Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa aurinkopaneeleihin

   Kilpailuta ja hae lainaa aurinkopaneeleihin joustavasti netistä ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa aurinkopaneeleihin ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa aurinkopaneeleihin 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa aurinkopaneeleihin jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa aurinkopaneeleihin luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa aurinkopaneeleihin helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa aurinkopaneeleihin 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat aurinkopaneeleihin helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa aurinkopaneeleihin.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa aurinkopaneeleihin. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina aurinkopaneeleihin.

   Kilpailuttamalla lainat aurinkopaneeleihin netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa aurinkopaneeleihin erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina aurinkopaneeleihin netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan aurinkopaneeleihin pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota aurinkopaneelnilainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta aurinkopaneeli lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina aurinkopaneeleihin heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan aurinkopaneeleihin, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina aurinkopaneeleihin maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Aurinkopaneelien hankinta

   Sähkön hinta on noussut otsikoihin viimeisen vuoden aikana moneen otteeseen. Tälle on useita syitä, kuten Norjan vesivoimaloiden halvan sähkön väheneminen kuivan kauden vuoksi. Talvella sähkön tuntihinnat nousivat ennätyskorkeiksi, ja monille kuluttajalle tulikin valtavia laskuja. Omaa sähkölaskuaan voi lähteä pienentämään aurinkopaneeleilla, eli ryhtyä itse sähköntuottajaksi! Hankkimalla aurinkopaneelit kotiin nostat omavaraisuuttasi, kotisi arvoa sekä pankkitilisi saldoa. Tämä on myös pitkälti huoltovapaa sijoitus, eli paneeleja ei tarvitse puunata kovin usein.

   Tällainen ostos on investointi omaan talouteen, ja sähköntuotanto maksaa muutamassa vuodessa investointisi takaisin. Et tarvitse tähän omaa pääomaa, koska voit rahoittaa ostoksesi lainalla. Summarumin lainakilpailutuksella löydät juuri sinulle sopivan lainan, jonka löydät lainatarjousten joukosta. Tarjouskilvassa on nimittäin mukana kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia. Aurinkopaneelien rahoitus on siis helppo järjestää, eikä se vie talouttasi perikatoon. Jotkut sähkölaitokset tekevät paneeleista tarjouksia asiakkailleen, ja voit myös ostaa aurinkopaneelit osamaksulla.

   Uusiutuvana energianlähteenä auringonvalo on erittäin ekologinen ja ympäristöystävällinen valinta. Aurinkopaneeli on pitkäikäinen laite, eli siitäkin syntyy vain vähän päästöjä. Aurinkoenergian valjastaminen sähköntuotantoon on ekoteko, jolla säästetään uusiutumattomia energianlähteitä eli rajallisia luonnonvaroja. Valoa, jota paneelit tarvitsevat, riittää yhtä lailla täällä pohjoisessa kuin etelämmässäkin.

   Lainaa aurinkopaneeleihin Summarumilta

   Summarum on suomalainen yritys, joka palvelee suomalaisia ja pyrkii helpottamaan oman arjen ja talouden hallintaa. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu nopeasti, eikä hakemus vielä sido sinua mihinkään. Säästät hakemuksella aikaa, koska et joudu täyttämään jokaisen lainantarjoajan omaa hakemusta. Aurinkopaneelirahoitus järjestyy tätä kautta hetkessä! Kaikki kilpailutuksessamme mukana olevat lainantarjoajat ovat tunnettuja ja luotettuja pankkeja ja rahoituslaitoksia.

   Kun saat lainatarjoukset, saat rauhassa tutustua niihin. Vertaile eri lainantarjoajien korkoja, lainaehtoja ja muita tietoja. Vasta, kun otat yhteyttä haluamaasi tarjoajajaan ja teet sopimuksen heidän kanssaan, sitoudut lainaan ja sen sopimukseen. Tehtyäsi sopimuksen, saat lainasumman tilillesi yleensä jo samana päivänä! Lainan hakemisesta sen saamiseen menee parhaimmillaan vain hetki.

   Miettiessäsi sopivaa lainasummaa, suhteuta sen määrä omiin tuloihisi. Sen kautta selviää, millaiset kuukausimaksut sinulta onnistuvat, ja kuinka pitkän laina-ajan tarvitset. On tärkeää pitää huolta siitä, että taloutesi pysyy kunnossa etkä joudu maksuvaikeuksiin. Jos elämässäsi tapahtuu laina-aikanasi muutoksia, jotka huonontavat maksuvalmiuttasi, ole yhteydessä lainanantajaan mahdollisimman pian. Mitä pikemmin olette molemmat tietoisia tilanteesta, sitä nopeammin tilanteeseen löydetään myös ratkaisu.

