Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa huonekalujen ostoon

   Kilpailuta ja hae lainaa huonekalujen ostoon netistä 2 000 – 60 000 €

   Hae lainaa huonekalujen ostoon ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa huonekalujen ostoon 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan huonekalujen ostoon. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainaa huonekalujen ostoon jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa huonekalujen ostoon luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa huonekaluihin helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Huonekalulainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa huonekalujen ostoon 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat huonekalujen ostoon helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa huonekalujen ostoon.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa huonekaluja varten. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina huonekalujen ostoon.

   Vinkki

   Kilpailuttamalla lainat huonekalujen ostoon netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa huonekalujen ostoon erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina huonekalujen ostoon netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan huonekalujen ostoon pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota eritysesti näihin:

   • huonekalujen ostoon tarkoitetun lainan korko
   • kuukausierä
   • takaisinmaksuaika.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta huonekalulainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina huonekaluihin heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt tarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan huonekalujen ostoon, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, laina huonekalujen ostoon maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa huonekaluihin kauttamme

   Kulutusluotto sopii niin remontoimiseen kuin suurempiin ostoksiinkin, mutta voit käyttää kulutusluoton myös silmälasien tai auton renkaiden ostoon. Kulutusluotolla voit maksaa vaikkapa takuuvuokran sekä ostaa kotiin huonekaluja. Vakuudeton kulutusluotto on sopiva ratkaisu, kun tarvitset lainaa huonekaluihin tai piensisustuksen uusimiseen.

   Kenelle myönnetään laina huonekaluihin?

   Jotta voit saada kauttamme lainaa huonekaluja varten, on sinun täytettävä seuraavat kriteerit:

   • Olet vähintään täysi-ikäinen.
   • Tulosi on säännölliset.
   • Maksuhistoriasi on puhdas.
   • Vakituinen kotisi on Suomessa.

   Kilpailuta lainat huonekaluihin

   Kodin sisustaminen ja huonekalujen ostaminen kotiin on tärkeää. Huonekalut eivät pelkästään ole kotoisuutta parantavia sisustuselementtejä, vaan ergonomian kannaltakin merkittäviä. Valitettavan usein käy niin, että jo asunnon ostoon tai takuuvuokran maksamiseen menee suurin osa rahoista eikä uusiin huonekaluihin ole enää varaa.

   Tästä syystä huonekalut ostetaan halvalla ajatellen, että ostetaan paremmat huonekalut myöhemmin. Tämä ajatusmalli ei ole hyvä kestävän kehityksen kannalta eikä kukkaronkaan. Huonekaluostoksille kannattaakin suunnata hyvin valmistautuneena.

   Huonekalulainaa tai sisustuslainaa voit hakea muutamasta sadasta eurosta jopa tuhansiin euroihin ilman vakuuksia. Huonekalulainan saat myönteisen lainapäätöksen jälkeen käyttää mihin haluat. Lainalla voit ostaa kotiin tarvittavat huonekalut, matot, verhot, lamput ja muut. Osan lainasta voit käyttää myös remontoimiseen kuten tapetoimiseen.

   Muista kilpailuttaa huonekalulaina huolellisesti

   Oli tarvittava huonekalulaina millainen tahansa, ei sitä kannata koskaan ottaa ensimmäisestä vastaantulevasta paikasta. Tämä johtuu siitä, että lainojen koroissa ja muissa lainaehdoissa on eroja. Kilpailuta huonekalulaina monen eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä, jotta vertailukohteita olisi tarpeeksi.

   Sisustusinnon vallassa tämä saattaa kuulostaa aikaa vievältä puuhalta, mutta näin ei ole, jos maltat mielesi ja luet miten saat kilpailutettua lainan huonekalujen ostoon vain muutamassa minuutissa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Näin vertailet huonekalulainat

   1. Pohdi lainasumma, joka riittää tarvittavien huonekalujen ostamiseen ja täytä hakemus sivustollamme.
   2. Tutki tarvittava laina-aika, jotta saat talouteesi sopivat kuukausierät tarjouksiisi. Näet aina suuntaa antavan arvion siitä, miten laina-aika vaikuttaa huonekalulainan kuukausierään.
   3. Täytä hakemus huolellisesti loppuun ja lähetä se eteenpäin.
   4. Välitämme hakemuksesi puolestasi useille pankeille ja rahoitusyhtiöille kilpailutettavaksi.
   5. Ensimmäiset lainatarjoukset saat vertailtavaksi jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen jättämisestä, joten prosessi on erittäin nopea.

   Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään. Jokainen mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö tekee sinustae luottokartoituksen, jonka perusteella ne joko jättävät oman lainatarjouksensa tai eivät. Lainatarjousten määrä riippuu maksukyvystäsi, iästäsi ja haetusta lainasummasta.

   Vertaa lainoja toisiinsa ja valitse sinulle sopiva laina huonekalujen ostoon. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen laina huonekaluihin maksetaan tilillesi viipymättä.

   Mistä tunnistaa hyvän lainan huonekalujen ostoon?

   Lainojen vertailu on tärkeää ja sen vuoksi kannattaa kiinnittää huomioita muutamiin tärkeisiin kohtiin.

   1. Tarkista, missä lainatarjouksista on alhaisin korko ja edullisimmat kulut. Nämä vaikuttavat suoraan lainan lopulliseen hintaan.
   2. Tutki myös, mikä rahoitusyhtiö tarjoaa sinulle parhaat muut ehdot lainaan. Näin saat valittua itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

   Lainakorolla tarkoitetaan lainan nimelliskorkoa, mutta lainan todellinen vuosikorko on edullisuuden mittaamisessa parempi vertailukohde. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki perittävät maksut yhteensä.

   Luotettavan lainan tunnistaa siitä, että lainatarjouksen jättänyt pankki tai rahoitusyhtiö esittää sen kaikki kustannukset selkeästi. Näin sinulta ei jää mikään tärkeä kohta huomaamatta ja pääse huonekaluostoksille nopeasti.

   Laina huonekalujen ostoa varten tuo päivitystä kodin ilmeeseen

   Jos huonekalujen uudelleenjärjestely ei riitä piristysruiskeeksi, sisustuksessa kannattaa ottaa järeämmät keinot käyttöön. Esimerkiksi sohvan tai sängyn vaihtaminen uusiin tuo päivitystä arkeen. Nykytilanteessa myös kotitoimisto voi vaatia päivitystä.

   Erilaiset vakuudettomat lainat ovat käteviä ratkaisuja, kun olet toteuttamassa sisustussuunnitelmiasi ja tarvitset joustavan luoton helposti. Lainaa huonekalujen ostoa varten voit saada jopa tuhansia euroja ilman vakuuksia.

   Huonekalujen rahoitus- ja osamaksutavat

   Huonekaluja voi rahoittaa monille erilaisilla osamaksu- ja rahoitustavoilla. Suuri osa huonekaluliikkeistä tarjoaa osamaksusopimuksia hankintojen tekoon. Tällöin joudut hankkimaan huonekalut samasta liikkeestä tai ottamaan useamman osamaksusopimuksen eri liikkeistä.

   Vaihtoehtona on myös kilpailuttaa edullinen kulutusluotto Summarumin palvelussa. Tällöin nostat lainan tilillesi, ja olet vapaa hankkimaan huonekalut haluamistasi liikkeistä.

   Hyvä tietää

   Jos päätät ostaa huonekalut kulutusluotolla, voit valita sisustukseesi sopivat vaihtoehdot eri liikkeiden valikoimista. Mikäli asuntoon sopii Ikean pöytä ja Askon sohva, voit ostaa ne näistä liikkeistä ilman erillisiä osamaksusopimuksia.

   Kulutusluoton etu on lisäksi halvempi hinta kuin liikkeiden osamaksuvaihtoehdoissa. Vaikka huonekalut hankittaisiinkin samasta paikasta, tulee kulutusluotto tavallisesti halvemmaksi kuin kaupan tarjoama vaihtoehto.

   Vertaile huonekalulainan kustannuksia

   Helppokäyttöisen lainalaskurin avulla voit katsoa, paljonko lainaa tarvitset ja arvioida, mikä olisi sopiva kuukausierä ja laina-aika. Lainalaskuri auttaa suunnittelemaan sopivan lainan vaivattomasti. Saat laskurilla saat arvion lainan kustannuksista haluamallesi summalle ja ajalle. Kun olet tyytyväinen lainalaskelmaan, voit hakea luottoa heti netistä.

   Lainalaskureita löytyy erilaisille lainoille, ja miltei jokaiselta lainantarjoajalta löytyy omat laskurinsa. Onkin tärkeää varmistaa, että käyttämäsi laskuri on tarkoitettu juuri sille lainalle, jota haet, sillä laskuriin on asetettu lainan tiedot kuten maksimisumma ja kulut valmiiksi.

   Summarumin kautta voit vertailla kymmeniä rahoituslaitoksia yhdellä kerralla luotettavasti ja kätevästi.

