Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa huonekalujen ostoon

   Kilpailuta ja hae lainaa huonekalujen ostoon netistä 2 000 – 60 000 €

   Hae lainaa huonekalujen ostoon ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa huonekalujen ostoon 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan huonekalujen ostoon. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa huonekalujen ostoon jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa huonekalujen ostoon luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa huonekalujen ostoon helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa huonekalujen ostoon 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat huonekalujen ostoon helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa huonekalujen ostoon.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa huonekalujen ostoon. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina huonekalujen ostoon.

   Kilpailuttamalla lainat huonekalujen ostoon netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa huonekalujen ostoon erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina huonekalujen ostoon netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan huonekalujen ostoon pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota huonekalujen ostoon tarkoitetun lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen, jotka ovat tarkoitettu huonekalujen ostoon, koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina huonekalujen ostoon heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan huonekalujen ostoon, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina huonekalujen ostoon maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa huonekalujen ostoon

   Kulutusluotto sopii niin remontoimiseen kuin suurempiin ostoksiinkin, mutta voit käyttää kulutusluoton myös silmälasien tai auton renkaiden ostoon. Kulutusluotolla voi maksaa vaikkapa takuuvuokran sekä ostaa kotiin huonekaluja. Vakuudeton kulutusluotto on sopiva ratkaisu, kun tarvitset lainaa huonekaluihin tai piensisustuksen uusimiseen.

   Kilpailuta lainat huonekaluihin

   Kodin sisustaminen ja huonekalujen ostaminen kotiin on tärkeää. Huonekalut eivät pelkästään ole kotoisuutta parantavia sisustuselementtejä, vaan ergonomian kannalta kodissa tulee olla sänky, sohva ja ruokapöytä tuoleineen. Valitettavan usein käy niin, että jo asunnon ostoon tai takuuvuokran maksamiseen menee suurin osa rahoista eikä huonekaluihin ole enää varaa.

   Tästä syystä huonekalut ostetaan halvalla ajatellen, että ostetaan paremmat huonekalut myöhemmin. Tämä ajatusmalli ei ole hyvä kestävän kehityksen kannalta eikä kukkaronkaan. Huonekaluostoksille kannattaakin suunnata hyvin valmistautuneena.

   Huonekalulainaa tai sisustuslainaa voi hakea muutamasta sadasta eurosta jopa tuhansiin euroihin ilman vakuuksia ja lainan saa myönteisen lainapäätöksen jälkeen käyttää mihin haluaa. Lainalla voi ostaa kotiin tarvittavat huonekalut, matot, verhot, lamput ja muut. Osan lainasta voi käyttää myös remontoimiseen kuten tapetoimiseen.

   Muista kilpailuttaa laina huolellisesti

   Oli tarvittava laina millainen tahansa, ei sitä kannata koskaan ottaa ensimmäisestä vastaantulevasta paikasta. Tämä johtuu siitä, että lainojen koroissa ja muissa lainaehdoissa on eroja. Kilpailuta laina monen eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä, jotta vertailukohteita olisi tarpeeksi.

   Sisustusinnon vallassa tämä saattaa kuulostaa aikaa vievältä puuhalta, mutta näin ei ole, jos maltat mielesi ja luet miten saat kilpailutettua lainan huonekalujen ostoon vain muutamassa minuutissa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Näin vertailet lainat

   Avaa Summarumin sivut ja etsi kohta, josta voit kilpailuttaa lainat. Pohdi lainasumma, joka riittää tarvittavien huonekalujen ostamiseen.

   Tutki tarvittava laina-aika, jotta saat talouteesi sopivat kuukausierät tarjouksiisi. Näet aina suuntaa antavan arvion, miten laina-aika vaikuttaa lainan kuukausierään.

   Täytä lainahakemus huolellisesti loppuun ja lähetä se eteenpäin, jolloin hakemus välitetään puolestasi useille pankeille ja rahoitusyhtiöille kilpailutettavaksi. Ensimmäiset lainatarjoukset saat vertailtavaksi jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen jättämisestä, joten prosessi on erittäin nopea.

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään. Jokainen mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö tekee hakijalle luottokartoituksen, jonka perusteella he joko jättävät hakijalle oman lainatarjouksensa tai eivät. Lainatarjousten määrä riippuu maksukyvystäsi, iästäsi ja haetusta lainasummasta.

