Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa ajokorttiin

   Kilpailuta ja hae lainaa ajokorttiin netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae lainaa ajokorttiin ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan ajokorttiin. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainaa ajokorttiin alkaen 2 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa ajokorttiin helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa ajokorttiin ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa ajokorttiin 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat ajokorttiin helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa ajokorttiin.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa ajokorttiin. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivinta ja edullisinta lainaa ajokorttiin.

   Kilpailuttamalla lainat ajokorttiin netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa ajokorttiin erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina ajokorttiin netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivinta ja edullisinta lainaa ajokorttiin pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailu kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudetonta lainaa ajokorttiin heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan ajokorttiin, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


   Löydä edullisin laina ajokorttia varten

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Lainaa ajokorttia varten

   Moni hankkii ajokortin täysi-ikäisyyden kynnyksellä, mutta syystä tai toisesta sen hankkiminen voi tulla ajankohtaiseksi myöhemmässäkin vaiheessa elämää. Ajokortin hankkiminen voi tulla ajankohtaiseksi esimerkiksi työpaikan vaihdoksen yhteydessä.

   Jotkin työpaikat tai työtehtävät vaativat työntekijältä ajokortin omistamista. Esimerkiksi työpisteiden ollessa etäällä toisistaan, käy matkojen hoitaminen nopeammin ajamalla itse autoa, kuin käyttämällä julkisia ajoneuvoja.

   Haja-asutusalueilla julkiset liikenneyhteydet voivat olla heikkoja, ja harvakseen ajettavia vuoroja voi olla vaikea sovittaa yhteen työn ja vapaa-ajan menojen kanssa. Silloin oman ajokortin hankkiminen voikin olla ainoa vaihtoehto kulkemisten järjestämiseen.

   Autokoulun käyminen ja ajokortin hankkiminen ei kuitenkaan ole halpaa. Autokoulujen hinnoissa on eroja, ja niitä kannattaakin vertailla tarkkaan ennen autokoulun valitsemista.

   Autokoulun maksujen lisäksi ajokortin hankkimiseen liittyy myös muita kuluja. Maksettavaksi tulee myös erilaisia viranomaismaksuja. Jos ajotunteja tarvitseekin ottaa lisää, nostavat ne ajokortin hankkimisen kokonaiskustannuksia.

   Voikin olla aiheellista rahoittaa ajokortti ottamalla lainaa autokoulua varten. Näin ajokortin pystyy hankkimaan heti, vaikkei olisikaan juuri sillä hetkellä riittävästi rahaa sen maksamiseen.

   Lainaan voi valita itselleen parhaiten sopivan maksuaikataulun. On kuitenkin syytä muistaa, että pidemmällä maksuajalla myös lainan kokonaiskustannukset kasvavat.

   Lainaa nopeasti ajokorttia varten

   Ajokorttilainan hakeminen netin kautta on nopeaa ja helppoa. Vaikka päätöstä lainan ottamisesta ei kannata tehdä hätiköiden, käy lainan hakeminen tarpeen tullen nopeasti. Jos uusi autokoulun kurssi on juuri alkamassa, ehtii rahat sitä varten vielä hankkimaan.

   Ajokorttilainoja kilpailuttamalla jokaiselle lainanantajalle ei tarvitse lähettää hakemusta erikseen. Yhdellä lainahakemuksella on mahdollista saada tarjouksia useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta samalla kertaa.

   Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Lainatarjoukset saat hetkessä. Jos löydät sinulle sopivan lainatarjouksen, saat myös lopullisen lainapäätöksen tuossa tuokiossa. Sinulta voidaan vielä kysyä joitain tietoja sekä pyytää toimittamaan liitteitä ennen lopullista hyväksyntää.

   Kun kaikki on selvää, ovat rahat käytettävissäsi nopeasti, joissain tapauksissa jopa saman päivän aikana. Pisimmilläänkin rahojen saaminen ei yleensä kestä muutamaa pankkipäivää pidempään.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Erilaiset lainamuodot ajokorttia varten

   Jos on tullut aika ottaa lainaa ajokorttia varten, vertaile ensin erilaisia lainamuotoja. Mieti, mikä sopii parhaiten omaan tilanteeseesi ja lainan käyttötarkoitukseen.

   Tutustu rauhassa erilaisiin lainamuotoihin ennen lainan ottamista. Mieti, kannattaisiko ottaa kerralla isompi laina, jos tiedossa on myös jokin toinen kohde, johon voi tulla lainan tarvetta lähitulevaisuudessa. Yleensä yhden isomman lainan ottaminen tulee edullisemmaksi, kuin useamman pienen lainan ottaminen.