   Vakuudeton laina aurinkopaneeleihin

   Perinteiset rahoituslaitokset myöntävät lainoja takuita tai takaajia vastaan. Toisin sanoen lainan pantiksi sinulla on oltava omaisuutta tai henkilö, joka ottaa lainasta vastuun henkilökohtaisesti. Vakuudeton laina perustuu sille, että lainantarjoaja ottaa riskin lainastasi. Siksi vakuudettoman lainan korko on vakuudellista korkeampi. Ehto vakuudettoman lainan myöntämiselle on se, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi on oltava tuloja, jotta voi osoittaa voivansa suoriutua lainan takaisinmaksusta.

   Vakuudettoman lainan ehdottomia etuja ovat sen helppous ja nopeus. Koska lainalle ei esitetä vakuuksia, aikaa ei kulu vakuuksien tarkastamiseen. Vakuudettomien lainojen käsittely on automatisoitu, ja siksi saat lainatarjoukset hetkessä. Tilillesi rahat maksetaan yleensä jo samana päivänä, heti kun olet hyväksynyt tarjouksen.

   Tavalliset lainat ovat könttäsummia, jotka maksetaan kokonaisuudessaan ja kerralla hakijan tilille. Korko lähtee heti juoksemaan koko summasta. Joustoluotto on kuitenkin hieman erilainen laina. Summa, joka lainan määräksi sovitaan, on hakijan nostettavissa lainanantajan järjestelmästä sen suuruisina määrinä kuin hakijalle sopii. Korkoa maksetaan vain nostetusta summasta. Tällainen laina on hyvä silloin, jos haluat jo hakea rahoituksen, mutta tutkia vielä markkinoita ja päätyä ehkä halvempaan ostokseen kuin hakemasi joustoluoton maksimimäärä. Kun maksat joustoluottoa takaisin, summa palautuu alkupottiisi. Voit nostaa sen tarvittaessa uudelleen tilillesi.

   Vakuudettomassa lainassa on vielä sekin hyvä puoli, että et ole millään lailla tilivelvollinen lainan käyttökohteesta. Voit siis käyttää aurinkopaneelilainaasi vaikka vuokran maksuun, ravintolaillalliseen tai takkiin. Aurinkopaneelien hinta alkaa olla jo niin alhainen, että pienemmälläkin lainalla pääsee pian omilleen.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Aurinkopaneelin toiminta

   Ensimmäiset nykyaikaiset aurinkopaneelit kehitettiin jo 1950-luvulla. Silloin hyötysuhde oli vaivaiset kuusi prosenttia. Ensimmäiset kennot olivat siis melko tehottomia, ja niitä käytettiin leluissa ja radioissa. Hyötysuhde on nykypäivänä noussut vajaaseen kahteenkymmeneen prosenttiin. Tekniikka kuitenkin kehittyy edelleen, kiihtyvällä tahdilla. Kymmenen vuoden päästä hyötysuhde on todennäköisesti kasvanut jo kaksinkertaiseksi.

   Tänä päivänä katolle tai muulle sopivalle paikalle asennettavat aurinkopaneelit on useimmiten valmistettu yksi- tai monikiteisestä piistä. Paneelien avulla auringosta saatavaa säteilyenergiaa muutetaan sähköksi, kun paneekissa tapahtuu valosähköinen ilmiö. Ja säteilyenergiaa on nimenomaan valossa, ei vain auringon suorassa porotuksessa. Oikea kulma kyllä tehostaa tuotantoa, mutta tuotanto ei pysähdy muuten kuin pimeinä vuorokauden hetkinä.

   Paneelit ovat toisiinsa kytkettyjä, ja tämä sarja on puolestaan kytketty invertteriin. Se muuttaa järjestelmän tuottaman tasavirran vaihtovirraksi. Invertteri on edelleen yhteydessä talon sähkökeskukseen, ja se on yhteydessä sähköverkkoon. Näiden lisäksi aurinkosähköjärjestelmässä on vielä myös turvakytkimiä sekä akkuja varastoiksi.

   Se, kuinka paljon paneelit tuottavat sähköä, riippuu niiden tehokkuudesta, valon määrästä ja muista seikoista. Jos paneelien pinnan peittää jokin, esimerkiksi lehdet tai lumi, tehokkuus tietenkin laskee. Siksi paneelien luokse on aiheellista järjestää jonkinlainen kulkureitti.