   Vertaa lainoja toisiinsa ja valitse sinulle sopiva laina huonekalujen ostoon. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen laina maksetaan tilillesi viipymättä.

   Mistä tunnistaa hyvän lainan huonekalujen ostoon?

   Lainojen vertailu on tärkeää ja sen vuoksi kannattaa kiinnittää huomioita muutamiin tärkeisiin kohtiin.

   Tarkista, missä lainatarjouksista on alhaisin korko ja edullisimmat kulut. Nämä vaikuttavat suoraan lainan lopulliseen hintaan.

   Tutki myös, mikä rahoitusyhtiö tarjoaa sinulle parhaat muut ehdot lainaan. Näin saat valittua itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

   Lainakorolla tarkoitetaan lainan nimelliskorkoa, mutta lainan todellinen vuosikorko on edullisuuden mittaamisessa parempi vertailukohde. Lainan todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki perittävät maksut yhteensä.

   Luotettavan lainan tunnistaa siitä, että lainatarjouksen jättänyt pankki tai rahoitusyhtiö esittää lainan kustannukset selkeästi. Näin sinulta ei jää mikään tärkeä kohta huomaamatta ja pääse huonekaluostoksille nopeasti.

   Laina huonekalujen ostoa varten tuo päivitystä kodin ilmeeseen

   Jos huonekalujen uudelleenjärjestely ei riitä piristysruiskeeksi, sisustuksessa kannattaa ottaa järeämmät keinot käyttöön. Esimerkiksi sohvan tai sängyn vaihtaminen uusiin tuo päivitystä arkeen. Nykytilanteessa myös kotitoimisto voi vaatia päivitystä.

   Erilaiset vakuudettomat lainat ovat käteviä ratkaisuja, kun olet toteuttamassa sisustussuunnitelmiasi ja tarvitset joustavan luoton helposti. Lainaa huonekalujen ostoa varten voit saada jopa tuhansia euroja ilman vakuuksia.

   Huonekalujen rahoitus- ja osamaksutavat

   Huonekaluja voi rahoittaa monille erilaisilla osamaksu- ja rahoitustavoilla. Suuri osa huonekaluliikkeistä tarjoaa osamaksusopimuksia hankintojen tekoon. Tällöin asiakas joutuu hankkimaan huonekalut samasta liikkeestä tai ottamaan useamman osamaksusopimuksen eri liikkeistä.

   Vaihtoehtona on myös kilpailuttaa edullinen kulutusluotto Summarumin palvelussa. Tällöin nostat lainan tilillesi, ja olet vapaa hankkimaan huonekalut haluamistasi liikkeistä.

   Jos päätät ostaa huonekalut kulutusluotolla, voit valita sisustukseesi sopivat vaihtoehdot eri liikkeiden valikoimista. Mikäli asuntoon sopii Ikean pöytä ja Askon sohva, voit ostaa ne näistä liikkeistä ilman erillisiä osamaksusopimuksia.

   Kulutusluoton etu on lisäksi halvempi hinta kuin liikkeiden osamaksuvaihtoehdoissa. Vaikka huonekalut hankittaisiinkin samasta paikasta, tulee kulutusluotto tavallisesti halvemmaksi kuin kaupan tarjoama vaihtoehto.

   Vertaile lainan kustannuksia

   Helppokäyttöisen lainalaskurin avulla voit katsoa, paljonko lainaa tarvitset ja arvioida, mikä olisi sopiva kuukausierä ja laina-aika. Lainojen vertailu kannattaa, sillä laskuri auttaa suunnittelemaan sopivan lainan vaivattomasti. Lainalaskurilla saat arvion lainan kustannuksista haluamallesi lainasummalle ja laina-ajalle. Kun olet tyytyväinen lainalaskelmaan, voit hakea luottoa heti netistä.

   Lainalaskureita löytyy erilaisille lainoille, ja miltei jokaiselta lainantarjoajalta löytyy omat laskurit eri lainoja varten. Onkin tärkeää varmistaa, että käyttämäsi laskuri on tarkoitettu sille lainalle, jota haet, sillä laskuriin on asetettu lainan tiedot kuten maksimisumma ja kulut valmiiksi. Summarumin kautta voit vertailla kymmeniä rahoituslaitoksia yhdellä kerralla erittäin kätevästi.