   Vakuudeton laina

   Vakuudettomat lainat ovat yleensä nopeita lainoja. Lainahakemus voidaan käsitellä nopeammin kun ei tarvitse käsitellä vakuuksiin liittyviä asioita, jolloin myös rahat ovat nopeammin tilillä käytettävissä.

   Vakuudettomia lainoja myöntäessään lainanantajat ottavat suuremman riskin, koska lainalle ei ole vakuuksia suojelemassa lainanantajan saatavia. Suuremman riskin vuoksi vakuudettomat lainat ovatkin koroiltaan ja kuluiltaan hieman vakuudellisia lainoja kalliimpia.

   Lainoja kilpailuttamalla on kuitenkin mahdollista löytää edullinen vakuudeton laina. Kilpailutuksen avulla voit verrata eri lainanantajien korkoja ja kuluja.

   Kulutusluotto

   Kulutusluotto on erittäin suosittu lainatyyppi. Se on kertaluontoinen laina, jolla yleensä rahoitetaan arkista kuluttamista ja hankintoja. Useimmiten kulutusluotto on vakuudeton, mutta se voi olla myös vakuudellinen. Vakuutena voi toimia esimerkiksi asunto tai kulkuneuvo.

   Kulutusluoton lainasumma on vaihteleva, ja se voi nousta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin.

   Joustoluotto

   Joustoluotto on vakuudeton laina, jota voi myöntävän lainapäätöksen jälkeen nostaa tilille omien tarpeiden mukaan maksimisumman puitteissa. Korkoa maksetaan vain nostetusta summasta.

   Joustoluotto on jatkuva luotto, jota voi käyttää aina uudelleen. Kun lyhennät joustoluottoa, vapauttaa se sinulle uudestaan luottoa käyttöösi luottorajaasi saakka.

   Joustoluottojen lainasummat ovat yleensä suhteellisen pieniä, vaihdellen 100-10000 euron välillä. Vaikka et nostaisikaan heti saamaasi lainasummaa kokonaan, on se kuitenkin heti kätevästi saatavillasi kun tarvetta ilmaantuu.

   Kun otat lainaa ajokorttiin, voi joustoluotto olla hyvä vaihtoehto. Voit valita hieman suuremman lainasumman, kuin mitä arvelet tarvitsevasi. Näin sinulla on heti rahat saatavilla, jos joudutkin uusimaan kokeen tai ottamaan lisää ajotunteja.
   Vaikka et tarvitsisikaan koko summaa, sitä ei tarvitse kaikkea nostaa, ja korkoja maksat vain käyttämästäsi summasta.

   Edullisin laina ajokorttiin

   Edullisin laina ajokorttia varten löytyy kilpailuttamalla. Erilaisia luotonantajia on markkinoilla tarjolla valtava määrä. Lainojen ehdoissa ja kuluissa sekä koroissa voi olla suuriakin eroja. Siksi kilpailuttaminen parhaimman tarjouksen löytämiseksi kannattaa aina.

   Edullinen laina on kokonaiskustannuksiltaan alhainen. Lainan hintaan vaikuttaa suuresti lainan korkoprosentti, mutta se ei ole ainoa hintaan vaikuttava tekijä. Edullisinta lainaa etsiessäsi tärkeintä onkin kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon.

   Todellinen vuosikorko on vuosittaisen koron laskennallinen määrä, joka ottaa huomioon kaikki lainan kulut ja korot. Siihen sisältyy nimelliskoron lisäksi esimerkiksi avausmaksut, tilinhoitomaksut ja laskutuspalkkiot. Juuri todellinen vuosikorko kertoo sinulle lainan todellisen kustannuksen.

   Todellinen vuosikorko onkin tärkeä oppia erottamaan nimelliskorosta joka sisältää pelkästään korkoprosentin. Edullisinta lainaa etsittäessä tärkeintä onkin keskittyä todellisen vuosikoron määrään.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Ota nämä huomioon ottaessasi lainaa ajokorttia varten

   Kun haet lainaa ajokorttia varten, kannattaa ottaa huomioon joitakin seikkoja. Lainaa maksetaan takaisin yleensä sen summasta riippuen vuosia. Siksi kaikkia siihen liittyviä seikkoja kannattaakin pohtia huolella ennen sopimuksen allekirjoittamista.

   Elämässä eteen tuleviin yllättäviin tilanteisiin kannattaa varautua etukäteen ja kaikista lainaan liittyvistä kustannuksista on syytä olla perillä.

