Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa sähkölaskua varten

   Kilpailuta ja hae lainaa sähkölaskua varten joustavasti netistä ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa sähkölaskua varten ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa sähkölaskua varten 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa sähkölaskua varten jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa sähkölaskua varten luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa sähkölaskua varten helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa sähkölaskua varten 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat sähkölaskua varten helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa sähkölaskua varten.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa sähkölaskua varten. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina sähkölaskua varten.

   Kilpailuttamalla lainat sähkölaskua varten netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa sähkölaskua varten erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina sähkölaskua varten netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan sähkölaskua varten pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan sähkölaskua varten korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen sähkölaskua varten koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina sähkölaskua varten heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan sähkölaskua varten, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina sähkölaskua varten maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa sähkölaskua varten

   Kulutukseen perustuvat sähkölaskut ovat laskuja, joiden tarkkaa loppusummaa on usein vaikea ennustaa, vaikka laskutuspäivä olisikin tiedossa. Mikäli sähkölaskusopimuksessa ei ole sovittu kiinteää hintaa, sähkölaskun summa voi vaihdella hyvinkin rajusti sähkön kuluttamisen ja sähkön hinnanmuutosten yhteisvaikutuksesta. On hyvä, jos tällaisia tilanteita varten on säästänyt erityisen puskurirahaston, mutta aina tämä ei ole arjen yllätysten ja haasteiden keskellä mahdollista.

   Sähkö on asia, jota ilman kotitalous Suomessa ei pyöri. Sähkölasku on siis maksettava sellaisissakin tapauksissa, kun se mahdollisesti tuntuu haastavalta. Laskun maksamatta jättäminen johtaa ensin maksulliseen maksumuistutukseen. Tämän jälkeen laskua karhutaan suuremmalla lisämaksulla perintätoimistosta. Mikäli laskuja jättää maksamatta, seurauksena voi olla maksuhäiriömerkintä, joka vaikeuttaa elämää monin tavoin. Sähkön toimitus saatetaan myös katkaista, mikäli laskun maksaminen on liikaa myöhässä.

   Laina sähkölaskua varten on nopea tapa saada rahaa laskun maksamiseen. Kun lainan ottaa harkiten ja suhteuttaa sen omaan maksukyvyn, lainan maksueristä on helppo suoriutua sovittuna aikana.

   Paras laina netistä

   Pienen ja suuremmankin lainan hakeminen tuntuu usein työläältä. Lainojen ehdot ovat lainapalveluita tarjoavien yritysten verkkosivuilla hajallaan, ja niiden vertailu yhteismitallisilla keinoilla on vaikeaa. Lisäksi monissa lainoissa on niin sanottuja piilokuluja korkojen lisäksi, kuten lainanhoitomaksuja tai avausmaksuja. Tavallisen ihmisen on vaikea edes hahmottaa, mistä kaikkialta lainaa on mahdollista hakea ja millaisin ehdoin. Lainan hakeminen saattaa myös arveluttaa, jos ei voi olla varma, myönnetäänkö lainaa laisinkaan. Jos niin kävisi, kaikki lainojen vertailu olisikin ollut turhaa!

   Summarum on kehittänyt palvelun, joka vertaa kymmenien lainantarjoajien lainoja siten, että ensimmäiset lainatarjoukset tulevat asiakkaalle jo parissa minuutissa. Asiakas voi siten perehtyä lainaehtoihin rauhassa vaikka kotisohvalta tai kesämökin laiturinnokasta käsin, kun kilpailutus on jo hoidettu. Palvelun avulla on mahdollista tavoittaa jopa yli 30 lainanantajaa ja pankkia yhdellä ja samalla hakemuksella. Tämä säästää rutkasti aikaa. Sopivimman lainatarjouksen löydyttyä säästyy luonnollisesti myös rahaa.

   Lainojen kilpailuttaminen ei sido mihinkään. Mikäli päätät tällä kertaa olla ottamatta lainaa syystä tai toisesta, olet kuitenkin saanut realistisen kuvan siitä, millaisia rahoitusmahdollisuuksia juuri nyt on saatavilla ja millaisin ehdoin. Palvelu on täysin maksuton ja turvallinen: henkilökohtaiset tietosi eivät vuoda ulkopuolisille tahoille, vaan ne säilytetään luottamuksellisesti.

