Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa ajokorttiin

Kilpailuta ja hae lainaa ajokorttiin netistä 2 000 – 60 000 €.

Hae lainaa ajokorttiin ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan ajokorttiin. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa ajokorttiin alkaen 2 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta voit hakea lainaa ajokorttiin helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa ajokorttia varten ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa ajokorttiin 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton hakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat ajokorttiin helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa ajokorttiin.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa ajokorttiin. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa.

Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivinta ja edullisinta lainaa ajokorttiin.

Vinkki

Kilpailuta lainat ajokorttia varten netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa ajokorttia varten erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina ajokorttiin netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivinta ja edullisinta lainaa ajokorttiin pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailu kiinnittää huomiota erityisesti näihin:

 • ajokorttilainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta ajokorttilainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudetonta lainaa ajokorttiin heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan ajokorttiin, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun se on hyväksytty, ajokorttilaina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


Löydä edullisin laina ajokorttia varten

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Kenelle lainaa ajokorttia varten voidaan myöntää?

Laina ajokorttia varten voidaan myöntää, kun täytät alla luetellut kriteerit. Muista, että jokaisella rahoitusyhtiöllä ikäraja voi vaihdella.

 • Olet vähintään 18-vuotias.
 • Sinulla on säännöllisiä tuloja.
 • Maksuhistoriasi on moitteeton.
 • Vakituinen kotisi on Suomessa.

Laina ajokorttiin järjestyy näin

 1. Selvitä paljonko voit lyhentää ajokorttilainaa kuukausittain. Muista huomioida myös yllättävät kulut.
 2. Täytä ajokorttilainahakemus.
 3. Välitämme hakemuksen yhteistyökumppaneillemme.
 4. Saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti, välitämme ne sähköpostiisi.
 5. Vertaile tarjouksia huolellisesti.
 6. Hyväksy paras vaihtoehto.

Jos mikään saaduista tarjouksista lainasta ajokorttia varten ei ole mielestäsi hyvä, voit jättää jokaisen niistä huomiotta. Ajokorttilainatarjousten hakeminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Lainaa ajokorttia varten

Moni hankkii ajokortin täysi-ikäisyyden kynnyksellä, mutta syystä tai toisesta sen hankkiminen voi tulla ajankohtaiseksi myöhemmässäkin vaiheessa elämää. Ajokortin hankkiminen voi tulla ajankohtaiseksi esimerkiksi työpaikan vaihdoksen yhteydessä.

Jotkin työpaikat tai työtehtävät vaativat työntekijältä ajokortin omistamista. Esimerkiksi työpisteiden ollessa etäällä toisistaan, käy matkojen hoitaminen nopeammin ajamalla itse autoa kuin käyttämällä julkisia ajoneuvoja.

Haja-asutusalueilla julkiset liikenneyhteydet voivat olla heikkoja, ja harvakseen ajettavia vuoroja voi olla vaikea sovittaa yhteen työn ja vapaa-ajan menojen kanssa. Silloin oman ajokortin hankkiminen voikin olla ainoa vaihtoehto kulkemisten järjestämiseen.

Autokoulun käyminen ja ajokortin hankkiminen ei kuitenkaan ole halpaa. Autokoulujen hinnoissa on eroja, ja niitä kannattaakin vertailla tarkkaan ennen autokoulun valitsemista.

Autokoulun maksujen lisäksi ajokortin hankkimiseen liittyy myös muita kuluja. Maksettavaksi tulee myös erilaisia viranomaismaksuja. Jos ajotunteja tarvitseekin ottaa lisää, nostavat ne ajokortin hankkimisen kokonaiskustannuksia.

Voikin olla aiheellista rahoittaa ajokortti ottamalla lainaa autokoulua varten. Näin ajokortin pystyy hankkimaan heti, vaikkei olisikaan juuri sillä hetkellä riittävästi rahaa sen maksamiseen.

Lainaan voi valita itselleen parhaiten sopivan maksuaikataulun. On kuitenkin syytä muistaa, että pidemmällä maksuajalla myös lainan kokonaiskustannukset kasvavat.