   Lainan määrä

   Kun haet lainaa ajokorttia varten, mieti tarkkaan sopiva lainan määrä. Lainaa ei kannata ottaa enempää kuin mitä oikeasti tarvitsee. Toisaalta, lainasumman on oltava riittävän suuri, jotta pystyt maksamaan kaikki odottamattomatkin kulut.

   Autokoulut kertovat kurssien hinnat yleensä selkeästi, mutta ota huomioon myös muut kulut jotka ajokortin hankkimiseen liittyvät. Autokoulun maksujen lisäksi maksettavaksi tulevat myös viranomaiskulut sekä ajokokeiden ja teoriakokeiden maksut. Liukkaan kelin ja pimeän ajon harjoittelusta voidaan periä myös erikseen ajoharjoitteluradan tai simulaattorin maksuja.

   On myös hyvä pitää mielessä, että kaikki ei aina mene toivotulla tavalla, ja kokeista ei ehkä pääsekään läpi heti ensimmäisellä kerralla. Silloin maksettavaksi tulevat laskut ylimääräisistä ajotunneista ja uusista kokeista. Myös auton käytöstä ajokokeessa voidaan periä maksu erikseen.

   Näihin kaikkiin yllättäviinkin kuluihin on hyvä varautua jo ennalta. Valitse lainasumma niin, että se kattaa kaikki kulut jotka eteen voivat osua. Jos laina on ollut liian pieni, eivätkä rahat riitäkään loppuun saakka, on uuden lainan hankkiminen myöhemmin stressaavaa.

   Lainan kokonaiskustannukset

   Kiinnitä lainaa hakiessasi huomiota sen kokonaiskustannuksiin. Korkoprosentti on vain yksi lainan kuluista, vaikka se onkin yleensä lainan suurin kulu.

   Muita lainan kuluja voivat olla lainan avausmaksut, käsittelymaksut, ilmoituskulut, toimitusmaksut, tilinhoitomaksut, laskutuspalkkiot ja muut kuukausimaksut. Myös mahdolliset muistutusmaksut ja viivästyskorot on hyvä pitää mielessä.

   Kun otat uuden lainan ja valitset laina-ajan, on hyvä laskea etukäteen, kuinka paljon laina kuluineen tulee kaiken kaikkiaan sinulle maksamaan laina-ajan päätyttyä. Lainan kokonaiskustannuksia tutkiessa kannattaa miettiä, onko se lainan käyttötarkoitusta ajatellen sopiva kustannus. Jos koko laina-ajan kustannukset tuntuvat liian korkeilta, on hyvä miettiä, olisiko mahdollista esimerkiksi maksaa laina pois lyhyemmällä aikataululla, jolloin kustannuksiakaan ei ehdi kertyä niin paljon.

   Valitse lainanantaja huolella

   Kun valitset lainaa ajokorttia varten, kiinnitä huomiota myös lainanantajan valintaan. Lainaa hakiessasi annat itsestäsi lainanantajalle henkilökohtaisia tietoja, joten sinun on syytä varmistua, että henkilötietojasi käsitellään asianmukaisesti.

   Ennen kuin hyväksyt lainatarjouksen, lue tarkkaan lainan ehdot. Pienellä präntätyt tekstit kertovat kaikki yksityiskohdat lainasopimuksesta, ja perehtymällä niihin huolella tiedät mihin olet lupautumassa ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

   Lainanantajaa valitessa on myös hyvä ottaa selvää, miten lainanantajaan saa yhteyden tarpeen tullen. Jos kyseessä on ulkomainen toimija, on hyvä selvittää etukäteen, miten ja millä kielillä asiakaspalvelu toimii Suomesta käsin.

   Netin keskustelupalstoilta voit myös etsiä muiden käyttäjien kokemuksia lainanantajasta. Toisten kokemukset antavat arvokasta tietoa mahdollisista ongelmatilanteista joita saatat lainanantajan kanssa kohdata, sekä miten niiden selvittäminen on sujunut.

   Oma maksukyky

   Ennen kuin otat lainan, mieti tarkkaan, pystytkö varmasti suoriutumaan lainan takaisinmaksusta ajallaan. Lainan kuukausittaisen maksuerän jälkeen rahaa tulee jäädä riittävästi myös muuhun elämiseen.

   Lainoista peritään yleensä myös muistutusmaksuja ja viivästyskorkoja, jos et maksa laskujasi ajallaan. Nämä voivat olla merkittäviä lisäkustannuksia, jotka eivät ole toivottavia.