   Summarumin kilpailuttamissa lainoissa on joustava takaisinmaksuaika, joka saattaa vaihdella vuodesta jopa viiteentoista vuoteen. Myös lainat ilman vakuuksia ja takaajia ovat tämän palvelun lainanantajille ja pankeille mahdollisia. Nykyään lainanantopalveluita on niin runsaasti, että tilanne on monin tavoin kääntynyt asiakkaan eduksi. Kun tarjontaa on paljon, kilpailu asiakkaista kiihtyy, ja se puolestaan tarjoaa tekee mahdolliseksi myös entistä edullisemmat lainat.

   Kilpailuta laina helposti

   Summarum toimii yksinkertaisesti kilpailuttamalla lainat keskenään sinua varten. Se on koonnut tietokantaansa parhaat suomalaiset lainanantajatahot, joten ajantasaisten tarjousten ja ehtojen seuraaminen on nopeaa. Asianantuntijat ovat osanneet koota kaikki olennaiset asiat samaan paikkaan vertailtavaksi: lainan korot, lainan piilokulut, lainan kuukausierän ja lainan takaisinmaksuajan. Vertailemalla on mahdollista säästää kymmeniä ja jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Lopullinen päätös on aina kuluttajan. Summarum-palvelu ei sisällä ylenpalttista mainostusta tai minkäänlaista painostusta. Mikäli luottotiedot ovat kunnossa, lainatarjouksia sähkölaskua varten tulee luultavasti useita. Lainatarjouksia varten ei siis tarvitse vierailla lukuisissa pankkikonttoreissa ja vastaavissa paikoissa neuvottelemassa lainoita. Yksi hakemus riittää, ja moni laina on mahdollista saada myös ilman litteitä, takaajia tai vakuuksia.

   Nopea reagointi on siis Summarumin valtti. Sama nopeus jatkuu myös lainan myöntämisessä, sillä lainapäätöksen tehtyään lainasumma tulee suoraan tilille nopeasti. Sukkelimmillaan tämä saattaa kestää vain 15 minuuttia arkipäivänä. Tämän jälkeen on mahdollista maksaa sähkölasku saman tien.

   Ennen lainan ottamista sinun tulee ainoastaan tehdä selväksi itsellesi, että kykenet suoriutumaan lainan kuukausittaisista maksueristä korkoineen. Tämän varmistat laskemalla yhteen kuukausittaiset, käteen jäävät tulosi ja vähentämällä siitä pakolliset maksut ja menot. Kuinka suuri summa silloin jää? Onko kaikki säännöllisesti toistuvat laskut otettu laskelmassa huomioon? Muistitko myös pienet maksut, jotka eivät tunnu erääntyessään suurilta, mutta joista yhteen laskettuna saattaa tulla yllättävän suuri summa? Riittääkö tästä summasta sähkölaskulainan maksamiseen? Onko mukana myös joustonvaraa yllättäviä tilanteita varten? Mikäli vastasit kaikkiin edellä oleviin kysymyksiin myöntävästi, lainan ottaminen on luultavasti sinulle sopiva tapa suoriutua yllättävästä laskusta.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Suuri sähkölasku

   Jotta sähkölaskun voi pitää mahdollisimman kohtuullisena, on hyvä tietää, mistä lasku tarkalleen ottaen koostuu. Kun laskua osaa tulkita oikein, se paljastaa monta mielenkiintoista asiaa. Yleensä sähkölasku saapuu noin kolmen kuukauden välein, mutta monissa tapauksissa laskutusvälin voi vaihtaa myös tiheämmäksi. Tämä voikin olla suositeltava tapa, jolla vältytään ikäviltä yllätyksiltä laskun loppusummassa erityisesti, jos kyseessä on sähkölämmitteinen talo. Mikäli laskutusväliin ei voi itse vaikuttaa, rahaa kannattaa pistää joka kuukausi sivuun laskun maksamista varten, jos se on mahdollista.

   Suomen lain mukaan sähkölaskun tulee olla selkeästi eritelty. Siinä pitää siis kertoa, mistä lasku koostuu, eikä pelkkä loppusumma riitä. Laskussa pitää olla selkeästi ymmärrettävässä muodossa sähköenergian määrä, sähkön siirto, näistä maksettavat summat sekä lisäksi arvonlisä- ja sähkövero. Jos eri yhtiöt vastaavat energiansiirrosta ja sähkönsiirrosta, tulee laskujakin kaksi. Laskun yhteenvedon lisäksi sähkölaskusta kannattaa varmistaa, että asiakkaan perustiedot ovat oikein, samoin käyttöpaikan numero ja asiakasnumero.

