Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitus

Kilpailuta ja hae lainaa päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

Hae lainaa päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitus 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan päältäajettavalle ruohonleikkurille. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa päältäajettavan ruohonleikkurin ostamiseen helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen ruohonleikkuria varten on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa päältäajettavan ruohonleikkurin rahoittamiseen.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa päältäajettavan ruohonleikkurin hankitaan. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen.

Vinkki

Kilpailuttamalla lainat päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä erityistä huomiota

  • päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen tarkoitetun lainan korkoihin
  • kuukausierään
  • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen, jotka koskevat päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitusta, koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun tarjous on hyväksytty, laina päältäajettavan ruohonleikkurin rahoitukseen maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Lainaa päältäajettavan ruohonleikkurin ostoon

Ehkä olet ajatellut hankkia päältäajettavan ruohonleikkurin vanhan tilalle tai hankkia sellaisen perinteisen mallin lisäksi. Nurmikon leikkaaminen perinteisellä työnnettävällä ruohonleikkurilla saattaa viedä kohtalaisen paljon aikaa, varsinkin jos leikattavaa pinta-alaa on paljon.

Vanha ajettava malli on saattanut palvella uskollisesti jo monta vuotta, mutta nyt se on selkeästi tulossa jo tiensä päähän. Säästöjä ei välttämättä ole kertynyt tai et halua käyttää niitä uuden ruohonleikkurin hankintaan. Olet saattanut pohtia lainan ottamista, mutta silloin lainat kannattaisi kilpailuttaa.

Pelkkä ajatus lainatarjousten pyytämisestä usealta eri lainantarjoajalta, saattaa tuntua raskaalta. Me Summarumilla olemme tehneet koko prosessista vaivatonta!

Säästä vertailemalla

Palvelumme kautta lainojen vertaileminen on helppoa. Yhdellä lainahakemuksella tavoitat kaikki yhteistyökumppaneinamme toimivat, luotettavat pankit ja rahoitusyhtiöt. Lainapäätöksen saat näiltä useimmiten jopa tunnin kuluessa hakemuksen lähettämisestä, mutta viimeistään seuraavana päivänä.

Vertaile saamiasi lainatarjouksia kaikessa rauhassa ja valitse niistä itsellesi sopivin ja edullisin.

Lainaan lisätään aina korko, mutta pelkkä korko ei kerro lainan todellisista kustannuksista mitään. Korkoon lisätään marginaali, joka määritellään henkilökohtaisesti hakijan luottokelpoisuuden mukaan. Korosta ja marginaalista käytetään yhteisnimitystä nimelliskorko.

Nimelliskoron lisäksi lainaan tulee myös muita kustannuksia, kuten esimerkiksi

  • lainan avausmaksu
  • mahdolliset tilinhoitopalkkiot
  • muut kustannukset.

Kaikki kustannukset muodostavat yhdessä todellisen vuosikoron, mikä kertoo sen mitä laina ruohonleikkuria varten tulee todellisuudessa maksamaan.

Vertailemalla eri lainantarjoajien todellisia vuosikorkoja voit säästää huomattavan paljon rahaa. Siksi vertailemiseen kannattaa käyttää hetki aikaa.

Lainaa päältäajettavan ruohonleikkurin hankintaan nopeasti tilille

Vertailemisen jälkeen valitse itsellesi sopiva laina päältäajettavaa ruohonleikkuria varten ja hyväksy se omilla verkkopankkitunnuksillasi. Lainanmyöntäjä siirtää rahat tilillesi heti hyväksymisen jälkeen. Rahat näkyvät tililläsi joko heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluttua.  Pääsetkin siis uuden ruohonleikkurin hankintaan nopealla aikataululla.