   Aurinkopaneelit ja aurinkoenergia

   Yllämme loistaa ehtymätön energianlähde eli aurinko. Jotta voimme muuttaa sen valon sähköksi, tarvitsemme aurinkopaneeleja. Aurinkoenergia saa maapallon lämpenemään ja kasvit kasvamaan. Paneelien avulla tämä voima voidaan valjastaa haluamaamme käyttöön. Hankkimasi investointi eli aurinkopaneelirahoitus palvelee sinua pitkään!

   Kun suunnittelet aurinkopaneelien hankintaa, on tärkeää miettiä minne haluat paneelit. Aurinkopaneelit mökille ovat erikokoiset kuin aurinkopaneelit omakotitaloon. Jokaisen kodin energiatehokkuus ja energiantarve on erilainen, ja tämän selvittäminen määrittelee osin myös sitä, millaiset paneelit tarvitset. Paneelien asennuspaikan suhteen on hyvä miettiä paikka, minne pääset kapuamaan. Vaikka paneelit ovat pitkälti huoltovapaita, niiden päältä on välillä päästävä kaapimaan pois lunta ja lehtiä. Peittynyt paneeli ei nimittäin tuota sähköä.

   Toisin kuin monet luulevat, auringoenergiaa syntyy myös silloin kun aurinko on pilvessä. Aurinkopaneeli tarvitsee nimittäin valoa, ei suoraa porotusta. Tämän vuoksi myös pilvisellä säällä ja talvella saadaan auringoenergialla tehtyä sähköä, ja talvella hangen heijastusvaikutus auttaa tässä entisestään. Paneelien tuotto on siksi toiseksi paras kylmällä säällä!

   Aurinkopaneelien hankinta

   Nykypäivänä aurinkopaneeleja voi ostaa miltei jokaisesta isommasta kaupasta. Niitä voi hankkia myös sähköyhtiöiltä! Paneelit ovat siis yleistyneet kaikin tavoin, eikä hintakaan ole enää yhtä korkea kuin tuotteen alkuaikoina. Kuten monet muutkin asiat, voit hankkia myös aurinkopaneelit osamaksulla. Aurinkopaneelien rahoitus hoituu siis kyllä, tavalla tai toisella.

   Tutki mahdollisimman monen eri tahon tarjoamia paneeleja ja paketteja, sekä kiinnitä huomiota lisäkuluihin. Kuka tahansa voi nimittäin ostaa aurinkopaneelin, mutta ei asentaa sitä. Asentaessa on otettava huomioon katon materiaali, läpiviennit, oikea kallistuskulma ja muut vastaavat seikat. Lisäksi aurinkopaneelin kytkeminen talon sähkökeskukseen on ammattilassähkömiehen tehtävä. Jos et pysty osoittamaan ammattilaisen tehneen asennustöitä, ovat vakuutusasiat vaarassa.

   Aurinkopaneeleja hankkiessa tulisi mitoittaa paneelien määrä ja teho omaan sähkönkulutukseen. Vaikka ajatus sähkön myymisestä houkuttaisi, on ensisijaista käyttää sähköä omaan kulutukseen. Myyntiin sähköä syntyy vain, jos energiaa ei enää mahdu varastoon. Kartoita sähkön myymisen realiteetit ennen tämän ajatuksen varassa elämistä! Parhaan hyödyn aurinkoenergiasta saat kuitenkin käyttämällä sen itse.

   Aurinkopaneelien hinta

   Yksittäisiä aurinkopaneeleja saa nykyään alle sadalla eurolla. Pelkällä paneelilla ei kuitenkaan saa aikaiseksi sähköä, vaan tarvitaan myös johtoja, kannattimia ja muita aurinkovoimalan osia. Tällaisia paketteja saa jo alle kahdellasadalla eurolla. Myyjiä ja merkkejä on markkinoilla valtavasti, ja niiden välillä kannattaa tehdä vertailua sekä etsiä käyttökokemuksia. Liikkeellä on väistämättä liikkeellä myös huonolaatuista tavaraa, sekä tietenkin sellaisia paneeleja, jotka eivät kestä Suomen talvea. Vertaile eri paketteja ja paneeleja sekä niiden takuita. Vaikka yritys antaisi paneelille viiden tai kymmenen vuoden takuun, se ei paljon lämmitä jos asentamisen kustannukset jäävät sinun maksettavaksi.