   Jos lainaa ei pysty maksamaan takaisin ajallaan, voi se johtaa maksuhäiriömerkintään ja ulosottoon. Maksuhäiriömerkinnät säilyvät luottotietorekisterissä pitkään, ja vaikeuttavat elämää monella tapaa. Esimerkiksi vuokra-asunnon saaminen tai sähkösopimuksen tekeminen voi vaikeutua.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Kilpailuta ja säästä rahaa

   Kilpailuttaminen on paras tapa löytää juuri sinulle sopiva laina ja säästää rahaa. Säästöä voi syntyä tuntuvastikin erilaisia lainatarjouksia vertailemalla.

   Lainojen kilpailuttaminen on helppoa ja vaivatonta. Hakemuksen voi tehdä missä vain ja mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, kunhan vain käytössäsi on laite, jolla pääset nettiin.

   Päästäksesi alkuun, sinun tulee huolellisesti täyttää lainahakemus. Se vie vain muutaman minuutin, eikä se sido sinua vielä mihinkään.
   Valitse lainahakemuksesta haluamasi summa ja laina-aika. Hakemuksessa kysytään perustietoja sinusta, kuten henkilötunnus. Sitä tarvitaan, jotta lainatarjous voidaan antaa välittömästi.

   Lainahakemukseen sinun tulee täyttää myös tiedot työtilanteestasi, asumismuodosta ja nykyisistä lainoista. Täyttämällä tiedot huolellisesti ja oikein saat tietää heti, millainen laina sinun olisi mahdollista saada.

   Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat heti lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri pankeilta ja lainanantajilta. Näin voit helposti vertailla yhdellä hakemuksella useaa eri toimijaa samanaikaisesti.

   Tutustu tarjouksiin huolellisesti, ja kiinnitä erityisesti huomiota lainan kaikkiin kuluihin ja kokonaiskustannuksiin. Jos löydät tarjouksen joka sopii sinun tilanteeseesi ja tarpeisiisi, voit saada sen nopeasti käyttöösi. Sinun tulee hyväksyä tarjous ja suorittaa hakemisprosessi loppuun, jolloin saat lopullisen myöntävän lainapäätöksen ja rahat käyttöösi.

   Lainojen kilpailuttaminen on täysin ilmaista, eikä sinun tarvitse hyväksyä yhtään lainatarjousta. Voit käyttää lainojen kilpailutusta saadaksesi tietoa lainojen hinnoista ja siitä millainen laina sinun olisi mahdollista saada, vaikkei lainan ottaminen olisikaan juuri tällä hetkellä ajankohtaista.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Kuka voi hakea lainaa ajokorttia varten?

   Lainoja voivat yleensä hakea kaikki täysi-ikäiset, joilla on riittävät tulot lainan hoitoon, sekä puhtaat luottotiedot. Kun kilpailutat lainoja, luottotietosi tarkistetaan automaattisesti yleensä jo ennen alustavan lainapäätöksen tekemistä. Maksuhäiriömerkinnät estävät lainan myöntämisen.

   Lainanantajille on tietenkin tärkeää varmistua kyvystäsi maksaa laina takaisin. Lainahakemuksessa kysytäänkin tietoja tuloistasi ja mahdollisista muista lainoista, joita sinulla on jo entuudestaan.

   Vakituinen työpaikka ei välttämättä ole edellytys lainan myöntämiselle, mutta jokin riittävä säännöllinen tulo sinulla tulee olla, jotta suoriudut lainan takaisinmaksusta sovitussa aikataulussa. Ennen lopullisen lainapäätöksen myöntämistä lainanantaja voi pyytää sinua toimittamaan kopiot palkkakuitista tai veroilmoituksen erittelyosasta.

   Muita aiheeseen liittyviä artikkeleita

   Lainaa ajokorttiin – Usein kysytyt kysymykset

   Mistä lainaa ajokorttiin?
   Ajokorttiin voit hakea lainaa monelta eri taholta. Monet pankit ja muut rahaa tarjoavat yritykset myöntävät lainaa hyvin joustavalla aikataululla ajokorttia varten.
   Kannattaako hakea lainaa ajokorttiin netistä?
   Lyhyesti kyllä kannattaa. Lainan hakeminen netin kautta on tänä päivänä kaikkein nopein ja vaivattomin keino löytää edullista rahoitusta. Netissä lainaa hakiessa muista kuitenkin tehdä kilpailutus ennen lainan ottamista. Laina on helppo kilpailuttaa Summarumin kaltaisilla sivuilla, jotka vertailevat puolestasi useita kymmeniä eri lainantarjoajia ja löytävät juuri sinulle edullisimman vain muutamissa minuuteissa.
   Paljonko lainaa ajokorttiin?
   Ajokortti on onneksi halventunut viimeisen kymmenen vuoden aikana. Nykyisellään ajokortin voi saada noin tuhannen euron hintaan. Tuhannen euron lainan voi taas pilkkoa pienempiin osiin ja