   Lisäksi laskusta selviävät maksutiedot viitenumeroineen sekä yleensä myös seuraavan laskun tarkka eräpäivä. Sähkönkulutus ilmoitetaan niin sanotuissa kilowattitunneissa. Sähkön hinta voi olla vaihtuva tai kiinteä riippuen siitä, minkälaisen sähkösopimuksen olet tehnyt. Sähkösopimuksia voi kilpailuttaa samalla tavalla kuin Summarum kilpailuttaa lainoja, joten kannattaa käyttää palvelu hyväkseen saadakseen mahdollisimman edullisen sopimuksen. Kilpailuttaminen on nykyään netin ansiosta mahdollista lähes alalla kuin alalla, ja mahdollisuutta ei kannata ohittaa.

   Monelle termit ”sähkön siirtohinta” ja ”sähkön energiahinta” aiheuttavat hieman päänvaivaa. Sähkön energiahinnalla tarkoitetaan pelkistettynä sitä, kuinka paljon käyttämäsi sähkö maksaa. Siirtohinnalla taas tarkoitetaan sitä, mitä sähkön siirto maksaa. Lisäksi näistä molemmista maksetaan veroja sen mukaan, kuinka paljon sähköä kulutetaan. Sinun on hyvä olla ainakin suurin piirtein selvillä siitä, kuinka paljon sähkönkulutuksesi keskimäärin maksaa vuodessa. Se lisää elämään vakautta ja ennakoitavuutta. Mikäli sähkölaskussasi on kohtia, joita et ymmärrä tai joissa olet epävarma, ota rohkeasti yhteys sähköyhtiösi asiakaspalveluun. Tyhmiä kysymyksiä ei olekaan, ja asiakaspalvelijan työtä on auttaa asiakkaita kaikin tavoin.

   Edullinen laina sähkölaskua varten

   Elämässä tulee aina eteen yllättäviä tilanteita, joihin ei ole osannut varautua. Lainan turvin tällaisista tilanteista myös selviää eteenpäin ilman suuria ja ikäviä seurauksia. Kun on tehnyt sähkösopimuksen, se on tuonut mukanaan oikeuksien lisäksi velvollisuuksia. Jos sähkön jakelu keskeytyy, asiakkaalla on oikeus saada tässä tilanteessa korvauksia. Samoin asiakkaalla on tietenkin ylipäänsä oikeus saada sähköä sopimuksessa määritellyllä tavalla. Asiakkaan velvollisuus puolestaan on maksaa sähkölaskunsa ajallaan ja laskussa ilmoitetun summan mukaisesti.

   Mikäli sähkölaskua ei kykene maksamaan, sähkömarkkinalain mukaan sähkön voi katkaista, kun lasku on myöhässä viisi viikkoa. Tämä koskee vain muita vuodenaikoja kuin talvea. Jos lasku on myöhässä talvella, sähköt katkaistaan vasta keväämmällä, mutta niitä ei enää kytketä seuraavaksi talveksi takaisin.

   Lähes jokainen on ottanut jossakin elämänsä vaiheessa lainaa, ja myös maksanut sen pois. Lainan ottaminen on osa modernia ja jokapäiväistä rahankäyttöä. Jokaisen täysi-ikäisen, joka on hoitanut raha-asiansa mallikkaasti, on mahdollista saada lainaa. Lainan ottamisen yleisyys ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että kaiken kokoisten lainojen nostamisessa pitää noudattaa malttia ja käyttää tarkkaa harkintaa.

   Vertaile ja kilpailuta lainat ensin Summarumin avulla. Älä tartu ensimmäiseen tarjoukseen, vaan katso rauhassa kaikki tarjoukset ja keskustele asiasta myös muiden kanssa, mikäli sähkösopimus koskee heitäkin. Jos olet päättänyt vaihtaa nykyisen sähkösopimuksesi, irtisanomisaika on yleensä kaksi viikkoa. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että mikäli sopimuksesi on määräaikainen eikä toistaiseksi voimassaoleva, sitä ei voi irtisanoa, vaan se jatkuu määräaikaisuuden päättymiseen saakka.