   Vakuudeton huonekalulaina ilman takaajaa

   Pankit asettavat usein ehdoksi lainalle erilaiset vakuudet. Vaatimalla vakuuksia lainanantaja varmistaa saavansa takaisin lainaamansa rahan. Vakuudettomat lainat ovat luonnollisesti lainoja, joihin ei tarvita vakuuksia.

   Jos lainaa varten tarvitaan vakuus, omaisuutta asetetaan takuuksi takaisinmaksulle. Takaajana oleva henkilö taas lupautuu takaamaan lainan omaisuudellaan. Jos lainanottaja ei kykene maksamaan lainaansa, voi velkoja myydä vakuudet ja käyttää myynnistä saadut varat lainanmaksuun tai asettaa takaajan vastuuseen lainanmaksusta.

   Vakuudettomat lainat ovat yhtä yleisiä kuin vakuudellisetkin. Kaikkia lainoja, kuten kulutusluottoa huonekalujen ostoon, varten ei kuitenkaan tarvita vakuuksia tai takaajia.

   Netistä voit hakea vakuudetonta lainaa huonekaluihin useita tuhansia euroja ilman takaajaa. Tällaiset vakuudettomat lainat ovat helppoja hakea, sillä hakemusprosessi ei ole monimutkainen eikä pitkiä lainaneuvotteluita tarvita, kun lainaa haetaan netistä. Vakuudeton laina on hyvä vaihtoehto silloin, jos ei ole annettavia vakuuksia.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Huonekalulainan lyhennysvapaa

   Kulutusluotto on joustava vaihtoehto, sillä se on toisinaan jopa lyhennysvapaa laina. Lainan lyhennysvapaus tarkoittaa sitä, että lyhennysvapaiden kuukausien ajan maksat ainoastaan korot ja kulut eikä sinun tarvitse tehdä lainalyhennyksiä. Lyhennysvapaan ajanjakson ottaminen voi olla ratkaisu, jos lainan takaisinmaksukyky muuttuu.

   Lyhennysvapaata hyödynnetäänkin esimerkiksi vanhempainvapaan, lomautuksen tai vuorotteluvapaan aikana. Lyhennysvapaan avulla lainanottaja voi tasata taloudellista tilannettaan.

   Monet lainanantajat veloittavat lyhennysvapaasta palvelumaksun, ja lyhennysvapaan jakson ehdot vaihtelevat lainanantajien välillä. Tarkista nämäkin asiat aina ennen sopimuksen solmimista, jos lyhennysvapaa on sinulle lainassa tärkeä asia.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Esimerkkejä kauttamme saatavista huonekalulainoista

   Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
   5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
   10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
   15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
   20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
   30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
   40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
   50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
   * Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

   Yllä näet esimerkkejä yhteistyökumppaneiltamme saatavista lainoista ja niiden kustannuksista.

   Huomaathan, että saat omat tarjoukset antamiisi tietoihin perustuen. Siksi yllä olevat esimerkit ovat vain suuntaa-antavia ja saamasi laina huonekaluihin voi olla erilainen.

   Hae lainaa huonekaluja varten heti

   Meiltä voit hakea lainaa huonekaluihin netistä nopeasti. Saat luottopäätöksen heti, ja lainan voit nostaa tilillesi jopa seuraavana päivänä. Hakemusta varten tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi.

   Lainaa huonekalujen ostoa varten voit hakea yksin tai yhdessä toisen hakijan kanssa, jolloin vastaatte kumpikin lainan takaisinmaksusta. Tutki sivuiltamme lisätietoja, jos lainanhaku huonekalujen ostoa varten mietityttää ja olet epävarma siitä, mikä olisi tarkoitukseen sopivin laina.

   Hae siis laina huonekalujen ostoa varten nopeasti ja luotettavasti netistä käyttäen Summarumin lainavertailupalvelua. Näin varmistat itsellesi sopivimman lainan ja pääset tuota pikaa huonekaluostoksille!

   Usein kysyttyä

   Paljon voin saada lainaa huonekaluja varten?
   Summmarumin kautta voit kilpailuttaa huonekalulainat 2 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka.
   Edellyttääkö huonekalulaina vakuuksia?
   Ei. Summarumin kautta saat vakuudetonta huonekalulainaa. Et myöskään tarvitse panttia.
   Kuka voi saada lainaa huonekaluihin kauttanne?
   Jotta laina huonekaluja varten voidaan myöntää, on sinun oltava täysi-ikäinen Suomen kansalainen. Luottotietosi on oltava kunnossa ja sinulla on oltava vakituisia tuloja.