Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Kuntosalilaitteet lainalla

   Hanki kuntosalilaitteet lainalla – lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000

   Hanki kuntosalilaitteet lainalla ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Kuntosalilaitteet lainalla 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan kuntosalilaitteisiin. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hanki kuntosalilaitteet lainalla – jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa kuntosalilaitteisiin luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa kuntosalilaitteisiin helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa kuntosalilaitteisiin 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile laina kuntosalilaitteisiin helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa kuntosalilaitteisiin.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa kuntosalilaitteisiin. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan kuntosalilaitteisiin lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä kuntosalilaitteisiin laina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina kuntosalilaitteisiin heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen kuntosalilaite lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa kuntoilulaitteita varten

   Unelmoit siis omasta kotikuntosalista. Erilaiset kuntoilulaitteet maksavat kuitenkin paljon ja haluat varmasti panostaa laatuun. Koska omaa taloutta ei kannata pistää miinukselle kuntoilulaitteiden vuoksi, voikin olla hyvä idea käyttää suosittua kulutusluottoa unelmiesi kuntoilulaitteiden hankkimiseen. Verkossa onkin paljon erilaisia lainantarjoajia ja lainankilpailutuspalveluita, joista valita.

   Mistä lainaa kotikuntosaliin

   Valitse luotettava ja tunnustettu toimija, joka tarjoaa sinulle parasta mahdollista palvelua. Esimerkiksi Summarum on kotimainen lainakilpailutussivusto, joka vertailee lainan tarjoajia puolestasi täysin ilmaiseksi. Täytät vain hakemuksen muutamassa minuutissa ja saat pian sähköpostiisi tarjoukset sinulle sopivista lainoista. Päätät aina itse, minkä niistä valitset. Hakemuksen tekeminen ei myöskään sido sinua mihinkään.

   Kuntosalilaitteet lainalla

   Jos oma taloudellinen tilanne ei salli ja kuitenkin haluat panostaa terveyteen ja omaan kotikuntosaliin, on lainaraha yksi hyvä vaihtoehto. Nykyään on helppo löytää ja kilpailuttaa erilaisia lainantarjoajia pankeista rahoituslaitoksiin. Ehkä yleisin kodin hankintoihin käytettävä laina on nimeltään kulutusluotto, sillä ne ovat keskimäärin halpoja.

   Edullinen kulutusluotto kodin hankintoihin

   Edullisuutensa vuoksi kulutusluotot sopivat hyvin erilaisiin kodin kulutustavaroiden hankintoihin. Kodin hankintojen hinta saattaakin vaihdella muutamista satasista useisiin tuhansiin euroihin. Näin on myös laadukkaiden kuntosalilaitteiden kanssa. Pihistätkö vai panostatko – se on sinusta kiinni. Kulutusluoton määrä riippuu siis sinusta, tilanteestasi ja tavoitteestasi.

   Kuntosali kotiin kulutusluotolla

   Mikä on kulutusluotto? Kulutusluotto voi olla joko vakuudeton tai vakuudellinen kertalaina, jonka summa vaihtelee tarpeen mukaan. Kulutusluottoa haetaan aina kertasummana tiettyä kulutustarkoitusta varten, kuten häihin tai kotikuntosaliin. Luottoa voi saada kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Joskus kulutusluotto saatetaan maksaa sen myöntämisen jälkeen heti tilillesi. Nopeimmillaan rahat saattavat olla tililläsi jopa 15 minuutissa päiväsaikaan. Kuntosali on nopea ja helppo rahoittaa kulutusluotolla.

   Kilpailuta kulutusluottosi ja hae lainaa kuntosalilaitteita varten

   Vaikka kulutusluotto onkin yleinen ja kätevä tapa saada lisää rahaa hankintoihin, ei sitäkään kannata valita summamutikassa. Onkin hyvä idea käyttää verkosta löytyviä lainankilpailuttajia, joiden avulla säästät selvää rahaa. Kulutusluottojen todelliset vuosikulut voivat vaihdella suuresti ja juuri tämän vuoksi fiksun kuluttajan kannattaa vertailla tarkkaan eri vaihtoehtoja.