   Uusi sähköyritys hoitaa yleensä puolestasi vanhan sähkösopimuksen irtisanomisen. Tämä hoituu helposti, kun olet allekirjoittanut sopimuksen, jossa annat valtuudet toimia näin. Sinun ei tarvitse pelätä, että sähkön toimittajan vaihtaminen saattaisi vaikuttaa sähkön laatuun, sillä Suomen lain mukaan sähköä tulee toimittaa kaikille asukkaille tasalaatuisena. Mikäli tulee sähkökatkos, se koskee kaikkia talouksia yhtäläisesti. Sähkömittaria ei tarvitse vaihtaa sähkösopimuksen vaihdon yhteydessä.

   Miten sähkölaskua voi pienentää?

   On lukuisia keinoja, joilla omaa sähkönkulutustaan ja sen myötä sähkölaskuaan voi pienentää. Tutkimusten mukaan omaa sähkönkulutustaan kriittisesti tarkastelemalla sähkölaskua on mahdollista pienentää jopa viidenneksellä. Pienillä teoilla on suuria vaikutuksia, kun ne yhdistää toisiinsa ja niitä jatkaa tarpeeksi pitkään. Kokeilemalla selviää, mikä on omalla kohdalla paras tapa vähentää sähkön kulutusta.

   Eräs yksinkertaisimmista ja tehokkaimmista tavoista on laskea huonelämpötilaa. Yksi aste säästää sähkölaskussa noin viisi prosenttia! Muitakin pieniä, arkisia keinoja on lukuisia. Saunan voi esimerkiksi lämmittää parikymmentä astetta normaalia alhaisemmaksi, sauna on todellinen sähkösyöppö. Kodinkoneita voi vaihtaa energiatehokkaammiksi ja valaistuksessa voi käyttää led-lamppuja. Kylmälaitteisiin on viisasta säätää oikeat lämpötilat, jääkaappiin + 6 ja pakastimeen – 18. Säädä myös ilmanvaihtoa, sillä sähkönkulutus kasvaa liian tehokkaan ilmanvaihdon myötä.

   Tämän lisäksi tiski- ja pesukoneissa kannattaa suosia täysiä koneellisia ja käyttää alhaisia pesulämpötiloja. Matkapuhelimen laturi kannattaa irrottaa, kun lataus on valmis kameran ym. laturi pistorasiasta, kun lataus on valmis. Kun teet ruokaa, valmista sitä kerralla enemmän ja hyödynnä tässä yhteydessä tehokkaasti uunin jälkilämpö.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Kilpailuta viisaasti

   Lainojen tai sähkösopimusten kilpailuttamiseen suhtaudutaan toisinaan edelleen hieman epäluuloisesti. Pelätään, että kilpailuttaessaan sitoutuu johonkin tai että henkilökohtaisia tietoja käytetään väärin. Todellisuudessa kilpailutus kuitenkin on yhä yleisempi tapa lukuisilla aloilla hankkia tietoa ja valita itselleen paras vaihtoehto. Ennen kaikkea kilpailuttamalla voi saavuttaa suuriakin säästöjä ja säästää samalla omaa aikaansa.

   Oikeastaan voidaan ajatella, että on typerää välinpitämättömyyttä jättää laina kilpailuttamatta tai tyytyvä valitsemaan parin vaihtoehdon välillä. Tällöin kaikkein paras tarjous voi jäädä täysin huomaamatta. Harva on niin rikas, että hänellä on varaa luopua tuntuvista eduista noin vain.

   Lainavertailu voi kannattaa myös sellaisissa tilanteissa, joissa asiakkaalla on jo lainaa. Mikäli vertailu tuottaa tulokseksi lainan, joka on edullisempi kuin vanha, säästöä voi syntyä maksamalla vanha laina pois uudella lainalla, lainasopimuksia kannattaa siis vertailla ja kilpailuttaa säännöllisesti ja ennakkoluulottomasti.

   Ilman lainahakemusta lainoja on vaikea vertailla, koska tulokset ovat henkilökohtaisia. Ne perustuvat lainanantajatahon tekemään riskiluokitukseen, jonka pohjana on lainahakemus. Toisaalta hakemuksen tekeminen ei sido mihinkään, joten tiedot voi huoletta täyttää.