Ellet haluakaan lainaa nopeasti, tai mielestäsi tarpeeksi edullista ja sinulle sopivaa lainatarjousta ei tullutkaan, hakemus peruuntuu automaattisesti ja sinun ei itse tarvitse tehdä mitään. Palvelumme käyttö ei ole sitovaa eikä aiheuta minkäänlaisia kustannuksia.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

  • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
  • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
  • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Laina ruohonleikkuriin ilman vakuuksia

Vakuudettoman lainan hakeminen palvelumme kautta on nopea prosessi. Vakuudeton kulutusluotto tätä hankintaa varten saattaa olla kustannuksiltaan hieman korkeampi, kuin vakuudellinen laina. Sen myöntäminen on rahoitusyhtiölle aina riskiltään korkeampi kuin vakuudellinen laina. Sinun kannattaa kuitenkin huomioida, että laina-aika on vakuudettomassa lainassa myös yleensä lyhyempi kuin vakuudellisessa lainassa.

Jokainen lainatarjous on aina räätälöity henkilökohtaisesti, joten todelliset lainakustannukset löytyvät saamistasi lainatarjouksista. Vakuudettoman lainan hyvänä puolena on ehdottomasti lainan saamisen nopeus, kun tarvittavaa rahasummaa ei tarvitse kovin pitkään odotella.

Lisäksi jos on tarve tehdä useita hankintoja, on järkevämpää ottaa yksi laina, jolla rahoittaa kaikki hankinnat. Tällä tavalla säästät kustannuksissa huomattavasti.

Vakuudellinen laina päältäajettavaan ruohonleikkuriin

Lainaa vakuuksilla haetaan yleensä hieman isompia lainamääriä varten. Pankit ovat kuitenkin kiristäneet kohtalaisen paljon lainanmyöntämiskriteereitään ja kaikilla ei ole saatavilla tarvittavia vakuuksia tai takaajia. Lainaprosessi on huomattavasti pitempi kuin vakuudetonta lainaa hakiessa. Usein tarvitsee käydä lainaneuvotteluja ja toimitella pankille erilaisia papereita lainan saamiseksi.

Laina, jossa on vakuus on yleensä hieman edullisempi kuin vakuudeton laina. Lainanmyöntäjälle se on myös riskittömämpi, koska se saa vakuuden itselleen, ellei lainanottaja pystykään syystä tai toisesta maksamaan lainaansa takaisin.

Yleensä laina myös maksetaan takaisin pidemmällä takaisimaksuajalla kuin vakuudeton laina, joten lainakustannukset koko laina-ajalta saattavat silti kohota kohtalaisen korkeaksi.

Ajettava ruohonleikkuri osamaksulla

Useasta liikkeestä voit valita maksutavaksi osamaksusopimuksen. Sille tyypillistä on se, että tuotteen tai palvelun saa heti käyttöönsä, mutta yleensä omistusoikeus siirtyy vasta kun kaikki maksuerät on maksettu. Osamaksusopimuksessa maksetaan ostosta takaisin ennalta sovitun maksuerän mukaisesti. Takaisinmaksuaika vaihtelee muutamasta kuukaudesta jopa muutamaan vuoteen. Kun hankintalistalla on ajettava ruohonleikkuri osamaksulla, kannattaa olla tarkkana.

Jos osamaksusopimus ei aiheuta kovin paljon ylimääräisiä kustannuksia, voi se olla varteenotettava vaihtoehto. Joillakin osamaksusopimuksen tarjoajilla kustannukset kuitenkin nousevat kohtalaisen suureksi ja lopullisesta hinnasta muodostuu paljon korkeampi, kuin mitä olisi alun perin ajatellut tuotteesta tai palvelusta maksavansa.

Todellisiin kustannuksiin kannattaa perehtyä ennen osamaksusopimuksen solmimista. Lisäksi sinun kannattaa tarkistaa sopimuksen tarjoajalta, onko osamaksusopimus maksettavissa takaisin kokonaisuudessaan kerralla kuluttomasti. Monet osamaksusopimuksen tarjoajat nimittäin eivät suostu tähän välttämättä täysin ilmaiseksi.

Jos tarkoituksenasi on ostaa useampia tuotteita tai palveluita eri paikoista, ei osamaksusopimusta kannata käyttää. Sinun on järkevämpää ottaa laina ruohonleikkuria varten, jolla maksatkin kaikki hankintansa kerralla. Tällöin vältyt useamman erän maksamiselta ja luottokustannuksilta.