   Älä ylivelkaannu

   Kiinnitä siis erityistä huomiota tarjotun lainan todelliseen vuosikorkoon, lainan maksuaikaan, lyhennyksiin ja kuluihin. Sinun käyttötarpeesi, tässä tapauksessa oman kotikuntosalin perustaminen, määrää lainasumman. Myös taloudellinen tilanteesi tulee ottaa huomioon. Älä ikinä ota velkaa, jota et koe pystyväsi maksamaan takaisin.

   Mitä on hyvä tietää kun haet kulutusluottoa kuntosalilaitteita varten

   Kulutusluottoja on kahdenlaisia: on vakuudettomia ja vakuudellisia. Vakuudeton kulutusluotto tarkoittaa, että saat lainan käyttöösi ilman, että asetat minkäänlaista omaisuutta tai esineistöä lainantarjoajan vakuudeksi lainanmaksulle. Vakuudellinen kulutusluotto taas tarkoittaa, että saadaksesi kulutusluoton sinä asetat omaisuuttasi tai esineistöäsi vakuudeksi lainantakaisinmaksulle.

   Kuntosali vakuudettomalla tai vakuudellisella kulutusluotolla

   Vakuudellinen kulutusluotto on edullisempi, sillä lainantarjoaja ei ota yhtä suurta riskiä lainantakaisinmaksussa. Toisaalta taas vakuudellinen kulutusluotto on todennäköisesti hitaammin tililläsi, kun lainantarjoaja käy läpi hakemuksesi ja vakuutesi hieman tarkemmin. Jos sinulla taas on kiire saada rahat tilillesi ja et välitä hieman korkeammista lainan kokonaiskuluista, voi vakuudeton lainakin olla kohdillaan. Pääsääntöisesti kuitenkin vakuudettoman lainat tulevat kalliimmaksi kuin vakuudelliset.

   Oma tilanteesi on hyvä lähtökohta myös kuntosalilaitteisiin lainatessa

   Kulutusluottoa voit saada aina kymmeniin tuhansiin asti. Esimerkiksi Summarumin kautta voit hakea kulutusluottoa aina 2000 eurosta 60 000 euroon asti laina-ajan ollessa 1-15 vuotta. Onkin hyvä miettiä etukäteen, miltä sinun unelmiesi kotikuntosali oikein näyttää. Onko sinulla varaa käyttää omaa rahaa laitteisiin vai rahoitatko kuntosalin täysin lainarahalla?


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Lisää mietittävää kun haet lainaa kuntosalilaitteisiin

   Mieti seuraavia: Millaista lainasummaa tarvitset ja minkälaiseen laina-aikaan pystyt sitoutumaan eli millaisia lainaeriä kykenet maksamaan. Olethan valmistautunut maksamaan myös lainan koron. Älä myöskään ikinä kiristä oman talouden budjettiasi liian kireälle, sillä elämässä voi aina tapahtua jotakin yllättävää. Siksi suunnitelmassasi tulee olla myös hieman joustoa. Suunnittele ja budjetoi etukäteen ja hae sitten paras kulutusluotto hyödyntämällä lainojenkilpailutuspalvelua.

   Kuntosali kotiin edullisella kulutusluotolla

   Edullisimmat kulutusluotot ja niiden tyypilliset lainasummat vaihtelevat muutamista tuhansista kymmeniin tuhansiin. Yleisimmät lainasummat ovat muutaman tuhannen euron arvoisia. 1000 euron kulutusluottoa haetaan yleensä kodin pieniin hankintoihin, kuten vaikkapa hajonneisiin kodinkoneisiin. Tonnin lainasumma, vaikka tuntuukin pieneltä, voi kuitenkin kulujen kanssa nousta yllättävän hintavaksi suhteessa isompiin summiin.