   Hyvä aurinkopaneelipaketti maksaa useamman tonnin. Tällaiseen pakettiin saa jo pitkät takuut ja laadukkaat välineet, sekä paneelien asennuksen. Valmiin paketin ostaminen on hyvä valinta etenkin silloin, jos et välitä perehtyä aurinkopaneeleihin ja niiden eroihin kovin tarkasti. Ammattilaiset kyllä osaavat asiansa! Lisäksi saat opastuksen paneelien käyttöön sekä asiakaspalvelun tuen. Tarkista oman alueesi tilanne ja tarjonta, sillä aivan kaikkialle paketteja ei välttämättä saa, etenkin jos etsit sähköyhtiön tarjoamaa ratkaisua.

   Tässä energiantuotannon tavassa on mahdollisuus erilaisiin tukiin. Paneelien asennuksen hinnasta voi nimittäin laittaa 40% kotitalousvähennyksen piikkiin (kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2250 euroa vuodessa). Jos taloutesi on maatila, aurinkosähköinvestointiin voi hakea investointitukea ELY-keskuksesta, ja tuki on korkeintaan 40% verottomasta hinnasta. Tämän lisäksi yhteisöjä, yrityksiä ja kuntia koskee mahdollisuus energiatuesta, joka on 15% aurinkosähköjärjestelmiä koskevien hankkeiden verottomasta kokonaishinnasta.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Energiaomavaraisuus

   Tällä hetkellä täysi omavaraisuus aurinkokennojen avulla on harvinaista. Keskimäärin aurinkopaneeleilla säästetään sähkölaskulla noin viidennes, maksimissaan noin puolet. Täysi energiaomavaraisuus ei valitettavasti ole vielä kovin helposti saavutettavissa. Kesämökki tai muu pieni asumus saattaa pärjätä pelkillä paneeleilla, mutta isompien asuntojen sähköntarve ja energiankulutus ovat vielä saavuttamattomissa. Kun kodin energiatehokkuus nousee, tämäkin asia saattaa muuttua.

   Paneeleja ei kannata hankkia pääasiassa siksi, että tarkoituksena olisi myydä sähköä. Jos hankit aurinkopaneelit kotiin, saat parhaan hyödyn paneeleista silloin, kun käytät itse mahdollisimman suuren osuuden tuottamastasi sähköstä. Mikäli kotisi on kytketty sähköverkkoon eikä ole siitä erillään, kuten esimerkiksi mökillä, osa käyttämästäsi sähköstä tuotetaan edelleen muualla eli maksat siitä. Itse tuotettu sähkö kannattaa valjastaa käyttöön silloin, kun kulutus on kovimmillaan ja sähkön hinta korkeimmillaan. Aurinkosähkön varastointi on nimittäin edelleen hieman hankalaa eivätkä varastot eli akut kovin suuritehoisia. Jos hankit aurinkopaneelit mökille, olet todennäköisesti sähköverkon ulkopuolella ja pärjäät aurinkoenergian turvin.

   Muita energiaomavaraisuuden määrää nostavia keinoja voi myös harkita. Tuulivoimalan rakentaminen omakotitalon yhteyteen on kuitenkin luvanvarainen asia, paljon hankalampi kuin aurinkopaneelien asennus. Omavaraisuuden astetta nostaa tietenkin myös se, että elää energiatehokkaammin. Sähköä voi säästää monella tavalla, jolloin sitä tietenkin tarvitsee vähemmän. Sähkölaitteiden energiatehokkuus nousee jatkuvasti, ja siksikin laitteita on hyvä välillä uusia. Vuoden 1990 jääkaappi käyttää sähköä aivan eri tavalla kuin vuoden 2020 jääkaappi. Asunnon lämpöeristystä voi parantaa hyvin paljon, niin ikkunoiden tiivistämisellä kuin katonkin eristämisellä. Tällaisen päivitysten ohessa voi tulla ilmi piileviä remonttitarpeitakin ja mahdollisesti myös vakuudeton remonttilaina.

   Summarumin lainakilpailutuksella voit hakea pienlainaa myös näihin ostoksiin. Teet investoinnin omaan asuntoosi ja itseesi, kun varustat kotisi energiatehokkailla laitteilla, huolehdit eristämisestä ja asennutat aurinkopaneeleja. Samalla helpotat myös omaa arkeasi, ja säästät niin aikaa kuin rahaakin.

   LUE SEURAAVAKSI: Pörssisähkö Suomessa