Esimerkkejä mahdollisista kuukausieristä

Summa Laina-aika Korko Kuukausierä
2 000 euroa 3 5,0 59 euroa
2 600 euroa 3 5,0 77 euroa
3 000 euroa 3 5,0 89 euroa

Lainaa nopeasti ajokorttia varten

Ajokorttilainan hakeminen netin kautta on nopeaa ja helppoa. Vaikka päätöstä lainan ottamisesta ei kannata tehdä hätiköiden, käy ajokorttilainan hakeminen tarpeen tullen nopeasti. Jos uusi autokoulun kurssi on juuri alkamassa, ehdit vielä hyvin hankkia rahat sitä varten.

Yhdellä lainahakemuksella sinun mahdollista saada tarjouksia useilta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä samalla kertaa, mikä nopeuttaa prosessia merkittävästi.

Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja tarjoukset saat hetkessä. Jos löydät sinulle sopivan lainatarjouksen, saat myös lopullisen lainapäätöksen tuossa tuokiossa. Sinulta voidaan vielä kysyä joitain tietoja sekä pyytää toimittamaan liitteitä ennen lopullista hyväksyntää.

Kun kaikki on selvää, ovat rahat käytettävissäsi nopeasti, joissain tapauksissa jopa saman päivän aikana. Pisimmilläänkin rahojen saaminen ei yleensä kestä muutamaa pankkipäivää pidempään.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Erilaiset lainamuodot ajokorttia varten

Jos on tullut aika ottaa lainaa ajokorttia varten, vertaile ensin erilaisia lainamuotoja. Mieti, mikä sopii parhaiten omaan tilanteeseesi ja lainan käyttötarkoitukseen.

Tutustu rauhassa erilaisiin lainamuotoihin ennen lainan ottamista. Mieti, kannattaisiko ottaa kerralla suurempikin laina, jos tiedossa on myös jokin toinen kohde, johon voi tulla lainan tarvetta lähitulevaisuudessa.

Tiesitkö?

Yleensä suuremman lainan ottaminen tulee edullisemmaksi kuin useamman pienen lainan ottaminen.

Vakuudeton ajokorttilaina

Vakuudettomat ajokorttilainat ovat yleensä nopeita lainoja. Lainahakemus voidaan käsitellä nopeammin kun ei tarvitse käsitellä vakuuksiin liittyviä asioita, jolloin myös rahat ovat nopeammin tilillä käytettävissä.

Vakuudettomia ajokorttilainoja myöntäessään lainanantajat ottavat suuremman riskin, koska lainalle ei ole vakuuksia suojelemassa lainanantajan saatavia. Suuremman riskin vuoksi vakuudettomat ajokorttilainat ovatkin koroiltaan ja kuluiltaan hieman vakuudellisia lainoja kalliimpia.

Lainoja kilpailuttamalla on kuitenkin mahdollista löytää edullinen vakuudeton ajokorttilaina. Kilpailutuksen avulla voit verrata eri lainanantajien korkoja ja kuluja.

Kulutusluotto ajokorttia varten

Kulutusluotto on hyvin suosittu lainatyyppi. Se on kertaluontoinen laina, jolla yleensä rahoitetaan arkista kuluttamista ja hankintoja. Useimmiten kulutusluotto on vakuudeton, mutta se voi olla myös vakuudellinen. Vakuutena voi toimia esimerkiksi asunto tai kulkuneuvo.

Kulutusluoton lainasumma on vaihteleva, ja se voi nousta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin.

Joustoluotto

Joustoluotto on vakuudeton laina, jota voi myöntävän lainapäätöksen jälkeen nostaa tilille omien tarpeiden mukaan maksimisumman puitteissa. Korkoa maksetaan vain nostetusta summasta.

Joustoluotto on jatkuva luotto, jota voit käyttää aina uudelleen. Kun lyhennät joustoluottoa, vapauttaa se sinulle uudestaan luottoa käyttöösi luottorajaasi saakka.

Joustoluottojen lainasummat ovat yleensä suhteellisen pieniä, vaihdellen 100 – 10 000 euron välillä. Vaikka et nostaisikaan heti saamaasi lainasummaa kokonaan, on se kuitenkin heti kätevästi saatavillasi kun tarvetta ilmaantuu.

Kun otat lainaa ajokorttiin, voi joustoluotto olla hyvä vaihtoehto. Voit valita hieman suuremman lainasumman, kuin mitä arvelet tarvitsevasi. Näin sinulla on heti rahat saatavilla, jos joudutkin uusimaan kokeen tai ottamaan lisää ajotunteja.

Vaikka et tarvitsisikaan koko summaa, sitä ei tarvitse kaikkea nostaa, ja korkoja maksat vain käyttämästäsi summasta.

Edullisin laina ajokorttiin

Edullisin laina ajokorttia varten löytyy ainoastaan kilpailuttamalla. Erilaisia luotonantajia on markkinoilla tarjolla valtava määrä. Lainojen ehdoissa ja kuluissa sekä koroissa voi olla suuriakin eroja. Siksi kilpailuttaminen parhaan tarjouksen löytämiseksi kannattaa aina.

Edullinen ajokorttilaina on kokonaiskustannuksiltaan alhainen. Lainan hintaan vaikuttaa suuresti lainan korkoprosentti, mutta se ei ole ainoa hintaan vaikuttava tekijä. Edullisinta lainaa ajokorttiin etsiessäsi tärkeintä onkin kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon.

Todellinen vuosikorko on vuosittaisen koron laskennallinen määrä, joka ottaa huomioon kaikki ajokorttilainan kulut ja korot. Siihen sisältyy nimelliskoron lisäksi esimerkiksi avausmaksut, tilinhoitomaksut ja laskutuspalkkiot. Juuri todellinen vuosikorko kertoo sinulle lainan todellisen kustannuksen.

Todellinen vuosikorko onkin tärkeä oppia erottamaan nimelliskorosta joka sisältää pelkästään korkoprosentin. Edullisinta ajokorttilainaa etsittäessä tärkeintä onkin keskittyä todellisen vuosikoron määrään.

Ota nämä huomioon ottaessasi lainaa ajokorttia varten

Kun haet lainaa ajokorttia varten, kannattaa sinun ottaa huomioon joitakin seikkoja. Ajokorttilainaa maksetaan takaisin yleensä sen summasta riippuen vuosia. Siksi kaikkia siihen liittyviä seikkoja kannattaakin pohtia huolella ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Elämässä eteen tuleviin yllättäviin tilanteisiin kannattaa varautua etukäteen ja kaikista lainaan liittyvistä kustannuksista on syytä olla perillä.

Ajokorttilainan määrä

Kun haet lainaa ajokorttia varten, mieti tarkkaan sopiva lainan määrä. Lainaa ajokorttiin ei kannata ottaa enempää kuin mitä oikeasti tarvitsee. Toisaalta, lainasumman on oltava riittävän suuri, jotta pystyt maksamaan kaikki odottamattomatkin kulut.

Autokoulut kertovat kurssien hinnat yleensä selkeästi, mutta ota huomioon myös muut kulut jotka ajokortin hankkimiseen liittyvät. Autokoulun maksujen lisäksi maksettavaksi tulevat myös

 • viranomaiskulut
 • ajokokeiden
 • teoriakokeiden maksut.

Liukkaan kelin ja pimeän ajon harjoittelusta voidaan periä myös erikseen ajoharjoitteluradan tai simulaattorin maksuja.

On myös hyvä pitää mielessä, että kaikki ei aina mene toivotulla tavalla, ja kokeista ei ehkä pääsekään läpi heti ensimmäisellä kerralla. Silloin maksettavaksi tulevat laskut ylimääräisistä ajotunneista ja uusista kokeista. Myös auton käytöstä ajokokeessa voidaan periä maksu erikseen.

Näihin kaikkiin yllättäviinkin kuluihin on hyvä varautua jo ennalta. Valitse lainasumma niin, että se kattaa kaikki kulut jotka eteen voivat osua. Jos laina on ollut liian pieni, eivätkä rahat riitäkään loppuun saakka, on uuden lainan hankkiminen myöhemmin stressaavaa.

Kokonaiskustannukset

Kiinnitä ajokorttilainaa hakiessasi huomiota sen kokonaiskustannuksiin. Korkoprosentti on vain yksi lainan kuluista, vaikka se onkin yleensä lainan suurin kulu.

Muita lainan kuluja voivat olla

 • lainan avausmaksut
 • käsittelymaksut
 • ilmoituskulut
 • toimitusmaksut
 • tilinhoitomaksut
 • laskutuspalkkiot
 • muut kuukausimaksut.

Myös mahdolliset muistutusmaksut ja viivästyskorot on hyvä pitää mielessä.

Kun otat uuden lainan ja valitset laina-ajan, on hyvä laskea etukäteen, kuinka paljon laina ajokorttia varten kuluineen tulee kaiken kaikkiaan sinulle maksamaan laina-ajan päätyttyä. Lainan kokonaiskustannuksia tutkiessa kannattaa miettiä, onko se lainan käyttötarkoitusta ajatellen sopiva kustannus.

Jos koko laina-ajan kustannukset tuntuvat liian korkeilta, on hyvä miettiä, olisiko mahdollista esimerkiksi maksaa laina ajokorttiin pois lyhyemmällä aikataululla, jolloin kustannuksiakaan ei ehdi kertyä niin paljon.

Valitse lainanantaja huolella

Kun valitset lainaa ajokorttia varten, kiinnitä huomiota myös lainanantajan valintaan. Ajokorttilainaa hakiessasi annat itsestäsi lainanantajalle henkilökohtaisia tietoja, joten sinun on syytä varmistua, että henkilötietojasi käsitellään asianmukaisesti.

Ennen kuin hyväksyt lainatarjouksen, lue tarkkaan lainan ehdot. Pienellä präntätyt tekstit kertovat kaikki yksityiskohdat lainasopimuksesta, ja perehtymällä niihin huolella tiedät mihin olet lupautumassa ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Lainanantajaa valitessa on myös hyvä ottaa selvää, miten lainanantajaan saa yhteyden tarpeen tullen. Jos kyseessä on ulkomainen toimija, on hyvä selvittää etukäteen, miten ja millä kielillä asiakaspalvelu toimii Suomesta käsin.

Netin keskustelupalstoilta voit myös etsiä muiden käyttäjien kokemuksia lainanantajasta. Toisten kokemukset antavat arvokasta tietoa mahdollisista ongelmatilanteista joita saatat lainanantajan kanssa kohdata, sekä miten niiden selvittäminen on sujunut.

Oma maksukyky

Ennen kuin otat lainan, mieti tarkkaan, pystytkö varmasti suoriutumaan lainan takaisinmaksusta ajallaan. Lainan kuukausittaisen maksuerän jälkeen rahaa tulee jäädä riittävästi myös muuhun elämiseen.

Lainoista peritään yleensä myös muistutusmaksuja ja viivästyskorkoja, jos et maksa laskujasi ajallaan. Nämä voivat olla merkittäviä lisäkustannuksia, jotka eivät ole toivottavia.

Huom!

Jos lainaa ajokorttia varten ei pysty maksamaan takaisin ajallaan, voi se johtaa maksuhäiriömerkintään ja ulosottoon. Maksuhäiriömerkinnät säilyvät luottotietorekisterissä pitkään, ja vaikeuttavat elämää monella tapaa. Esimerkiksi vuokra-asunnon saaminen tai sähkösopimuksen tekeminen voi vaikeutua.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Kilpailuta laina ajokorttiin ja säästä rahaa

Kilpailuttaminen on paras tapa löytää juuri sinulle sopiva laina ajokorttiin ja säästää rahaa. Säästöä voi syntyä tuntuvastikin erilaisia lainatarjouksia vertailemalla.

Ajokorttilainojen kilpailuttaminen on helppoa ja vaivatonta. Hakemuksen voit tehdä missä vain ja mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, kunhan vain käytössäsi on laite, jolla pääset nettiin.