   Todellisten kulujen tarkastelu kannattaa

   Kannattaakin tarkastella lainan kuluja tarkkaan. Katso siis lainan todellista vuosikorkoa nimelliskoron sijaan, niin saat selville lainasi todellisen hinnan. Voidaan jopa sanoa, että joissakin tapauksissa isompi lainasumma tulee suhteessa edullisemmaksi kuin 1000 euron laina. Kaikki riippuu kuitenkin sinun taloudellisesta tilanteestasi, tavoitteestasi ja ennen kaikkea takaisinmaksukyvystäsi. Älä ikinä ota isompaa lainaa, kuin mitä pystyt maksamaan takaisin.

   5000 euron kulutusluotolla laadukas kotikuntosali

   Kun valitset 5000 euron kulutusluoton, ei kuntosalilaitteiden kanssa tarvitse enää pihistellä, sillä 5000 eurolla saat jo muutakin kuin pari käsipainoa ja jumppapallon. Mitä isompi lainasumma on kyseessä, sitä tärkeämpää on kilpailuttaa tuleva lainasi. Käytä siis hetki aikaa lainahakemuksen täyttämiseen ja pian saat sähköpostiisi parhaimmat tarjoukset.

   Unelmien kuntosalilaitteet 10 000 euron kulutusluotolla

   Tositreenaaja hankkii kotiin unelmiensa kuntosalin. 10 000 euron kulutusluotolla saat kotiisi jo useammankin laadukkaan laitteen. Kun kyseessä on isompi lainasumma, hakemus kannattaa tehdä vakuuden kanssa. Tällöin lainan hinta tulee edullisemmaksi. Kulutusluottoa voit hakea perinteisesti pankista tai netistä. Kilpailuttaessasi kulutusluoton voit valita itsellesi sopivan laina-ajan ja sinulle edullisemman koron. Netissä teet hakemuksen ja vertailet tarjouksia nopeasti ja joustavasti.

   Kuntosalilaitteet lainalla maksetaan takaisin suhteellisen nopeasti

   Lainanhakijana sinua kiinnostaa tietää, kuinka pian laina on maksettava takaisin. Erilaisten kulutusluottojen takaisinmaksuaika on yleensä suhteellisen lyhyt. On toki mahdollista hakea kulutusluottoa myös pidemmällä maksuajalla. Otathan silloin huomioon, että vaikka lainan kuukausierä pienenee, mitä pidempi maksuaika on, sitä suuremmaksi lainan kokonaiskulut korkoineen nousevat. Lainaa voi aina lyhentää ennenaikaisesti tai maksaa sen pois nopeammin kuin sovittu.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Olemassa olevien kulutusluottojen yhdistäminen lainaan kuntoilulaitteita varten

   Lainantarjoajapalveluiden kuten Summarumin kautta voit kätevästi yhdistää vanhat kulutusluottosi kuntosalilainaasi. Yhdistäminen voi pienentää lainan korkoprosenttia. Suurimman hyödyn saat, kun sinulla on ennestään maksettavana useita erilaisia kulutusluottoja. Yhdistämällä lainat vähennät myös taloudellista stressiä, kun usean lainan lyhentämisen sijaan sinun on lyhennettävä vain yhtä keskitettyä lainaa. Tilinhoitomaksuja ja muita hallinnointikuluja maksetaan jatkossa vain yhdestä, ei useasta lainasta.

   Lainaa kuntoilulaitteita varten kilpailuttamalla

   Oli unelmiesi kotikuntosali sitten pieni ja sievä tai ultramoderni, lainan avulla saat joustoa hankintoihin. Älä kuitenkaan ikinä osta sikaa säkissä vaan muista vertailuttaa lainat. Kodin hankintoihin, kuten kuntosaliin, kulutusluotto on hyvä vaihtoehto. Kulutusluottoja on tarjolla muutamista tuhansista aina kymmeniin tuhansiin.

   Älä maksa liikaa kuntosalilaitteidesi kulutusluotosta

   Eri pankkien ja rahoituslaitosten ehdot ja kulut voivat kuitenkin vaihdella suurestikin. Tästä syystä käytä aina kun mahdollista hyväksesi lainan kilpailutusta. Täytä siis lainahakemus netissä ja saat tarjoukset sähköpostiisi nopeasti ja vaivattomasti. Säästät sekä kallista aikaasi että vaivaasi, kun annat kilpailutussivuston hoitaa raskaan työn puolestasi.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen