heti. Rahat ovat pian käytössäsi, viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Olemme halunneet tehdä koko lainojen kilpailutusprosessista mahdollisimman helppoa ja nopeaa, jotta säästäisit aikaasi johonkin muuhun itsellesi tärkeään.