Päästäksesi alkuun sinun tulee huolellisesti täyttää lainahakemus. Se vie vain muutaman minuutin, eikä se sido sinua vielä mihinkään.
Valitse lainahakemuksesta haluamasi summa ja laina-aika.

Hakemuksessa kysytään perustietoja sinusta, kuten henkilötunnus. Sitä tarvitaan, jotta lainatarjous voidaan antaa välittömästi.

Lainahakemukseen sinun tulee täyttää myös tiedot työtilanteestasi, asumismuodosta ja nykyisistä lainoista. Täyttämällä tiedot huolellisesti ja oikein saat tietää heti, millainen laina sinun olisi mahdollista saada.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat heti lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri pankeilta ja lainanantajilta. Näin voit helposti vertailla yhdellä hakemuksella useaa eri toimijaa samanaikaisesti.

Tutustu tarjouksiin huolellisesti, ja kiinnitä erityisesti huomiota lainan kaikkiin kuluihin ja kokonaiskustannuksiin. Jos löydät tarjouksen joka sopii tilanteeseesi ja tarpeisiisi, voit saada sen nopeasti käyttöösi.

Sinun tulee hyväksyä tarjous ja suorittaa hakemisprosessi loppuun, jolloin saat lopullisen myöntävän lainapäätöksen ja rahat käyttöösi.

Lainojen kilpailuttaminen on täysin ilmaista, eikä sinun tarvitse hyväksyä yhtään lainatarjousta. Voit käyttää lainojen kilpailutusta saadaksesi tietoa lainojen hinnoista ja siitä millainen laina ajokorttia varten sinun olisi mahdollista saada, vaikkei lainan ottaminen olisikaan juuri tällä hetkellä ajankohtaista.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Kuka voi hakea lainaa ajokorttia varten?

Lainoja voivat yleensä hakea kaikki täysi-ikäiset, joilla on riittävät tulot lainan hoitoon, sekä puhtaat luottotiedot. Kun kilpailutat lainoja, luottotietosi tarkistetaan automaattisesti yleensä jo ennen alustavan lainapäätöksen tekemistä. Maksuhäiriömerkinnät estävät lainan myöntämisen.

Lainanantajille on tietenkin tärkeää varmistua kyvystäsi maksaa laina takaisin. Lainahakemuksessa kysytäänkin tietoja tuloistasi ja mahdollisista muista lainoista, joita sinulla on jo entuudestaan.

Vakituinen työpaikka ei välttämättä ole edellytys lainan myöntämiselle, mutta jokin riittävä säännöllinen tulo sinulla tulee olla, jotta suoriudut lainan takaisinmaksusta sovitussa aikataulussa.

Ennen lopullisen lainapäätöksen myöntämistä lainanantaja voi pyytää sinua toimittamaan kopiot palkkakuitista tai veroilmoituksen erittelyosasta.

Muita aiheeseen liittyviä artikkeleita

Lainaa ajokorttiin – Usein kysytyt kysymykset

Mistä lainaa ajokorttiin?
Ajokorttiin voit hakea lainaa monelta eri taholta. Monet pankit ja muut rahaa tarjoavat yritykset myöntävät lainaa hyvin joustavalla aikataululla ajokorttia varten.
Kannattaako hakea lainaa ajokorttiin netistä?
Lyhyesti kyllä kannattaa. Lainan hakeminen netin kautta on tänä päivänä kaikkein nopein ja vaivattomin keino löytää edullista rahoitusta. Netissä lainaa hakiessa muista kuitenkin tehdä kilpailutus ennen lainan ottamista. Laina on helppo kilpailuttaa Summarumin kaltaisilla sivuilla, jotka vertailevat puolestasi useita kymmeniä eri lainantarjoajia ja löytävät juuri sinulle edullisimman vain muutamissa minuuteissa.
Paljonko lainaa ajokorttiin?
Ajokortti on onneksi halventunut viimeisen kymmenen vuoden aikana. Nykyisellään ajokortin voi saada noin tuhannen euron hintaan. Tuhannen euron lainan voi taas pilkkoa pienempiin osiin ja

Muita aiheeseen liittyviä sivuja