   Vakuudeton laina ilman takaajaa

   Pankit asettavat usein ehdoksi lainalle erilaiset vakuudet. Vaatimalla vakuuksia lainanantaja varmistaa saavansa takaisin lainaamansa rahan. Vakuudettomat lainat ovat luonnollisesti lainoja, joihin ei tarvita vakuuksia.

   Jos lainaa varten tarvitaan vakuus, omaisuutta asetetaan takuuksi takaisinmaksulle. Takaajana oleva henkilö taas lupautuu takaamaan lainan omaisuudellaan. Jos lainanottaja ei kykene maksamaan lainaansa, voi velkoja myydä vakuudet ja käyttää myynnistä saadut varat lainanmaksuun tai asettaa takaajan vastuuseen lainanmaksusta.

   Vakuudettomat lainat ovat yhtä yleisiä kuin lainat, joihin vaaditaan vakuus. Kaikkia lainoja, kuten kulutusluottoa huonekalujen ostoon, varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia.

   Netistä voit hakea vakuudetonta lainaa useita tuhansia euroja ilman takaajaa. Tällaiset vakuudettomat lainat ovat helppoja hakea, sillä hakemusprosessi ei ole monimutkainen eikä pitkiä lainaneuvotteluita tarvita, kun lainaa haetaan netistä. Vakuudeton laina on hyvä vaihtoehto silloin, jos ei ole annettavia vakuuksia.

   Halvin kulutusluotto hintatakuulla

   Kun harkinnassa on kulutusluoton ottaminen, on jokaisella lainanhakijalla toiveena löytää sopiva lainavaihtoehto, joka on halpa. Kulutusluotoissa on suuriakin eroja, ja lainojen ehdot ja hinnat vaihtelevat eri lainanantajien välillä.

   Vakuudeton kulutusluotto huonekalujen ostoa varten on hintatakuulla edullinen laina. Lainan hintatakuu tarkoittaa sitä, että lainanhakijalle tarjotaan paras laina. Tämän takia on hyvä vertailla Summarumin taulukon avulla juuri sinulle sopivin laina, jotta varmasti saat edullisen ja parhaan vaihtoehdon.

   Kulutusluoton lyhennysvapaa

   Kulutusluotto on joustava vaihtoehto, sillä se on toisinaan jopa lyhennysvapaa laina. Lainan lyhennysvapaus tarkoittaa sitä, että lyhennysvapaiden kuukausien ajan maksat ainoastaan korot ja kulut eikä sinun tarvitse tehdä lainalyhennyksiä. Lyhennysvapaan ajanjakson ottaminen voi olla ratkaisu, jos lainan takaisinmaksukyky muuttuu. Lyhennysvapaata hyödynnetäänkin esimerkiksi vanhempainvapaan, lomautuksen tai vuorotteluvapaan aikana. Lyhennysvapaan avulla lainanottaja voi tasata taloudellista tilannettaan.

   Monet lainanantajat veloittavat lyhennysvapaasta palvelumaksun, ja lyhennysvapaan jakson ehdot vaihtelevat lainanantajien välillä. Tarkista nämäkin asiat aina ennen sopimuksen solmimista, jos lyhennysvapaa on sinulle lainassa tärkeä asia.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Hae lainaa heti

   Meiltä voit hakea lainaa netistä nopeasti. Saat luottopäätöksen heti, ja lainan voit nostaa tilillesi jopa seuraavana päivänä. Lainahakemusta varten tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi.

   Lainaa huonekalujen ostoa varten voit hakea yksin tai yhdessä toisen hakijan kanssa, jolloin vastaatte kumpikin lainan takaisinmaksusta. Tutki sivuiltamme lisätietoja, jos lainanhaku huonekalujen ostoa varten mietityttää ja olet epävarma siitä, mikä olisi tarkoitukseen sopivin laina.

   Hae siis laina huonekalujen ostoa varten nopeasti ja luotettavasti netistä käyttäen Summarumin lainavertailupalvelua. Näin varmistat itsellesi sopivimman lainan ja pääset tuota pikaa huonekaluostoksille!