Päältäajettava ruohonleikkuri luottokortilla

Päältäajettavan ruohonleikkurin hankinta on mahdollista myös luottokortilla. Luottokortin käyttö maksuvälineenä on yleistynyt huomattavasti. Lähes jokaisen lompakosta löytyykin pankkikortti, johon on liitetty luotto-ominaisuus tai erillinen luottokortti. Toiset käyttävät luottokorttia tavallisena maksuvälineenä arjessaan ja toiset taas haluavat pitää sitä niin sanotusti pahan päivän varalle, jolloin se tuo turvaa yllättäviin tilanteisiin.

Luottokortilla oleva luottoraja on etukäteen sovittu luottokortin myöntäjän kanssa. Tyypillisesti luottokorttia käyttäessäsi saat noin kuukauden verran kulutonta ja korotonta maksuaikaa, jos maksat käytetyn luoton takaisin eräpäivänä kokonaisuudessaan. Jos lyhennät luottoa ainoastaan ennalta sovitun minimilyhennyksen mukaisesti, liittyy luoton käyttöön myös luottokustannukset.

Luottokorttia suositellaan käytettäväksi monesti verkkokauppaostoksissa, sillä se tuo turvaa jos hankinnan yhteydessä ilmeneekin ongelmia. Tämän kaltaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi tilanteet, joissa tuote rikkoutuu toimituksessa tai verkkokauppa ei koskaan ole lähettänytkään tuotetta ja selvittely verkkokaupan kanssa ei tuo toivottua tulosta.

Silloin kannattaa olla yhteydessä luottokortin myöntäneeseen pankkiin ja voi saada rahansa sitä kautta takaisin.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Päältä ajettavan ruohonleikkurin hankinta laskulla

Hyvin moni kauppa tarjoaa maksutapavaihtoehdoksi nykyisin laskun. Lasku kuitenkin toimii usein käytännössä niin, että sille annetaan kulutonta ja korotonta maksuaikaa tietty aika ja sen jälkeen lasku muuttuu luotolliseksi tiliksi, ellei laskua makseta kokonaisuudessaan. Laskua voi pitää hyvänä vaihtoehtona, jos tiedät voivasi maksaa koko laskun pois eräpäivänä.

Luottotiliksi muuttuessaan takaisin maksetaan vähintään ennalta sovittu minimimäärä kuukausittain. Tällöin luottotilistä aiheutuu koron lisäksi myös muita lisäkustannuksia, kuten tilinhoitopalkkio. Luottotililtä lyhennettävästä kuukausierästä suuri osa voi koostua pelkistä luottokustannuksista ja saattaa tuntua, että varsinainen luotto ei lyhene ollenkaan.

Ennen tämän maksutavan harkitsemista sinun kannattaa siis perehtyä sen todellisiin kustannuksiin.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Yhteenveto

Summarum on kotimainen, luotettava palvelu, joka kilpailuttaa lainat puolestasi. Yhteistyökumppaneinamme toimii tällä hetkellä yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä, jotka ovat kaikki äärimmäisen turvallisia toimijoita. Tekemällä yhden, helppokäyttöisen ja nopean lainahakemuksen palvelussamme, tavoitat nämä kaikki yhteistyökumppanit nopeasti. Ne ottavat sinuun sähköpostitse jopa seuraavan tunnin aikana lainahakemuksen lähettämisestä, ja viimeistään seuraavana päivänä.

Lainahakemuksen voit tehdä mihin tahansa vuorokauden aikaan, minä viikonpäivänä tahansa, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Muita lainaneuvotteluita ei tarvita. Hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään ja on maksutonta. Ellet siis tarvitsekaan lainaa päältäajettavaan ruohonleikkuriin tai et halua sitä, sinun ei tarvitse tehdä mitään ja hakemus peruuntuu automaattisesti ja täysin ilmaiseksi.

Vertaile itsellesi sopivin ja edullisin lainatarjous ja säästä valitsemalla itsellesi edullisin laina ruohonleikkuria varten. Kun olet vertaillut itsellesi sopivimman lainatarjouksen, hyväksy se verkkopankkitunnuksillasi ja lainanmyöntäjä siirtää rahat tilillesi heti.

Rahat ovat käytössäsi viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa.

Hae rahoitus nyt!